Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG"

Transcriptie

1 Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

2 Michelle Rodrique... Fox 20 april 2010 Fantasy, Sci-Fi USA, UK min. nl James Cameron Sigourney Weaver Stephen Lang Giovanni Ribisi NUMMER 1 ja Jake Sully (Sam Worthington) is een verlamde oorlogsveteraan in de toekomst, die met enkele anderen naar de maan Pandora wordt gebracht. De mensheid wil daar waardevolle grondstoffen uit de grond halen. Deze plat wordt echter bewoond door de Na'vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan zich te beschermen tegen de mensen. Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen... Cijfers 9 10 De film is enorm groots en spectaculair door werkelijk verbluffende visuele effecten en een prachtige soundtrack, en deze pluspunten mogen er wezen, en zijn denk ik grotendeels de reden voor de positieve meningen. Wij keken echter ook naar het verhaal, en afgezien van het origil bedachte switchen tussen avatar en mens, is het verhaal voorspelbaar en zit het vol clichés. De film duurt iets te lang, je zit de hele film te wachten tot het eindgevecht dat er sowieso zou komen. Toegegeven: Het eindgevecht heeft mij wel vermaakt, dat zag er prachtig uit! Conclusie: De film is visueel prachtig, soundtrack geweldig, het verhaal flinterdun en voorspelbaar, en de film duurt iets te lang. James Cameron heeft een adembenemende wereld gecreëerd. Omwille van de 3-D slaat de film alle records in de bioscopen. Op dvd verkiest men de 2-D versie.

3 Sandra Oh Sony 20 april 2010 Actie-Komedie Canada min. nl Peter Stebbings Woody Harrelson Elias Koteas Kat Dennings TOP 20 Arthur Poppington (Woody Harrelson) is een doodnormale man met waanideeën, die zich 's nachts ontpopt als 'superheld' de Defendor. Hij kamt de straten af op zoek naar zijn aartsvijand Captain Industry, een drugs- en wapenhandelaar die hij verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn moeder. Samen met Katerina (Kat Dennings), een prostituee die hij ontmoet, probeert hij Captain Industry ten gronde te richten. Cijfers 7 8 Woody Harrelson als een klungellige superhero. Moet makkelijk top 20 kunnen halen.

4 Pierre Bokma Dutch 13 april 2010 Speelfilm Nederland 2009 min. Reinout Oerlemans Carice van Houten Barry Atsma Anna Drijver TOP 50, AANRADER ja Nederlands Stijn (Barry Atsma) houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet, hoeft zijn Carmen (Carice van Houten) niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit? Hij is on top of the world. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemo s door doen ze of er niks aan de hand is. Cijfers 8 7 Deze Kluun-verfilming is een mega-succes in de Nederlandse bioscoop. Bij ons zal de verhuur ook niet tegenvallen.

5 Sam Rockwell Walt Disney 27 april 2010 Speelfilm USA, Italië min. nl Kirk Jones Drew Barrymore Robert De Niro Kate Beckinsale TOP 20 Een weduwnaar realiseert zich na de dood van zijn vrouw dat zij eigenlijk zijn enige link met zijn kinderen was. Hij mt het impulsieve besluit een road trip te ondernemen om het contact met zijn inmiddels volwassen kinderen te herstellen. Cijfers 8 8 Rustig, subtiel, maar toch een mooi beeld van een ouder wordende man die het contact met zijn kinderen wil oppakken, maar dat gaat helaas niet zonder slag of stoot. De Niro zet een heel aandoenlijk oud mannetje r waar je meteen sympathie voor hebt. Alles aan hem is precies zoals mijn opa was: de schoenen, de jas, de analoge camera, het vasthouden aan oude technologie (hij belt ook alleen maar via vaste lijnen, terwijl zijn kinderen enkel mobiel bellen). Heel herkenbaar. De film is niet spectaculair maar mixt een paar leuke ideeën uit andere films tot een aardig geheel.

6 Universal 20 april 2010 Romantische komedie USA min. nl Nancy Meyers Steve Martin Rita Wilson Meryl Streep Alec Baldwin Lake Bell TOP 10, Frans Jane (Meryl Streep) is een moeder van drie kinderen die na een etentje een onverwachte affaire krijgt met haar ex-man, de advocaat Jake (Alec Baldwin). Nu Jake met een andere vrouw, de veel jongere Agnes getrouwd is, is Jane ins ''de andere'' vrouw. Ondertussen maakt Jane kennis met architect Adam (Steve Martin), die bezig is met de keuken van Jane. Omdat Adam net zelf een scheiding achter de rug heeft, valt hij als een blok voor Jane, maar dan beginnen dingen pas echt ingewikkeld te worden. Cijfers 8 9 Er is veel aandacht gegeven aan de bioscooprelease van It s Complicated, een komedie met o.a. Meryl Streep en dat scoort absoluut binnen de huidige opleving van de romantische komedie. Kon wel eens een leuke topper worden.

7 Moviebank 6 april 2010 Actie, Thriller UK min. nl Richard Jobson Dougray Scott TOP 20, AANRADER Bloedstollende thriller met in de hoofdrol Dougray Scott en Alastair MacKenzie als twee meedogenloze bankiers die een gevaarlijk kat en muis spel spelen in de achterbuurten van Edingburgh. Wanhopig om aan geld te komen om zijn zusters' schulden af te betalen accepteert Sean een ongewoon voorstel van de twee mannen: hij moet zich twaalf uur verstoppen en zijn schulden worden kwijtgescholden. Sean komt er al snel achter dat hij verstrikt zit in een spel van leven en dood, opgejaagd door de twee nietsonziende killers die er alles aan doen om te winnen. Cijfers 8 8 New Town Killers is een aangename verrassing. Het is een spannende en originele actie-thriller en zo zien we ze graag. Dougray Scott, de tegenstander van Tom Cruise in Mission: Impossible II, is in deze film niet iemand die je achter je aan wilt krijgen, want een mensenleven is voor hem niets waard, zeker niet als het om zwervers, junkies of prostituees gaat. Zeker de moeite waard en veilig om aan een brede doelgroep mee te geven.

8 Walt Disney 27 april 2010 Speelfilm UK, Australië min. nl Scott Hicks Clive Owen TOP 20 Als Joe (Clive Owen) zijn vrouw verliest, blijft hij alleen met zijn zesjarige zoontje Artie achter. Hij besluit alle regels aan de kant te schuiven en laat naar bed gaan, rommelige kamers en junk food behoren tot de orde van de dag. Maar als Harry, Joe's tienerzoon uit zijn eerste huwelijk, arriveert, loopt de situatie uit de hand. Cijfers 8 8 De regisseur heeft mooi in beeld gebracht hoe anders een kind een verlies verwerkt dan een volwassene. Clive Owen (Joe) speelt hier, net zoals 'Artie', een zeer goede rol. Ook zijn tweede zoon Harry, die mij soms een beetje aan Ron uit Harry Potter deed denken, acteert in deze film erg goed. Het eerste deel van de film is redelijk dramatisch maar verderop in de film is het allemaal reeds een stuk vrolijker. Desondanks wel een zeer goede wegkijker met goede acteerprestaties en een standaard verhaallijn met af en toe leuke verrassingen.

9 TDM 20 april 2010 Filmhuis, Misdaad Italië, Frankrijk min. nl Jacques Audiard TOP 20, AANRADER,... Frans, Arabisch De 19-jarige analfabeet Malik El Djebena is veroordeeld tot zes jaar in de gevangenis. Hij arriveert helemaal alleen bij de gevangenis en hij oogt jonger en fragieler dan zijn medegevangenen. Wanr hij in het nauw gedreven wordt door de leider van de Corsicaanse bende die de gevangenis beheerst, krijgt hij een aantal 'opdrachten' die hij moet uitvoeren. Hierdoor wordt hij sterker en wint hij ook het vertrouwen van de bendeleider. Maar Malik is dapper en een snelle leerling en heeft de moed om in het geheim zijn eigen plannen te ontwikkelen... Cijfers 10 8 Geweldige film van Audiard, waarvan ik alleen De battre mon coeur s'est arrêté meende te kennen, maar ik lees op IMDB dat hij in de jaren '70 editor-assistent was van Roman Polanski en als schrijver in de jaren '80 misdaadfilms schreef, o.a Le professionnel met JP Belmondo. De rauwe kop van Niels Arestrup viel me al op in De battre mon coeur... en ook met zijn klein rolletje in The Diving Bell and the Butterfly. In Un Prophete draagt hij voor een groot deel bij aan het rauwe ongepolijste gevoel dat de film uitademt. De nieuwe Jean Gabin. Voor mij persoonlijk (en voor een groot deel van de filmpers ook) één van de sterkste films van 2009.

10 Dutch 27 april 2010 Actie, Sci-Fi USA min. nl John Hyams Jean-Claude Van D... Dolph Lundgren TOP 10 Terroristen dreigen met bommen Chernobyl's nucleaire reactor op te blazen, wat duizenden levens zou kunnen kosten. Om dit tegen te houden wordt er een team soldaten op af gestuurd, maar die staan voor een grote verrassing: een nieuwe, dodelijkere UniSol in de vorm Andrei Arlovski. De enige die de terroristen nu nog kan tegenhouden is Luc Deveraux (Jean-Claude van Damme), een Universal Soldier van het eerste uur. Deze moordmachine gaat het goed af, totdat hij tegenover een verrassing komt te staan. Het blijkt dat er in het geheim nog een UniSol bij is gehaald en deze keer is het een bekende van Deveraux, namelijk Andrew Scott (Dolph Lundgren). Nu zal Luc alles op alles moeten zetten om niet alleen twee van de dodelijkste soldaten ooit te stoppen, maar ook nog de bommen te ontmantelen! Cijfers 7 9 Jaaaa Van Damme en Lundgren zijn terug! Allebei rond de 50 geloof ik, daar kan Steven Seagal nog wat van leren. Van Damme komt in het begin wat suf over maar daarna komt het helemaal goed. Niet al te overdreven special effects en je ziet dat ze beiden goed getraind hebben op die leeftijd. Een goede aktiefilm voor op een regenachtige zondagmiddag.

11 Warner 6 april 2010 Thriller USA, Canada, Frankrijk min. nl Dominic Sena Kate Beckinsale Tom Skerritt Gabriel Macht TOP 10, VERRASSIN..., Russisch UVoor US Marshall Carrie Stetko (Kate Beckinsale) is het leven op de Zuidpool een zelf opgelegde straf die na twee zware jaren eindelijk ten einde lijkt te komen. Binnen enkele dagen moet iedereen de basis verlaten en wie niet tijdig vertrekt zal er zes maanden door moeten brengen aangezien iedere vorm van vliegverkeer in dat deel van de wereld tijdens de winter onmogelijk is. Vlak voor haar vertrek krijgt Carrie de opdracht een door een piloot gesignaleerd lijk te onderzoeken. In gezelschap van de aan haar toegewezen piloot Delfy vindt ze het half bevroren lijk van geoloog Weiss en dat is een vreemde vondst, want wat had deze man zonder de juiste beschermende kleding en uitrusting in dit niemandsland te zoeken? De omstandigheden waaronder Weiss is overleden zijn op zijn minst uitzonderlijk te noemen en nader onderzoek brengt Carrie in groter gevaar dan ze op deze plek op aarde voor mogelijk had gehouden. Een whiteout is een fenomeen waarbij zware suwval en extreem hoge windstoten vrijwel al het zicht wegmt. De horizon verdwijnt en alle punten van herkenning gaan op in hun ijskoude witte achtergrond. Bij temperaturen van vijftig graden onder het vriespunt is het levensgevaarlijk om tijdens zo n whiteout buiten te zijn en om dan ook nog eens geconfronteerd te worden met een mysterieuze, goed voorbereide moordenaar, is misschien net even teveel van het goede. Dit zijn de omstandigheden waaronder Kate Beckinsale haar werk moet verrichten en stoere Kate staat net als in Underworld en Van Helsing ook nu weer haar mannetje. Het extreme weer en de afgelegen locatie geeft deze toch al geïsoleerde wereld een extra dimensie en het maakt deze thriller nog spannender. Cijfers 8 9 Een whiteout is een fenomeen waarbij zware suwval en extreem hoge windstoten vrijwel al het zicht wegmt. De horizon verdwijnt en alle punten van herkenning gaan op in hun ijskoude witte achtergrond. Bij temperaturen van vijftig graden onder het vriespunt is het levensgevaarlijk om tijdens zo n whiteout buiten te zijn en om dan ook nog eens geconfronteerd te worden met een mysterieuze, goed voorbereide moordenaar, is misschien net even teveel van het goede. Het extreme weer en de afgelegen locatie geeft deze toch al geïsoleerde wereld een extra dimensie en het maakt deze thriller nog spannender.

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 15 mei 2012 Familiefilm 87 min. nl/fr Michael Damian Clint Black Lisa Hartman

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Sony 11 oktober 2013 Avontuur, Sci-Fi USA 2013 100 min. nl/fr M. Night Shyamalan

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 2 oktober 2012 Sci-Fi USA 2012 119 min. nl/fr Ridley Scott Charlize Theron

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 18 juni 2013 Actie USA 2013 98 min. nl John Moore Bruce Willis Jai Courtney

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Sony 4 oktober 2011 Actie USA 2011 101 min. nl Ernie Barbarash Jean-Claude Van

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Domhnall Gleeson Universal 12 maart 2013 Speelfilm UK 2012 117 min. nl Joe Wright

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Pias 19 februari 2013 Avontuur, Familiefilm 109 min. nl Laurant Tirard Frankrijk

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Bradley Cooper Paradiso 24 juni 2014 Misdaad USA 2013 126 min. nl David O. Russell

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG E1 8 november 2011 Misdaad, Thriller USA 2010 97 min. nl Géla Babluani Mickey Rourke

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG A-Film 21 augustus 2012 Thriller USA 2010 101 min. nl Andrew Jarecki Ryan Gosling

Nadere informatie

Ted van Lieshout Floor van de Ven, H3G, Uitgeveri Plaats Jaar uitgave en druk Aantal bladzijdes Genre Inhoudsopgave Samenvatting

Ted van Lieshout Floor van de Ven, H3G, Uitgeveri Plaats Jaar uitgave en druk Aantal bladzijdes Genre Inhoudsopgave Samenvatting Boekverslag door F. 1662 woorden 8 juni 2016 7 7 keer beoordeeld Auteur Ted van Lieshout Genre Psychologische roman, Jeugdboek Eerste uitgave 1996 Vak Nederlands Gebr. Ted van Lieshout Floor van de Ven,

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Vfe 23 augustus 2011 Speelfilm, Thriller Australië 2009 min. nl Simone North Guy

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Het gouden ei door Tim Krabbé

Boekverslag Nederlands Het gouden ei door Tim Krabbé Boekverslag Nederlands Het gouden ei door Tim Krabbé Boekverslag door een scholier 1548 woorden 13 juni 2018 0 keer beoordeeld Auteur Genre Tim Krabbé Avonturenroman, Psychologische Eerste uitgave 1984

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Entertainment One 25 januari 2011 Speelfilm USA 2009 104 min. nl Agnieszka Wojtowicz-Vosloo

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Zeno 6 november 2012 Speelfilm Frankrijk, België 2011 115 min. nl Jacques Audiard

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG E1 5 juni 2012 Actie USA 2011 95 min. nl Mark Neveldine Brian Taylor Nicolas Cage

Nadere informatie

The fault in our stars

The fault in our stars Boekverslag door F. 1798 woorden 17 januari 2016 3,3 4 keer beoordeeld Auteur John Green Eerste uitgave 2012 Vak Engels The fault in our stars auteur: John Green jaar van verschijnen: 2012 plaats van verschijnen:

Nadere informatie

Oorlogswinter. Denice Surink

Oorlogswinter. Denice Surink Oorlogswinter Inhoud 1. Zakelijke gegevens... 3 2. Samenvatting... 3 3. Over de auteur... 3 4. Over het boek... 4 5. Leeservaringen... 4 6. Recensie.... 5 1. Zakelijke gegevens A. Het boek heet oorlogswinter.

Nadere informatie

Over schulden gesproken

Over schulden gesproken Over schulden gesproken Verhalen uit de praktijk Sandra van der Stege 8 Inleiding In Nederland zijn veel mensen met schulden. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft moeite om elke maand rond te komen. In de schulden

Nadere informatie

Filmverslag Frans Un Long Dimanche d'un Fiancailles

Filmverslag Frans Un Long Dimanche d'un Fiancailles Filmverslag Frans Un Long Dimanche d'un Fianca Filmverslag door E. 1877 woorden 4 mei 2014 6 6 keer beoordeeld Vak Frans A Algemeen Regisseur: Titel: Jean-Pierre Jeunet Un long Dimanche de Fianca Premiere:

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Hedonia door Kees van Kooten

Boekverslag Nederlands Hedonia door Kees van Kooten Boekverslag Nederlands Hedonia door Kees van Kooten Boekverslag door een scholier 2047 woorden 12 oktober 2004 7,8 25 keer beoordeeld Auteur Genre Kees van Kooten Komedie Eerste uitgave 1984 Vak Nederlands

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Warner 24 mei 2011 Speelfilm USA 2010 129 min. nl Clint Eastwood Matt Damon Jay

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Warner 20 maart 2012 Rampenfilm USA 2011 106 min. nl Steven Soderbergh Matt Damon

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

Avatar. Filmfiche. onrecht, levenskeuzes, film, ecologie. film binnen, spel best buiten (maar kan ook binnen) 180 minuten (+ 162 minuten film)

Avatar. Filmfiche. onrecht, levenskeuzes, film, ecologie. film binnen, spel best buiten (maar kan ook binnen) 180 minuten (+ 162 minuten film) Avatar Soort activiteit Thema( s) Aantal deelnemers Leeftijd Locatie Duur Intensiteit Materiaal filmverwerking onrecht, levenskeuzes, film, ecologie 6-30 spelers +16 jaar film binnen, spel best buiten

Nadere informatie

Boekverslag door C woorden 27 mei keer beoordeeld. Psychologische roman Eerste uitgave 1975 Nederlands. Boek: Twee Vrouwen

Boekverslag door C woorden 27 mei keer beoordeeld. Psychologische roman Eerste uitgave 1975 Nederlands. Boek: Twee Vrouwen Boekverslag door C. 1393 woorden 27 mei 2016 0 keer beoordeeld Auteur Harry Mulisch Genre Psychologische roman Eerste uitgave 1975 Vak Nederlands 2. structuurvragen Titelbeschrijving: Boek: Twee Vrouwen

Nadere informatie

Love, Simon Boekverslag 5. Gemaakt door: Jette Somsen Klas: 4G1 Datum:

Love, Simon Boekverslag 5. Gemaakt door: Jette Somsen Klas: 4G1 Datum: Love, Simon Boekverslag 5. Gemaakt door: Jette Somsen Klas: 4G1 Datum: 20-12-2018 1 Inhoudsopgaven Opdracht 1..3 Opdracht 2 4 Opdracht 3 4 Opdracht 4 4 Opdracht 5.5 Opdracht 6.5 Opdracht 7.6 Bornvermelding..7

Nadere informatie

Een dag uit het leven van een au pair Doëlla Kroll

Een dag uit het leven van een au pair Doëlla Kroll Een dag uit het leven van een au pair Doëlla Kroll Weer een dag dat ik vroeg moet op staan, de ellende weer begint. De dagen worden steeds langer en vermoeiender. De dingen waaraan ik gedacht heb om het

Nadere informatie

Concurrentieanalyse. Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film

Concurrentieanalyse. Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film Concurrentieanalyse Kim Lokhorst MM3A Mediamanager Stage Nl Film Inleiding De concurrenten van NL film zijn alle andere bedrijven in Nederland die films en/of series maken voor de Nederlandse televisie

Nadere informatie

1: Waarom heb je het boek gekozen? Ik heb dit boek gekozen omdat ik van verschillende mensen had gehoord dat het een makkelijk boek was.

1: Waarom heb je het boek gekozen? Ik heb dit boek gekozen omdat ik van verschillende mensen had gehoord dat het een makkelijk boek was. Boekverslag door een scholier 1809 woorden 17 december 2002 7,6 31 keer beoordeeld Auteur Genre Else van Erkel Jeugdboek Eerste uitgave 2000 Vak Nederlands 1: Waarom heb je het boek gekozen? Ik heb dit

Nadere informatie

3 minuten: Geef een samenvatting van het verhaal. 3 minuten: Wat is jouw mening over. Onderbouw je mening.

3 minuten: Geef een samenvatting van het verhaal. 3 minuten: Wat is jouw mening over. Onderbouw je mening. Geef een samenvatting van het verhaal. Geef een samenvatting van het verhaal. Geef een samenvatting van het verhaal. Vertel alles wat je weet over de hoofdpersoon. Vertel alles wat je weet over de hoofdpersoon.

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Edward James Olmo... Sony 11 februari 2014 Misdaadkomedie, Actie 102 min. nl/fr

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Fox 24 april 2012 Komedie, Familiefilm USA 2011 81 min. nl Mike Mitchell Jason

Nadere informatie

Naam: Silke Bouwman Klas: 3T2 Lerares: Mevr. Scholten

Naam: Silke Bouwman Klas: 3T2 Lerares: Mevr. Scholten Naam: Silke Bouwman Klas: 3T2 Lerares: Mevr. Scholten Inhoudsopgave 1. Zakelijke gegevens 2. Samenvatting van het boek 3. Over de auteur 4. Over het boek 5. Leeservaringen 6. Recensie en eigen mening 1.

Nadere informatie

Filmverslag Nederlands De tweeling

Filmverslag Nederlands De tweeling Filmverslag Nederlands De tweeling Filmverslag door een scholier 1926 woorden 10 maart 2005 6,6 402 keer beoordeeld Vak Nederlands De tweeling 1. Verklaar de titel van de film. De titel van de film is

Nadere informatie

5.6. Boekverslag door een scholier 2834 woorden 2 maart keer beoordeeld. Virginia Andrews Thriller & Detective Eerste uitgave 1998

5.6. Boekverslag door een scholier 2834 woorden 2 maart keer beoordeeld. Virginia Andrews Thriller & Detective Eerste uitgave 1998 Boekverslag door een scholier 2834 woorden 2 maart 2007 5.6 12 keer beoordeeld Auteur Genre Virginia Andrews Thriller & Detective Eerste uitgave 1998 Vak Engels Mening, Onderwerp: Het onderwerp van het

Nadere informatie

Boeken: - De Kozakkentuin

Boeken: - De Kozakkentuin Boeken: - De Kozakkentuin De kozakkentuin - Jan Brokken 2015 Samenvatting : Het verhaal speelt zich af in Rusland en begint ermee dat Alexander von Wrangel aanwezig is bij de executie van Fjodor Dostojevski.

Nadere informatie

Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob

Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob Boekverslag door een scholier 2078 woorden 25 april 2003 6,1 17 keer beoordeeld Auteur Maggie Rob Eerste uitgave 1998 Vak Engels 1. Zakelijke gegevens a. Auteur:

Nadere informatie

Filmverslag CKV Anything else

Filmverslag CKV Anything else Filmverslag CKV Anything else Filmverslag door een scholier 1419 woorden 18 november 2004 6 2 keer beoordeeld Vak CKV Inleiding Ik ben naar de film anything else in het filmhuis geweest. Ik ben er geweest

Nadere informatie

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF--

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- Confrontatie scene Written by Loïs Vehof Genre: Avontuur Locatie: De oude tempel Protagonist: Wachter Antagonist: Dief Conflict:

Nadere informatie

Gegevens van het boek

Gegevens van het boek Gegevens van het boek Titel: Het gouden ei Schrijver: Tim Krabbé Gelezen: 33e druk. 1e druk, 1984, Amsterdam, uitgeverij Bakker (nu Prometheus). Er staat geen motto in het boek. In het boek staan geen

Nadere informatie

Oorlogswinter Schrijver: Jan Terlouw Uitgever: Lemniscaat Rotterdam Jaar: 2008 Jaar van uitgave: 1972 Pagina s: 169 Niveau: 15 tot en met 19 jaar.

Oorlogswinter Schrijver: Jan Terlouw Uitgever: Lemniscaat Rotterdam Jaar: 2008 Jaar van uitgave: 1972 Pagina s: 169 Niveau: 15 tot en met 19 jaar. Oorlogswinter Schrijver: Jan Terlouw Uitgever: Lemniscaat Rotterdam Jaar: 2008 Jaar van uitgave: 1972 Pagina s: 169 Niveau: 15 tot en met 19 jaar. Druk: Dertigste 2. Over de Auteur Jan Terlouw is geboren

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Raak me dan, als je kan

Boekverslag Nederlands Raak me dan, als je kan Boekverslag Nederlands Raak me dan, als je kan door Siska Goeminne Boekverslag door S. 1232 woorden 19 februari 2016 7,4 10 keer beoordeeld Auteur Siska Goeminne Eerste uitgave 2012 Vak Methode Nederlands

Nadere informatie

6,1. Boekverslag door R woorden 26 juli keer beoordeeld

6,1. Boekverslag door R woorden 26 juli keer beoordeeld Boekverslag door R. 2024 woorden 26 juli 2013 6,1 7 keer beoordeeld Auteur Tatiana de Rosnay Genre Psychologische roman, Oorlogsroman Eerste uitgave 2007 Vak Nederlands Methode Op nieuw niveau A. Boekgegevens

Nadere informatie

Boekverslag Duits Dicker Mann im Meer door Burkhard Spinnen

Boekverslag Duits Dicker Mann im Meer door Burkhard Spinnen Boekverslag Duits Dicker Mann im Meer door Burkhard Spinnen Boekverslag door een scholier 2265 woorden 16 december 2003 8 2 keer beoordeeld Auteur Burkhard Spinnen Eerste uitgave 1991 Vak Duits Zakelijke

Nadere informatie

Boekverslag Big Sister Live

Boekverslag Big Sister Live Boekverslag Big Sister Live Romee Bierman klas 3.2 Samenvatting Het boek gaat over Bambi, ze is een meisje van 18 jaar. Ze voelt zich erg eenzaam omdat ze heel veel alleen thuis is. Haar vader is weg en

Nadere informatie

Phèdre (1677) Phaedra, vertaling door Laurens Spoor

Phèdre (1677) Phaedra, vertaling door Laurens Spoor JEAN RACINE Phèdre (1677) Phaedra, vertaling door Laurens Spoor samenvatting en bloemlezing EERSTE BEDRIJF Theseus is al een tijdje vermist. Hippolytus en zijn makker Theramenes hebben hem overal gezocht,

Nadere informatie

Melissa Even 4T4 Mevr. Scholten

Melissa Even 4T4 Mevr. Scholten Zakelijke gegevens. De titel van het boek is De engel Yannick. De naam van de auteur is Do van Ranst. De naam van de uitgever is Do Van Ranst en Davidsfonds uitgeverij nv. Het jaar dat het is verschenen

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Twee vrouwen door Harry Mulisch

Boekverslag Nederlands Twee vrouwen door Harry Mulisch Boekverslag Nederlands Twee vrouwen door Harry Mulisch Boekverslag door een scholier 2526 woorden 11 april 2014 5,7 2 keer beoordeeld Auteur Genre Harry Mulisch Psychologische roman Eerste uitgave 1975

Nadere informatie

7,5. Boekverslag door een scholier 2148 woorden 25 januari keer beoordeeld. Waargebeurd, Psychologische roman Eerste uitgave 2003 Nederlands

7,5. Boekverslag door een scholier 2148 woorden 25 januari keer beoordeeld. Waargebeurd, Psychologische roman Eerste uitgave 2003 Nederlands Boekverslag door een scholier 2148 woorden 25 januari 2010 7,5 21 keer beoordeeld Auteur Genre Kluun Waargebeurd, Psychologische roman Eerste uitgave 2003 Vak Nederlands Onderdeel:1. Persoonlijke reactie

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De Cock en het duel in de nacht door A.C. Baantjer

Boekverslag Nederlands De Cock en het duel in de nacht door A.C. Baantjer Boekverslag Nederlands De Cock en het duel in de nacht door A.C. Baantjer Boekverslag door een scholier 1798 woorden 23 februari 2000 7,6 102 keer beoordeeld Auteur Genre A.C. Baantjer Thriller & Detective

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Dutch 2 juli 2013 Thriller USA 2013 103 min. nl Allen Hughes Mark Wahlberg Jeffrey

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De weduwnaar door Kluun

Boekverslag Nederlands De weduwnaar door Kluun Boekverslag Nederlands De weduwnaar door Kluun Boekverslag door een scholier 2136 woorden 22 februari 2009 6,1 9 keer beoordeeld Auteur Genre Kluun Psychologische roman Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands

Nadere informatie

6,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. Filmopdracht CKV

6,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. Filmopdracht CKV Opdracht door K. 1204 woorden 21 november 2016 6,2 4 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling Filmopdracht CKV Opdracht 1 A. 1. Welk genre en waar zie je dit aan? Genre: Thriller Waar zie je dit

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Komt een vrouw bij de dokter door Kluun

Boekverslag Nederlands Komt een vrouw bij de dokter door Kluun Boekverslag Nederlands Komt een vrouw bij de dokter door Kluun Boekverslag door een scholier 2007 woorden 28 maart 2007 4,9 10 keer beoordeeld Auteur Genre Kluun Waargebeurd, Psychologische roman Eerste

Nadere informatie

Hoe lang duurt geluk?

Hoe lang duurt geluk? Hoe lang duurt geluk? Op dit moment ben ik gelukkig. Na veel pech ben ik dan eindelijk een vrolijke schrijver. Mijn roman is goed gelukt. En ik verdien er veel geld mee. En ik heb ook nog eens een mooie,

Nadere informatie

Boekverslag Duits Die Ilse ist weg door Christine Nostlinger

Boekverslag Duits Die Ilse ist weg door Christine Nostlinger Boekverslag Duits Die Ilse ist weg door Christine Nostlinger Boekverslag door een scholier 1983 woorden 20 maart 2006 7,3 289 keer beoordeeld Auteur Christine Nöstlinger Eerste uitgave 1976 Vak Duits Personages

Nadere informatie

Boekverslag Engels Body dumps door James Ellroy

Boekverslag Engels Body dumps door James Ellroy Boekverslag Engels Body dumps door James Ellroy Boekverslag door een scholier 2034 woorden 15 december 2002 8,7 15 keer beoordeeld Auteur James Ellroy Eerste uitgave 1998 Vak Engels Samenvatting Dit boek

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Splendid 10 september 2013 Speelfilm, Actie Canada 2013 97 min. nl Uwe Boll Dominic

Nadere informatie

Zwarte engel Joost Heyink

Zwarte engel Joost Heyink Zwarte engel Joost Heyink Manon Scharenborg 3T2 Samenvatting Samenvatting Uitgeverij Van Holkema & Warendorf 2004 159 bladzijden, 1e druk Samenvatting Het gaat over een jongen die heet Tom. Hij gaat elke

Nadere informatie

Filmverslag CKV Don't say a word

Filmverslag CKV Don't say a word Filmverslag CKV Don't say a word Filmverslag door een scholier 2159 woorden 29 mei 2002 7,9 13 keer beoordeeld Vak CKV ALGEMEEN 1.TITEL: Don t say a word 2.GESCHREVEN: Gebaseerd op het boek van Andrew

Nadere informatie

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Elias Koteas Entertainment One 7 februari 2012 Thriller USA 2011 87 min. nl Jim

Nadere informatie

Boekverslag door een scholier 1899 woorden 27 september keer beoordeeld. Eerste uitgave 1997 Nederlands

Boekverslag door een scholier 1899 woorden 27 september keer beoordeeld. Eerste uitgave 1997 Nederlands Boekverslag door een scholier 1899 woorden 27 september 2006 6 13 keer beoordeeld Auteur Genre Caja Cazemier Jeugdboek Eerste uitgave 1997 Vak Nederlands Opdracht 1: 1 Onderwerp: Het onderwerp van het

Nadere informatie

Boekverslag door een scholier 1738 woorden 9 februari keer beoordeeld. Eerste uitgave Samenvatting

Boekverslag door een scholier 1738 woorden 9 februari keer beoordeeld. Eerste uitgave Samenvatting Boekverslag door een scholier 1738 woorden 9 februari 2006 6 16 keer beoordeeld Auteur Genre R.L. Stine Jeugdboek Eerste uitgave 1999 Vak Engels Samenvatting Karen Mandell en Patricia waren al jaren goede

Nadere informatie

Filmverslag Nederlands Pay It Forward

Filmverslag Nederlands Pay It Forward Werkstuk Scholieren.com Filmverslag Nederlands Pay It Forward Someone A Basis Titel: Pay it forward. Regisseur: Mimi Leder. Personen: Trevor is de hoofdpersoon, maar Arlene en Eugene zijn ook heel belangrijk.

Nadere informatie

Tweelingen. Wat zijn nou eigenlijk tweelingen? Een groot mysterie

Tweelingen. Wat zijn nou eigenlijk tweelingen? Een groot mysterie Tweelingen Hier zie je ons met zijn allen, de tweeling was net geboren en mijn moeder en ik waren verkouden dus moesten we van die kapjes op zodat de tweeling niet ziek zou worden. Ik was hier 4 jaar oud.

Nadere informatie

Emotionele rollercoaster, de geboorte Ziekenhuis opname

Emotionele rollercoaster, de geboorte Ziekenhuis opname Emotionele rollercoaster, de geboorte Ziekenhuis opname En toen werd ik weer opgenomen in het ziekenhuis, nooit verwacht dat het allemaal zo anders zou gaan als gehoopt. Niet wetend hoelang ik in het ziekenhuis

Nadere informatie

6,1. Verslag door Naomi 1661 woorden 30 maart keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2007 Nederlands.

6,1. Verslag door Naomi 1661 woorden 30 maart keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2007 Nederlands. Verslag door Naomi 1661 woorden 30 maart 2016 6,1 13 keer beoordeeld Auteur René Appel Genre Thriller & Detective Eerste uitgave 2007 Vak Nederlands Methode Nieuw Nederlands Schone Handen Inhoudsopgave

Nadere informatie

Wanneer Sylvia en Laura naar een toneelstuk gaan. Ontmoet Silvia Alfred en het klikt gelijk tussen hun.

Wanneer Sylvia en Laura naar een toneelstuk gaan. Ontmoet Silvia Alfred en het klikt gelijk tussen hun. Boekverslag door een scholier 1916 woorden 14 februari 2003 5,5 21 keer beoordeeld Auteur Genre Harry Mulisch Psychologische roman Eerste uitgave 1975 Vak Nederlands Samenvatting: Laura is al een paar

Nadere informatie

Over vrijheid en gevangenschap schrijft de Schotse filosoof David Hume het volgende:

Over vrijheid en gevangenschap schrijft de Schotse filosoof David Hume het volgende: Opgave 3 Anna Karenina tekst 6 In de beroemde Russische roman Anna Karenina van Leo Tolstoj uit 1877 spelen de thema s liefde, plicht en schuld een belangrijke rol. Anna, de hoofdpersoon, is getrouwd met

Nadere informatie

Boekverslag Frans Le barbier de Seville door Pierre- Augustin Caron de Beaumarchais

Boekverslag Frans Le barbier de Seville door Pierre- Augustin Caron de Beaumarchais Boekverslag Frans Le barbier de Seville door Pierre- Augustin Caron de Beaumarchais Boekverslag door een scholier 1799 woorden 30 december 2002 6,2 23 keer beoordeeld Auteur Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Van de koele meren des doods door Frederik van Eeden

Boekverslag Nederlands Van de koele meren des doods door Frederik van Eeden Boekverslag Nederlands Van de koele meren des doods door Frederik van Eeden Boekverslag door een scholier 1675 woorden 5,8 42 keer beoordeeld 2 november 2001 Auteur Frederik van Eeden Genre Psychologische

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Twee vrouwen door Harry Mulisch

Boekverslag Nederlands Twee vrouwen door Harry Mulisch Boekverslag Nederlands Twee vrouwen door Harry Mulisch Boekverslag door Nina 2048 woorden 9 april 2016 8,2 3 keer beoordeeld Auteur Genre Harry Mulisch Psychologische roman Eerste uitgave 1975 Vak Methode

Nadere informatie

Filmverslag Nederlands De kleine blonde dood (Boudewijn Büch)

Filmverslag Nederlands De kleine blonde dood (Boudewijn Büch) Filmverslag Nederlands De kleine blonde dood (Boudewijn Büch) Filmverslag door een scholier 1871 woorden 8 juni 2011 4,3 4 keer beoordeeld Vak Nederlands Inhoudelijke vragen tijdens het kijken van de film

Nadere informatie

Een nagelaten bekentenis. Het bekende verhaal van Marcellus Emants, naverteld door Helene Bakker

Een nagelaten bekentenis. Het bekende verhaal van Marcellus Emants, naverteld door Helene Bakker Een nagelaten bekentenis Het bekende verhaal van Marcellus Emants, naverteld door Helene Bakker Moeilijke woorden zijn onderstreept. Ze worden uitgelegd in de woordenlijst op pagina 118. dit boek heeft

Nadere informatie

Noem vijf voorbeelden uit de film die kenmerkend zijn voor het leven van de jaren negentig/nu (denk aan situaties, handelingen, objecten of types):

Noem vijf voorbeelden uit de film die kenmerkend zijn voor het leven van de jaren negentig/nu (denk aan situaties, handelingen, objecten of types): Boekverslag door Joey 2014 woorden 6 juni 2017 0 keer beoordeeld Vak CKV Romeo & Juliet Vraag 1: Verklaar onderstaande krantenkoppen: 1. Romeo and Juliet for the nineties 2. Shakespeare voor de MTV-generatie

Nadere informatie

Dit lesmateriaal bestaat uit drie delen: DOCENTENHANDLEIDING

Dit lesmateriaal bestaat uit drie delen: DOCENTENHANDLEIDING Dit lesmateriaal bestaat uit drie delen: HANDLEIDING Deze bevat handvatten om de documentaire te behandelen. U kunt zelf op basis van tijd, behoefte en niveau bepalen hoeveel u uit dit materiaal gebruikt.

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Dutch 14 mei 2013 Thriller USA 2012 100 min. nl Nicholas Jarecki Richard Gere Susan

Nadere informatie

Een rijke en grillige fantasie.

Een rijke en grillige fantasie. De beste literaire debuten van het seizoen: En dat is nog niet eens de helft van deze merkwaardig ouderwetse geschiedenis. [ ] Een rijke en grillige fantasie. - Trouw - Een bijzonder debuut over verwantschap,

Nadere informatie

Boekopdracht 2 Love, Simon gemaakt door Lise Visschedijk 4G2 LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK

Boekopdracht 2 Love, Simon gemaakt door Lise Visschedijk 4G2 LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK Helemaal links zie je Becky Albertalli. OPDRACHT 1 De titel van het boek is Love, Simon en het boek is geschreven door Beckey Albertalli.

Nadere informatie

Preek dochtertje van Jaïrus 1 juli 2018

Preek dochtertje van Jaïrus 1 juli 2018 Lieve gemeente, Onlangs is in Utrecht het nieuwe Kinder ziekenhuis geopend voor kinderen met kanker. Het zijn een aantal woorden waarvan je wilt dat die niet bij elkaar horen. Want het is zo verschrikkelijk

Nadere informatie

Toneelstuk Harde noten : nabespreking

Toneelstuk Harde noten : nabespreking Toneelstuk Harde noten : nabespreking Ondanks alle campagnes en initiatieven blijft pesten een moeilijk uit te roeien probleem dat ook de dertienjarige Kaat, hoofdpersonage uit de boeken Harde noten en

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG

Kapelstraat Kontich Tel.: Fax: VERHUUR CATALOOG Kapelstraat 13-15 2550 Kontich Tel.: 034576682 Fax: 034580814 www.bazarkekonkaz.be info@bazarkekonkaz.be VERHUUR CATALOOG Belga 20 mei 2014 Speelfilm USA, UK 2013 129 min. nl/fr steve McQueen Chiwetel

Nadere informatie

Meer dan scholieren gingen met school naar Fataal de film

Meer dan scholieren gingen met school naar Fataal de film JSB Productions B.V. 2018 OVER MET SCHOOL NAAR FATAAL Jongeren komen veel in aanraking met zinloos geweld. Soms door hun directe omgeving, filmpjes van vechtpartijen of confrontatie tijdens het uitgaan.

Nadere informatie

Mijn fictiedossier. Naam: Gijs Azink Klas: 3T1 Leraar: Owel

Mijn fictiedossier. Naam: Gijs Azink Klas: 3T1 Leraar: Owel Mijn fictiedossier Naam: Gijs Azink Klas: 3T1 Leraar: Owel 1 Inhoud: 1. Zakelijke gegevens...blz 3 2. Samenvatting.blz 3/4 3. Over de auteur Ellen Tijsinger.blz 4 4. Over het boek. blz 4/5 5. Leeservaringen..blz

Nadere informatie

Fictiedossier Op blote voeten Maren Stoffels

Fictiedossier Op blote voeten Maren Stoffels Fictiedossier Op blote voeten Maren Stoffels Mariska Wijlens Klas 3T2 Docent: Mevrouw Scholten 1. Zakelijke gegevens Titel: Op blote voeten Auteur: Maren Stoffels Uitgever: Leopold Jaar van verschijnen:

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Een meisje, twee jongens

Boekverslag Nederlands Een meisje, twee jongens Boekverslag Nederlands Een meisje, twee jongens door Anne Winkels Boekverslag door een scholier 2125 woorden 12 oktober 2011 8 8 keer beoordeeld Auteur Genre Anne Winkels Jeugdboek Eerste uitgave 2005

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De voorspelling door Evert Hartman

Boekverslag Nederlands De voorspelling door Evert Hartman Boekverslag Nederlands De voorspelling door Evert Hartman 7,2 Boekverslag door een scholier 1675 woorden 100 keer beoordeeld 17 september 2003 Auteur Evert Hartman Genre Thriller & Detective, Jeugdboek

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Gebr. door Ted van Lieshout

Boekverslag Nederlands Gebr. door Ted van Lieshout Boekverslag Nederlands Gebr. door Ted van Lieshout Boekverslag door Julian 1417 woorden 13 februari 2018 7 9 keer beoordeeld Auteur Genre Ted van Lieshout Psychologische roman, Jeugdboek Eerste uitgave

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De moeder van David S.

Boekverslag Nederlands De moeder van David S. Boekverslag Nederlands De moeder van David S. door Yvonne Keuls Boekverslag door een scholier 2184 woorden 6 januari 2003 6 7 keer beoordeeld Auteur Genre Yvonne Keuls Psychologische roman, Eerste uitgave

Nadere informatie

Het boek is in juni 2007 uitgegeven door Leopold, het boek heeft 154 pagina s en 17 hoofdstukken.

Het boek is in juni 2007 uitgegeven door Leopold, het boek heeft 154 pagina s en 17 hoofdstukken. Boekverslag door T. 1229 woorden 9 april 2013 7,6 20 keer beoordeeld Auteur Maren Stoffels Genre Jeugdboek Eerste uitgave 2007 Vak Nederlands Inhoud Algemene gegevens Personages Tijd Plaats Spanning Thema

Nadere informatie

Keuze van het boek. Komt een vrouw bij de dokter. Dit boek heb ik gekozen omdat het me een goed boek leek. En een boek dat

Keuze van het boek. Komt een vrouw bij de dokter. Dit boek heb ik gekozen omdat het me een goed boek leek. En een boek dat Boekverslag door een scholier 3191 woorden 13 maart 2011 7.8 22 keer beoordeeld Auteur Genre Kluun Waargebeurd, Psychologische roman Eerste uitgave 2003 Vak Nederlands Komt een vrouw bij de dokter Inhoudsopgave:

Nadere informatie

7,7. Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Nederlands

7,7. Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Nederlands Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december 2009 7,7 2 keer beoordeeld Auteur Genre Saskia Noort Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands 1.Waarom heb je dit boek gekozen? Ik heb

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Ongelukkig verliefd door Imme Dros

Boekverslag Nederlands Ongelukkig verliefd door Imme Dros Boekverslag Nederlands Ongelukkig verliefd door Imme Dros Boekverslag door een scholier 1788 woorden 14 januari 2007 7,9 17 keer beoordeeld Auteur Genre Imme Dros Psychologische roman, Jeugdboek Eerste

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De scheltopusik door Maarten 't Hart

Boekverslag Nederlands De scheltopusik door Maarten 't Hart Boekverslag Nederlands De scheltopusik door Maarten 't Hart Boekverslag door een scholier 1651 woorden 14 maart 2004 5,5 22 keer beoordeeld Auteur Genre Maarten 't Hart Novelle Eerste uitgave 2003 Vak

Nadere informatie

6,3. Boekverslag door M woorden 9 maart keer beoordeeld

6,3. Boekverslag door M woorden 9 maart keer beoordeeld Boekverslag door M. 1754 woorden 9 maart 2013 6,3 137 keer beoordeeld Auteur Mel Wallis de Vries Genre Jeugdboek, Thriller & Detective Eerste uitgave 2011 Vak Nederlands Titel: Verstrikt Schrijver: Mel

Nadere informatie

De titel is zelfverklarend. Het gaat over Thomas die al rennend zijn weg uit het doolhof probeert te zoeken

De titel is zelfverklarend. Het gaat over Thomas die al rennend zijn weg uit het doolhof probeert te zoeken Boekverslag door een scholier 1127 woorden 15 maart 2015 6,2 73 keer beoordeeld Auteur James Dashner Genre Young Adult Eerste uitgave 2009 Vak Engels Titelverklaring. De titel is zelfverklarend. Het gaat

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Sommige meisjes zijn heel snel verliefd, andere meisjes zullen niet snel of misschien zelfs helemaal niet verliefd worden. Dit is bij ieder meisje anders. Wat gebeurt

Nadere informatie