Zorgvuldige beroepsuitoefening;

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zorgvuldige beroepsuitoefening;"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Wheel of life.nl, ten behoeve van cliënten en opdrachtgevers. Algemeen; Moniek Oosterwijk handelend onder de naam Wheel of life.nl (KvK ) verricht online dienstverlening op het gebied van online coaching, consultancy en persoonlijke en professionele ontwikkelingstrajecten. Wheel of life.nl streeft naar een hoog niveau van professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid in de door haar geboden dienstverlening. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Wheel of Life.nl en een opdrachtgever waarop Wheel of life.nl deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard en voor zover hier door partijen niet uitdrukkelijk van af is geweken. 2. De onderhavige voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met Wheel of Life.nl indien voor de uitvoering derden dienen te worden betrokken 3. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijven de andere bepalingen uit deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. Wheel of life.nl en de opdrachtgever zullen dan in overleg treden over nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige of vernietigde bepalingen. Daarbij wordt zoveel als mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepalingen in acht genomen. 4. Indien onduidelijkheid ontstaat over de uitleg van een of meerdere bepalingen uit deze algemene voorwaarden, dient uitleg plaats te vinden naar de geest van de regeling. 5. Ook wanneer een situatie zich voordoet, die niet is geregeld in deze algemene voorwaarden, dient uitleg plaats te vinden naar de geest van de regeling. 6. Indien Wheel of life.nl niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan in het geheel niet van toepassing zijn of dat Wheel of life.nl geen stipte naleving meer zou kunnen verlangen in andere gevallen.

2 Zorgvuldige beroepsuitoefening; 7. Wheel of life.nl zal bij de uitoefening van haar werkzaamheden de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen. 8. Wheel of life.nl is aangesloten bij de NOLOC en houdt zich in haar beroepsuitoefening aan de gedragsregels van de NOLOC. Offertes en aanbiedingen; 9. Alle offertes en aanbiedingen van Wheel of life.nl zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is gesteld. 10. Wheel of life.nl kan niet aan de offerte of aanbieding worden gehouden wanneer de opdrachtgever redelijkerwijs moet begrijpen dat daarin een kennelijke vergissing of verschrijving staat. 11. Wheel of life.nl verstrekt een kopie van deze algemene voorwaarden bij elke offerte of aanbieding die zij verzendt. De opdrachtgever is de cliënt en een particulier; 12. Wheel of life.nl en cliënt overleggen over de mogelijke dienstverlening in de zogenaamde kennismakingsmails. Wanneer cliënt dat wenst, zal Wheel of life.nl een voorstel doen en een passend dienstverleningsaanbod formuleren. 13. Wanneer cliënt akkoord is met dit aanbod en hierin geformuleerde afspraken, zal Wheel of life.nl een e-factuur aan cliënt sturen. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Wheel of life.nl is gerechtigd om periodiek te factureren. 14. Wanneer het gefactureerde bedrag, ontvangen is op de rekening van Wheel of life.nl, gaat de dienstverlening van start.

3 De opdrachtgever is een werkgever, de cliënt is een werknemer; 15. Wheel of life.nl overlegt met opdrachtgever en cliënt over de mogelijkheden van dienstverlening door Wheeloflife.nl. 16. Wanneer opdrachtgever aangeeft dienstverlening door Wheeloflife.nl te wensen, zal Wheel of life.nl in overleg met opdrachtgever en cliënt, een overeenkomst tot het uitvoeren van een opdracht formuleren. 17. In deze overeenkomst zullen afspraken worden vastgelegd over de doelstelling van de dienstverlening, de werkwijze, de tijdsduur, de wijze van rapporteren en de geheimhouding. 18. Wanneer opdrachtgever en cliënt akkoord zijn, met de inhoud van deze overeenkomst, zal Wheel of life.nl de opdrachtgever een e-factuur sturen. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Wheel of life.nl is gerechtigd om periodiek te factureren. 19. Nadat het gefactureerde bedrag ontvangen is, op de rekening van Wheel of life.nl, gaat de dienstverlening van start. 20. Het aanvaarden van een opdracht voor dienstverlening door Wheeloflife.nl zal op geen enkele wijze consequenties hebben voor de arbeidsovereenkomst tussen de werkgever/opdrachtgever en de werknemer/cliënt. Wijziging overeenkomst; 21. Indien tijdens de uitvoering van de overeenkomst blijkt dat het voor een behoorlijke uitvoering daarvan noodzakelijk is om deze te wijzigen of aan te vullen, dan zullen partijen tijdig en in onderling overleg, tot aanpassing van de overeenkomst overgaan. 22. Een wijziging kan consequenties hebben voor hetgeen oorspronkelijk overeengekomen werd. Ook het oorspronkelijk overeengekomen bedrag kan daardoor worden verhoogd of verlaagd.

4 23. Wheel of life.nl kan een verzoek tot wijziging van de overeenkomst door de opdrachtgever weigeren zonder daarmee in gebreke te komen, indien dit in kwalitatief of kwantitatief opzicht gevolgen zou hebben voor bijvoorbeeld de te verrichten diensten. 24. Indien een vaste prijs is overeengekomen, is Wheel of life.nl gerechtigd tot verhoging daarvan indien dit voortvloeit uit wet of regelgeving of op andere gronden die vooraf redelijkerwijs niet voorzienbaar waren noodzakelijk is. De opdrachtgever kan de overeenkomst niet om deze reden ontbinden, tenzij deze verhoging meer bedraagt dan 10% en plaats vindt binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst. Geheimhouding en plicht tot vertrouwelijke behandeling; 25. Wheel of life.nl, zal de informatie, die haar van de zijde van de cliënt of opdrachtgever ter kennis komt, geheim houden. 26. De volledige correspondentie tussen cliënt en Wheel of life.nl, is alleen bekend bij, en eigendom van, de betreffende cliënt en Wheel of life.nl. 27. Wheel of life.nl bewaart correspondentie met cliënt en opdrachtgever 5 jaar na het einde van de opdracht, in een beveiligde omgeving. 28. Wanneer rapportage aan opdrachtgever overeengekomen is, zal deze plaatsvinden, nadat de cliënt deze rapportage heeft goedgekeurd. 29. Wanneer cliënt daartoe opdracht geeft zal Wheel of life.nl de gehele correspondentie vernietigen. Overmacht; 30. Wanneer door buitengewone omstandigheden of overmacht afspraken niet kunnen worden nagekomen, door Wheel of life.nl of cliënt, zullen zij elkaar daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. 31. Onder overmacht wordt onder mee verstaan hetgeen in de wet of jurisprudentie zo wordt aangeduid en alle van buitenkomende oorzaken, waarop Wheel of life.nl of de opdrachtgever geen invloed kunnen uitoefenen

5 32. Wheel of life.nl zal met cliënt en/of opdrachtgever overleggen, over hoe afspraken dan wel nagekomen kunnen worden. 33. Daarbij geldt in ieder geval dat Wheel of life.nl haar verplichtingen uit de overeenkomst gedurende de overmachtsituatie kan opschorten. Indien deze situatie langer duurt dan twee maanden, dan is elk van de partijen gerechtigd de overeenkomst te ontbinden zonder vergoeding tot schade aan de andere partij. Aansprakelijkheid; 34. Indien Wheel of life.nl aansprakelijk mocht zijn, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot het geen in deze bepaling is geregeld. 35. De dienstverlening zoals verwoord in de online consulten, online coaching en persoonlijke en professionele ontwikkelingstrajecten, wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. 36. Wheel of life.nl zal zich maximaal inspannen om cliënt en/of opdrachtgever te ondersteunen bij het realiseren van het gewenste resultaat. Wheel of life.nl heeft echter een inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting. 37. Een ieder die van deze online dienstverlening gebruik maakt, doet dat geheel voor eigen verantwoordelijkheid en eigen risico. 38. Wheel of life.nl is nimmer aansprakelijk voor de door cliënt en/of opdrachtgever geleden directe of indirecte schade, ten gevolge van beslissingen van cliënt en/of opdrachtgever n.a.v. een online consult, -coaching of - ontwikkelingstraject. 39. Wheel of life.nl is niet aansprakelijk voor schade van welke aard ook, ontstaan doordat zij is uitgegaan van door de opdrachtgever verstrekte onjuiste dan wel onvolledige gegevens. 40. De in dit artikel opgenomen beperkingen gelden niet indiende schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Wheel of life.nl.

6 Toepasselijk recht; 41. Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten waarbij Wheel of life.nl partij is, is Nederlands recht van toepassing. 42. Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten, het volgen van de geschillenregeling daaronder begrepen. Geschillenregeling; 43. Eventuele klachten over de dienstverlening van Wheel of life.nl, dienen door cliënt of opdrachtgever, zo spoedig mogelijk te worden gemeld bij Wheel of life.nl. Wheel of life.nl zal de ontvangst van de klacht, bevestigen binnen 2 weken. 44. Indien een klacht gegrond is, zal Wheel of life.nl overleggen met cliënt en/of opdrachtgever over passende maatregelen. Een klacht zal binnen 4 weken, na ontvangst afgehandeld worden door Wheel of life.nl. 45. Indien de klacht niet naar tevredenheid van de klager is afgehandeld, kan de klacht worden ingediend bij het secretariaat van De Raad van Toezicht van NOLOC. 46. De klacht zal in overeenstemming met de wettelijke bepalingen en het Reglement van Rechtspraak van NOLOC worden behandeld.

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562

Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562 Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562 Artikel 1: Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent).

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Algemene voorwaarden Marian Hellema, 28 februari 2017. Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Versie 28 februari 2017. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen Artikel 1. Algemeen Loopbaanadviseurs 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stehouwer en Vink Loopbaanadviseurs, en een Opdrachtgever waarop Stehouwer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl)

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte tussen Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl), en een Wederpartij

Nadere informatie

Offertes en aanbiedingen

Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Valebe Consultancy, gevestigd aan de Quadriviumlaan

Nadere informatie

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of Art. 1 Begripsbepaling 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden. Opdracht Elke Opdracht door Opdrachtgever verleend. Hieronder mede verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Privalliance, en een Opdrachtgever waarop Privalliance deze voorwaarden van toepassing heeft

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading

Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Moud Habibuw eigenaar van Heallight praktijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl

Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl Artikel 1. Algemeen 1.1 - Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Werkenindechemie.nl, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant.

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. Algemene Voorwaarden Gerrit computers Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. 2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ruimtehouders HILDE SWETS - KvK nummer: 522 03 204 Handelsnaam: Ruimtehouders Vestigingsplaats:, 3446 BC te Woerden Versie: maart 2019 Artikel 1. Begrippen 1.1 Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V.

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Noflikwurk Artikel 1. Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Van Noflikwurk, gevestigd te Echten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AA-Kantoor

Algemene voorwaarden AA-Kantoor artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AA-Kantoor, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland 1. Algemeen De onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door XL Ontwerp en haar opdrachtgevers te sluiten overeenkomsten, hierna tevens te noemen

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Bos Management Support januari 2007 Pagina 1

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Bos Management Support januari 2007 Pagina 1 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bos Management Support en een Opdrachtgever respectievelijk zijn rechtsopvolger(s)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen A. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en / of overeenkomst tussen Pedicure W.J.R. van Hunen- Brouwers, hierna te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden coöperatie Skills &Coöperatief U.A.

Algemene voorwaarden coöperatie Skills &Coöperatief U.A. Algemene voorwaarden coöperatie Skills &Coöperatief U.A. Handelsnamen: Ruimtehouders en Skills &Co Vestigingsplaats: Maltakade 20, 3446 BC Woerden KvK nummer: 61922706 Versie: november 2017 Artikel 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0)

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Klachtencommissie.nl, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Boekenfluisteraar en een Opdrachtgever waarop De Boekenfluisteraar deze voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen acupunctuurpraktijk Mingmen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities 1 Algemene voorwaarden Louis van Woerden Algemene voorwaarden 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. LOUIS VAN WOERDEN: Louis van Woerden Advies en Training, eenmanszaak

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F.

Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Entropt en Opdrachtgever waarop Entropt deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02)

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1. Onder SOOF wordt verstaan: SOOF Makelaars en/of alle anders handelsnamen waarmee onder nagenoemd KvK-nummer naar buiten

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Prijzen, Offertes en Totstandkoming van overeenkomst Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 5. Geheimhouding Artikel

Nadere informatie

Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd en.

Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd  en. Geachte Gast, Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd e-mailen. Met vriendelijke groet, Jur Jacobs CONTRACTVOORWAARDEN

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Yoga Libra Arnhem en van Libra Lichaam in Balans,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners.

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Van der Meer Lifestyleplanners Tsjerkepaed 3A 9081 AT Lekkum KvK-nummer 64109178 hierna te noemen: Van der Meer Lifestyleplanners Artikel 1. Algemeen 1. In

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN YET-LIFESTYLECOACHING

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN YET-LIFESTYLECOACHING ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN YET-LIFESTYLECOACHING ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en overeenkomsten tussen de gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst tussen Focus Op Zorg hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever. Tevens zijn deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel artikel ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Meander Media en een opdrachtgever waarop Meander Media deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder artikel 1 Algemeen 1. Gewoonbyzonder is een zelfstandige onderneming welke uit (GZ-)Psychologen en Orthopedagoog bestaat. 2. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden InfoPlichtService

Algemene voorwaarden InfoPlichtService Algemene voorwaarden InfoPlichtService Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende met een hoofdletter geschreven termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen

artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Consumers Collective B.V., hierna te noemen: het collectief, en een deelnemer, hierna te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau Overeenkomst Crito BV Algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Crito BV voor levering diensten Crito BV Balans- en adviesbureau, gevestigd en kantoorhoudende te Uden, 5405 NH aan Neutronenlaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dienstverlening Vraaghetdemeester.nl

Algemene Voorwaarden Dienstverlening Vraaghetdemeester.nl 1 artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Vraghetdemeester.nl, hierna te noemen: Gebruiker, en degene die om advies vraagt hierna te

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Praktijknaam : Praktijk Kitty Karsten Eigenaar (lid NVA) : Kitty Karsten AGB code : 90-00200 Vestigingsadres : Bladstraat 2 PC/Plaats : 1747 HJ Tuitjenhorn KvK nummer : 37153886 Datum

Nadere informatie

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen REFQ B.V., ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: (i) Het Vertaalcollectief: de besloten vennootschap onder firma HET VERTAALCOLLECTIEF, gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AdministratiekantoorEB, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1

Algemene Voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden 1 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten tussen OM Beleidsadvies en de opdrachtgever. De toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

3.1. De prijzen in de offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders is aangegeven.

3.1. De prijzen in de offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Curo ICT 20/2/2014 KvK nr 60042370 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt: Opdrachtnemer: Curo ICT Opdrachtgever:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Lorenzo Haarloo Coaching & Training KvK nr.: 66558565 Artikel 1: Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden voor de praktijk Praktijknaam : Eigenaar (lid NVA) :J.A.J.Nollen Lid NVA AGB code- praktijk :90(0)00263 Vestigingsadres :Bathmen PC/Plaats : KvK nummer :08198300 Datum :8-06-2018 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

4.1 Indien de opdrachtgever na de totstandkoming van de overeenkomst wijzigingen

4.1 Indien de opdrachtgever na de totstandkoming van de overeenkomst wijzigingen 1.1 Opdrachtgever -de natuurlijke dan wel rechtspersoon die de overeenkomst (van opdracht) met heeft gesloten. -de natuurlijke dan wel rechtspersoon die door middel van een volmacht / machtiging aan een

Nadere informatie

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist.

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van: - - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. De klant hierna te noemen: gebruiker ARTIKEL 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen Artikel 1 Algemeen 1.1. De Algemene voorwaarden Houdbaar Ondernemen, hierna te noemen: AV zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen een OPDRACHTGEVER en HOUDBAAR ONDERNEMEN,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden voor trainingen wordt gesproken van opdrachtgevers en/of deelnemers. Opdrachtgevers zijn degenen die een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement Algemene Voorwaarden Betterbasics VAN: - Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement - gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Bilderdijkstraat 34 - ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Index Artikel 1: Definities Blz. 1 Artikel 2: Toepasselijkheid van de voorwaarden Blz. 1 Artikel 3: Offertes Blz. 1 Artikel 4: Uitvoering van de overeenkomst Blz. 1 Artikel 5: Uitvoeringstermijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOX AUTOMOTIVE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOX AUTOMOTIVE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOX AUTOMOTIVE B.V. Artikel 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. BOX Automotive B.V.: Handelsnaam van de besloten vennootschap BOX Automotive B.V., gevestigd

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Artikel 3 Contractsduur; uitvoerings-termijnen,

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Artikel 3 Contractsduur; uitvoerings-termijnen, Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Marianne Kremer, Coach en een Opdrachtgever waarop Marianne

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden Artikel 3 De Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden Artikel 3 De Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen 1. Van Droom naar Daad is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het trainen en coachen van vrouwen met jonge kinderen, een en ander in de meest ruime zin. 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visa 4 Turkey

Algemene Voorwaarden Visa 4 Turkey Algemene Voorwaarden Visa 4 Turkey gevestigd en kantoorhoudende te Polarisavenue 1 (HOOFDKANTOOR) 2132 JH Hoofddorp Tel: +31 (0) 23 800 99 59 Fax +31 (0) 23 820 01 91 E-mail: info@visa4turkey.com hierna

Nadere informatie