aangebracht worden, i.v.m. de te hoge vochtigheidsgraad in deze periode. De wilgentunnels en

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "aangebracht worden, i.v.m. de te hoge vochtigheidsgraad in deze periode. De wilgentunnels en"

Transcriptie

1 Belangrijke data 4 oktober - 13 oktober Kinderboekenweek (Thema: Gruwelijk eng!) 6 oktober Bezoek groep 1-2b aan het Rob Scholte Museum 10 oktober Bezoek groep 1-2a aan het Rob Scholte Museum 10 oktober MR - vergadering (locatie t Tuselant) 11 en 12 oktober Kunstenares mevr. van Heteren in groepen oktober Bezoek groep 8 aan het Rob Scholte Museum 16 en 20 oktober Workshop Triade 100 jaar De Stijl : groepen oktober Open ochtend uur 17 oktober Informatie - avond uur 18, 31 okt. en 1 nov. Informatie - avond Scholen aan Zee oktober Herfstvakantie 30 oktober - 3 november Eerste ronde 10-min. gesprekken 2 november Bezoek Helderse Vallei groepen november Techniek Talent in groep 7 6 november Luizencontrole 7 november Nationaal Schoolontbijt 7 november Doe-middag groep 8 Scholen Aan zee 11 november Sint Maarten (school open van uur) 13 november AC-vergadering (aanvang uur) Nieuwsbrief Oktober 2017 Bezoekadres Javastraat DA Den Helder Postadres Postbus AL Den Helder Nieuwsbrief 2014 Kleuterplein vorderingen en hulp gevraagd! De architect die ons voorplein ontwerpt en opdrachten uitzet is wegens persoonlijke omstandigheden tijdelijk uit de roulatie geweest. Wij werken er nu hard aan om de realisatie van het nieuwe voorplein zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Het bedrijf Bijpost Bestrating neemt de opdracht voor zijn rekening. In de kerstvakantie worden de eerste stappen gezet (het grondwerk en o.a. aanbrengen van rioolbuizen, boomstammetjes en staptegels). Pleinplakkers kunnen pas weer in maart 2018 aangebracht worden, i.v.m. de te hoge vochtigheidsgraad in deze periode. De wilgentunnels en wilgenhut kunnen tevens worden geplant in maart Dan zullen ook de apentouwen worden aangebracht. Over de overige onderdelen (o.a. een tankstation, belijning en het natuurlijke restaurant) worden nog concrete afspraken gemaakt. Op dit moment zijn wij op zoek naar sterke ouders die ons willen assisteren mooie planten af te graven (elders in Den Helder) en deze te verplaatsen naar ons schoolplein. Bent u / kent u iemand die in de gelegenheid ons te helpen? U kunt dit doorgeven aan juf Hilda of juf Annemieke. Alvast bedankt!

2 Open ochtend en informatieavond Op dinsdagochtend 17 oktober organiseren wij een open ochtend. Belangstellenden die in onze buurt wonen maar geen kinderen bij ons op school hebben kunnen dan een kijkje nemen. De deuren zullen geopend zijn van uur uur, juf Annemieke en leerlingen van groep 8 staan dan klaar om een ieder rond te leiden. Kent u iemand, heeft u buren of vrienden met jonge kinderen die wel eens rond zouden willen kijken? Ze zijn van harte welkom! Op dinsdagavond 17 oktober vindt onze jaarlijkse informatie-avond plaats. U wordt tijdens deze avond geïnformeerd over alles wat er plaats vindt in de groep van uw kind komend schooljaar. Deze informatie bieden wij eens per jaar en wij hechten daarom veel belang aan uw komst. U bent van harte welkom tussen in het lokaal van uw kind. Door inloop bent u in de gelegenheid om meer groepen te bezoeken. Uw zoon of dochter zal vertellen over de werkwijze die wij op school inzetten. Daarnaast is de groepsleerkracht aanwezig om u te informeren over nadere zaken. Om uur en is er tevens in de koffiekamer de mogelijkheid geïnformeerd te worden over onze methode voor de sociaal emotionele ontwikkeling, De Vreedzame School. Juf Annemieke vertelt dan kort over de inhoud hiervan. Natuurlijk kunt u de mooie kunstwerken bewonderen waar alle kinderen deze huidige periode hard aan (hebben) (ge)werken(t). Tot slot is er een informatiepunt vanuit Hortus Overzee (voormalig: Oranjerie De groene Parel) en staat er een kopje koffie of thee voor u klaar in de aula. Tot dan! Ouderbijdrage Graag wil de activiteitencommissie u vragen om de ouderbijdrage voor het huidige schooljaar De ouderbijdrage is dit schooljaar vastgesteld op 17,50. Wij gebruiken de bijdrage voor o.a.: De collectieve schoolverzekering; De gebeurtenissen rondom de feestdagen zoals: sint maarten, sinterklaas, kerst, pasen; De traktaties bij de sportieve activiteiten zoals: schoolbasketbal, schoolvoetbal, schoolhandbal. Wij willen u verzoeken dit bedrag over te maken naar het bankrekeningnummer van de AC OBS De Kluft, t.w. NL 20 ABNA Graag met vermelding van de naam van uw kind(eren). Namens de activiteitencommissie en natuurlijk alle leerlingen: alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

3 Even voorstellen! Mijn naam is Marlena van Langevelde 27 jaar, student aan de Pabo in Alkmaar. Vanaf oktober tot begin januari loop ik stage op de maandagen en donderdagen in groep 7 bij juf Simone. Ik ben dit jaar begonnen aan de verkorte opleiding tot leraar, en hoop deze binnen twee jaar af te ronden. Ik kijk er in ieder geval naar uit om les te geven in groep 7! Hierbij wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Jessy Georgiades-Iseger en ik kom stage lopen in groep 5/6 van de Kluft. Tot en met januari 2018 zal ik elke vrijdag in groep 5/6 aanwezig zijn. Mijn stage loop ik in het kader van de opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo) aan Inholland in Alkmaar. Ik ben 27 jaar oud en woon in Den Helder. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van bijna 3 jaar. Ik hoop de kinderen veel te kunnen leren, maar ook van hen te leren. Ik heb erg veel zin om voor de klas te staan! In gesprek met... Mijn naam is Judith de Boer, 21 jaar en woonachtig in Den Helder. Nadat ik in juli van dit jaar ben afgestudeerd tot pedagoog, ben ik in september gestart met de verkorte deeltijd opleiding tot leraar basisonderwijs (PABO). Om praktijkervaring op te doen loop ik tot begin februari stage in groep 8, de klas van meester Robert. Naast het volgen van deze opleiding ben ik werkzaam als integraal begeleider binnen het cluster kind en jeugd van s Heeren Loo. Ik hoop op de Kluft veel te leren en mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van uw zoon/dochter. In gesprek met een ouder / verzorger die zich uitspreekt over de keuze voor onze school. Vandaag aan het woord: Cynthia Reeberg. Cynthia is de moeder van Quinty (groep 5/6), overblijfouder op De Kluft en lid van de Activiteitencommissie. Waarom hebben jullie destijds voor De Kluft gekozen? We hebben meerdere scholen bezocht. Tijdens ons bezoek aan De Kluft was er rust in de school. Het voelde meteen goed, ook door de fijne sfeer. Wat spreekt jullie op dit moment aan op school? De fijne sfeer en rust in de school zijn nog steeds aanwezig. Er is sprake van 1 team van leraren. Ik vind het daarnaast fijn dat de kinderen vaak dingen gezamenlijk ondernemen, iedereen kent elkaar binnen de school. Het programma van De Vreedzame School spreekt mij aan. Ik merk aan Quinty dat ze dit oppakt en inzet in contact met anderen. Tot slot vind ik het leuk dat er veel projecten worden opgepakt, zoals nu het thema Kunst. Je bent overblijfouder en lid van de activiteitencommissie. Waarom vind je dit belangrijk? Ik vind het in de eerste plaats vooral heel erg leuk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je op deze manier als ouder betrokken blijft bij je kind. Je beleeft op deze manier ook dingen samen. Quinty gaat met plezier heen, ik vind het fijn dat ik als ouder wat kan doen voor de school!

4 Schoolfruit Dit schooljaar ontvangen we weer met ingang van de week van 13 november 20 weken lang drie stuks fruit per week, per leerling! Waarom deze subsidie? Het is lekker en gezond. Op dit moment eet maar 2% van de Nederlandse kinderen genoeg groente. Een kwart krijgt elke dag twee stuks fruit. De porties vergroten is gemakkelijk en levert gezondheidswinst op. Een goede eerste stap is: vaker fruit en groente eten op school. - Het werkt. Leerlingen die naar een school gaan met een goed schoolfruitbeleid, kiezen thuis ook vaker voor fruit tussendoor. Ook eten zij meer groente dan voorheen. - Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Dat geldt voor soorten uit de volle grond en van het seizoen, maar bijvoorbeeld ook voor een aantal importproducten, zoals bananen en sinaasappels. - Het is leerzaam. Kinderen ontdekken door de gezonde lessen meer over de herkomst van eten, de seizoenen en over de verschillende soorten fruit en groente. - Het kan helpen om overgewicht te voorkomen. Op dit moment is één op de zeven kinderen te zwaar. Fruit en groente verzadigen goed en leveren relatief weinig calorieën. Als kinderen meekrijgen dat fruit en groente lekker zijn voor tussendoor, kan dit helpen om minder te snoepen en snacken. - Een gezonde school presteert beter. Leerlingen op scholen waar gezond wordt gegeten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Deze maand ontvangen wij als school meer informatie over de leveringsdata. Wanneer hier meer over bekend is, ook wat betreft de organisatie, zullen wij u verder informeren. U kunt ook alvast kijken op de volgende website: Bent u in de gelegenheid om ons te helpen het fruit schoon te maken, te snijden en uit te delen? Opgeven kan bij juf Annemieke. Kunstweken U heeft er vast al het een en ander over gehoord: Deze periode wordt er in iedere groep gewerkt rondom het thema Kunst. De kinderen maken kennis tijdens dit thema met verschillende kunstenaars en technieken. De kunstenaars Mondriaan, Kadinsky, Haring, Warhol, van Gogh, Miro, Matisse en Picasso staan centraal. Verschillende groepen brengen een bezoek aan het Rob Scholte Museum. De groepen 5 t/m 8 krijgen tevens workshops aangeboden van Triade, over kunstbeweging De Stijl (opgericht zo n 100 jaar geleden). Diverse kunstenaars uit Den Helder en Schagen bezoeken De Kluft om te vertellen over hun bijzondere talent en de werken die zij maken. Binnenkort kunt u het werk van uw kind bekijken in zijn / haar online museum. Hier hoort u vlug meer over!

5 Traktatie-idee Vandaag: ijshoorntjes met fruit. Benodigdheden: - Hoorntjes / ijsbakjes - Kiwi - Ananas - Banaan - Appel Jarigen! 4 oktober Rona Alija 10 oktober Reza Borst 14 oktober Marius van Berlo 15 oktober Eileen van den Berg 15 oktober Chloë Kamminga 18 oktober Abas Almaliki 17 oktober Miths Landaal 23 oktober Hidde Kaper 24 oktober Dilailah Veenstra 29 oktober Jaylee Jongste 30 oktober Rosalee van der Zon Dag van de leraar Liza Hendriks van Vorm van de dag kwam in het kader van De dag van de leraar langs met lekkere smoothies. Bedankt Liza, top georganiseerd. De smoothies waren heerlijk! Namens het team van De Kluft: Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Nieuwe leerlingen In de maand oktober starten bij ons in de groepen 1-2 Floris van Bijleveld, Rona Alija en Hidde Kaper. Welkom allemaal op De Kluft. Wij wensen jullie een hele fijne, leerzame tijd bij ons op school! Schoolschaken Het schoolschaken is weer van start gegaan. Rogier Bruin (vader van Karlijn Bruin, groep 7) zal tot en met januari de schaaktraining voor zijn rekening nemen, om vervolgens in diezelfde maand aan te kunnen treden tijdens het schaakkampioenschap van Den Helder. Wij wensen jullie heel veel schaakplezier en succes!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Wij hebben er weer heel veel zin in en wensen iedereen veel leerplezier bij ons op school!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Wij hebben er weer heel veel zin in en wensen iedereen veel leerplezier bij ons op school! Belangrijke data 12 september AC - openingsbijeenkomst nieuw schooljaar (aanvang 18.00 uur) 13 september Luizencontrole 20 september Schoolfotograaf 25-29 september Week van de pauzehap (groepen 5-8) 2

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

Voedingsbeleid Gerhardschool

Voedingsbeleid Gerhardschool Voedingsbeleid Gerhardschool 2015 2016 Inhoud: 1. Inleiding 2. Lessen over gezonde voeding 3. Eten en drinken 4. EU schoolfruit 5. Gezonde traktaties 6. Feesten 7. Nationaal schoolontbijt 8. Handhaving

Nadere informatie

2master. express. Workshop coöperatief leren met ouders. Wat was het een leuke en inspirerende avond! Kalender: Verjaardagen:

2master. express. Workshop coöperatief leren met ouders. Wat was het een leuke en inspirerende avond! Kalender: Verjaardagen: Kalender: 2master express 21 maart: OV-vergadering 24 maart: Lenteontbijt Vossenjacht Speelgoedmiddag groep 1/2 25 maart: Goede Vrijdag 28 maart: 2e Paasdag 29 maart: Start Cultuurproject 1 april: Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s), NIEUWSBRIEF Oktober 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De eerste periode van het schooljaar zit er alweer op. Binnenkort kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende herfstvakantie. De periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 5 30-10-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Wat is schoolfruit Nieuws uit de middenbouw Zie ginds komt de stoomboot Het nationaal schoolontbijt Nieuws uit

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van november 2017

Toelichting bij de maandkalender van november 2017 Toelichting bij de maandkalender van november 2017 Studiemiddag Team Donderdagmiddag 2 november heeft het team een studiemiddag. Alle leerlingen zijn dan om 12.00 uur vrij Friese Tandenpoetsweek 2017 Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Belangrijke data. 5 november Personeel

Nieuwsbrief 3. Belangrijke data. 5 november Personeel Personeel Nieuwsbrief 3 Juf Ellen Neppelenbroek Juf Ellen is in de herfstvakantie bevallen! Zij en Michel hebben samen een gezonde dochter gekregen met de naam Linde. We wensen hen samen veel geluk toe!

Nadere informatie

Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse.

Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse. Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse. Kerk en School 2015 Het thema van Kerk en School 2015 is dit jaar Waar is het feestje?. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst

R.K. basisschool De Bronckhorst Nieuwsbrief 2 oktober 2013 STAGE Ook dit schooljaar zullen toekomstige juffen en meesters hun stage op De Bronckhorst vervullen. Wij verwelkomen Annick in groep 1/2c, Loes in groep 3b, Timo in groep 4b

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014 In dit nummer: De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 13-11-2014 - Geweldig nieuws van juf Anne! -Welkom en afscheid van leerlingen - Schoolfruitprogramma - Schoolontbijt, 5 november - Juf Yvonne zorgverlof

Nadere informatie

Voor u ligt de tweede Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. We hebben weer de nodige nieuwtjes en mededelingen voor u:

Voor u ligt de tweede Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. We hebben weer de nodige nieuwtjes en mededelingen voor u: Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ligt de tweede Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. We hebben weer de nodige nieuwtjes en mededelingen voor u: Kinderboekenweek In

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Algemeen. In deze nieuwsbrief. Korfbaltoernooi groepen 3-4. Pleiadenplantsoen BS IJmuiden tel

Nieuwsbrief 4. Algemeen. In deze nieuwsbrief. Korfbaltoernooi groepen 3-4. Pleiadenplantsoen BS IJmuiden tel Pleiadenplantsoen 63 1973 BS IJmuiden tel. 0255-511233 info@pleiaden.nl Nieuwsbrief 4 04-11-2016 Week 43 Korfbaltoernooi groepen 3-4 Groep 3 naar molen de Zandhaas Studiedag Facebook Fruitdag of Gruitendag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

CBS Fan e Wiken. Belangrijke data. Van de directie. Nieuwsbrief nr. 5 4 november 2016

CBS Fan e Wiken. Belangrijke data. Van de directie. Nieuwsbrief nr. 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 16-17 nr. 5 4 november 2016 CBS Fan e Wiken Wolfsklauw 27, 8411 RC, Jubbega Tel: 0516-461877 Mail: mail@cbsfanewiken.nl Van de directie Afgelopen week heeft u een mail ontvangen over het EU

Nadere informatie

www.dehuve.nl Studiedag leerkrachten Schoolfruit

www.dehuve.nl Studiedag leerkrachten Schoolfruit www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, woensdag 28 oktober 2015 Studiedag leerkrachten Zoals u al in de jaarkalender hebt gelezen, heeft het

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

We zijn weer gestart! Terugblik afgelopen periode

We zijn weer gestart! Terugblik afgelopen periode 19 oktober 2018 We zijn weer gestart! Op 3 september j.l. zijn we weer blij van start gegaan na een heerlijke zomervakantie. Wat hebben we prachtig weer gehad en ook over de nazomer hebben we niet te klagen.

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Kennismakingsavond en jaarvergadering maandag 23 september

Kennismakingsavond en jaarvergadering maandag 23 september Nieuwsbrief Schooljaar 2019-2020 Nummer 2 Belangrijke data: Vrijdag 13 september Openingsviering in de kerk, 8.45 uur. Iedereen is altijd welkom. Maandag 16 september Natte gymles groep 7 Woensdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Belangrijke data oktober/november. 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november

Belangrijke data oktober/november. 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november Belangrijke data oktober/november 30 oktober 31 oktober 02 november 005 november 222 november NIO afname (locatie Dennenkamp) Luizencontrole + her controle fiets Afsluiting Kunstweken Start nieuw thema

Nadere informatie

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019 Belangrijke data 8 april Bezoek van De Klimaatbus aan groep 6-7 8 april Bezoek van groep 1-2B aan de lammetjes 8 april MR - bijeenkomst, locatie De Kluft (aanvang 19.00 uur) 12 april Koningsspelen 16 en

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer O.B.S. Heiligerlee Schoollaan 5 9677 PV HEILIGERLEE T: 0597 430730 E: obsheiligerlee@sooog.nl W: www.obs-heiligerlee.nl Nieuwsbrief 6 Jaargang 16 17 3 februari 2017 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits mei 2019

Maria Nieuwsflits mei 2019 Vanaf 21 t/m 24 mei: Woensdag 29 mei: Heeft u ons Digitaal Museum al bezocht? zoals u in de folder die u heeft gekregen heeft kunnen lezen, kunt nog steeds een kijkje nemen in het online museum waarin

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van november 2018

Toelichting bij de maandkalender van november 2018 Toelichting bij de maandkalender van november 2018 Aanwezigheid Pieter op de Skutslús in de maand november: Donderdag 1 november Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 8 november Dinsdag 13 november

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud: Armoede en arm zijn; kloof tussen arm en rijk; scheve verhoudingen; armoede en onrecht.

Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud: Armoede en arm zijn; kloof tussen arm en rijk; scheve verhoudingen; armoede en onrecht. Woensdag 4 november 2015 met o.a.: Schoolfruit Oud papier Schoolgruiten Omgaan met dyslexie 4 november Alweer een nieuwe maand op de kalender. Langzamerhand werken we toe naar het einde van 2015. De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 3, november 2018 AGENDA DECEMBER 5 Sinterklaas 6 Start thema Kerst 20 Kerstfeest 24 t/m 04-01 Kerstvakantie WELKOM In groep 1 zijn Tessa Veltman en Emma Berkenpas gestart. Wij wensen hen een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam oktober 2018 Belangrijke data: Herfstvakantie van maandag 22-10-2018 tot maandag 29-10-2018 dinsdag 06-11-2018 margedag alle groepen donderdag 08-11-2018 lampionnenfeest 16.00 uur tot 17.00 uur vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

t Vlinderke DECEMBER SCHOOLJAAR Pagina 1 Schoolkalender:

t Vlinderke DECEMBER SCHOOLJAAR Pagina 1 Schoolkalender: DECEMBER SCHOOLJAAR 2016-20172016 Schoolkalender: Vrijdag 2 december Vergadering leerlingenraad Maandag 5 december Sinterklaasviering Dinsdag 6 december Studiedag. Alle leerlingen vrij. Peuterspeelzaal

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Franciscusbericht. November 2015. Teamscholing/Ouderavond Talentontwikkeling, Wetenschap & Techniek

Franciscusbericht. November 2015. Teamscholing/Ouderavond Talentontwikkeling, Wetenschap & Techniek Franciscusbericht 2015-2016 November 2015 Na elke vakantie weer Teamscholing/Ouderavond Talentontwikkeling, Wetenschap & Techniek Zoals gemeld in het laatste Franciscusbericht staat Talentontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag

Nieuwsbrief van: Ouderbedankmiddag Ouderbedankmiddag Op donderdagmiddag 14 juli hebben we met alle kinderen de ouders, die op welke manier ons dit jaar geholpen hebben bedankt. Met een heerlijk kopje koffie of thee en een stuk cake erbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 2

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 2 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 2 Belangrijke data: Donderdag 20 september Vrijdag 21 september Informatieavond/ jaarvergadering donderdag 20 september Ook dit jaar gaan we de informatieavond van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht Voorwoord In de afgelopen week hebben we de periode van de Gouden Weken afgesloten. De Gouden Weken slaat op de eerste weken van het schooljaar, waarin er veelvuldig aandacht wordt besteed aan de groepsvorming.

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie