Informatie m.b.t. de concerten van Jazz Podium Goirle voor het seizoen t.b.v. de seizoensbrochure van cc Jan van Besouw:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie m.b.t. de concerten van Jazz Podium Goirle voor het seizoen t.b.v. de seizoensbrochure van cc Jan van Besouw:"

Transcriptie

1 Informatie m.b.t. de concerten van Jazz Podium Goirle voor het seizoen t.b.v. de seizoensbrochure van cc Jan van Besouw: Algemeen: De concerten vinden plaats in het Grand Café van cc Jan van Besouw op een zondagmiddag vanaf 14:30 uur tot uiterlijk 18:00 uur. Per concertmiddag treden over het algemeen twee groepen op die een verschillende stroming in de jazzmuziek vertegenwoordigen. Soms wordt een concertmiddag gevuld door één groep. De entréeprijs bedraagt voor dit seizoen 8 euro per concertmiddag. Kaartverkoop uitsluitend aan de zaal (geen voorverkoop). Website: Facebook: 9 oktober 2016: 1. West Coast Big Band De opening van ons seizoen wordt verzorgd door de West Coast Big Band met A Tribute to Frank Sinatra De band is een echt jazzensemble met een avontuurlijk en swingend bigband repertoire op niveau. De band werkt regelmatig samen met gerenommeerde vocalisten uit de jazzwereld, zoals Greetje Kauffeld, Denise Jannah en Deborah J. Carter Deze keer brengt de West Coast Big Band een ode aan Frank Sinatra, en heeft hiervoor een keuze gemaakt uit de grote hoeveelheid prachtige songs die The Voice heeft vertolkt. De band heeft ervoor gekozen om de originele arrangementen ten gehore te brengen zoals vertolkt door o.a. het Count Basie orkest. Constantijn Schaap zal het vocale gedeelte voor zijn rekening nemen. Constantijn is als Jazz zanger afgestudeerd bij het Koninklijk Conservatorium Den Haag en heeft in zijn loopbaan deel uitgemaakt van verschillende formaties, van pop tot jazz muziek. Optreden met de West Coast Big Band is voor hem weer een nieuwe uitdaging die hij met beide handen heeft aangegrepen.

2 2. Mudita "In mei 2015 vinden drie jonge muzikanten bij elkaar herkenning in de muziek die zij willen maken. In deze uitzonderlijke bezetting, afkomstig uit Tilburg, weten zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits de rollen van hun instrument op een andere manier te benaderen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken. Stilte en intimiteit zijn belangrijke elementen voor hun muziek. Het repertoire dat bestaat uit eigen composities wordt dan ook met veel intentie vertolkt en bewerkt met sfeervolle improvisaties, benaderd vanuit klank. De stukken worden voorzien van zelf geschreven poëzie of al bestaande gedichten van grote schrijvers, die zowel als tekst dienen maar ook gebruikt worden als improvisatie materiaal. Het trio wordt beïnvloed door muzikanten als Susanne Abbuehl, Simin Tander, Jan Garbarek, Mathias Eick en Tord Gustavsen. Muziek waarin vrije improvisatie, openheid, stilte, oprechtheid en intentie een belangrijke rol spelen. Ieder moment van spel wordt dan ook op een andere manier benaderd en is telkens weer een nieuwe ervaring waarin het publiek wordt mee genomen in hun vlucht naar een andere wereld. Je kunt de weidse landschappen van Scandinavië zo voor de geest halen. Enkel één aspect blijft onveranderd tijdens hun concerten: de magie die ontstaat tijdens het musiceren." + YouTube link:

3 20 november 2016: 1. Tomasa Quartet Het Tomasa Quartet is een uniek, internationaal ensemble dat viool en piano combineert met bas en percussie. Het speelt levendige en kleurrijke muziek. Het ensemble creëert een hartstochtelijke en subtiele sfeer met Latijns-Amerikaanse invloeden uit de Caribische muziek, tango, bossa nova en samba, gemixt met geweldige jazzharmonieën. De fijnzinnige mengeling die hieruit ontstaat is een uitdrukking van hun vriendschap en muzikale symbiose. De muzikanten zetten hiermee een sound neer, vol improvisatie en groove. Verrassend en sprankelend: de muziek neemt u mee naar magische plekken!. Het Tomasa Quartet bestaat uit Claudia Valenzuela (viool), Claudia Cassier (piano), Mathias Breton (contrabas) en Ulas Aksunger (percussie) Hot Spots De Hotspots Jazzband is in 2011 opgericht door Paul van Esch en Marco Kuipers. De groep bestaat uit 6 musici die ruimschoots hun sporen in de jazz en traditionele muziek hebben verdiend, deze keer aangevuld met zangeres Lianne van Esch. Deze concertmiddag wordt afgesloten met plezierig klinkende oude stijl jazz en dixieland.

4 15 januari 2017: 1. David Romanello Kwartet Contact maken met jezelf, de muziek en je omgeving is een belangrijk uitgangspunt bij het schrijven en spelen van zijn composities. Dat is ook wat je terug hoort op zijn debuutalbum Youngster (2014) en sterker dan ooit in de nieuwe composities van David Romanello. Romanello zocht de afgelopen jaren naar zijn ware identiteit.,,wie is David Romanello? Die zoektocht viel mij behoorlijk tegen. Ik vond en vind dit proces enorm confronterend. Ik ontdekte dat ik over alles altijd wel een mening heb. Dat is erg lastig als je zo onbevangen mogelijk wilt componeren of muziek maken. Ik was ook te veel bezig met de mening van anderen. Bij een zoektocht naar jezelf, zijn deze punten niet echt handig. Gelukkig heb ik in de afgelopen jaren geleerd hier mee om te gaan. De in Den Bosch geboren Romanello is geïnspireerd door Kenny Garrett. Een saxofonist die ook een aantal jaar bij de wereldberoemde Miles Davis in de band heeft mogen spelen. In zijn Master of Music deed Romanello onderzoek naar het werk van Garrett. Die invloed is onmiskenbaar te horen in zijn spel en composities. In zijn nieuwe composities lijkt Romanello meer dan ooit zijn muzikale identiteit gevonden te hebben. De nieuwe stukken worden gekenmerkt door simpele melodieën, een alles bepalende groove en een moderne frisse sound. David Romanello Saxofoon Joost Verbakel Contrabas Tom Nieuwenhuijse Drums Patrick Rugebregt - Piano 2. Leticia y su Rumbadama Deze all female band heeft de reputatie één van de beste salsa bands van Nederland te zijn. De spil van het Rumbadama-concern bestaat dit jaar 20 jaar: het eerste optreden was

5 in Finland, op 6 januari 1996, de eerste van een reeks van 36 optredens daar. In hetzelfde jaar stonden ze in Vredenburg op de Latin Dance Night, (samen met Klimax en andere grootheden), speelden ze live voor de Radio 1 bij het vermaarde Tros Sesjun en op vele andere mooie plekken. Vele optredens volgden, ze ontwikkelden zichzelf, doorstonden alle tanden des tijds en nu, 20 jaar later spelen ze als een hechte, strakke, door de wol geverfde (maar met nog evenveel drive als toen) en swingende band met een heel kenmerkend geluid. Niet in de laatste plaats door de prachtige 4 stemmige vocale arrangementen; niet alleen de koortjes maar ook blazersriffs, intro en vocal specials worden gezongen. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat, op de pianiste na, de bandleden allen vanaf nagenoeg de beginjaren erbij zijn en zijn en erbij zijn gebleven. En dat hoor en zie je!.

6 19 februari 2017: 1. The Slick Pit Ademloos goede fusionjazz van nu. U kent ze nog? Weather Report, The Brecker Brothers, Mahavishnu Orchestra. Het waren de groepen die de toekomst van de jazz in de jaren 70 een ander gezicht gaven. De hoogtijdagen van de fusionjazz zeg maar. Maar laten we even met zevenmijlslaarzen 40 jaar vooruit gaan. Want het kan en het mag weer. De nieuwe fusiongroep The Slick Pit is daar het perfecte voorbeeld van. Een project dat haast achteloos uitgroeide tot een hechte groep klasbakken. Vier professionele muzikanten, geschoold aan het conservatorium in Rotterdam, vonden elkaar in In de aanloop naar het jazzfestival van Bergen op Zoom, besloten saxofonist Steven Dietvorst, trompettist Raoul Garcia Vao, percussionist Peter van Aart en drummer Jeroen Dur de handschoen op te pakken en ruim baan te geven aan hun gezamenlijke passie. Vier bevlogen muzikanten die hun sporen ruimschoots hadden verdiend bij ondermeer bekende Nederlandse musicals (Lion King, Mamma Mia), percussiegroep Santola en talloze bekende orkesten, artiesten en bands, zochten en vonden de chemie. Dietvorst, saxofonist in het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en daarna een veelgevraagd componist en arrangeur, gaf de voorzet met een aantal ragfijne eigen composities. Het werd het begin van een wervelend avontuur. De groep werd aangevuld met gitarist Guy Nickels, toetsenman Ivo Stuivenberg en basgitarist Marco Dirne. Het resultaat mag gerust verbluffend heten. The Slick Pit is een dampend fusionjazzcollectief met invloeden van soul, pop, latin, gospel en blues. Naadloos goed gespeeld en live een lust voor oor en oog The Dutch All Stars Jazz Band De band is gestart in 2000 en is sindsdien een graag geziene gast in jazzclubs, op festivals en bij andere culturele evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Met aanstekelijk enthousiasme brengen de bandleden een heel gevarieerd repertoire: New Orleans, Dixieland, Blues, Chicago-style, Mainstream, Swing, Close Harmony Singing,

7 Boogiewoogie, etc. etc. Hierbij zijn invloeden van Louis Armstrong, Fats Waller, Benny Goodman, Eddie Condon en vele andere jazzgrootheden herkenbaar. Diverse tournees werden gemaakt naar festivals en jazz clubs in diverse landen van Europa. Terecht kan worden gesteld dat The Dutch All Stars Jazz Band zeker tot één van de toonaangevende jazzformaties van Nederland kan worden gerekend.

8 19 maart 2017: 1. The Two Tones Swing & Boogie In de jaren '40 en '50 was de jump & jive muziek of rhythm & blues zoals het genre ook wel wordt aangeduid, de populaire muziek bij uitstek van "zwart" Amerika. Jazzorkesten in grote of kleine bezetting zoals van o.a. Louis Jordan, Earl Bostic en Lionel Hampton stonden bekend om hun energieke en opzwepende dansmuziek waarbij het moeilijk was om stil te blijven zitten. De van oorsprong uit Tilburg afkomstige Two Tones Swing & Boogie Band houdt deze traditie levend. Met deze band waant de luisteraar zich het ene moment in een uitgelaten vijftiger jaren "Dance Hall, dan weer in een kleine jazzclub waarin de sfeer intiem en zwoel is. Ook rustige jazzy ballads en zonning Zuid-Amerikaanse uitstapjes staan op het repertoire. Dit alles gebracht op een geluidsniveau dat er ook nog een gezellig praatje gemaakt kan worden, bijvoorbeeld tijdens recepties en diners, maar waar ook de voetjes van de vloer mogen gaan. Bij al hun optredens staat bij The Two Tones het persoonlijke plezier dat zij aan het muziek maken beleven voorop, niet in het minst "When they've got the Blues" Never Mind Jazz Band Anders dan de naam doet vermoeden, staat de Never Mind Jazz Band wel degelijk voor een serieuze aanpak van de jazz uit de jaren twintig, met daarbij het accent op de gloriejaren Het repertoire strekt zich uit van de kleinere bands van Armstrong, King Oliver, Jelly Roll Morton, Jabbo Smith, Bix Beiderbecke), tot aan de vroege big bands zoals Fletcher Henderson, McKinney s Cotton Pickers, Clarence Williams, Paul Whiteman, Duke Ellington). De originelen zijn zodanig teruggearrangeerd naar de 6-mans bezetting, dat de band af en toe als tweemaal zo groot klinkt. De NMJB is een graag geziene gast in jazzclubs en is regelmatig te vinden op festivals in Nederland, België en Duitsland. Hoogtepunten waren een optreden op het North Sea Jazzfestival (1988) en uitnodigingen voor jazzfestivals en optredens in Hongarije, Denemarken, Frankrijk en op het prachtige Isola del Garda in Italië. Bij het 25-jarig jubileum in 2002 waren de onnavolgbare Bratislava Hot Serenaders uit Slowakije en crooner/performer Henry De Winter uit Berlijn de gasten van de band. De NMJB had de Serenaders eerder in Hongarije ontmoet. Met het optreden op het jubileumfeest hadden ze hun Nederlandse première. Inmiddels is in 2012 ook het 35-jarig

9 jubileum gevierd, waarbij de CD Charleston Is The Best Dance After All werd gepresenteerd.

10 23 april 2017: Latin Cruise (middagvullend) Latin Cruise is een 12-koppige band die het publiek meeneemt over de zeeën van Latin Jazz en Salsa Dura. Welkom aan boord! Zo leggen zij aan in havens van diverse Zuid- Amerikaanse ritmes, waaronder mambo, chachacha, bolero en guaracha. Latin Cruise heeft nummers op het repertoire van grote artiesten als Sonora Ponceña, Fania Allstars, Eddie Palmieri, Ray Barretto en Poncho Sanchez. De zangers Rudy Varela (Aruba); Ivan Rodriguez (Cuba); Henry Valle (Guatemala) en Roberto Cuello (Dominicaanse Republiek) zijn geboren met salsabloed in de aderen. Het aanstekelijke enthousiasme van deze performers drijft iedere cruiseganger naar de dansvloer. De arrangementen van Latin Cruise bieden veel ruimte voor boeiende solo s van de geroutineerde muzikanten, die allen een grote staat van dienst hebben in diverse salsa-, jazz- en popstromingen. Tot zover de informatie m.b.t. het seizoen Goirle, , Jazz Podium Goirle Ab Kroon

Informatie m.b.t. de concerten van Jazz Podium Goirle voor het seizoen 2016-2017 t.b.v. de seizoensbrochure van cc Jan van Besouw:

Informatie m.b.t. de concerten van Jazz Podium Goirle voor het seizoen 2016-2017 t.b.v. de seizoensbrochure van cc Jan van Besouw: Informatie m.b.t. de concerten van Jazz Podium Goirle voor het seizoen 2016-2017 t.b.v. de seizoensbrochure van cc Jan van Besouw: Algemeen: De concerten vinden plaats in het Grand Café van cc Jan van

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles Audio & Video Optreden boeken Optredens Gitaarles Over mij De speler hieronder (Guido Scope) bevat een aantal solo gitaar stukken en duo opnames met arrangementen, composities en improvisaties van hem

Nadere informatie

Bebop. De jaren veertig

Bebop. De jaren veertig Bebop De jaren veertig 1. Moderne jazz De muziek uit de swingperiode wordt klassieke jazz genoemd, de jazz die zich vanaf de jaren veertig ontwikkelde, moderne jazz. Jazz werd in de swingperiode beschouwd

Nadere informatie

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag Opdracht door K. 1157 woorden 21 november 2016 2,2 5 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling CKV Muziek Verslag Kunst is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Mensen van over de hele wereld

Nadere informatie

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!!

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!! Bourgondisch Boxmeer 23 & 24 mei 2015 Entertainment programma: za. 23 mei: 17.45 18.00u en 18.15 18.30u Slagwerkgroep Vortum-Mullem, Niet zomaar een standaard slagwerkgroep. Nee, deze 6 slagwerkers zijn

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl U heeft werkelijk wat gemist. Ja, u heeft wat gemist wanneer u C5Jazz niet heeft bezocht

Nadere informatie

3 e Zondag 2 februari 2014 4 e Zondag 2 maart 2014 Alet Kluitenberg - bandoneon. Gerlo Wesselink Kwartet Buenos Aires meets New Orleans

3 e Zondag 2 februari 2014 4 e Zondag 2 maart 2014 Alet Kluitenberg - bandoneon. Gerlo Wesselink Kwartet Buenos Aires meets New Orleans 6 thema concerten 1 e Zondag 6 oktober 2013 2 e Zondag 3 november 2013 Duke Ellington Orquesta Joan De Holanda Bijkerk s Band Tango s - CD Presentatie 3 e Zondag 2 februari 2014 4 e Zondag 2 maart 2014

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zaterdagavond 10 Januari 2015. Blueswheell(NL) The Bluesbones

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004 ob van de Wouw Rotterdam Jazz Orchestra december 2001 Het Rotterdam Jazz Orchestra werd eind 2003 opgericht door Rob van de Wouw, Louk Boudesteijn en Martijn de Laat. Door de oprichting kreeg Rotterdam

Nadere informatie

ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND

ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND Colofon Voorzitter Hans de Jager De Kilder 67 6983 HK Doesburg Tel. 0313-420647 j.jager49@chello.nl Secretaris Van de voorzitter, Kees Koning Hoofdstraat 60

Nadere informatie

Jan Menu Biografie XS

Jan Menu Biografie XS biografie jan menu Saxofonist (1962) won het prestigieuze Loosdrecht Jazzconcours in 1989 en ontving de Wessel Ilcken Prijs. Hij werd geprezen om zijn melodisch spel, eigen frasering, harmonisch inzicht

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Mijne Heren. Triologie. Trio No Problem

Mijne Heren. Triologie. Trio No Problem Achtergrondmuziek U boekt bij ons de meest professionele achtergrondmuziek voor uw borrel of receptie. Het geluidsniveau wordt altijd aangepast aan uw wensen. Mijne Heren Dit combo bestaat uit piano, drum

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Werkstuk Muziek Jazz 6,3. Werkstuk door een scholier 1700 woorden 17 februari keer beoordeeld. Inleiding

Werkstuk Muziek Jazz 6,3. Werkstuk door een scholier 1700 woorden 17 februari keer beoordeeld. Inleiding Werkstuk Muziek Jazz Werkstuk door een scholier 1700 woorden 17 februari 2004 6,3 297 keer beoordeeld Vak Muziek Inleiding Ik heb mijn verslag voor muziek over de Jazz gedaan. Ik heb de Jazz gekozen omdat

Nadere informatie

salonclassique het koninklijk concertgebouw Kleine Zaal presenteert in seizoen

salonclassique het koninklijk concertgebouw Kleine Zaal presenteert in seizoen presenteert in seizoen 2018-2019 het koninklijk concertgebouw Kleine Zaal 8 NOVEMBER 2018, 20:15 UUR SALON 'MEDITERRANEO' Gitaar en strijkers Paganini, De Fossa, Boccherini... 16 MEI 2019, 20:15 UUR SALON

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve.

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve. SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA 13.00 13.30 14.00 14.30 15.00 15.30 16.00 16.30 17.00 17.30 18.00 De Kerck Hoeve Until Noted Yann Lawick Yann Lawick Van Wijnhoven Bosrestaurant De Belvertshoeve Noa Zzzingrid

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Een jazzproeverij. Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers. 5 mei. Jazzy Huiskamers

Een jazzproeverij. Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers. 5 mei. Jazzy Huiskamers Een jazzproeverij Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers 5 mei 2016 Jazzy Huiskamers Visstraat Donderdag 5 mei: Hemelvaart 6 de Jazzy Huiskamers De 6.de keer al

Nadere informatie

David Kweksilber Big Band. ANBI informatie

David Kweksilber Big Band. ANBI informatie David Kweksilber Big Band ANBI informatie Inhoudsopgave Algemeen... 3 Beleidsplan... 3 Doelstelling... 3 Verslag uitgeoefende activiteiten... 3 Optredens (activiteiten)... 4 Pressquotes DKBB 2011/12...

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

Programmering en informatie artiesten Proms 2014

Programmering en informatie artiesten Proms 2014 Programmering en informatie artiesten Proms 2014 Presentatie: John van der Sanden Duizendpoot van der Sanden is al jarenlang de vaste speaker op de Proms en daar zijn we trots op. Naast het presenteren

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Interview met de Bluebirds

Interview met de Bluebirds Interview met de Bluebirds Van L.R; Rachel louise, Elske Wall, Krystl 26-02-2017 Even een kort gebeuren na hun repetities en dus... een interview! Fred : Allereerst welkom dames en dank om tijd voor mij

Nadere informatie

33e ten bate van het Friendship Sports Centre Spant! Zaterdag 19 maart 2016

33e ten bate van het Friendship Sports Centre Spant! Zaterdag 19 maart 2016 33 e ten bate van het Friendship Sports Centre Spant! Zaterdag 19 maart 2016 2016 All that Jazz...... en een fantastisch Charity Dinner Zaterdag 19 maart vindt voor de 33 e keer het Goois Jazz Festival

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Pers bericht Echt - 22 oktober 2011

Pers bericht Echt - 22 oktober 2011 Pers bericht Echt - 22 oktober 2011 De in Puerto Rico woonachtige Limburgse wereldmusicus May Peters was afgelopen week te gast in Estland. Op uitnodiging van Bert Langeler van Global Music Facilities

Nadere informatie

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling!

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! 1 van 8 15-4-2014 13:18 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! Fête de la Musique 2014 Lazy Sunday Afternoon 2014 Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Beleidsplan JazzArt Orchestra 2015-2018

Beleidsplan JazzArt Orchestra 2015-2018 Beleidsplan JazzArt Orchestra 2015-2018 Stichting JazzArt 1-2-2015 Evaluatie 2010-2014. De Stichting JazzArt heeft de, in haar eerste beleidsplan voor JazzArt Orchestra 2010-2014, gestelde doelen, gerealiseerd:

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Jaargang 5, Maart 2013

Nieuwsbrief, Jaargang 5, Maart 2013 1 van 5 11/1/2014 11:02 AM Nieuwsbrief, Jaargang 5, Maart 2013 Op Internet: www.jazzclubhardenberg.nl Redactie: Ton Karmiggelt Reacties en suggesties zijn welkom via e-mail. In deze nieuwsbrief: Met dank

Nadere informatie

Nieuw de nieuwsbrief. Van de The Blues Connection.

Nieuw de nieuwsbrief. Van de The Blues Connection. nieuwsbrief 01-01-2014 Jaargang 1, nummer 1 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Nieuw de nieuwsbrief. Van de The Blues Connection. Beste

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

The O Side of Brass. O Brass - koperensemble

The O Side of Brass. O Brass - koperensemble The O Side of Brass O Brass - koperensemble INHOUD INHOUD 2 WIE ZIJN WE? 3 VERWEZELIJKINGEN 4 THE O SIDE OF BRASS 5 CONCEPT 5 APERITIEFCONCERT 6 AVONDVULLEND CONCERT 7 CONTACT 7 2 WIE ZIJN WE? O Brass

Nadere informatie

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius Met veel plezier schrijven wij, de drie voorzitters van de mannenkoren uit Klimmen, Geulle en Someren, een inleidend woord voor het Drie Koren Concert dat in de maand mei 2019 in drie plaatsen wordt uitgevoerd.

Nadere informatie

The Delft Chambers Programmaoverzicht

The Delft Chambers Programmaoverzicht The Delft Chambers Programmaoverzicht vr 05 aug 2016 The Delft Chambers Tijdschema 3 Programmatoelichting 4 Plattegrond 6 Vandaag brengen wij het Delft Chamber Music Festival bij u thuis, nou ja, als u

Nadere informatie

Rueda Libre. Slingerend tussen jazz en tango

Rueda Libre. Slingerend tussen jazz en tango Rueda Libre Slingerend tussen jazz en tango Rueda Libre biedt een repertoire van originele composities met een grote beeldenrijkdom waarbij, zoals in een film, elk nummer de toon zet voor een nieuw universum

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd.

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Tom Schoemaker zal ook iets vertellen over het idee voor het kunstwerk en de 'making of'. Vanaf 15.00

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

yellow sounds & other colours Contact:

yellow sounds & other colours Contact: Saxkartel brengt jazz- en moderne muziek in een wat minder gebruikelijk kader: als kamermuziek met slechts vier saxofoons zonder bas en drums. Deze groep kan je best vergelijken met een strijkkwartet.

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

De rol van de instrumenten in mainstream jazz.

De rol van de instrumenten in mainstream jazz. De rol van de instrumenten in mainstream jazz. Jazz is in de eerste plaats een groepskunst, waarbij verschillende instrumenten collectief improviseren. De instrumenten spelen niet gelijk wat.. De rol die

Nadere informatie

Cyril Directie. Succesvol drummer en muzikale allesvreter

Cyril Directie. Succesvol drummer en muzikale allesvreter Succesvol drummer en muzikale allesvreter Het is een feest der herkenning voor hem als hij in Deventer arriveert voor dit interview. Zijn hometown de eerste 23 jaar van zijn leven. Cyril Directie, bekend

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

BELEIDSPLAN ACTIVITEITENKALENDER STICHTING JAZZHUIS

BELEIDSPLAN ACTIVITEITENKALENDER STICHTING JAZZHUIS BELEIDSPLAN & ACTIVITEITENKALENDER STICHTING JAZZHUIS 2015-2017 versie: 30 maart 2015 INHOUD I Doel van de stichting.. 3 II Korte voorgeschiedenis.. 3 2.1 Nulde seizoen 2013-2014 3 III Actuele beleid en

Nadere informatie

Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011

Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011 Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011 Albumcover DelMontis Straightforward Fascination Het begon ooit in Porgy & Bess

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

Pieps Hofleveranciers

Pieps Hofleveranciers Pieps Hofleveranciers Bezetting 1966 René Groot Rein van Briemen Martin Lagerweg saxofoon/ percussie percussie/ fluit div. instrumenten Afbeelding hiernaast geschilderd door Rein van Briemen met v.l.n.r.

Nadere informatie

Stromingen in vogelvlucht

Stromingen in vogelvlucht Stromingen in vogelvlucht Grieken en Romeinen (Klassiek Erfgoed) 500 v. Chr. tot 400 n. Chr. Middeleeuwen (Goddelijke Orde) 500 tot 1500 Renaissance (Homo Universalis) 1500 tot 1600 Barok en Rococo (Verleiding

Nadere informatie

Muzikale Verbeelding

Muzikale Verbeelding Muzikale Verbeelding 1 INLEIDING DOOR MARCO C. DE BRUIN Marco C. de Bruin is een componist die schrijft in een frisse mix van pop en jazz met een vleugje hedendaags. Zijn muziek is uitgevoerd door o.a.

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Zoals jullie allen weten is C5 Jazz gedurende de zomermaanden gesloten, maar dat wil niet

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 11.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel Kinderen in de leeftijd 5 tot 11 jaar kunnen

Nadere informatie

Clublokaal Brasserie De Manege,Jachtlaan 8a Apeldoorn tel

Clublokaal Brasserie De Manege,Jachtlaan 8a Apeldoorn tel Jazz Mag Redactie adres: Loseweg 131, 7315 DB Apeldoorn, tel 055-5788668 Bankrekening penningmeester IBAN NR: NL50INGB0004406800 Inschr. Nr. KvK.: 40101491 Website www.trianglejazzclub.nl Email: bep.westendorp@planet.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection Nieuwsbrief 01-03-2016 Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 20 maart 2016. Robbert Fossen & Peter

Nadere informatie

TRIBUTE SHOW waarbij leden van

TRIBUTE SHOW waarbij leden van Trespass Tribute Show in Spanje...! Het gaat om de unieke TRESPASS TRIBUTE SHOW waarbij leden van Trespass & Friends een ode brengen aan Riny Heesters en Riem de Wolff. Beide overleden in de zomer van

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

ZeelandJazz. Jack van Aspert, voorzittter Hans Zuiderbaan, vice voorzitter

ZeelandJazz. Jack van Aspert, voorzittter Hans Zuiderbaan, vice voorzitter SPONSORING 2 ZeelandJazz Het afgelopen jaar kwamen de eerste geluiden naar buiten: Terneuzen en Middelburg zouden elkaar hebben gevonden op het gebied van jazz. Inderdaad, de eerste verkennende gesprekken

Nadere informatie

Les 4. keer zo lang als een kwartrust, een kwartrust is weer twee keer zo lang als een achtste rust, en een achtste is twee keer een zestiende.

Les 4. keer zo lang als een kwartrust, een kwartrust is weer twee keer zo lang als een achtste rust, en een achtste is twee keer een zestiende. Notenwaarden en rusten Les 4 TELLEN TELLEN! Om muziek duidelijk op te schrijven gebruiken we noten van verschillende lengte. Anders gezegd: we gebruiken verschillende notenwaarden. En bij elke notenwaarde

Nadere informatie

FRIEJAM brengt het Friese jazzlandschap (weer) tot bloei

FRIEJAM brengt het Friese jazzlandschap (weer) tot bloei FRIEJAM brengt het Friese jazzlandschap (weer) tot bloei Voorjaar 2014 is FRIEJAM opgericht, de Friese bond van jazzmuzikanten. Het doel van deze vereniging is het bevorderen van de jazzbeoefening in Fryslân.

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Intussen was er een nieuw bestuurslid bijgekomen n.l. Wim Oostelbos. Hij zou snel bekend worden als de man met de creatieve stropdassen.

Intussen was er een nieuw bestuurslid bijgekomen n.l. Wim Oostelbos. Hij zou snel bekend worden als de man met de creatieve stropdassen. Seizoen 1996-1997. Intussen was er een nieuw bestuurslid bijgekomen n.l. Wim Oostelbos. Hij zou snel bekend worden als de man met de creatieve stropdassen. 26 Oct. New Orleans Red Beans. Deze band uit

Nadere informatie

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 tijd eindtijd titel lokaal voor wie? wat ga je doen/leren? iedere dinsdag -woensdag-donderdag muziekinstrumenten uitproberen voor jong

Nadere informatie

Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014

Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014 Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014 1 Nieuw beleid 2 de concerten 3 uitbreiding stichting 4 samenwerking met het Chasse Theater 5 nieuwe zaalinrichting 1 1: Nieuw beleid Verslag

Nadere informatie

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15. IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG november 2013 TOG INTERNATIONAAL AGENDA 2013-2014: TOG KORT NIEUWS zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.00u

Nadere informatie

WELKOM IN MUSART Welkom in Musart (voorheen gekend als Muziekhumaniora Kindsheid Jesu Hasselt) - een muziekopleiding die zich richt op jonge talentrijke musici in klassieke muziek, jazz en pop - die is

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Jaargang 7, oktober 2015

Nieuwsbrief, Jaargang 7, oktober 2015 Nieuwsbrief, Jaargang 7, oktober 2015 Op Internet: www.jazzclubhardenberg.nl Redactie: Ton Karmiggelt Reacties en suggesties zijn welkom via e-mail. In deze nieuwsbrief: Met dank aan: Het nieuwe seizoen

Nadere informatie

LESBRIEF DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 27 en dinsdag 28 maart SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam

LESBRIEF DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 27 en dinsdag 28 maart SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam LESBRIEF DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 27 en dinsdag 28 maart 2017 SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen en de Marinierskapel

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

Luister Zo! LUISTER CD Kinderjazz

Luister Zo! LUISTER CD Kinderjazz Luister Zo! LUISTER CD Kinderjazz Voor de LEERKRACHT WW INLEIDING LUISTER ZO! Luisteren is één van de belangrijkste activiteiten als je muziek maakt. Alleen door goed te luisteren kun je goed muziek maken.

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

donderdag 4 juni: Trio BraamDeJoodeVatcher feat. Peter van Bergen meets Royal Improvisers Orchestra

donderdag 4 juni: Trio BraamDeJoodeVatcher feat. Peter van Bergen meets Royal Improvisers Orchestra De Nieuwe Slag en Prinseneiland Producties presenteren: ROYAL FLUSH zaterdag 18 april: Tobias Delius 4tet meets Royal Improvisers Orchestra vrijdag 8 mei: ICP Orkest meets Royal Improvisers Orchestra donderdag

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25 Nieuwsbrief 01-11-2016 Jaargang 3, nummer 25 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 11 December

Nadere informatie

ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK. een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten

ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK.  een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten EVENTS, TECHNIEK & LIVE MUZIEK een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK LIVE MUZIEK compleet & zorgeloos voor elke gelegenheid en op iedere locatie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Jaargang 7, november 2015

Nieuwsbrief, Jaargang 7, november 2015 Nieuwsbrief, Jaargang 7, november 2015 Op Internet: www.jazzclubhardenberg.nl Redactie: Ton Karmiggelt Reacties en suggesties zijn welkom via e-mail. In deze nieuwsbrief: Met dank aan: Geweldige start

Nadere informatie

Stichting P.J.P.J. Jaarverslag 2013/2014. 1. Jaarverslag 2013/2014. 3. Bestuurssamenstelling INHOUD. a. Balans per 31 augustus 2014

Stichting P.J.P.J. Jaarverslag 2013/2014. 1. Jaarverslag 2013/2014. 3. Bestuurssamenstelling INHOUD. a. Balans per 31 augustus 2014 Jaarverslag 2013/2014 1 Stichting P.J.P.J. Jaarverslag 2013/2014 INHOUD 1. Jaarverslag 2013/2014 2. a. Balans per 31 augustus 2014 b. Winst en Verliesrekening 2013/2014 3. Bestuurssamenstelling 2 Stichting

Nadere informatie

Een jazzproeverij. Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers. 30 mei. Jazzy Huiskamers

Een jazzproeverij. Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers. 30 mei. Jazzy Huiskamers Een jazzproeverij Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers 30 mei 2019 Jazzy Huiskamers Visstraat Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag Jazzy Huiskamers 2019 Opnieuw 40

Nadere informatie

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender J A A R G A N G 3 NO. 1 4 Van onze voorzitter November 2011 INHOUD: Van onze voorzitter Intocht Sint Nicolaas Op de lessenaar Interview: Martien Maas Caeciliafeest Intermezzo Activiteiten kalender Zoals

Nadere informatie