In bijlage 2 het overzicht van de indeling van de vier kleutergroepen 1-2 A t/m 1-2 D tot en met december 2014.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In bijlage 2 het overzicht van de indeling van de vier kleutergroepen 1-2 A t/m 1-2 D tot en met december 2014."

Transcriptie

1 INTEGRAAL KIND CENTRUM DE VONKENMORGEN NIEUWSBRIEF EXTRA Jaargang 8, nieuwsbrief 6, woensdag 11 juni 2014 Voorwoord Betty Hierbij de laatste nieuwsbrief van dit jaar Voor alle ouders een nieuwsbrief die voornamelijk gaat over de organisatie van het volgende jaar Organisatie In bijlage 1 het overzicht van alle IKC-groepen. In bijlage 2 het overzicht van de indeling van de vier kleutergroepen 1-2 A t/m 1-2 D tot en met december In bijlage 3 het overzicht van de verdeling van de kleuters over de twee groepen 3. In bijlage 4 vindt u een brief van Christa Kreeftenberg inzake de aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. In het weekend voordat we beginnen met het nieuwe schooljaar, mailen we u onze eerste Nieuwsbrief om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de start. De kalender ontvangt u zoals gebruikelijk in de eerste schoolweek van ons. Een papieren versie krijgt uw kind mee naar huis en een digitale versie plaatsen we op de website. De IKC gids, (voorheen schoolgids en Peuterspeelzaalwerk en Kinderopvang 0-4) vindt u eind augustus op de website. Rest mij nog u te informeren over de laatste nieuwtjes ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben over het één en ander, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, Betty van de Logt

2 Overstap van de onderbouw naar de bovenbouw Omdat het voor de leerlingen uit groep 4 altijd weer spannend is om het nieuwe schooljaar in groep 5, en daarbij ook een andere locatie te starten, gaan we in juni al een aantal bezoekjes afleggen op de bovenbouwlocatie. Even kijken naar het gebouw, de regels en kortom even sfeer proeven. Met elkaar bereiden we de overstap voor. Op de eerste schooldag en gedurende de eerste hele week bent u ook als ouder van harte welkom om u al gauw een thuis gevoel te laten krijgen. Kennismaken nieuwe leerkrachten/de groepswissel Dit schooljaar is de kennismaking op woensdag 2 juli a.s. We zijn van 9.00 u. tot u. in de nieuwe groep. De leerkrachten en de kinderen krijgen door deze ochtend een beter beeld van elkaar. De nieuwe leerlingen van de groepen 1-2 komen die ochtend ook op school. Altijd spannend, een nieuwe klas, een nieuwe juf of meester en soms wel 2! De kleuters worden tussen 8.20 u. en 8.30 u. verwacht en kunnen om u. weer worden opgehaald. Ouderavonden Ouderavond Juni Op maandag 23 en donderdag 26 juni zijn er de ouderavonden voor de BSO, Peuterspeelzaal, Kinderdagverblijf en de groepen 1 en 2. Op deze 2 avonden zijn ook de intakegesprekken van de nieuwe kleuters gepland. Facultatieve ouderavond Op dinsdag 1 juli a.s. is er voor de groepen 3 t/m 7 de facultatieve ouderavond. Binnenkort komen de uitnodigingen van de leerkrachten die u nog graag willen spreken. Natuurlijk kunt u ook zelf initiatief nemen als er behoefte is om bijvoorbeeld toelichting op het rapport of andere zaken. Kinderopvang Tot 30 mei jl. kon er worden ingetekend voor de opvang tijdens de zomervakantie. Marleen is inmiddels terug van haar zwangerschapsverlof. Met elkaar, hebben de pedagogisch medewerkers voor de vervanging gezorgd. Super teamwork! Echt fijn om in het voorschoolse gedeelte vertrouwde gezichten te zien. Janny Knorth was samen met Mariëlle het gezicht op de BSO. Janny zal incidenteel nog vervangen bij de BSO KOV en PSZ. Peuterspeelzaal Het aantal inwoners in Gendt is vanaf 2010 flink aan het dalen. Het aantal geboorten in 2012 was 73 en in 2013 waren dat er 57. Inmiddels, het zal u ook zijn opgevallen, is het duidelijk merkbaar in enkele groepen. We bezinnen ons op dit moment welke maatregelen we moeten nemen. We houden u op de hoogte!

3 Groepen 8 Kamp Vandaag zijn de kinderen van groep 8 op kamp gegaan. Vanochtend vertrokken zij met de fiets richting Mook. Ze werden fanatiek uitgezwaaid door alle leerlingen van ons IKC. We wensen ze veel plezier en mooi weer toe! Afscheidsavond Al geruime tijd geleden zijn de voorbereidingen voor de afscheidsavond al opgestart. Vorig jaar was er een prachtig programma. Diverse talenten van kinderen, ouders en leerkrachten waren ingezet. Met als resultaat een zeer gevarieerd programma. Ik ben benieuwd wat er voor deze speciale avond is bedacht! Personeel Afscheid nemen Anouk Schenkels en Marlijn Wiltink nemen afscheid van de Vonkenmorgen. Anouk en Marlijn waren op payroll basis werkzaam op onze school. Helaas kan dit op onze school niet worden gecontinueerd. Anouk en Marlijn zijn twee geweldige leerkrachten voor de Vonkenmorgen kinderen en collega s geweest. We wensen voor hen dat ze op korte termijn op een nieuwe school aan de slag kunnen. Geboorte en Zwangerschapsverlof Rianne Op zaterdag 24 mei jl. is er bij Rianne en Jochem een zoon geboren. Zijn naam is Syb! Van harte gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel geluk samen. Rianne zal niet direct in het nieuwe schooljaar starten, ze heeft nog 3 weken verlof in het nieuwe schooljaar. Haar eerste werkdag zal maandag 15 september a.s. zijn. Michelle de Vos, de vervangster van voor de vakantie zal haar op de woensdag, donderdag en vrijdag vervangen. Nieuwe leerkracht Aukje Schamp komt ons team voor het schooljaar versterken. Zij is bij ons bekend, Aukje heeft afgelopen schooljaar Yvonne Aalders vervangen van augustus tot aan de kerst. Daarna heeft ze op de Donatushof in Bemmel gewerkt. We wensen haar een fijn schooljaar toe samen met de kinderen.

4 Voetbalwedstrijd Zaterdag 7 juni jl. hebben de jongens in Enschede gestreden om de halve finale plaats. Ze hebben niet gewonnen maar gingen naar huis met een hele mooie derde plek. Een prima prestatie, we zijn dan ook enorm trots! Naschoolse activiteit Musical Na een eerste optreden op school waren op vrijdag 6 juni jl. de ouderen in het verzorgingstehuis St. Jozef aan de beurt om te genieten van een sprookjesmusical van enkele kleuters en leerlingen uit groep 8. De bewoners hebben enorm genoten en waren vol lof over het optreden van de kinderen. U kunt de foto s op bekijken.

5 Juffen- en meestersdag In de laatste schoolweek, woensdag 9 juli a.s., hebben we de juffen- en meestersdag voor de basisschoolgroepen op dezelfde dag. Op deze dag vieren we de verjaardag van de juf of meester. De kinderen krijgen hiervoor nog een uitnodiging. Allerlaatste schooldag Op vrijdag 11 juli a.s., de laatste schooldag, bent u, als ouder vanaf u. van harte welkom om een allerlaatste Talentenshow mee te maken op de onderbouw locatie Schoolstraat. De juf of meester kunt u vanaf uur tot uur een fijne vakantie toe wensen. We zorgen dat de koffie en thee voor u klaarstaat. Bij deze nogmaals een bedankje voor al uw inzet van het afgelopen jaar! Fijn is het dat iedere ouder voor de kinderen en ons IKC klaar staat. Eindfeest kinderopvang en peuterspeelzaal Zoals gebruikelijk sluiten ouders en peuters het jaar af met een themafeest. Dit jaar is het thema STRAND. Ook hier merk je dat jullie ouders de schouders er onder zetten om er iedere keer weer een onvergetelijk feest van te maken. Hier krijgt u nog meer informatie over. Dank u wel allemaal voor uw inzet! Na het strandfeest zijn de ouders van de Kinderopvang en Peuterspeelzaal ook van harte welkom om aan te sluiten bij de Talentenshow.

