We beginnen met de bekende gezichten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We beginnen met de bekende gezichten"

Transcriptie

1 Presentatie kandidaten Open VLD Lijst Burgemeester Hylke Castelain We beginnen met de bekende gezichten 33 Vastgoedmakelaar Gezin: verloofde Ben Broucke, Nippy (hond) & Gin (paard) Mandaat: ocmw-raadslid Secretaris Open Vld Koksijde Bestuurslid Jong&Open Vld Koksijde Interesses - algemeen & politiek: o Bescherming en onderhoud natuur, zee & strand o Uitbouwen officiële ruiter/mtb-paden o Herwaarderingen dorpskernen (Koksijde & Oostduinkerke) o Sociaal-liberalisme Ambitie: keeping Koksijde great, again ;-) Bieke Dalle Gemeenteraadslid Bieke Dalle is notarieel juriste. Zij zetelt tevens in de politieraad en vertegenwoordigt onze gemeente o.a. in de IWVA en Gaselwest. Partner van Wim Maes, en mama Emma en Antoine. Tevens een getalenteerd amateur-golfer, en dus zetelt zij als vanzelfsprekend in het directiecomité van de AGB, die de Golf en ander patrimonium van de gemeente beheert. Luc Deltombe Gemeenteraadslid sedert 2000 en voorzitter van de gemeenteraad sedert Eigenaar van ons clublokaal Hotel Apostroff in Koksijde. Luc is tevens ondervoorzitter van onze Open VLD-afdeling en heeft zich op politiek vlak gespecialiseerd in het parkeerbeleid. Gehuwd met Carine Haentjens en papa van 7: Charlotte, Elliot, Eva, Nicolas, Louis, Jules en Margot. Luc was ook jarenlang organisator van het Bal van de Burgemeester en werkt altijd actief mee aan de organisatie van grote gemeentelijke plechtigheden.

2 Frederic Devos Fre Devos zetelt sedert 2000 in de gemeenteraad. Gestart als bestuurslid van Open VLD, later voorzitter Jong VLD, gemeenteraadslid, dan schepen en nu fractieleider van de Lijst Burgemeester in de gemeenteraad. Papa van Camille (20) en Thibault (18) en partner van Marietta Voskanian, advocate aan de balie van Veurne. Beroepshalve is Frederic Devos zaakvoerder van het communicatiebureau WestkustMedia en bij de meeste mensen vooral bekend als hoofdredacteur van Westkust Magazine en redacteur van De Zeeparel. De favoriete beleidsdomeinen van Frederic zijn communicatie, cultuur, toerisme en lokale economie. Fre brengt zout op uw politieke patatjes Lander Van Hove Schepen Lander van Hove heeft als bevoegdheden Onderwijs, Jeugd, Communicatie en Gelijke Kansenbeleid. Jeugd en Onderwijs zijn helemaal zijn kopje thee, gezien ook zijn ervaringen als leerkracht en later ook als directeur van de Koksijdse gemeenteschool. Lander is de partner van Dieter Sabbe Hij werkt als leerkracht in De Leerwijzer in Oostduinkerke. Greta Suber-Delie Gehuwd met Henri Suber Twee kinderen: o Karl Suber gehuwd met Els Verdoolaeghe en oma Van Rachelle o Sofie Suber en partner Mathieu Castelain en oma van Vital. Ik volgde de opleiding verpleegkunde en werkte 18 jaar in het chronisch ziekenhuis Ter Linden in Veurne! daarna baatte ik samen met mijn man Henri het restaurant de Karso uit. In 1994 kwam ik op vraag van Burgemeester Marc Vandenbussche op de lijst van de VLD en werd gemeenteraadslid tot De volgende verkiezingen werd ik van 2000 tot 2006 schepen. Van 2006 tot 2012 werd ik terug schepen van seniorenbeleid en voorzitter OCMW. De verkiezingen van 2012 tot op heden ben ik terug schepen van seniorenbeleid en voorzitter OCMW. Met die 23 jaar politieke ervaring weet ik dat er nog heel wat mooi's te realiseren is zowel voor onze 60 Plussers als voor de jongeren in onze mooie gemeente Koksijde. Voor de komende verkiezingen wil ik me nog eens inzetten om een volstrekte meerderheid met lijst Burgemeester te verwezenlijken.

3 Charlotte Castelein 37 jaar Getrouwd met Thomas Moerman, mama van Willem (8j) en Olivia (6j) Provincieraadslid sinds 2006 Gemeenteraadslid Veurne ( ) & Koksijde sinds 2006 Voorzitter VVV Toerisme Koksijde sinds 2006 Professioneel actief als mede bestuurder in het gelijknamige familiebedrijf Castelein (gespecialiseerd in opslag, meubelbewaring, parkeergarages en logistiek) Dirk Dawyndt Getrouwd met Veronique Houtsaeger en papa van Brecht (33), Dries (30) en Gert (27) - woont in Sint-Idesbald Advocaat sinds 1980, tweevoudig stafhouder aan de Balie van Veurne Was ruim tien jaar voorzitter van de lokale VLD-afdeling Schepen van o.a. Sport sinds 2007, voormalig VVV-voorzitter, gemeenteraadslid sinds 1995 Fervent wielerfanaat bij o.a. Coxy Cycling, supporter van Club Brugge en verliefd op de zee en haar wispelturigheden Stephanie Anseeuw 40 jaar samen met Wannes Vandaele, 1 zoon, Storm, 13 jaar, baten samen interieurwinkel Torp uit sinds 1998 lid van de vld koksijde, voor de eerste keer verkozen in 2000: ocmw voorzitter en sinds 2006 schepen. Marc Vanden Bussche Burgemeester van onze gemeente sedert 1996 en dus ook de onbetwiste kapitein van ons blauwe schip. Gehuwd met Griet Van Waes. Vader van Sarah, Elke, Pieter-Jan, Louise en Simon, opa van Adriaan, Max, Ralph, Jacqueline en Cécile. Ere-notaris en gewezen Vlaams parlementslid, voorzitter ook van de Politiezone Westkust. Voor de 5 de keer op rij onze lijsttrekker! En dan nu de nieuwe gezichten op onze lijst!

4 Stefaan Nuyten Stefaan Nuytten, 54 jaar, intussen al meer dan 35 jaar gelukkig gehuwd met Katy De Busschere, Katy u allen zeer bekend - om het met de woorden van de Burgemeester te zeggen - als de Mama Mia van de Golf. Stefaan is economist (Master Economische Wetenschappen VUB Brussel) boekhouder en fiscalist. Hij was jarenlang bankier bij AXA bank (voorheen Anhyp) maar ook Directeur bij Bpost waar hij als Directeur Financiële Post de toenmalige Postcheque compleet reorganiseerde en terug rendabel maakte. Stefaan is zeer productief in alles wat hij doet. Zo is hij vader van Katelijne, Anne-Sophie, Jeroen en Lucas, alle 4 reeds met zelfstandig statuut in bijberoep vanop de schoolbank. Katelijne is tevens erkend boekhouder fiscalist, Anne- Sophie en Jeroen zijn restaurateurs (AnSo het gezicht van de Rimini, Jeroen Chef van Resto Golf Hof ter Hille ), Lucas is carrosseriebouwer. Ook de Nuytten-Kids toonden zich van hun vruchtbare kant want Stefaan is intussen als Bompa van 7 uit de kluiten gewassen kleinkinderen (Alejandro, Dolores, Leandro, Lorena, Louise, Ella-Nora en Charlotte). Voor alles is Stefaan ondernemer en samen met zijn echtgenote oprichter van de Price & Quality Group, die intussen bestaat uit 9 vennootschappen actief in diverse sectoren zoals: bank, verzekeringen, consulting, bedrijfsadvies, horeca, vastgoed, bouw en renovatie,.. Stefaan woont sedert 1993 te Oostduinkerke maar de vennootschappen zijn actief in verschillende West-Vlaamse gemeenten zoals: Oostduinkerke (concessie Clubhuis/Resto Koksijde Golf ter Hille ), Sint-Idesbald (restaurants de Rimini, dcouvert, Bière sur Mer), Brugge, Zwevegem, Heestert, Rollegem en Moorslede. Stefaan stond de laatste federale en regionale verkiezingen op de Open Vld lijst voor West-Vlaanderen. Hij was met de indiening en de verdediging van 10 amendementen zeer actief betrokken bij de vorming van het verkiezingsprogramma van Open Vld. Zo zette Stefaan mee de Flexi-Jobs op de politieke agenda en sneuvelde de monsterboete van 309% waarmee de controleurs bij fiscale controles de mensen onder te hoge spanning bracht. Hij is een durver die de voorbije crisisjaren volop heeft geïnvesteerd om klaar te zijn voor de komende expansie. Zo kreeg de Zeedijk te Sint-Idesbald een compleet andere uitstraling met de grondige renovatie van de panden waar Bière sur Mer, dcouvert en La Pequena Bodoga gevestigd zijn. Verspil nooit de crisis als kans om te hervormen en nieuwe dingen te doen, anders zijn wij de sigaar, is één van zijn gevleugelde uitspraken. Stefaan rookt graag dikke sigaren bij een goed glas Whiskey. Hij is ook zeer pragmatisch en omdat hijzelf, vrienden en genietende cliënten te vaak hun beklag deden over de accuraatheid en beschikbaarheid van personenvervoer is zopas TAXI 58 als taxibedrijf binnen de P&Q Group gelanceerd op het grondgebied van Koksijde zodat iedereen in comfortabele en veilige

5 omstandigheden thuis geraakt en de actieve Politie veel minder werk heeft met alcoholcontroles. Op ambitie mag je geen limiet zetten. Stefaan is sociaal-liberaal en zeer begaan met de lokale gemeenschap en middenstand maar dat lees je wel in zijn verkiezingsprogramma. Katleen Calcoen 15/02/1963 (54j) Hostenstraat 49, 8670 Koksijde Gelukkig gehuwd met Wim Verraes en mama van 1 dochter en 3 zonen en een hele fiere oma van 4 kleinkindjes. De 2 jongste zonen wonen nog thuis, zijn 17 en 15 jaar. De 2 oudsten zijn het huis uit maar wonen gelukkig heel dichtbij. M'n ouders wonen naast ons en maken daardoor zo goed als deel uit van ons gezin. Familie staat bij mij zeer hoog aangeschreven. Job: werk voltijds aan het Sociaal Huis Koksijde als seniorenconsulent, een job die me zeer nauw aan het hart ligt. Door mijn functie kan ik heel veel senioren helpen waar nodig of hen doorverwijzen naar de juiste instanties. Als lid van de Seniorenadviesraad Koksijde kan ik mee helpen nadenken over de toekomst van Koksijde. Hobby's: momenteel is er niet veel ruimte om een hobby uit te oefenen maar m'n vrije tijd breng ik graag door met vrienden of familie Sport: MTB maar ook Yoga en BBB-groepsporten, de typische damessporten waarin oefeningen maar vooral sociale contacten (lees babbelen) centraal staan waarom boeit het me om in de politiek terecht te komen: De open geest van de partij boeit me. Als dochter van zelfstandigen (mijn ouders hadden een bloemenkwekerij in Koksijde-dorp) heb ik kunnen ervaren dat het vaak knokken is om een doel te bereiken. Als moeder van 2 jongvolwassenen en 2 tieners en als oma van 4 kleinkinderen ben ik bezorgd om de toekomst voor de jongeren in Koksijde. Als seniorenconsulent kom ik elke dag met de senioren van Koksijde in contact en weet ik dus wat er leeft en wat de noden zijn bij die bevolkingsgroep. Eerder dan lid te willen zijn van een politieke partij, wil ik graag helpen nadenken en meewerken aan oplossingen voor noden van die doelgroepen. Wie als partij alle lagen van de Koksijdse bevolking wil bereiken, moet daarom ook diezelfde openheid durven tonen. Amadeo Glorie 28 lentes jong Trotse inwoner van Oostduinkerke Opticien & regioverantwoordelijke bij Hans Anders Partner: vriendin Ilse De Pourcq, recent inwoner van Koksijde geworden en ook opticien van beroep. Politiek

6 o 10j geleden begonnen bij Jong VLD Koksijde-Oostduinkerke en nog steeds in het bestuur. o Recentelijk verkozen tot Ondervoorzitter Jong VLD West- Vlaanderen. o 2de legislatuur bestuurslid Jong VLD nationaal o bestuurslid Open VLD Koksijde-Oostduinkerke o bestuurslid regiobestuur Open VLD Westhoek Ambitie: de politiek en specifiek het liberalisme dichter bij de mensen brengen. Als politicus tussen je inwoners staan. Dit niet alleen in Koksijde, maar ook op Vlaams & Nationaal niveau. Julie Paelinck Julie Paelinck, 29 jaar Gehuwd met Sander Vanderheyde (advocaat bij Portelio Advocaten) Mama van Marie-Lou (1 jaar op 15/01) Dochter van Annick Haentjens en Nico Paelinck Studies in Gent: logopedie en pedagogische wetenschappen Momenteel volg ik een opleiding lager onderwijs in afstandsonderwijs. Ik zit dus volop in de examens Job: zorgcoördinator in het kleuter- en lageronderwijs. Adres: Vissersstraat 4, Koksijde Eerste stappen in de politiek: o Via de familie meegekregen (opa, nonkel,...) Politiek zit in ons bloed. o Vooral een stem voor de jongeren en jonge gezinnen. o Zelf maak ik deel uit van een viergeslacht. Ik vind het belangrijk dat alle generaties samen kunnen genieten van onze mooie gemeente. Ron Verhaeghe Ik woon in de Charles Leyslaan 23 in Koksijde, Sint Idesbald. Op 24 augustus 2018 word ik 23 jaar. Middelbaar studies: economie moderne talen, dan 2 jaar politieke wetenschappen aan de ugent en daar na 1 jaar communicatiemanagent een de artevelde hogeschool. Momenteel redder in opleiding en student geschiedens aan het centrum voor afstandsonderwijs. Mijn ambitie is natuurlijk om in de gemeenteraad te geraken en voor een nog beter Koksijde te zorgen. Het zou een prachtige eerste stap zijn van mijn politieke carrière. Voor de rest hou ik er van de actualiteit op de voet te volgen en dan vooral de politieke actualiteit. Vaak vind je me terug op het strand voor een stevige wandeling met mijn hond. Samen met mijn vrienden een teusje gaan drinken is natuurlijk ook een onmisbaar aspect van mijn leven ;)

7 Angelique Lefebvre Nieuw op de lijst en ook relatief nieuw in onze gemeente: Angelique Lefebvre. Echtgenote van Nicolas Vanden Broecke, wiens zus Celine al jarenlang tot onze partij behoort. Angelique en Nicolas wonen in Sint-Idesbald en zijn vorig jaar de trotse ouders geworden van een flinke zoon, Charles. Angelique weet wat ondernemen is: ze behaalde een master in Handelswetenschappen en werkt voor VOKA, de Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Ze heeft bovendien ook flink wat politieke ervaring: Angelique was destijds gemeenteraadslid in Deerlijk. Er staat nog één plaats open Welk wit konijn tovert Open VLD nog uit zijn blauwe hoed? Open VLD Koksijde-Oostduinkerke stuurt ook iemand naar de provincie Met name: Dries Dawyndt / KANDIDAAT PROVINCIE Woont samen met Isabel in Koksijde, zoon van Dirk Dawyndt & Veronique Houtsaeger. Werkt bij de gemeentelijke dienst Cultuur & Erfgoed en vanaf 1 mei bij de communicatiedienst. Al een decennium voorzitter van Jong VLD, sinds begin 2017 bestuurslid van Open VLD Westhoek Voetbalverslaafd: kapitein-keurslager bij KRC De Panne B en Club Bruggefan. Beginnend tennistalent bij TC Koksijde.

kartelkrant koksijde 1

kartelkrant koksijde 1 kartelkrant koksijde 1 1 3 11 11 12 13 13 14 15 15 2 kieskrant Met de koning en echtgenote op de tribune van het WK cyclocross Bezoek van Koningin Paola Supporter KVVC Coxyde, KVV Oostduinkerke & Club

Nadere informatie

Gemeente- en provincieraadsverkiezingen

Gemeente- en provincieraadsverkiezingen Gemeente- en provincieraadsverkiezingen 2018 Het aantal geregistreerde kiezers op de kieslijsten voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van zondag 14/10/2018 bedroeg 18.781 personen waarvan 18.654

Nadere informatie

VERWELKOMING SANDER LOONES, NATIONAAL ONDERVOORZITTER

VERWELKOMING SANDER LOONES, NATIONAAL ONDERVOORZITTER VERWELKOMING SANDER LOONES, NATIONAAL ONDERVOORZITTER REALISATIE VANUIT VLAANDEREN: AFSLANKING PROVINCIE VLAAMS MINISTER-PRESIDENT GEERT BOURGEOIS VOORSTELLING PROVINCIEDISTRICT KORTRIJK-ROESELARE-TIELT

Nadere informatie

de Burgerkrant van Koksijde Oostduinkerke Koksijde blijft fiscaal paradijs Lokaal nieuws De revival van Koksijde-Dorp! p. 2-3

de Burgerkrant van Koksijde Oostduinkerke Koksijde blijft fiscaal paradijs Lokaal nieuws De revival van Koksijde-Dorp! p. 2-3 de Burgerkrant www.vldkoksijde.be een open en brede kijk op uw streek van Koksijde Oostduinkerke Lokaal nieuws De revival van Koksijde-Dorp! p. 2-3 Voorstelling VLD-kandidaten: Derde (en laatste) deel

Nadere informatie

Bedankt voor uw aanwezigheid! LENNIK

Bedankt voor uw aanwezigheid!   LENNIK LENNIK Bedankt voor uw aanwezigheid! V.U. Open VLD Lennik, K Keymolenstraat 21, 1750 Lennik. NIET OP DE OPENBARE WEG GOOIEN. Burgemeester Willy De Waele ~ Lid worden ~ Ben je onze partij genegen? Wil je

Nadere informatie

zitting van dinsdag 29 januari 2019

zitting van dinsdag 29 januari 2019 Openbaar verkiezingen zitting van dinsdag 29 januari 2019 Aanwezig: Charlotte Castelein, voorzitter Marc Vanden Bussche, burgemeester Stéphanie Anseeuw, Guido Decorte, Lander Van Hove, Dorine Geersens,

Nadere informatie

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018

Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 Kandidatenlijst Groen Schelle 2018 STAN SCHOLIERS Lijsttrekker 64 jaar, coördinator drukkerij De eerste naam op onze lijst is die van Stan. Je komt hem zeker wel eens al joggend of fietsend tegen. Hij

Nadere informatie

zitting van dinsdag 26 februari 2019

zitting van dinsdag 26 februari 2019 verkiezingen zitting van dinsdag 26 februari 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Charlotte Castelein, voorzitter Marc Vanden Bussche, burgemeester Stéphanie Anseeuw, Guido Decorte, Lander Van Hove, Dorine

Nadere informatie

De kandidatenlijst voor de provincieraadsverkiezingen District Oudenaarde is volledig.

De kandidatenlijst voor de provincieraadsverkiezingen District Oudenaarde is volledig. De kandidatenlijst voor de provincieraadsverkiezingen District Oudenaarde is volledig. Een mooi evenwicht van nieuwe kandidaten ondersteund door ervaren kandidaten:. De Reycke - Van De Populiere Marleen

Nadere informatie

Lijst Brussels Hoofdstedelijk Parlement

Lijst Brussels Hoofdstedelijk Parlement Persconferentie N-VA Brussels Hoofdstedelijk Gewest 6 februari 2014 lijstvoorstelling Lijst Brussels Hoofdstedelijk Parlement Lijsttrekker: Johan Van den Driessche Na een internationale carrière (KPMG)

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad

Verslag gemeenteraad Verslag gemeenteraad 0/01/013 1. Opening, opmerkingen bij de notulen vorige gemeenteraad en loting van een voorstemmer. De gemeenteraad wordt officieel geopend door de burgemeester. Een voorstemmer wordt

Nadere informatie

VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST

VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST VERNIEUWENDE KIJK OP ROTSELAAR #TOEKOMST De wereld is constant in verandering. Alleen wanneer je voortdurend vernieuwt, kan je samen de toekomst maken. Daarom kiest CD&V Rotselaar bij het begin van 2016

Nadere informatie

Dirk Laleman. 9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. "met een hart voor iedereen"

Dirk Laleman.  9 DE PLAATS. 7lijst. Provincie 22 STE PLAATS. Gemeenteraadsverkiezingen. met een hart voor iedereen V.U. Dirk Laleman. Verkiezingsdrukwerken: verkiezingen gemeente- en provincieraadsverkiezingen 8 oktober 2006, vrij van zegel volgens artikel 198 van het W.Z.G.T. www.laleman.be Dirk Laleman 9 DE PLAATS

Nadere informatie

de volgende raadsleden worden verontschuldigd: schepenen Gantois en Delie, de raadsleden Vollon, Van Herck

de volgende raadsleden worden verontschuldigd: schepenen Gantois en Delie, de raadsleden Vollon, Van Herck BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD maandag 19 december 2016 gemeente Koksijde Aanwezig: L. DELTOMBE, voorzitter M. VANDEN BUSSCHE, burgemeester; S. ANSEEUW, D. GEERSENS, D. DAWYNDT, A. SERPIETERS, L. VAN HOVE

Nadere informatie

Ik ben 48 jaar oud, ben gehuwd en moeder van 5 kinderen. Vandaag ben ik Gemeente en OCMWraadslid.

Ik ben 48 jaar oud, ben gehuwd en moeder van 5 kinderen. Vandaag ben ik Gemeente en OCMWraadslid. Ik ben 48 jaar oud, ben gehuwd en moeder van 5 kinderen. Vandaag ben ik Gemeente en OCMWraadslid. Mijn hobby s zijn tennis en bridge. 48 jaar oud, licentiaat in de rechten, master in financiën, studies

Nadere informatie

Aangename kennismaking...

Aangename kennismaking... Aangename kennismaking... Onlangs werden mijn team en ikzelf genomineerd voor de Real Estate Awards, in de categorie Beste Vastgoedondernemer. Een mooie erkenning voor drie generaties van hard werk, klantvriendelijkheid

Nadere informatie

N-VA Maarkedal met Project M en ijzersterke lijst naar de verkiezingen

N-VA Maarkedal met Project M en ijzersterke lijst naar de verkiezingen N-VA Maarkedal met Project M en ijzersterke lijst naar de verkiezingen Visie en Ambitie voor Maarkedal Maarkedal, 1 september Iedere verkiezing heeft zijn verrassing en in Maarkedal is het zonder enige

Nadere informatie

STATUTEN GOAR goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 februari 2013 :

STATUTEN GOAR goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 februari 2013 : STATUTEN GOAR goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 februari 2013 : Algemeen : Art. 1 : De zetel van de gemeentelijke ouderenadviesraad is gevestigd in het gemeentehuis. Doelstellingen : Art. 2 : De gemeentelijke

Nadere informatie

1. GEMEENTEMANDATARISSEN 3

1. GEMEENTEMANDATARISSEN 3 INHOUDSTAFEL 1. GEMEENTEMANDATARISSEN 3 1.1. De Gemeenteraad 3 1.1.1. Samenstelling 3 1.2. Het College van Burgemeester en Schepenen 6 1.2.1. Samenstelling & bevoegdheden 6 Jaarverslag 2013 2014 1 Jaarverslag

Nadere informatie

BEGINNERSCURSUS DAG 1

BEGINNERSCURSUS DAG 1 1 BEGINNERSCURSUS DAG 1 A. FORCING Voorstelling B. GRAMMATICA Persoonlijke Voornaamwoorden Werkwoord: Infinitief en stam Hebben en Zijn C. CONVERSATIE Kennismaken 2 Zich voorstellen 1. Voornaam: Ik heet

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD. maandag 3 september 2018 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD. maandag 3 september 2018 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD maandag 3 september 2018 gemeente Koksijde Aanwezig: L. DELTOMBE, voorzitter M. VANDEN BUSSCHE, burgemeester; S. ANSEEUW, D. GEERSENS, D. DAWYNDT, A. SERPIETERS, L. VAN HOVE

Nadere informatie

gerijpt met de jaren JONG LENDELEDE durinck dirk brulez sabine vandaele nancy velghe marleen

gerijpt met de jaren JONG LENDELEDE durinck dirk brulez sabine vandaele nancy velghe marleen 8 dewaele rik vanderhaeghen mia dequeker caroline vandekerckhove michel vandaele nancy velghe marleen vandewaetere etienne vancoillie tamara brulez sabine durinck dirk de backere chary fournier mia dekijvere

Nadere informatie

Seniorenadviesraad Galmaarden

Seniorenadviesraad Galmaarden Seniorenadviesraad Galmaarden DE GEMEENTERAAD Gelet op het decreet van 7 december 2012 van de Vlaamse Regering houdende de stimulering van een inclusief Vlaams ouderenbeleid en de beleidsparticipatie van

Nadere informatie

Jongeren meer bij de politiek te betrekken en hen mondiger te maken door middel van talrijke activiteiten die burgerschapsvormend zijn.

Jongeren meer bij de politiek te betrekken en hen mondiger te maken door middel van talrijke activiteiten die burgerschapsvormend zijn. Wie zijn we? Waar staan we voor? 1. Missie Als Vlaamse, onafhankelijke politieke jongerenorganisatie heeft de vereniging tot doel het consequent verdedigen en uitdragen van een liberale ideologie en een

Nadere informatie

Gemeenteraad Besluitenlijst Zitting van 2 januari 2019

Gemeenteraad Besluitenlijst Zitting van 2 januari 2019 Gemeenteraad Besluitenlijst Zitting van 2 januari 2019 OPEN ZITTING Dirk De fauw Secretarie 1 2019_GR_00001 Mededeling van de goedkeuring van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober

Nadere informatie

UITTREKSEL Gemeenteraad

UITTREKSEL Gemeenteraad UITTREKSEL Gemeenteraad DONDERDAG 18 APRIL 2019 aanwezig Pieter Smits, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Geert Rottiers, Vera Goris, Karl Van Hoofstat, Axel Boen, schepenen Leo Haucourt, Stan Scholiers,

Nadere informatie

De échte vernieuwing voor Gingelom

De échte vernieuwing voor Gingelom 4 4 De échte vernieuwing voor Gingelom 4 4 Het is bijzonder inspirerend om nieuwe mensen hun visie te horen geven op de uitdagingen van onze gemeente. Zij zijn stuk voor stuk geëngageerd in het sociaal

Nadere informatie

Proficiat, u bent verkozen!

Proficiat, u bent verkozen! Proficiat, u bent verkozen! Proficiat, u bent verkozen! een initiatief van Welkom nieuwe raadsleden Deze avond 1. DEEL I de gemeente en het OCMW vormen het lokaal bestuur: 1. Wat doet het lokaal bestuur?

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD TE LICHTERVELDE

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD TE LICHTERVELDE STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE CULTURELE RAAD TE LICHTERVELDE Gelet op de eerdere oprichting van de gemeentelijke Culturele Raad in uitvoering van het decreet van 24 juli 1991 houdende organisatie van het

Nadere informatie

Sabien Lahaye - Battheu Durver én doener.

Sabien Lahaye - Battheu Durver én doener. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1 2 3 4 5 6 7 8 9 KAMER WEST-VLAANDEREN Effectieven VAN QUICKENBORNE Vincent LAHAYE-BATTHEU Sabien STAELRAEVE Sofie CALLENS Pieter ANSEEUW Stéphanie MADDENS Wout

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN D E G E M E E N T E R A A D. Zitting van 1 maart 2007

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN D E G E M E E N T E R A A D. Zitting van 1 maart 2007 Aanwezig: VAN DESSEL Vital, Burgemeester; Paul Dams, Koen De Vadder, Marie-Louise Maes, Bert De Wit en Monique Goris, Schepenen;, Voorzitter; Wouters André, Van Espen Rosa, Van Beughem Nadia, Wuyts Katleen,

Nadere informatie

In de politiek draaien de meesten rond de pot...

In de politiek draaien de meesten rond de pot... In de politiek draaien de meesten rond de pot... ... ik verkies een directe aanpak. Ter zake. PIERRE LANO 3de plaats Kamer PIERRE LANO De Man Pierre werd geboren te Waregem in 1944. Hij is gehuwd met Myriam

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR BESLISSINGEN

RAAD VAN BESTUUR BESLISSINGEN RAAD VAN BESTUUR BESLISSINGEN 12 SEPTEMBER 2018 A = AANWEZIG VO = VERONTSCHULDIGD AFW = AFWEZIG NAAM FUNCTIE AANDELEN STATUS Kris Declercq voorzitter A A Luc Vanparys ondervoorzitter A A Patrick Arnou

Nadere informatie

Impact tweede verblijvers voor het Kusttoerisme. Persconferentie Westtoer Koksijde, 7 december 2016

Impact tweede verblijvers voor het Kusttoerisme. Persconferentie Westtoer Koksijde, 7 december 2016 Impact tweede verblijvers voor het Kusttoerisme Persconferentie Westtoer Koksijde, 7 december 2016 Resultaten onderzoek De heer Olivier Verhaeghe 21 miljoen overnachtingen in vakantiewoningen = 70% van

Nadere informatie

Antwoorden Thema 2 Feesten

Antwoorden Thema 2 Feesten Antwoorden Thema 2 Feesten Lezen Oefening 2 1 c Simone. 2 b Zaterdagavond. Luisteren Oefening 3 1 b Een boek. 2 b Een kopje koffie en taart. 3 b Op Simone. 4 c Haar zus woont bij haar vader. 5 b 7 jaar

Nadere informatie

Statuten Ouderenadviesraad Destelbergen-Heusden. Goedgekeurd door de ouderenadviesraad op 27/11/2013.

Statuten Ouderenadviesraad Destelbergen-Heusden. Goedgekeurd door de ouderenadviesraad op 27/11/2013. Statuten 2013-2018 Algemeen Statuten Ouderenadviesraad Destelbergen-Heusden Goedgekeurd door de ouderenadviesraad op 27/11/2013. Art. 1 Er wordt een gemeentelijke ouderenadviesraad opgericht en erkend

Nadere informatie

Vertegenwoordiging mandatarissen stad Roeselare CD&V- Sp.a- Groen

Vertegenwoordiging mandatarissen stad Roeselare CD&V- Sp.a- Groen Vertegenwoordiging mandatarissen stad Roeselare CD&V- Sp.a- Groen 13.02.2017 College van Burgemeester en Schepenen Burgemeester Kris Declercq 102.065 euro bruto op jaarbasis (+ vakantiegeld en 13 de maand)

Nadere informatie

Seniorenadviesraad Gemeente Moorslede. STATUTEN

Seniorenadviesraad Gemeente Moorslede. STATUTEN Seniorenadviesraad Gemeente Moorslede. STATUTEN Hoofdstuk 1: Algemeen Artikel 1 Bij elke legislatuur wordt er een gemeentelijke seniorenadviesraad samengesteld en erkend door het gemeentebestuur. De seniorenadviesraad

Nadere informatie

ZITTINGSVERSLAG GEMEENTERAAD. maandag 12 december 2018 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde

ZITTINGSVERSLAG GEMEENTERAAD. maandag 12 december 2018 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde ZITTINGSVERSLAG GEMEENTERAAD maandag 12 december 2018 gemeente Koksijde Aanwezig: L. DELTOMBE, voorzitter M. VANDEN BUSSCHE, burgemeester; S. ANSEEUW, D. GEERSENS, D. DAWYNDT, A. SERPIETERS, L. VAN HOVE

Nadere informatie

Statuten BEHEERSORGAAN gemeentelijk gemeenschapscentrum van Herne

Statuten BEHEERSORGAAN gemeentelijk gemeenschapscentrum van Herne Statuten BEHEERSORGAAN gemeentelijk gemeenschapscentrum van Herne Titel I: Opdracht Artikel 1. Er wordt een beheersorgaan opgericht dat de opdracht krijgt de inrichtende overheid bij te staan bij het beheer

Nadere informatie

Besluitenlijst Zitting van 3 januari 2019

Besluitenlijst Zitting van 3 januari 2019 Gemeenteraad enlijst Zitting van 3 januari 2019 MEDEDELINGEN OPENBARE ZITTING Vincent Van Quickenborne 1 2019_GR_00001 Installatie n.a.v. nieuwe legislatuur - Geldigverklaring gemeenteraadsverkiezingen

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP 14 SEPTEMBER 2000. - Ministerieel besluit houdende oprichting en benoeming van de leden van het natuurinrichtingsprojectcomité voor het natuurinrichtingsproject Westvlaamse

Nadere informatie

Statuten Stedelijke Seniorenraad Gent

Statuten Stedelijke Seniorenraad Gent Statuten Stedelijke Seniorenraad Gent Artikel 1 - Doelstellingen De stedelijke Ouderenadviesraad van Gent, hierna kortweg Seniorenraad genoemd en opgericht door de Gemeenteraad op 20 oktober 1992, is als

Nadere informatie

Dirk Ostyn Filip Lapere Herman Debacker

Dirk Ostyn Filip Lapere Herman Debacker Dirk Ostyn Dirk is momenteel op pensioen maar weet zijn dagen goed te vullen. Zo reist hij graag maar gaat hij ook graag fietsen. Eén van de hobby s waar hij misschien wel het meest tijd in steekt is kaarten.

Nadere informatie

ONZE STERKE HANDEN. 1 Albert BEERENS 13 Peter BEERENS. 2 Vera DE KOSTER 14 Annelies DE PAUW. 3 William ENGELS 15 Cindy VANDERSTRAETEN

ONZE STERKE HANDEN. 1 Albert BEERENS 13 Peter BEERENS. 2 Vera DE KOSTER 14 Annelies DE PAUW. 3 William ENGELS 15 Cindy VANDERSTRAETEN ONZE STERKE HANDEN 1 Albert BEERENS 13 Peter BEERENS 2 Vera DE KOSTER 14 Annelies DE PAUW 3 William ENGELS 15 Cindy VANDERSTRAETEN 4 Louis VAN LEMBERGEN 16 Sven DEHAUWERE 5 Joske VERMEIR 17 Eline VAN DE

Nadere informatie

Beste vrijwillig(st)er,

Beste vrijwillig(st)er, Niet vergeten! Provinciaal bestuur? lees meer op pag 2 Wie? lees meer op pag 3 Kandidaat stellen? lees meer op pag 4 Verkiezingen lees meer op pag 5 Timing lees meer op pag 6 lees meer op pag 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vakantiekolonies. Nieuwpoort [gemeente in arrondissement Veurne - BE]: Hoekhuis: Albert I Laan 126 en Zeedijk 10

Vakantiekolonies. Nieuwpoort [gemeente in arrondissement Veurne - BE]: Hoekhuis: Albert I Laan 126 en Zeedijk 10 Kindervreugde Andere namen Barkentijn (1986) Adres Nieuwpoort [gemeente in arrondissement Veurne - BE]: Hoekhuis: Albert I Laan 126 en Zeedijk 10 Architect David L. (1923) Vakantiekolonies Bestaansperiode

Nadere informatie

PROGRAMMA VERKIEZINGS- Een dynamisch en open beleid met visie! Ga naar onze website:

PROGRAMMA VERKIEZINGS- Een dynamisch en open beleid met visie! Ga naar onze website: VERKIEZINGS- PROGRAMMA Een dynamisch en open beleid met visie! Kent u OPEN VOOR DE MENS al? Een nieuwe politieke beweging die een ander beleid wil voor Bever. Een doordacht en duurzaam beleid met respect

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

Punten van de openbare zitting

Punten van de openbare zitting Bijeenroeping van de gemeenteen OCMW-raad Ronse, vrijdag 18 januari 2019 De voorzitter van de gemeente- en OCMW-raad nodigt u uit om de zittingen bij te wonen op maandag 28 januari 2019 om 19:00 uur. De

Nadere informatie

De voorzitter en secretaris van het Lokaal Overleg

De voorzitter en secretaris van het Lokaal Overleg 1 De voorzitter en secretaris van het Lokaal Overleg Een goede voorzitter voor het Lokaal Overleg Kinderopvang vinden is belangrijk en niet altijd vanzelfsprekend. Ook over zijn opdracht en taken en welke

Nadere informatie

All you need is. Rijkevoort. Lijst 8

All you need is. Rijkevoort. Lijst 8 All you need is Lijst 8 Van Belangengroep naar LOF De molen van heeft altijd in het logo van de Belangengroep gestaan. Herkenbaar en beeldbepalend naast de Kerk. Dat is onze molen Luctor et Emergo en daar

Nadere informatie

Gemeentelijke seniorenadviesraad - ledenlijst toestand 01/05/ / / / / /

Gemeentelijke seniorenadviesraad - ledenlijst toestand 01/05/ / / / / / Gemeentelijke seniorenadviesraad - ledenlijst toestand 01/05/2018 Heyvaert Wilfried, Leopold II Laan 213/0201 wilfried.heyvaert@telenet.be 058/51 84 08 0486/44 40 08 Voorzitter LBG Plaetevoet Willy, Graszodenstraat

Nadere informatie

SENIORENADVIESRAAD SINT- NIKLAAS STATUTEN

SENIORENADVIESRAAD SINT- NIKLAAS STATUTEN SENIORENADVIESRAAD SINT- NIKLAAS STATUTEN ARTIKEL 1: oprichting Op datum van 27 juni 1968 werd de Stedelijke Raad voor de Derde Leeftijd te Sint-Niklaas opgericht. Er is een hernieuwing van de statuten

Nadere informatie

Gemeenteraadsverkiezingen Kaderprogramma ANDERS! Anders dan gewoon, gewoon anders, gewoon spirit!

Gemeenteraadsverkiezingen Kaderprogramma ANDERS! Anders dan gewoon, gewoon anders, gewoon spirit! ANDERS! Anders dan gewoon, gewoon anders, gewoon spirit! Inleiding Spirit Hageland, de overkoepelende spiritwerking in de driehoek Tienen Diest Aarschot, wil u vandaag een eerste stand van zaken meegeven

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 4 MAART 2019

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 4 MAART 2019 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 4 MAART 2019 Aanwezig: Els Robeyns, burgemeester Herman Pipeleers, voorzitter Johan Cabergs, Ilse Bosmans, Kristien Treunen en Eric Martens, schepenen Benny Maes, Sandra Jans,

Nadere informatie

WELKOM. Jeugdwerk in de Stad

WELKOM. Jeugdwerk in de Stad WELKOM op het startmoment van het traject Jeugdwerk in de Stad Stedelijkheid? Heel breed! Stedelijkheid beperkt zich niet tot de kern van steden, maar lekt naar randgebieden Het Brussels Hoofdstedelijk

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Koksijde, verantwoorde groei

Koksijde, verantwoorde groei kieskrant 4 kartelkrant koksijde koksijde 1 Vlnr.: Paul Casselman, Annick Van Rossem, Frederic Devos, Guido Decorte, Hylke Castelain, Marc Vanden Bussche, Céline Vanden Broecke en Christophe Bakeroot.

Nadere informatie

Het adviesorgaan voor toerisme heeft zijn zetel en adres te 2460 Kasterlee, Markt 13.

Het adviesorgaan voor toerisme heeft zijn zetel en adres te 2460 Kasterlee, Markt 13. Statuten gemeentelijke adviesraad Adviesorgaan voor toerisme Goedgekeurd door de raad van bestuur dd. 19 maart 2013 Goedgekeurd door de gemeenteraad dd. 28 mei 2013 Artikel 1. Het adviesorgaan voor toerisme

Nadere informatie

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar Dick Bovekerk, 52 jaar Ruim 40 jaar woonachtig in Papendrecht. In 1982 begonnen bij de organisatie McDonald s, wat toen met 25 vestigingen een klein bedrijf was binnen Nederland, maar uitgegroeid tot een

Nadere informatie

nr. 478 van GRETE REMEN datum: 30 maart 2017 aan PHILIPPE MUYTERS OCMW s - Samenwerking met Dyzo

nr. 478 van GRETE REMEN datum: 30 maart 2017 aan PHILIPPE MUYTERS OCMW s - Samenwerking met Dyzo SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 78 van GRETE REMEN datum: maart 2017 aan PHILIPPE MUYTERS VLAAMS MINISTER VAN WERK, ECONOMIE, INNOVATIE EN SPORT OCMW s - Samenwerking met begeleidt zelfstandige ondernemers in

Nadere informatie

STATUTEN GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG DE PINTE

STATUTEN GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG DE PINTE STATUTEN GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG DE PINTE 1. Oprichting Art 1. Het lokaal overleg kinderopvang is een gemeentelijke adviesraad. Met de oprichting van deze gemeentelijke adviesraad

Nadere informatie

CD&V s Nieuwsbrief. Eedaflegging Luc Van Der Hoeven als OCMW-raadslid

CD&V s Nieuwsbrief. Eedaflegging Luc Van Der Hoeven als OCMW-raadslid C D & V D E N D E R L E E U W CD&V s Nieuwsbrief J A A R G A N G 2, N R 4 Z O M E R E D I T I E 2 0 1 7 Eedaflegging Luc Van Der Hoeven als OCMW-raadslid Als eerste opvolger voor Bjorn Van Schelvergem,

Nadere informatie

Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) Gemeente Moorslede. STATUTEN

Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) Gemeente Moorslede. STATUTEN Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) Gemeente Moorslede. STATUTEN Hoofdstuk 1: Algemeen Artikel 1 De adviesraad LOK is een door het lokaal bestuur officieel erkende adviesraad, inzake kinderopvangmateries

Nadere informatie

Statuten jeugdraad Glabbeek

Statuten jeugdraad Glabbeek Statuten jeugdraad Glabbeek 2018-2025 Algemeen Art 1. In de gemeente Glabbeek wordt een gemeentelijke jeugdraad opgericht in uitvoering van het decreet van 14 februari 2003 houdende de ondersteuning en

Nadere informatie

ADVIESRAAD LOKALE ECONOMIE HAACHT STATUTEN

ADVIESRAAD LOKALE ECONOMIE HAACHT STATUTEN ADVIESRAAD LOKALE ECONOMIE HAACHT STATUTEN Art 1 Art. 2 De gemeentelijke raad voor de belangen van alle Haachtse ondernemers draagt als naam Adviesraad lokale economie Haacht, hierna genoemd de raad. Het

Nadere informatie

Onze 31 CD&V- kandidaten in 31 woorden

Onze 31 CD&V- kandidaten in 31 woorden Onze 31 CD&V- kandidaten in 31 woorden 1. Bart Dewandeleer is partner van Nele en papa van Rosalie. Hij is schepen van Financiën, Jeugd, Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid, Wijkwerking, Vlaams karakter en

Nadere informatie

STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG & ONDERWIJS GEMEENTE KORTENAKEN

STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG & ONDERWIJS GEMEENTE KORTENAKEN STATUTEN LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG & ONDERWIJS GEMEENTE KORTENAKEN 1.OPRICHTING Er wordt te Kortenaken een lokaal overleg kinderopvang en onderwijs opgericht, dat als adviesgevend orgaan wordt erkend.

Nadere informatie

STATUTEN STEDELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP

STATUTEN STEDELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP STAD BRUGGE MAATSCHAPPELIJKE BEGELEIDING STATUTEN STEDELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP ARTIKEL 1: De Stedelijke Raad voor Personen met een Handicap heeft als doel: 1. A. op te treden als volwaardig

Nadere informatie

Het profiel van de kandidaten voor de Europese verkiezingen ( )

Het profiel van de kandidaten voor de Europese verkiezingen ( ) 1 Het profiel van de kandidaten voor de Europese verkiezingen (2004-2014) Wouter Wolfs, Jef Smulders, Stef Commers en Steven Van Hecke www.kuleuven.be/verkiezingen2014 KU Leuven Instituut voor de Overheid

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD. maandag 18 december 2017 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD. maandag 18 december 2017 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD maandag 18 december 2017 gemeente Koksijde Aanwezig: L. DELTOMBE, voorzitter M. VANDEN BUSSCHE, burgemeester; S. ANSEEUW, D. GEERSENS, D. DAWYNDT, A. SERPIETERS, L. VAN HOVE

Nadere informatie

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 1 MAART 2013

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 1 MAART 2013 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 1 MAART 2013 Aanwezig: MM. Ketels P., Schepen-Voorzitter; Dewaele C., Burgemeester; Fonteyne B., Rommens

Nadere informatie

UITTREKSEL Gemeenteraad

UITTREKSEL Gemeenteraad UITTREKSEL Gemeenteraad DONDERDAG 07 FEBRUARI 2013 aanwezig R. Mennes, burgemeester G. Rottiers, K. Van Hoofstat, V. Goris, schepenen A. Boen, schepen van rechtswege A. Ams, G. Van Frausem, G. Van de Vreken,

Nadere informatie

Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in

Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in Nazareth. Daar woon ik samen met Marc. Ik werk in en als leidinggevende. In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag, en hou ik van puzzelen en

Nadere informatie

Opgelet: gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor een document op eigen maat.

Opgelet: gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor een document op eigen maat. BIJLAGE 6 VOORBEELD-STATUTEN Opgelet: gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor een document op eigen maat. ALGEMEEN Art. 1 Er wordt een gemeentelijke ouderenadviesraad opgericht en erkend onder de naam...

Nadere informatie

PATRICK MAURICE DE SPLENTER

PATRICK MAURICE DE SPLENTER Een Rapport Van De Genealogie Van PATRICK MAURICE DE SPLENTER Gecreërd op 5 juli 2010 "The Complete Genealogy Reporter" 2006-2010 Nigel Bufton Software under license to MyHeritage Family Tree Builder INHOUD

Nadere informatie

ZITTING VAN 7 JANUARI 2013

ZITTING VAN 7 JANUARI 2013 ZITTING VAN 7 JANUARI 2013 Aanwezig: Kurt Windels, burgemeester; Dirk Debaere, voorzitter gemeenteraad; Katrien Vandecasteele, voorzitter; Ann De Frene, Kathy Verschoot, Koen Depreiter, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

Bataljong Congressen februari Chris Peeters, VVSG stafmedewerker jeugd & sport

Bataljong Congressen februari Chris Peeters, VVSG stafmedewerker jeugd & sport Bataljong Congressen februari 2019 1 Wat mogen jullie verwachten? Even kennismaken Over ambities en jeugdbeleid Handen uit de mouwen: een oproep Vele handen, licht werk: VVSG en Bataljong Ook uw engagement:

Nadere informatie

BEKENDMAKING VAN DE BESLUITEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING OP 28 FEBRUARI 2019

BEKENDMAKING VAN DE BESLUITEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING OP 28 FEBRUARI 2019 blz. 1 BEKENDMAKING VAN DE BESLUITEN VAN DE GEMEENTERAAD IN ZITTING OP 28 FEBRUARI 2019 De burgemeester maakt overeenkomstig art. 285 van het Decreet over het Lokaal Bestuur bekend dat de gemeenteraad

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

STATUTEN CULTUURRAAD

STATUTEN CULTUURRAAD STATUTEN CULTUURRAAD 1. DOELSTELLING Art.1 Het Decreet op het lokaal en geïntegreerd Cultuurbeleid van 12 juli 2001 bepaalt dat de organisatie van advies en inspraak voor het cultuurbeleid een bevoegdheid

Nadere informatie

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG!

> KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > KEN JE GEMEENTE EN GA ERMEE AAN DE SLAG! > > DE GEMEENTE: WAT, WAAR, HOE EN WAAROM? Simpel gezegd is een gemeente een stuk grondgebied met een eigen bestuur, dat verkozen is door en verantwoording aflegt

Nadere informatie

ZITTINGSVERSLAG GEMEENTERAAD. dinsdag 26 februari 2019 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde

ZITTINGSVERSLAG GEMEENTERAAD. dinsdag 26 februari 2019 OPENBARE ZITTING. gemeente Koksijde ZITTINGSVERSLAG GEMEENTERAAD dinsdag 26 februari 2019 gemeente Koksijde Aanwezig: C. CASTELEIN, voorzitter M. VANDEN BUSSCHE, burgemeester; S. ANSEEUW, G. DECORTE, L. VAN HOVE, D. GEERSENS, D. DAWYNDT,

Nadere informatie

1. Welkomstwoord Voorzitter. Verontschuldigingen

1. Welkomstwoord Voorzitter. Verontschuldigingen AV 2 februari 2018 Agenda AV 1. Welkomstwoord Voorzitter 2. Moreel verslag 3. Financieel verslag 4. Uitsluiting leden 5. Aanstelling Erelid 6. Bespreking toekomstige activiteiten 7. Beheerscomité Fondsen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN 10 SEPTEMBER 2018

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN 10 SEPTEMBER 2018 VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN 10 SEPTEMBER 2018 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Bart Dochy, burgemeester-voorzitter Wally Corneillie, Greta Vandeputte, Geert Dessein, Bart Ryde, Geert Wylin, schepenen

Nadere informatie

LIJSTTREKKER PIET PENNEMAN

LIJSTTREKKER PIET PENNEMAN LIJSTTREKKER PIET PENNEMAN Een klare kijk op de toekomst! Gewoon doen! geboren en getogen Wachtebekenaar! 45 jaar, gehuwd en papa van drie kinderen zelfstandig verzekeringsmakelaar & syndicus Politiek:

Nadere informatie

Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Voor een verkeersveilig, warm, welvarend, bloeiend en natuurbewust Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle! 1. Simon Bekaert 40 jaar. Simon Bekaert is advocaat,

Nadere informatie

Gemeenteraadslid Bezoldigd 5.720, ,90. TMVW (Farys) Bestuurder Bezoldigd 861,40 Havenbedrijf Gent NV Bestuurder Bezoldigd 752,74

Gemeenteraadslid Bezoldigd 5.720, ,90. TMVW (Farys) Bestuurder Bezoldigd 861,40 Havenbedrijf Gent NV Bestuurder Bezoldigd 752,74 Hieronder vindt u een overzicht van de inkomsten uit de verkozen mandaten, en de daaruit afgeleide mandaten, van onze lokale Open Vldmandatarissen. De bedragen zijn netto per jaar, na partijafdracht, berekend

Nadere informatie

Werkgroep Alphen aan den Rijn en Leiden

Werkgroep Alphen aan den Rijn en Leiden Werkgroep Alphen aan den Rijn en Leiden Aan de leden van de afdeling Alphen aan den Rijn en Leiden, Zoals geadresseerd Voorschoten, 7 april 2002 Geacht VOGG lid, In maart heeft u van ons al een schrijven

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

Notulen Zitting van 8 januari 2019

Notulen Zitting van 8 januari 2019 Gemeenteraad Notulen Zitting van 8 januari 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Carl De Bie, voorzitter gemeenteraad; de heer Luc Vleugels, burgemeester; de heer Jan Moons, schepen; de heer David Geerts,

Nadere informatie

Beknopt verslag van de gemeenteraadszitting van 2 januari 2013

Beknopt verslag van de gemeenteraadszitting van 2 januari 2013 Beknopt verslag van de gemeenteraadszitting van 2 januari 2013 OPENBARE ZITTING 1. Mededeling geldigverklaring gemeenteraadsverkiezing van 14 oktober 2012. Kennisname. Er wordt akte genomen van het besluit

Nadere informatie

Besluitenlijst Zitting van 2 januari 2019 om uur in de raadzaal van het stadhuis

Besluitenlijst Zitting van 2 januari 2019 om uur in de raadzaal van het stadhuis Gemeenteraad Besluitenlijst Zitting van 2 januari 2019 om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis OPENBARE ZITTING 1 Geldigverklaring van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 - Kennisneming

Nadere informatie

PERSMEDEDELING Persconferentie N-VA Lennik Kwadraat

PERSMEDEDELING Persconferentie N-VA Lennik Kwadraat PERSMEDEDELING Persconferentie N-VA Lennik Kwadraat 1. Voorstelling van enkele nieuwe kandidaten van N-VA Lennik Kwadraat (door Bé Fries voorzitter N-VA Lennik en Etienne Van Vaerenbergh voorzitter Lennik

Nadere informatie

Aan de personeelsleden van de Nederlandstalige schoolse en bijschoolse instellingen,

Aan de personeelsleden van de Nederlandstalige schoolse en bijschoolse instellingen, AP 2014-2015/ 01-47 Brussel, 22 mei 2015 Aan de personeelsleden van de Nederlandstalige schoolse en bijschoolse instellingen, Betreft : Interne oproep tot pedagogisch inspecteur van het Nederlandstalig

Nadere informatie

Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team

Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team http://european-herning.dk Chef d équipe: Anne d Ieteren GEORGE MICHELE Woonplaats : Amougies Geboortedatum:

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Sabine Friederichs Voorzitter Gemeenteraadslid Oostende Filip Thienpont Ondervoorzitter Burgemeester Merelbeke

Nadere informatie

PROGRAMMA SPORT

PROGRAMMA SPORT PROGRAMMA SPORT 2018-2024 Mercedes Van Volcem, kandidaat-burgemeester Medeschrijvers : Sandrine De Crom, Chris Marain, Beryl Otieno, Lut Wille, Nicky Herssens, Matthias Bil, Stefaan Loos, Peter Ballegeer,

Nadere informatie

Statuten gemeentelijk beweeg- en sportplatform

Statuten gemeentelijk beweeg- en sportplatform 1. Erkenning Statuten gemeentelijk beweeg- en sportplatform Artikel 1 De gemeente erkent en richt een gemeentelijk beweeg- en sportplatform op. De gemeenteraad en het College van burgemeester en schepenen

Nadere informatie