SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen"

Transcriptie

1 SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 heeft zaterdag 26 november 2011 het kampioenschap in de najaarscompetitie 2011/2012 weten te veroveren. Voor de wedstrijd was het voor beide teams duidelijk wat er op het spel stond. SV Heerlen/IDB C1 wist dat zij bij een overwinning of gelijkspel kampioen zouden zijn. Alleen bij een gelijkspel zou men het kampioenschap moeten delen met Groene Ster C2, daar het doelgemiddelde niet meetelt. Groene Ster C2 zou zich ook bij een overwinning of gelijkspel kampioen mogen noemen. Vol goede moed werd aan het wedstrijd begonnen en binnen tien minuten kwam SV Heerlen/IDB C1 op een 1-0 voorsprong. Doch Groene Ster C2 vocht zich terug en binnen vijf minuten stond de 1-1 op het scorebord. Het leek een echte topwedstrijd te worden. Maar SV Heerlen/IDB C1 liet het hier niet bij zitten en zette een tandje bij. Gaandeweg de wedstrijd bleek dat SV Heerlen/IDB C1 toch te sterk was en bepaalde de einduitslag op 7-1. Na het laatste fluitsignaal gingen dan ook bij spelers, trainers en supporters de handen de lucht in en het doel najaarskampioen worden was dan ook op een overtuigende manier behaald. Namens het hoofdbestuur en jeugdbestuur wensen wij spelers en trainers van SV Heerlen/IDB C1 dan ook van harte proficiat.

2 SV Heerlen/IDB mini s morele najaarskampioen Een even goede prestatie is zeker noemenswaardig. De mini's van SV Heerlen/IDB zijn ongeslagen gebleven in hun wedstrijdenreeks en hoewel dit niet in competitieverband is mogen ook zij zich de morele najaarskampioen noemen. Ook voor dit team is een van harte proficiat van het hoofdbestuur en jeugdbestuur op zijn plaats en ook zeker aan de trainers en leiders van de mini s. Levensreddende externe defibrillator (AED) Eerder zijn jullie in kennis gesteld van het feit dat wij mede door een aanzienlijke bijdrage van onze nieuwe club van 50 een levensreddende externe defibrillator (AED) hebben aangeschaft binnen onze vereniging. Deze AED hangt in de hal bij het scheidsrechterslokaal dat voor alle leiders en trainers toegankelijk is. Maar wat heeft een AED voor zin als we geen mensen binnen onze vereniging hebben die kunnen reanimeren en de AED kunnen gebruiken als iemand ooit eens een hartstilstand krijgt op ons complex? De cursisten die de training met goede afloop hebben gevolgd zijn: Jeu Gelissen, Bas van den Biggelaar, Sandra Robeerts, Bart Geraets, Roy Meys, Maurice Schreijen, Hein van Marwijk, Roger Scheeren en Ger Gootzen. Bestuurswijzigingen In de loop van het seizoen hebben enkele bestuurswijzigingen plaatsgevonden. Voorzitter Joop Hoogeveen heeft zijn functie neergelegd i.v.m. drukke werkzaamheden en Cor Gubbels is nu voorzitter. Ook de secretaresse Mevr. Willy Jaspers heeft haar functie neergelegd en wordt op gevolgd door Sven Christiaanse. Toegetreden tot het bestuur zijn Koos Krop als tweede penningmeester. Maurice Schreijen is als bestuurslid toegetreden. Peter Jaspers heeft de functie van Ledenadministratie neergelegd en wordt opgevolgd door Giel Senden.

3 Voetbalveld verandert in zwembad Reeds jaren kampt SV Heerlen/IDB met het afvoer van overtollig regenwater. Om een indruk te geven van sterke regenval zie de volgende beelden. Contractverlenging trainer Glenn Goulding Het bestuur is verheugd na onderling overleg het contract met Glenn Goulding voor een jaar te verlengen. Afgelopen week werd overeenstemming bereikt tussen SV Heerlen/IDB en Glenn Goulding. Een van de redenen die Glenn Goulding voor contractverlenging aangaf was zeker de prima samenwerking en sfeer binnen SV Heerlen/IDB. Daarnaast is het werken met de groep spelers die tot mijn beschikking staat voor mij een belangrijke motivatie om verder te bouwen aan het elftal. Ik ben hier in alles zeer goed opgevangen en voel mij zeer thuis bij SV Heerlen/IDB, aldus Glenn Goulding. Het bestuur wenst hem namens de vereniging veel sportief plezier en succes toe.

4 Cursus juniortrainer Op maandag 16 januari 2012 was de laatste bijeenkomst en tevens de diploma-uitreiking van de cursus juniorentrainer, waarvoor SV Heerlen/IDB als gastlocatie heeft gefungeerd. De cursus stond onder de leiding van KNVB docent Joop Dacier en bestond uit tien bijeenkomsten van elk drie uur. Tijdens de bijeenkomsten moesten de cursisten training geven en zijn zij beoordeeld op aanwezigheid, stage, inbreng tijdens deze bijeenkomsten en het bijhouden van een logboek. Liefs 14 cursisten (afkomstig van RKHBS, EHC/Heuts en SV Heerlen/IDB) brachten deze cursus tot een goed einde. De SV Heerlen/IDB jeugdleiders welke hebben meegedaan zijn: Mountasser Blom, Michel Heutz, John Jansen, Stijn Linders, Marc Jongen, Emre Karabelen, Yassien Elkhourchi, Mitch Vallinga, Michel Mordant en Pablo Beuten. De geslaagde cursisten ontvingen een certificaat van de KNVB. Namens SV Heerlen/IDB aan alle cursisten een van harte proficiat met dit behaalde resultaat en veel succes in het trainersvak. Algemene ledenvergadering SV Heerlen/IDB Een druk bezochte Algemene Ledenvergadering van SV Heerlen/IDB heeft op dinsdag 31 januari 2012 het bestuur het mandaat gegeven om verder te gaan met de besprekingen tussen SV Heerlen/IDB en Heerlen Sport om zo te komen tot een vruchtbare samenwerking tussen beiden verenigingen. Algemene ledenvergadering Heerlen Sport De presentatie over de fusie met SV Heerlen/IDB is op vrijdag 3 februari positief ontvangen door de aanwezige leden van Heerlen Sport. Komende maanden zullen de fusiecommissieleden hard aan het werk gaan om alles op poten te zetten. Bijzondere ledenvergadering SV Heerlen/IDB Op donderdag 19 april 2012 heeft bij SV Heerlen/IDB een zeer druk bezochte Bijzondere Ledenvergadering plaatst gevonden en op vrijdag 20 april 2012 is een Bijzondere Ledenvergadering vergadering bij Heerlen Sport geweest. Het resultaat van deze vergaderingen is dat SV Heerlen/IDB en Heerlen Sport vanaf het komend seizoen samengaan als een vereniging onder de naam: Sporting Heerlen

5 SV Heerlen/IDB F1 voorjaarskampioen Na een reeks van zes goede laatste wedstrijden dacht SV Heerlen/IDB F1 dat het net niet genoeg was om voorjaarskampioen te worden. Toen afgelopen zaterdag duidelijk werd dat de tegenstanders die ook streden voor het kampioenschap punten hadden laten liggen, was het onze kans om toch het laatste kampioenschap van SV Heerlen/IDB te veroveren. En dat is gelukt met een heel goede eerste helft en door spanning een minder goede tweede helft werd van vv Schaesberg F3 met 2-7 gewonnen. Een schitterende prestatie van onze SV Heerlen/IDB F1 jongens. SV Heerlen/IDB F3 voorjaarskampioen Op bijna hetzelfde tijdstip was ook SV Heerlen/IDB F3 nog in de strijd om het kampioenschap binnen te halen. Na een spannende wedstrijd tegen KVC Oranje F4 was het uiteindelijk 1-3 in het voordeel van SV Heerlen/IDB F3. Hierdoor werden zij ook kampioen in hun klasse wat natuurlijk een uitstekende prestatie is van deze jeugdige voetballers. Dit beloofd wat voor de toekomst van onze nieuwe vereniging "Sporting Heerlen".

6 SV Heerlen/IDB E2 voorjaarskampioen Zaterdag 5 mei 2012 is SV Heerlen/IDB E2 kampioen geworden in de voorjaarsreeks in hun klasse. Door een klinkende 3-7 overwinning op UOW 02 E7 zijn zij niet meer te achterhalen door hun tegenstanders. SV Heerlen/IDB E2 werd bij thuiskomst getrakteerd op een frietje met snack en 0% alcoholische drank. Alle kampioenen zullen op de afsluitingsdag van SV Heerlen/IDB gehuldigd worden. Afsluitingsdag SV Heerlen/IDB Op zaterdag 9 juni 2012 was de afsluitingsdag van het seizoen 2011/2012 bij SV Heerlen/IDB. De middag begon met de huldiging van alle kampioensteams welke in het afgelopen seizoen een kampioenschap hadden behaald in de najaars- en/of voorjaarscompetitie. Daarna werd samen de eerste wedstrijd van het EK 2012 tussen Nederland en Denemarken op groot scherm bekeken. Na de wedstrijd werd de barbecue aangezet en de aanwezigen konden genieten van de door het bestuur van SV Heerlen/IDB aangeboden barbecue gerechten. Met een gezellig samenzijn werd de laatste avond als vereniging SV Heerlen/IDB voortgezet. Per 1 juli 2012 zullen de verenigingen SV Heerlen/IDB en Heerlen Sport verder gaan onder de naam Sporting Heerlen.

7 Start werkzaamheden accommodatie De werkzaamheden aan de accommodatie van SV Heerlen/IDB zijn begonnen. Hier de beelden van de voorbereidende werkzaamheden. Wij houden u via de website op de hoogte met de voortgang van de werkzaamheden. Fusie SV Heerlen/IDB Heerlen Sport Vanaf 1 juli 2012 zijn de verenigingen SV Heerlen/IDB en Heerlen Sport samen gegaan onder de nieuwe naam "Sporting Heerlen". Wij hopen dat het een succesvolle samenwerking zal zijn en dat wij samen mogen genieten van mooie wedstrijden en een vruchtbare toekomst. De nieuwe website van Sporting Heerlen zal, als alles meezit, op het einde van de week online komen. Wij houden u hieromtrent op de hoogte. De nieuwe website zal u kunnen vinden onder:

8 Nieuw tenue en logo Het nieuwe tenue is in de kantine te bezichtigen. Onderstaand ziet u het nieuwe logo en het nieuwe tenue waarin Sporting Heerlen het komend seizoen in zal gaan uitkomen. Kampioenen seizoen 2011/2012 SV Heerlen/IDB C1 najaar SV Heerlen/IDB E2 voorjaar SV Heerlen/IDB F1 voorjaar SV Heerlen/IDB F3 voorjaar

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 heeft zaterdag 26 november 2011 het kampioenschap in de najaarscompetitie 2011/2012 weten te veroveren. Voor de wedstrijd was het voor beide teams duidelijk

Nadere informatie

Sporting Heerlen Kickoffparty

Sporting Heerlen Kickoffparty Sporting Heerlen Kickoffparty Op zaterdag 25 augustus 2012 zal de Sporting Heerlen Fusie Kickoffparty georganiseerd worden met daarbij een leuk programma dat geheel in het teken zal staan van onze nieuwe

Nadere informatie

Voorstel. Inzake de fusie tussen de voetbalverenigingen Heerlen Sport - SV Heerlen/IDB. Kantine Heerlen Sport 20 april 2012

Voorstel. Inzake de fusie tussen de voetbalverenigingen Heerlen Sport - SV Heerlen/IDB. Kantine Heerlen Sport 20 april 2012 Voorstel Inzake de fusie tussen de voetbalverenigingen Heerlen Sport - SV Heerlen/IDB Kantine SV Heerlen/IDB 19 april 2012 Kantine Heerlen Sport 20 april 2012 1 Indeling voorstel 1. Waarom deze fusie?

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Deelnemers Reünie (214)

Deelnemers Reünie (214) Laatste wijziging: 14-3-2017 Deelnemers Reünie (214) Naam: Voormalig lid van: Leeftijdscategorie: Komt met partner: Aarts, Nico SV Heerlen 61 70 ja Adams, Herm SV Heerlen 61 70 ja Aerts, Wim Heerlen Sport

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Eindelijk was het 21 mei!!

Eindelijk was het 21 mei!! Eindelijk was het 21 mei!! Na maandenlange voorbereidingen en lange gesprekken met kandidaat Trainers en Spelers en BVO Teams, en afmelder en weer nieuwe enthousiaste deelnemers, en vele telefoongesprekken

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

RKVVM. Nieuwsbrief #01/14. Op weg naar RKVVM 2.0

RKVVM. Nieuwsbrief #01/14. Op weg naar RKVVM 2.0 www.rkvvm.nl RKVVM Nieuwsbrief #01/14 In deze editie RKVVM 2.0 Kort Nieuws AED-cursus in de kantine Van vrijwilligers voor vrijwilligers Vader en zoon in de picture! Uit de oude doos Op weg naar RKVVM

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9)

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9) v.v. Wilhelmus Grote jeugd toernooi Zaterdag 17 juni 2017 Onze Teams in de hoofdrol: Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9) Toernooi van 12:00 tot 14:30 E Pupillen (JO-11) B

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 497 JACQUES MOMENT(EN) De inzet van veel (jeugd)voetballers, die meededen

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zeventiende muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Zaterdag 2 april: weer een hapdag! Teams MC3, MB1 en MB2: allemaal zaalhockeykampioenen!!!

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Procedure rondom afgelastingen zaterdag competitie

Procedure rondom afgelastingen zaterdag competitie Procedure rondom afgelastingen zaterdag competitie 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Algemeen... 2 3. Procedure afgelastingen... 3 3.1. Algehele afgelasting door de KNVB... 3 3.1.1. Categorie A

Nadere informatie

JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018

JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018 JAARVERSLAG SPORTING ST 2017/2018 Het jaarverslag 2017/2018 is opgebouwd uit drie onderdelen. Deel 1 betreft Algemene Zaken van Sporting ST. Deel 2 betreft het overzicht van de afdeling Voetbal en deel

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Selectie. SV Heerlen als favoriet van start. Doel weg en weer terecht. Joop Dacier verlaat SV Heerlen. Arbiter voelde zich bedreigd.

Selectie. SV Heerlen als favoriet van start. Doel weg en weer terecht. Joop Dacier verlaat SV Heerlen. Arbiter voelde zich bedreigd. Selectie Nieuw: Vertrokken: Trainer: Rob Adams, Roger Coenen, Gerrit Olijve (allen Vaesrade), Andre Block (EHC), Leon v.d. Bos (KEV), Wiel Jacobs (Coriovallum), Raymond, Boskeljon (Eikenderveld), Sandy

Nadere informatie

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen 2012/2013

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen 2012/2013 Algemeen De opening van het seizoen was weer voorbehouden aan de Weerter Voetbaldagen, Begin juli zorgden de vele (Oda) vrijwilligers weer voor een succesvol voetbal festijn. De velden waren bij aanvang

Nadere informatie

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019 Reglement 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. Het toernooi staat open voor spelers die op de dagen dat het toernooi gehouden wordt, door de KNVB of buitenlandse bond gerechtigd

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Beste jeu de boulers,

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Beste jeu de boulers, Nieuwsbrief Beste jeu de boulers, Van de voorzitter In deze voorjaar / zomereditie van onze nieuwsbrief, kunnen wij terug kijken op het afgelopen winterseizoen. Naar de mening van het bestuur is alles

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

De afgelopen week is een bewogen week voor ons allemaal geweest. Onze jeugdtrainer en geleider Ben Gijzen is ons plotseling ontvallen.

De afgelopen week is een bewogen week voor ons allemaal geweest. Onze jeugdtrainer en geleider Ben Gijzen is ons plotseling ontvallen. BEN GIJZEN 1960-2007 Beste voetbalvrienden en vriendinnen, De afgelopen week is een bewogen week voor ons allemaal geweest. Onze jeugdtrainer en geleider Ben Gijzen is ons plotseling ontvallen. Zaterdag,

Nadere informatie

Winterprogramma JO19 jeugd

Winterprogramma JO19 jeugd Winterprogramma JO19 jeugd Donderdag 29 december Tijd: JO17-1 Zaalvoetbal van Pallandt 16.15 uur-19.15 uur Vrijdag 20 januari JO19-1 Start competitie MO19-1 Zaalvoetbal van Pallandt 17.00 uur-18.00 uur

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor Het jaarplan juli 2008 seizoen 2008/'09 KNVB Trainer - Coach II Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09 LOGBOEK HET JAARPLAN Het maken van een jaarplan is voor een trainer letterlijk en figuurlijk de voetbalgids die hem leidt

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC Jeugdtoernooi Voetbalclub ZCFC 9 en 10 juni 2017 Sportvrienden, Namens het jeugdbestuur van ZCFC willen we alle spelers, begeleiders, trainers, ouders en supporters van harte welkom heten op ons jaarlijks

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV)

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Commissie Opleiding en Vorming weergegeven. 5.1 HOOFDTAAK De hoofdtaak van de Commissie Opleiding en Vorming

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Samenwerking Jeugdafdelingen Urmondia en IVS. Mei 2013

Samenwerking Jeugdafdelingen Urmondia en IVS. Mei 2013 Samenwerking Jeugdafdelingen Urmondia en IVS Mei 2013 Inhoud Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 : De huidige situatie en de toekomst... 3 1.1 Huidige situatie... 3 1.2 Huidige situatie in cijfers... 3 1.2.1 Urmondia

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

32e Intermontage Jeugd Toernooi. Vrijdag JO19 Zaterdag JO15 + JO17 + MO17

32e Intermontage Jeugd Toernooi. Vrijdag JO19 Zaterdag JO15 + JO17 + MO17 32e Intermontage Jeugd Toernooi Vrijdag 19-05 JO19 Zaterdag 20-05 JO15 + JO17 + MO17 Sportvrienden en vriendinnen Vol trots organiseert SV Terwolde voor de 32e keer het bekende en goed georganiseerde Intermontage

Nadere informatie

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 1. Onze vereniging krijgt een nieuw tenue Het contract voor het kledingplan met Wout Bergers is getekend. Verschillende mensen hebben zich de afgelopen maanden

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

BaroNieuws januari: 2013

BaroNieuws januari: 2013 BaroNieuws januari: 2013 Beste Baronieleden, Terwijl Koning Winter het eerste flinke pak sneeuw van deze winter over de velden heeft uit gestort is hier de eerste BaroNieuws van 2013. Wat treft u deze

Nadere informatie

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013:

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: BaroNieuws december 2013 * Overlijden Monica Sweres * Kerstzaalvoetbal toernooi * Ruud Wiekema nieuwe voorzitter * Bestuursmededelingen * Zeer geslaagde

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ANGERLO VOORUIT

NIEUWSBRIEF ANGERLO VOORUIT NIEUWSBRIEF ANGERLO VOORUIT nr 8 Angerlo, 24 februari 2011 Angerlo Vooruit E5 ZAALKAMPIOEN In deze nieuwsbrief lees u over diverse teams die zaalkampioen werden. Vanuit het bestuur feliciteren wij van

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 31 mei 2011 notulist: Jo van der Heijden Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Jo van

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen

Jaarverslag jeugdafdeling seizoen Met de Weerter Voetbaldagen in juli 2015 werd weer langzaam gestart met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Met plm. 180 deelnemers en vele leiders en vrijwilligers werd het weer een succes en een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016 LMO Girls Night meiden toernooi 20 mei 2016 L.M.O. Girls Night meiden toernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooi meiden

Nadere informatie