Tussendoortje Schooljaar , nr. 10 ; week 6 (5 februari 2014)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 10 ; week 6 (5 februari 2014)"

Transcriptie

1 Tussendoortje Schooljaar , nr. 10 ; week 6 (5 februari 2014) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen info@obscommissarisgaarlandt.nl Website: VAKANTIEREGELING Er komen regelmatig vragen over de vakantieregeling van volgend schooljaar en daarom brengen wij nogmaals de vakantieregeling van volgend schooljaar onder uw aandacht: Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Paasweekend t/m Koningsdag Meivakantie t/m Pinksterweekend Zomervakantie t/m GROEP 8 NAAR HET DRENTS MUSEUM Wij zijn naar het Drents museum en naar het Drents archief geweest. Het groepje van Jamie en Luuk waren als eerst naar het Drents museum geweest, we moesten goede manieren leren. De heren moesten eerst op de trap naar boven en de dames achter de heren. We gingen naar een kamer en daar moesten we oude spullen die niet op de tafel van vroeger hoorden apart leggen en de goede aan de andere kant leggen. We moesten ook een stropdas strikken. We moesten ook een tafeltje dekken zoals het op het plaatje stond of op het menu. Toen kregen we een korte pauze en toen gingen we weer naar beneden daar stond het andere groepje voor de deur te wachten en we gingen wisselen. Toen ging ons groepje naar het Drents archief. We gingen daar naar beneden en daar moesten een zegel vinden. We moesten eerst op de computer opdrachten doen en toen moest iedereen hun geheimschrift laten scannen op een scanner en toen kwam er in beeld waar het zegel van Willem de V lag en die lag in de dekenkist en toen vond Annemijn de zegel. Toen daarna vertelde een mevrouw dat het zelfverzonnen was dat Sigismund de zegel van Willem de V moest verstoppen. Toen gingen we weer naar boven naar de bus. Luuk en Jamie.

2 Hallo, ik ben Lotte. IK BEN NIEUW OP DEZE SCHOOL EN IK ZIT IN GROEP 7. Ik ben 10 jaar oud en ik heb eerst op de Vrije school in Meppel gezeten. Mijn hobby s zijn zwemmen en knutselen. Ik woon in Nijeveen aan de Dorpsstraat. Mijn broertje en zus zitten nog wel op de Vrije school. Ik vind deze school heel leuk en ik heb al heel veel vriendinnen. Geschreven door Lotte. LES OVER DE VREDE IN GROEP 8 Er kwam een man uit Groningen om ons wat te vertellen over vrede. Hij vertelde eerst iets over zich zelf en begon daarna verhalen te vertellen. Hij vertelde over alles wat hij had beleefd, over dat hij werd beroofd, dat hij dacht dat er dieven op het station waren, en over wapenbezit en hoe je kunt reageren op dingen die gebeuren. En we speelden een soort toneel over hoe je kan reageren als iemand een snoeppapiertje op straat gooit. En als je klaar was met het toneel kreeg je een snoepje. En die mocht je dan lekker opeten. En na afloop kreeg iedereen er nog een. roetjes: Lucas & Olav Het Olympische stadion In Sochi wordt dit jaar de Olympische winterspelen gehouden. Er is veel geld aan verspild (zo n !) om het stadion te maken. Er zijn ook enorm veel huizen gesloopt om zo plaats te maken voor het stadion. Er zijn honderden mensen zonder een huis en de oogst is mislukt door de bouw van de stadions. Maar de president van Rusland (Poetin) had beloofd dat hij alle huizen terug zal betalen. Wij denken dat hij zich niet aan die belofte gaat houden. De Olympische winterspelen 2014 Dit jaar worden de winterspelen in Sochi (Rusland) gehouden. Er komen dit jaar alleen weinig belangrijke mensen behalve dan die van Nederland! Want Obama stuurt ex-sporters en wij sturen Mark Rutte, de koning en koningin en nog wat belangrijke mensen. Veel plezier met de spelen bekijken en de sporters veel succes!! Geschreven door Maddox Meijerman (onze politieke journalist in de dop) Olympische winterspelen 2014 Sochi In 2014 worden de Winterspelen gehouden. Maar er zijn heel veel discussies over de mensenrechten. In Rusland mag je namelijk geen homo, lesbie of transgender zijn. Als je dat heel erg laat merken kun je in de gevangenis komen. Daarom zijn er veel discussies. Sommige Wereldleiders gaan niet naar Sochi om te tonen dat ze het er niet mee eens zijn. Wij gaan wel met de koning en koningin, minister president en de minister van sport. Daar zijn ook veel Nederlanders tegen dat zij naar de Olympische spelen gaan. Zij vinden de sport vooral belangrijk. En ze gaan niet flauw doen. Sven Kramer en heel veel andere belangrijke Nederlandse sporters gaan er heen. Maar er is dit jaar natuurlijk ook een Paralympix. Geschreven door Bart Pastoor groep 7 (nog een politieke journalist in de dop)

3 OPEN DAGEN V.O. Stad & Esch Zuideinde: Zuideinde was erg leuk. We mochten veel dingen doen, zoals: Proefjes, in een grote trekkerband, we mochten ook gymmen, etc. De rondleiding was wel een beetje rommelig, maar verder vond ik het een hele leuke school. Stad & Esch Randweg: Het was er erg leuk. Er waren heel veel beroepen. De rondleiding was erg rommelig. Maar ik voelde me er niet thuis. Ze deden ook bijna niks aan ADHD. AOC Terra: Terra is een hele leuke school. Ze doen veel met ADHD en met dyslexie. Ze hebben ook een leuke sportklas. Daar wil ik het liefste heen, je kunt daar heel makkelijk de weg vinden. CSG Dingstede : Daar zijn wij niet geweest. Groetjes Madelief & Stijn JONGE CAVIA S IN GROEPEN 1/2A EN 3 De cavia Emma van Espen en Jorn had 4 jonkies gekregen en de jonkies mochten mee naar school. Hun moeder had Emma met haar vier jonkies in een wasbakje gedaan, omdat de wasbak lekker warm was. Buiten was het koud en daarom had mama een kleed over de bak gedaan. De kinderen vonden de jonge cavia s heel leuk en gingen ze aaien. In groep 3 mochten veel kinderen een cavia op schoot. Eén jonkie deed een klein poepje op de schoot van Leonie (denken we). Espen en Jorn hebben nu nog twee jonkies over (Streepje en een naamloze) en de twee jonge mannetjes zijn verkocht en gaan binnenkort naar hun nieuwe baas. NATIONALE VOORLEESDAGEN Donderdag 30 januari waren er grootouders in groep 4 om een boek of verhaal voor te lezen. De kinderen luisterden geboeid en konden na afloop goed vertellen waar het verhaal over ging. Voor zowel de kinderen als voor de grootouders was het een plezierige en leerzame middag!

4 Omdat het de week van de nationale voorleesdagen was hebben we bij de groepen 1 en 2 extra veel voorgelezen. Op dinsdagochtend kwamen er een aantal voorleesmoeders/oma's en vader om een groepje kinderen voor te lezen. Dit was een groot succes! Zowel de kinderen als de volwassenen hebben enorm genoten. Het is ook erg goed om uw kind(eren) iedere dag een stukje voor te lezen. Dit helpt enorm om de taalvaardigheid en de woordenschat te vergroten. En zoals u op de foto's kunt zien...het is erg leuk! KUNST IN GROEP 8 NAAR DE SECRETARIE We moesten eerst op een papier schrijven: In je hoofd kun je alles. Daarna moest je een onderwerp kiezen. Van dat onderwerp moesten we een gedicht maken. Nu moesten we beginnen met de tekening. Het was met allerlei verschillende dingen bijvoorbeeld: wasco, ecoline, potlood enz. We waren er een aantal dagen mee bezig. Er mochten 21 kunstwerken ingelijst worden. Het was nogal een gepruts. We zijn nog bezig met de opening van de secretarie. De opening is op 13 februari (Komt allen kijken naar onze expositie). Groetjes Marc en Jeroen

5 GASTGEZINNEN GEZOCHT VOOR KINDEREN UIT WIT-RUSLAND Wie durft de uitdaging aan. en geeft een kind uit Wit-Rusland een onvergetelijke tijd. De werkgroep Rusland Kinderhulp Meppel/Staphorst/Nijeveen, gaat voor de periode april tot juni 2014 voor de 5 de keer dertig kinderen uit Wit-Rusland uitnodigen. Deze kinderen wonen in het Zuid-Oosten van Wit Rusland. Indirect ondervinden zij nog dagelijks de gevolgen van de desastreuze ramp met de kerncentrale in Tsjernobyl (1986). Ondanks dat dit meer dan 25 jaar geleden is. De gevolgen zijn nog dagelijks voelbaar en zichtbaar, veel ziekte in de families door straling en eenzijdig eten. Daarnaast is er sprake van armoede, kinderen die opgroeien in één ouder- gezinnen of, erger nog en niet zelden, zonder ouders, of in gezinnen met alcoholproblemen, werkeloosheid en dergelijke. De werkgroep heeft er bewust voor gekozen om, net als in 2010, kinderen uit te nodigen uit de dorpen Sirod, B Aftuki en Zamostje, omdat wij deze drie dorpen en de scholen daar structureel willen ondersteunen. De kinderen die wij uitnodigen zijn in de leeftijd van 9-10 jaar. Voor deze kinderen zoeken wij gezinnen, die deze kinderen voor twee maanden een thuis willen bieden. Wij begrijpen goed dat dit niet iets is, wat je als gezin zo maar even doet. Is uw interesse gewerkt of heeft u vragen. Neem dan contact op met Coby Nijmeijer, tel , of met Gea Dekker, tel (bij voorkeur naar uur), of een e- mail sturen naar gea.dekker@home.nl. Zie ook onze website Wij beantwoorden graag uw vragen. Namens de werkgroep, Coby Nijmeijer en Gea Dekker, Contactpersonen Vakantie Kinderen. activiteit(en) Meegegeven of per mail inleveren Mail over rondleiding bouwterrein Stad en Esch groep Mail over Bezoek boerderij gr. 6b 2-2 Mail over Voorlezen donderdagmiddag 30 januari gr Mail over Luizen geconstateerd 27-1 Mail over Invullen van een vragenlijst groepen 1 en Mail over Voetbaltoernooi in Nijeveen 27-1 Mail over Nationale Voorleesdagen 22-1 Mail over Schoolzwemmen (groep 4) 7-1 Mail over Herstel juf Marloes Zie ook sportlink op onze fraaie website. MEDEDELINGEN: Het volgende Tussendoortje verschijnt op woensdag 19 feb FEB./MAART 2014 (de meeste data staan al in de schoolkalender vermeld) Di. 11 feb. : Politieke avond georganiseerd door Promes. Zie posters op school. Do. 13 en vr. 14 feb.: Studietweedaagse directies Promes (Reinard en Johan afwezig). Wo. 19 feb.: OPEN DAG alle Promesscholen voor nieuwe leerlingen + Peuterpasmiddag (2 e ) Vr. 21 feb. : Gezamenlijke compensatiedag gr. 1 t/m 4 s morgens vrij! (zie schoolkalender) Wo. 19 mrt.: Peuterpasmiddag (3 e ) Do. 20 mrt.: Groep 7 naar het gevangenismuseum. Do. 27 mrt.: Studiemiddag team. Alle lln. zijn deze middag vrij! (zie schoolkalender)

6 verjaardagen van 6 feb. t/m 19 februari 5-2 Bente Jorna (gr.6b) 8-2 Melvin Kroes (gr.6a) 10-2 Jort Jorna (gr.5) 14-2 Floris Dijkhuizen (gr.6b) 15-2 Danny Buining (gr.5) en Rean ter Horst (gr.1/2a) 16-2 Leonie Meertens (gr.3) 17-2 Danique Johansson (gr.6a) EN EEN FIJNE VERJAARDAG GEWENST! Te Koop Verloren Af te halen Gevraagd :

JUF ROZEMARIJN ZWANGER

JUF ROZEMARIJN ZWANGER , Tussendoortje Schooljaar 2012-2013, nr. 10 ; week 6 (6 februari) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618

Nadere informatie

GROEP 7 NAAR HET DRENTS MUSEUM. , Tussendoortje Schooljaar 2012-2013, nr. 9 ; week 4 (23 januari)

GROEP 7 NAAR HET DRENTS MUSEUM. , Tussendoortje Schooljaar 2012-2013, nr. 9 ; week 4 (23 januari) , Tussendoortje Schooljaar 2012-2013, nr. 9 ; week 4 (23 januari) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618

Nadere informatie

Infoblad. November Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. PBS ouderavond.

Infoblad. November Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. PBS ouderavond. Infoblad November 2018 Agenda Week 45 6-11 Ouderinformatieavond PBS 7-11 Dankdag Week 47 21-11 Drempeltest groep 8 Week 49 05-12 Nieuwe infoblad 05-12 Sinterklaasfeest Jarigen 10 nov. Amos van den Berg

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 14 ; week 12 (18 maart 2015)

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 14 ; week 12 (18 maart 2015) Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 14 ; week 12 (18 maart 2015) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.30 nr.33 vrijdag 17-05-2013 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl

CNS-NIEUWS. jrg.30 nr.33 vrijdag 17-05-2013 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl CNS-NIEUWS jrg.30 nr.33 vrijdag 17-05-2013 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: THEMA: ZIE JIJ WAT IK ZIE? In het land Israël gaat het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 11 ; week 5 (28 januari 2015)

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 11 ; week 5 (28 januari 2015) Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 11 ; week 5 (28 januari 2015) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618 Email: obscommissarisgaarlandt@stichtingpromes.nl Website: www.obscommissarisgaarlandt.nl

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 12 ; week 11 (12 maart 2014)

Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 12 ; week 11 (12 maart 2014) Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 12 ; week 11 (12 maart 2014) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN Dit thema is opgesplitst in drie delen; gevoelens, ruilen en familie. De kinderen gaan eerst aan de slag met gevoelens. Ze leren omgaan met de gevoelens van anderen. Daarna

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618 Email: obscommissarisgaarlandt@stichtingpromes.nl Website: www.obscommissarisgaarlandt.nl

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 13 ; week 10 (4 maart 2015)

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 13 ; week 10 (4 maart 2015) Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 13 ; week 10 (4 maart 2015) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar , nr. 11 ; week 4 (28 januari 2016)

Tussendoortje Schooljaar , nr. 11 ; week 4 (28 januari 2016) Tussendoortje Schooljaar 2015-2016, nr. 11 ; week 4 (28 januari 2016) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 5 ; week 44 (29 oktober 2014)

Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 5 ; week 44 (29 oktober 2014) Tussendoortje Schooljaar 2014-2015, nr. 5 ; week 44 (29 oktober 2014) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 5 ; week 44 (30 oktober)

Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 5 ; week 44 (30 oktober) Tussendoortje Schooljaar 2013-2014, nr. 5 ; week 44 (30 oktober) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar , nr. 5 ; week 40 (15 oktober 2015)

Tussendoortje Schooljaar , nr. 5 ; week 40 (15 oktober 2015) Tussendoortje Schooljaar 2015-2016, nr. 5 ; week 40 (15 oktober 2015) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat AW Nijeveen Nieuwsbrief Nieuwsbrief van obs. Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618 Email: obscommissarisgaarlandt@stichtingpromes.nl Website: www.obscommissarisgaarlandt.nl

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Drents Archief. Meisje met de hoepel. Groep 2 Speuren in het archief

Drents Archief. Meisje met de hoepel. Groep 2 Speuren in het archief Drents Archief Meisje met de hoepel Groep 2 Les 3 Speuren in het archief Les 3 Speuren in het archief Samenvatting van de les In het Drents Archief bevindt zich een kistje dat een dubbele bodem blijkt

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014 In dit weeknieuws o.a.: PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia archeologen, Tuinstraat 27a, 1544 RS Zaandijk Inhoudsopgave

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen!

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 30 januari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van deze week. Hierin leest u de

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng?We hebben nu al een beetje geoefend met een boekbespreking, maar voor veel kinderen is praten met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015 Openbare Basisschool voor Daltononderwijs de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG Wierden Telefoon 0546-572675 E-mail: info@detouwladder.nl Website: www.detouwladder.nl Van de

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Tussendoortje Schooljaar 2011-2012, nr. 19 ; week 26 (28 juni)

Tussendoortje Schooljaar 2011-2012, nr. 19 ; week 26 (28 juni) Tussendoortje Schooljaar 2011-2012, nr. 19 ; week 26 (28 juni) officieel mededelingenorgaan van de openbare basisschool Commissaris Gaarlandt te Nijeveen Rembrandtstraat 2-7948 AW Nijeveen - 0522 491618

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Een project van alle groepen van de cbs de Skoalfinne te Warns. 7 22 maart 2007

Een project van alle groepen van de cbs de Skoalfinne te Warns. 7 22 maart 2007 Een project van alle groepen van de cbs de Skoalfinne te Warns 7 22 maart 2007 WAT IS KUNST? Kunst is: Een unieke gedachte of boodschap op een unieke wijze vormgegeven door een uniek persoon. Wij zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 05 februari 2015

Nieuwsbrief 05 februari 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 05 februari 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Agenda

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Agenda 22-10- 201 4 nummer 4 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door:

Nadere informatie

André Rouvoet ChristenUnie. Foto: Marie Cecile Thijs

André Rouvoet ChristenUnie. Foto: Marie Cecile Thijs Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 9 juni. Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks ook

Nadere informatie

Groetjes Nèvis en Janik

Groetjes Nèvis en Janik Hallo het is 8 dec. 2011. We hadden 24 nov. een afsluitavond van het eerste blok gehad. We hadden drie onderwerpen waar we iets bij deden. Bij het Italiaans gingen ze een toneelstukje doen, bij het leren

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht.

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht. Een dag bij de kleuters op De Bangert (bijlage bij de schoolgids) De schooltijden voor de kleutergroepen zijn als volgt: s morgens 8.30 uur 11.45 uur s middags 13.00 uur 15.15 uur Woensdag 8.30 uur 12.00

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie