Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in"

Transcriptie

1 Mijn naam is Sonia. Ik ben geboren op 29 april en woon in Nazareth. Daar woon ik samen met Marc. Ik werk in en als leidinggevende. In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag, en hou ik van puzzelen en lezen. Ik hou van alle kleuren, eet heel graag vanalles en drink graag een glaasje wijn. Ik zing altijd heel luid mee met hedendaagse muziek.

2 Mijn naam is Christine. Ik ben geboren op 25 mei en woon in de Warandestraat in Nazareth. Daar heb ik en een. Ik werk als PWA-medewerker voor de in- en uitschrijf van de kindjes in. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en bloemschikken, ga ik graag fietsen of wandelen. Ik hou van het kleur taupe, eet heel graag asperges en zing altijd heel luid mee met muziek van Enya. Mijn naam is Mia. Ik ben geboren op 18 maart en woon in Deinze. Ik werk in als begeleidster en administratieve hulp. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, wandel en lees ik graag. Ik hou van pastelkleuren, eet heel graag Italiaans en zing altijd heel luid mee met muziek van de jaren 70. Mijn naam is Isabel. Ik ben geboren op 8 november. Ik woon in Eke. Thuis heb ik een, twee kindjes, en een kat met drie poten. Ik werk in en de Gemeentelijke Basisschool. In mijn vrije tijd tennis en loop ik, supporter ik voor de Buffalo s en ga ik graag op stap met vriendinnen. Ik hou van het kleur blauw, eet graag paella en zing altijd mee met Novastar en Daan. Mijn naam is Ann. Ik ben geboren op 17 maart en woon in Zingem. Daar heb ik twee dochters en een. Ik werk in. In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik graag fietsen. Ik hou van bruine kleurtinten, ga graag uit eten en zing altijd heel luid mee met Barry White en Tina Turner.

3 Mijn naam is Sabine. Ik ben geboren op 22 oktober en woon in Machelen. Thuis heb ik een man, twee dochters, en 2x. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik joggen, ga ik graag gaan eten en drink ik graag een wijntje. Ik hou van het kleur groen, eet heel graag cote à los met frietjes en zing altijd luid mee met de muziek van André Hazes. Mijn naam is Lander. Ik ben geboren op 24 mei en woon in Gent. Daar heb ik 2x, 7x en een kotgenote. Ik werk in en ook in het kleur groen,. In mijn vrije tijd speel ik piano. Ik hou van eet heel graag frietjes en scampi s en zing altijd heel luid mee met de muziek van Regina Spektor. Mijn naam is Stephanie. Ik ben geboren op 1 mei en woon in Eke. Ik heb een vriend, een hagedis Nalu, twee schildpadden sprotje en patatje. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en hou ik van sporten. Ik zie graag het kleur rood, met frietjes en zing graag mee met alle muziek. eet graag scampi s Mijn naam is Inge. Ik ben geboren op 10 juli en woon in De Pinte. Daar heb ik een hond en een poes. Ik werk in. In mijn vrije tijd doe ik aan sport en lees ik graag. Ik hou van het kleur blauw, en eet heel graag pasta en rijst.

4 Mijn naam is Catherine. Ik ben geboren op 4 maart en woon in Zulte. Daar heb ik één hond en twee poezen. Ik werk in Taiko (Japanse drum), hou ik van tuinieren. In mijn vrije tijd doe ik aan, reizen en geniet ik van het leven. Ik hou van het kleur oranje, asperges en spaghetti, en hoor graag eet heel graag oesters, Bob Marley en Mika. Mijn naam is FLeur. Ik ben geboren op 12 mei. Ik werk in. Ik woon in Eke en daar heb ik een. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vriendinnen. Ik hou van de kleuren rood en zwart, eet heel graag spaghetti en zing mee met de muziek van Metallica. Mijn naam is Emely. Ik ben geboren op 19 augustus. Ik woon in Petegem aan de Leie, samen met mijn vriend Sander en Merlijn. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en doe ik Yoga. Ik hou van het kleur kastanjebruin, eet heel graag rijst en aardbijen en zing altijd luid mee met Studio Brussel.

5 Mijn naam is Rosita. Ik ben geboren op 2 februari en woon in Eke. Daar heb ik een, ik heb ook een dochter en een zoon. Ik werk in, als PWA-medewerker voor de in- en uitschrijf van de kindjes.in mijn vrije tijd hou ik van lezen, fietsen en schilderen. Ik hou van het kleur blauw, eet heel graag alles en zing altijd heel luid mee met muziek van de jaren 60 en 70. Mijn naam is Laurien. Ik ben geboren op 27 september en woon in Eke. Daar heb ik een hond. Ik werk in. In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik zwemmen en dansen. Ik hou van het kleur rood, eet heel graag frietjes en zing altijd mee met de muziek Clouseau, J-Lo, van Mijn naam is Sara. Ik ben geboren op 31 juli en woon in Nazareth. Ik woon samen met Dries, Oscar, Paulien en Frank. Ik werk in en doe ook administratie in. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, zowel naar het zonnetje, als naar de sneeuw om te snowboarden. Ik hou van het kleur groen, eet heel graag frietjes van de frituur en zing graag mee met Studio Brussel en Rock n Roll. Mijn naam is Rita. Ik ben geboren op 1 mei en woon in Eke. Daar heb ik een en een hond. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, fietsen, een film bekijken of lees ik een boek. Ik hou van het kleur blauw en eet graag Thais.

6 Mijn naam is Pascale. Ik ben geboren op 21 oktober en woon in Eke. Daar heb ik een, twee en een. Ik werk in. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, lezen en shoppen. Ik hou van het kleur rood, eet heel graag vis en zing altijd heel luid mee met allerlei muziek. Mijn naam is Kelly. Ik ben geboren op 14 juli en woon in Welden. Daar heb ik zoontje Liam en dochtertje Lise. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, kijk ik graag naar een filmpje en breng ik veel tijd door met mijn. Ik hou van het kleur blauw, eet heel graag Italiaans en zing altijd heel luid mee met de muziek van Rihanna, J-Lo, Usher, Mijn naam is Annouschka. Ik ben geboren op 28 november en woon in Huise. Daar heb ik een, een Valentina, 3x, 4x en veeeeel. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, lees kleur rood, de muziek ik graag en geniet ik van de stilte. Ik hou van het eet heel graag vanalles en zing altijd heel luid mee met van Clouseau, Tina Turner, Celine Dion, Mijn naam is Lander. Ik ben geboren op 24 mei en woon in Gent. Daar heb ik 2x, 7x en een kotgenote. Ik werk in en ook in van het kleur groen,. In mijn vrije tijd speel ik piano. Ik hou eet heel graag frietjes en scampi s en zing altijd heel luid mee met de muziek van Regina Spektor.

7 Mijn naam is Emely. Ik ben geboren op 19 augustus. Ik woon in Petegem aan de Leie, samen met mijn vriend Sander en Merlijn. Ik werk in. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en doe ik Yoga. Ik hou van het kleur kastanjebruin, eet heel graag rijst en aardbijen en zing altijd luid mee met Studio Brussel.

8 BINNENSCHOOLSE OPVANG Mijn naam is An. Ik ben geboren op 23 februari en woon in Ronse. Daar heb ik 3x. Ik werk in de binnenschoolse opvang. In mijn vrije tijd geef ik les in de hondenschool, en doe mee aan wedstrijden. Ik eet heel graag vegetarisch en zing hedendaagse muziek. altijd heel luid mee met Mijn naam is Rita. Ik ben geboren op 6 april. Ik woon in Nazareth en heb een twee dochters en twee schoonzonen. Ik werk in de binnenschoolse opvang. In mijn vrije tijd fiets ik graag en ga ik graag naar zee. Ik hou van rood en eet heel graag pladijs. Mijn naam is Catherina. Ik ben geboren op 26 juni. Ik woon in Gaveren en heb een en een. Ik werk in de binnenschoolse opvang. In hou van de kleuren zwart-wit, en luister vooral naar muziek eet heel graag alles wat lekker is, uit de oude doos.

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen.

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. 1 In de vrije tijd schrijf ik graag gedichten, verhalen en romans, en speel ik flamencogitaar. 2 In de vrije tijd ga ik graag zelf sporten (hardlopen)

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes.

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes. G. is een jongen van 12 jaar oud. Hij heeft geen handicap maar komt tijdens de vakanties wel naar de regenboog samen met zijn zus die wel een handicap heeft. Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai.

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Elise Mijn naam is Elise, 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee dochters Emma (2 jaar) en Lisa (6 maanden) in Schijndel. In

Nadere informatie

Dit dier lijkt op mij

Dit dier lijkt op mij Dit dier lijkt op mij Ik heb een vos gekozen omdat ik meestal wel slim ben en soms een beetje sluw ben en als ik boos ben ga ik in de aanval. En ik ben erg nieuwsgierig net als een vos. Gemaakt door Rosalie

Nadere informatie

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 12/11/14 1 LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 1. (lezen) Ik.... een lange tekst. 2 Hij.... een moeilijk boek. 3. Zij.... een gemakkelijk tekstje. 4..... jullie veel? Ja, wij.... graag kinderboeken.

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt!

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt! Freinet Basisschool Genk Schoolkrant Een week vol dieren! Week 5 Vrijdag 30 september 11 Activiteitenkalender: Dinsdag 4 oktober: Werelddierendag de ingezamelde voeding wordt door de kinderraad naar het

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Wist U dat? Een gewaagd ensemble voor de zomerdagen?

Wist U dat? Een gewaagd ensemble voor de zomerdagen? Wist U dat? Een gewaagd ensemble voor de zomerdagen? Hans jr. van café In t Aepjen voor het eerst een bijbaantje heeft als fotomodel bij modehuis Zeeman? Hij hier een hoedje draagt van echt Drents buffelleer?

Nadere informatie

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen www.edusom.nl Opstartlessen Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets lekker vindt of ergens van houdt. Praten over eten en drinken. Praten over boodschappen

Nadere informatie

1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart.

1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart. naam: oktober 2009 1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart. 2 3 Ik zie overal de letters die we al kennen: op verpakkingen, op folders, in de straat, Ik werk graag met mijn tekstenboek: verhaal bedenken,

Nadere informatie

Stage animator. We krijgen ook hulp van de kern en de leden van de andere twee leeftijdsgroepen.

Stage animator. We krijgen ook hulp van de kern en de leden van de andere twee leeftijdsgroepen. Stage animator Elien Merckx, JKAJ Bornem We krijgen ook hulp van de kern en de leden van de andere twee leeftijdsgroepen. Vertel zoveel je wil over je leven buiten KAJ. In mijn vrije tijd ga ik, naast

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van zorgdienst Korenblomme april 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van zorgdienst Korenblomme april 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef voor de bewoners van zorgdienst Korenblomme april 2014 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze nieuwe website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke

Nadere informatie

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen 1 Les 1: Hobby Thema 7: Vrije tijd 1 Heeft u een hobby? Ja, ik heb een hobby Welke hobby heeft u? Mijn hobby is kleren naaien Wat doet u graag? Ik kijk graag naar de tv. Waar houdt u van? Ik houd van mooie

Nadere informatie

De paashaas. Passen met de paashaas!

De paashaas. Passen met de paashaas! Passen met de paashaas! Er was eens en biezondere haas. hij had een mandje met eidjes mee. Hij heeft een kindje een eitje uit zijn mandje gegeven. En hij zegt zijn naam:de paashaas roept hij! Wij fieren

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD Opdracht 1: de pinpas de geldautomaten het geld het bedrag Opdracht 8 1. Hij betaalt in Nederland met de euro. 2. Wij wisselen geld. 3. Je hebt briefjes en munten.

Nadere informatie

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag Zomer-editie van de: GigaGooischeSchoolkrant 2008-2009 NIEUWS UIT GROEP 6 Sportdag Door: Daan en George Het was een goede dag voor sportdag want het was heel warm. Er was mathandbal,voetbal, hockey, sprinten,

Nadere informatie

Invulschema aanpassen activiteit

Invulschema aanpassen activiteit Invulschema aanpassen activiteit Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen. Als je een prettige bezigheid hebt uitgekozen, bedenk dan van te voren hoe u deze het beste kan uitvoeren. Het onderstaande

Nadere informatie

Net als mensenkindjes sluit je visjes niet op Laat ze goed bewegen En zwemmen Hop hop hop hop hop hop hop (x2)

Net als mensenkindjes sluit je visjes niet op Laat ze goed bewegen En zwemmen Hop hop hop hop hop hop hop (x2) Hoera, Kortjakje is niet meer ziek! We maakten 5 kinderliedjes actiever, gezonder en positiever door ze in een nieuw jasje te steken. Want niets beter voor je kind dan samen bewegen op leuke muziek. Eén

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Infofiche 1. De actieve voedingsdriehoek. Doelstellingen

Infofiche 1. De actieve voedingsdriehoek. Doelstellingen Infofiche 1 Doelstellingen De leerlingen leren de actieve voedingsdriehoek kennen en begrijpen de indeling ervan. De leerlingen kunnen zelf voedingsmiddelen indelen bij de passende voedselgroep. geeft

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

De meeste jonge kinderen zijn dol op dieren en willen heel graag een eigen huisdier

De meeste jonge kinderen zijn dol op dieren en willen heel graag een eigen huisdier Marlies Huijzer verzorging wat wil jouw dier? De meeste jonge kinderen zijn dol op dieren en willen heel graag een eigen huisdier om te vertroetelen. Ze denken niet zo na over wat een dier zelf leuk vindt

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

Hoi allemaal, Groetjes, Kim

Hoi allemaal, Groetjes, Kim Even voorstellen Ik heet Harjon van den Poll, ben 38 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben creatief, ondernemend, sociaal en sportief. Mijn passie is om mensen te laten ervaren wat ze willen

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: sport en spel

Auditieve oefeningen bij het thema: sport en spel Auditieve oefeningen bij het thema: sport en spel Boek van de week: 1; Igor Stippelkampioen 2; Boris de kampioen 3; Grote Anna leert hockey spelen 4; Rintje rent het hardst Verhaalbegrip: Bij elk boek

Nadere informatie

Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1

Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1 Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1 Oefenexamen Ad Appel Spreekvaardigheid A1 10 vragen serie A 1. Hoe vaak doet u boodschappen? 2. Wanneer bent u geboren? 3. Wat drinkt u het liefst? 4. Wat vindt u van

Nadere informatie

De ROeTSJer. Alle nieuwtjes over ROeTSJ, kern van jong-kvg Leuven. Driemaandelijks magazine jaargang 5 Aflevering 1

De ROeTSJer. Alle nieuwtjes over ROeTSJ, kern van jong-kvg Leuven. Driemaandelijks magazine jaargang 5 Aflevering 1 De ROeTSJer 5 Alle nieuwtjes over ROeTSJ, kern van jong-kvg Leuven Driemaandelijks magazine jaargang 5 Aflevering 1 v.u.: Els & Vera Van Brusselt, Kardinaal Mercierlaan 22, 3001 Heverlee Wat kan je in

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Sanne Asselman Ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn man Patrick en ons zoontje Siem woon ik in Uden. Mijn grote hobby is voetballen en dit doe ik bij

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 a) Wesley gaat lekker op vakantie. Welk onderdeel heeft hij niet zo goed voorbereid? b) Waarom is dat wel belangrijk? c) Hoe heeft hij dat eerder opgelost? d) Welk advies geef je

Nadere informatie

Vragenkaartjes voor onderweg!

Vragenkaartjes voor onderweg! Vragenkaartjes voor onderweg! 1 Print de kaartjes uit 2 Knip de kaartjes uit langs het kniprandje 3 Bind een elastieke om het pakketje kaartjes 4 Klaar om op vakantie te gaan met leuke vragenkaartjes!

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 2 Boodschappen

Spreekopdrachten thema 2 Boodschappen Spreekopdrachten thema 2 Boodschappen Opdracht 1 bij 2.1 ** Cursist A: vertel wat je eet of drinkt. Vraag wat cursist B eet of drinkt. Cursist B: geef antwoord. Voorbeeld Cursist A: Ik eet een tomaat.

Nadere informatie

Spreekoefeningen. Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen. (voor het inburgeringsexamen - spreken)

Spreekoefeningen. Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen. (voor het inburgeringsexamen - spreken) Spreekoefeningen (voor het inburgeringsexamen - spreken) Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen Eet u vaak brood? Wat voor groente eet u vaak? Wat vindt

Nadere informatie

Vier op de tien slaapt slecht Bijlage

Vier op de tien slaapt slecht Bijlage 1) Grafieken en tabellen Vier op de tien slaapt slecht Bijlage Grafiek 1: Stellingen over slaap (totale groep 3.297 personen) Kijk naar jezelf (op een gemiddelde dag) en duid aan in welke mate je het eens

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

Proficiat, je hebt een belangrijke stap gezet: je hebt een stappenteller

Proficiat, je hebt een belangrijke stap gezet: je hebt een stappenteller Elke stap telt! Inleiding Proficiat, je hebt een belangrijke stap gezet: je hebt een stappenteller gekocht! Noteer hier elke dag het dat je gezet hebt. Doe dat telkens in de linkerkolom, net voor het slapengaan.

Nadere informatie

Of klik hier voor een filmpje over Slim

Of klik hier voor een filmpje over Slim Klik op het kind dat je wilt volgen door de Beemte School! Ik ben Jurre en ik zit in groep 1/2 Ik ben Laura en ik zit in groep 3 Ik ben Maaike en ik zit in groep 5 Ik ben Roald en ik zit in groep 8 Of

Nadere informatie

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe)

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe) COACHFRIEND Werkboek (voeg hier je profielfoto toe) Van : Email : Mobiel : Skype/Lync : Leeftijd : Beroep : Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Dit document is vertrouwelijk en mag niet

Nadere informatie

Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1)

Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1) Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1) Schoolvoetbal Deel 1 Op vrijdag 22 mei 2015 was het jaarlijkse pro Talents! We waren begonnen met de eerste wedstrijd het begon in een keer goed. We hadden alles gewonnen

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Schrijfprijs NT2 2016

Schrijfprijs NT2 2016 Schrijfprijs NT2 2016 Ontmoeten, hoe mijn wereld veranderde... Inhoud: Bladzijde 2: Verslag van de prijsuitreiking in Antwerpen. Bladzijde 3: Wie zijn onze deelnemers? Even voorstellen. Bladzijde 4: Het

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

stappen: hoe begin je eraan?

stappen: hoe begin je eraan? 10.000 stappen: hoe begin je eraan? 1 2 3 4 5 6 Meet je stappen gedurende een week. Bepaal je doel. 500 extra stappen per dag is een haalbare uitdaging. Hou dit minstens 1 week vol. Kies na elke week een

Nadere informatie

Jaargang 3, eerste trimester 2002

Jaargang 3, eerste trimester 2002 Jaargang 3, eerste trimester 2002 BOEKJE VAN HET SAMENLEVINGSINITIATIEF VU : Gemeenschapscentrum Essegem, Heidi Herremans, Leopold I straat 329, 1090 Jette -2- Beste, Mijn naam is Heidi Herremans. Ik ben

Nadere informatie

editie 6, december 2013 activiteitencontact

editie 6, december 2013 activiteitencontact M E E R S A M E N editie 6, december 2013 activiteitencontact Activiteitencontact MEER Samen heeft als doel mensen met dezelfde interesses en belangstelling met elkaar in contact te brengen. Samen erop

Nadere informatie

Goedendag! Ik, ik ben. Ben jij? En jij? Jij bent! nee. één. twee. drie. vier. vijf. zes. zeven. acht. negen. tien. Gaat het? Het gaat goed.

Goedendag! Ik, ik ben. Ben jij? En jij? Jij bent! nee. één. twee. drie. vier. vijf. zes. zeven. acht. negen. tien. Gaat het? Het gaat goed. Vocabulaire En Action 5 : Nederlans naar Frans Unité 1 Goedendag! Ik ben Ik, ik ben ja Ben jij? En jij? Jij bent! nee één twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien Unité 2 Gaat het? Het gaat goed.

Nadere informatie

BEGINNERSCURSUS DAG 1

BEGINNERSCURSUS DAG 1 1 BEGINNERSCURSUS DAG 1 A. FORCING Voorstelling B. GRAMMATICA Persoonlijke Voornaamwoorden Werkwoord: Infinitief en stam Hebben en Zijn C. CONVERSATIE Kennismaken 2 Zich voorstellen 1. Voornaam: Ik heet

Nadere informatie

Smoelenboek Watersprieten

Smoelenboek Watersprieten Smoelenboek Watersprieten Index: Pagina 4. Willie Pagina 5. Gert Pagina 6. Oigen Pagina 7. Cas Pagina 8. Cass Pagina 9. Robin Pagina 10. Leo Pagina 11... Ben Pagina 12... Harm Pagina 13... Marius Pagina

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise

Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise Dit formulier bepaalt uw lichamelijke activiteiten niveau. Lees dit formulier door en kies de zin die het beste aansluit bij uw huidige

Nadere informatie

GROEP 55 EN 66. Vriendschap. Kom erbij!

GROEP 55 EN 66. Vriendschap. Kom erbij! GROEP 55 EN 66 Vriendschap VRIENDSCHAP Kom erbij! inhoud Vriendschap: Kom erbij! 3 1. Ken jij je vriend(in)? 4 2. Een bijzondere vriendschap 6 3. Een naamdicht 8 4. Woordzoeker 9 5. Complimentjes 10 6.

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: Barbapapa

Auditieve oefeningen bij het thema: Barbapapa Auditieve oefeningen bij het thema: Barbapapa Boek van de week: 1. Barbapapa boeken allerlei 2. Met Barbapapa de wereld rond Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

Leesboekje eten en drinken

Leesboekje eten en drinken Leesboekje eten en drinken Leesboekje Eten en Drinken Pagina 1 Dit is de groente Dit is het fruit. Dit is de sinaasappel. Dit is de banaan. Dit is de tomaat. Dit is de appel. Dit zijn de druiven. Dit is

Nadere informatie

Zuivel is belangrijk. Melk is goed voor... ELK!

Zuivel is belangrijk. Melk is goed voor... ELK! tweede leerjaar 2 Zuivel is belangrijk Melk is goed voor... ELK! Plaats de passende leeftijd bij elke tekening. Kies uit: 6 tot 12 jaar, 1 tot 3 jaar, 0 jaar, meer dan 60 jaar, 12 tot 18 jaar, 6 maanden

Nadere informatie

Braderieën, markten en festivals

Braderieën, markten en festivals Braderieën, markten en festivals Survivalgids www.powerslim.nl Braderieën, markten en festivals De lente is begonnen en daarmee is ook meteen het seizoen geopend voor verschillende festivals, braderieën

Nadere informatie

Introductie boek: Bekijk met elkaar de cover van het boek. Wat is de titel? Waar zal het boek over gaan?

Introductie boek: Bekijk met elkaar de cover van het boek. Wat is de titel? Waar zal het boek over gaan? Lesbrief Feest Boekbespreking Feest Introductie boek: Bekijk met elkaar de cover van het boek. Wat is de titel? Waar zal het boek over gaan? Voorlezen: Lees het boek Feest voor. Gespreksvragen: Waarom

Nadere informatie

Fiches. Scholengemeenschappen. Regio Henk De Reviere. Team West (Zuid-West) SG

Fiches. Scholengemeenschappen. Regio Henk De Reviere. Team West (Zuid-West) SG Fiches Scholengemeenschappen Regio Henk De Reviere Team West (Zuid-West) SG 17-18-19-20-33-34 SG 17 : Kruizinga 1154 - Naam : Declercq Danny - Opdracht codi : 12/ 24 vrijgesteld: ja - Schooladres : Kloosterstraat

Nadere informatie

Vindt u dat uw kind(eren) vaak genoeg uitjes met u onderneemt / ondernemen? 55,9% 485 41,8% 363 2,3% 20. answered question 868 skipped question 36

Vindt u dat uw kind(eren) vaak genoeg uitjes met u onderneemt / ondernemen? 55,9% 485 41,8% 363 2,3% 20. answered question 868 skipped question 36 MOEDERS Moederdag Vindt u dat uw kind(eren) vaak genoeg uitjes met u onderneemt /? Ja, we doen genoeg samen Nee, ik zou graag meer uitjes samen willen Nee, ik heb niet genoeg tijd om samen uitjes te Percent

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Les 3 Ik leer Nederlands

Les 3 Ik leer Nederlands 00:00 12:32 12/11/14 1 Ik leer Nederlands heeft 16 bladzijden. de bladzijde = de pagina Dag Mohammed. Goedemorgen, Anita. Anita is een voornaam van een vrouw. 00:43 13:13 Wat is goed of goede en wat is

Nadere informatie

Jolan. Jolanda Omvlee (42),

Jolan. Jolanda Omvlee (42), Jolan Jolanda Omvlee (42), getrouwd met Ron (48), moeder van Lise (10) en Emmely (6) is directeur van Compassion. Ze geeft leiding aan 38 personen, haar contacten gaan internationaal. 22 tekst Wieteke

Nadere informatie

Hoe werk je nu met de driehoek?

Hoe werk je nu met de driehoek? Weet en eet gezond Dit boekje gaat over gezonde voeding en over de driehoek die je kan helpen om iedere dag en iedere maaltijd gezond te eten. Als je gezond eet en genoeg beweegt zal je ook minder snel

Nadere informatie

Oefening buikademhaling

Oefening buikademhaling Omgaan met stress Oefening buikademhaling Adem langzaam in gedurende drie tellen (door je neus) Adem langzaam uit gedurende vijf tellen (door je mond) Leg je hand op je buik om te voelen of je buik beweegt:

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

MAATWERKHOEKEN LESACTIVITEIT ROLLEN KIEZEN Luisterteksten

MAATWERKHOEKEN LESACTIVITEIT ROLLEN KIEZEN Luisterteksten MAATWERKHOEKEN LESACTIVITEIT ROLLEN KIEZEN Luisterteksten ELIANE Ik wil vooral Nederlands leren voor de kinderen. Ik heb drie kinderen. Ik ben veel thuis met de kinderen. Ik zorg voor de kinderen. Ik wil

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien OpGroeieN OpGroeieN DaT doen We in Best SaMen! DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien Beste Betsy is het Centrum voor Jeugd en Gezin in Best. Niet

Nadere informatie

MI-test voor kinderen vanaf ongeveer groep 5

MI-test voor kinderen vanaf ongeveer groep 5 MI Test MI-test voor kinderen vanaf ongeveer groep 5 Je kunt deze test ook geschikt maken vanaf groep 3 door met audio bestanden te werken. Naam: Leeftijd: Verbaal-linguïstisch intelligent Logisch-mathematisch

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

Woonplaats. Geboortejaar. Geslacht Man Vrouw. Vraag 1 Bent u bekend met Zorggroep Ter Weel? Ja (ga verder met vraag 2) Nee (ga naar vraag 7)

Woonplaats. Geboortejaar. Geslacht Man Vrouw. Vraag 1 Bent u bekend met Zorggroep Ter Weel? Ja (ga verder met vraag 2) Nee (ga naar vraag 7) Woonplaats Geboortejaar Geslacht Man Vrouw Vraag 1 Bent u bekend met Zorggroep Ter Weel? Ja (ga verder met vraag 2) (ga naar vraag 7) Vraag 2 Hoe bent u bekend geraakt met Zorggroep Ter Weel? Ik kom in

Nadere informatie

Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater

Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater Ik ben Kiki, maar mijn echte naam is Quirijn (links op foto). Muziek betekent heel veel voor mij, omdat ik al muziek maak sinds ik

Nadere informatie

Hoe lang werk iji al in De Lelie? Eind november 1989. Al 21 jaar werk ik in De Lelie.

Hoe lang werk iji al in De Lelie? Eind november 1989. Al 21 jaar werk ik in De Lelie. DE REDACTIE: JESSIKA VAN LOOY HEIDI KELDERMAN INGE VAN BORTEL LINDA STOCK- MANS HEDWIG VAN GEENHOVEN DE ROZE HUISKRANT Krantje 18 Maart 2011 INTERVIEW MET BRUNO ILIAENS INE VERCAEMER WAT STAAT ER IN ONS

Nadere informatie

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen!

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen! #Kan iedereen detoxen? Voor iedereen die goed voor zich zelf wil zorgen, een gezonde boost wil geven en voor iedereen die zich 28 dagen durft te committeren aan dit programma. Dus ook in de weekenden.

Nadere informatie

Boog Boode. nr.03. Montessori basisschool

Boog Boode. nr.03. Montessori basisschool oog oode nr.03 In dit nummer: Interview doreen strip jo jopper musical groep 8 weet je datjes interview hannah van der kooij thema verkeer groep oranje wisselinterview interview met juf jasja over de zomer

Nadere informatie

Sport & Beweging. Woensdag 30 juli. Softbal toernooi. Voetbaltoernooi Softbal toernooi Bowlen Badminton

Sport & Beweging. Woensdag 30 juli. Softbal toernooi. Voetbaltoernooi Softbal toernooi Bowlen Badminton Sport & Beweging Week 31 28 juli Teams maken Knutselen 29 juli Softbal toernooi 30 juli Bowlen 31 juli Leer tennissen 1 augustus Naar het Spartastadion Macaroni Bruine bonen met rijst pakket Aardappel

Nadere informatie

ENQUÊTE Uitslag. Wij zouden het fijn vinden als jullie deze enquête invullen. We doen dit omdat het een opdracht is voor ICT.

ENQUÊTE Uitslag. Wij zouden het fijn vinden als jullie deze enquête invullen. We doen dit omdat het een opdracht is voor ICT. Naam: Jakob Leeftijd: 16 Klas: 4 Niveau: Havo Jawel. Zaterdag, rond 9 uur, 10 uur. Als je uitgaat (of in de toekomst uitgaat) waar ga je dan het meeste heen? Denk aan disco, café, kroeg, feesten, enz.

Nadere informatie

Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft?

Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft? Wist U al dat? De naam van het bier Bolleke Blond is? Ben van café Het Elfde Gebod een nieuw soort bier in zijn assortiment heeft? Ineke kwaad werd omdat ze dacht dat Ben hiermee haar bedoelde? Hij denkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

SCHUBI FOTODIDAC fotoseries voldoen aan hoge eisen met betrekking tot motief en beeldkwaliteit.

SCHUBI FOTODIDAC fotoseries voldoen aan hoge eisen met betrekking tot motief en beeldkwaliteit. 136 23 SCHUBI FOTODIDAC fotoseries voldoen aan hoge eisen met betrekking tot motief en beeldkwaliteit. De foto s zijn geschikt voor het werken met kinderen zowel als met volwassenen. De afgebeelde motieven

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Leestekst bij het spel SAMEN NAAR SCHOOL

Leestekst bij het spel SAMEN NAAR SCHOOL Leestekst bij het spel SAMEN NAAR SCHOOL Bij het spel Samen naar school is er voor de eerste opdracht een video gemaakt. De video is te vinden via de website www.savedbythebell.be; doorklikken naar lesmateriaal

Nadere informatie

Resultaten buurtonderzoek Zorg Dichtbij

Resultaten buurtonderzoek Zorg Dichtbij Resultaten buurtonderzoek Zorg Dichtbij In april 2014 is Zorggroep Ter Weel in Goes en Reimerswaal gestart met het project Zorg Dichtbij. Dit project heeft als doel een structurele samenwerking met andere

Nadere informatie

LESBRIEF. THEATER ZAMZAM i.s.m. Stefan Boonen & Frank Daenen. Meer informatie over de schrijver van het boek en de theatertekst: www.stefanboonen.

LESBRIEF. THEATER ZAMZAM i.s.m. Stefan Boonen & Frank Daenen. Meer informatie over de schrijver van het boek en de theatertekst: www.stefanboonen. LESBRIEF WOW, WAT EEN WOLF in de klas 1 ste graad Lager Onderwijs THEATER ZAMZAM i.s.m. Stefan Boonen & Frank Daenen Meer informatie over de schrijver van het boek en de theatertekst: www.stefanboonen.be

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat vind je van het verhaal? Welk risico loopt Wesley? Wat zou jij deze vakantie anders doen om niet halverwege met te weinig geld te zitten? Ken jij iemand met een vergelijkbaar

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

Even voorstellen. Groep 4-5

Even voorstellen. Groep 4-5 Even voorstellen. Groep 4-5 Hallo ik ben Anouk!!!!! Ik ben 9jaar. Ik zit op judo en gym. Mijn vrienden zijn Isa, Floor, lizzy, lise en Jens en nog wat. Mijn hobby s zijn buiten spelen en nog wat. Ik ben

Nadere informatie