Mobiel en internet. Overal razendsnel toegang tot , agenda en informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie"

Transcriptie

1 Mobiel en internet Overal razendsnel toegang tot , agenda en informatie

2 De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken steeds vaker op locatie, thuis of onderweg. Om dit mogelijk te maken, is het handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Telefonisch, maar ook via en internet. Daarbij is het praktisch dat we onze agenda kunnen inzien en bijwerken. Of bijvoorbeeld een offerte kunnen versturen of productinformatie kunnen raadplegen, zodat tijd optimaal besteed wordt.

3 De mobiele oplossingen van KPN Van eenvoudig en snel op de hoogte blijven, tot een volwaardige mobiele werkplek. KPN biedt u elke vorm van mobiel werken die het beste aansluit bij uw specifieke situatie. Zo zijn er verschillende type abonnementen voor werken met een mobiele telefoon, met een BlackBerry, laptop of tablet. En dankzij het moderne netwerk van KPN bent u overal in Nederland verzekerd van een stabiele, razendsnelle verbinding. Zo gaat er geen kostbare tijd meer verloren en kunt u werken waar u maar wilt. Werken waar en wanneer u wilt Wie voor zijn werk veel onderweg is, regelmatig op locatie werkt of van het ene overleg naar het andere gaat, kán bijna niet meer zonder mobiele telefoon. Het is immers belangrijk bereikbaar te zijn om snel te kunnen reageren op dringende Snel, betrouwbaar en veilig KPN heeft een razendsnel mobiel netwerk met landelijke dekking. Dit netwerk heeft een hoge dekkingsgraad van wel 94% en biedt hoge up- en download snelheden. Daardoor kunt u overal snel en efficiënt werken. Zelfs zwaardere toepassingen, zaken. Naast mobiel bellen groeit ook de behoefte mobiel te kunnen en en internetten. KPN biedt daarom oplossingen voor uw mobiele telefoon of BlackBerry, waardoor u altijd toegang heeft tot uw , contactpersonen of elektronische agenda. Daarnaast zijn er ook oplossingen waarbij u met uw laptop of tablet mobiel kunt werken ongeacht de locatie. Mobiel werken moet wel veilig en betrouwbaar zijn zoals video conferencing zijn mogelijk. Uiteraard staan betrouwbaarheid en veiligheid op een hoog niveau, zoals u van KPN mag verwachten. Service Service is een belangrijk punt voor u en is bij KPN goed geregeld. Zo beschikt u bijvoorbeeld over een vaste service-ingang, waar u snel en professioneel antwoord krijgt op al uw vragen of problemen. Daarnaast heeft KPN van alle aanbieders het meest uitgebreide netwerk van verkoop- en servicepunten in heel Nederland. Bereik met uw mobiele apparaat De snelheden die u maximaal kunt halen, zijn voor een groot deel afhankelijk van de dekking of bereik van het mobiele netwerk. Niet overal is de snelheid even hoog. Voor een actueel overzicht van de dekking bij u in de buurt, kijk op

4 en internet op uw mobiel Moderne mobiele toestellen beschikken tegenwoordig over een groot kleurenscherm, een handige menustructuur en hebben een praktisch toetsenbord of touch screenbediening. Naast mobiel bellen zijn ze ook geschikt voor en internet. Hierdoor beschikt u over oneindig veel communicatiemogelijkheden. Handig als u veel onderweg bent en altijd up-to-date wilt zijn. Verloren momenten zet u om in effectieve werktijd. Te meer omdat u uw mobiele telefoon kunt koppelen aan uw gebruikelijke programma en deze twee automatisch met elkaar kunt synchroniseren. Wat heeft u nodig Om te bellen met uw mobiele telefoon heeft u een mobiel (spraak)abonnement nodig. Dit kunt u uitbreiden met een databundel waarmee u over voldoende capaciteit beschikt om optimaal te kunnen en en internetten. KPN biedt voordelige databundels, waarmee u het maximale uit uw mobiele telefoon kunt halen. Ruime abonnementskeuze De databundels van KPN kunt u zowel met als zonder spraakabonnement (data-only) afnemen. U heeft daarbij keuze uit een groot aantal verschillende mobiele telefoons. Dankzij het brede assortiment aan databundels biedt KPN u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en behoeften: HotSpots van KPN Alle smartphone abonnementen van KPN zijn inclusief gratis mobiel internet toegang op meer dan 1000 plekken in Nederland tot HotSpots van KPN. Deze treft u aan op o.a. NS-stations, bij aangesloten hotelketens en restaurant. Sms alert Bij KPN maakt u zorgeloos gebruik van mobiel internet. Wanneer uw gekozen bundel voor circa 80% of 100% verbruikt is ontvangt u een alarmnotificatie per sms. Zo bent u beter op de hoogte van de lopende kosten. Smartphone Internet Start Razendsnel en internet met een databundel van 250 MB. Smartphone Internet Comfort Razendsnel en internet met een databundel van 500 MB. Smartphone Internet Pro Razendsnel en internet met een databundel van 1000 MB. Smartphone BedrijfsBundel 100 MB Razendsnel en internet met een databundel van 100 MB die onder - ling deelbaar is tussen aansluitingen met dezelfde databundel. Smartphone BedrijfsBundel 250 MB Razendsnel en internet met een databundel van 250 MB die onderling deelbaar is tussen aansluitingen met dezelfde databundel.

5 Altijd bereikbaar en up-to-date, waar je ook bent Databundels 1 Abonnement per maand Onderling deelbaar databundel tegoed Aantal MB s in databundel 2/3 Meerprijs per MB in Nederland Maximale snelheid down/up in kbit/s Smartphone Internet Start 5 10 Nee 250 0, /1400 Smartphone Internet Comfort 15 Nee 500 0, /1400 Smartphone Internet Pro 20 Nee , /1400 Smartphone 10 Ja 100 0, /1400 BedrijfsBundel 100 MB 4 Smartphone 15 Ja 250 0, /1400 BedrijfsBundel 250 MB 4 1 Op de Smartphone internet abonnementen zijn Aanvullende Voorwaarden van toepassing. 2 De houdbaarheid van het data-tegoed is 1 maand en is niet meeneembaar naar de volgende maand. 3 Internetverkeer wordt afgerond per 100 kb. 4 Bundeltegoed kan alleen tussen aansluitingen van dezelfde bundelgrootte worden gedeeld en is niet meeneembaar naar de volgende maand. 5 Smartphone Internet Start is niet verkrijgbaar zonder spraak abonnement.

6 en internet op uw BlackBerry BlackBerry maakt gebruik van een extra beveiligd netwerk en alle hard- en software is specifiek voor BlackBerry ontwikkeld. U bent verzekerd van veelzijdige toepassingen met een hoogwaardig beveiligingsniveau. De specifieke BlackBerry-oplossingen van KPN bieden in alle gevallen een vrijwel onbeperkt datagebruik. Een eigen mailserver bij een BlackBerryoplossing biedt als voordeel dat er synchronisatie van o.a Outlook plaatsvindt. Uw , agenda en contactpersonen op uw BlackBerry én computer zijn zo altijd up-to-date. Verschillende BlackBerry oplossingen KPN biedt oplossingen voor bedrijven met óf zonder een cloud of eigen server. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor de BlackBerry Internet Service module, de BlackBerry Enterprise Server module of BlackBerry Enterprise Server Plus module. BlackBerry Internet Service module Deze module is ideaal voor ondernemers zonder eigen server. U kunt de berichten van verschillende accounts automatisch op uw BlackBerry ontvangen. U hoeft ze dus niet actief zelf op te halen. De module biedt met BlackBerry Protect of het nieuwe Management Center ook een mogelijkheid voor beheer. BlackBerry Enterprise Server Express Deze oplossing is een beperkte versie van de BlackBerry Enterprise Server. Het werkt zowel met BlackBerry Internet Service als BlackBerry Corporate Solution-abonnementen en is met name geschikt voor ondernemers tot 75 aansluitingen. Na installatie van de software op uw eigen mailserver worden berichten automatisch doorgezonden naar uw BlackBerry. U beschikt ook over de belangrijke gegevens zoals bedrijfsmail, agenda en contactpersonen. BlackBerry Enterprise Server module Deze module is geschikt voor middelgrote en grotere organisaties die een Full BlackBerry Enterprise Server hebben geïnstalleerd naast een eigen server. De module biedt door draadloos device management de mogelijkheid om de toestellen van medewerkers op afstand volledig te updaten en te beheren. De draadloze verbinding is daarbij via encryptie extra beveiligd en gecomprimeerd om dataverbruiken te beperken. BlackBerry Enterprise Server Plus module Deze module combineert de voordelen van de BlackBerry Internet Service module en de BlackBerry Enterprise Server module. Hij maakt het mogelijk om naast de faciliteiten van de BlackBerry Enterprise Server de toestellen ook te koppelen met andere adressen. Zo kunnen medewerkers hun zakelijke omgeving en privé omgeving integreren. Van alle zakelijke en privé-berichten krijgt u automatisch een melding bij ontvangst en zij komen terecht in dezelfde omgeving. Ook agendaintegratie is mogelijk. Voor een optimale integratie van uw BlackBerry-oplossing met uw ICT-bedrijfsomgeving is installatie van BlackBerry software aan te bevelen. U heeft daarbij de keuze uit BES Express of Full BES.

7 Een BlackBerry is in feite een klein kantoor op zakformaat Optimale flexibiliteit De BlackBerry-modules zijn combineerbaar met al onze Smartphone Internet of Smartphone Bedrijfsbundel abonnementen. De modules zijn per gebruiker, per maand opzegbaar. U kunt dus per maand bepalen welke BlackBerry-functionaliteit op dat moment voor welke gebruiker van belang is. Is alleen een zakelijke oplossing noodzakelijk of moet er een combinatie van zakelijk en privé mogelijk zijn? Een aantal voordelen op een rijtje Extra beveiligd netwerk Direct inzicht in mail en agenda Privé en zakelijk optimaal geïntegreerd Stabiel platform Diverse toestellen beschikbaar - met lange batterij levensduur - met echte multi-tasking mogelijkheden BlackBerry modules * Prijs per maand BlackBerry Internet Service module 5,00 BlackBerry Enterprise Server module 15,00 BlackBerry Enterprise Server Plus module 17,50 * De BlackBerry module is alleen af te sluiten in combinatie met een Smartphone Internet abonnement.

8 en internet op uw laptop of tablet U heeft steeds vaker de mogelijkheid om te werken waar en wanneer u wilt. Door de verschillende werklocaties is het van belang dat u en uw collega s niet meer afhankelijk zijn van een vaste computer op kantoor. Daarom is er nu het Mobiel Internet aanbod van KPN met mobiele oplossingen voor zowel laptop als tablet. Gratis toegang tot Wi-Fi op 1000 locaties via HotSpots van KPN Alle Mobiel Internet abonnementen van KPN zijn inclusief gratis Wi-Fi en geven toegang tot HotSpots van KPN op meer dan 1000 locaties in Nederland. Deze treft u bijvoorbeeld aan op NS-stations, bij aangesloten hotelketens en restaurants. Meer informatie kunt u vinden op Overal mobiel samenwerken Met Mobiel Internet van KPN heeft u toegang tot internet via ons betrouwbare netwerk. Bovendien krijgt u gratis Wi-Fi toegang op meer dan 1000 HotSpots van KPN. Daarnaast kunnen u en uw collega s via het internet altijd bij uw laatste documenten dankzij Extra Harde Schijf Online. MB SMS-alert Bij KPN maakt u zorgeloos gebruik van mobiel internet. Wanneer uw gekozen bundel voor circa 80% of 100% verbruikt is, ontvangt u een alarmnotificatie per sms. Zo bent u beter op de hoogte van de lopende kosten en heeft u er geen omkijken meer naar. 10 GB online opslagruimte met Extra Harde Schijf Online. Met deze 10 GB online opslagruimte heeft u altijd en overal toegang tot uw centraal opgeslagen bestanden. Zo heeft u met praktisch ieder apparaat met een internetverbinding toegang tot uw bedrijfsdocumenten. Het maakt niet uit of dit een laptop, smartphone of tablet is. Harde schijven en usb-sticks kunnen kapot of verloren gaan. Met Extra Harde Schijf Online loopt u deze risico s niet doordat uw bestanden centraal opgeslagen worden in een datacenter van KPN. Wanneer u een Mobiel Internet of Mobiel Internet BedrijfsBundel abonnement aanschaft kunt u gratis 4 gebruikmaken van 10 GB online opslagruimte via Extra Harde Schijf Online. Na aanschaf van uw mobiel internet kunt u Extra Harde Schijf Online aanvragen via de link:

9 Zakelijke Mobiel Internet abonnementen van KPN Individuele abonnementen SIM Only of i.c.m. een Dongel Abonnement per maand Maximale down/ uploadsnelheid 2 Mbit/s Meerprijs per MB in Nederland 1 Mobiel Internet 200 MB 10, /2.0 0,14 Mobiel Internet 500 MB 17, /2.0 0,12 Mobiel Internet 2,5 GB 27, /5.8 0,10 Mobiel Internet 8 GB 50, /5.8 0,08 Ook maandelijks opzegbare abonnementen KPN biedt deze abonnementen met een contractsperiode van 1, 2 of 3 jaar. Mocht u behoefte hebben aan meer flexibiliteit, dan kunt u ook kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement. Groepsabonnementen SIM Only of i.c.m. een Dongel Abonnement per maand Maximale down/ uploadsnelheid 2 Mbit/s Meerprijs per MB in Nederland 1 Mobiel Internet BedrijfsBundel 500 MB 20, /5.8 0,20 Mobiel Internet BedrijfsBundel 1 GB 27, /5.8 0,15 Mobiel Internet BedrijfsBundel 2 GB 40, /5.8 0,10 Deel uw MBtegoed met collega s Deel uw MB tegoed met collega s Het mobiel internet gebruik van medewerkers verschilt van tijd tot tijd. Zo komt het voor dat de één zijn bundeltegoed overschrijdt en extra kosten maakt, terwijl de ander juist bundeltegoed overhoudt. Met de Mobiel Internet van KPN worden dergelijke verschillen automatisch verrekend, voordat extra dataverkeer in rekening wordt gebracht. U hoeft dus niet langer voor elke medewerker het best passende bundeltegoed te bepalen en kiest één mobiel internet bundeltegoed voor het hele bedrijf. Hardware-abonnementen Mobiel Internet abonnementen met tablet Abonnement per maand Maximale down/ uploadsnelheid 2 Mbit/s Meerprijs per MB in Nederland 1 Mobiel Internet Hardware 500 MB 27, /2.0 0,12 Mobiel Internet Hardware 2,5 GB 37, /5.8 0,10 Mobiel Internet Hardware 8 GB 60, /5.8 0,08

10 Mobiel internet in het buitenland Wilt u ook gebruikmaken van mobiel internet in het buitenland? Hiervoor gelden standaardtarieven. In combinatie met uw abonnement kunt u ook kiezen voor een voordeelmodule voor voordelig gebruik in het buitenland. KPN biedt u hiervoor twee modules: de Internationale data module en de Internetbundel EU. Standaardtarieven Mobiel Internet in het buitenland Prijs per MB in de EU 2,00 Prijs per MB buiten de EU 5,00 Voordeelmodule Omschrijving Bedrag per maand Internationale data module 50% korting op internationaal datagebruik: 1,00 per MB in de EU 2,50 per MB buiten de EU 5,00 Internetbundel EU MB boven op uw basisabonnement voor gebruik in de EU 10,00 Internationale data module Wereldwijd voordelig gebruikmaken van mobiel internet. Voor een vast bedrag per maand krijgt u 50% korting op internationaal datagebruik. Deze module is te combineren met de zakelijke abonnementen van KPN. Internetbundel EU 3 Bovenop de MB s in uw abonnementsbundel ontvangt u 100 MB extra voor internetgebruik binnen de EU. Deze module geldt per volledige kalendermaand. Buiten de bundel is het tarief gelijk aan het roamingtarief in de EU ( 2,00 per MB). U ontvangt ook bij deze module een waarschuwing bij 80% en 100% verbruik van uw bundel.

11 MB-behoefte Om de best passende bundelhoogte te kiezen is het van belang meer inzicht te hebben in uw MB-behoefte. Om u op weg te helpen bij het bepalen van uw maandelijkse MB-behoefte geven we hieronder een MB-indicatie per mobiel internet toepassing. Op alle Mobiel Internet abonnementen gelden aansluitkosten en zijn Aanvullende Voorwaarden voor Zakelijke Datadiensten van toepassing. 1 Internetverkeer wordt afgerekend per 1 kb. 2 De maximale downloadsnelheid van 21,6 Mbit/s en uploadsnelheid van 5,8 Mbit/s zijn in beperkte gedeelte van Nederland beschikbaar. Zie voor dekkingskaarten 3 De 100 MB is beschikbaar op dezelfde dag tot uur Nederlandse tijd. 4 Het gebruik van Extra Harde Schijf Online is gratis tijdens uw contractsperiode van een 1, 2 of 3-jarig Mobiel Internet en Mobiel Internet + hardware abonnement. De gratis periode geldt eenmalig en komt bij een verlenging van uw contract automatisch te vervallen.

12 Meer weten? Bezoek een business partner van KPN AD 7636/05-12 Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten

All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! Voordelen Hoe werkt het? HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten 1 HIP telefonie communiceren via de Cloud Met HIP belt

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Tarievenoverzicht. Bellen. . Het extra rekening. Red. Red Business Essential. Super. mms in de bundel. voor meer informatie

Tarievenoverzicht. Bellen. . Het extra rekening. Red. Red Business Essential. Super. mms in de bundel. voor meer informatie Vodafone Zakelijkee Tarieven per 6 Oktober 2014 Tarievenoverzicht Basic 100 Basic 275 Maandbedrag van het abonnement inclusief (smart)phone (*a)) Maandbedrag van het Sim Only abonnement 1 jaar j Maandbedrag

Nadere informatie

Whitepaper Vast-mobiel integratie

Whitepaper Vast-mobiel integratie Whitepaper Vast-mobiel integratie Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Vast versus mobiel... 3 2 Wat is vast-mobiel integratie?... 4 2.1 Anywhere... 4 2.2 Mobiele apps... 5 2.3 Forced on PBX... 5 2.4 Private

Nadere informatie

U maakt de dienst uit!

U maakt de dienst uit! dutchict Dienstenmenu Online Bij u op kantoor Datacenter U maakt de dienst uit! Kies wat bij u past Dutchict biedt een slimme en krachtige combinatie van online diensten en diensten bij u op kantoor. Daarnaast

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Vodafone

Algemene voorwaarden. Vodafone Algemene voorwaarden Vodafone 1 Inhoud Algemene Voorwaarden Consumenten Vodafone Libertel B.V. Artikel 1 Algemeen 4 Artikel 2 Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie 4 Artikel

Nadere informatie

KPN ÉÉN Dienstbeschrijving

KPN ÉÉN Dienstbeschrijving KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Versie 1.01 I nhouds o pga ve 1 Inleiding... 4 2 Voordelen van KPN ÉÉN... 5 3 KPN ÉÉN-oplossing... 6 3.1 Gebruikersprofielen... 6 3.1.1 Vergaderzaal... 6 3.1.2 Kantoor... 6 3.1.3

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Downloadsnelheid in Mbps

Downloadsnelheid in Mbps T-Mobile Stel Samen & Stel Bij Basis Service Snelheid Startabonnement ¹ (Altijd online in NL, onbeperkt SMS/MMS en gratis gebeld worden in Zone incl. NL) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 0,00 Internet bundels

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

T-Mobile Ondernemers Onderling: tot 1000 minuten gratis bellen naar collega s en andere T-Mobile klanten binnen Nederland 1

T-Mobile Ondernemers Onderling: tot 1000 minuten gratis bellen naar collega s en andere T-Mobile klanten binnen Nederland 1 T-Mobile Flex Bedrijfsbundel Bedrijfsbundel 20 Bedrijfsbundel 30 Bedrijfsbundel 45 Bedrijfsbundel 75 Bedrijfsbundel 25 Bedrijfsbundel 200 Prijs per maand 20,00 30,00 45,00 75,00 25,00 200,00 Aantal minuten

Nadere informatie

Partners in business. Mobilelife Magazine. Samsung nu ook voor de zakelijke markt

Partners in business. Mobilelife Magazine. Samsung nu ook voor de zakelijke markt Mobilelife Magazine Partners in business Samsung nu ook voor de zakelijke markt Samsung OMNIA: een echte alleskunner TV in handformaat Veilig manoeuvreren met de tractor Spotlight op accessoires 2008 Samsung

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! NU GRATIS OFFICE 365 VOOR STICHTINGEN & NGO S met ANBI of SBBI status UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex geeft mij letterlijk

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

U betaalt Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 150 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 13,00

U betaalt Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 150 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 13,00 T-Mobile BASIS SIM Bellen bundels Bellen 50 minuten per maand 5,00 Bellen 50 minuten per maand 7,00 Bellen 300 minuten per maand 9,00 Bellen 500 minuten per maand 3,00 Internet bundels Downloadsnelheid

Nadere informatie

Naar de cloud: minder risico s door structurele inzet van clouddiensten. Whitepaper

Naar de cloud: minder risico s door structurele inzet van clouddiensten. Whitepaper Naar de cloud: minder risico s door structurele inzet van clouddiensten Whitepaper Inhoudsopgave Het belang van regie op clouddiensten 3 Definitie 4 Drie vraagstukken én antwoorden 5 En nu in de praktijk

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament.

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament. magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 1e editie juni 2011 www.remcoh.nl Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament Innovatie Werken in de wolk Cloud computing met Remcoh

Nadere informatie

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler solcon.nl 2 solcon.nl Solcon, betrouwbare speler Dronten vormt een sterke thuisbasis voor Solcon, de Internet Service Provider met 17 jaar ervaring. En met ruim 60.000 particuliere en zakelijke klanten

Nadere informatie