M*News. Win productiviteit met mobiele ContactSave beschermt uw gsm-gegevens Marktonderzoek: wat verwacht u van uw telecomoperator?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "M*News. Win productiviteit met mobiele e-mail ContactSave beschermt uw gsm-gegevens Marktonderzoek: wat verwacht u van uw telecomoperator?"

Transcriptie

1 M*News Informatiebron over Business Solutions voor Mobistar-klanten H e r f s t Win productiviteit met mobiele ContactSave beschermt uw gsm-gegevens Marktonderzoek: wat verwacht u van uw telecomoperator?

2 Eenvoudiger mobiel mailen en surfen Altijd en overal. Met Connect op uw gsm of pda. Mobistar lanceert Connect Mobiel afspraken maken, documenten uitwisselen, agenda s bijwerken, voorraden beheren, klantgegevens updaten, Het is nog nooit zo eenvoudig geweest. En betaalbaar. Connect brengt mobiel mailen en surfen binnen het bereik van elke manager, verkoper, technicus,... kortom van iedereen die mobiel is of wil worden. Connect werkt bovendien met een breed gamma toestellen, met of zonder Windows Mobile. Ontdek alle troeven van Connect op en klik op Bedrijven.

3 Doorbraak in mobiel mailen > goedkoper bellen binnen uw bedrijf Beste lezer, Ooit was de gsm een exclusiviteit voor het topmanagement, nu heeft zo goed als iedereen zo n toestel op zak. Na de gsm kwam de BlackBerry, die door ministers en managers intensief gebruikt wordt om te en. Vandaag staan we aan de vooravond van mobiel mailen voor iedereen. Mobistar maakt van mobiele een werkinstrument dat ook rendeert voor verkopers, technici en andere werknemers die vaak onderweg zijn. De huidige technologie voor mobiele data is zo sterk geëvolueerd dat grote bestanden uitwisselen, het intranet gebruiken en surfen op internet ook met een smartphone of pda perfect kunnen. Mobistar heeft zich altijd als een trendsetter en vernieuwer in dit domein opgesteld, destijds met BlackBerry, nu met zijn eigen mobiele oplossing, Connect, met nieuwe, baanbrekende tarieven en een hele reeks toestellen voor mobiel dataverkeer. We zijn ervan overtuigd dat mobiele data verder zal doorbreken en dat de technologie voor u en uw medewerkers nuttig is. Dit nummer van M*News brengt u de laatste stand van zaken. Stéphane Beauduin Director Business Marketing Goedkoper bellen binnen de Europese Unie Vanaf 30 september belt u voordeliger in de 27 lidstaten van de Europese Unie en haar belangrijkste buurlanden. U kreeg hierover al een brief van Mobistar. De prijsdaling geldt voor iedereen én ze maakt onze tarieven conform de jongste Europese regelgeving. Ze wordt u automatisch toegekend door Mobistar. Wil u meer informatie over uw businesstarieven voor bellen in het buitenland? Neem dan contact op via ons gratis nummer Uitneembare hardwaregids Bij deze M*News vindt u de bijlage Het juiste toestel. Deze gids is bedoeld als wegwijzer voor telecomverantwoordelijken en anderen die aankoopbeslissingen nemen. De toestellen die we in de gids voorstellen, zijn allemaal geselecteerd omwille van hun mogelijkheden op het vlak van mobiel dataverkeer. U kan ermee mailen, surfen, het intranet raadplegen, enzovoort. Een gids om te bewaren. 7

4 Uniek: ContactSave Nooit meer contactgegevens kwijt We staan er zelden bij stil maar elke bedrijfsgsm bevat een schat aan gegevens. Wat als het toestel defect, gestolen of verloren is? Efficiënt werken is dan vaak zo goed als onmogelijk. Om dergelijke tegenslagen optimaal op te vangen, ontwikkelde Mobistar als eerste ContactSave. Deze dienst is uniek op de Belgische markt. Hij zorgt ervoor dat u en uw medewerkers altijd productief blijven, wat er ook gebeurt. Gratis nieuwe simkaart Dankzij de nieuwste simkaarten met ContactSave kan u, waar en wanneer u maar wil, een back-up van uw contacten doorsturen naar Mobistar. Met eender welke gsm. Wij bewaren ze op een beveiligde server waar niemand uw informatie kan lezen. In geval van verlies van uw gegevens kunnen ze meteen weer op uw simkaart geplaatst worden, zelfs als u in het buitenland bent. De nieuwe simkaarten die u daarvoor nodig hebt, ontvangt u volledig gratis op aanvraag. Wat kost het? De prijs voor elke synchronisatie binnen België van uw gegevens op de backupserver en op uw gsm bedraagt slechts 0,75 euro (inclusief btw), ongeacht het aantal contactgegevens. Uw gegevens synchroniseren in het buitenland is ook mogelijk, maar iets duurder. De exacte prijs hangt af van het land waarin u zich bevindt. Interesse in deze unieke, nieuwe dienst? Bel 5995 voor uw gratis nieuwe simkaarten. Of surf voor meer informatie naar en klik op Bedrijven. Win productiviteit Mobiele wordt alsmaar meer gebruikt door bedrijven. De formule kent dezelfde evolutie als de gsm een aantal jaren geleden. Natuurlijk wil u ook gebruikmaken van deze nieuwe technologie. Daarom bedacht Mobistar nieuwe oplossingen, nóg beter aangepast aan uw specifieke behoeften én financieel voordeliger. De mobiele overdracht van gegevens werkt in het voordeel van elke individuele werknemer én van uw bedrijf in zijn geheel. Met deze technologie kan u uw organisatie optimaliseren, de productiviteit verhogen en de tevredenheid van uw klanten verbeteren. Als al uw medewerkers overal en altijd toegang hebben tot hun s, met bijlagen, hun agenda en het internet, winnen ze tijd en geld. De mobiele overdracht van gegevens vergroot bovendien de flexibiliteit en het werkcomfort. Gevolg? Minder stress en werkdruk, dankzij een beter timemanagement. Aangepaste formules Mobistar stelt oplossingen voor aan alle businessklanten. Beschikt uw bedrijf over een eigen mailserver of over een internetmailserver (zoals van Mobistar, Scarlet of Skynet)? Wil u alleen e- mails lezen en versturen? Of wil u ook informatie op internet raadplegen? Op elke vraag heeft Mobistar een antwoord. Mobistar ontwikkelde als aanvulling op zijn verschillende BlackBerry-formules, Connect, een oplossing die compatibel is met alsmaar meer gsm s, smartphones en pda s. Er bestaan drie formules, op maat van uw mailomgeving en van de gebruikersprofielen van uw medewerkers.

5 DE MAILOPLOSSINGEN VAN MOBISTAR: BLACKBERRY EN CONNECT met mobiele Voor slechts 8,26 euro per maand leest u met Connect Mail al uw s voortaan ook mobiel. Connect Mail&Surf biedt u bovendien toegang tot het internet en Connect Enterprise is er speciaal voor bedrijven met een eigen server. Een volwassen technologie Of u nu kiest voor BlackBerry of voor Connect, alle oplossingen die Mobistar u voorstelt, zijn gemakkelijk te implementeren en te integreren. En de prijs die u betaalt, weegt niet op tegen de winst aan productiviteit en de grotere tevredenheid van de gebruikers. Al deze technologieën zijn vandaag de dag stabiel en betrouwbaar. De kosten zijn bovendien perfect in te schatten en te controleren. De keuze aan hardware is overigens heel ruim. De gids in dit nummer helpt u de juiste keuze te maken. Meer infomatie over Connect: en klik op Bedrijven. Tarieven (per maand, zonder btw) nieuw BlackBerry Connect BlackBerry Internet 14,88 euro / 100 MB Connect Mail 8,26 euro / 15 MB BlackBerry Enterprise 25,00 euro / 100 MB Connect Mail&Surf 14,88 euro / 100 MB Connect Enterprise 14,88 euro / 100 MB 5

6 Lezersservice ICE: het nuttige nummer voor de hulpdiensten Wie moet men verwittigen als er mij iets overkomt? Iedereen stelt zich wel eens die vraag. Een ICE-nummer in uw gsm helpt de hulpdiensten snel de juiste persoon te verwittigen als u iets overkomt. ICE is de afkorting van In Case of Emergency. Omdat we u willen helpen het maximum uit uw gsm te halen, adviseren we u om een of meerdere ICE-nummers in uw gsm te programmeren. Als u iets overkomt, weten de hulpdiensten dankzij ICE in uw gsm wie ze moeten verwittigen. Voor werknemers van internationale bedrijven die vaak reizen, zijn ICE-nummers extra nuttig. ICE is immers internationaal ingeburgerd en kan u ook in het buitenland van pas komen. Tip Als u een ICE-nummer in het adresboek van uw gsm opneemt, voeg er dan de relatie aan toe die u hebt met de betreffende persoon. Zo weten de hulpdiensten naar wie ze bellen. Wat als uw gsm buiten gebruik is? Mobistar biedt u hiervoor een handig kaartje aan waarop u het telefoonnummer schrijft van de persoon of personen die in geval van nood moeten verwittigd worden. Steek het ICE-kaartje in uw portefeuille. Een kans meer dat de hulpdiensten snel de juiste persoon kunnen verwittigen als u iets overkomt. Marktonderzoek Wat verwacht u van een telecomoperator? Mobistar wil zo goed mogelijk aan de behoeften van zijn klanten voldoen. Daarom peilen we regelmatig naar de mening en de verwachtingen van de bedrijven. Zo kunnen we zien waar we het goed doen en waar het nog beter kan. De resultaten van de jongste enquête (mei-juni 2007) waren alvast bemoedigend. Inspelen op businessbehoeften Wat meteen opvalt, is dat de meeste bedrijven in Mobistar een leidinggevende businesspartner zien die de behoeften van bedrijven goed inschat. We worden gezien als betrouwbaar en proactief. Onze kennis van de businessmarkt en onze daarop gebaseerde diensten voor bedrijven worden sterk gewaardeerd. De enquête gaf ook elementen aan die voor verbetering vatbaar bleken. We engageren ons om actie te ondernemen, zodat we op deze punten volgende keer beter scoren. De lancering van One Office Voice Pack is ons antwoord op de vraag naar meer duidelijkheid en eenvoud van tarieven. De nieuwe dienst Connect (zie pagina 4 en 5) vormt het antwoord op de vraag naar mobiele data. Voorkeur voor convergentie Uit de enquête bleek verder dat onze aanpak rond convergentie van communicatiekanalen (vaste en mobiele telefonie) gewaardeerd wordt. Deze convergentie is niet louter een technologische kwestie. De meeste bedrijven zien het nut van één enkele operator in omdat zo alles eenvoudiger en beter beheersbaar wordt. De klant ontvangt nog maar één factuur, heeft één aanspreekpunt, één helpdesk, enzovoort. Bij kleine en middelgrote ondernemingen is 82 % het ermee eens dat convergentie belangrijk is, bij de grote bedrijven bedraagt dat percentage 73 %. Snel en gemakkelijk De e-newsletter van Mobistar ICE-kaartjes voor elke werknemer Telecomverantwoordelijken kunnen de ICE-kaartjes gratis bestellen en als extra service aanbieden aan de werknemers in hun bedrijf. Bestellen kan tot eind november 2007 via Snel over de juiste informatie beschikken, is een enorm voordeel. Daarom geven we, als aanvulling op uw M*News, binnenkort een nieuwe business-e-newsletter uit. Zo geniet u onmiddellijk de interessantste aanbiedingen en bent u als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. De e-newsletter brengt u met één muisklik tot bij de onlinediensten en -toepassingen die u nodig hebt. Schrijf u nu in via het webformulier op

7 Nieuw aanbod Combineer mobiele data en One Office Voice Pack: nog interessanter Wij lanceerden onlangs de unieke convergentieoplossing One Office Voice Pack. Bij One Office Voice Pack zit uw mobiele, uw vaste telefonie en nu ook uw mobiele data in één tariefplan. Deze doorgedreven convergentie maakt uw communicatie eenvoudiger en goedkoper. Zo zijn alle oproepen tussen collega s inbegrepen, zowel de vaste als de mobiele. En doorschakelen naar interne nummers ook. Nu ook mobiele data in het pakket zit, wordt de prijs van One Office Voice Pack nog interessanter. En dat u verder voor al uw communicatie nog maar één factuur en één contactpunt hebt, is een extra pluspunt. Betaal minder per minuut Bij One Office Voice Pack kiest u voor één van de zes tariefformules met een minimaal factuurbedrag en inbegrepen beltijd om gratis te bellen en te sms en onder collega s. Het minimale factuurbedrag varieert van 20 euro tot 800 euro per maand met inbegrepen beltijd. Hoe hoger het bedrag, hoe meer inbegrepen belminuten en hoe lager de prijs per minuut. Aangezien wij u nu de mogelijkheid bieden om uw verbruik van mobiele data in het One Office Voice Pack op te nemen, raakt u makkelijker in een interessantere formule en dat vermindert de prijs per belminuut. Zo wordt One Office Voice Pack nog interessanter. Voor meer informatie Surf naar Ik schat de besparing op 15 à 20 % Maes Industries over One Office Voice Pack Evi Smets regelt de administratie en planning bij Maes Industries, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen en onderhouden van airco, warmtepompen en systemen voor luchtbehandeling. Toen ze over One Office Voice Pack van Mobistar hoorde, was ze meteen geïnteresseerd. In één gesprek was de deal beklonken. Dat het doorschakelen naar en oproepen van onze eigen nummers, zowel vast als mobiel, in de maandprijs inbegrepen was, overtuigde ons snel om voor One Office Voice Pack te gaan. Doordat de prijs voor vast en mobiel gelijk is, hoeven we ons ook minder kopzorgen te maken. We moeten niet meer nadenken over wat nu de goedkoopste optie is voor welk gesprek. Plus: One Office Voice Pack betekent voor mij ook een administratieve vereenvoudiging, want alle telefoonkosten staan nu op één factuur. Ik schat de totale besparing op 15 à 20 %. Maes Industries Warmte- & koeltechniek Herentals Evi Smets: Dat het doorschakelen van en oproepen naar onze eigen nummers, zowel vast als mobiel, in de maandprijs inbegrepen was, overtuigde ons snel om voor One Office Voice Pack te gaan. 7

8 Mobistar Solution Check Gebruikt u de beste oplossing? Gebruikt u de beste oplossing voor uw mobiele, vaste en datacommunicatie? En bent u er zeker van dat u niet te veel betaalt voor uw huidige verbruik? Op die vragen geeft Mobistar Solution Check het antwoord. Mobistar Solution Check maakt het u gemakkelijk om de telecomoplossingen die u vandaag kiest, af te stemmen op nieuwe behoeften in uw onderneming. Dat is onze garantie voor uw toekomst. Uw tariefplannen onder de loep Mobistar wil dat u altijd de beste oplossing hebt. Daarom ontwikkelden we een handig hulpmiddel: Mobistar Solution Check. Dit vergelijkt uw gebruikersprofielen en tariefplannen met verschillende alternatieven. Blijkt uit onze analyse dat er een adequatere oplossing bestaat? Dan kan u opteren om over te stappen naar deze oplossing. Wij garanderen u een snelle en gemakkelijke overstap. Een grondige analyse voor een transparant voorstel Mobistar Solution Check analyseert al uw telecommunicatie over de laatste drie maanden, tot op het niveau van de individuele simkaart. Op basis van deze analyse krijgt u een overzicht van de besparingen en mogelijkheden die u kan realiseren met de oplossingen die wij u voorstellen. Natuurlijk kiest u zelf of u ons advies opvolgt of niet. U hoeft in geen geval een nieuw contract te tekenen. We nemen alle eventuele wijzigingen op in uw huidige contract. Praktisch, toch? Wil u meer informatie over de onderwerpen uit deze M*News? Mobistar Solution Check is volledig gratis. Neem vandaag nog contact op met uw accountmanager of met onze klantendienst voor een persoonlijke diagnose. Indien u dit wil, kan u elk jaar een nieuwe analyse aanvragen. Wil u meer weten over Connect of One Office Voice Pack, of wil u ICE-kaartjes bestellen? Surf dan naar en vul het aanvraagformulier in. Mobistar Business Solutions 2007, Mobistar, alle rechten voorbehouden. Mobistar is een gedeponeerd merk. De in deze brochure vermelde merknamen zijn handels- of geregistreerde merken en zijn de eigendom van hun respectieve fabrikanten. De eigenschappen van de vermelde producten en diensten kunnen zonder voorafgaande verwittiging veranderd worden. Mobistar kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vergissingen bij het opmaken en drukken van deze uitgave. De producten van andere fabrikanten worden ter informatie vermeld. Enkel die fabrikanten zijn verantwoordelijk voor elke garantie op hun producten. Verantwoordelijke uitgever: Mobistar N.V., A. Juliá, Reyerslaan 70, 1030 Brussel. Cypres

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People Connecting People NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen Blader gemakkelijk door het menu met uw vinger of stylus. Surf en e-mail via onze wifihotspots of mobiele breedband. Geniet

Nadere informatie

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan overal

Nadere informatie

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012 Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 9040146 03/2012 Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen? De juiste beslissingen nemen, ondersteund door een optimale

Nadere informatie

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Nieuw! Extended Fleet Onbeperkt bellen naar alle Mobistar-nummers en vaste lijnen! Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen?

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Nieuw. Shape. Formules op maat van elke medewerker. 5 troeven van Shape. Kies de diensten die u het best passen. Mobiel ondernemen met Shape

Nieuw. Shape. Formules op maat van elke medewerker. 5 troeven van Shape. Kies de diensten die u het best passen. Mobiel ondernemen met Shape Shape Nieuw Formules op maat van elke medewerker Mobiel ondernemen met Shape 5 troeven van Shape Kies de diensten die u het best passen Wat is Shape? 2 Mobiel ondernemen met Shape Uw werknemers werken

Nadere informatie

M*News. Z o m e r 2 0 0 7

M*News. Z o m e r 2 0 0 7 M*News Informatiebron over business solutions voor Mobistar-klanten Z o m e r 2 0 0 7 Primeur: vast en mobiel in één tariefplan voor KMO's Wirefree Office: één telefoon voor alle belverkeer Meer volume

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een overeenkomst waar u en uw hele gezin van genieten. Uw bedrijf heeft zopas een overeenkomst

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Mobile Business m. Mobile Business m, het nieuwe tariefplan vanaf 11 juni ,115 0,110 0,105 0,095 0,090 0,085

Mobile Business m. Mobile Business m, het nieuwe tariefplan vanaf 11 juni ,115 0,110 0,105 0,095 0,090 0,085 Mobile Business m Vanaf 11 juni wordt Mobile Business m het nieuwe tariefplan voor zij die tot dan Mobile Business, Mobile Business i of s, One Office Voice Pack DA of One Office Full Pack DA gebruikten.

Nadere informatie

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één One Office Full Pack Vast bellen, mobiel bellen en internet in één In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één One Office Full Pack Vast bellen, mobiel bellen en internet in één In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

M*News L E N T E 2 0 0 8. De kracht van mobiele medewerkers De voordelen van Telecom Fleet Management Uw netwerk wordt klaargestoomd voor 3G

M*News L E N T E 2 0 0 8. De kracht van mobiele medewerkers De voordelen van Telecom Fleet Management Uw netwerk wordt klaargestoomd voor 3G M*News Informatiebron over Business Solutions voor Mobistar-klanten L E N T E 2 0 0 8 De kracht van mobiele medewerkers De voordelen van Telecom Fleet Management Uw netwerk wordt klaargestoomd voor 3G

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. OVERZICHT VOIP IN DE CLOUD MOBILE ABONNEMENTEN... 4 2.1. Alle VOIP in de Cloud Mobile varianten vrij combineerbaar... 4 2.2. Altijd onbeperkt

Nadere informatie

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft een contract afgesloten

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect, wat betekent dat voor uw bedrijf? Met BedrijfsSelect bent u verzekerd van de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf. Elk

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Bellen tegen supervoordelige tarieven Elke dag meer mogelijkheden Flinke besparingen op de gsm-rekening van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

Mobile Business 2.800

Mobile Business 2.800 Mobile Business 2.800 Abonnement 2,00 / nr / maand dankzij Mobistar aanbod Bisdom Gent Inbegrepen opties: te activeren naar eigen keuze * tweede oproep * professionele voice mail * fax mail ( op aanvraag)

Nadere informatie

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G Snel mee met Wat heb je nodig voor 4G? 1 3 4Gnetwerk 4Ggsm Het nieuwe 4G-netwerk van Mobistar biedt je de beste snelheid en een netwerk dat in meer dan 270 steden

Nadere informatie

Eerste stappen met Red Bull MOBILE

Eerste stappen met Red Bull MOBILE Eerste stappen met Red Bull MOBILE Herlaadkaart 9033536 03/2011 Joel Roelants / XXX Duik in de Wereld van Red Bull. Red Bull MOBILE is veel meer dan een herlaadkaart. Jij en je Red Bull MOBILE-vrienden

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 Sneller Beter Verbeterd netwerk, sneller met 4G, straffere prijs! Straffer TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 De vernieuwde KING en KONG: nu nog beter, sneller en straffer! Veel Dubbel zoveel

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Mobile Employee Plan

Mobile Employee Plan Zo simpel als,, 3 Mobile Employee Plan Makkelijker mobiel met Mobile Employee Plan 0800 66 00 telenet.be/mep Mobiele abonnementen voor werknemers Mobile Employee Plan U bepaalt het budget U bepaalt hoeveel

Nadere informatie

BEZINT VOOR GE U BINDT

BEZINT VOOR GE U BINDT BEZINT VOOR GE U BINDT telefoon, gsm, internet, tv: durf vergelijken! Welk soort gebruiker bent u? Bepaal stap voor stap uw gebruikersprofiel. Vooraleer u de aanbiedingen van de verschillende telecomoperatoren

Nadere informatie

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM

welkom bij BASE 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM welkom bij BASE a b 9901687 BASE_USERGUIDE_ALL_NL_V1_KPN.indd 1 9/4/09 4:06:00 PM 2 3 zo maak je je gsm gebruiksklaar 1. Plaats je simkaart in je gsm. Zet je gsm aan, toets de pincode 1111 in en druk op

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

In jouw winkel. Smartphones - Tablets - Accessoires - Diensten SOLDEN. Samsung Galaxy S4 mini VE

In jouw winkel. Smartphones - Tablets - Accessoires - Diensten SOLDEN. Samsung Galaxy S4 mini VE In jouw winkel Smartphones - Tablets - Accessoires - Diensten SOLDEN S4 mini VE Januari 2016 Onze mooie 4G-kortingen 229 139 29 + cadeau: 30 cashback 3u bellen Onbeperkt 29 9 met Dolfijn 20 229 & 1 GB surfvolume

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

PRIORITEIT VOOR UW COMMUNICATIE

PRIORITEIT VOOR UW COMMUNICATIE PRIORITEIT VOOR UW COMMUNICATIE U WAS NOG NOOIT ZO GOED VERBONDEN Blue Light Mobile is speciaal ontworpen om een antwoord te bieden op uw specifieke noden als hulpof veiligheidsdienst, als overheidsinstantie

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Beste brandweerman, De directie van de Brandweervereniging Vlaanderen (BVV) heeft een uniek aanbod voor de leden van het BVV. In samenwerking met

Nadere informatie

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen stelt aan uw mobiele bereikbaarheid en bovendien meer

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten Welkom Van harte gefeliciteerd met uw abonnement. Uw mobiele nummer, SIM-serienummer en de bijbehorende PIN- en PUK-code vindt u terug in de begeleidende brief. Daarin treft u ook een aantal tips aan om

Nadere informatie

atwork speciale editie Driedubbele ondernemers vertellen Mobistar Telecom Service Provider of the year

atwork speciale editie Driedubbele ondernemers vertellen Mobistar Telecom Service Provider of the year atwork voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine ondernemingen - zomer 2009 speciale editie Driedubbele ondernemers vertellen alles-in-één-pakket: bellen, mailen en surfen één contract, één factuur,

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar

Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Mobiel bellen aan uitzonderlijke voorwaarden van Mobistar Beste brandweerman, De directie van de Brandweervereniging Vlaanderen (BVV) heeft een uniek aanbod voor de leden van het BVV. In samenwerking met

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

inhoud Investeringen in mobiliteit vormen topprioriteit www.mobistar.be

inhoud Investeringen in mobiliteit vormen topprioriteit www.mobistar.be m*news HERFST 2006 Mobistar One Office: onbeperkt bellen onder collega s Grenzeloos ondernemen voor een minimaal vast bedrag Blackberry 7130g: compromisloze efficiëntie Investeringen in mobiliteit vormen

Nadere informatie

BEN IK BEREIKBAAR Opdrachtenblad Niveau:

BEN IK BEREIKBAAR Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Waarom zou een abonnement handiger zijn voor Wesley? Zijn er risico s bij een telefoonabonnement die je bij prepaid niet hebt? Hoe heb jij je telefoonkosten geregeld? Betalen je ouders

Nadere informatie

Werk, connecteer en deel sneller met de betrouwbaarste technologie

Werk, connecteer en deel sneller met de betrouwbaarste technologie Nu in deze buurt Werk, connecteer en deel sneller met de betrouwbaarste technologie Uw bedrijf klaar voor morgen met glasvezel www.proximus.be/glasvezel De toekomst wordt voor u uitgerold. Er komt nu glasvezel

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Forse besparingen op uw Pack! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een contract

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij!

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Alle Slimme Diensten bij de hand! Gratis diensten Als het bezet is, belt Proximus automatisch terug Ring Back... 5 U weet wie geprobeerd heeft u te bereiken n r

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

simpel. vertrouwd. voordelig.

simpel. vertrouwd. voordelig. simpel. vertrouwd. voordelig. www.mobileservice.nl Mobiele communicatie Het kan ook anders! Simpele, vertrouwde en voordelige oplossingen Mobile Service biedt wat ú wilt: Simpele, vertrouwde en voordelige

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij UES030_brochureA5_06.indd 1 27/10/15 17:41 UES030_brochureA5_06.indd 2 27/10/15 17:41 Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders,

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen

Nadere informatie

babbel 2012 zal herinnerd worden als het jaar dat mobiliteit een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie werd.

babbel 2012 zal herinnerd worden als het jaar dat mobiliteit een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie werd. Tijd voor n babbel 2012 zal herinnerd worden als het jaar dat mobiliteit een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie werd. 50 Telenet Jaarverslag 2012 Markt en activiteiten Telefonie Telefonie

Nadere informatie

telecomnews Gratis Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 activering en installatie door een technicus

telecomnews Gratis Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 activering en installatie door een technicus telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen April 2015 Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 Gratis activering en installatie door een technicus Zie p. 6 2 Bizz Mobile (Team) XL Samenwerken

Nadere informatie

WAAROM MEER BETALEN?

WAAROM MEER BETALEN? Het goedkoopste pack van België WAAROM MEER BETALEN? Meer info op pagina 2 HET GOEDKOOPSTE PACK VAN BELGIË Geniet van de 30 populairste zenders Betaal niet voor de zender die je nooit bekijkt Zorgeloos

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing in dit nummer Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 2 Operationele lease is altijd dan zelf kopen Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 2 sluiten 03 Inleiding 04 Verborgen

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle abonnementen gelden aansluitingskosten. Er geldt een tarief voor mobiele abonnementen en een tarief voor Mobiel Breedband abonnementen,

Nadere informatie

Life s too short to have the wrong subscription

Life s too short to have the wrong subscription Meer weten? Ga voor de actuele informatie over onze tarieven en producten naar vodafone.nl/zakelijk of bel gratis naar 0800-0500. Vraag uw adviseur om meer informatie. Tarieven Zakelijk Geldig per 1 februari

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

BEN IK BEREIKBAAR? Opdrachtenblad Niveau:

BEN IK BEREIKBAAR? Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 a) Wat is er aan de hand bij Wesley? b) Wat wil hij er aan gaan doen? Is dat voor hem de beste oplossing? Waarom wel of niet denk je? c) Hoe heb jezelf je telefoonkosten geregeld?

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

Bellen met vaste en mobiele telefonie

Bellen met vaste en mobiele telefonie Bellen met vaste en mobiele telefonie VoIP Diensten Betrouwbare VoIP-telefonie Telefonie zit in het DNA van Simplexxion. Naast telecomprovider en leverancier, zijn wij namelijk ook fabrikant van telefooncentrales.

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile en Bizz Mobile+ Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team en Bizz Mobile Team+ Bizz Pack Fusion Bizz Smart, Bizz Smart+

Nadere informatie

T-Mobile PrePaid. Kies zelf het tarief dat bij je past.

T-Mobile PrePaid. Kies zelf het tarief dat bij je past. T-Mobile PrePaid. Kies zelf het tarief dat bij je past. Sms en al vanaf 0,07 per bericht. Sparen voor gratis beltegoed met T-Mobile Speciaal. Onbeperkt mobiel internet met PrePaid web'n'walk. Beltegoed

Nadere informatie

Tarievensheets CNE Mobiel

Tarievensheets CNE Mobiel Tarievensheets CNE Mobiel De drie verschillende proposities zijn in elf varianten verkrijgbaar. Zo is er altijd een oplossing en toepassing die het beste bij u past. Verder leest u in dit document over

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie