Efficiency in klantenbeheer in korte tijd op niveau gebracht met gehoste CRM-oplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Efficiency in klantenbeheer in korte tijd op niveau gebracht met gehoste CRM-oplossing"

Transcriptie

1 Efficiency in klantenbeheer in korte tijd op niveau gebracht met gehoste CRM-oplossing Er is veel interesse voor relatiebeheeroplossingen zoals Microsoft Dynamics CRM, maar organisaties zien op tegen lange implementatietrajecten en hoge investeringen. Daarom maakt EindelijkCRM.nl de applicatie beschikbaar als ASP-dienst, dus als een gehoste dienst. Lees hier over de gehoste Microsoft Dynamics CRM-oplossing en over de voordelen die deze de Fransen Gerrits Groep heeft opgeleverd. Inleiding ICT-dienstverlener EindelijkCRM.nl zag al vroeg de mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM. Om organisaties te helpen bij de snelle adoptie van deze applicatie voor relatiebeheer, stelde het Microsoft Dynamics CRM beschikbaar als ASP-dienst. ASP houdt in dat de software niet op de eigen pc of server draait, maar wordt geoutsourced en als dienst draait op een host-systeem. In plaats van een hoge investering betalen bedrijven maandelijks een abonnementsgeld en alleen voor het daadwerkelijke gebruik. Omdat dit voor klanten betekent dat zij zonder risico s snel aan de slag kunnen met de gehoste CRM-oplossing, zet EindelijkCRM.nl vol in op deze innovatieve manier van dienstverlening. Een van de klanten van EindelijkCRM.nl is Fransen Gerrits Groep: zag de groep ASP-CRM oorspronkelijk als een tussenoplossing om op termijn het Dynamics CRM pakket aan te schaffen, het ASP-model bevalt nu zo goed, dat de ASP-CRM een blijvende oplossing geworden is. EindelijkCRM.nl EindelijkCRM.nl richt zich volledig op dienstverlening rond Microsoft Dynamics CRM. Het bedrijf is in december 2002 speciaal voor dit doel opgezet. Roel Hilberink, directeur EindelijkCRM.nl: "Wij zagen te veel traditionele CRM-projecten mislukken. Dat komt omdat ze erg complex zijn, waardoor het lang duurt voordat gebruikers daadwerkelijk met relatiebeheer aan de slag kunnen.

2 Bovendien blijken de pakketten dikwijls niet te beantwoorden aan de verwachtingen. Tegen de tijd dat een implementatie eindelijk is afgerond, is de organisatie al weer zo veranderd dat het originele ontwerp niet meer aansluit bij de realiteit." Quick win als visie CRM-trajecten moeten eenvoudiger, sneller en een 'quick win' aantonen, vindt EindelijkCRM.nl. Toen Microsoft Dynamics CRM op de markt kwam, zag het bedrijf daarin een kans om de complexiteit van CRM-implementaties terug te dringen. Het pakket is namelijk via het web te gebruiken en leent zich daardoor goed voor het Application Service Provider model (ASP). Volgens dit model draait de applicatie niet op de pc of server van de klant, maar centraal in een datacenter. Klanten maken er via het internet gebruik van. "Dat biedt veel voordelen", zegt Hilberink. "Bedrijven hoeven de applicatie niet te onderhouden en ze betalen alleen voor het daadwerkelijke gebruik. In Amerika zijn gehoste applicaties al langer succesvol en met Microsoft Dynamics CRM willen we dezelfde mogelijkheden aanbieden op de Europese markt." Hiertoe beheert EindelijkCRM.nl samen met KPN een aantal servers in een zwaar beveiligd datacenter. Op die servers draaien de CRM-applicaties van klanten. Bedrijven kunnen hun applicatie overal benaderen via Internet Explorer, er hoeft dus geen speciale software op de werkplek te worden geïnstalleerd. "We bieden twee CRM-varianten aan binnen ons ASP-model", zegt Hilberink. "Klanten kunnen kiezen voor een standaard CRM-installatie met basisfunctionaliteit, of voor een opzet die rechtstreeks integreert met hun eigen infrastructuur." "Met relatiebeheeroplossingen kunnen bedrijven de klant centraal stellen. In het huidige zakelijke klimaat zijn bestaande klanten het belangrijkste werkkapitaal en Microsoft Dynamics CRM helpt bedrijven om goed voor hen te zorgen. Door de applicatie als een gehoste oplossing aan te bieden, nemen we een belangrijke drempel voor de adoptie door bedrijven weg." Roel Hilberink, directeur, EindelijkCRM.nl Platformneutrale webservices

3 Een ASP-abonnement op Microsoft Dynamics CRM stelt organisaties in staat om snel te beginnen met CRM, zonder grote investeringen vooraf. Bovendien hebben ze geen zorgen over het beheer. "Microsoft Dynamics CRM draait op het Microsoft-platform, maar dankzij het ASP-model kunnen ook organisaties met een andere IT-architectuur er gebruik van maken", zegt Hilberink. "Beperkingen op het gebied van integratie zijn er niet of nauwelijks: CRM werkt volledig met web services en die zijn platformneutraal." CRM in de praktijk bij Fransen Gerrits Groep Een van de gebruikers is Fransen Gerrits Groep, producent en distributeur van hoogwaardige diervoeders. De Fransen Gerrits Groep bestaat uit vier onafhankelijke verkoopmaatschappijen, die enkele jaren geleden als groep zijn gaan samenwerken op het gebied van productie en inkoop. De verkoop bleef onafhankelijk. Arthur Gerrits, directeur van het Oost-Brabantse bedrijf: Onze vier verkoopmaatschappijen opereren alle vier in dezelfde markt, maar wel heeft ieder zijn eigen klantenbestand. Onderling hebben we een niet-aanvals verdrag, dus we laten elkaars klanten met rust. Samen hebben we zo n 500 klanten, maar daarnaast zijn er ook nog enkele duizenden pioniers, zeg maar nieuwe klanten of prospects. Toch kwam het wel eens voor dat er direct na het bezoek van een van onze sales-mensen weer een vertegenwoordiger van een van onze andere verkoopmaatschappijen op de stoep stond. Voor de klant is dat heel verwarrend en weinig professioneel. De oorzaak was, dat we niet wisten wie elkaars pioniers waren. Onze 25 mensen in de verkoop werkten allemaal met een standalone DOS-programma, een van oudsher echt agrarisch programma, maar niet meer van deze tijd. Oplossing Arthur Gerrits: Vorig jaar zijn we gaan kijken met welk pakket we de problematiek konden oplossen. We hebben drie specifiek agrarische producten bekeken en één generiek programma, namelijk Microsoft Dynamics CRM.

4 Tegelijkertijd stonden we op dat moment ook voor een grote ombouw van onze ERP-omgeving. ERP is de levensader van je bedrijf, en daarom ging daar alle prioriteit naartoe. Nu is onze ERPomgeving gebaseerd op een Citrix-platform en daar bleken de door ons geselecteerde CRMapplicaties niet op te draaien. Omdat we snel aan de slag wilden tegen geringe kosten hebben we als tussenoplossing gekozen voor de gehoste variant van Microsoft Dynamics CRM. De gehoste variant van Microsoft Dynamics CRM is namelijk platformneutraal, dus dat was voor ons een uitkomst. Overigens was ons uiteindelijke doel wel, om het pakket later zelf aan te schaffen, temeer omdat de nieuwe versie Microsoft Dynamics CRM 3.0 ook ondersteuning biedt aan Citrix. Daarnaast waren er nog enkele overwegingen in het voordeel van Microsoft Dynamics CRM, zoals de flexibiliteit om zelf eigen velden aan te maken, het gemak waarmee je de schermen indeelt, de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en vooral: de korte tijd die nodig is om de applicatie klaar te maken voor ons bedrijf. Door onze keuze voor een CRM-oplossing volgens het ASP-model hoeven we niet te investeren in de aanschaf van een softwarepakket, terwijl ook het onderhoud, het beheer en de upgrades inbegrepen zijn in het maandelijkse abonnementsgeld. Bovendien heeft de CRM-oplossing onze marktbenadering in zeer korte tijd een aanzienlijk professionelere uitstraling gegeven. Dat is niet in geld uit te drukken, maar wel heel belangrijk. Arthur Gerrits, directeur van Fransen Gerrits Groep Korte time to market Het ASP-model blijkt een uitkomst voor een groot aantal organisaties. Kleine bedrijven die zelf te weinig beheerkennis hebben kunnen toch snel en goedkoop met relatiebeheer aan de slag, maar ook voor grotere organisaties biedt het ASP-model veel voordelen. Roel Hilberink: "Met een ASPabonnement kunnen grote en kleine bedrijven vrijwel meteen aan de slag met de functionaliteit en hoeven ze niet te wachten tot de IT-afdeling klaar is met de technische evaluatie van het pakket. Dat kan de time to market met maanden verkorten."

5 Arthur Gerrits: Wij zijn klein begonnen met Microsoft Dynamics CRM en hebben eerst de Verkoop Binnendienst uitgerold en ingericht. Dat heeft twee maanden geduurd. Toen dat goed draaide hebben we de gehele verkoop met het nieuwe CRM uitgerust, dus ook de buitendienst. Roel Hilberink: "De implementatie en adoptie van Microsoft Dynamics CRM binnen een organisatie gaat vaak geleidelijk. Via ASP kunnen bedrijven tegen lage initiële kosten CRM uitrollen voor de afdeling waar de nood het hoogst is. Andere afdelingen haken later aan, zodra ze er klaar voor zijn." Belangrijkste voordelen Arthur Gerrits: Wat we vooral waarderen is het gebruiksgemak en de flexibiliteit van Microsoft Dynamics CRM. Wat we in onze oude applicatie nooit konden, bijvoorbeeld coderingen aanbrengen bij een bezoekrapport, dat kan nu wel. Daarmee sluit Microsoft Dynamics CRM perfect aan bij de manier waarop ons bedrijf werkt. En het werkt ook zoals onze mensen werken: als een van onze medewerkers een idee aandraagt, bijvoorbeeld een nieuw aankruisvakje in een scherm, dan hoeft hij dat maar te melden aan onze binnendienstman en de volgende dag zit het erin. Vroeger kostte zo n uitbreiding enkele weken. Doel is bereikt Arthur Gerrits: Met vijfentwintig mensen op de weg bezoeken we 25 keer vier of vijf klanten per dag. Dat dezelfde klant meerdere malen per jaar wordt bezocht door verschillende verkopers komt nu gelukkig niet meer voor. Via communicatie met de binnendienst weet een verkoper altijd meteen of een klant al bezocht is: die informatie is direct uit ons CRM-systeem te halen. De informatie die daarin staat wordt voortdurend geactualiseerd. Per dag hebben we gemiddeld tien mutaties, zoals adreswijzigingen, een ander mobiel telefoonnummer, een nieuwe bedrijfsleider et cetera. Doordat de informatie nu altijd actueel is hebben we de efficiency binnen onze organisatie enorm weten te verhogen. En daar moeten we het toch van hebben. We zitten immers in een markt die krimpende is. Omzetgroei en een hogere winst zijn in agrarische markten amper te realiseren, maar door te focussen op een hogere efficiency kunnen we professioneler opereren en zo onze resultaten verbeteren.

6 Een ander efficiency-voordeel dat Microsoft Dynamics CRM ons heeft gebracht is dat onze verkoopleiders voortaan op elk moment inzicht hebben in wat er bij de klanten speelt. Vroeger was één secretaresse een hele dag bezig om de actuele gegevens te verzamelen, nu kan iedere verkoper de gewenste informatie direct opvragen. Daaraan merk je dat Microsoft Dynamics CRM is afgestemd op de rol van onze medewerkers. Ook kunnen we nu veel flexibeler en frequenter mailings de deur uit doen. PR technisch zijn we daardoor heel wat actiever geworden op de markt. Toekomst Arthur Gerrits: Microsoft Dynamics CRM 3.0 kan ook op het Citrix-platform van onze ERPtoepassing draaien en dat biedt nieuwe mogelijkheden. Ik denk bijvoorbeeld aan koppelingen, waarmee je vanuit Outlook de gehoste CRM informatie benadert. Het wordt allemaal nog efficiënter, als onze buitendienstmensen de informatie die ze nodig hebben kunnen opvragen met een Pocket PC, maar daarmee moeten we nog even wachten. Technisch kan dat met Microsoft Dynamics CRM al via de Mobile oplossing, maar in onze branche komt dat nog te modern over. Misschien over een jaar of twee, want ook onze branche past zich aan. Wanneer stapt u over van ASP naar een eigen pakket? Arthur Gerrits: Tsja, ASP was eigenlijk een tijdelijke oplossing, maar het bevalt ons prima, dus wellicht blijft ASP definitief. Het werkt goed, het is altijd en overal beschikbaar en je hebt er geen beheer en onderhoud aan. De beslissing hierover is echter nog niet genomen. Misschien is het wel aardig om te melden, dat onze loonadministratie weliswaar een geheel andere afdeling - sinds kort ook via ASP loopt. Hoe verhouden zich de kosten van ASP ten opzichte van een pakket in eigen huis? Arthur Gerrits: Vroeger hadden we een CRM-pakket in eigendom en zoiets kost aan het eind van zijn levensfase, als het nagenoeg afgeschreven is, vrijwel niets meer. Door onze keuze voor ASP

7 maken we nu weer kosten, maar aan de andere kant heb je er juist door ASP - geen onderhoud en beheerkosten aan. Ook de upgrades zijn inbegrepen. Alles tezamen genomen is ASP per saldo kostenbesparend. Bovendien, de uitstraling en professionaliteit richting onze klanten is met de gehoste CRMoplossing in zeer korte tijd aanzienlijk verbeterd en dat is ons heel wat waard. Want let wel, klanten verwachten anno nu een professionele organisatie, dat is niet in geld uit te drukken, maar wel heel belangrijk! Eisen Streven naar meer efficiency, om in een krimpende markt toch winst te behalen Oplossing moet in principe geschikt zijn voor Citrix-platform, of als tussenoplossing kunnen dienen Aanpassen en toevoegen van velden en schermen moet gemakkelijk mogelijk zijn Voordelen De gehoste variant van Microsoft Dynamics CRM vergt geen investering in hard- en software, geen beheerkosten en is daardoor kostenbesparend Upgrades zijn inbegrepen Aanpassingen zijn zeer snel te realiseren Verlaagd risico: je betaalt alleen als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat en alleen voor wat je gebruikt Producten Microsoft Dynamics CRM Links Fransen Gerrits Groep - Eindelijk CRM -

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie

Terborgse Wijncentrale Referentiecase Drankengroothandel

Terborgse Wijncentrale Referentiecase Drankengroothandel Terborgse Wijncentrale Referentiecase Drankengroothandel Alle informatie die we nodig hebben uit DIN Dranken - klant- en leveranciersgegevens, gespreksinformatie, facturen, assortiment, brutoprijzen -

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten De oude telefooncentrale van DQ&A, marktleider op het gebied van online advertentiecampagnes, kon de sterke groei van het bedrijf

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence

Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes. Building Intelligence Een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes Building Intelligence Wat is BrightBooking? BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert.

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

SITUATIE. Organisatie. SaaSplaza is een platformprovider die ISP's en ICTpartners. in staat stelt om hun software als een

SITUATIE. Organisatie. SaaSplaza is een platformprovider die ISP's en ICTpartners. in staat stelt om hun software als een SaaSplaza migreert al zijn gevirtualiseerde servers én applicaties volledig van Citrix naar het Microsoft platform voor betere performance en self service Organisatie SaaSplaza is een platformprovider

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

Variability in Multi-tenant SaaS Applications:

Variability in Multi-tenant SaaS Applications: Variability in Multi-tenant SaaS Applications: Gastcollege voor het vak Product Software Jaap Kabbedijk, MSc. Universiteit Utrecht, Nederland 1 Wat gaan we behandelen? Introductie Uitleg ontwikkeling SaaS

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

Business Case INTEGRATIE IPROVA EN SHAREPOINT ONLINE BIJ H.-HARTZIEKENHUIS LIER

Business Case INTEGRATIE IPROVA EN SHAREPOINT ONLINE BIJ H.-HARTZIEKENHUIS LIER Business Case INTEGRATIE IPROVA EN SHAREPOINT ONLINE BIJ H.-HARTZIEKENHUIS LIER HEILIG - HARTZIEKENHUIS LIER Het Heilig-Hartziekenhuis Lier is een algemeen ziekenhuis met regionale uitstraling. Het biedt

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Meer structuur en minder apparatuur, dat is wat de Windows Small Business Server 2008 implementatie SternTec heeft gebracht, én meer

Meer structuur en minder apparatuur, dat is wat de Windows Small Business Server 2008 implementatie SternTec heeft gebracht, én meer Meer structuur en minder apparatuur, dat is wat de Windows Small Business Server 2008 implementatie SternTec heeft gebracht, én meer Organisatie SternTec importeert en fabriceert producten ten behoeve

Nadere informatie

REST API. Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie

REST API. Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie REST API Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie REST API INNOVATIEVE FACTUURHERKENNING IN UW EIGEN APPLICATIE De technologie voor factuurherkenning van DizzyData is white label te gebruiken

Nadere informatie

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT 5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT Na enkele jaren ervaring met de cloud, realiseren zowel gebruikers als leveranciers zich dat enkele van de vaakst gehoorde mythes over cloud computing eenvoudigweg... niet waar

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD Cloud storage. Back-up in de cloud. Er zijn verschillende benamingen voor diensten die computergebruikers in staat stellen om hun documenten en

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Desktop Delivery: een zakelijke afweging

Desktop Delivery: een zakelijke afweging Desktop Delivery: een zakelijke afweging Client - Server, SBC, virtuele desktops, virtuele applicaties of een virtueel besturingssysteem? Er zijn genoeg mogelijkheden om desktop functionaliteit aan de

Nadere informatie

Uw partner in de flexibele ICT-oplossing die overal past!

Uw partner in de flexibele ICT-oplossing die overal past! Uw partner in de flexibele ICT-oplossing die overal past! Sigmax gelooft dat ICT het fundament is dat u in staat stelt om uw organisatie doelstellingen te behalen. Vanuit deze overtuiging heeft Sigmax

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! NU GRATIS OFFICE 365 VOOR STICHTINGEN & NGO S met ANBI of SBBI status UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex geeft mij letterlijk

Nadere informatie

Cloud Computing. Definitie. Cloud Computing

Cloud Computing. Definitie. Cloud Computing Cloud Computing Definitie In de recente literatuur rond Cloud Computing zijn enorm veel definities te vinden die het begrip allemaal op een verschillende manier omschrijven. Door deze diversiteit zijn

Nadere informatie

Application Hosting : Intelligent Hosting

Application Hosting : Intelligent Hosting Application Hosting : Intelligent Hosting Januari 2012 [Kies de datum] Inleiding WideXS is een Nederlandse aanbieder van internetoplossingen en met ruim 15 jaar ervaring een begrip in de markt. In deze

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Exchange Server 2007 bèta 2 goed ontvangen door OVO/NOG Haarlem

Exchange Server 2007 bèta 2 goed ontvangen door OVO/NOG Haarlem Exchange Server 2007 bèta 2 goed ontvangen door OVO/NOG Haarlem Jongeren van nu communiceren snel en direct en maken daarbij gebruik van de nieuwste apparatuur. Om daar goed bij aan te sluiten, koos onderwijsinstituut

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri C A S E B E LG O S U C Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Dé referentie op de markt als het gaat over ERP voor KMO SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Breng uw klanten dichterbij voor de prijs van uw dagelijkse krant

Breng uw klanten dichterbij voor de prijs van uw dagelijkse krant Breng uw klanten dichterbij voor de prijs van uw dagelijkse krant Betaalbare bedrijfscommunicatie van Cisco Capital EasyLease Geef uw bedrijf een nieuwe impuls met effectievere, beter betaalbare communicatie

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

mobiel; Security; desktop; mobile; netwerken; migratie; Kostenbesparing; virtualisatie; datacenter; efficiency

mobiel; Security; desktop; mobile; netwerken; migratie; Kostenbesparing; virtualisatie; datacenter; efficiency Asset 1 van 7 Beheer de gebruiker, niet de device Gepubliceerd op 25 april 2012 Desktop transformatie is niet zozeer een chronologische serie gebeurtenissen die u van een fysieke naar een virtuele omgeving

Nadere informatie

Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013

Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013 Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013 Welkom Waarom deze bijeenkomst? Programma Waarom deze bijeenkomst? Recente technische ontwikkelingen bij Drie-O Ontwikkelingen bij andere organisaties Welke vraagstukken

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Eerst selecteert u het juiste werkgebied

Nadere informatie

Office 365 versus Online Werkplek

Office 365 versus Online Werkplek Office 365 versus Online Werkplek Datum: 4 juni 2017 Versie: 1.0 2017 Kology Kology Huis ter Heideweg 58 3705 LZ Zeist T. +31 30 890 48 50 E. info@kology.nl W. www.kology.nl Inhoudsopgave 1 Wat is Microsoft

Nadere informatie

APPLICATIONNET MISSIE. De missie van ApplicationNet: Complete dienstverlening rondom digitale werkplek

APPLICATIONNET MISSIE. De missie van ApplicationNet: Complete dienstverlening rondom digitale werkplek Maarten de Vries Telefoon: 06-5161 1426 E-mail vriesm@vapplicationnet.nl Internet www.applicationnet.nl Informatie info@applicationnet.nl APPLICATIONNET MISSIE De missie van ApplicationNet: Complete dienstverlening

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

WinRIS E-marketing. De moderne manier van marketing

WinRIS E-marketing. De moderne manier van marketing WinRIS E-marketing De moderne manier van marketing Inleiding E-mail is niet weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Het is een veelzijdig communicatiemiddel en wordt steeds meer

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Efficiency gegarandeerd in nieuwe omgeving van Microsoft Office SharePoint Server 2007 en Exchange Server 2007

Efficiency gegarandeerd in nieuwe omgeving van Microsoft Office SharePoint Server 2007 en Exchange Server 2007 Efficiency gegarandeerd in nieuwe omgeving van Microsoft Office SharePoint Server 2007 en Exchange Server 2007 De oude IT-omgeving van PNO Consultants kon de snelle groei van het bedrijf amper bijbenen.

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials Door Gerard Bottemanne, GBNED 29-11-2012 ICT Financials Soort pakket Stand alone > Best of Breed Losstaand (beste) financieel administratiesysteem Attentiepunten: - Meer leveranciers (systeembeheer) -

Nadere informatie

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk De organisatie Philips Enabling Technologies Group levert diensten op het gebied van high-end productietechnologie, product-

Nadere informatie

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES ONZE VISIE OP PROFESSIONEEL SOFTWARE ONTWIKKELEN Bij succesvolle softwareontwikkeling draait

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie