Voor u ligt de tweede Nieuwsbrief van het schooljaar We hebben weer de nodige nieuwtjes en mededelingen voor u:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor u ligt de tweede Nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. We hebben weer de nodige nieuwtjes en mededelingen voor u:"

Transcriptie

1 Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ligt de tweede Nieuwsbrief van het schooljaar We hebben weer de nodige nieuwtjes en mededelingen voor u: Kinderboekenweek In het kader van de jaarlijkse Kinderboekenweek hebben we als eerste thema van dit schooljaar gekozen voor: Raar maar waar. Op 8 oktober zijn we met alle kinderen naar de hal gegaan om dit thema te openen. Jammer dat het weer niet meewerkte, want dat hadden we het buitenpodium kunnen gebruiken en hadden de ouders er ook bij kunnen zijn. Om toch een indruk te krijgen: Kijk maar eens op onze Facebook pagina (ook te bereiken via het Facebooklogo op onze website). De Kinderboekenweek duurt bij ons veel meer dan een week; wij gaan tot achter in de maand november aandacht aan dit leuke en belangrijke thema besteden! Babynieuws We hebben heel veel babynieuws dit keer: Juf Rianne is op 27 september bevallen van een gezonde zoon. Hij heet Boaz. Ook juf Moniek is bevallen van een gezonde zoon die de naam Finn heeft gekregen. Hij is op 11 oktober geboren. Beiden families feliciteren we hierbij van harte en we wensen ze een hele leuke kraamtijd toe. We zien juf Rianne en juf Moniek na de kerstvakantie weer terug op school. Er is nog meer babynieuws: Juf Marloes, onze Onderwijsassistent en haar vriend Pim verwachten in april hun eerste kindje. We wensen hen samen een hele leuke tijd toe!

2 Meubilair Vorig schooljaar hebben we al nieuwe kasten gekregen. Nu gaan we binnenkort de rest van het meubilair vervangen door modern meubilair. In groep 3 staan er een paar setjes op proef. We hopen dit rond de jaarwisseling te kunnen realiseren. Kozijnen Vanaf 9 november worden de kozijnen van de meeste lokalen worden vervangen door nieuwe. Straks heeft het hele gebouw dubbel glas en daarmee een veel aangenamer binnenklimaat. Het is onvermijdelijk dat dit wat overlast geeft, maar we proberen dit te beperken door te gaan werken met een overlooplokaal. Voor het Sinterklaasfeest moet deze klus geklaard zijn. Hierna worden dan ook nog de (blauwe houten) boeidelen van de buitenkant van ons gebouw vervangen, maar daar merken we binnen weinig van. Werkplan groep 5 t/m 8 Vanaf dit schooljaar werken de kinderen van groep 5 tot en met 8 met een Werkplan. Dit vervangt de taakbrief die in veel klassen voorheen gebruikt werd. Wij verwachten, dat kinderen met het nieuwe werkplan meer betrokken worden op hun eigen leerproces. Tijdens de LLO-gesprekken, bepalen leerling, leerkracht en ouder/verzorger in gezamenlijk overleg de doelen en de activiteiten waaraan de leerling de komende periode gaat werken. Afhankelijk van de onderwijsbehoefte van het kind, wordt er gewerkt aan: - cruciale leerdoelen van komende periode (bijv. een kind moet alle tafels in groep 5 kennen) - het wegwerken van hiaten (bijv. een kind in groep 6 beheerst de tafels nog niet) - verrijking, verbreding, verdieping (bijv. extra uitdagende opdrachten) De leerkracht bepaalt en noteert samen met het kind aan welke activiteiten de leerling tijdens de inloop (dagelijks van uur) werkt. Na ongeveer 6 weken wordt het Werkplan bijgesteld. Tijdens de inloop en als al het andere werk klaar is, kan een leerling altijd kijken op het Werkplan, wat er nog moet gebeuren. Inloop Iedere dag is er vanaf 8.20 tot 8.45 uur een inloop. De kinderen moeten uiterlijk 8.30 uur in de les en aan het werk zijn. Het doel van de inloop is: - Vergemakkelijken van de overstap van huis naar school. Kinderen komen geleidelijk in de leerstand. - Vergroten van de ouderbetrokkenheid. Ouders/verzorgers hebben tussen 8.20 en 8.30 uur de tijd om de leerkracht nog even kort te spreken. Voor langere gesprekken kan een afspraak worden gemaakt.

3 - Tijdwinst. Klokslag half 9 is iedereen aan het werk. (Geen rijen die opgehaald moeten worden, geen jassen die ophangen moeten worden, geen drukte en geduw in de gangen etc.) - Tijdens de inloop werkt de leerling aan werkt aan de eigen leerdoelen. - De leerkracht begeleidt instructiegroepjes. Schoolfruit Onze school is één van scholen die mag deelnemen aan EU-Schoolfruit. Vanaf maandag 2 november tot en met woensdag 22 april (totaal 21 weken!!!) krijgen alle leerlingen op maandag, dinsdag en woensdag in de ochtendpauze een stukje groente of fruit. Waarom? Het is lekker en gezond. Op dit moment eet maar 2% van de Nederlandse kinderen genoeg groente. Een kwart krijgt elke dag twee stuks fruit. De porties vergroten is gemakkelijk en levert gezondheidswinst op. Een goede eerste stap is: vaker fruit en groente eten op school. Het werkt. Leerlingen die naar een school gaan met een goed schoolfruitbeleid, kiezen thuis ook vaker voor fruit tussendoor. Ook eten zij meer groente dan voorheen. 80% van de ouders vindt schoolfruit prettig. Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Dat geldt voor soorten uit de volle grond en van het seizoen, maar bijvoorbeeld ook voor een aantal importproducten, zoals bananen en sinaasappels. Het is leerzaam. Kinderen ontdekken meer over de herkomst van eten, de seizoenen en over de verschillende soorten fruit en groente. Het kan helpen om overgewicht te voorkomen. Op dit moment is één op de zeven kinderen te zwaar. Fruit en groente verzadigen goed en leveren relatief weinig calorieën. Als kinderen meekrijgen dat fruit en groente lekker zijn voor tussendoor, kan dit helpen om minder te snoepen en snacken. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen op scholen waar gezond wordt gegeten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen met bbuitenhuis@pcboapeldoorn.nl Stagiaires Kimberly Tersteeg komt t/m februari Zij is 1 e jaars pedagogiek student van de HAN Nijmegen. Ze begeleidt kinderen met woordenschattraining. Thirza Rouschop is 2 e jaars student van PABO Viaa uit Zwolle. Ze is er op maandag en dinsdag. Het 1e half jaar in groep 8 en het 2e half jaar in groep 3. Lotte Nieuwenhuis is 3 e jaars student van de KPZ uit Zwolle. Ze loopt 2 weken stage in groep 1/2c en gaat daarna naar groep 3.

4 Willieke Grave is ook 3 e jaars student van de KPZ uit Zwolle. Ze wil graag in de bovenbouw in het tweede half jaar. Loopt nu stage in groep 4 op de woensdag. Emma Boxtart is 1 e jaars KPZ. Ze begint haar stageperiode in groep 5. Esmee Tersteeg en Lotte Roos komen van VMBO zorg en welzijn. Vanaf de herfstvakantie lopen ze elke maandag stage in de groepen 1/ 2. Rachel Molenaar is 1 e jaars student Pedagogisch medewerker niveau 4 van ROC Aventus Apeldoorn. Ze loopt stage in de onderbouw en de (adventure) BSO op woensdag en donderdag. Leerlingparlement: Het nieuwe Leerlingenparlement is gekozen. De kinderen zijn voortvarend aan de slag gegaan. Ze doen dit samen met meester Teunis en met juf Christa, die ook verslagen maakt van de vergaderingen. Eén van de eerste werkzaamheden was het opstellen van een lijst met onderwerpen afkomstig uit de ideeënbussen om te bespreken, aan te pakken of te organiseren. Het eerste product wordt een (digitale) schoolkrant voor De Ploeg die maandelijks gaat verschijnen via Basisschoolnet. De volgende kinderen zitten in het parlement: Groep 5: Gwen en Merijn Groep 6: Aya en Rodin Groep 7: Merel en Niels Groep 8: Ivar en Noa Wiegers We wensen jullie heel veel succes toe met al jullie mooie plannen en ideeën! KDV Inmiddels is het herfst geworden en zijn we begonnen met de herfstactiviteiten. In de grote kring zingen we liedjes over de regen, paddenstoel, eekhoorn, eikels en kastanjes. Dan gaan we ook stevig staan als een boom en onze armen zijn de takken die heen en weer gaan door de wind. Verder wordt er natuurlijk ook veel over de herfst geknutseld. Ondertussen is Dierendag alweer achter de rug. Ter voorbereiding hebben we een activiteit gedaan met dierenknuffels. Dansen met de dieren en yoga-oefeningetjes zoals de dieren meedragen op je rug of op je hoofd, de knuffel op de buik leggen terwijl je ligt en je zo klein maken als een muisje. Na afloop gingen alle dieren bij elkaar slapen.

5 Van onze Ouderraad We hopen dat jullie hebben genoten van het pleinfeest dat we een paar weken geleden hebben gehad. Het was een echt feest voor iedereen. Het weer werkte zelfs ook nog gedeeltelijk mee (we waren bang dat het alleen maar zou regenen...dus vanuit dat gezichtspunt viel het mee).dank ook aan de ouders die hebben meegeholpen: super! En dank aan alle ouders en kinderen die er waren en die zo zichtbaar genoten hebben!! Toch willen we, nu we het hebben over hulp van jullie, ook graag iets aan jullie vragen: het kost ons vaak veel moeite om voldoende hulp te vinden. Na een oproep merken we dat we weinig reacties krijgen. Ook zijn het meestal dezelfde mensen die hulp aanbieden. Natuurlijk zijn we blij met deze hulp, heel blij zelfs...maar er moet vaak zo ontzettend hard gewerkt worden omdat de hulpgroep zo klein is. Vandaar ook onder andere de Helpende Handenlijst zodat jullie hulpmomenten ruim op tijd in kunnen plannen in het drukke leven van jonge gezinnen. Ons verzoek is eigenlijk: help zo veel mogelijk mee waar je kan, zodat we alle extra dingen voor de kinderen mogelijk kunnen blijven maken! Levert u de Helpende Handenlijst in bij de leerkracht als u dat nog niet gedaan heeft? We kunnen de hulp echt goed gebruiken. Om een beetje inzicht te krijgen in wat we afgelopen schooljaar hebben gedaan staat het jaarverslag op de website van school. Mochten daar vragen over zijn dan beantwoorden we die graag. Stuurt u dan een naar orploeg@pcboapeldoorn.nl dan maken we een afspraak met u hiervoor.

6 Op dinsdag 6 en 7 oktober hebben we de schoolfotograaf gehad. We hebben dit jaar gekozen voor een nieuwe fotograaf, waar we erg professioneel en prettig mee hebben samengewerkt. Na de herfstvakantie ontvangt ieder kind een kaartje met een inlogcode zodat u op de website van de fotograaf zelf de foto s kunt bestellen. Dennis, Roelof, Wendy, Petra, Jessica, Esther & Jetteke Ouderraad De Ploeg

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016

Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 02 Nieuwsbrief 23 september 2016 In deze editie: Kalender Bewegingsonderwijs groep 3

Nadere informatie

Voedingsbeleid Gerhardschool

Voedingsbeleid Gerhardschool Voedingsbeleid Gerhardschool 2015 2016 Inhoud: 1. Inleiding 2. Lessen over gezonde voeding 3. Eten en drinken 4. EU schoolfruit 5. Gezonde traktaties 6. Feesten 7. Nationaal schoolontbijt 8. Handhaving

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 5 30-10-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Wat is schoolfruit Nieuws uit de middenbouw Zie ginds komt de stoomboot Het nationaal schoolontbijt Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 30 oktober 2014 In dit nummer: De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 13-11-2014 - Geweldig nieuws van juf Anne! -Welkom en afscheid van leerlingen - Schoolfruitprogramma - Schoolontbijt, 5 november - Juf Yvonne zorgverlof

Nadere informatie

Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse.

Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse. Algemene informatie Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Bedankt voor uw interesse. Kerk en School 2015 Het thema van Kerk en School 2015 is dit jaar Waar is het feestje?. In de

Nadere informatie

2master. express. Workshop coöperatief leren met ouders. Wat was het een leuke en inspirerende avond! Kalender: Verjaardagen:

2master. express. Workshop coöperatief leren met ouders. Wat was het een leuke en inspirerende avond! Kalender: Verjaardagen: Kalender: 2master express 21 maart: OV-vergadering 24 maart: Lenteontbijt Vossenjacht Speelgoedmiddag groep 1/2 25 maart: Goede Vrijdag 28 maart: 2e Paasdag 29 maart: Start Cultuurproject 1 april: Nieuwsbrief

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst

R.K. basisschool De Bronckhorst Nieuwsbrief 2 oktober 2013 STAGE Ook dit schooljaar zullen toekomstige juffen en meesters hun stage op De Bronckhorst vervullen. Wij verwelkomen Annick in groep 1/2c, Loes in groep 3b, Timo in groep 4b

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Oktober Beste ouder(s), verzorger(s), NIEUWSBRIEF Oktober 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De eerste periode van het schooljaar zit er alweer op. Binnenkort kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende herfstvakantie. De periode

Nadere informatie

Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud: Armoede en arm zijn; kloof tussen arm en rijk; scheve verhoudingen; armoede en onrecht.

Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud: Armoede en arm zijn; kloof tussen arm en rijk; scheve verhoudingen; armoede en onrecht. Woensdag 4 november 2015 met o.a.: Schoolfruit Oud papier Schoolgruiten Omgaan met dyslexie 4 november Alweer een nieuwe maand op de kalender. Langzamerhand werken we toe naar het einde van 2015. De komende

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van november 2017

Toelichting bij de maandkalender van november 2017 Toelichting bij de maandkalender van november 2017 Studiemiddag Team Donderdagmiddag 2 november heeft het team een studiemiddag. Alle leerlingen zijn dan om 12.00 uur vrij Friese Tandenpoetsweek 2017 Van

Nadere informatie

www.dehuve.nl Studiedag leerkrachten Schoolfruit

www.dehuve.nl Studiedag leerkrachten Schoolfruit www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, woensdag 28 oktober 2015 Studiedag leerkrachten Zoals u al in de jaarkalender hebt gelezen, heeft het

Nadere informatie

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Agenda 23 t/m 27 Herfstvakantie oktober 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Voortgangsgesprekken november 6 november Koffiemoment nieuwe ouders groep 0/1C 8 november Rondleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Woensdag 14 oktober 2015 met o.a.: Schoolfruit Groen gezond schoolplein Fietsenkeuring Groen gezond schoolplein

Woensdag 14 oktober 2015 met o.a.: Schoolfruit Groen gezond schoolplein Fietsenkeuring Groen gezond schoolplein Woensdag 14 oktober 2015 met o.a.: Schoolfruit Groen gezond schoolplein Fietsenkeuring Groen gezond schoolplein 14 oktober De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer bijna op. 9 weken hebben we

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

OBS de Kubus Nieuwsbrief

OBS de Kubus Nieuwsbrief OBS de Kubus Nieuwsbrief Heindijk 20 3079 PM Rotterdam tel: 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam tel: 010-4829188 Peuterspeelzaal Reyeroord: 010-4834258 www.obsdekubus.nl Agenda 16 dec. : Kerstdiner

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht Voorwoord In de afgelopen week hebben we de periode van de Gouden Weken afgesloten. De Gouden Weken slaat op de eerste weken van het schooljaar, waarin er veelvuldig aandacht wordt besteed aan de groepsvorming.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Algemeen. In deze nieuwsbrief. Korfbaltoernooi groepen 3-4. Pleiadenplantsoen BS IJmuiden tel

Nieuwsbrief 4. Algemeen. In deze nieuwsbrief. Korfbaltoernooi groepen 3-4. Pleiadenplantsoen BS IJmuiden tel Pleiadenplantsoen 63 1973 BS IJmuiden tel. 0255-511233 info@pleiaden.nl Nieuwsbrief 4 04-11-2016 Week 43 Korfbaltoernooi groepen 3-4 Groep 3 naar molen de Zandhaas Studiedag Facebook Fruitdag of Gruitendag

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

We zijn weer gestart! Terugblik afgelopen periode

We zijn weer gestart! Terugblik afgelopen periode 19 oktober 2018 We zijn weer gestart! Op 3 september j.l. zijn we weer blij van start gegaan na een heerlijke zomervakantie. Wat hebben we prachtig weer gehad en ook over de nazomer hebben we niet te klagen.

Nadere informatie

Bedankt! Wij willen hierbij Albert Heijn Ugchelen bedanken voor de sponsering tijdens activiteiten school de afgelopen periode.

Bedankt! Wij willen hierbij Albert Heijn Ugchelen bedanken voor de sponsering tijdens activiteiten school de afgelopen periode. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Met regen en wind lijkt de zomer voorbij en de herfst zijn intrede te hebben gedaan. Door de hevige

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Nr september 2018

Nr september 2018 Nr. 03 21 september 2018 Inhoud Nr. 03 21 september 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Kennismakingsgesprekken en informatiemarkt... 1 Ouderhulp... 1 Brandbrief overblijf... 1 Studiedag... 2 Stagiaires... 3 GROEPSINFORMATIE...

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Daarnaast heeft Bianca bij de lessen bewegingsonderwijs ook studenten die ervaring op komen doen.

Daarnaast heeft Bianca bij de lessen bewegingsonderwijs ook studenten die ervaring op komen doen. Nieuwsbrief september 2015 juni 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. De Egelantier is een opleidingsschool 3. De wensen en verwachtingenavond 4. De excursie naar de Schaapskooi van groep 5 5. Wist

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 19 oktober Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 19 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 5 e Boemerang van dit schooljaar. Het lijkt er op dat het mooie weer voorbij is, de regen klatert uit de lucht. Goed voor de plantjes in het

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Hierbij onze nieuwsbrief van de maand april. We vragen uw aandacht voor het volgende nieuws:

Hierbij onze nieuwsbrief van de maand april. We vragen uw aandacht voor het volgende nieuws: Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellende lezers, Hierbij onze nieuwsbrief van de maand april. We vragen uw aandacht voor het volgende nieuws: Koningsspelen Vrijdag 22 april zijn er de jaarlijkse

Nadere informatie

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9 belangrijke data..... 4 november 2016 nr. 9 Maa 14 november GGD 10-jaar onderzoek Din 15 november GGD 10-jaar onderzoek Woe 16 november Ko ouderbijeenkomst thema Speel je mee en IPC-thema Winkelen Woe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg.

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. ROFFELTJE > Mag ik dan... De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. Pappa zegt: We gaan. Langs stoffige wegen gaan we. Over hoge golven. Tegengehouden door muren van prikkeldraad.

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Boazum, 9 oktober 2014, Vlak voor de herfstvakantie (wat is dat snel gegaan) de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Ouderavond Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

CBS Fan e Wiken. Belangrijke data. Van de directie. Nieuwsbrief nr. 5 4 november 2016

CBS Fan e Wiken. Belangrijke data. Van de directie. Nieuwsbrief nr. 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 16-17 nr. 5 4 november 2016 CBS Fan e Wiken Wolfsklauw 27, 8411 RC, Jubbega Tel: 0516-461877 Mail: mail@cbsfanewiken.nl Van de directie Afgelopen week heeft u een mail ontvangen over het EU

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

aangebracht worden, i.v.m. de te hoge vochtigheidsgraad in deze periode. De wilgentunnels en

aangebracht worden, i.v.m. de te hoge vochtigheidsgraad in deze periode. De wilgentunnels en Belangrijke data 4 oktober - 13 oktober Kinderboekenweek (Thema: Gruwelijk eng!) 6 oktober Bezoek groep 1-2b aan het Rob Scholte Museum 10 oktober Bezoek groep 1-2a aan het Rob Scholte Museum 10 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF November Schoolactiviteiten NIEUWSBRIEF November 014 INHOUD Schoolactiviteiten Schoolfruit 1 Kledinginzameling Techniekmiddag Studiedag Showtime Unicef Inloopavond Opening project 1- Voorstellen aan 3 Ingezonden berichten 3 Schoolactiviteiten

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kan anders! Prikbord 4, 9-10-2012 Dat kan anders! Dat is het thema van de Bijbelverhalen die deze week in de

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

De Burcht-Rietheim Nieuws

De Burcht-Rietheim Nieuws De Burcht-Rietheim Nieuws Schooljaar 2016-2017 nr. 2 (oktober 2016) Groep 1 t/m 5 Van Visvlietstraat 7-4388 CT Oost-Souburg - 0118 46 17 20 Groep 6 t/m 8 109 4388 VL Oost-Souburg 0118 21 76 22 Email: burcht-rietheim@onzewijs.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Informatieavond. Correcties op de schoolkalender. Kermis

KlimtorenNieuws. Informatieavond. Correcties op de schoolkalender. Kermis KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 02 16-09-2014 In dit nummer: Informatieavond Schoolkalender Kermis

Nadere informatie

Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 06 nov. Juël Lumingu juf Jeanne en juf Susanne 07 nov. Dilano Gijzen juf Isabel en juf

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 4 N I E U W S B R I E F 10-10-2018 Op woensdag 3 oktober werd de Kinderboekenweek officieel door ons geopend. Het thema dit jaar is vriendschap en tijdens de opening stond het prentenboek van Kleine

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van november 2018

Toelichting bij de maandkalender van november 2018 Toelichting bij de maandkalender van november 2018 Aanwezigheid Pieter op de Skutslús in de maand november: Donderdag 1 november Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 8 november Dinsdag 13 november

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 18 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Er zijn wat personele veranderingen op komst.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Voor juf Mirjam en de familie In gedachten zijn wij bij jullie

Voor juf Mirjam en de familie In gedachten zijn wij bij jullie Sept 018 Beste ouders/verzorgers van de St. Antoniusschool, Voor juf Mirjam en de familie In gedachten zijn wij bij jullie Juf Annabel Afgelopen week heeft juf Annabel weer wat werk gedaan op school en

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

VALKJE 3 Schooljaar 2015-2016

VALKJE 3 Schooljaar 2015-2016 Welkom Beste ouders en verzorgers, 30 OKTOBER 2015 VALKJE 3 Schooljaar 2015-2016 2010 1412121 10032 10 Schoolfruit en groente Vanaf maandag 2 november 2015 ontvangt onze school 21 weken lang gratis drie

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

vrijdag 16 oktober 2015

vrijdag 16 oktober 2015 directie aanwezig Week Activiteiten en bijzonderheden Leerlingenzorg 44 Domi 45 Ma Wo Vr 46 Doo 47 Ma Wo Vr 48 Do 26 okt 30 okt 02 nov 06 nov 09 nov 13 nov 16 nov 20 nov 23 nov 27 nov Herfstvakantie Ma

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data: Wist u dat. 26 september 2014, Jaargang 9, nummer 1

Nieuwsbrief. Belangrijke data: Wist u dat. 26 september 2014, Jaargang 9, nummer 1 26 september 2014, Jaargang 9, nummer 1 Belangrijke data: Maandag 22 september Start project- en kinderboekenweek Maandag 29 september Themaopening/ouderbijeenkomst gr 1/2 Dinsdag 30 september Schoolfotograaf

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Belangrijke data. 5 november Personeel

Nieuwsbrief 3. Belangrijke data. 5 november Personeel Personeel Nieuwsbrief 3 Juf Ellen Neppelenbroek Juf Ellen is in de herfstvakantie bevallen! Zij en Michel hebben samen een gezonde dochter gekregen met de naam Linde. We wensen hen samen veel geluk toe!

Nadere informatie