6 Oproep oudercommissie Beste ouders/verzorgers, Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we opzoek naar nieuwe betrokken ouders of verzorgers bij de oudercommissie van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf. Als oudercommissie organiseren we in samenwerking met de leidsters vieringen en feestelijkheden. We helpen en organiseren bijvoorbeeld mede de sportdag, de jaarafsluiting en de carnavalsoptocht. Als je interesse hebt informeer dan bij de leidster naar de mogelijkheden. Schroom niet om informatie te vragen want het is laagdrempelig en heel gezellig maar daarnaast ook een feest om je peuter op de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf te zien ontwikkelen. Met vriendelijke groeten, Sanne Cobussen MR-aangelegenheden De notulen van de MR-vergaderingen zijn te vinden op de website. Vakantierooster VAKANTIEROOSTER Woensdag 27 augustus a.s. is de eerste schooldag voor de leerlingen Herfstvakantie: maandag 20 oktober 2014 t/m vrijdag 24 oktober 2014 Kerstvakantie: maandag 22 december 2014 t/m vrijdag 2 januari 2015 Carnavalsvakantie: maandag 16 februari 2015 t/m vrijdag 20 februari e paasdag: maandag 6 april 2015 Koningsdag: maandag 27 april 2015 Meivakantie: maandag 4 mei 2015 t/m vrijdag 8 mei 2015 Hemelvaart: donderdag 14 en vrijdag 15 mei e pinksterdag: maandag 25 mei 2015 Zomervakantie: maandag 20 juli 2015 t/m vrijdag 28 augustus 2015

7 AFSCHEID GROEP 8 Groep 8 A Levy, Sanne, Lisa, Menke, Mick, Hein, Timo, Bastiaan, Teun, Maud, Kyra, Azza, Nova, Ryan, Daan, Lotte, Isa, Arno, Ivo, Siebe, Sterre, Lynn, Lisa, Cas, Sophie, Floor, Dylan, Loek Groep 8 B Bas, Bart, Lars, Renske, Fleur, Job, Jay, Boris, Bram, Edwaila, Janne, Anouk, Maud, Wai-Yee, Esther, Anton, Tess, Romy, Jelmer, Maxime, Michael, Sophie, Joselien, Devon, Jelmer, Remco, Jurre Groep 8 C Donna, Rick, Maud, Femke, Meglin, Teun, Mathijs, Gido, Anouk, Isa, Chayen, Yarvin, Shirley, Tygo, Anouk, Anne, Kim, Max, Luke, Samirah, Cas, Floris, Koen, Ilse, Ghylène, Mylan, Maud, Timo

8 Het team van IKC de Vonkenmorgen wenst u een fijne vakantie toe! Tot ziens op: woensdag 27 augustus 2014 Om 8.30 uur wordt u samen met uw kind(eren) op het schoolplein welkom geheten.

9 Het einde van het schooljaar komt alweer in zicht. Dit betekent dat we de meeste activiteiten achter de rug hebben. Na de laatste nieuwsbrief is het paasfeest gevierd, zijn de schoolfoto s gemaakt, is koningsdag gevierd, sportdagen geweest en hebben we het schoolreisje beleefd. Bij alle activiteiten was het weer redelijk tot goed. Er is niets, letterlijk of figuurlijk, in het water gevallen. Bij de paasviering zijn er mooie en lekkere gedekte tafels te zien geweest. Met volop eieren natuurlijk. Op de onderbouw werd het paasfeest compleet gemaakt maakt een heuse paashaas en paaskip. Na het paasweekend is de hele school per klas en per leerling mooi vastgelegd door Foto Mireat. Vervolgens werd de meivakantie ingeluid met de koningsspelen. Na het nuttigen van een gezond ontbijt in de klas, zijn er op toerbeurt spellen gespeeld op 2 locaties (speelplein onderbouw en het Julianaplein). Het was een mooi gezicht om veel vrolijkheid, enthousiasme en fanatisme te zien. Het ging er allemaal zeer sportief aan toe. Het geheel werd mooi opgeleukt door de uitgereikte oranje bandana s. Half mei stonden de sportdagen op het programma. De opzet was iets anders dan vorig jaar. Voor de bovenbouw zijn de afstandsloop en het hoogspringen uit het programma gehaald. Deze onderdelen waren reeds eerder afgehandeld. Op de sportdagen zelf stonden andere atletiekonderdelen en verschillende spelletjes op het programma. Door de ouderraad werden de leerlingen getrakteerd op drinken, koek en een appel. Verder willen wij nog alle hulpouders bedanken voor de begeleiding aan de kinderen of de uitleg bij de spellen. En natuurlijk de leerlingen van groep 8 voor hun ondersteuning bij de sportdag van de onderbouw!!!!!! Tot slot een korte terugblik op het schoolreisje van vorige week. Alle leerlingen lijken zich goed vermaakt te hebben in de twee parken. Het is altijd weer een indrukwekkend gezicht om die grote, volle bussen achter elkaar te zien vertrekken. Evenals alle vermoeide maar voldane gezichten weer te zien uitstappen. Hopelijk heeft u van uw kind kunnen vernemen hoe de dag verlopen is. De organisatie kijkt er tevreden op terug.

10 In de laatste paar weken staat nog de meesters- en juffendag op het programma. En op de één na laatste dag het afscheid van de groepen 8. Dit wordt traditioneel gedaan met een kerkdienst en een programma op het toneel van de Providentia. Dan laten de leerlingen van groep 8 een deel van hun talenten zien die ze de afgelopen acht jaren hebben ontwikkeld op IKC de Vonkenmorgen. De ouderraad verzorgt de inwendige mens die avond. Namens de ouderraad sterkte gewenst voor de leerlingen en hun ouders met dit moment van afscheid. En alvast veel succes en plezier met de volgende stap die jullie gaan zetten in jullie leven. En verder voor iedereen een fijne, zonnige zomer!!!!!!!!

11 Bijlage 1 Indeling groepen Ienniemieniebende Elmobende Oskarbende BSO Groep 1-2A Groep 1-2B Groep 1-2C Groep 1-2D Groep 3A Groep 3B Marleen Absil, Mariëlle Kregting, Monique Janssen, Petra Lozekoot, Anja Buurman en Mireille Admiraal Monique Janssen, Petra Lozekoot en Anja Buurman Petra Lozekoot, Mireille Admiraal, Anja Buurman en Tineke van Stokkum Marielle Kregting, Monique Janssen, Petra Lozekoot, Anja Buurman, Mireille Admiraal en Tineke van Stokkum en Marleen Absil Willy Evers en Wil Janssen Wil Janssen en Rianne Reulink Ans Melchers Judith Janssen Patricia Visser en Anita van der Hijden Paulien Weghorst en Aukje Schamp Uitgangspunt: alle leerlingen blijven in de eigen groep! Dus 3A wordt 4A. Groep 4A Groep 4B Groep 5A Groep 5B Groep 6A Groep 6B Groep 7A Groep 7B Groep 7C Groep 8A Groep 8B Erna Verhoeven en Marieke Schooltink Paul Verhagen en Eric Pricken Inge Scholten en Eric Pricken Henny Kregting en Erna Verhoeven Leonie Scheers en Anita van der Hijden Alwin van de Laak en Rianne Reulink Jan-Willem Lentjes en Patricia Visser Monique Hermsen en Irene van Leeuwen Aukje Schamp en Inge Scholten Ingeborg de Koning en Judith Nijenhuis Yvonne Aalders en Marieke Schooltink

12 Bijlage 2 Schooljaar Indeling groepen 1 en 2 Groep 1-2 A Willy Evers Groep 1-2 B Rianne Reulink Wil Janssen Groep 1-2 C Ans Melchers Groep 1-2 D Judith Janssen Groep 1 Groep 1 Groep 1 Groep 1 Janita Bekker Isa Brouwer Zoey Lenting Tycho Kirkenier Dean van Hattum Sander Scholten Taylor Mom Rune Schouten Myrthe de Koning Jurre Vermeulen Louky Overkleeft Jip Westerhof Quinty Lenting Ylzana van Spijk Groep 2 Groep 2 Groep 2 Groep 2 Steijn Bosman Floortje Arends Tessa Artz Alycke Damen Bart Fölker Emma van den Enk Marit Dekker Iris Engelen Damian Jansen Jenna van de Groep Lars Derksen Nina Goris Merle Jochems Monnia Guldemeester Luna van den Enk Mirte Haan Kaitlin Lensen Mylow Hoekjan Ties Helsen Maud Jansen Keb Lentjes Jayden Jansen Daphne Hendriks Romy Joosten Sai-Zhi Ly Thijs Joosten Sterre Huibers Siem Milder Noa van Moerkerk Daymar Kleinhout Ralph Leenders Betoj Phodon Fien Pricken Levi van Loy Sander Nijenhuis Indy Reuser Romé Rutgers Quint Meeuwsen Jelte Opgenoort Janne Roelofs Jenah Schrijver Jaylee Mom Lieke Visser Liva Veenstra Britt Ubbink Sam Peters Feline Wiltink Jurre Wegh Lone Wannet Koen Peters Seth de Wit Benjamin Willems Sarah Witjes Lisette Rabeling Mijke Roos Lucas Vermeulen Lars Vreuls Groep 1 nieuw na augustus Groep 1 nieuw na augustus Groep 1 nieuw na augustus Groep 1 nieuw na augustus Jens de Gier Kate Elbers Jelle van den Berg Tijn Arnts Lars de Jong Evan Hol Sten Ebben Lize Hubers Tim Lammers Lieke van t Hullenaar Stijn Peters Floor Jansen Viggo van Ooijen Thijmen Jansen Senn Stegers Roan Joosten Adiam Semere Samson Lenn de Vries Indy Scholten Fabienne Leenders Lieke Verhoeven Julia Visser Stijn Loef Arthur Lotze Justin Schaars

13 Bijlage 3 Schooljaar Indeling groepen 3 Groep 3 A Anita van der Hijden Patricia Visser Lisa Atakli Matthijs van Dijk Demi van Groningen Tijs Haan Liv Kramer Thijs Loeff Jaelynn de Man Sophie Milder Bo Peters Joes Peters Marit Peters Noa Scheuer Jesse Scholten Keano Spaan Roel Spoeltman Kenji Valentijn Anne Verhoeven Lynn Verhoeven Hidde Vermeulen Lisa Vermeulen Finn de Vries Yens Willemsen Groep 3 B Paulien Weghorst Ties Arends Davina Bekker Nienke van den Berg Pleun Bouwman Julia Cornelissen Fedde Damen Giel Derksen Nina Derksen Evi Flintrop Neil Gerdsen Mara Hoenholt Stijn Jansen Ties Janssen Ryan Leenders Jelmer Meijer Amanda van der Mond Kaja Peeters Seth Peters Lynn van de Scheur Jayden Smeets Nynke Theunissen Stijn Turk

14 Bijlage 4 Betreft: aanpassing normen LVS-toetsen van Cito Beste ouders, verzorgers, In januari/februari en juni neemt uw school LVS-toetsen van Cito af bij uw kind. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 heeft Cito de normen van een aantal toetsen herzien. Het gaat om de toetsen voor Begrijpend lezen, Rekenen-Wiskunde en Spelling. IKC de Vonkenmorgen is hierin meegegaan bij het afname-moment van juni In deze brief leggen we u uit wat dit betekent. Waarom aangepaste normen? Leerlingen maken vandaag de dag de LVS-toetsen beter dan een aantal jaar geleden. De oude normering geeft daarom een te rooskleurig beeld. Voor nu lijkt een hoger niveau leuk, maar wanneer uw kind straks naar het voortgezet onderwijs gaat, kunt u voor verrassingen komen te staan. Als u naar de oude normering kijkt, zou uw kind misschien bovengemiddeld scoren. Wanneer dan uit de Eindtoets opeens blijkt dat uw kind gewoon gemiddeld scoort, zult u verbaasd zijn. Met de update van de normering komt u bij andere toetsen en het schooladvies niet voor verrassingen te staan. De resultaten op de LVS-toetsen van Cito De toetsuitslagen op de LVS-toetsen bestaan uit twee delen: een score op de toets (de vaardigheidsscore) en de waardering van die score door middel van een cijfer (vaardigheidsniveau I t/m V). De cijfers geven aan hoe goed uw kind de toets heeft gemaakt vergeleken met zijn leeftijdsgenoten. Door deze vergelijking krijgen de resultaten betekenis. Zo kunnen we bijvoorbeeld zeggen dat een leerling die medio groep 5 een vaardigheidsscore van 23 behaalt, volgens de normering boven het landelijk gemiddelde van 22 scoort en dus niveau II behaalt. Als in de loop van de tijd het landelijk gemiddelde verschuift naar 25, dan is de conclusie dat de leerling met score 23 net boven het gemiddelde scoort (II) niet (meer) juist. Vergelijk dit maar met de lengte: kinderen van nu worden gemiddeld groter dan hun ouders. Begin vorige eeuw zou je een reus zijn als je 1.70m lang was, nu ben je als man klein met zo n lengte. Een lengte van 1.70m heeft nu dus een andere betekenis dan vroeger. Door de update van de normen trekt de school de juiste conclusies over de prestaties van uw kind ten opzichte van het gemiddelde in Nederland. Daarmee voorkomen we dat de resultaten op de Eindtoets tegenvallen. Wat betekenen de aangepaste normen voor uw kind? Uw kind kan niet ineens minder goed lezen of rekenen dan voorheen. Wat wel is veranderd, is de waardering van zijn score. Hieronder staat een voorbeeld voor Begrijpend lezen eind groep 4.

15 De toetsscores en de ontwikkelingslijn zijn hetzelfde gebleven. Alleen de waardering ervan kan anders zijn. Voor specifieke vragen over de resultaten van uw kind, kunt u terecht bij de leerkracht van de school. Met vriendelijke groet, Christa Kreeftenberg; IB er IKC de Vonkenmorgen

In bijlage 2 het overzicht van de indeling van de drie kleutergroepen 1-2 A t/m 1-2 C tot en met december 2015.

In bijlage 2 het overzicht van de indeling van de drie kleutergroepen 1-2 A t/m 1-2 C tot en met december 2015. INTEGRAAL KIND CENTRUM DE VONKENMORGEN NIEUWSBRIEF EXTRA Jaargang 9, Nieuwsbrief 7, maandag 22 juni 2015 Voorwoord Betty Jaargang 9, nieuwsbrief?, woensdag 18 juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EXTRA INTEGRAAL KIND CENTRUM DE VONKENMORGEN. Organisatie 2013-2014

NIEUWSBRIEF EXTRA INTEGRAAL KIND CENTRUM DE VONKENMORGEN. Organisatie 2013-2014 INTEGRAAL KIND CENTRUM DE VONKENMORGEN NIEUWSBRIEF EXTRA Jaargang 7, nieuwsbrief 4 Donderdag 6 juni 2013 INHOUD - Voorwoord Betty - Welkom nieuwe leerlingen - Overige - Verslag Ouderraad - Bijlage 1 -

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos.

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos. Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 19 21 januari 2015 Algemeen Honden op de speelplaats We willen alle ouders vriendelijk verzoeken om met hun hond achter het hek van de speelplaats te blijven. Vooral

Nadere informatie

Heeswijknieuws 28 mei 2014

Heeswijknieuws 28 mei 2014 KBs De Heeswijk Hoeksestraat 2 3417 AT Montfoort 0348-471769 http://www.heeswijkschool.nl info@heeswijkschool.nl Heeswijknieuws 28 mei 2014 Communicatie Op de Heeswijk is het thema oudercommunicatie regelmatig

Nadere informatie

Nr. 12 18 februari 2015

Nr. 12 18 februari 2015 Nr. 12 18 februari 2015 De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor velen een tijd om even gas terug te nemen en wat rustiger aan te doen, voor anderen misschien een tijd om actief te zijn of met vakantie

Nadere informatie

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe!

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe! www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-08 Inhoud Algemeen...1 Gelukkig nieuwjaar!... 1 Maandagmiddag 26 januari vrij... 1 Normering Cito aangepast... 1 Agenda... 1 Groep 3...2 Groep 7...2 De complimentenbox...

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. Citotoetsen. Binnenkort starten we weer met een ronde Citotoetsen door de gehele school. Op

Nadere informatie

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie Onderbouw (Kinderopvang, Peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 4) Schoolstraat 1 6691 XP Gendt T: 0481-421371 Locatie Bovenbouw (gr. 5 t/m 8) Nijmeegsestraat

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 3 Inhoud Kreet van de week Geboren! De school is

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Uw kind behoort tot de 20% die rond het landelijk gemiddelde scoort = VMBO niveau

Uw kind behoort tot de 20% die rond het landelijk gemiddelde scoort = VMBO niveau Aanpassing normering CITO In juni nemen we weer de LVS-toetsen van Cito af bij uw kind. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 heeft Cito de normen van een aantal toetsen herzien. Het gaat om de toetsen

Nadere informatie

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: Website

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: Website Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 18 14 januari 2015 Algemeen Even voorstellen Mijn naam is Joke Hoogervorst. In 2008 ben ik met mijn zoon Stefan en dochter Ilona verhuisd naar Brabant en sinds die tijd

Nadere informatie

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar Voor alle ouders van ons Integraal Kind Centrum.

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar Voor alle ouders van ons Integraal Kind Centrum. NIEUWSBRIEF EXTRA IKC DE VONKENMORGEN JUNI SCHOOLJAAR 2017-2018 Beste ouder(s) en / of verzorger(s), Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar 2017-2018. Voor alle ouders van ons Integraal

Nadere informatie

Nr. 4, februari 2015.

Nr. 4, februari 2015. Nr. 4, februari 2015. Beste ouders/verzorgers, Voorstellen Hannie Hertgers Schoolfotograaf start 08.30 met broertjes/zusjes Tevredenheidspeiling Schoolplein Andere Tijden Vakanties 2015-2016 Begrijpend

Nadere informatie

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie Onderbouw (Kinderopvang, Peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 4) Schoolstraat 1 6691 XP Gendt Telefoon: 0481-421371 Mobiel Kinderopvang: 06-10986967

Nadere informatie

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie Onderbouw (VSO, BSO, Kinderopvang en de groepen 1 t/m 4) Schoolstraat 1 6691 XP Gendt Telefoon: 0481-421371 Mobiel Kinderopvang: 06-10986967 Mobiel

Nadere informatie

Regel van de week. Jaargang: 26. Nummer: 13. 3 februari 2014. Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda. Nieuws vanuit de directie

Regel van de week. Jaargang: 26. Nummer: 13. 3 februari 2014. Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda. Nieuws vanuit de directie Regel van de week Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda Maandag 3 februari Maandag 10 februari Meester Jan jarig Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Eind Cito groep 8 Maandag 17 februari Diedelbrief

Nadere informatie

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt

IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt IKC de Vonkenmorgen Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie Onderbouw (VSO, BSO, Kinderopvang en de groepen 1 t/m 4) Schoolstraat 1 6691 XP Gendt Telefoon: 0481-421371 Mobiel Kinderopvang: 06-10986967 Mobiel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START IN FO

NIEUWSBRIEF START IN FO NIEUWSBRIEF START IN FO Jaargang 12, nieuwsbrief 1 Vrijdag 25 augustus 2017 Inhoudsopgave ONTVANGST ONDERBOUW 1 ONTVANGST BOVENBOUW 1 IKC TIJDEN 2 VAKANTIEROOSTER 2017-2018 2 STUDIEDAG 2 BRENGEN EN HALEN

Nadere informatie

Uw kind duidelijk in beeld

Uw kind duidelijk in beeld Primair en speciaal onderwijs Cito Volgsysteem Uw kind duidelijk in beeld Informatiefolder voor ouders Uw kind duidelijk in beeld Informatiefolder voor ouders Om de ontwikkeling van uw zoon of dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015 (d.d. 15/07/15) Jongere kinderen. Groep 1 Naomi Schouten Lieke van der Linden

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015 (d.d. 15/07/15) Jongere kinderen. Groep 1 Naomi Schouten Lieke van der Linden Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015 (d.d. 15/07/15) Jongere kinderen Groep 1 Naomi Schouten Lieke van der Linden Groep 2 Nikki Campschreur Lynn Peters Kyra Huisman Groep 3 Sterre van Moerkerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

INLEIDING. 2 april nummer 15. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 2 april nummer 15. Geachte ouder(s), 2 april 2019 - nummer 15 INLEIDING Geachte ouder(s), Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat afgelopen donderdag Koningin Màxima op bezoek was in Lieshout bij de Bavaria Brouwerij ter ere van hun 300

Nadere informatie

Betreft: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. Beste ouders, verzorgers,

Betreft: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. Beste ouders, verzorgers, Betreft: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. Beste ouders, verzorgers, In januari/februari en juni neemt uw school Cito LVS-toetsen af bij uw kind. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 heeft Cito

Nadere informatie

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 1 10 januari 2014 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 16 juli 2019 Nr 41 Jaargang 30 Van de directie Afscheid Vandaag ontvangt u het laatste JJ van dit schooljaar. Voor mij tevens de allerlaatste

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 18 : vrijdag 2 januari 2015 Vanuit de directie... Allereerst wil ik u natuurlijk, namens het team, een gezond en voorspoedig 2015 toewensen. Laten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 9, nieuwsbrief 4 Donderdag 22 januari Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Jaargang 9, nieuwsbrief 4 Donderdag 22 januari Beste ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF Jaargang 9, nieuwsbrief 4 Donderdag 22 januari 2015 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Terugblik Een maand geleden hadden we net een geweldig kerstfeest achter de rug. De laatste schoolweek

Nadere informatie

Clubkampioenschappen de Ward 2017

Clubkampioenschappen de Ward 2017 Clubkampioenschappen de Ward 2017 De Ward Bemmel 12-5-2017 t/m 13-5-2017 Nummer: 1 - vrijdag 12 mei 2017 om 19:00u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 18:30u 1. 25m vlinderslag - Dames DIS. Evelijn van

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Kalender Schooljaar

Kalender Schooljaar Kalender Schooljaar 2016-2017 Sint Bernardusschool Frieseweg 6 8375 AJ Oldemarkt Tel: 0561-451888 Directie@kbssintbernardus.nl AUGUSTUS 2016 1. VAKANTIE VAKANTIE 3. VAKANTIE 4. VAKANTIE Tessa Kuin VAKANTIE

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsflits. Belangrijke data. Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsflits. Belangrijke data. Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11. Beste ouder(s)/verzorger(s), Pagina 1 van 7 Nieuwsflits Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze flits brengen we het parkeren weer even onder de aandacht en kunt u meer lezen over de normering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. juli 2014

NIEUWSBRIEF. juli 2014 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF juli 2014 Sallandfestival Op maandagochtend 23 juni gingen we met

Nadere informatie

Integraal Kind Centrum de Vonkenmorgen NIEUWSBRIEF EXTRA

Integraal Kind Centrum de Vonkenmorgen NIEUWSBRIEF EXTRA Integraal Kind Centrum de Vonkenmorgen NIEUWSBRIEF EXTRA Jaargang 11, nieuwsbrief 9, 26 juni 2017 Inhoudsopgave VOORWOORD BETTY 1 ORGANISATIE 2017 2018 1 ZE GAAN DE OVERSTAP MAKEN! 2 DE GROEPSWISSEL KENNIS

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START INFO

NIEUWSBRIEF START INFO NIEUWSBRIEF START INFO IKC DE VONKENMORGEN AUGUSTUS SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Deze eerste nieuwsbrief na de vakantie is gevuld met veel informatie. We beseffen ons dat we

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Groep 7 Maud Leensen Sophie Scholten Lieke van Gendt Esmee Venselaar

Groep 7 Maud Leensen Sophie Scholten Lieke van Gendt Esmee Venselaar Maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli 2016 Jongere kinderen Groep 1 Anne Milder Lisa Derksen Noa Roelofs Demi Krol Groep 2 Nikki Campschreur Kyra Huisman Lynn Peters Groep 3 Jay Derks Ilse Scholten

Nadere informatie

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015 In dit nummer: De opening 1 Geboorte dochter Willemijn 3 Koningsdag programma 4 Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH Nijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E N S T E I N - I N F O Jarigen Datum Naam Groep Datum Naam Groep 12-3 Alex

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 20 juli 2017 Jaargang 23 nr. 33 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids (Sportdag) Schoolfotograaf Kennismakingsochtend Wist je dat... Van de directie Beste ouders /

Nadere informatie

16 juli Thuis zijn op onbekende wegen. Op vertrouwde plekken dwalen. Het hoofd even lekker legen. Ruimte voor nieuwe verhalen

16 juli Thuis zijn op onbekende wegen. Op vertrouwde plekken dwalen. Het hoofd even lekker legen. Ruimte voor nieuwe verhalen Nieuwsbrief 19 16 juli 2018 Thuis zijn op onbekende wegen Op vertrouwde plekken dwalen Het hoofd even lekker legen Ruimte voor nieuwe verhalen Oranjeschool Vroomshoop Ieder kind zijn talent! Pagina 1 Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Aanpassing Citonormen

Aanpassing Citonormen In deze Boemeratel: 1. Aanpassing citonormen 2. Sinterklaas 3. Kerst op De Boemerang 4. In gesprek met ouders 5. 10 minutengesprekken 6. Kinderraad 7. Hoofdrol in een film: gaaf! Informatie die we vandaag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF START IN FO

NIEUWSBRIEF START IN FO NIEUWSBRIEF START IN FO Jaargang 11, nieuwsbrief 1 Vrijdag 28 augustus 2016 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), De vakantie zit er weer op. We hopen dat jullie allen een fijne ontspannen tijd samen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Graag wil ik me via het Kleppertje aan u voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Beste ouders, Vrije middag 5 december (uw kind is om 14.00 uur vrij)

Beste ouders, Vrije middag 5 december (uw kind is om 14.00 uur vrij) Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws van schooljaar 2014-2015. De vakantie is voorbij en ik hoop dat iedereen weer vol goede moed en met veel energie is begonnen. Wanneer u vragen hebt, kunt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om 12.00 uur vrij 23-27 mei schoolkorfbalweek 25-27 mei kamp groep 8 ------

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie