HR software. Sterke organisaties worden gedragen door sterke medewerkers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HR software. Sterke organisaties worden gedragen door sterke medewerkers"

Transcriptie

1 HR software Sterke organisaties worden gedragen door sterke medewerkers

2 Employees of the future De wereld van vandaag verandert voortdurend. De arbeidsmarkt schreeuwt om wendbaarheid en inzetbaarheid. Medewerkers schrijven steeds liever hun eigen verhaal en sturen hun eigen loopbaan. De huidige arbeidsorganisatie in onze bedrijven wordt ingehaald door maatschappelijke (r)evoluties. In de toekomst zullen mensen professioneel anders aan de slag zijn. De Future of Work is een nieuwe visie op de arbeid van morgen maar start vandaag. Het leidt tot meer betrokken en gedreven werknemers en heeft een grotere productiviteit en betere bedrijfsresultaten als gevolg. De HR software van SD Worx helpt u proactief in te spelen op de uitdagingen van morgen. Drie principes zijn belangrijk: 1. Empowerment Empowerment draait om meer autonomie en geeft mensen de kans om hun professionele weg anders in te vullen zodat hun ambities, competenties, en krachten optimaal aansluiten bij de eisen van de werkomgeving. Autonomie verhogen bij medewerkers betekent natuurlijk ook een inperking van structuren en regels. Het verlaten van het traditionele command and control - management laat nieuwe organisatievormen zoals tijd- en plaatsonafhankelijk werken toe. Dit biedt een flinke dosis flexibiliteit voor de medewerker en de organisatie maar vraagt vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid van beide partijen. Organisaties die de ondernemingszin en betrokkenheid van medewerkers stimuleren zullen een grotere productiviteit en betere resultaten ervaren. 2. Connected Verbinden is het samenbrengen van mensen met hun eigen specifieke talenten binnen de organisatie. Het verbinden van management en medewerkers, en van medewerkers onderling biedt extra kansen tot succes. Dialoog stimuleren en kennisdeling faciliteren maakt een betere samenwerking en klantenservice mogelijk. Cloud computing, social media en mobile devices laten nieuwe vormen van communicatie en samenwerking toe en dragen bij tot tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Dit alles resulteert in unieke bijdragen van ieders talent en de bijbehorende synergie. Zo wordt het resultaat groter dan de som der delen. 3. Strengths Organisaties starten vanuit de individuele sterktes en kwaliteiten van elke werknemer en de organisatiedoelstellingen. Employees of the future kennen hun individuele unieke sterktes, blijven zichzelf onderscheiden en ontwikkelen om te blijven excelleren. Als mensen slim werken, zorgen ze voor kwalitatieve realisatie en leggen ze rekenschap af voor hun output. Mensen zullen in de toekomst meer empowered, connected en strength based aan de slag zijn. HR software is een zeer belangrijke hefboom in deze beweging naar zelfsturing, connectiviteit en efficiëntie.

3 Big data in HR... the shift toward datadriven decision-making. HR software matters HR software is een belangrijke hoeksteen om dit integrale perspectief op uw menselijk kapitaal vorm te geven. Medewerkers empowered, verbonden en slimmer laten werken vereist krachtige systemen en processen. New transparancy leads to full responsibility. Efficiëntie HR software helpt u en uw organisatie bij het efficiënter beheren van uw menselijk kapitaal. Selfservice functionaliteiten ondersteunen uw lijnmanagement en medewerkers. Tegelijk optimaliseert u de dienstverlening en informatieverspreiding naar uw medewerkers. Via goedkeurings- en evaluatieflows komt informatie of een aanvraag meteen bij de juiste persoon terecht. Flexibiliteit en transparantie HR software geeft uw medewerkers en uw leidinggevenden ook meer autonomie. Het is een belangrijke facilitator in de uitbouw van thuiswerk en flexibiliteit in het professionele bedrijfsleven. Uw medewerkers kunnen mobiel ongeacht tijdstip, plaats of middel de juiste informatie ophalen en raadplegen. U brengt uw beleid dankzij HR software tot bij uw medewerker. De strategie, loopbaanperspectieven, prestatiedoelen, ontwikkelingsinitiatieven, zijn transparant en mobiel bereikbaar. U maakt HR decentraal. Kostenbesparing Dankzij HR software wint u ook tijd en geld. U automatiseert maximaal uw HR processen en vermijdt elke vorm van dubbel beheer. U laat input aan de bron gebeuren, met meer garanties voor correcte en up-to-date informatie. Tegelijk vermindert u ook de tijd die op allerlei plaatsen in de organisatie wordt besteed aan operationele taken. U integreert uw HR data in één krachtige performante Talent Management suite. Inzicht Al uw HR processen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in een voortdurend cyclisch proces. Deze processen op de juiste wijze sturen en beheren vergt een goed inzicht in uw data. HR software helpt u bij het omzetten van (big) data naar informatie om beslissingen mogelijk te maken.

4 Automatiseer uw Talent Management met HR software In deze nieuwe Future of Work context speelt het vinden, ontwikkelen en behouden van talent een cruciale rol. Met het juiste talent aan boord worden strategische doelstellingen eenvoudiger behaald, projecten succesvoller afgerond en zijn organisaties in staat om zich goed te onderscheiden. Het aantrekken, engageren en ontwikkelen van individuele talenten is een voortdurend, cyclisch proces. Medewerkers empowered, connected en strength based laten werken vereist krachtige geïntegreerde HR software systemen. Core HR admin EMPOWERED EMPLOYEE Core HR admin Attracting Talent Ondersteun uw administratief en organisatorisch rekruteringsproces, uw Employer Branding en optimaliseer de instroom van meer en betere kandidaten. Het wordt steeds belangrijker om u te profileren als een goede werkgever. Dat begint met een snelle en correcte behandeling van sollicitanten, maar ook het actief onderhouden van talentpools en het pro-actief benaderen van high potentials wordt steeds belangrijker. Engaging Talent Engageer uw medewerkers om de gewenste prestaties te leveren, hun loopbaan in de goede richting te sturen met een marktconform verloningspakket dat past binnen uw strategie en organisatiedoelstellingen. Developing Talent Investeer in groei, opleiding en ontwikkeling en speel snel in op veranderingen in de markt. Betrokken medewerkers houden gaat niet vanzelf. Met de dreigende schaarste op de arbeidsmarkt is dat de grote uitdaging voor organisaties. Mensen zijn het meest energiek en succesvol als ze werken vanuit hun sterktes. Core HR admin Automatiseer het managen van uw Human Capital met software voor het bijhouden van persoonlijke gegevens, het berekenen van compensatie voor gepresteerde overuren, resterende saldi van afwezigheden of het totaalbedrag van een onkosten nota. U kan meteen ook sociaal juridische en bedrijfsgerelateerde informatie, uw organisatiestructuur of contactgegevens ter beschikking stellen. Door het automatiseren van uw core administratieve en strategische HR-processen bespaart u veel tijd en kan u zich meer richten op Talent Management.

5 Core HR Admin Learning Development Performance Succession HR Webworx Cornerstone people xs Onze HR software oplossingen voor Talent Management People change quicker than companies People with high expertise in their field can learn fast, act fast and adapt fast people xs is gespecialiseerd in oplossingen rond e-recruitment. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie wordt talent aantrekken een stuk eenvoudiger en wint u tijd dankzij meer efficiënte en effectieve administratieve en organisatorische processen. Zo kunt u makkelijk vacatures en kandidaten beheren, correspondentie afhandelen, terugkoppelen naar managers of contracten en rapportering verwerken. people xs biedt een innovatief platform met een betrouwbare infrastructuur voor integratie met job boards, social media, video-interviews en psychometrische tests. De oplossing in een notendop Talent opsporen dat past in uw organisatie Instroom van meer en betere kandidaten Een optimale ervaring creëren voor recruiters en kandidaten Aantrekkelijke jobsite voor uw onderneming Screening & matching van kandidaten Rapportering & analytics Opbouw van een sterke Employer Brand en Succession Planning Zoekfunctie social media API integratie Hosting in redudante datacenters met security volgens internationale normen Opgenomen in Deloitte Fast 50 voor de Benelux, Deloitte Fast 500 voor EMEA en onlangs vernoemd door Gartner als sterke leverancier Besparing van meer dan 50% op tijd en kosten

6 e-recruitment people XS OnDemand HR Webworx e-learning Extended e-learning KPI s Unified reporting Cornerstone OnDemand Op zoek naar een talentmanagementsysteem om toptalent te zoeken binnen en buiten uw organisatie, medewerkers zich verder te laten ontplooien, te laten doorgroeien, te engageren, en beter te laten presteren? Als vooraanstaand leverancier van geïntegreerde oplossingen voor Talent Management stelt Cornerstone OnDemand uw medewerkers en hun ontwikkeling centraal en brengt het uw toekomstige leiders in kaart. Naast eigen medewerkers kunt u ook uw klanten, partners of verdelers opleiden en certifiëren. Dat HR Webworx het meest gebruikte HR softwarepakket in België is, is geen toeval. Van het beheer van persoonlijke gegevens, verlofaanvragen/afwezigheden of prestaties, over onkosten, tot opleidingen en performantiebeheer: HR Webworx is een modulaire, webgebaseerde oplossing die uw administratieve en HR processen automatiseert. Stuk voor stuk zijn deze processen met elkaar verbonden en dragen ze bij tot uw strategie en organisatiedoelstellingen. Met de selfservice functionaliteiten ondersteunt u uw lijnmanagement en optimaliseert u de dienstverlening aan medewerkers. De oplossing in een notendop Automatisatie van uw essentiële administratieve en HR processen Door repetitieve handelingen te automatiseren kan uw HR afdeling zich toeleggen op kerntaken Ondersteuning van uw lijnmanagement voor HR taken Integratie met payroll- of andere HR software Standaardrapporten in elke module zoals sociale balans en rapportering verzuimcijfers Report builder en dashboards met relevante ken- en stuurgetallen voor uw lijnmanagement en HR afdeling Ondersteuning van uw goedkeurings- en evaluatieflows HR-Helpdesk (Q&A), Wie is Wie, en Organogram zorgen voor een transparante en snelle informatiedoorstroming Hosting in datacenters met security volgens internationale normen De oplossing in een notendop Geïntegreerd Talent Management: ondersteunen van uw businessobjectieven, optimaliseren van efficiëntie en effectiviteit, uitbouwen van een strategische leadership pipeline. Eén suite voor Recruitment, Learning, Performance en Extended Enterprise biedt tal van voordelen voor de HR Manager, de IT-afdeling en gebruikers: kortere Time To Productivity (TTP) met minimale inspanningen, kortere leercurve, betere rapportering, dashboards, analytics, minder tussenkomst nodig van IT-afdeling. Organisch: geen versies, naadloze updates & upgrades. Uniforme look & feel, consistente rapportering van alle HR (big) data. Integratie met 3rd party HR informatiesystemen Social collaboration, social learning, social appraisals, kennis & informatie delen, engageren Blended learning, e-learning Objectieven en doelstellingen in lijn met heel uw organisatie Automatisatie van uw Performance Management en Succession Planning Sterk visuele en configureerbare weergave (performance, succession, competence gaps of talent grid) Medewerkers krijgen de tools om hun loopbaan zelf te sturen Maximale Employee Empowerment en Engagement HR Webworx

7 Digitaal willen we allemaal! Drijfveren voor meer digitaal wet- en regelgeving technologie complexiteit processen kosten - baten organisatie medewerkers Development Leadership Staffing Result Payroll Comp & Ben Performance Belgische werknemers zijn vandaag al behoorlijk digitaal, vooral in de thuisomgeving Waarom SD Worx voor HR software? DEDICATED TEAM Een groot deel van de werknemers wenst meerdere digitale HR toepassingen - die vandaag nog niet beschikbaar zijn gesteld door de werkgever in de werkomgeving te gaan gebruiken. Werkgevers in België varen een afwachtende koers. Deze houding is op termijn niet zonder risico. Digital savvy medewerkers koesteren hoge verwachtingen op vlak van digitalisering, social media en mobiliteit. Eigen medewerkers en de complexiteit van processen zijn vandaag de drijfveren om over te stappen naar digitale toepassingen. CERTIFIED CONSULTANTS 2000 PROFESSIONALS HR-DIENSTVERLENER IN BELGIË #1 #3 IN EUROPA 66 JAAR EXPERTISE 34KANTOREN IN BELGIË DE ACTUEELSTE INFORMATIE 200 ONMIDDELLIJK VOOR U JURISTEN VERTAALD NAAR DE PRAKTIJK 300 IT-ERS UW GARANTIE VOOR GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN STABIELE SOFTWARE LOONBEREKENINGEN / MAAND > EEN SCHAT AAN VERGELIJKINGSMATERIAAL PAYROLL TAX &LEGAL EIGEN R&D -TEAM MEE MET DE NIEUWSTE TRENDS HR De kosten-baten analyse is vaak positief, vooral wanneer de baten over meerdere jaren worden berekend en wanneer complexere HR processen, via digitale weg, fors kunnen worden geoptimaliseerd.

8 SD Worx HR Software Brouwersvliet Antwerpen Tel. +32 (0) Fax +32 (0)

eblox HR Automatiseer uw administratieve en HR processen

eblox HR Automatiseer uw administratieve en HR processen eblox HR Automatiseer uw administratieve en HR processen Talent is cruciaal in het succesverhaal van uw organisatie Mensen zijn het meest energiek en succesvol als ze werken vanuit hun individuele sterktes.

Nadere informatie

eblox HR Automatiseer uw administratieve en HR processen

eblox HR Automatiseer uw administratieve en HR processen eblox HR Automatiseer uw administratieve en HR processen 1 Talent is cruciaal in het succesverhaal van uw organisatie Mensen zijn het meest energiek en succesvol als ze werken vanuit hun individuele sterktes.

Nadere informatie

HR Webworx. Automatiseer uw administratieve en HR processen

HR Webworx. Automatiseer uw administratieve en HR processen HR Webworx Automatiseer uw administratieve en HR processen Talent is cruciaal in het succesverhaal van uw organisatie Mensen zijn het meest energiek en succesvol als ze werken vanuit hun individuele sterktes.

Nadere informatie

De evolutie van de arbeid(smarkt) en de gevolgen voor HR: the Future of Work. Prof. Dr. Luc Dekeyser, directeur Kenniscentrum SD Worx

De evolutie van de arbeid(smarkt) en de gevolgen voor HR: the Future of Work. Prof. Dr. Luc Dekeyser, directeur Kenniscentrum SD Worx De evolutie van de arbeid(smarkt) en de gevolgen voor HR: the Future of Work Prof. Dr. Luc Dekeyser, directeur Kenniscentrum SD Worx Tijdscontext Innovatieve kenniseconomie Industriële economie Consciousness

Nadere informatie

Geëngageerde medewerkers zijn minder afwezig

Geëngageerde medewerkers zijn minder afwezig DraagZorgvoorUwZorg Zorg voor Uw Talent Geëngageerde medewerkers zijn minder afwezig Bert Laurier & Peter Beeusaert & Hilde Billen Consultants SD Worx Leadership & Strategy Engagement, meer dan tevredenheid

Nadere informatie

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei managing people meeting aspirations Natuurlijke groei geloof Wij hebben een gemeenschappelijke visie pagina - managing people, meeting aspirations Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw

Nadere informatie

Uw menselijk kapitaal beheren

Uw menselijk kapitaal beheren Uw menselijk kapitaal beheren Ongeveer 1 miljoen werknemers in de overheidssector Zeer arbeidsintensieve organisaties 40% van het budget = personeelskosten Medewerkers = uw belangrijkste kapitaal!!! P&O

Nadere informatie

Technology as enabler to measure and improve employee experience

Technology as enabler to measure and improve employee experience The Future of HR: digital and agile. Technology as enabler to measure and improve employee experience Frederik Somers & Tom Arts 24 november 2016 The Happy Room, Wijnegem Introductie Tom Arts Succes Koffie

Nadere informatie

E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER

E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden De nieuwe generatie E-HRM systemen onderscheidt zich niet alleen door gebruikersgemak

Nadere informatie

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten Beheer zelf uw wervingsactiviteiten > Recruitment Technologie > Applicant Tracking > Webbased HR Software EEN COMPLEET E-RECRUITMENT SYSTEEM HR Organizer by Echoweb Moorselsteenweg 83 1933 Zaventem 02

Nadere informatie

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten Beheer zelf uw wervingsactiviteiten > Recruitment Technologie > Applicant Tracking > Webbased HR Software EEN COMPLEET E-RECRUITMENT SYSTEEM HR Organizer by Echoweb Spoorwegstraat 5 bus 3 1933 Zaventem

Nadere informatie

Strategische personeelsplanning objectief onderbouwen met People Analytics

Strategische personeelsplanning objectief onderbouwen met People Analytics Strategische personeelsplanning objectief onderbouwen met People Analytics Na het lezen van deze white paper weet u: Wat een strategische personeelsplanning (SPP) is Hoe organisaties veranderen door automatisering

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Succesvol HR stelt de medewerker centraal. Jan van Wijngaarden

Succesvol HR stelt de medewerker centraal. Jan van Wijngaarden Succesvol HR stelt de medewerker centraal Jan van Wijngaarden We zijn nog maar net begonnen 2037-2040 Computer 'slimmer dan een mens 2017-2036 Robots, artificial intelligence, zelftijdende auto s, gen-

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Verhoog het engagement en de tevredenheid bij uw medewerkers. 25 April 2017 Bijblijfsessie VDAB

Verhoog het engagement en de tevredenheid bij uw medewerkers. 25 April 2017 Bijblijfsessie VDAB Verhoog het engagement en de tevredenheid bij uw medewerkers 25 April 2017 Bijblijfsessie VDAB Social Profit binnen SD Worx (België) WN WG SOCIAL PROFIT 173.556/mnd 3.985/mnd Zorg- en Welzijnssector 150.592

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

Duurzaam loopbaanbeleid. Anders en langer aan het werk

Duurzaam loopbaanbeleid. Anders en langer aan het werk Duurzaam loopbaanbeleid Anders en langer aan het werk Leeftijdspiramide België 2010 Leeftijdspiramide België 2020 Leeftijdspiramide Belgische Werknemers Leeftijdspiramide grote organisaties (>1000) Leeftijdspiramide

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee SYNERGY HRM 3.0 Henke Willemsen Justus van Hoegee Trends in HRM Strategische rol Robotics Talent Management Vermindering van back office Cloud computing HR Analytics E-Recruitment HR als Business Partner

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

beter leren, fijner werken, sneller groeien Performance Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom!

beter leren, fijner werken, sneller groeien Performance Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom! beter leren, fijner werken, sneller groeien Performance Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom! Agenda Introductie Performance Management Stellingen Afsluiting Luciano

Nadere informatie

smartops people analytics

smartops people analytics smartops people analytics Introductie De organisatie zoals we die kennen is aan het veranderen. Technologische ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden zorgen dat onze manier van werken verandert. Waar veel

Nadere informatie

AGENDA WELKOMSTWOORD. o SALESFORCE VOOR HR EN PAYROLL - ANDY VERSTELLE. o SALESFORCE EN RECRUITMENT - JAN VAN GOCH

AGENDA WELKOMSTWOORD. o SALESFORCE VOOR HR EN PAYROLL - ANDY VERSTELLE. o SALESFORCE EN RECRUITMENT - JAN VAN GOCH AGENDA o WELKOMSTWOORD o SALESFORCE VOOR HR EN PAYROLL - ANDY VERSTELLE o SALESFORCE EN RECRUITMENT - JAN VAN GOCH o BEST PRACTICE INTERFACE EN EXACT - BIANCA PERFORS Geïntegreerde HR & Payroll 100% Cloud

Nadere informatie

. Winstgevendheid door wenbaarheid. Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst. 24 april 2012

. Winstgevendheid door wenbaarheid. Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst. 24 april 2012 . Winstgevendheid door wenbaarheid Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst 24 april 2012 wie zijn wij Optines Consultancy is als HRM business partner gespecialiseerd in verandermanagement,

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

12/10/2017 Group S - Sociaal Secretariaat 1

12/10/2017 Group S - Sociaal Secretariaat 1 12/10/2017 Group S - Sociaal Secretariaat 1 Presentatie Group S Sociaal Secretariaat Anja Van Houtvinck Inhoudstafel 1. Inleiding / trends 2. Interacties en gegevensstromen 3. Schema s 4. Aangiften 5.

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Social profit is in volle groei. Welke uitdagingen brengt dit mee en hoe speelt u hierop in met uw personeelsbeleid?

Social profit is in volle groei. Welke uitdagingen brengt dit mee en hoe speelt u hierop in met uw personeelsbeleid? Social profit is in volle groei. Welke uitdagingen brengt dit mee en hoe speelt u hierop in met uw personeelsbeleid? Prof. Dr. Luc Dekeyser, Directeur Kenniscentrum SD Worx François Lombard, Consultant

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Personeelsmanagement HRM 1 Inleiding Waar gaat het om? Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. U spaart tijd noch geld om uw mensen de erkenning te geven die zij

Nadere informatie

Introductie. wensen over.

Introductie. wensen over. Rendement uit talent 10 tips voor geïntegreerd talent management 1 Introductie Organisaties zijn voor hun effectiviteit en concurrentiekracht sterk afhankelijk van talenten van hun medewerkers. Nieuwe

Nadere informatie

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Unit4 Personeel & Salaris WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden,

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

- HR - topics voor de toekomst. Met de juiste applicaties van HR-administratie naar businessgericht opereren

- HR - topics voor de toekomst. Met de juiste applicaties van HR-administratie naar businessgericht opereren - HR - topics voor de toekomst Met de juiste applicaties van HR-administratie naar businessgericht opereren Talent- en organisatieontwikkeling, topics voor HR Verlagen van de kosten en verhogen van productiviteit

Nadere informatie

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking 5 goede redenen Papierloze administratie Altijd en overal beschikbaar Manager & Employee Self Service (ESS/MSS) Waterdichte beveiliging

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken Flexibiliteit troef

Het Nieuwe Werken Flexibiliteit troef Het Nieuwe Werken Flexibiliteit troef HR trends - algemeen De belangrijkste maatschappelijke krachten die nu spelen en grote invloed op HR hebben zijn: technologische vooruitgang, economische context,

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

HR beleid zichtbaar maken door indicatoren. Edgard Meuleman Managing Consultant

HR beleid zichtbaar maken door indicatoren. Edgard Meuleman Managing Consultant HR beleid zichtbaar maken door indicatoren Edgard Meuleman Managing Consultant SD Worx Organisatiestructuur KMO GO AS Overheid Internationaal Competence & Consultancy Divisie Aanvullend Aanbod Research

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

VMS Implementatie in SAP Omgevingen

VMS Implementatie in SAP Omgevingen VMS Implementatie in SAP Omgevingen Ervaringen van Business Case tot Realisatie Huub Waterval, Directeur TheNextFlex TheNextFlex BV Amerikastraat 3 5232 BE s-hertogenbosch Tel. 084-8305764 E-mail: info@thenextflex.nl

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN

ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN ORDINA SAMEN SLIMMER WERKEN VAN AGENDEREN NAAR DOEN Terwijl u dit leest, voltrekt zich een revolutie in het zakelijk landschap. Het Nieuwe Werken (HNW) staat volop in de aandacht. En niet zonder reden:

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Beleidsprogramma A+O fondsen gemeenten, provincies en waterschappen KEUZE VOOR SPEERPUNTEN OVERHEID IN BEWEGING EN MEESTER IN JE WERK

Beleidsprogramma A+O fondsen gemeenten, provincies en waterschappen KEUZE VOOR SPEERPUNTEN OVERHEID IN BEWEGING EN MEESTER IN JE WERK Beleidsprogramma A+O fondsen gemeenten, provincies en waterschappen 1 Beleidsprogramma A+O fondsen gemeenten, provincies en waterschappen De A+O fondsen van gemeenten, provincies en waterschappen hebben

Nadere informatie

JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER

JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER 1 REFERENTIES CHRISTINE CHALTIN (HR DIRECTOR, ISS & HR MANAGER OF THE YEAR) In samenwerking

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

De Lijn van de Toekomst

De Lijn van de Toekomst Toelichting Vlaams Parlement 27/02/14 Roger Kesteloot Directeur - generaal De Lijn van de Toekomst Waarom evolueren? Aandeelhouders vragen om transparant & efficiënt te werken Klantenverwachtingen veranderen

Nadere informatie

Transformatie naar een wendbare organisatie

Transformatie naar een wendbare organisatie Transformatie naar een wendbare organisatie Ervaringen bij ING Paul Spronk Wat speelt er in de banksector? Zijn er overeenkomsten met de zorgsector? - Productie gedreven - Gefragmenteerd - Veel procedures

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

MSP & RPO: kiezen of combineren? Presenter s Name. donderdag 25 oktober 12

MSP & RPO: kiezen of combineren? Presenter s Name. donderdag 25 oktober 12 MSP & RPO: kiezen of combineren? Presenter s Name donderdag 25 oktober 12 Een nieuw 1jdperk: the Human Age Demografie & talent mismatch Toename van klant deskundigheid Keuze van het individu Technologische

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Digitalisering: Bedreiging <> Opportuniteit

Digitalisering: Bedreiging <> Opportuniteit Digitalisering: Bedreiging Opportuniteit An Vermeulen Partner, ubeon 2 3 Je kunt geen slimme positie kiezen, als je niet weet hoe het speelveld gaat veranderen. TRENDS 7 8 9 10 11 Omnichannel 17

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

HR MEET MAAR MONDJESMAAT

HR MEET MAAR MONDJESMAAT CHRO categorie HR MEET MAAR MONDJESMAAT HR blijft achter als het gaat om kennis over HR-technologie. En erger: er wordt slechts mondjesmaat gemeten wat überhaupt het effect van digitalisering van HR is.

Nadere informatie

Meten is weten!? De stem van sollicitanten en medewerkers.

Meten is weten!? De stem van sollicitanten en medewerkers. Meten is weten!? De stem van sollicitanten en medewerkers. November 2017 Job Mensink Mitchell van Koert Richard Jonkhof Enrico Heidelberg Doorsight Achmea Endouble Absolute Recruiter, Riot Games, Suitsupply

Nadere informatie

HR in control. In 7 stappen de inzet van Human Capital optimaal. Dominica Diensten

HR in control. In 7 stappen de inzet van Human Capital optimaal. Dominica Diensten HR in control In 7 stappen de inzet van Human Capital optimaal. Doel en stappen In 7 stappen de personeels- en organisatieontwikkeling afgestemd. Handvatten voor: Opleidingsbehoefte Performancemanagement,

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Aanvullende informatie over elke mindset krijgt u door te klikken op de vlakken in de roadmap.

Aanvullende informatie over elke mindset krijgt u door te klikken op de vlakken in de roadmap. Wij stellen u graag de nieuwste versie van de Talent Management Roadmap voor. Twee mindsets rond duurzaam HR werden toegevoegd: - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - Business Model Aanvullende informatie

Nadere informatie

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl Het Mens Effect hetmenseffect.nl Uw organisatiedoelen & het effect van talent In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties. Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Customer Communication Management

Customer Communication Management Customer Communication Management Eric Roubos Business Development Manager Media Alliantie / CMBO / GTSC bijeenkomst Big Data in marketing en media 22 mei 2014 1 Iedereen is uniek Ieder contact is uniek

Nadere informatie

Optimaal inzicht in de talenten van uw medewerkers

Optimaal inzicht in de talenten van uw medewerkers Optimaal inzicht in de talenten van uw medewerkers Laat mensen zoveel mogelijk werken vanuit hun talenten en vergroot zo de kans op succes. Mensen komen vooral in beweging voor dingen die ze goed kunnen

Nadere informatie

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper video call SKYPE FOR BUSINESS 4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper Wat is Skype for Business (SfB)? SfB is een Microsoft-platform dat al uw business-communicatie

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Living apart together. Engineering Data Management en Document Control; Document Control-systeem Delen, controleren en goedkeuren

Living apart together. Engineering Data Management en Document Control; Document Control-systeem Delen, controleren en goedkeuren PDF Document Control-systeem Delen, controleren en goedkeuren Engineering Data Management Algemeen Document Management Creëren en vrijgeven Creëren en vrijgeven r e p a P e t i Wh en Document Control;

Nadere informatie

Voor vandaag. Balanced Scorecard & EFQM. 2de Netwerk Kwaliteit Brussel 22-apr-2004. Aan de hand van het 4x4 model. De 3 facetten.

Voor vandaag. Balanced Scorecard & EFQM. 2de Netwerk Kwaliteit Brussel 22-apr-2004. Aan de hand van het 4x4 model. De 3 facetten. Balanced Scorecard & EFQM 2de Netwerk Kwaliteit Brussel 22-apr-2004 Voor vandaag! Grondslagen van Balanced Scorecard Aan de hand van het 4x4 model! Het EFQM model in vogelvlucht De 3 facetten! De LAT-relatie

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Duurzame loopbanen: It takes two to tango

Duurzame loopbanen: It takes two to tango Duurzame loopbanen: It takes two to tango Prof. dr. Ans De Vos SD Worx Chair Next Generation Work: Creating Sustainable Careers ans.devos@ams.ac.be @AnsDeVos Een duurzame loopbaan? Het werk dat ik momenteel

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

PINK ELEPHANT De volgende stap in recruitment We believe that People and IT are the strategic assets of tomorrow s leading companies Welke weg hebben we bewandeld? Recruitment tool Webinar LinkedIn Collega

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

HRM SCORECARD. PRESENTATIE/WORKSHOP WATCH-Consultancy in samenwerking met REEF/deelt kennis Woensdag 17 november 2010

HRM SCORECARD. PRESENTATIE/WORKSHOP WATCH-Consultancy in samenwerking met REEF/deelt kennis Woensdag 17 november 2010 HRM-scorecard HRM SCORECARD PRESENTATIE/WORKSHOP WATCH-Consultancy in samenwerking met REEF/deelt kennis Woensdag 17 november 2010 Een korte introductie Wat doet WATCH-Consultancy op het gebied van HRM-Consultancy?

Nadere informatie

Acerta Connect Zit zelf aan het stuur van uw payroll starters, zelfstandigen en werkgevers

Acerta Connect Zit zelf aan het stuur van uw payroll starters, zelfstandigen en werkgevers Acerta Connect Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Beheer vlot uw payrollprocessen met Acerta Connect!

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

TAMTOM TALENTNAVIGATIE

TAMTOM TALENTNAVIGATIE TAMTOM TALENTNAVIGATIE EEN INTEGRALE ZIENSWIJZE ERNST JAN REITSMA Talent. Wat je goed kan. Passie. Wat je graag doet. Aandacht voor Talentontwikkeling Gallup, Wiseman, de Leadership Council en vele anderen

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

Age R. Medewerkers langer gemotiveerd aan het werk houden. Annemie Salu R&D SD Worx

Age R. Medewerkers langer gemotiveerd aan het werk houden. Annemie Salu R&D SD Worx Age R Medewerkers langer gemotiveerd aan het werk houden Annemie Salu R&D SD Worx Ouderen gemotiveerd aan het werk: een gedeelde verantwoordelijkheid Werknemers Werkgevers Overheid 1. Hoe staat het bij

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

16:15 16:20 Welkom/ intro 16:20 16:50 Kwaliteit of kwantiteit, wat maakt het verschil? 16:50 17:10 HR veranderende markt 17:10 17:25 Pauze 17:25

16:15 16:20 Welkom/ intro 16:20 16:50 Kwaliteit of kwantiteit, wat maakt het verschil? 16:50 17:10 HR veranderende markt 17:10 17:25 Pauze 17:25 16:15 16:20 Welkom/ intro 16:20 16:50 Kwaliteit of kwantiteit, wat maakt het verschil? 16:50 17:10 HR veranderende markt 17:10 17:25 Pauze 17:25 18:00 Testimonial Floré 18:15 Vertrek bus 19:00 Aankomst

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

IN ESSENTIE? ENGHOUSE INTERACTIVE. Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience.

IN ESSENTIE? ENGHOUSE INTERACTIVE. Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience. IN ESSENTIE? Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience. ENGHOUSE INTERACTIVE Intelligente software voor customer contact-afdelingen. Wij doen er alles aan

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

WHITEPAPER ORGANISEREN IN 2023

WHITEPAPER ORGANISEREN IN 2023 ORGANISEREN IN 2023 DE VISIE VAN GENERATIE Y OP ORGANISATIES EN (E-)HRM IN DE TOEKOMST Door Geert Boon & Suzanne van de Schraaf Uit onderzoek van Peperclip in opdracht van AFAS Software en HRcommunity

Nadere informatie

People-centric analytics

People-centric analytics People-centric analytics Bright Event 2018, 14 juni 2018 Rob van Dijk en Tony Brugman Belangrijkste moment van 2018? 2 3 Crystal Knows 4 Crystal Knows 5 Crystal Knows 6 Crystal Knows 7 8 Vandaag People

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie