TRAININGSWIJZER 2017

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TRAININGSWIJZER 2017"

Transcriptie

1 TRAININGSWIJZER 2017 Het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing

2 BASIS TRAINING RENT (BTR1) Deel 1 Bestemd voor Nieuwe medewerkers die zich alleen of mede bezig houden met de inzet van auto s voor verhuur en/of vervangend vervoer, zoals verhuurmedewerkers en receptiemedewerkers. Inleiding Deze training zal een (nieuwe) medewerker inzicht geven in het verhuurproces, waarna hij/zij dit op een professionele wijze in de eigen vestiging kan toepassen. Leerdoelen o inzicht in de verhuurmarkt o kennis van de merk gebonden spelregels o inzicht in de verhuurprocessen Onderwerpen o ontwikkelingen in de verhuurbranche o merk gebonden regelgeving o verhuurproces o verzekeringen en acceptatiebeleid o Bovag verhuurbedrijven algemene voorwaarden o cijfermatig inzicht verhuuractiviteiten o FleetRent Waar wordt op geoefend Alle gespreksonderdelen van het adviseren en 'verkopen van mobiliteit' worden geoefend. Werkwijze Door het hanteren van kleine groepen is er ruimte voor persoonlijke aandacht en open discussies uit de praktijk. CarWise ondersteunt de training met praktische tips en gaat in op de verhuurmarkt in Nederland. De BTR2 training is een verplicht vervolg op deze training. Aantal deelnemers Minimaal 4 deelnemers. Maximaal 12 deelnemers. Duur van deze training 1 dag (per merk), incl. lunch Kosten van deze training 270,00 per persoon (excl. BTW, incl. lunch) Trainingslocatie CarWise Group, de Binderij 68 te Almere. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met uw CarWise accountmanager. Voor aanmelden zie het inschrijvingsformulier achterin deze trainingswijzer.

3 BASIS TRAINING RENTWISE (BTR2) Deel 2 Bestemd voor Medewerkers die dagelijks bezig zijn met het plannen, uitgeven en afrekenen van het verhuurwagenpark. Inleiding Deze training zal de medewerker een basis inzicht geven in het totale verhuurproces van het RentWise automatiseringssysteem. Verder kent de medewerker na deze training alle basisbegrippen en handelingen van het verhuurproces binnen RentWise. Leerdoelen o inzicht in de software RentWise en de optionele modules o basis verhuurproces van planning, uitgifte en facturatie o omgaan met Elena binnen RentWise Aantal deelnemers Minimaal 4, maximaal 10 deelnemers. Duur van deze training Ochtend of middag (½ dag), inclusief lunch. Kosten van deze training 166,00 per persoon (excl. BTW, incl. lunch) Trainingslocatie CarWise Group, de Binderij 68 te Almere. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met uw CarWise accountmanager. Voor aanmelden zie het inschrijvingsformulier achterin deze trainingswijzer. Onderwerpen o RentWise planbord o reserveringen o overeenkomsten o factureren o overzichten o debiteuren o tarief indeling o auto s Werkwijze De training kenmerkt zich door een maximale praktijkgerichtheid. CarWise ondersteunt de training met praktische tips.

4 GEVORDERDEN TRAINING RENTWISE (GTR) Bestemd voor Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het verhuurwagenpark en managementinformatie verzorgen voor de directie (middenkader). Inleiding Deze training zal de medewerker een uitgebreider inzicht geven in het totale verhuurproces van het RentWise automatiseringssysteem. Verder kan de medewerker na deze training managementinformatie verzorgen en deze interpreteren. Leerdoelen o beter inzicht in de mogelijkheden van de software o interpreteren van management informatie zoals kengetallen wagenpark, bezettingsgraad e.d. o koppelingen met Microsoft Office o beheer RentWise o elektronische facturatie Onderwerpen o query s (Microsoft koppeling) o beheer en configuratie RentWise o managementinformatie opvragen en interpreteren Werkwijze De training kenmerkt zich door een maximale praktijkgerichtheid. CarWise ondersteunt de training met praktische tips. Aantal deelnemers Minimaal 4 deelnemers Maximaal 10 deelnemers Duur van deze training 1 dag, incl. lunch. Kosten van deze training 332,00 per persoon (excl. BTW, incl. lunch) Trainingslocatie CarWise Group, de Binderij 68 te Almere. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met uw CarWise accountmanager Voor aanmelden zie het inschrijvingsformulier achterin deze trainingswijzer.

5 FINANCIËLE TRAINING INRICHTING RENTWISE (FTR) Bestemd voor Medewerkers van het dealerbedrijf die zich bezighouden met de financiële koppeling van RentWise naar de financiële administratie van het dealerbedrijf. Inleiding De koppeling van RentWise aan de financiële administratie binnen een dealerbedrijf is vaak een éénmalige bezigheid, maar moet wel goed en nauwkeurig gebeuren. Om de financiële medewerkers nog beter inzicht te geven in de boekingsgang en mogelijkheden binnen RentWise, hebben wij een maatwerk cursus opgezet. Ook zodra er multifiliaal structuur van toepassing is, is het goed om te weten hoe de inrichting het beste kan worden gedaan. Leerdoelen o inrichting rekeningstelsel o gebruik van kostenplaatsen en kostendragers o kennis over basis componenten o kennis over vrije componenten o gebruik van kostensoorten o kunnen lezen van statistiek en bezettingsgraad o termijnfacturatie o borgboekingen o elektronische facturatie Onderwerpen o aanmaken en wijzigen rekeningschema o inrichting grootboekgroepen en vrije componenten o klantenkoppeling en debiteurennummers o filiaalstructuur en financiële consequenties o termijnfacturatie en boekingsgang o lezen van bezettingsgraad en statistiek Werkwijze De training kenmerkt zich door maximale kennisoverdracht. CarWise ondersteunt de training met praktische tips. Elk onderwerp wordt uitvoerig uiteengezet en er wordt aangegeven welke consequenties de handelingen hebben. De groepsgrootte is beperkt tot maximaal 10 deelnemers, zodat er ruimte is voor het stellen van vragen. Bijzonderheden Van de deelnemers wordt verwacht dat zij kennis van financiële administraties hebben. Aantal deelnemers Minimaal 4 deelnemers Maximaal 10 deelnemers Duur van deze training Ochtend of middag (= ½ dag), incl. lunch

6 Kosten van deze training 166,- per persoon (excl. BTW, incl. lunch) Trainingslocatie CarWise Group, de Binderij 68 te Almere. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met uw CarWise accountmanager. Voor aanmelden zie inschrijvingsformulier achterin deze trainingswijzer.

7 COMMERCIËLE TRAINING RENT (CTR) Bestemd voor Medewerkers van het dealerbedrijf die zich (fulltime) bezig houden met de professionele verhuur van een eigen verhuurvloot, en medewerkers die verhuur / shortlease in hun pakket willen opnemen. Inleiding Wanneer er meerdere huurauto s bij uw bedrijf rijden, is de inzet van een verhuurspecialist een verantwoorde stap. De verhuuractiviteiten kunnen hiermee professioneel worden uitgebreid. Dit houdt onder andere in: een pro-actieve benadering van de lokale en regionale markt. De verhuurspecialist en/of verkoper binnen uw organisatie ontwikkelt zich tot mobiliteitsadviseur. Leerdoelen o voordelen verhuur, Unique Selling Points o mobiliteitsbehoefte in kaart brengen o nieuwe klanten binnenhalen d.m.v. warme of koude acquisitie o de huidige verhuur activiteit verder professionaliseren o stellen van de juiste vragen om daarmee het probleem te achterhalen en/of succesvoller worden o verhuur als breekijzer voor sales en relatiebeheer Onderwerpen o Wie is de klant; bepalen DMU. o Opbouw van een verkoopgesprek. o De Verschillen tussen verkoop binnen en buiten. o Hoe onze bestaande klant beter bedienen? o Hoe een prospect/mogelijk toekomstige klant te benaderen? o Relatiebeheer; klanten houden en uitbouwen. o Het gebruiken van vraagtechnieken om acquisitie te vergemakkelijken. Werkwijze De training kenmerkt zich door een maximale praktijkgerichtheid. CarWise ondersteunt de training met praktische tips. Aantal deelnemers Minimaal 5 deelnemers Maximaal 10 deelnemers Duur van deze training 1 dag, incl. lunch. Kosten van deze training 332,- per persoon (excl. BTW, incl. lunch) Trainingslocatie CarWise Group, de Binderij 68 te Almere. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met uw CarWise accountmanager.

8 ZAKELIJKE MARKT TRAINING RENT (ZTR) Bestemd voor Medewerkers van het dealerbedrijf die zich fulltime bezig houden met de professionele verhuur van een eigen verhuurvloot, en verkopers voor de zakelijke markt die verhuur / shortlease in hun pakket willen opnemen. Inleiding Wanneer er meer dan 20 Rentals bij uw bedrijf rijden, is de inzet van een verhuurspecialist een verantwoorde stap. De verhuuractiviteiten kunnen hiermee professioneel worden uitgebreid. Dit houdt onder andere in: een pro-actieve benadering van de lokale en regionale markt. De verhuurspecialist en/of verkoper binnen uw organisatie ontwikkelt zich tot mobiliteitsadviseur. Leerdoelen o voordelen Rent, unique selling points Rent/Verhuur o mobiliteitsbehoefte in kaart brengen o verhuur als breekijzer voor sales en relatiebeheer o de kansen van shortlease voor uw organisatie o wat betekent CarWise voor mij in sales? o hoe werk ik samen met de Rent afdeling en CarWise? Onderwerpen o de verschillen tussen verkoop binnen en buiten o kansen en bedreigingen in de verhuurmarkt o FleetRent; als partner in business o prospect klanten binnenhalen o verkopen in etappes o relatiebeheer; klanten houden en uitbouwen o actuele (fiscale) voordelen voor u en de klant o kostprijzen, benchmark en tarieven Werkwijze De training kenmerkt zich door een maximale praktijkgerichtheid per merk, er wordt geoefend met praktijkcases. CarWise ondersteunt de training met praktische tips en gaat in op de verhuurmarkt in Nederland. Elk onderwerp wordt kort uiteengezet waarna het geleerde meteen in de praktijk kan worden gebracht. Door klein aantal deelnemers is er ruimte voor persoonlijke aandacht en open discussie uit de praktijk De training wordt mede door een extern bureau gegeven. Bijzonderheden Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de inhoud van het Rent handboek kennen. Aan het einde van de training ontvangt elke deelnemer een USB-stick met alle behandelde praktijkzaken.

9 Aantal deelnemers Minimaal 4 deelnemers Maximaal 10 deelnemers Duur van deze training 1 dag, incl. lunch + follow-up door uw (CarWise) accountmanager. Kosten van deze training 406,- per persoon (excl. BTW, incl. lunch) Trainingslocatie CarWise Group, de Binderij 68 te Almere. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met uw CarWise accountmanager. Voor aanmelden zie inschrijvingsformulier achterin deze trainingswijzer.

10 BIJLAGE: INSCHRIJFFORMULIEREN TRAININGEN Basis Training Rent deel 1 (BTR1) Basis Training RentWise deel 2 (BTR2) Gevorderden Training RentWise (GTR) Financiële Training Inrichting RentWise (FTR) Commerciële Training Rent (CTR) Zakelijke Markt Training Rent (ZTR) Alle trainingen duren maximaal 1 dag, maar mocht u toch gebruik willen maken van een hotelovernachting, dan kunt u dat bij ons aangeven en regelen wij de reservering voor u.

11 INSCHRIJFFORMULIER 2017 BASIS TRAINING RENT deel 1 (BTR1) Mailen naar: t.a.v. Petra Koomen Bedrijfsgegevens Dealernaam Contactpersoon Adres Postcode / Plaats Telefoonnummer Gegevens deelnemer Naam : M / V adres Functie Aantal jaren ervaring KOSTEN VOOR DEZE TRAINING BEDRAGEN: 270,00 PER PERSOON, INCL. LUNCH Handtekening directie... Naam: Datum:.. N.B. Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag, daarna is het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Restitutie van trainingsgeld is niet mogelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen, behoudt CarWise zich het recht voor om bovengenoemde training uit te stellen.

12 Bedrijfsgegevens INSCHRIJFFORMULIER 2017 BASIS TRAINING RENTWISE deel 2 (BTR2) Mailen naar: t.a.v. Petra Koomen Dealernaam Contactpersoon Adres Postcode / Plaats Telefoonnummer Gegevens deelnemer Naam : M / V adres Functie Aantal jaren ervaring KOSTEN VOOR DEZE TRAINING BEDRAGEN: 166,00 PER PERSOON, INCL. LUNCH Handtekening directie... Naam: Datum:.. N.B. Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag, daarna is het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Restitutie van trainingsgeld is niet mogelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen, behoudt CarWise zich het recht voor om bovengenoemde training uit te stellen.

13 INSCHRIJFFORMULIER 2017 GEVORDERDEN TRAINING RENTWISE (GTR) Mailen naar: t.a.v. Petra Koomen Bedrijfsgegevens Dealernaam Contactpersoon Adres Postcode / Plaats Telefoonnummer Gegevens deelnemer Naam : M / V adres Functie Aantal jaren ervaring :.. KOSTEN VOOR DEZE TRAINING BEDRAGEN: 332,00 PER PERSOON, INCL. LUNCH Handtekening directie... Naam: Datum:.. N.B. Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag, daarna is het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Restitutie van trainingsgeld is niet mogelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen, behoudt CarWise zich het recht voor om bovengenoemde training uit te stellen.

14 Bedrijfsgegevens INSCHRIJFFORMULIER 2017 FINANCIËLE TRAINING RENTWISE (FTR) Mailen naar: t.a.v. Petra Koomen Dealernaam Contactpersoon Adres Postcode / Plaats Telefoonnummer Gegevens deelnemer Naam : M / V adres Functie Aantal jaren ervaring KOSTEN VOOR DEZE TRAINING BEDRAGEN: 166,- PER PERSOON, INCL. LUNCH Handtekening directie... Naam: Datum:.. N.B. Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de eerste trainingsdag, daarna is het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Restitutie van trainingsgeld is niet mogelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen, behoudt CarWise zich het recht voor om bovengenoemde training uit te stellen.

15 Bedrijfsgegevens INSCHRIJFFORMULIER 2017 COMMERCIËLE TRAINING RENT (CTR) Mailen naar: t.a.v. Petra Koomen Dealernaam Contactpersoon Adres Postcode / Plaats Telefoonnummer Gegevens deelnemer Naam : M / V adres Functie Aantal jaren ervaring KOSTEN VOOR DEZE TRAINING BEDRAGEN: 332,- PER PERSOON, INCL. LUNCH Handtekening directie... Naam: Datum:.. N.B. Annulering is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de eerste training dag, daarna is het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Restitutie van trainingsgeld is niet mogelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen, behoudt CarWise zich het recht voor om bovengenoemde training uit te stellen.

16 Bedrijfsgegevens INSCHRIJFFORMULIER 2017 ZAKELIJKE MARKT TRAINING RENT (ZTR) Mailen naar: t.a.v. Petra Koomen Dealernaam Contactpersoon Adres Postcode / Plaats Telefoonnummer Gegevens deelnemer Naam : M / V adres Functie Aantal jaren ervaring KOSTEN VOOR DEZE TRAINING BEDRAGEN: 406,- PER PERSOON, PER DAG INCL. LUNCH Handtekening directie... Naam: Datum:.. N.B. Annulering is mogelijk tot 1 maand voor aanvang van de eerste trainingsdag, daarna is het volledige trainingsbedrag verschuldigd. Restitutie van trainingsgeld is niet mogelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen, behoudt CarWise zich het recht voor om bovengenoemde training uit te stellen.

Credit Management en Excel

Credit Management en Excel Credit Management en Excel Debiteurenbeheer of het opstellen van debiteuren rapportages, het zijn terugkerende werkzaamheden op iedere creditmanagement afdeling. Werkzaamheden die lang niet altijd goed

Nadere informatie

TRAININGSGIDS 2014 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM

TRAININGSGIDS 2014 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM TRAININGSGIDS 2014 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM INHOUDSOPGAVE Reynolds and Reynolds opleidingscentrum 3 Training WinCar Verkoop 4 Training WinCar Magazijn 5 Training WinCar Werkplaats 6 Training

Nadere informatie

TRAINING Het verkopen van de prijs

TRAINING Het verkopen van de prijs TRAINING Het verkopen van de prijs www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management De prijs is vaak een moeilijk onderwerp. Het zorgt voor veel discussies en veel

Nadere informatie

TRAINING Grote orders binnenhalen

TRAINING Grote orders binnenhalen TRAINING Grote orders binnenhalen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING GROTE ORDERS BINNENHALEN Een kleine order is vaak in één verkoopgesprek

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

TRAININGSGIDS 2013 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM

TRAININGSGIDS 2013 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM TRAININGSGIDS 2013 REYNOLDS AND REYNOLDS OPLEIDINGSCENTRUM INHOUDSOPGAVE Reynolds and Reynolds opleidingscentrum 3 Training WinCar Verkoopbevordering 4 Training WinCar Magazijn 5 Training WinCar Werkplaats

Nadere informatie

TRAINING Grote orders binnenhalen

TRAINING Grote orders binnenhalen TRAINING Grote orders binnenhalen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING GROTE ORDERS BINNENHALEN Een kleine order is vaak in één verkoopgesprek

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur Training Witteveen 2015 Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur - Toelichting uitstelmogelijkheid voor compensatieadvies - Alle

Nadere informatie

Prospecteren met succes

Prospecteren met succes TRAINING Prospecteren met succes www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PROSPECTEREN MET SUCCES De meeste verkopers hebben er een hekel aan en veel

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

Netwerken voor de Pensioenadviseur

Netwerken voor de Pensioenadviseur Training Netwerken voor de Pensioenadviseur Waar vindt de pensioenadviseur de toegang tot nieuwe pensioenrelaties? Een vaardigheid training. - Hoe kom ik met accountants in gesprek voor samenwerking? -

Nadere informatie

TRAINING Credit marketing

TRAINING Credit marketing TRAINING Credit marketing www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING CREDIT MARKETING Een eendaagse groepstraining die is gericht op de gemeenschappelijke

Nadere informatie

TRAINING Het verkopen van de prijs

TRAINING Het verkopen van de prijs TRAINING Het verkopen van de prijs www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING HET VERKOPEN VAN DE PRIJS De prijs is vaak een moeilijk onderwerp. Het

Nadere informatie

TRAINING. Showroomverkoop. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Showroomverkoop.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Showroomverkoop www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING SHOWROOMVERKOOP Het is eigenlijk een felicitatie waard, want het verkooptraject is

Nadere informatie

Behoeftegericht verkopen

Behoeftegericht verkopen TRAINING Behoeftegericht verkopen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEHOEFTEGERICHT VERKOPEN Klanten kopen geen producten. Ze kopen wat die

Nadere informatie

Adieu Secretaresse, Hello Assistant

Adieu Secretaresse, Hello Assistant Quadrant Advies Adieu Secretaresse, Hello Assistant Leergang onder begeleiding van Annemarie de Martines De stappen Module kijken naar uw eigen organisatie Module 2 kijken naar andere organisaties en actuele

Nadere informatie

TRAINING Account Management

TRAINING Account Management TRAINING Account Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ACCOUNT MANAGEMENT Steeds vaker blijkt dat ondernemingen het aantal toeleveranciers

Nadere informatie

L8 Coachend leidinggeven binnen Huisartsenposten

L8 Coachend leidinggeven binnen Huisartsenposten L8 Coachend leidinggeven binnen Huisartsenposten Inleiding Steeds meer Huisartsenposten kiezen voor een nieuwe functie Coördinerend Assistente. Deze coördinerend assistente ressorteert hiërarchisch gezien

Nadere informatie

TRAINING Telefonisch verkopen

TRAINING Telefonisch verkopen TRAINING Telefonisch verkopen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TELEFONISCH VERKOPEN Doordat de concurrentie toeneemt en je klant dus meer keuze

Nadere informatie

Vanuit de praktijk, voor in de praktijk. RentWise is dé software voor ondernemingen die zich. bezighouden met autoverhuur. Het pakket wordt dan ook

Vanuit de praktijk, voor in de praktijk. RentWise is dé software voor ondernemingen die zich. bezighouden met autoverhuur. Het pakket wordt dan ook Vanuit de praktijk, voor in de praktijk RentWise is dé software voor ondernemingen die zich bezighouden met autoverhuur. Het pakket wordt dan ook al door ruim 600 autoverhuurders in Nederland gebruikt.

Nadere informatie

Prospecteren met succes

Prospecteren met succes TRAINING Prospecteren met succes www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PROSPECTEREN MET SUCCES De meeste verkopers hebben er een hekel aan en veel

Nadere informatie

Opleidingen voor HR-adviseurs

Opleidingen voor HR-adviseurs Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of

Nadere informatie

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Workshop Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Succesvol voorbereiden, opstellen en bewaken van contractuele afspraken. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke

Nadere informatie

Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (3 daagse opleiding)

Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (3 daagse opleiding) Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (3 daagse opleiding) De trainingen die door Lobeco worden gegeven zijn sterk praktijkgericht. Er wordt gebruik gemaakt van moderne hulpmiddelen. Omdat er van

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl TRAINING Balanslezen Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training

Nadere informatie

TRAINING Risk Management

TRAINING Risk Management TRAINING Risk Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING RISK MANAGEMENT In deze ééndaagse groepstraining Risk Management of Risico- management

Nadere informatie

TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika

TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INCASSO NOORD & ZUID AMERIKA De training Incasso Noord & Zuid Amerikais

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Balanslezen.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balanslezen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training die bestemd is voor bijna iedere medewerker binnen

Nadere informatie

TRAINING Beïnvloeden kan je leren Voor verkopers

TRAINING Beïnvloeden kan je leren Voor verkopers TRAINING Beïnvloeden kan je leren Voor verkopers www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEÏNVLOEDEN KAN JE LEREN VOOR VERKOPERS Beïnvloeden of manipulatie

Nadere informatie

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden Training Pensioen Update voor Ondernemingsraden Binnen een dag helemaal bijgepraat over pensioen Training door ervaren pensioenconsultants Mogelijkheid tot inbrengen van bedrijfseigen casuïstiek Geen voorkennis

Nadere informatie

Deel 1 Niet verbale communicatie april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie oktober 2008

Deel 1 Niet verbale communicatie april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie oktober 2008 Blz 1/6 EFFECTIEF MET EEN GROEP COMMUNICEREN Deel 1 Niet verbale communicatie 28 29 30 april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie 6 7 8 9 oktober 2008 Deze 8 daagse training richt zich in eerste instantie

Nadere informatie

Inschrijfformulier lesseizoen Naam leerling: Straat + huisnummer: Postcode + plaats: Tel. Thuis: Tel. Mobiel:

Inschrijfformulier lesseizoen Naam leerling: Straat + huisnummer: Postcode + plaats: Tel. Thuis: Tel. Mobiel: Inschrijfformulier lesseizoen 2017-2018 Naam leerling: Straat + huisnummer: Postcode + plaats: Tel. Thuis: Tel. Mobiel: Mailadres leerling: Mailadres ouders*: Geboortedatum leerling: Rekeningnummer: Beschikbare

Nadere informatie

Wft-Examentrainingsdagen. Examentrainingsdagen

Wft-Examentrainingsdagen. Examentrainingsdagen Wft-Examentrainingsdagen Examentrainingsdagen als voorbereiding op het examen Wft-pensioenvergunning Wft pensioenvergunning Goed voorbereid uw examen in! Training door do ervaren pensioenconsultants Examenoefenvragen

Nadere informatie

SUCCESVOL IN SALES. Een leerweg voor sales & accountmanagement. Pieterman & Partners

SUCCESVOL IN SALES. Een leerweg voor sales & accountmanagement. Pieterman & Partners Een leerweg voor sales & accountmanagement WAAROM DEZE LEERWEG Sales is de fundering voor een gezonde organisatie. Het is van groot belang je relaties te beheren en uit te bouwen, doelstellingen te behalen

Nadere informatie

TRAINING Juridische aspecten

TRAINING Juridische aspecten TRAINING Juridische aspecten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING JURIDISCHE ASPECTEN Een tweedaagse training waarbij aandacht wordt besteed aan

Nadere informatie

TRAINING Time Management

TRAINING Time Management TRAINING Time Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TIME MANAGEMENT Deze ééndaagse training time management is uitermate geschikt voor

Nadere informatie

SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN

SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN OUTBOUND TELEFOONCOMMUNICATIE Pieterman & Partners SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN RESULTAAT Sneller afspraken met de juiste contactpersoon. Meer respons en

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer

TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INTERNATIONAAL DEBITEURENBEHEER De training Internationaal Debiteurenbeheer

Nadere informatie

Tweedaagse Pensioentraining. DGA Advies. Vragen die beantwoord worden:

Tweedaagse Pensioentraining. DGA Advies. Vragen die beantwoord worden: Tweedaagse Pensioentraining raining DGA Advies Vragen die beantwoord worden: Hoe kan ik van toegevoegde waarde zijn voor mijn klant? Wat zijn de civiele aandachtspunten bij een DGA advies? advies Hoe overtuig

Nadere informatie

Bureau de Roos. Studiegids Specialisatiejaar kindertherapie

Bureau de Roos. Studiegids Specialisatiejaar kindertherapie Bureau de Roos Studiegids Specialisatiejaar kindertherapie Inleiding Leuk dat u interesse heeft in het Specialisatiejaar Kindertherapie dat Bureau de Roos aanbiedt. Dit jaar is speciaal voor hen die zich

Nadere informatie

Opleidingen. Kalender e kwartaal

Opleidingen. Kalender e kwartaal Opleidingen Kalender 2018 1 e kwartaal BASISOPLEIDING EN PRAKTIJKCASE Is er recent iemand aangesteld om uw vloot te gaan beheren? Heeft u tot op heden te weinig tijd gehad en bent u pas begonnen met fleet

Nadere informatie

Succesvol Conflicten Oplossen

Succesvol Conflicten Oplossen Eendaagse Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Vergroot uw effectiviteit in het hanteren van conflicten Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Conflicten op de werkvloer zijn lastig maar ze horen erbij.

Nadere informatie

TRAINING Risk Management

TRAINING Risk Management TRAINING Risk Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING RISK MANAGEMENT In deze ééndaagse groepstraining Risk Management of Risico- management

Nadere informatie

Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen. 4-daagse cursus. 18/19 april en 30/31 mei Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn

Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen. 4-daagse cursus. 18/19 april en 30/31 mei Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn Onderzoeksinstituut OTB C. Schram / Nationale Beeldbank 4-daagse cursus Nieuwe wegen in technisch beheer van woningen 18/19 april en 30/31 mei 2012 Conferentiecentrum Kaap Doorn, Doorn Programma woensdag

Nadere informatie

Workshop: De Klantgerichte Monteur. Klantbewust denken en doen voor technici in de procesindustrie. 1- daagse workshop

Workshop: De Klantgerichte Monteur. Klantbewust denken en doen voor technici in de procesindustrie. 1- daagse workshop Workshop: De Klantgerichte Monteur Klantbewust denken en doen voor technici in de procesindustrie. 1- daagse workshop Workshop De Klantgerichte Monteur Klantbewust denken en doen voor technici in de procesindustrie.

Nadere informatie

VERKOPEN EN ACQUIREREN

VERKOPEN EN ACQUIREREN VERKOPEN EN ACQUIREREN driedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je wilt meer commercieel succes door je eigen verkoopvaardigheden verder

Nadere informatie

Juridische Aspecten van Hulp- en Dienstverlening

Juridische Aspecten van Hulp- en Dienstverlening Juridische Aspecten van Hulp- en Dienstverlening In deze opleiding ontwikkelt u algemene kennis van Juridische Aspecten. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

KLANT & VERKOOPGERICHT TELEFONEREN

KLANT & VERKOOPGERICHT TELEFONEREN KLANT & VERKOOPGERICHT TELEFONEREN INBOUND TELEFOONCOMMUNICATIE Pieterman & Partners KLANT & VERKOOPGERICHT TELEFONEREN RESULTAAT Binnenkomende telefoongesprekken ombuigen naar proactieve commerciële gesprekken.

Nadere informatie

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving -

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - Het vak van intern adviseur De meeste interne adviseurs hebben vaak twee beroepen: naast het vak

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

OPLEIDING Credit Collector

OPLEIDING Credit Collector OPLEIDING Credit Collector www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDIT COLLECTOR Een opleiding van in totaal 4 dagen, met name bestemd voor medewerkers

Nadere informatie

Brochure trainingen en cursussen 2014

Brochure trainingen en cursussen 2014 Brochure trainingen en cursussen 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Het programma... 3 Introductietrainingen... 4 Trimble Access Introductie training... 4 TerraSync Introductie training... 5 Digital Fieldbook

Nadere informatie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie Workshop Risicomanagement in de procesindustrie Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen

Nadere informatie

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VAARDIGHEDEN VOOR DE DEBITEURENBEHEERDER Deze driedaagse

Nadere informatie

TRAINING Doelgericht communiceren

TRAINING Doelgericht communiceren TRAINING Doelgericht communiceren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING DOELGERICHT COMMUNICEREN In de organisatie nemen de medewerkers van de binnendienst

Nadere informatie

ANIMO TRAINING- & OPLEIDINGSPROGRAMMA

ANIMO TRAINING- & OPLEIDINGSPROGRAMMA ANIMO TRAINING- & OPLEIDINGSPROGRAMMA 1 2 Technische en commerciële producttrainingen Dit programma is door Animo opgezet om u als dealer van Animo B.V. te ondersteunen door middel van praktijkgerichte

Nadere informatie

TRAINING Telefonisch Incasseren

TRAINING Telefonisch Incasseren TRAINING Telefonisch Incasseren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TELEFONISCH INCASSEREN In de praktijk wordt vastgesteld dat het telefonisch

Nadere informatie

TRAINING Time Management

TRAINING Time Management TRAINING Time Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TIME MANAGEMENT Deze ééndaagse training time management is uitermate geschikt voor

Nadere informatie

Verkoop Training Winter 2017

Verkoop Training Winter 2017 Verkoop Training Winter 2017 Wat kost deze Verkoop Training? Laten we maar meteen beginnen wat het kost. 1 Wat kost het je als je deze training niet volgt? Veel verloren tijd, niet declarabele uren, reis-

Nadere informatie

1. Verdieping & integratie van Hartcoherentie: wat kun je hier nog méér mee in je dagelijks leven vanuit een dieper niveau.

1. Verdieping & integratie van Hartcoherentie: wat kun je hier nog méér mee in je dagelijks leven vanuit een dieper niveau. Blz 1/8 DE KRACHT VAN EEN COHERENT HART - DEEL 2 14 december 2013 24 januari 2015 Ben je ook zo gegrepen door het Hartcoherentie-'virus'? Oftewel: merk je ook hoeveel profijt je hier in je dagelijkse leven

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING FINANCIËLE ONDERBOUWING Deze ééndaagse

Nadere informatie

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Wie is Alphabet? Alphabet is onderdeel van de BMW Group en is actief in 18 verschillende landen. Hoewel Alphabet een dochteronderneming

Nadere informatie

Workshop. Complexe Onderhandelingen

Workshop. Complexe Onderhandelingen Workshop Complexe Onderhandelingen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen of

Nadere informatie

OPLEIDING Credit Collector

OPLEIDING Credit Collector OPLEIDING Credit Collector www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDIT COLLECTOR Een opleiding van in totaal 4 dagen, met name bestemd voor medewerkers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 - Algemene voorwaarden: 1. De inschrijving is gegarandeerd als het inschrijfformulier volledig ingevuld en online is verstuurd naar Avenida Brasil Taaltrainingen

Nadere informatie

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VAARDIGHEDEN VOOR DE DEBITEURENBEHEERDER Deze driedaagse

Nadere informatie

Financiële en Fiscale Deskundigheid

Financiële en Fiscale Deskundigheid Financiële en Fiscale Deskundigheid In deze opleiding ontwikkelt u algemene kennis van Financiën en Fiscaliteit. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als bewindvoerder.

Nadere informatie

TRAINING Beursdeelname

TRAINING Beursdeelname TRAINING Beursdeelname www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEURSDEELNAME Deelname aan een beurs is voor een bedrijf een uitgelezen moment om zich

Nadere informatie

TRAINING Servicetechnicus Als Ambassadeur

TRAINING Servicetechnicus Als Ambassadeur TRAINING Servicetechnicus Als Ambassadeur www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING SERVICETECHNICUS ALS AMBASSADEUR Servicetechnici vormen het gezicht

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

HRT. Business Professionals

HRT. Business Professionals HRT Business Professionals Welkom bij Sessie 3B Nieuw in Unit4 Multivers XL Even voorstellen Bart Scheepens Sales Consultant Rick van de Wijngaart Support Specialist Programma voor vandaag Projectoffertes

Nadere informatie

TRAINING Account Management

TRAINING Account Management TRAINING Account Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ACCOUNT MANAGEMENT Steeds vaker blijkt dat ondernemingen het aantal toeleveranciers

Nadere informatie

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende:

Nadere informatie

Maatwerk voor nieuwe ROS-adviseurs Informatiebijeenkomst en Leergang 2013

Maatwerk voor nieuwe ROS-adviseurs Informatiebijeenkomst en Leergang 2013 Maatwerk voor nieuwe ROS-adviseurs Informatiebijeenkomst en Leergang 2013 Leergang Procesbegeleiding samenwerking, organisatie en innovatie in de eerste lijn voor nieuwe ROS-adviseurs (code L13-2) Voor

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

Training Zakelijk Duits 2014

Training Zakelijk Duits 2014 Training Zakelijk Duits 2014 Training Zakelijk Duits! Uw bedrijf doet zaken met Duitsland en u heeft regelmatig contact met Duitse klanten of leveranciers. In de verkoop-binnendienst of de buitendienst,

Nadere informatie

TRAINING Assertiviteit

TRAINING Assertiviteit TRAINING Assertiviteit www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ASSERTIVITEIT Er zijn nogal wat mensen die niet voor zich zelf opkomen, zich onzeker

Nadere informatie

TRAINING Onderhandelen

TRAINING Onderhandelen TRAINING Onderhandelen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ONDERHANDELEN Iedereen in krijgt vroeg of laat te maken met onderhandelingsmethodes.

Nadere informatie

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING FINANCIËLE ONDERBOUWING Deze ééndaagse

Nadere informatie

TRAINING. Balansanalyse. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Balansanalyse.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balansanalyse www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSANALYSE De ééndaagse training balansanalyse is een intensieve training die deelnemers

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren

Nadere informatie

TRAINING Omgaan met klachten

TRAINING Omgaan met klachten TRAINING Omgaan met klachten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING OMGAAN MET KLACHTEN Kennis en inzicht zijn essentieel om klachten goed en professioneel

Nadere informatie

TRAINING Doelgericht communiceren

TRAINING Doelgericht communiceren TRAINING Doelgericht communiceren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING DOELGERICHT COMMUNICEREN In de organisatie nemen meer dan alleen de buitendienst

Nadere informatie

Administratief Procesrecht

Administratief Procesrecht Administratief Procesrecht In deze opleiding ontwikkelt u algemene kennis van administratief procesrecht. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als bewindvoerder.

Nadere informatie

TRAINING Onderhandelen Voor Debiteurenbeheerders

TRAINING Onderhandelen Voor Debiteurenbeheerders TRAINING Onderhandelen Voor Debiteurenbeheerders www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ONDERHANDELEN Voor debiteurenbeheerders Deze training is

Nadere informatie

TRAINING. Balansanalyse. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Balansanalyse. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balansanalyse www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSANALYSE De ééndaagse training balansanalyse is een intensieve training die deelnemers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN RESULTAAT Met succes communicatieve en commercieel technische vaardigheden in verkoop toepassen Meer rendement

Nadere informatie

Cursus Excel 2016 Basis

Cursus Excel 2016 Basis Cursus Excel 2016 Basis Lesvormen: In-company maatwerk, Open inschrijving (klassikale cursus), Individueel, Werkplekbegeleiding, Kosten: 299,- excl. BTW per deelnemer Duur: 1 dag, Taal: Nederlands, Engels,

Nadere informatie

Ondernemend. Ruimte voor talent. Onderscheidend. Kwaliteit. Plezier. Betrokken. Pagina 1 van 10

Ondernemend. Ruimte voor talent. Onderscheidend. Kwaliteit. Plezier. Betrokken. Pagina 1 van 10 Ondernemend Ruimte voor talent Onderscheidend Kwaliteit Plezier Betrokken Pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 2. DIENSTEN...5 3. PROJECTPLANNING EN CONTACTPERSONEN...7 4. INVESTERINGSOVERZICHT,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Koude acquisitie Hoe krijg ik een afspraak bij een potentiële klant?

Nadere informatie