Woning type A. De bouw is volgens traditionele bouwwijze met o.a. hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woning type A. De bouw is volgens traditionele bouwwijze met o.a. hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas."

Transcriptie

1

2 Woning type A Deze woning heeft het boerderijmodel als uitgangspunt. Een schitterende romantische woning die in veel bouwlokaties tot z n recht komt. De vele varianten op deze woning maken het mogelijk om aan ieders wens te voldoen. De woning heeft buitengewoon veel ruimte zowel op de begane grond als op de verdieping. Als bouwer is het dan ook een plezier om aan deze woning te werken. De bouw is volgens traditionele bouwwijze met o.a. hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

3 Begane grond Verdieping

4 Woning type B Een robuuste stijlvolle bungalow waar iedereen zich in thuis zal voelen. Kenmerkend voor deze bungalow is het gebruikscomfort en de flexibele indelingsmogelijkheden. De ruimte binnen zal u verbazen en met de vele smaakvolle opties is elke wens op het gebied van woonplezier te vervullen. Uiteraard wordt deze bungalow gebouwd volgens de traditionele bouw waaronder hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas standaard zijn. Bungalow type B staat voor woongenot met een aantrekkelijke prijs. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

5 Begane grond Verdieping

6 Woning type C Met recht een statige woning, de z.g. notariswoning zoals deze vroeger werd genoemd. Een prachtige nostalgische woning met verrassend veel ruimte op de begane grond, de eerste verdieping en op de zolderverdieping. De prachte stijl en detailleringen maken van deze prachtige woning de blikvanger op iedere lokatie. Deze woning kent vele variaties welke zeker ook aan uw wens zullen voldoen. De bouw is volgens traditionele bouwwijze met o.a. hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

7 Begane grond Verdieping

8 Woning type D Een droomhuis alleen voor de notabelen? Nee zeker niet, deze schitterende woning, ook bekend als patriciërwoning, bouwen wij graag voor u. Een klassiek model met een vorstelijke uitstraling die u zult aantreffen als blikvanger in zowel bestaande- als nieuwbouwwijken. De luxe die deze woning uitstraalt vindt u ook zeker terug binnen in de woning. De ruime woning geeft u de mogelijkheid van vele verschillende varianten op de indeling, zowel beneden als op de verdieping. De bouw is volgens traditionele bouwwijze met o.a. hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

9 Begane grond Verdieping

10 Woning type E Een vrijstaande woning die extra cachet geeft aan iedere bouwlokatie. Een werkelijk schitterende bungalow die in vele varianten uitgevoerd kan worden. Het dak boven de garage geeft niet alleen de indruk van veel ruimte maar realiseert deze ook werkelijk binnen in de woning. Kortom, vele toepassingen voor binnen en buiten zijn mogelijk bij deze robuuste bungalow. De bouw is volgens traditionele bouwwijze met o.a. hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw borg. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

11 Begane grond Verdieping

12 Woning type G Een bungalow met een nostalgische landelijke uitstraling die zeker ook niet misstaat in de bebouwde kom. Met een traditionele uitstraling maar gebouwd met het vakmanschap van heden. De wolfskap en rustieke raampartijen maken van deze woning ronduit een realistisch sprookje. Optimaal geïsoleerd, hardhouten kozijnen en ramen. Als basismodel al een schitterende woning en met de vele opties kunt u uw droom(huis) naar uw eigen wens realiseren. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

13 Begane grond Verdieping

14 Woning type H Met recht kunt u type H de Rolls-Royce onder onze bungalows noemen. Een statige woning, maar toch met een plezierig uitnodigende uitstraling. Ook de ruimte zal u zonder meer bevallen. De vele opties op de begane grond en de verdieping maken de keuze voor dit type nog gemakkelijker. Met recht dat wij deze woning, met gepaste trots, één van onze toppers noemen. Gebouwd naar alle eisen van deze tijd, zoals optimale isolatie, hardhouten kozijnen en veiligheidsnormen. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

15 Begane grond Verdieping

16 Woning type J Zoekt u een woning met ruimte, stijl, comfort en uitstraling? Dan heeft u het hierbij gevonden. Met een klassieke Engelse uitstraling zal ons type J beslist aan uw wensen beantwoorden. De fraaie uitbouw geeft aan de woning extra cachet wat u ook binnen tegenkomt in de vorm van bijzonder veel ruimte. Met de vele opties kunt u uw eigen ideeën ruimschoots realiseren en komt het Engelse gezegde Your home is your castle zeker tot zijn recht. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

17 Begane grond Verdieping

18 Woning type K Een American dream in Nederlandse uitvoering, zo kunt u deze schitterende ruime bungalow zonder meer noemen. De stijl van deze bungalow zal menige omgeving verfraaien en steeds vaker zult u dit model in één van z n vele varianten dan ook tegen komen. De zee van ruimte en de vele opties in uitvoeringen, van het basisconcept tot de meest luxueuze versie, en keuze in materialen maakt van deze bungalow terecht een Nederlandse dream. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

19 Begane grond Verdieping

20 Woning type L Een robuuste stijlvolle woning die we zonder meer onder de noemer herenhuis kunnen plaatsen. Een woning waar iedereen zich in thuis zal voelen. Kenmerkend voor deze woning is het gebruikscomfort met de flexibele indelingsmogelijkheden. De ruimte binnen zal u verbazen en met de vele smaakvolle opties is elke wens op het gebied van woonplezier te vervullen. Uiteraard wordt deze woning gebouwd volgens de traditionele bouw waaronder hardhouten kozijnen en deuren met isolatieglas standaard zijn. Voor kwaliteit staat ons zeer bekwaam personeel en onze lange ervaring in de bouw garant en geeft u de garantie van een snelle en efficiënte bouw. Industrieweg 24B 1613 KV Grootebroek Tel info@bouwbedrijfhof.nl Website: Fax:

21 Begane grond Verdieping

22

Droomhuizen. van dé woningbouwer uit Westfriesland unieke woningen op maat gemaakt.

Droomhuizen. van dé woningbouwer uit Westfriesland unieke woningen op maat gemaakt. Droomhuizen van dé woningbouwer uit Westfriesland unieke woningen op maat gemaakt van dé woningbouwer uit Westfriesland E igen huis Een huis laten bouwen op eigen kavel: een unieke beslissing die tegelijkertijd

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Wigboldinck 30, 7683 WT DEN HAM

Wigboldinck 30, 7683 WT DEN HAM Een bijzonder mooi gelegen karakteristieke vrijstaand woonhuis Wigboldinck 30, 7683 WT DEN HAM In een landelijke omgeving nabij meerdere natuurgebieden (o.a. Eerder Achterbroek) met diverse wandel- en

Nadere informatie

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Almelo - 7602 HS - Almelo Vraagprijs: 369.000 Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Algemeen: Een prachtig karakteristiek en vrijstaand herenhuis in 1932 onder architectuur gebouwd

Nadere informatie

Heeze: Pieter Theeuwenlaan 19 Vraagprijs: k.k.

Heeze: Pieter Theeuwenlaan 19 Vraagprijs: k.k. Heeze: Pieter Theeuwenlaan 19 Vraagprijs: 715.000 k.k. Pieter Theeuwenlaan 19 Royale (circa 1100 m3) vrijstaande, traditioneel gebouwde, optimaal geïsoleerde en perfect onderhouden villa met dubbele inpandige

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN

Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN Vraagprijs: 229.000,- k.k. Optimaal genieten in het mooiste natuurgebied van Nederland? U vindt het op de Veluwe, in en om deze prachtige RECREATIEVILLA op royaal perceel!

Nadere informatie

Heeze, Pieter Theeuwenlaan 19. Heeze, Pieter Theeuwenlaan 19

Heeze, Pieter Theeuwenlaan 19. Heeze, Pieter Theeuwenlaan 19 B ELANGRIJKE HUIZENINFO!!!! VOOR DE DOORTASTENDE KOPER... 'N ROYALE VILLA EN DAT SINDS HEDEN VOOR ZEER AANTREKKELIJKE VOORWAARDEN. BEL NU VOOR MEER NIEUWS RECHTSTREEKS UW HUISMAKELAAR MATT ANDREOLI 06-50691876

Nadere informatie

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr Het Makelaarshuis B.V. Weemstraat 1 8331 JA STEENWIJK Tel: 0521-521 521 Fax: 0521-535 808 info@hetmakelaarshuis.nl www.hetmakelaarshuis.nl BROCHURE Nieuwbouw plan Bergstein Tuk Het Makelaarshuis BV Weemstraat

Nadere informatie

Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong

Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong Vianen Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong Vraagprijs: 425.000 vrij op naam Omschrijving Vianen - Helsdingen, Bouwnummer 18 -ong In Helsdingen voel je je direct thuis. Het is een kleinschalig buurtje met een

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen 2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen Wonen aan de Horndijk Voorwoord Op een unieke locatie aan de Horndijk 34 in Loosdrecht worden twee prachtige, luxe afgewerkte villa s met rieten kap ontwikkeld.

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

De mij woning: optimale vrijheid. 1 e verdieping 2 e verdieping. begane grond. Gerben ter Horst hoofdarchitect

De mij woning: optimale vrijheid. 1 e verdieping 2 e verdieping. begane grond. Gerben ter Horst hoofdarchitect De mij woning: optimale vrijheid energie 0,40 De samenwerking is prettig. Ik kan altijd met vragen terrecht. Rana Sjoerds, klant IbbA Ik bouw betaalbaar Almere is een feest voor de startende zelfbouwer

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Oude Zeeweg 39-41 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Aan de rand van De Zuidduinen van het villadorp in Noordwijk aan Zee verrijzen

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN

Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 BASIS BOUWSYSTEMEN 4 MODEL 1 BENTELO 6 MODEL 2 OLDENZAAL 8 MODEL 3 ENSCHEDE 10 MODEL 4 WIJHE 12

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

De Molengronden. Samen bouwen in Lochem

De Molengronden. Samen bouwen in Lochem De Molengronden Samen bouwen in Lochem Sfeer van een dorp, gemak van de stad Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Lochem, een stadje in de achterhoek aan de rivier De Berkel op de grens van Gelderland en

Nadere informatie

Oastkern XJ Kootstertille Tel Type Oldham. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902

Oastkern XJ Kootstertille Tel Type Oldham. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl Type Oldham Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel Omschrijving: Op een unieke en vrije locatie in het buitengebied van Oud Gastel gelegen, fraai afgewerkte en zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow (± 552 m³) met vrijstaande garage op een perceel

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Tongerenseweg 46 en 48 te Epe Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Twee vrijstaande woningen op een prachtige locatie, op korte afstand van het

Nadere informatie

Beekveld Berlicum. Wonen in het groen. Fase prachtige woningen, ruim en groen van opzet

Beekveld Berlicum. Wonen in het groen.  Fase prachtige woningen, ruim en groen van opzet www.woneninberlicum.nl Beekveld Berlicum Fase 1 Wonen in het groen 30 prachtige woningen, ruim en groen van opzet Meer informatie Bernheze Makelaars & Adviseurs Bitswijk 10, 5401 JB Uden T 0413-243 818

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand

Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand 20-01-2017 ALLE RUIMTE Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand Kavels, VR 36, 60 t/m 64 en 67 Woonstijl Diamant Groothuis Wonen heeft verschillende woonstijlen ontwikkeld voor de vrije kavels. Door

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Brummelhuis, samen bouwen Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt.

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Buxushof 3 te BOSKOOP

Buxushof 3 te BOSKOOP Buxushof 3 te BOSKOOP Vraagprijs 495.000,-- k.k. Een zeer scherpe prijs voor een fantastische woning. Op deze unieke vrijstaande villa kunt u al bieden vanaf 495.000,- k.k.! Bouwjaar Inhoud Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Reinette 46 te BOSKOOP

Reinette 46 te BOSKOOP Reinette 46 te BOSKOOP Vraagprijs 435.000,-- k.k. Op één van de fraaiste locaties van de woonwijk Waterrijk in Boskoop bieden wij u deze riante, onder architectuur gebouwde, kubusvilla met garage te koop

Nadere informatie

7 herenhuizen burosalt "vedelplein" Aria te Goes

7 herenhuizen burosalt vedelplein Aria te Goes Inleiding Aria vedelplein Een herenhuis aan een plein: dan is uw eerste gedachte die van een statige woning. Zo zijn wij als architecten ook begonnen aan het ontwerp van de herenhuizen type SALT aan het

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Sinds 1911. Bouwbedrijf ter Harmsel is een gedegen bedrijf met een lange traditie sinds 1911. Daar zijn we trots op. Zullen we kennis maken?

Sinds 1911. Bouwbedrijf ter Harmsel is een gedegen bedrijf met een lange traditie sinds 1911. Daar zijn we trots op. Zullen we kennis maken? Sinds 1911 Bouwbedrijf ter Harmsel is een echt, traditioneel familiebedrijf uit Rijssen en bestaat ruim 100 jaar. Hoewel er oorspronkelijk alleen metselwerken werden uitgevoerd, werd ook begonnen met timmerwerk

Nadere informatie

Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl. Type Oxford. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902

Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl. Type Oxford. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl Type Oxford Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Laag Boskoop 50 te BOSKOOP

Laag Boskoop 50 te BOSKOOP Laag Boskoop 50 te BOSKOOP Vraagprijs 420.000,-- k.k. Een statige villa aanpassen naar uw eigen wensen, kom kijken en geniet van de enorme ruimte in om huis! Bouwjaar Inhoud Perceeloppervlakte Aantal kamers

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG

OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG ALLES IS MOGELIJK! GLIMLACH VAN TWENTE In Oldenzaal is het fijn wonen. Het is een levendige en bruisende stad met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs,

Nadere informatie

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water 0316-52 89 65 Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water makelaar bellen! of 0316-54 18 47 Promenadeplan Ik wil elke dag genieten van dit prachtige uitzicht 0316-52 89 65 Comfortabel wonen aan

Nadere informatie

IJsselmeerstraat 159, Medemblik

IJsselmeerstraat 159, Medemblik IJsselmeerstraat 159, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 218.000 k.k. Aangeboden sinds 05-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 83.500 k.k. Aangeboden sinds 18-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 OOSTERBEEK

VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 OOSTERBEEK VAN LIMBURG STIRUMWEG 2 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Elten, De Bill 11 Vraagprijs:

Nadere informatie

Kalverdans 8 te BOSKOOP

Kalverdans 8 te BOSKOOP Kalverdans 8 te BOSKOOP Vraagprijs 475.000,-- k.k. Nieuwe prijs! Centraal gelegen in de Snijdelwijk van Boskoop ligt deze nieuwe vrijstaande woning. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k.

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k. TE KOOP Van Leeuwenpad 19 8044 PR Zwolle 399.000 k.k. KENMERKEN Prijs 399.000 k.k. Postcode 8044 PR Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1150m Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte

Nadere informatie

Acht villa s op de Veluwe

Acht villa s op de Veluwe Acht villa s op de Veluwe 2 3 ijk Genieten van het leven op de Veluwe Heerlijk genieten van uw vrije tijd. Dat kan in de buurt. Er zijn volop recreatiemogelijkheden op fietsafstand van uw woning. Recreatiegebied

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Roemereiland 7, Oostzaan

Roemereiland 7, Oostzaan Roemereiland 7, Oostzaan Kenmerken Overdracht Vraagprijs 539.500 k.k. Aangeboden sinds 05-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 448.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer is één

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

Statig pand in groene omgeving!

Statig pand in groene omgeving! Statig pand in groene omgeving! De Ellenborgh Benschop BijZonderPlan, het nieuwe kopen Is het onderstaande voor u van toepassing? Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we

Nadere informatie

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven.

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven. Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water lev n beleven www.wonenaandeherenweg.nl Vrijstaand wonen in een royale rietgedekte villa aan de Herenweg Omgeven door water maar toch op korte afstand

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

Oastkern XJ Kootstertille Tel Type Windsor. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902

Oastkern XJ Kootstertille Tel Type Windsor. Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Oastkern 2 9288 XJ Kootstertille Tel. 0512-33 21 73 www.droomwoningen.nl info@droomwoningen.nl Type Windsor Betrouwbaar (ver)bouwen sinds 1902 Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Beekveld Berlicum. Wonen in het groen. Fase 4/5. 20 prachtige woningen, ruim en groen van opzet

Beekveld Berlicum. Wonen in het groen. Fase 4/5. 20 prachtige woningen, ruim en groen van opzet Beekveld Berlicum Fase 4/5 Wonen in het groen 20 prachtige woningen, ruim en groen van opzet De artist impressions geven een goede indruk van de uitstraling van de woningen zowel van binnen als van buiten.

Nadere informatie

Kloosterbuurt 22* te VOLENDAM

Kloosterbuurt 22* te VOLENDAM Kloosterbuurt 22* te VOLENDAM Vraagprijs 489.000 k.k. Omschrijving: Unieke kans: vrijstaand wonen in het centrum van Volendam. Direct in het centrum van Volendam aan de voet van de dijk en op 30 meter

Nadere informatie

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen Buitenkans in het hart van Bennebroek 10 Riante nieuwbouwwoningen Dorps wonen in een dynamisch leefgebied De regio Zuid-Kennemerland is zeer gewild als woonlocatie. Het is een prachtig gebied met een gemoedelijke,

Nadere informatie

TE KOOP. Brede Balrouw 28 a K.K RN Hoeven. MD Makelaars en Taxateurs. Hofstraat AK Hoeven

TE KOOP. Brede Balrouw 28 a K.K RN Hoeven. MD Makelaars en Taxateurs. Hofstraat AK Hoeven TE KOOP 695.000 K.K. MD Makelaars en Taxateurs Hofstraat 27 4741 AK Hoeven 165502211 info@mdmakelaars.nl Brede Balrouw 28 a 4741 RN Hoeven Brede Balrouw 28 a 4741 RN Hoeven Inleiding Droomwoning op droomlocatie!

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Venusskulp 9 - Stiens

Venusskulp 9 - Stiens Venusskulp 9 - Stiens Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Omschrijving Venusskulp 9 - Stiens Deze riante, in 2002 uitgebouwde en verbouwde, 2 onder 1 kap woning met royale garage heeft maar liefst 6 slaapkamers.

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Design the life you want to live

Design the life you want to live TOPLAWOOD.NL Design the life you want to live Buitengewoon genieten met Toplawood Wilt u maximaal genieten van uw tuin? Vanuit een mooie, sfeervolle of praktisch buitenverblijf? Bij Toplawood bent u aan

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

Hoepel 45 Sliedrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Veelzijdige aanbod! Bijzonderheden Kenmerken

Hoepel 45 Sliedrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Veelzijdige aanbod! Bijzonderheden Kenmerken Hoepel 45 Sliedrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Veelzijdige aanbod! Graag bieden wij u deze goed onderhouden hoekwoning met verschillende gebruiksmogelijkheden aan. Deze sympathieke geschakelde bungalow

Nadere informatie

BUITENPOST Egypte 24. Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper

BUITENPOST Egypte 24. Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper BUITENPOST Egypte 24 In het buitengebied, nabij het Veenkloosterbos bieden wij u deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en weiland te koop aan. Totale oppervlakte 0.78.20 ha De woning (6 1/2 x

Nadere informatie

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren.

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren. 08-11-2011 17:49 Pagina 1 Smaling M A AT W E R K I N A M B A C H T E L I J K V A K W E R K S I N D S 1 9 8 3 SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191

Nadere informatie

impressie vrijstaande woningen

impressie vrijstaande woningen impressie vrijstaande woningen 12 13 6 luxe vrijstaande woningen type VRIJSTNDE WONING TYPE begane grond bouwnummers 2, 3, 4, 5 en 16, gespiegeld 6 Droom jij van een luxe vrijstaande woning met volop ruimte

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

24 woningen in hartje Vroomshoop

24 woningen in hartje Vroomshoop 24 woningen in hartje Vroomshoop Ruim, nieuw en alles bij de hand Nieuw wonen in hartje Vroomshoop Oranjehoek is onderdeel van het project centrum- vernieuwing Vroomshoop. Je woont hier letterlijk midden

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Chateau 2008 De klassieker van Chateau Waarom zijn klassiekers zo geliefd? Ze geven u het gevoel alsof ze er altijd al geweest en tegelijkertijd

Nadere informatie

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village quality time begins at home Waarom zou uw tweede woning minder comfort bieden dan uw eerste woning? Waarom zou uw woning niet door een

Nadere informatie

van Helomastate 10 - Leeuwarden

van Helomastate 10 - Leeuwarden van Helomastate 10 - Leeuwarden Vraagprijs 495.000,-- kosten koper Omschrijving van Helomastate 10 - Leeuwarden Op bijzonder fraaie locatie in de wijk Camminghaburen gelegen comfortabel landhuis aan het

Nadere informatie

13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels

13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels 13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels Dé beste buitenkans Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen

Nadere informatie

SNELLINCKSTRAAT 61 ROTTERDAM

SNELLINCKSTRAAT 61 ROTTERDAM SNELLINCKSTRAAT 61 SNELLINCKSTRAAT 61 OMSCHRIJVING UNIEK IN! In een zeer rustige straat van het centrum van de stad ligt dit schitterend, bijzonder smaakvol en optimaal ingedeeld herenhuis van ca. 300

Nadere informatie

Vuurvlinder 116, Apeldoorn

Vuurvlinder 116, Apeldoorn Vuurvlinder 116, Apeldoorn Kenmerken Overdracht Vraagprijs 252.500 k.k. Aangeboden sinds 29-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

TE KOOP. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs 519.000,= k.k. Zeer verrassende en aan de achterzijde spectaculair uitgebouwde vrijstaande vooroorlogse villa met riante en vrij gelegen diepe tuin met houten

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning

Prachtige vrijstaande woning Prachtige vrijstaande woning Sterk in uw regio! Gerrit Kosterweg 1 Ballum Prachtige vrijstaande woning Aan de rand van het historische dorpje Ballum staat dit prachtig nieuwbouwhuis (2008) dat in authentiek

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

info@droomwoningen.nl Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van droomwoningen, weten wij als geen ander hoe belangrijk wonen voor u is. Een gezellige en veilige thuisbasis

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Vraagprijs 895.000 k.k.

Vraagprijs 895.000 k.k. Molenwerf 4 te EDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Rust, ruimte, privacy en een werkelijk fantastische ligging direct aan de Purmerringvaart met een riant vrij uitzicht over de weilanden van de

Nadere informatie

F O LG E R A L A A N IN DRAC H T E N

F O LG E R A L A A N IN DRAC H T E N F O LG E R A L A A N IN DRAC H T E N Vijf woningen op een unieke groenrijke locatie dé sp ialist specialist in Zweedse woningen Model woning Folgeralaan LIESJE LEERDE LOTJE LOPEN LANGS DE LANGE LINDELAAN...

Nadere informatie

Aadorp. Kastanjelaan 14

Aadorp. Kastanjelaan 14 Aadorp www.schakel.nl Kastanjelaan 14 Deze onder architectuur van de zestiger jaren gebouwde, goed onderhouden en gemoderniseerde semi bungalow met vrijstaande stenen garage, is optimaal op de zon gericht

Nadere informatie

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis.

Groen en vrijstaand wonen in Lelystad. Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Groen en vrijstaand wonen in Lelystad Hoe wilt u wonen, zeg het maar! Uw woonwensen maken van uw nieuwe huis een warm thuis. Warande: groen en ruim wonen Aan de zuidkant van Lelystad wordt momenteel de

Nadere informatie