Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b"

Transcriptie

1 Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic Schoolreizen Texel-begeleiding Toonbeeld-activiteiten RaceLeesWeek Kinderboekenweekproject Talent gezocht Gym-EXTRA Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Informatieavond groep 4/5 Agenda september Juf Sandra Twaalfhoven. Juf Sandra van groep 6 is op 30 juni jl. bevallen van haar dochter Rosa. Deze nieuwe wereldburger en haar ouders maken het goed. Sandra zal op dinsdag 30 september a.s. haar werkzaamheden in groep 6 hervatten. Zij zal tot de Kerstvakantie op de dinsdagen en eenmaal per twee weken op de vrijdag werken. Na de Kerstvakantie zal zij ook de maandagen gaan werken. Zoals bekend, werkt juf Miranda de andere dagen in groep 6. Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is een viertal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. We stellen ze hierbij aan u voor: Jari Stalman in groep 1 / 2 Sare Nijland in groep 1 / 2 Yari Schut in groep 3 Julian Coric in groep 6 We heten Jari, Sare, Yari en Julian van harte welkom op De Klimop en wensen ze een fijne tijd toe bij ons op school. Zorgleerlingen. We hebben in het team afgesproken dat de groepsleraren binnen zes weken na aanvang van het nieuwe schooljaar de ouders van zorgleerlingen informeren hoe de start van het schooljaar is gegaan, zodat deze ouders goed geïnformeerd zijn over de overgang naar de nieuwe groep.

2 Gezonde School. In het kader van de Gezonde School nemen de kinderen op maan-, dins-, donder- en vrijdag voor hun tussendoortje halverwege de ochtend fruit en/of groente mee naar school. Dit gaat in alle groepen erg goed, alle kinderen hebben iets gezonds mee. Voor de lunch van tussen de middag verwachten we uiteraard hetzelfde. En dat gebeurt ook, de meeste kinderen krijgen een gezonde maaltijd mee. We zien echter dat een aantal kinderen met minder gezonde zaken naar school komen. Wij rekenen op de medewerking van ouders om een gezonde lunch mee te geven. Alvast bedankt voor uw medewerking. Teamstudiedag. Alle kinderen hebben maandag 1 september a.s. een extra vrije dag vanwege een teamstudiedag. Wij zijn tijdens deze dag helaas niet in staat om uw kind(eren) op te vangen, dus we gaan er van uit dat u dit zelf regelt. Infoavonden. In het begin van het schooljaar worden tijdens de infoavonden de ouders van alle groepen geïnformeerd over het lesprogramma. In dit schooljaar zijn de infoavonden op: *maandag 1 september: groepen 1/2 en 3 *dinsdag 2 september: groepen 4 en 5 *woensdag 3 september : groepen 6, 7 en 8 Basketbal-clinic. De in de Jaarinfo aangekondigde basketbal-clinic voor groep 8 op maandag 8 september a.s. gaat helaas niet door. De basketbalvereniging die deze clinic zou verzorgen, heeft hier vanwege te weinig belangstelling van afgezien. Schoolreizen. Dit schooljaar staan de volgende schoolreizen gepland: *Groep 1 t/m 3 gaat op donderdag 4 september a.s. naar Sprookjeswonderland te Enkhuizen. *Groep 4 t/m 7 gaat op donderdag 18 september a.s. naar Drievliet te Rijswijk. *Groep 8 gaat vanaf woensdag 10 september a.s. drie dagen op stap naar Texel. Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier toe! Vorige week heeft u van de penningmeester van de oudervereniging een betalingsverzoek voor een vrijwillige ouderbijdrage ontvangen. Als de betaling op problemen stuit, kan er overleg plaats vinden met de directie van de school. Als een leerling onverhoopt niet mee gaat met het schoolreisje, verwachten we het kind gewoon op school. Wij zorgen dan dat het kind onderwijs krijgt. Texel-begeleiding. Naast de leerkrachten van groep 8 juf Merel en meester Lars gaan juf Geertje en meester Marco mee als begeleiders bij het schoolkamp van groep 8 op Texel. Geertje wordt van 10 tot en met 13 september a.s. vervangen door juf Wilma en juf José vervangt Marco op deze drie dagen.

3 Toonbeeld-activiteiten. In de komende periode staan de volgende Toonbeeld-activiteiten op het programma: d.d. Groep: Aanvang: Wat: Waar: 8 sept. 1 / uur Voorstelling De olifant die woord hield Toonbeeld 25 sept uur Voorstelling Reismuis Geesterhage 25 sept uur Voorstelling Reismuis Geesterhage Wij wensen iedereen alvast veel plezier toe bij deze voorstellingen. RaceLeesWeek. In de week van 15 tot en 19 september a.s. organiseren we op De Klimop de zogenaamde RaceLeesWeek. In deze week gaan de (lezende) kinderen oefenen met het op tempo lezen van woordrijen. Zoals u wellicht weet, is De Klimop een VNL-school met als motto Lezen met plezier. VNL staat voor Veel lezen Niveau omhoog Leesplezier. De nadruk ligt hierbij op het belevend lezen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen gemotiveerd lezen en daardoor vele leeskilometers maken. Dit is goed voor hun woordenschat- taal- en spellingontwikkeling. De kinderen lezen daarom tweemaal per dag een kwartier in hun eigen boek van de schoolbibliotheek. Het is echter ook belangrijk dat de kinderen op tempo kunnen lezen en dat is de reden waarom we in het schooljaar een aantal RaceLeesweken hebben gepland. Kinderboekenweekproject. Van 22 september tot en met 9 oktober a.s. staat in alle groepen het Kinderboekenweekproject op het programma. Het thema is dit jaar Feest. In de groepen 1 tot en met 8 zullen de kinderen op verschillende manieren met dit onderwerp aan de slag gaan. Het project wordt op donderdag 9 oktober a.s. vanaf 17 uur afgesloten met onder andere een Klim-op het podium. Iedereen is van harte welkom om deze afsluiting bij te wonen. U krijgt nog een uitnodiging. Mocht u suggesties hebben voor dit project, dan horen we dit graag. Talent gezocht. Op De Klimop werken met een traject talentontwikkeling. Door middel van workshops Talent gezocht willen wij kinderen de mogelijkheid bieden verschillende disciplines te ervaren om zo te ontdekken waar hun talent ligt. Wij houden ons hierbij vast aan de principes van meervoudige intelligentie. Deze theorie gaat er vanuit dat iedereen leert door een bepaald talent dat hij of zij heeft. De eerste serie van twee workshops vinden plaats op vrijdag 26 september en vrijdag 3 oktober a.s. Ouders die ons willen helpen met de workshops of die zelf een workshop willen verzorgen, kunnen zich aanmelden bij de groepsleraren.

4 Gym-EXTRA. Ook dit schooljaar gaan we weer van start met Gym-EXTRA. Een viertal scholen, waaronder de school van uw kind, is drie jaar geleden een samenwerking aangegaan met Sportservice Kennemerland waardoor Gym-EXTRA is ontstaan. Deze vier scholen hechten grote waarde aan een goede motorisch ontwikkeling en bieden kinderen uit de groepen 3 tot en met 6 de kans om na schooltijd extra bewegingslessen te volgen. Kort gezegd is het een beweegclubje waar we ons inzetten om het plezier in bewegen en zelfvertrouwen te vergroten en de grove motoriek verder te ontwikkelen. Momenteel vindt er overleg plaats tussen de groepsleerkrachten en de bewegingsconsulenten over welke kinderen in aanmerking komen voor deze naschoolse gymlessen. Ouders van deze kinderen zullen binnenkort een brief ontvangen met verdere informatie. De lessen worden overigens op woensdag van uur tot uur in de gymzaal van de Juliana van Stolbergschool gegeven. Mocht u nog vragen hebben of uw kind willen aanmelden, overleg dan met de directie of groepsleerkracht van uw zoon of dochter. Petra Schumacher (Bewegingsconsulent Sportservice Kennemerland) Schoolkorfbaltoernooi. Op zaterdag 27 september a.s. organiseert korfbalvereniging Helios het schoolkorfbaltoernooi van Castricum. De kinderen van De Klimop zullen zich binnenkort kunnen opgeven voor dit toernooi. Indeling groepen 1/2a en 1/2b. Zoals u weet, starten we maandag 2 februari a.s. met een tweede kleutergroep. In de week voor de herfstvakantie zullen wij de indeling van de kinderen in de groepen 1/2a en 1/2b bekend maken. Informatieavond groep 4/5. Op dinsdag 4 november a.s. organiseren wij voor de ouders van de groepen 4 en 5 een informatieavond over de combinatiegroep 4/5 die op maandag 2 februari a.s. gaat starten. De aanvang van deze bijeenkomst is uur.

5 Agenda. De agenda van de maand september is als volgt: Maandag 1 september -Groep 1 t/m 8 vrij i.v.m. teamstudiedag -19 uur: infoavond groep 3-20 uur: infoavond groep 1 / 2 Dinsdag 2 september -19 uur: infoavond groep 4-20 uur: infoavond groep 5 Woensdag 3 september -19 uur: infoavond groep 8-20 uur: infoavond groep 6 en 7 Donderdag 4 september -Groep 1 t/m 3: schoolreis -Marco verlof (José vervangt) Maandag 8 september -Geertje werkt i.p.v. Wilma in groep 1 / 2 -Pauline verlof (Hettie vervangt) uur: groep 1 / 2 Toonbeeldactiviteit Dinsdag 9 september -Geertje werkt i.p.v. Wilma in groep 1 / uur: Rob netwerkoverleg ISOB Woensdag 10 september -Wilma werkt i.p.v. Geertje in groep 1 / 2 -Groep 8 naar Texel (t/m 12 sept.) Donderdag 11 september -Wilma werkt i.p.v. Geertje in groep 1 / 2 -Marco verlof (José vervangt) -9 uur: groep 5 en 6 schoolzwemmen Vrijdag 12 september -Wilma werkt i.p.v. Geertje in groep 1 / 2 Maandag 15 september -Miranda verlof (José vervangt) -Start RaceLeesWeek -Groep 7: start project Nieuws in de klas Dinsdag 16 september uur: Rob directieoverleg ISOB Woensdag 17 september -Marco en Rob ICT-overleg ISOB Donderdag 18 september -Groep 4 t/m 7: schoolreis -13 uur: groep 1 t/m 3 spelletjescircuit -13 uur: Rob POVO-overleg -Groep 8 oudergesprekken Maandag 22 september -Pauline verlof (Hettie vervangt) -Start Kinderboekenweekproject -Groep 8 oudergesprekken uur: medezeggenschapsraadoverleg Dinsdag 23 september -15 uur: teamoverleg Woensdag 24 september -Merel contactpersoonoverleg ISOB (Lars vervangt) -13 uur: MAT-overleg Donderdag 25 september -9 uur: groep 5 en 6 schoolzwemmen uur: groep 4 Toonbeeldactiviteit uur groep 3 Toonbeeldactiviteit Vrijdag 26 september uur: Talent gezocht Zaterdag 27 september -Schoolkorfbaltoernooi Maandag 29 september -Wilma verlof (Hettie vervangt) -Merel verlof (Lars vervangt) -Start Week van het Lezen -20 uur: ouderverenigingoverleg Dinsdag 30 september uur: Rob studiedag ISOB uur: groep 1 t/m 3 voorleesouders

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Wij wensen deze stagiaires een fijne en leerzame tijd toe op De Klimop.

Wij wensen deze stagiaires een fijne en leerzame tijd toe op De Klimop. Maandinfo Maand: november 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Stagiaires Talent Gezocht Pechvogels in groep 1 / 2 Groep 3 Techniek in groep 1 / 2 Asfalteerwerkzaamheden

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8

Project Ik hou van Holland Oudergesprekken groep 8 Maandinfo Maand: februari 2016 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Nieuwe leerling Kwartiermakers Typecursus Leerlingenraad Project Ik hou van Holland Oudergesprekken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 4 september 2015 Deze week in; Uit

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Schoolreizen Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4. Afsluiting Kinderboekenweekproject Toonbeeld-voorstelling groep 5 en 6

Schoolreizen Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4. Afsluiting Kinderboekenweekproject Toonbeeld-voorstelling groep 5 en 6 Maandinfo Maand: oktober 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Nieuws uit groep 7 Juf Sandra Twaalfhoven Schoolreizen Toonbeeld-voorstelling groep 3 en 4 Week van

Nadere informatie

Maandinfo. Maand: april 2016. Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Mijn laatste Maandinfo Verkeersexamen groep 7

Maandinfo. Maand: april 2016. Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Mijn laatste Maandinfo Verkeersexamen groep 7 Maandinfo Maand: april 2016 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Mijn laatste Maandinfo Verkeersexamen groep 7 IEP-Eindtoets groep 8 Koningsspelen-sportdag Meivakantie

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 2015-2016 OBS t Hunnighouwersgat Midsland Zuid Midslandweg 19a 8891GH Midsland 0562-448568 Schooltijden Groep 1 tot en met 4 Maandag, dinsdag en donderdag van 8.25-11.45 en van 13.15-15.30

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 15 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Aanspreekpunten Staking Stagiaires Schoolkorfbal Schoolreisje Groep 8 Castricum 1967 Musical mix Typcursus Schaatsen Participatie avond Aanstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1-2

Informatieboekje Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 Beste ouders/verzorgers, Binnenkort is het zover; dan start uw zoon of dochter bij ons op De Springplank in groep 1. Een spannend moment voor uw kind en misschien ook voor u.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 30 oktober 2018 Inhoudsopgave Bezoek poetsbus Vervanging juf Marieke Vertelvoorstelling WIFI Schooljudo Groep 1 en 2, na de kerst GGD VNL op de Klimop Schoolplein Gouden griffel en gouden pensel

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda maart: Maandag 2 maart: Woensdag 4 maart: Maandag

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Assalamoe Alaikoem Warahmatoe Allahi Wabarakatoehoe

Assalamoe Alaikoem Warahmatoe Allahi Wabarakatoehoe Nieuwsbrief Nummer 4 Donderdag 25 februari 2016 Komende activiteiten Datum Activiteit Vrijdag 26 februari Studiedag alle leerlingen vrij 29 februari t/m 4 maart Voorjaarsvakantie Maandag 7 maart Luizencontrole

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 6 juli alle kinderen vrij. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 6 juli alle kinderen vrij. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 29 juni 2018 Inhoudsopgave Vrijdag 6 juli alle kinderen vrij Preschool Klimop Samenstelling groep 1/2 Gezocht! Loterij/veiling Playing for Success Meester Jaap lezen Burgermeester Vrijdag 6

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.5, tm

Nieuwsbrief no.5, tm Nieuwsbrief no.5, 30-09 tm 07-10 2016 In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de gebeurtenissen op de Klimop. De eerste kindgesprekken vonden plaats, er staat een opa en oma ochtend op de kalender

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week augustus 2017 Week 31 01 02 03 04 05 06 Week 32 07 08 09 10 11 12 13 Week 33 14 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 30 31 ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 september 2017 Week

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Nieuws Flits 17 augustus 2015 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Wij heten juf Karlijn hartelijk welkom. Zij is onze

Nadere informatie