Reglement voor inschrijving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement voor inschrijving"

Transcriptie

1 Let op! Het reglement van inschrijving zijn de algemene regels die gehanteerd worden voor inschrijving, toewijzing en eventuele geschillen tussen partijen. Op het moment dat u akkoord bent met het reglement van inschrijving en u heeft de inschrijving volledig voltooid, ontvangt u de definitieve offerte. Als u akkoord gaat met de offerte kunt u deze voor akkoord tekenen waardoor u de definitieve verplichting tot afname van de panelen bent aangegaan. U ontvangt een bevestiging op het moment dat de getekende offerte is ontvangen. Dat betekent ook dat u lid wordt van de coöperatie. BEGRIPSBEPALING Artikel 1 In dit Reglement wordt verstaan onder: a. Ingeschrevene: Degene die overweegt zonnepanelen in een project te kopen, daarvoor een aanbieding wenst te ontvangen en dit kenbaar heeft gemaakt door zich via het Inschrijfformulier in te schrijven, dan wel degene die zich door inschrijving via het Inschrijfformulier kenbaar wil maken dat hij/zij de koop van zonnepanelen overweegt als sprake zou zijn van een project bij hem/haar in de buurt. b. Inschrijving Een door Ingeschrevene volledig ingevuld Inschrijfformulier dat door Zonsupport B.V. als zodanig is ontvangen. c. Inschrijfformulier Een invulmodel zoals deze op de website van Zonsupport.nl is weergegeven op basis waarvan specifieke gegevens van de inschrijver wordt gevraagd om aan het doel van de inschrijving te kunnen voldoen. d. Zonnepark / Zonnedak Een installatie bestaande uit meerdere zonnepanelen met bijbehorende voorzieningen op grond, dak, water of civieltechnische kunstwerken zoals geluidschermen. e. Project Een (gedeelte van een) nader aangeduid te realiseren zonnepark of zonnedak f. Belastingvoordeel Korting op de energiebelasting zoals deze voortvloeit uit de regeling Verlaagd tarief bij collectieve opwek die op 1 januari 2014 van kracht is. g. (Energie) Coöperatie Collectieven, in de vorm van een coöperatie of Vereniging van eigenaren, die voldoen aan de eisen van de regeling Verlaagd tarief bij collectieve opwek die op 1 januari 2014 van kracht is. h. Aanbieding

2 Een offerte, aan de koop verbonden voorwaarden, statuten van de Energie coöperatie, deelnemersovereenkomst en beheerovereenkomst die per Project worden opgesteld en de Ingeschrevene die zich voor een specifiek Project heeft Ingeschreven worden toegestuurd.

3 INSCHRIJVING Artikel 2 Alleen natuurlijke personen van 18 jaar of ouder kunnen zich inschrijven. Artikel 3 Een Inschrijving is op naam en kan niet overgaan naar een andere persoon. Tenzij de Inschrijving door deze persoon wordt ingetrokken en op naam van de ander, iemand zich opnieuw inschrijft. Artikel 4 Een Inschrijving kan meer dan 1 Project omvatten. In dat geval wordt Ingeschrevene gevraagd een voorkeursvolgorde aan te geven. Geeft Ingeschrevene geen volgorde aan, dan geldt de Inschrijving voor het eerste Project dat wordt uitgevoerd. Artikel 5 Inschrijving vindt plaats op basis van een volledig ingevuld Inschrijfformulier zoals deze is weergegeven op de website van dan wel, op verzoek van gegadigde, een door Zonsupport per post toegezonden Inschrijfformulier Artikel 6 Als datum en tijdstip van Inschrijving geldt het moment waarop het volledig ingevulde Inschrijfformulier door Zonsupport digitaal is ontvangen. Indien het Inschrijfformulier per post is verstuurd, geldt datum van de poststempel. Als tijdstip wordt dan van die datum aangehouden. Artikel 7 De Ingeschrevene is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en actuele gegevens. Hij of zij vult deze gegevens in op het Inschrijfformulier op de website van Zonsupport ( Ingeschrevene kan daartoe te allen tijde zijn of haar gegevens aanvullen of corrigeren. Deze aanvullingen of correcties mogen echter niet in strijd zijn met artikel 3. Artikel 8 Zonsupport bevestigt de ontvangst van een Inschrijving binnen 3 werkdagen per , indien via de website is ingeschreven, dan wel per post als het Inschrijfformulier per post is ontvangen. Zonsupport geeft datum en tijdstip van Inschrijving en de gegevens van de Inschrijving aan. Artikel 9 Een Inschrijving eindigt in elk geval als: a. Ingeschrevene alle door hem/haar gewenste zonnepanelen in een of meer Projecten heeft gekocht.

4 b. De Inschrijving door Ingeschrevene conform artikel 18 is ingetrokken. c. De Inschrijving door Zonsupport conform artikel 19 is ingetrokken. d. Automatisch na 5 jaar. TOEWIJZING Artikel 10 Als volgorde van Inschrijving voor een project gelden datum en tijdstip van Inschrijving zoals bepaald in artikel 6. Als 2 of meer Ingeschrevenen zich exact op hetzelfde moment hebben ingeschreven, dan bepaalt Zonsupport de volgorde op basis van loting. Zonsupport informeert de ingeschrevenen hierover binnen 3 werkdagen. Artikel 11 De Ingeschrevenen krijgen een nummer. Dit nummer wordt op identieke strookjes papier geschreven en op identieke wijze dichtgevouwen. Dit wordt voor elk nummer 3 maal gedaan (zodat bij bijvoorbeeld 2 Ingeschrevenen er 6 identieke, dichtgevouwen stroken papier zijn). De dichtgevouwen stroken papier worden in een schaal gedaan en goed doorelkaar geschud. Een derde pakt hieruit, met afgewende blik, telkens 1 dichtgevouwen papiertje. De volgorde van nummers bepaalt de volgorde van inschrijving. Artikel 12 Met de Inschrijving voor een Project reserveert Ingeschrevene het aangegeven aantal zonnepanelen in een Project en heeft hiermee het recht om conform het bepaalde in artikel 13 zonnepanelen te kopen. De coöperatie stuurt inschrijver daartoe een aanbieding. Dit artikel geldt niet als sprake is van een situatie zoals aangegeven bij artikel 14. Artikel 13 De zonnepanelen in een Project worden toegewezen op basis van volgorde van Inschrijving zoals bepaald in artikel 10 net zo lang tot alle zonnepanelen in een Project door middel van een Inschrijving zijn toegewezen. Artikel 14 Als het aantal Ingeschrevenen en het daarmee samenhangend aantal zonnepanelen groter is dan het aantal zonnepanelen in een Project, dan stelt Zonsupport een reservelijst op. Voor de reservelijst geldt de volgorde van Inschrijving zoals bepaald in artikel 9. Komt Ingeschrevene op de reservelijst, dan informeert Zonsupport de Ingeschrevene hierover binnen 3 werkdagen en vraagt Ingeschrevene of deze voor het Project waarop is ingeschreven op de reservelijst wil staan of biedt Ingeschrevene een ander Project aan waarvoor, gelet op de postcode waarin in Ingeschrevene woont, het Belastingvoordeel geldt.

5 Artikel 15 Als degene die zich voor zonnepanelen in een project heeft ingeschreven maar niet binnen de gestelde termijn heeft gereageerd op de Aanbieding zoals bedoeld in artikel 12 of als de Inschrijving is beëindigd zoals bepaald in artikel 9, dan vervalt het recht van eerste aankoop. Dit recht komt dan toe aan een Ingeschrevene op de reservelijst dan wel een nieuwe Ingeschrevene. Artikel 16 Ingeschrevene die zich heeft ingeschreven voor een Project maar afziet van de Aanbieding zoals bedoeld in artikel 12 of zoals bij artikel 14 is aangegeven is geplaatst op de reservelijst, blijft ingeschreven tot de Inschrijving wordt beëindigd zoals bepaald in artikel 9. Artikel 17 Voor degene die zich niet voor een Project inschrijft, gelden artikelen 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 op het moment dat wel sprake is van een Project. Zodra in dat geval sprake is van een Project, informeert Zonsupport Ingeschrevene en krijgt deze de gelegenheid binnen de op dat moment door Zonsupport gestelde termijn, de Inschrijving aan te vullen. De datum en het tijdstip van de eerdere Inschrijving en niet van de aanvulling, gelden dan als volgorde van Inschrijving zoals bepaald in artikel 10. Vult Ingeschrevene de Inschrijving echter niet binnen de gestelde termijn aan, dan wordt ervan uitgegaan dat Ingeschrevene geen interesse heeft voor het Project en is artikel 16 van toepassing. INTREKKING INSCHRIJVING Artikel 18 Een Ingeschrevene kan, zonder opgaaf van redenen, per mail of per brief kenbaar maken de Inschrijving te willen beëindigen. Zonsupport zal binnen 3 werkdagen na ontvangst van de mail of brief aangeven dat de Inschrijving is beëindigd. Artikel 19 Als Ingeschrevene niet voldoet aan het bepaalde in dit reglement of als Zonsupport twijfelt aan de juistheid van de gegevens of integriteit van de bedoelingen van Ingeschrevene, kan Zonsupport besluiten de Inschrijving te beëindigen. Zonsupport meldt dit Ingeschrevene.

6 GESCHILLEN Artikel 20 Indien sprake is van een geschil treden beide partijen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkweken, met elkaar in overleg. Partijen trachten tijdens dit overleg samen het geschil in de geest van dit Reglement op te lossen zodanig dat dit een voor beide partijen een bevredigend resultaat oplevert. Partijen kunnen, op verzoek van een van beide partijen, daarvoor gezamenlijk een onafhankelijke derde aanwijzen die als mediator optreedt. In dat geval kan de eerder genoemde termijn met 2 weken worden verlengd. Artikel 21 Indien het in artikel 20 genoemde overleg niet tot een oplossing leidt, wordt het geschil beslecht door de Rechtbank te Alkmaar. SLOTBEPALING Artikel 22 Degene die zich inschrijft voor een Project en in aanmerking wil komen voor een Belastingvoordeel is zich met het Inschrijven ervan bewust dat hiervan alleen sprake kan zijn als Ingeschrevene woont in de bij dat Project aangegeven postcodes. Dit Belastingvoordeel vervalt als Ingeschrevene verhuist buiten de aangegeven postcodes. Artikel 23 Zonsupport stelt aansprakelijkheid als gevolg van gewijzigde regelgeving, in welke vorm dan ook, uit. Artikel 24 De gegevens van Ingeschrevene worden door Zonsupport, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, op een behoorlijke en zorgvuldige manier verwerkt en beheerd. De gegevens worden alleen aan derde verstrekt op het moment dat deze gegevens nodig zijn om de belastingkorting toe te passen. Artikel 25 Op dit Reglement is het Nederlands recht van toepassing.

Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V.

Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V. Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V. Energie van Hollandsche bodem B.V. ontwikkelt zonneparken op restgronden, zandwinplassen, daken en o.a. geluidschermen

Nadere informatie

Reglement behorend bij de uitgifte van StroomDelen voor Traaise Buurtstroom - Willem Tell

Reglement behorend bij de uitgifte van StroomDelen voor Traaise Buurtstroom - Willem Tell Reglement behorend bij de uitgifte van StroomDelen voor Traaise Buurtstroom - Willem Tell Begrippen Artikel 1 Aanwijzing: de aanwijzing van de Coöperatie als bedoeld in artikel 59a van de Wet belastingen

Nadere informatie

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 ARTIKEL 1 DEFINITIES 3 ARTIKEL 2 INWERKINGTREDING 3 ARTIKEL 3 TITEL 3 ARTIKEL 4 DOEL EN TOEPASSINGSBEREIK 4 ARTIKEL 5 KENNISGEVING VAN BOUWKAVELUITGIFTE, WIJZE VAN

Nadere informatie

Procedure Loting en Voorkeurslijst. Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4. Linten Nesselande

Procedure Loting en Voorkeurslijst. Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4. Linten Nesselande Procedure Loting en Voorkeurslijst Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4 Linten Nesselande Inschrijving: Loting 26 vrije woningbouwkavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4; Loting 6 vrije woningbouwkavels

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011.

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011. Jaar: 2011 Nummer: 27 Besluit: B&W 1 maart 2011 Gemeenteblad LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 Het college van burgemeester en wethouders; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Klachtenregeling Stichting Budget. Algemene bepalingen. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder:

Klachtenregeling Stichting Budget. Algemene bepalingen. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: Klachtenregeling Stichting Budget Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: 1. De Stichting: Stichting Budget gevestigd te Haarlem aan de Robert Kochlaan 536

Nadere informatie

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad Jaar: 2008 Nummer: 78 Besluit: B&W 18 november 2008 Gemeenteblad LOTINGSREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2008 Het college van burgemeester en wethouders van Helmond; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt

Nadere informatie

Woonruimteverdeling. Een woning huren van St. Joseph

Woonruimteverdeling. Een woning huren van St. Joseph Woonruimteverdeling Een woning huren van St. Joseph Woonruimteverdeling 1. Inleiding Woningstichting St. Joseph verhuurt circa 460 woningen in Stramproy en omgeving. We willen graag dat de juiste woning

Nadere informatie

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel;

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel; Lotingreglement twee-onder-één-kap bouwkavels Artikel 1: Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting van een twee-onder-één-kapwoning

Nadere informatie

Reglement Klachtbehandeling externe klachtencommissie van het Da Vinci College

Reglement Klachtbehandeling externe klachtencommissie van het Da Vinci College Reglement Klachtbehandeling externe klachtencommissie van het Da Vinci College 1 Begripsbepalingen 1.1 Onder klacht wordt in dit reglement verstaan uitingen van ontevredenheid met betrekking tot het Da

Nadere informatie

SLUITINGSDATUM DONDERDAG 18 JUNI 2015 17.00 UUR

SLUITINGSDATUM DONDERDAG 18 JUNI 2015 17.00 UUR INSCHRIJFFORMULIER T VOORTSCHE HOFJE, TE VOORTHUIZEN SLUITINGSDATUM DONDERDAG 18 JUNI 2015 17.00 UUR Indien er meerdere inschrijvers op een bouwnummer zijn, wordt door middel van een loting bepaald wie

Nadere informatie

Waalre Energie Lokaal. Collectief Zonnedak De Pracht

Waalre Energie Lokaal. Collectief Zonnedak De Pracht Waalre Energie Lokaal Collectief Zonnedak De Pracht Agenda 19.45 Ontvangst met koffie en thee 20.00 Opening door voorzitter WEL 20.10 Presentatie Lukas Leyten Herhaling opzet Collectief Zonnedak Voorstel

Nadere informatie

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 20141455 / 1 PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel gelden de volgende regels: 1. Inschrijving vindt plaats

Nadere informatie

Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009

Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009 Lotingsreglement Gemeente Breda 2009 Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009 Artikel 1: Begripsbepalingen In dit reglement

Nadere informatie

Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009

Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009 Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009 Datum: 25 augustus 2009 Van: Projectbureau ARC Algemeen Projectbureau ARC (Amsterdam Reduceert CO 2 ) verstrekt namens de 14 stadsdelen van de gemeente Amsterdam

Nadere informatie

Klachtenregeling Stichting Budget. Algemene bepalingen. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder:

Klachtenregeling Stichting Budget. Algemene bepalingen. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: Klachtenregeling Stichting Budget Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: 1. Organisatie: Stichting Budget gevestigd te Haarlem aan de Robert Kochlaan 536

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK

INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK SLUITINGSDATUM MAANDAG 14 DECEMBER 2015 17.00 UUR CODE: De woningen zullen, indien nodig, worden toegewezen middels een loting door Notariskantoor Dangremond,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Utrecht- West

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Utrecht- West Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Utrecht- West Artikel 1: Definities ALGEMEEN Artikel 2: Onderwerp Artikel 3: Algemene bepalingen Artikel 4: Toepasselijkheid Artikel 5: Totstandkoming

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing.

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing. De verkoop- en toewijzingsprocedure ziet er als volgt uit: Start verkoop op zaterdag 24 februari 2018 Op zaterdag 24 februari tussen 10:30 12:00 uur gaat de verkoop van start in Hotel Prinsen in Vlijmen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Artikel 1: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. cursist : degene die aan het onderwijs, de training of de opleiding waarvoor

Nadere informatie

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting!

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! in te vullen door gemeente: Starter / Senior / Doorstarter / Eigenaren Nummer: Persoonlijke gegevens Aanvrager

Nadere informatie

Biedingsformulier project de Beukels

Biedingsformulier project de Beukels Biedingsformulier project de Beukels Deze biedingsformulieren hebben betrekking op de verkoop van de volgende woningen: Willem Beukelsstraat 11-1, Willem Beukelsstraat 11-hs, Willem Beukelsstraat 13-hs,

Nadere informatie

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Blok 1 Pionierkwartier (de Rozenbottelstraat) Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier te Veenendaal Het volledig ingevulde inschrijfformulier

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere opdrachtgever die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname zonder inleg

LEDENOVEREENKOMST. Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname zonder inleg LEDENOVEREENKOMST Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname zonder inleg Inhoud LEDENOVEREENKOMST... 2 1. Definities... 2 2. Doel... 3 3. Bijdrage voor financiering... 3 4. Energielevering... 4 5. Administratiebijdrage

Nadere informatie

OPTIEPROCEDURE. Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold

OPTIEPROCEDURE. Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold OPTIEPROCEDURE Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold Wilgenwold B.V., gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum (hierna: Wilgenwold ), is de projectontwikkelaar van het vastgoedproject Wilgenwold:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Kaag en Braassem

Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Kaag en Braassem Algemene voorwaarden en privacy verklaring DICO Breedband B.V. Kaag en Braassem Artikel 1: Definities ALGEMEEN Artikel 2: Onderwerp Artikel 3: Algemene bepalingen Artikel 4: Toepasselijkheid Artikel 5:

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel op Kalterbroeken gelden de volgende regels:

Nadere informatie

Informatiegids. Informatiegids. Woningzoekenden

Informatiegids. Informatiegids. Woningzoekenden Informatiegids Informatiegids Woningzoekenden 1 Informatie voor woningzoekenden in de gemeente Middelharnis en de woonkern Oude Tonge Woonkernen: Middelharnis Sommelsdijk Stad aan t Haringvliet Nieuwe

Nadere informatie

Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4.

Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4. Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4. Definities Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: gegadigde: ontwikkelaar: notaris: een nader

Nadere informatie

Privacyreglement

Privacyreglement Privacyreglement De Verwerking van Persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1602696. Persoonsgegevens in een vorm die het mogelijk maakt de Betrokkene

Nadere informatie

Voorwaarden en privacy verklaring snel internet buitengebied. Gebiedscoöperatie O-Gen

Voorwaarden en privacy verklaring snel internet buitengebied. Gebiedscoöperatie O-Gen Gebiedscoöperatie O-Gen Voorwaarden en privacy verklaring snel internet buitengebied Artikel 1: Definities ALGEMEEN Artikel 2: Onderwerp Artikel 3: Algemene bepalingen Artikel 4: Toepasselijkheid Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Woonruimteverdeling. Een wonig huren van St. Joseph

Woonruimteverdeling. Een wonig huren van St. Joseph Woonruimteverdeling Een wonig huren van St. Joseph Woonruimteverdeling 1. Inleiding Woningstichting St. Joseph verhuurt circa 460 woningen in Stramproy en omgeving. We willen graag dat de juiste woning

Nadere informatie

voorwaarden registratie kandidaten

voorwaarden registratie kandidaten SGNS GovernanceLink voorwaarden registratie kandidaten eigenaar De website(s) van Stichting Governance Nieuwe Stijl en GovernanceLink zijn eigendom van Stichting Governance Nieuwe Stijl, hierna SGNS, gevestigd

Nadere informatie

Zorgvuldige beroepsuitoefening;

Zorgvuldige beroepsuitoefening; Algemene Voorwaarden Wheel of life.nl, ten behoeve van cliënten en opdrachtgevers. Algemeen; Moniek Oosterwijk handelend onder de naam Wheel of life.nl (KvK 17271894) verricht online dienstverlening op

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Subsidieverordening Duurzaamheidslening hernieuwbare energie (zonnelening)

Subsidieverordening Duurzaamheidslening hernieuwbare energie (zonnelening) Subsidieverordening Duurzaamheidslening hernieuwbare energie (zonnelening) (geconsolideerde versie, geldend vanaf 7-2-2015) Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie provincie Drenthe Officiële naam

Nadere informatie

Van wachtlijsten naar een lotingssysteem

Van wachtlijsten naar een lotingssysteem Beleidsnotitie Van wachtlijsten naar een lotingssysteem 1. Inleiding 1.1 Huidig beleid Voor de uitgifte van bouwkavels en nieuwbouwwoningen hanteert de gemeente Meijel op dit moment een wachtlijst. Mensen

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met voetverzorging van Pedicure praktijk Borne aangegane

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities In dit reglement hebben de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende betekenis:

Artikel 1 - Definities In dit reglement hebben de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende betekenis: BIJLAGE 3 BIJ SAMENWERKINGSAFSPRAKEN NAM-EZ-NCG REGLEMENT ARBITER AARDBEVINGSSCHADE EERSTE AFDELING - ALGEMEEN Artikel 1 - Definities In dit reglement hebben de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende

Nadere informatie

STORL-inzamelingsactie: toelichting, aanvraagformulier en reglement

STORL-inzamelingsactie: toelichting, aanvraagformulier en reglement STORL-inzamelingsactie: toelichting, aanvraagformulier en reglement Toelichting Vanaf het najaar van 2016 voorziet de Stichting Opruiming Restanten Landbouwbestrijdingsmiddelen (STORL) in de mogelijkheid

Nadere informatie

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel;

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel; Uitgifteprocedure voor particuliere bouwkavels bestemd voor twee-onder-één kapwoningen (2/1 kapwoningen) 1. Definities In deze procedure wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel grond,

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen. Inhoud

LEDENOVEREENKOMST. Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen. Inhoud LEDENOVEREENKOMST Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen Inhoud LEDENOVEREENKOMST... 2 1. Definities... 2 2. Doel... 3 3. Inleg en Facturatie... 3 4. Ledenrekening... 4 5. Duur... 4 6. Ontbindende

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST Energie Coöperatie Duurzaam Doetinchem U.A.

LEDENOVEREENKOMST Energie Coöperatie Duurzaam Doetinchem U.A. LEDENOVEREENKOMST Energie Coöperatie Duurzaam Doetinchem U.A. 1. Toelichting op de ledenovereenkomst Met het ondertekenen van deze ledenovereenkomst bevestigt u uw lidmaatschap van Energie Coöperatie Duurzaam

Nadere informatie

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b.

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b. ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE WAARBORG B.V. VERHUURDER Voor het verlenen van huurwaarborgen in verband met huurovereenkomsten voor particulier onroerend goed onder de Leegstandwet. 1. Waarvoor dienen

Nadere informatie

Wat is het verschil tussen het aanmaken van een gebruikersaccount en een inschrijving via een inschrijfformulier?

Wat is het verschil tussen het aanmaken van een gebruikersaccount en een inschrijving via een inschrijfformulier? ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Versie 1 januari 2015 1. Toepasselijkheid voorwaarden Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving

Nadere informatie

Collectief zonnedak De ZonneVisser

Collectief zonnedak De ZonneVisser Collectief zonnedak De ZonneVisser Inleiding Alle informatie in deze presentatie is gebaseerd: Op de actuele wet- en regelgeving Op verwachtingen, nauwkeurige schattingen (denk o.a. aan de opbrengst per

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

Is een merk van: CashWijzer B.V.

Is een merk van: CashWijzer B.V. Is een merk van: CashWijzer B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN CASHWIJZER B.V. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis: Abonnement de doorlopende Opdracht

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT AANDACHT ARBO BV. A. Verwerking persoonsgegevens. Paragraaf 1: Algemene bepalingen

PRIVACYREGLEMENT AANDACHT ARBO BV. A. Verwerking persoonsgegevens. Paragraaf 1: Algemene bepalingen PRIVACYREGLEMENT AANDACHT ARBO BV A. Verwerking persoonsgegevens Paragraaf 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepaling In dit reglement wordt in aansluiting bij en in aanvulling op de Wet bescherming

Nadere informatie

Collectieve opwek van energie

Collectieve opwek van energie Collectieve opwek van energie Het is je waarschijnlijk al wel opgevallen, steeds meer particulieren en bedrijven plaatsen zonnepanelen op hun dak en werken zo mee aan een schonere duurzame leefomgeving.

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname met inleg

LEDENOVEREENKOMST. Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname met inleg LEDENOVEREENKOMST Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname met inleg Inhoud LEDENOVEREENKOMST... 2 1. Definities... 2 2. Doel... 3 3. Inleg en Facturatie... 3 4. Ledenrekening... 4 5. Administratiebijdrage

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Wat houdt professionele alarmopvolging Argos Vertrouwd & Zeker in?

1. Algemeen 2. Wat houdt professionele alarmopvolging Argos Vertrouwd & Zeker in? 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Professionele alarmopvolging overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: abonnee(s).

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

ARTIKEL 2: VOORWAARDEN VOOR INSCHRIJVING

ARTIKEL 2: VOORWAARDEN VOOR INSCHRIJVING Algemene voorwaarden Enqueteplein is onderdeel van M.N.A. Media Invest en werkt nauw samen met erkende onderzoekspanels zoals Globaltestmarket, Ipsos en Mysurvey. Op onze website treft u een selectie van

Nadere informatie

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Algemene Voorwaarden Voetpraktijk Exloo Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Voetpraktijk Exloo en op alle met voetverzorging van

Nadere informatie

Dealerdirect BV 1DayCar.com Rigtersbleek Zandvoort 10-1.37 7521 BE Enschede

Dealerdirect BV 1DayCar.com Rigtersbleek Zandvoort 10-1.37 7521 BE Enschede Specifieke voorwaarden 1DayCar.com 4.0 Algemeen 1. Deze specifieke voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, gesloten tussen Dealerdirect BV h.o.d.n. 1DayCar.com, koper en leverende autodealer

Nadere informatie

Inschrijving 32 koopwoningen en 5 bouwkavels in Ammerzoden Noord (Erf Ammersoyen), bouwfase 1,

Inschrijving 32 koopwoningen en 5 bouwkavels in Ammerzoden Noord (Erf Ammersoyen), bouwfase 1, (In te vullen door gemeente Maasdriel) Inschrijving 32 koopwoningen en 5 bouwkavels in Ammerzoden Noord (Erf Ammersoyen), bouwfase 1, www.vankesselsmit.nl UITERSTE INLEVERDATUM: VRIJDAG 11 december 2015,

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen)

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen in Haag & Hof voor wat betreft bouwnummers 1 tot en met 3, retourneert

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Dit zijn de Algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van Springest B.V. (hierna: Springest ), kantoorhoudende te (1013 CP) Amsterdam, aan de

Nadere informatie

Lotingsreglement fase 2

Lotingsreglement fase 2 Lotingsreglement fase 2 Lotingsreglement bouwkavels Aardhuus fase 2 Definities Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting

Nadere informatie

MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT RIJKSWATERSTAAT. REGLEMENT voor de OPENBARE AANBESTEDING van DIENSTVERLENING 2004

MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT RIJKSWATERSTAAT. REGLEMENT voor de OPENBARE AANBESTEDING van DIENSTVERLENING 2004 ROAD-2004 1 MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT RIJKSWATERSTAAT REGLEMENT voor de OPENBARE AANBESTEDING van DIENSTVERLENING 2004 ROAD-2004 2 Artikel 1 Aanduidingen. Begripsbepalingen Dit reglement verstaat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Deze algemene voorwaarden zijn aanvullend op de algemene leveringsvoorwaarden van Stichting Stenden hogeschool. Deze voorwaarden behoren bij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding

Deelnemersreglement. Artikel 1 Inleiding Deelnemersreglement De Stichting Support Actie en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht De Nationale Grote Clubactie B.V., beiden statutair gevestigd te Tilburg,

Nadere informatie

Waalre Energie Lokaal. Collectief Zonnedak De Pracht

Waalre Energie Lokaal. Collectief Zonnedak De Pracht Waalre Energie Lokaal Collectief Zonnedak De Pracht Agenda 19.45 Ontvangst met koffie en thee 20.00 Opening 20.10 Presentatie Lukas Leyten Wat is een collectief zonnedak De opzet Offerte-traject Voorstel

Nadere informatie

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE Bekendmaking verkoop door de gemeente Urk De verkoop van de 50plus woningen wordt bekendgemaakt door publicatie: - in het Urkerland

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten met

Nadere informatie

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe Olst-Wijhe, 9 november 2011 doc. nr.: 11.050908 2 van 9 de Kavelwinkel 2011 gemeente Olst-Wijhe Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: Bouwkavel: College: Wijhe Gegadigde: Gemeente:

Nadere informatie

Grondverkoopbeleid. Hoofdstuk 1 Woningbouwkavels

Grondverkoopbeleid. Hoofdstuk 1 Woningbouwkavels Vastgesteld door het College van Burgemeester en Wethouders op 28 augustus 2012 Grondverkoopbeleid Hoofdstuk 1 Woningbouwkavels Artikel 1 Algemeen 1. Een natuurlijk persoon kan zich inschrijven als bouwgrondzoekende

Nadere informatie

Inschrijfformulier Het Paradijshof

Inschrijfformulier Het Paradijshof Inschrijfformulier Het Paradijshof De op dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van Ooms Makelaars, Voorberg Makelaars en Woonstad

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Healthiness

Algemene voorwaarden webshop Healthiness Algemene voorwaarden webshop Healthiness 1. Begripsomschrijvingen 1.1 De webshop is de digitale winkel op www.healthinessonline.nl, die opereert onder verantwoordelijkheid van Healthiness. 1.2 Klant: degene

Nadere informatie

Coöperatie SamenWind U.A. Ledenovereenkomst

Coöperatie SamenWind U.A. Ledenovereenkomst Coöperatie SamenWind U.A. Ledenovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: 1. Coöperatie Samenwind U.A., statutair gevestigd te Tinallinge, kantoorhoudende te Tinallinge, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Inhoudsopgave Toelichting gebruikte begrippen 1. Elektronische diensten 2. Gebruiksvoorschriften en/of aanwijzingen 3. Zorgplicht NIBC

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden OK Webshop

Algemene Voorwaarden OK Webshop Algemene Voorwaarden OK Webshop Artikel 1 Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 OK Webshop: de organisatie welk verantwoordelijk is voor het beheer van het Keurmerk OK Webshop;

Nadere informatie

17 i 20 Januar U zoekt een woning

17 i 20 Januar U zoekt een woning U zoekt een woning U zoekt een huurwoning in Noordoost-Groningen? Dan kunt u terecht bij Acantus. Wij verhuren zo n 13.000 sociale huurwoningen. Van eengezinswoningen tot seniorenappartementen, in verschillende

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Shifft: Shifft B.V. de aanbieder van de Applicatie 1.2 Applicatie: de online toepassing voor het geven van terugkoppeling

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities Algemene voorwaarden HEEL opleidingen verzorgt opleidingen, workshops, trainingen en coaching. De volgende artikelen vormen samen de Algemene Voorwaarden. Heel opleidingen wordt geleid door Petri Elemans

Nadere informatie

De hierboven genoemde partijen, hierna gezamenlijk aan te duiden als Partijen.

De hierboven genoemde partijen, hierna gezamenlijk aan te duiden als Partijen. Deze ledenovereenkomst is nog gebaseerd op het postcoderoosmodel, en daarmee achterhaald. Inmiddels is besloten met het SDE+ model verder te gaan (zie website). In elk geval voorwaarden met betrekking

Nadere informatie

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625 Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625 Inschrijving: Loting vrije woningbouwkavels Leonidas, Kromme Zandweg,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klachtenportaal Zorg Per

Algemene voorwaarden Klachtenportaal Zorg Per Algemene voorwaarden Klachtenportaal Zorg Per 01-01-2017 Artikel 1: Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. aangesloten zorgaanbieder: zorgaanbieder waarmee op grond van artikel

Nadere informatie

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Printdatum Volgnummer Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Mijn gegevens Naam en voorletter(s) Adres en huisnummer Postcode en woonplaats Geboortedatum l Man l Vrouw Geboorteplaats

Nadere informatie

ALGEMENE INSCHRIJFVOORWAARDEN Opleiding & Training

ALGEMENE INSCHRIJFVOORWAARDEN Opleiding & Training ALGEMENE INSCHRIJFVOORWAARDEN Opleiding & Training Hieronder vind je onze Algemene Inschrijfvoorwaarden voor onze opleidingen en trainingen. In de navolgende tekst dient Preventional telkens gelezen te

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden DentCoach.

Algemene leveringsvoorwaarden DentCoach. Algemene leveringsvoorwaarden DentCoach. Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene leveringsvoorwaarden verzorgt DentCoach de inschrijving, administratie, organisatie en facturering

Nadere informatie

Klachten- en Geschillenregeling voor cliënten, partners, en vertegenwoordigers

Klachten- en Geschillenregeling voor cliënten, partners, en vertegenwoordigers Klachten- en Geschillenregeling voor cliënten, partners, en vertegenwoordigers Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland Postbus 277, 3850 AG Ermelo e-mail info@czmn.nl www.czmn.nl Tel: 0341 785227 /

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

Klachtenregeling/vertrouwenspersoon Stichting TOPKI

Klachtenregeling/vertrouwenspersoon Stichting TOPKI Klachtenregeling/vertrouwenspersoon Stichting TOPKI Paragraaf 1. Begripsbepalingen Artikel 1. Begrippen Klacht: een schriftelijk ingediende uiting van onvrede of teleurstelling van een student of medewerker

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing. Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: Nascholing: Inschrijfgeld: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Klachtenregeling Slim! Educatief

Klachtenregeling Slim! Educatief Klachtenregeling Slim! Educatief Klachtenregeling Slim! Educatief 30-01-2018 1 Inhoud Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen... 3 Artikel 1... 3 Hoofdstuk 2 Behandeling van klachten in de eerste lijn... 3 Hoofdstuk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Verenigingsgegevens. 2. Definities. 3. Toepassingsgebied. 4. Lidmaatschap. 5. Beëindigen Lidmaatschap SV HESTIA

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Verenigingsgegevens. 2. Definities. 3. Toepassingsgebied. 4. Lidmaatschap. 5. Beëindigen Lidmaatschap SV HESTIA 1. Verenigingsgegevens Studievereniging SV Hestia Zernikeplein 11 Kamer B1.35 9747 AS Groningen Tel: 050 595 2553 Email: info@svhestia.nl KvK: 59350482 ALGEMENE VOORWAARDEN SV HESTIA 2. Definities 2.1.

Nadere informatie