Mobiel en internet. Overal razendsnel toegang tot , agenda en informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie"

Transcriptie

1 Mobiel en internet Overal razendsnel toegang tot , agenda en informatie

2 De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken steeds vaker op locatie, thuis of onderweg. Om dit mogelijk te maken, is het handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Telefonisch, maar ook via en internet. Daarbij is het praktisch dat we onze agenda kunnen inzien en bijwerken. Of bijvoorbeeld een offerte kunnen versturen of productinformatie kunnen raadplegen, zodat tijd optimaal besteed wordt.

3 De mobiele oplossingen van KPN Van eenvoudig en snel op de hoogte blijven, tot een volwaardige mobiele werkplek. KPN biedt u elke vorm van mobiel werken die het beste aansluit bij uw specifieke situatie. Zo zijn er verschillende type abonnementen voor werken met een mobiele telefoon, met een BlackBerry, laptop of tablet. En dankzij het moderne netwerk van KPN bent u overal in Nederland verzekerd van een stabiele, razendsnelle verbinding. Zo gaat er geen kostbare tijd meer verloren en kunt u werken waar u maar wilt. Werken waar en wanneer u wilt Wie voor zijn werk veel onderweg is, regelmatig op locatie werkt of van het ene overleg naar het andere gaat, kán bijna niet meer zonder mobiele telefoon. Het is immers belangrijk bereikbaar te zijn om snel te kunnen reageren op dringende Snel, betrouwbaar en veilig KPN heeft een razendsnel mobiel netwerk met landelijke dekking. Dit netwerk heeft een hoge dekkingsgraad van wel 94% en biedt hoge up- en download snelheden. Daardoor kunt u overal snel en efficiënt werken. Zelfs zwaardere toepassingen, zaken. Naast mobiel bellen groeit ook de behoefte mobiel te kunnen en en internetten. KPN biedt daarom oplossingen voor uw mobiele telefoon of BlackBerry, waardoor u altijd toegang heeft tot uw , contactpersonen of elektronische agenda. Daarnaast zijn er ook oplossingen waarbij u met uw laptop of tablet mobiel kunt werken ongeacht de locatie. Mobiel werken moet wel veilig en betrouwbaar zijn zoals video conferencing zijn mogelijk. Uiteraard staan betrouwbaarheid en veiligheid op een hoog niveau, zoals u van KPN mag verwachten. Service Service is een belangrijk punt voor u en is bij KPN goed geregeld. Zo beschikt u bijvoorbeeld over een vaste service-ingang, waar u snel en professioneel antwoord krijgt op al uw vragen of problemen. Daarnaast heeft KPN van alle aanbieders het meest uitgebreide netwerk van verkoop- en servicepunten in heel Nederland. Bereik met uw mobiele apparaat De snelheden die u maximaal kunt halen, zijn voor een groot deel afhankelijk van de dekking of bereik van het mobiele netwerk. Niet overal is de snelheid even hoog. Voor een actueel overzicht van de dekking bij u in de buurt, kijk op

4 en internet op uw mobiel Moderne mobiele toestellen beschikken tegenwoordig over een groot kleurenscherm, een handige menustructuur en hebben een praktisch toetsenbord of touch screenbediening. Naast mobiel bellen zijn ze ook geschikt voor en internet. Hierdoor beschikt u over oneindig veel communicatiemogelijkheden. Handig als u veel onderweg bent en altijd up-to-date wilt zijn. Verloren momenten zet u om in effectieve werktijd. Te meer omdat u uw mobiele telefoon kunt koppelen aan uw gebruikelijke programma en deze twee automatisch met elkaar kunt synchroniseren. Wat heeft u nodig Om te bellen met uw mobiele telefoon heeft u een mobiel (spraak)abonnement nodig. Dit kunt u uitbreiden met een databundel waarmee u over voldoende capaciteit beschikt om optimaal te kunnen en en internetten. KPN biedt voordelige databundels, waarmee u het maximale uit uw mobiele telefoon kunt halen. Ruime abonnementskeuze De databundels van KPN kunt u zowel met als zonder spraakabonnement (data-only) afnemen. U heeft daarbij keuze uit een groot aantal verschillende mobiele telefoons. Dankzij het brede assortiment aan databundels biedt KPN u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en behoeften: HotSpots van KPN Alle smartphone abonnementen van KPN zijn inclusief gratis mobiel internet toegang op meer dan 1000 plekken in Nederland tot HotSpots van KPN. Deze treft u aan op o.a. NS-stations, bij aangesloten hotelketens en restaurant. Sms alert Bij KPN maakt u zorgeloos gebruik van mobiel internet. Wanneer uw gekozen bundel voor circa 80% of 100% verbruikt is ontvangt u een alarmnotificatie per sms. Zo bent u beter op de hoogte van de lopende kosten. Smartphone Internet Start Razendsnel en internet met een databundel van 250 MB. Smartphone Internet Comfort Razendsnel en internet met een databundel van 500 MB. Smartphone Internet Pro Razendsnel en internet met een databundel van 1000 MB. Smartphone BedrijfsBundel 100 MB Razendsnel en internet met een databundel van 100 MB die onder - ling deelbaar is tussen aansluitingen met dezelfde databundel. Smartphone BedrijfsBundel 250 MB Razendsnel en internet met een databundel van 250 MB die onderling deelbaar is tussen aansluitingen met dezelfde databundel.

5 Altijd bereikbaar en up-to-date, waar je ook bent Databundels 1 Abonnement per maand Onderling deelbaar databundel tegoed Aantal MB s in databundel 2/3 Meerprijs per MB in Nederland Maximale snelheid down/up in kbit/s Smartphone Internet Start 5 10 Nee 250 0, /1400 Smartphone Internet Comfort 15 Nee 500 0, /1400 Smartphone Internet Pro 20 Nee , /1400 Smartphone 10 Ja 100 0, /1400 BedrijfsBundel 100 MB 4 Smartphone 15 Ja 250 0, /1400 BedrijfsBundel 250 MB 4 1 Op de Smartphone internet abonnementen zijn Aanvullende Voorwaarden van toepassing. 2 De houdbaarheid van het data-tegoed is 1 maand en is niet meeneembaar naar de volgende maand. 3 Internetverkeer wordt afgerond per 100 kb. 4 Bundeltegoed kan alleen tussen aansluitingen van dezelfde bundelgrootte worden gedeeld en is niet meeneembaar naar de volgende maand. 5 Smartphone Internet Start is niet verkrijgbaar zonder spraak abonnement.

6 en internet op uw BlackBerry BlackBerry maakt gebruik van een extra beveiligd netwerk en alle hard- en software is specifiek voor BlackBerry ontwikkeld. U bent verzekerd van veelzijdige toepassingen met een hoogwaardig beveiligingsniveau. De specifieke BlackBerry-oplossingen van KPN bieden in alle gevallen een vrijwel onbeperkt datagebruik. Een eigen mailserver bij een BlackBerryoplossing biedt als voordeel dat er synchronisatie van o.a Outlook plaatsvindt. Uw , agenda en contactpersonen op uw BlackBerry én computer zijn zo altijd up-to-date. Verschillende BlackBerry oplossingen KPN biedt oplossingen voor bedrijven met óf zonder een cloud of eigen server. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor de BlackBerry Internet Service module, de BlackBerry Enterprise Server module of BlackBerry Enterprise Server Plus module. BlackBerry Internet Service module Deze module is ideaal voor ondernemers zonder eigen server. U kunt de berichten van verschillende accounts automatisch op uw BlackBerry ontvangen. U hoeft ze dus niet actief zelf op te halen. De module biedt met BlackBerry Protect of het nieuwe Management Center ook een mogelijkheid voor beheer. BlackBerry Enterprise Server Express Deze oplossing is een beperkte versie van de BlackBerry Enterprise Server. Het werkt zowel met BlackBerry Internet Service als BlackBerry Corporate Solution-abonnementen en is met name geschikt voor ondernemers tot 75 aansluitingen. Na installatie van de software op uw eigen mailserver worden berichten automatisch doorgezonden naar uw BlackBerry. U beschikt ook over de belangrijke gegevens zoals bedrijfsmail, agenda en contactpersonen. BlackBerry Enterprise Server module Deze module is geschikt voor middelgrote en grotere organisaties die een Full BlackBerry Enterprise Server hebben geïnstalleerd naast een eigen server. De module biedt door draadloos device management de mogelijkheid om de toestellen van medewerkers op afstand volledig te updaten en te beheren. De draadloze verbinding is daarbij via encryptie extra beveiligd en gecomprimeerd om dataverbruiken te beperken. BlackBerry Enterprise Server Plus module Deze module combineert de voordelen van de BlackBerry Internet Service module en de BlackBerry Enterprise Server module. Hij maakt het mogelijk om naast de faciliteiten van de BlackBerry Enterprise Server de toestellen ook te koppelen met andere adressen. Zo kunnen medewerkers hun zakelijke omgeving en privé omgeving integreren. Van alle zakelijke en privé-berichten krijgt u automatisch een melding bij ontvangst en zij komen terecht in dezelfde omgeving. Ook agendaintegratie is mogelijk. Voor een optimale integratie van uw BlackBerry-oplossing met uw ICT-bedrijfsomgeving is installatie van BlackBerry software aan te bevelen. U heeft daarbij de keuze uit BES Express of Full BES.

7 Een BlackBerry is in feite een klein kantoor op zakformaat Optimale flexibiliteit De BlackBerry-modules zijn combineerbaar met al onze Smartphone Internet of Smartphone Bedrijfsbundel abonnementen. De modules zijn per gebruiker, per maand opzegbaar. U kunt dus per maand bepalen welke BlackBerry-functionaliteit op dat moment voor welke gebruiker van belang is. Is alleen een zakelijke oplossing noodzakelijk of moet er een combinatie van zakelijk en privé mogelijk zijn? Een aantal voordelen op een rijtje Extra beveiligd netwerk Direct inzicht in mail en agenda Privé en zakelijk optimaal geïntegreerd Stabiel platform Diverse toestellen beschikbaar - met lange batterij levensduur - met echte multi-tasking mogelijkheden BlackBerry modules * Prijs per maand BlackBerry Internet Service module 5,00 BlackBerry Enterprise Server module 15,00 BlackBerry Enterprise Server Plus module 17,50 * De BlackBerry module is alleen af te sluiten in combinatie met een Smartphone Internet abonnement.

8 en internet op uw laptop of tablet U heeft steeds vaker de mogelijkheid om te werken waar en wanneer u wilt. Door de verschillende werklocaties is het van belang dat u en uw collega s niet meer afhankelijk zijn van een vaste computer op kantoor. Daarom is er nu het Mobiel Internet aanbod van KPN met mobiele oplossingen voor zowel laptop als tablet. Gratis toegang tot Wi-Fi op 1000 locaties via HotSpots van KPN Alle Mobiel Internet abonnementen van KPN zijn inclusief gratis Wi-Fi en geven toegang tot HotSpots van KPN op meer dan 1000 locaties in Nederland. Deze treft u bijvoorbeeld aan op NS-stations, bij aangesloten hotelketens en restaurants. Meer informatie kunt u vinden op Overal mobiel samenwerken Met Mobiel Internet van KPN heeft u toegang tot internet via ons betrouwbare netwerk. Bovendien krijgt u gratis Wi-Fi toegang op meer dan 1000 HotSpots van KPN. Daarnaast kunnen u en uw collega s via het internet altijd bij uw laatste documenten dankzij Extra Harde Schijf Online. MB SMS-alert Bij KPN maakt u zorgeloos gebruik van mobiel internet. Wanneer uw gekozen bundel voor circa 80% of 100% verbruikt is, ontvangt u een alarmnotificatie per sms. Zo bent u beter op de hoogte van de lopende kosten en heeft u er geen omkijken meer naar. 10 GB online opslagruimte met Extra Harde Schijf Online. Met deze 10 GB online opslagruimte heeft u altijd en overal toegang tot uw centraal opgeslagen bestanden. Zo heeft u met praktisch ieder apparaat met een internetverbinding toegang tot uw bedrijfsdocumenten. Het maakt niet uit of dit een laptop, smartphone of tablet is. Harde schijven en usb-sticks kunnen kapot of verloren gaan. Met Extra Harde Schijf Online loopt u deze risico s niet doordat uw bestanden centraal opgeslagen worden in een datacenter van KPN. Wanneer u een Mobiel Internet of Mobiel Internet BedrijfsBundel abonnement aanschaft kunt u gratis 4 gebruikmaken van 10 GB online opslagruimte via Extra Harde Schijf Online. Na aanschaf van uw mobiel internet kunt u Extra Harde Schijf Online aanvragen via de link:

9 Zakelijke Mobiel Internet abonnementen van KPN Individuele abonnementen SIM Only of i.c.m. een Dongel Abonnement per maand Maximale down/ uploadsnelheid 2 Mbit/s Meerprijs per MB in Nederland 1 Mobiel Internet 200 MB 10, /2.0 0,14 Mobiel Internet 500 MB 17, /2.0 0,12 Mobiel Internet 2,5 GB 27, /5.8 0,10 Mobiel Internet 8 GB 50, /5.8 0,08 Ook maandelijks opzegbare abonnementen KPN biedt deze abonnementen met een contractsperiode van 1, 2 of 3 jaar. Mocht u behoefte hebben aan meer flexibiliteit, dan kunt u ook kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement. Groepsabonnementen SIM Only of i.c.m. een Dongel Abonnement per maand Maximale down/ uploadsnelheid 2 Mbit/s Meerprijs per MB in Nederland 1 Mobiel Internet BedrijfsBundel 500 MB 20, /5.8 0,20 Mobiel Internet BedrijfsBundel 1 GB 27, /5.8 0,15 Mobiel Internet BedrijfsBundel 2 GB 40, /5.8 0,10 Deel uw MBtegoed met collega s Deel uw MB tegoed met collega s Het mobiel internet gebruik van medewerkers verschilt van tijd tot tijd. Zo komt het voor dat de één zijn bundeltegoed overschrijdt en extra kosten maakt, terwijl de ander juist bundeltegoed overhoudt. Met de Mobiel Internet van KPN worden dergelijke verschillen automatisch verrekend, voordat extra dataverkeer in rekening wordt gebracht. U hoeft dus niet langer voor elke medewerker het best passende bundeltegoed te bepalen en kiest één mobiel internet bundeltegoed voor het hele bedrijf. Hardware-abonnementen Mobiel Internet abonnementen met tablet Abonnement per maand Maximale down/ uploadsnelheid 2 Mbit/s Meerprijs per MB in Nederland 1 Mobiel Internet Hardware 500 MB 27, /2.0 0,12 Mobiel Internet Hardware 2,5 GB 37, /5.8 0,10 Mobiel Internet Hardware 8 GB 60, /5.8 0,08

10 Mobiel internet in het buitenland Wilt u ook gebruikmaken van mobiel internet in het buitenland? Hiervoor gelden standaardtarieven. In combinatie met uw abonnement kunt u ook kiezen voor een voordeelmodule voor voordelig gebruik in het buitenland. KPN biedt u hiervoor twee modules: de Internationale data module en de Internetbundel EU. Standaardtarieven Mobiel Internet in het buitenland Prijs per MB in de EU 2,00 Prijs per MB buiten de EU 5,00 Voordeelmodule Omschrijving Bedrag per maand Internationale data module 50% korting op internationaal datagebruik: 1,00 per MB in de EU 2,50 per MB buiten de EU 5,00 Internetbundel EU MB boven op uw basisabonnement voor gebruik in de EU 10,00 Internationale data module Wereldwijd voordelig gebruikmaken van mobiel internet. Voor een vast bedrag per maand krijgt u 50% korting op internationaal datagebruik. Deze module is te combineren met de zakelijke abonnementen van KPN. Internetbundel EU 3 Bovenop de MB s in uw abonnementsbundel ontvangt u 100 MB extra voor internetgebruik binnen de EU. Deze module geldt per volledige kalendermaand. Buiten de bundel is het tarief gelijk aan het roamingtarief in de EU ( 2,00 per MB). U ontvangt ook bij deze module een waarschuwing bij 80% en 100% verbruik van uw bundel.

11 MB-behoefte Om de best passende bundelhoogte te kiezen is het van belang meer inzicht te hebben in uw MB-behoefte. Om u op weg te helpen bij het bepalen van uw maandelijkse MB-behoefte geven we hieronder een MB-indicatie per mobiel internet toepassing. Op alle Mobiel Internet abonnementen gelden aansluitkosten en zijn Aanvullende Voorwaarden voor Zakelijke Datadiensten van toepassing. 1 Internetverkeer wordt afgerekend per 1 kb. 2 De maximale downloadsnelheid van 21,6 Mbit/s en uploadsnelheid van 5,8 Mbit/s zijn in beperkte gedeelte van Nederland beschikbaar. Zie voor dekkingskaarten 3 De 100 MB is beschikbaar op dezelfde dag tot uur Nederlandse tijd. 4 Het gebruik van Extra Harde Schijf Online is gratis tijdens uw contractsperiode van een 1, 2 of 3-jarig Mobiel Internet en Mobiel Internet + hardware abonnement. De gratis periode geldt eenmalig en komt bij een verlenging van uw contract automatisch te vervallen.

12 Meer weten? Bezoek een business partner van KPN AD 7636/05-12 Zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Mobiel Internet Dienstbeschrijving

Mobiel Internet Dienstbeschrijving Mobiel Internet Dienstbeschrijving o ktober 2013 INHOUD MOBIEL INTERNET 3 ABONNEMENTEN 3 BASISAANBOD 3 OPTIONELE MODULES VOOR MOBIEL INTERNET 5 TARIEVEN 5 INFORMATIEBEVEILIGING 5 MOBIEL INTERNET De tijd

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle abonnementen gelden aansluitingskosten. Er geldt een tarief voor mobiele abonnementen en een tarief voor Mobiel Breedband abonnementen,

Nadere informatie

Actie prijslijst Per maart 2016

Actie prijslijst Per maart 2016 Actie prijslijst Per maart 2016 Onze abonnementen zijn uit te breiden met extra modules en diensten voor bijvoorbeeld thuiswerken, beveiligd internetverkeer en voordeliger bellen in het buitenland. Voordeelabonnementen

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

Tarieven. Onderstaande tarieven gelden voor offertes vanaf 1 maart 2013. Voor alle prijzen, tenzij anders vermeld, geldt:

Tarieven. Onderstaande tarieven gelden voor offertes vanaf 1 maart 2013. Voor alle prijzen, tenzij anders vermeld, geldt: Tarieven Yes Telecom is dé mobiele provider voor de zakelijke markt. Yes Telecom begrijpt dat de zakelijke klant hogere eisen stelt aan mobiele bereikbaarheid. Daarom biedt Yes Telecom de zekerheid en

Nadere informatie

Zakelijk. Ontspannen zakendoen. Vodafone Power to you. Ontdek de zakelijke alles-in-1 abonnementen

Zakelijk. Ontspannen zakendoen. Vodafone Power to you. Ontdek de zakelijke alles-in-1 abonnementen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Internet abonnementen gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk Bij

Nadere informatie

Life s too short to have the wrong subscription

Life s too short to have the wrong subscription Meer weten? Ga voor de actuele informatie over onze tarieven en producten naar vodafone.nl/zakelijk of bel gratis naar 0800-0500. Vraag uw adviseur om meer informatie. Tarieven Zakelijk Geldig per 1 februari

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Ondernemers Totaal Pakket

Ondernemers Totaal Pakket Ondernemers Totaal Pakket Tarieven abonnementen Mobiel: BedrijfsOnbeperkt Abonnement MB s Bellen/sms SIM Only BedrijfsOnbeperkt Onbeperkt 47,89 42,57 BedrijfsOnbeperkt 50 50 Onbeperkt 55,88 50,55 BedrijfsOnbeperkt

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

BedrijfsFlexibel. Tarieven abonnementen. Abonnement. Bellen en sms en naar nummers in Nederland. Mobiel internet in Nederland

BedrijfsFlexibel. Tarieven abonnementen. Abonnement. Bellen en sms en naar nummers in Nederland. Mobiel internet in Nederland BedrijfsFlexibel Tarieven abonnementen Abonnement Standaard SIM Only BedrijfsFlexibel 20,76 15,44 BedrijfsFlexibel Web 37,25 31,93 BedrijfsFlexibel XL 45,23 39,91 4G abonnement BedrijfsFlexibel XL 4G 45,23

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel 1.1 Zakelijk OpMaat basisabonnement. Sim only. Mobiel internet. Internet. Vast bellen

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel 1.1 Zakelijk OpMaat basisabonnement. Sim only. Mobiel internet. Internet. Vast bellen Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Zelfstandig ondernemen met T-Mobile.

Zelfstandig ondernemen met T-Mobile. Zelfstandig ondernemen met T-Mobile. Ik kan toch niet nu al weten of ik 2 jaar lang dezelfde bundel nodig heb? Daar moet iets aan te doen zijn. Edwin van Arkel, zelfstandig ondernemer, nog geen klant bij

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 1 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel. Tarieven. V e r s i e 0. 3

Zakelijk Mobiel. Tarieven. V e r s i e 0. 3 Zakelijk Mobiel Tarieven V e r s i e 0. 3 Inhoudsopgave 1 Abonnementstarieven... 3 1.1 SIM Only abonnementstarieven... 3 1.2 Abonnementstarieven (met toestel)... 3 1.3 Overig nationale tarieven... 3 1.4

Nadere informatie

Actie prijslijst Tot 1 september 2016

Actie prijslijst Tot 1 september 2016 Actie prijslijst Tot 1 september 2016 Stap voor 1 september over en ontvang de eerste 4 maanden 50% korting op de Galaxy Voordeelabonnementen. Voor deze actie geldt een minimale contractsduur van 24 maanden.

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving. Juni 2015

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving. Juni 2015 Zakelijk Mobiel Dienstbeschrijving Juni 2015 I NHOUD ONBEZORGD MOBIEL BELLEN EN INTERNETTEN... 3 ZAKELIJK MOBIEL ABONNEMENTEN... 3 ZAKELIJK MOBIEL GROEP SIM VOOR LAPTOP / TABLET... 4 DELEN VAN TEGOEDEN

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat OpMaat basisabonnement per gebruiker Sim per gebruiker sim only Gesprekstarieven (buiten de bundel) Mobiel Bellen naar mobiele nummers internet Bellen naar vaste nummers

Nadere informatie

Introductie Mobiel Internet Portfolio. Nieuwe mogelijkheden met Mobiel Internet Prepaid en vernieuwde abonnementen

Introductie Mobiel Internet Portfolio. Nieuwe mogelijkheden met Mobiel Internet Prepaid en vernieuwde abonnementen Introductie Mobiel Internet Portfolio Nieuwe mogelijkheden met Mobiel Internet Prepaid en vernieuwde abonnementen Inhoud Belangrijkste usp Andere proposities en acties Prepaid Abonnementen MijnKPN Mobiel

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034 Productinformatie & Tarieven 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een internetbundel (zie 2.3). Een abonnement

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving Juni 2013

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving Juni 2013 Zakelijk Mobiel Dienstbeschrijving Juni 2013 INHOUD ONBEZORGD MOBIEL BELLEN EN INTERNETTEN 3 ZAKELIJK MOBIEL ABONNEMENTEN VOOR IEDEREEN 4 ZAKELIJK MOBIEL GROEP SIM VOOR LAPTOP/TABLET 4 DELEN VAN TEGOEDEN

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Yes Business Abonnement Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel Tarieven

Zakelijk Mobiel Tarieven Zakelijk Mobiel Tarieven V ers i e 0. 9 Inhoudsopgave 1 Abonnementstarieven... 3 1.1 SIM Only abonnementstarieven... 3 1.2 Overig nationale tarieven... 3 1.3 Eigenschappen... 3 1.4 Manier van afrekenen

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Vodafone Zakelijke tarieven

Vodafone Zakelijke tarieven Vodafone Zakelijke tarieven Geldig per december 2008 Make the most of now Vodafone OndernemersBundel Maandbedrag Belminuten Tarief per minuut 15,00 75 0,20 22,50 150 0,15 35,00 300 0,12 50,00 500 0,10

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,033 0,025 0,025 0,028 0,027 per sms exclusief korting 0,025 0,007

per minuut exclusief korting 0,033 0,025 0,025 0,028 0,027 per sms exclusief korting 0,025 0,007 Productinformatie & Tarieven Sim only vanaf 1 september 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor /sms. Internetten is alleen mogelijk

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

T-Mobile Ondernemers Onderling: tot 1000 minuten gratis bellen naar collega s en andere T-Mobile klanten binnen Nederland 1

T-Mobile Ondernemers Onderling: tot 1000 minuten gratis bellen naar collega s en andere T-Mobile klanten binnen Nederland 1 T-Mobile Flex Bedrijfsbundel Bedrijfsbundel 20 Bedrijfsbundel 30 Bedrijfsbundel 45 Bedrijfsbundel 75 Bedrijfsbundel 25 Bedrijfsbundel 200 Prijs per maand 20,00 30,00 45,00 75,00 25,00 200,00 Aantal minuten

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 28 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor 0,30 per minuut/sms. ten is alleen

Nadere informatie

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect, wat betekent dat voor uw bedrijf? Met BedrijfsSelect bent u verzekerd van de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf. Elk

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel 2016 Tarievensheet

Zakelijk Mobiel 2016 Tarievensheet Zakelijk Mobiel Tarievensheet Inhoud Inhoud... 2 1. Basisabonnement... 3 1.1. Aanvullende informatie... 3 1.2. Manier van afrekenen...4 2. Opties... 5 2.1. Roaming voordeelopties... 5 2.2. Bellen naar

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Vodafone Tarieven Voor abonnementen en prepaid

Vodafone Tarieven Voor abonnementen en prepaid Vodafone Tarieven Voor abonnementen en prepaid Geldig per 5 oktober 2009 2 Welkom bij Vodafone Wil jij zeker weten dat je altijd en overal makkelijk contact kunt houden met wie je maar wilt, op de manier

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Flex Bedrijfsbundel Web. Altijd efficiënt, nooit verrassingen.

Flex Bedrijfsbundel Web. Altijd efficiënt, nooit verrassingen. Flex Bedrijfsbundel Web. Altijd efficiënt, nooit verrassingen. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Altijd efficiënt, nooit verrassingen. Flex Bedrijfsbundel Web. Voordeel Opties. 8 Wereldwijd

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat (inclusief VastMobiel voordeel) 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat (inclusief VastMobiel voordeel) 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat (inclusief VastMobiel voordeel) 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement Per gebruiker Per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 VastMobiel voordeel VastMobiel

Nadere informatie

FLEX BEDRIJFSBUNDEL altijd efficiënt, nooit verrassingen.

FLEX BEDRIJFSBUNDEL altijd efficiënt, nooit verrassingen. FLEX altijd efficiënt, nooit verrassingen. FLEX INHOUD. 3 WELKOM IN ONZE ZAKELIJKE WERELD. 4 ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. Flex Bedrijfsbundel. Voordeel Opties. 8 WERELDWIJD BEREIKBAAR. 10 INTERNET

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Aantal Minuten Aantal SMS

Aantal Minuten Aantal SMS Kosten per Maand Aantal Minuten Aantal SMS Aantal MB in de bundel Data snelheid down / up Mbp/s Prijs per minuut buiten bundel Prijs per 100 MB buiten bundel Aansluitkosten Smart 200 29,00 100 200 MB 75

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Mobiel Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Zakelijk Mobiel Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Zakelijk Mobiel 2016 Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.1 Datum : 6 december 2016 INHOUD INHOUD 2 ONBEZORGD MOBIEL BELLEN EN INTERNETTEN IN NEDERLAND EN DE EU 3 ZAKELIJK MOBIEL 2016 ABONNEMENTEN

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

T-Mobile Ondernemers Onderling: tot 1000 minuten gratis bellen naar collega s en andere T-Mobile klanten binnen Nederland 1

T-Mobile Ondernemers Onderling: tot 1000 minuten gratis bellen naar collega s en andere T-Mobile klanten binnen Nederland 1 T-Mobile Flex Zakelijk Flex 20 Flex 30 Flex 45 Flex 75 Flex 25 Flex 200 Prijs per maand 20,00 30,00 45,00 75,00 25,00 200,00 Aantal minuten 30 240 440 830 500 2600 Tarief per minuut 0,5 0,2 0,0 0,09 0,08

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

2 jaar 250 minuten/sms + 500 MB internet 10,00 p/mnd Onbeperkt minuten/sms + 1000 MB internet

2 jaar 250 minuten/sms + 500 MB internet 10,00 p/mnd Onbeperkt minuten/sms + 1000 MB internet Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Mobiel werken. Meer vrijheid en efficiëntie.

Mobiel werken. Meer vrijheid en efficiëntie. Mobiel werken. Meer vrijheid en efficiëntie. Inhoud. 3 Meer vrijheid en efficiëntie met mobiel werken. 4 Mobiel werken met uw mobiele telefoon. 6 Mobiel werken met uw iphone 4. 8 Mobiel werken met BlackBerry

Nadere informatie

KPN Mobiel abonnementen per 01 juli 2014

KPN Mobiel abonnementen per 01 juli 2014 KPN Mobiel abonnementen per 01 juli 2014 Meer snelheid en meer MB s Versterken, vereenvoudigen en groeien Versie 11 juni 2014 1 Per 01 juli gaan wij versterken, vereenvoudigen & groeien met KPN Mobiel

Nadere informatie

FLEX BEDRIJFSBUNDEL WEB ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN.

FLEX BEDRIJFSBUNDEL WEB ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. FLEX BEDRIJFS WEB ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. FLEX BEDRIJFS WEB INHOUD. 3 WELKOM IN ONZE ZAKELIJKE WERELD. 4 ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. Flex Bedrijfsbundel Web. Voordeel Opties. 8

Nadere informatie

Tarieven Youfone Zakelijk

Tarieven Youfone Zakelijk Tarieven Youfone Zakelijk Versie november 2012 Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam:

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Tarievensheets CNE Mobiel

Tarievensheets CNE Mobiel Tarievensheets CNE Mobiel De drie verschillende proposities zijn in elf varianten verkrijgbaar. Zo is er altijd een oplossing en toepassing die het beste bij u past. Verder leest u in dit document over

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Data only Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Data only Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. t.a.v. Zakelijk Sim Only Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 Ben 300 Ben onbeperkt 250* 500* Maandbedrag 3,00 4,00 7,50 5,50 6,50 Aantal minuten of sms binnen de bundel Maandbedrag 1000 sms bundel Sim

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

4G Dienstbeschrijving Februari 2013

4G Dienstbeschrijving Februari 2013 4G Dienstbeschrijving Februari 2013 Inhoud 4G; WAT IS HET?... 3 WAAROM 4G VAN KPN?... 3 WAT KUNT U MET 4G?... 3 WAT HEEFT U NODIG OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN 4G?... 4 INTERNET TOEGANG EN APN INSTELLINGEN...

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

oi+ Stellar Okt 2015 Voi+ Stellar product info

oi+ Stellar Okt 2015 Voi+ Stellar product info V oi+ Stellar Okt 2015 1 Voi+ Stellar product info Voi+ Stellar Okt 2015 2 Voi+ Stellar efficiently in the Cloud Met Voi+ Stellar heeft u alle telefooncentralefunctionaliteiten op uw mobiele en vaste toestel

Nadere informatie

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. OVERZICHT VOIP IN DE CLOUD MOBILE ABONNEMENTEN... 4 2.1. Alle VOIP in de Cloud Mobile varianten vrij combineerbaar... 4 2.2. Altijd onbeperkt

Nadere informatie

Flex Bedrijfsbundel. Altijd efficiënt, nooit verrassingen.

Flex Bedrijfsbundel. Altijd efficiënt, nooit verrassingen. Flex. Altijd efficiënt, nooit verrassingen. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Altijd efficiënt, nooit verrassingen. Flex. Voordeel Opties. 8 Wereldwijd bereikbaar. 10 Internet op de laptop of

Nadere informatie

Youfone Zakelijk Internet 1000MB EU

Youfone Zakelijk Internet 1000MB EU Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Tarieven Youfone Zakelijk Abonnementen

Nadere informatie

KPN introduceert 4G. Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com

KPN introduceert 4G. Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com KPN introduceert 4G Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com Een dag uit het mobiele leven van een fictieve klant in 2009 Titel aanpassen>view>footer Pagina 3 7:00 10:00 13:00

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Vodafone Bel+Sms+Web Sim Only 2 jaar

Tarievenoverzicht Vodafone Bel+Sms+Web Sim Only 2 jaar Tarievenoverzicht Vodafone Sim Only 2 jaar Tarieven abonnement Sim Only 70 Sim Only 120 Sim Only 180 Sim Only 250 Sim Only 330 Sim Only 500 Sim Only 700 Maandbedrag voor het abonnement 17,95 19,95 21,95

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

2-jarig contract 8,- 12,50 15,- 18,- per minuut exclusief korting. 0,053 0,03 n.v.t.

2-jarig contract 8,- 12,50 15,- 18,- per minuut exclusief korting. 0,053 0,03 n.v.t. Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument per juli 06 Abonnement (standaard). Telfort abonnement 00 minuten 0 minuten & 00 MB 00 minuten & 000 MB 00 minuten & 000 MB Onbeperkt bellen & 000 MB -jarig

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving Juni 2015

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving Juni 2015 Zakelijk Mobiel Dienstbeschrijving Juni 2015 INHOUD ONBEZORGD MOBIEL BELLEN EN INTERNETTEN 3 ZAKELIJK MOBIEL ABONNEMENTEN 3 ZAKELIJK MOBIEL GROEP SIM VOOR LAPTOP/TABLET 4 DELEN VAN TEGOEDEN MET COLLEGA

Nadere informatie

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik.

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. Hosted Exchange Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. HOSTED EXCHANGE Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u altijd beschikking heeft over uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Nadere informatie

Upload snelheid 384 Kbps 384 Kbps 768 Kbps 768 Kbps 2,0 Mbps 2,0 Mbps 2,0 Mbps

Upload snelheid 384 Kbps 384 Kbps 768 Kbps 768 Kbps 2,0 Mbps 2,0 Mbps 2,0 Mbps T-Mobile Flex Bedrijfsbundel Web Bundel Bundel Bundel Bundel Bundel Bundel Bundel Web Web Web Web Web Web Web 22,50 32,50 50 67,50 100 130 200 Prijs per maand 22,50 32,50 50,00 67,50 100,00 130,00 200,00

Nadere informatie

Actietarieven in combinatie met 3G. Sms'en in Nederland buiten de bundel

Actietarieven in combinatie met 3G. Sms'en in Nederland buiten de bundel Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 Ben 300 Ben onbeperkt Maandbedrag 3,00 4,00 7,50 Aantal minuten of sms binnen de bundel 100 300 Onbeperkt Maandbedrag 1000 sms bundel 0,50

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden 100 300 250 500 Alleen Maandbedrag 3,00 4,00 5,00 5,50 6,50 7,50 Aantal minuten of sms binnen de bundel Maandbedrag 1000 sms bundel Sim only abonnement

Nadere informatie

Youfone Zakelijk Internet 4000MB

Youfone Zakelijk Internet 4000MB Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Tarieven Youfone Zakelijk Abonnementen

Nadere informatie

Header. Dé Business Provider. Beste Yes klant,

Header. Dé Business Provider. Beste Yes klant, Beste Yes klant, Binnenkort ontvangt u uw eerste factuur voor uw mobiele aansluiting(en) bij Yes Telecom. Uw factuur bestaat uit verschillende onderdelen; totaaloverzicht, gedetailleerd overzicht per aansluiting

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile t-mobile cloud 10 bellen verzekering deezer music internet europa vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile Je bepaalt

Nadere informatie

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen stelt aan uw mobiele bereikbaarheid en bovendien meer

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Vodafone One Mobile tarieven per 6 januari 2017

Vodafone One Mobile tarieven per 6 januari 2017 Vodafone per 6 januari 2017 Tarievenoverzicht basis abonnementen per 6 januari 2017 Sim Only A B C D E Maandbedrag van het abonnement 1 11,82 15,98 20,13 24,29 28,45 32,60 36,76 Eenmalige aansluitkosten

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Vodafone Bel+Sms+Web SIM Only

Tarievenoverzicht Vodafone Bel+Sms+Web SIM Only Tarieven abonnement Bel+SMS+ SIM Only 1 jaar WebRegelm. 23,50 26 31 41 Maandbedrag voor het abonnement 23,50 26,00 31,00 41,00 mobiele ) Data in bundel 200 MB 200 MB 200 MB 200 MB Bel+SMS+ SIM Only 1 jaar

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12.50 Maandbedrag per Sim Only 6.25

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12.50 Maandbedrag per Sim Only 6.25 T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 1250 Maandbedrag per Sim Only 625 De aansluitkosten voor Zakelijk Optimaal zijn 4412 per activering Gebruikskosten binnen Nederland Bellen naar vaste

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Vodafone Bel+Sms Sim Only 1 jaar

Tarievenoverzicht Vodafone Bel+Sms Sim Only 1 jaar Tarievenoverzicht Vodafone Sim Only 1 jaar Tarieven abonnement Sim Only 80 Sim Only 135 Sim Only 190 Sim Only 300 Sim Only 400 Sim Only 620 Maandbedrag voor het abonnement 10,95 13,95 15,95 20,95 25,95

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25 T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 2,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25 De aansluitkosten voor Zakelijk Optimaal zijn 44,2 per activering Gebruikskosten binnen Nederland Bellen naar vaste

Nadere informatie

2-jarig contract 6,61 10,33 12,40 14,88 22,73. Per minuut. 0,0438 0,0248 nvt

2-jarig contract 6,61 10,33 12,40 14,88 22,73. Per minuut. 0,0438 0,0248 nvt Productinformatie & Tarieven - Telfort abonnement 1 Telfort abonnement (standaard) 1.1 Telfort abonnement 300 minuten 150 minuten & 500 MB 300 minuten & 1000 MB 300 minuten & 2000 MB Onbeperkt Bellen &

Nadere informatie

U betaalt SMS 50 per maand 2,07 SMS 250 per maand 4,13 SMS Onbeperkt 5 per maand 8,26

U betaalt SMS 50 per maand 2,07 SMS 250 per maand 4,13 SMS Onbeperkt 5 per maand 8,26 T-Mobile Basis Zakelijk Basis Service Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 6,0 Internet bundels Snelheid Internet 00 MB 5/ 3 Mbps

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Alles-uit-1 Bundel Web

Tarievenoverzicht Alles-uit-1 Bundel Web Tarieven abonnement 26,78 41,65 59,50 83,30 107,10 U koopt per maand een bundel voor 27,23 42,35 60,50 84,70 108,90 U betaalt per minuut 0,30 0,22 0,16 0,15 0,13 Maximaal beschikbare minuten 90 195 370

Nadere informatie