INFOBULLETIN DECEMBER 2015

Save this PDF as:
Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBULLETIN DECEMBER 2015"

Transcriptie

1 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa Hollands, Max van Nistelrooij en Calvin Ubachs spelen in de 4 e klasse. Max en Calvin werden beiden 3 e in de poulewedstrijden. Hiermee speelden ze verder in het troosttoernooi. Isa werd 2 e in de poule en ging verder in het hoofdtoernooi. Maud Coenjaerts werd ook 2 e in de poulewedstrijden van de 3 e klasse en plaatste zich hiermee voor het hoofdtoernooi. Noa Duckers en Jens Slakhorst spelen ook in de 3 e klasse. Beiden gingen naar het troosttoernooi. Jens moest helaas geblesseerd opgeven. De andere 5 Quick'ers werden in het Knockoutsysteem uitgeschakeld. Goed gespeeld allemaal, jammer genoeg nog geen eremetaal mee naar huis. De volgende ronde is op 31 januari in Weert. Trainingsnieuws.. Tijdens schoolvakanties is er geen training. Maar kijk ook altijd op het verenigingsbord daar staan alle laatste nieuwtjes op mbt de training. Heeft de school een vrije dag, dan is er natuurlijk wel training. Afmelden kan rechtstreeks bij de trainer/trainster: Op woensdag bij Sandra: Op vrijdag bij Ron: Tafeltennisregels Natuurlijk ben je als tafeltennisser helemaal op de hoogte van alle spelregels.. Of toch misschien niet helemaal.. Kijk eens op onze site ww.ttvquick72.nl en klik op de link naar Tafeltennis Masterz en dan weet je het zeker!!

2 Teamsamenstelling voor de voorjaarscompetitie 2016 Heren 1: Jeugd 1: Jeugd 2: Jeugd 3: Bas van de Mortel Monique Steijns Evelien Thewissen Marcel Soons Roland Dizy Maud Speetjens Jens Slakhorst Maud Coenjaerts Noa Duckers Isa Hollands Calvin Ubachs Reservespelers: Elise Eussen, Willem Hulsewe, Pieter Hulsewe en Max van Nistelrooij. Data voorjaarscompetitie 2016 In de voorjaarscompetitie zal er gespeeld worden op: 30 januari 20 en 27 februari 5, 12 en 26 maart 2, 9, 16 en 23 april Uitslagen najaarscompetitie 2015 en percentages Heren 1: 3 e klasse: 3 e plaats met 47 punten. Marcel 79% Bas 60% Evelien 38% Monique 38% Jeugd 1: 4 e klasse: 5 e plaats met 15 punten Elise 40% Maud S 31% Jeugd 2 5 e klasse: 2 e plaats met 26 punten Jens 81% Maud C 57% Jeugd 3: 5 e klasse: 5 e plaats met 16 punten Noa 38% Isa 25% Willem 25%

3 De percentagebeker, voor de speler met het hoogste percentage in een competitieseizoen gaat naar Jens Slakhorst. Proficiat Jens, je hebt 13 van de 16 wedstrijden gewonnen. Het komende seizoen ben jij de trotse bezitter van de grote wissel- beker. Tijdens het kerstkienen heeft de officiële overdracht van de beker plaats gevonden van Elise naar Jens. Jeugdranglijsttoernooi in Maasbracht en Tilburg Op zondag 20 september gingen Isa, Noa en Jens naar het jeugdranglijsttoernooi in Maasbracht. Jeugdranglijsttoernooien zijn toernooien waaraan spelers uit het hele land kunnen deelnemen. Het niveau ligt dan ook wat hoger dan op de afdelingstoernooien. Isa en Noa spelen bij de meisjes welpen. Hoewel er flinke tegenstand is, worden er leuke wedstrijden gespeeld. Heel erg leerzaam. Isa wordt uiteindelijk 8 e in haar poule. Noa eindigde op een 6 e plaats in een andere poule. Jens speelde bij de jongens welpen. Ook hier een hoog niveau, wel even wennen. Jens werd 5 e in zijn poule. Op zondag 14 november was er in Tilburg weer een ranglijsttoernooi. Hieraan deed alleen Jens mee. Hij speelde bij de jongens welpen hij verloor 3 wedstrijden maar wist er ook 2 wedstrijden te winnen. Dit resulteerde in een mooie 4 e plaats. Leuke wedstrijden gespeeld en een heleboel geleerd.

4 Nationale Jeugd Meerkampen Op 27 september waren in Maasbracht de voorronden van de Nationale Jeugd Meerkampen. Deze voorronden zijn op afdelingsniveau. Alle kinderen uit de provincie Limburg spelen voor een plek in de 1/4 finales. Maud Coenjaerts, Isa Hollands, Noa Duckers en Jens Slakhorst zijn van de partij. Er wordt fanatiek gespeeld. Maud speelt haar eerste seizoen bij de pupillen. Ze wordt uiteindelijk 4 e. Isa en Noa strijden in de meisjes welpenklasse. Isa wordt 3 e en Noa wordt 2 e. Ook Jens wordt 2 e bij de jongens welpen. Aan het einde van de dag is nog niet duidelijk hoeveel spelers zich plaatsen voor de ¼ finales. Enkele weken later krijgen we bericht dat alle 4 de spelers mogen deelnemen aan de volgende ronde in Almere. Ook Calvin Ubachs mag in Almere deelnemen namens Quick 72/Schimmert. Op 6 december is het zover. Op naar Almere. Maud moest helaas verstek laten gaan. De andere 4 spelers moesten heeeeel vroeg opstaan. Om tien over 7 werd er vertrokken. Na een flinke rit van ruim 2 uur kwamen we aan in het Topsportcentrum in Almere. Eerst maar eens even rondkijken en de benen strekken. Enigszins onder de indruk van de grote van de hal werd er lekker ingespeeld. Om 11 uur gingen de wedstrijden van start. Noa maakte een vliegende start. Stond lekker te spelen en won haar eerste partijen vrij eenvoudig. Isa verloor haar eerste wedstrijd, maar kwam in de tweede wedstrijd lekker op gang en dat leverde ook haar winst op. Calvin speelde een hele bijzondere eerste wedstrijd. Hij mocht spelen tegen DE nummer 1 bij de jongens welpen. Natuurlijk zat winst er niet in, maar wel een hele speciale ervaring. Ook zijn andere tegenstanders waren een maatje te groot voor hem. Maar hij speelde alsof zijn leven ervan af hing. Goed gedaan hoor. Jens speelde een hele goede eerste partij, maar verloor met 12-10, 3-11, 11-9, Daarna ging het beter en wist hij 3 wedstrijden te winnen. Wat hem uiteindelijk een 3 e plek opleverde. Isa speelde een spannende laatste wedstrijd. Winst in deze partij had haar een finaleplaats opgeleverd. Helaas verloor zij deze wedstrijd net. Noa zette haar vliegende start voort. Won ook haar 3 e wedstrijd. De vierde werd verloren, maar de laatste partij werd weer gewonnen. Hiermee werd Noa 2 e in haar poule. Isa en Calvin zijn uitgeschakeld voor het verdere toernooi. Maar Jens en Noa zijn een ronde verder. Voor Noa betekent dit dat zij mag spelen in de FINALE van de NJM. Bij de beste 12 van Nederland!! Jens speelt op 14 februari de ½ FINALE van de NJM in Assen. De coaches waren heel tevreden over het spel en de resultaten. Ook de trainers zijn heel erg trots op jullie! Toppie prestatie. Laat in de middag/vroeg in de avond werd er begonnen aan de terugreis. Onderweg nog even een hapje eten. Helemaal moe kwamen we rond uur weer in zuid Limburg aan. Het was een gezellige, vermoeiende, leerzame, sportieve en leuke dag.

5 Vrij Schimmerts Tafeltennis Toernooi 2015 Op zondag 20 december heeft voor de 39 e keer ons eigen Vrij Schimmerts plaats gevonden in de Meester Bouwenszaal. Met een deelnemersaantal van 30 was het dit jaar weer een goed gevuld toernooi voor senioren (18+) waar we allebei de zalen nodig hebben om iedereen zo veel mogelijk wedstrijden te laten spelen. Dit jaar zijn de (oud gedienden) van TTV Matatec met de ere-plaatsen en uiteraard de bijbehorende kerstpakketten naar huis gegaan. In de 1 e klasse was Math Kentgens de grote winnaar en in de 2 e klasse ging de eer naar Jacq Bonne. Ook de hand van Schimmert heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Rik van de Mortel heeft de strijd tegen zijn vader winnend afgesloten en mag dit jaar De Hand van Schimmert op de schouw plaatsen. Welpenteamtoernooi bij Quick 72/Schimmert Op zondag 20 maart organiseren we bij Quick 72/Schimmert een welpenteamtoernooi. Dit is een activiteit voor alle welpen in de afdeling. Ben jij geboren in 2005 of later dan ben je welp en mag je meedoen aan deze activiteit. Niet alleen Quick-welpen krijgen een uitnodiging, ook leeftijdsgenootjes uit andere Limburgse verenigingen kunnen meedoen. Voor de beginners is er die middag een spellencircuit en de gevorderden spelen in teams van 2 een toernooivorm. Dus noteer alvast op de kalender: 20 maart uur tot uur Welpenteamtoernooi. Voor de uitvoering van deze activiteit zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen. Begeleiders voor de toernooivorm; zij houden de voortgang van de wedstrijden in de gaten en helpen daar waar nodig met tellen. Begeleiders voor het spellencircuit; zij helpen de beginners om de spellen, oefeningen etc. te doen. Hier zal de meeste hulp nodig zijn. Kantinebezetting. Wil je een paar uurtjes helpen, geef dit dan door aan Anita Slakhorst. Samen maken we er dan een leuke en sportieve middag van. Ouder-Kind-Vakantie-Toernooi (OKVT). Op de vrijdag in de herfstvakantie was er weer tijd voor een gezellige, ontspannende/inspannende activiteit. Voor zowel kinderen als ouders. Acht teams van 2 personen stonden die avond klaar om mee te spelen. Er werd getafeltennist, maar tegelijkertijd ook Mens Erger Je Niet gespeeld. Er waren 4 teams/kleuren en iedereen speelde tegen een speler van een andere kleur. Had je 3 punten dan mocht je met de dobbelsteen gooien en jouw kleur op het spelbord vooruit zetten. Een hevig strijd barstte los. Zowel achter de tafel, als bij het Mens-Erger-Je-Niet. Het kwam regelmatig voor dat een pion bijna binnen was en toch nog op het laatste moment van het bord werd gespeeld. Dit hield de spanning er wel in. Wie zou er winnen? Er kwam een winnaar uit, maar de gewonnen prijs (2 vlaaien) werd onder alle deelnemers verdeeld. Winnen was vanavond niet zo belangrijk. Het ging om de gezelligheid. Samen een potje tafeltennissen! En gezellig was het zeker.

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

INFOBULLETIN MAART 2015

INFOBULLETIN MAART 2015 INFOBULLETIN MAART 2015 Uitnodiging Jaarvergadering 2015 Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze bijeenkomst de financiële

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 Gezocht: Facebook/Website beheerder In de huidige tijd wordt veel gecommuniceerd via (onder anderen) facebook. Ook Quick wil graag toetreden tot dit digitale communicatie kanaal.

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2016

INFOBULLETIN JUNI 2016 INFOBULLETIN JUNI 2016 In Memoriam Wiel Simon Met verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het plotseling op 72 jarige leeftijd overlijden van Wiel Simon op 13 juni jongstleden. Naast vader van

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 www.ttvquick72.nl Opening seizoen met trainingsdag XL Omdat er te weinig deelnemers waren om een heel kampweekend voor te organiseren, was er wel een trainingsdag voor alle fanatiekelingen.

Nadere informatie

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal,

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal, Brief van Ron. Ron is alweer een tijdje in Turkije. Hij ontvangt daar veel Quick-post. Jens heeft hem op 30 november een mailtje gestuurd. Ron heeft hem geantwoord en daarbij een brief voor jullie allemaal

Nadere informatie

INFOBULLETIN AUGUSTUS

INFOBULLETIN AUGUSTUS INFOBULLETIN AUGUSTUS 2018 www.ttvquick72.nl Welkom in seizoen 2018-2019 Een grote tweestrijd zal zijn ontstaan bij menig lid van onze vereniging. Het tafeltennisseizoen is weer gestart en daar hebben

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI

INFOBULLETIN MEI INFOBULLETIN MEI 2018 www.ttvquick72.nl AVG Informatie We beginnen deze uitgave een heel saai, met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 geldt. Net als alle andere verenigingen,

Nadere informatie

INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 Vorig jaar hebben 4 jeugdleden van Quick 72/Schimmert deelgenomen aan de Limburgse Jeugd Masters. Ten eerste was het heel gezellig om samen

Nadere informatie

INFOBULLETIN NOVEMBER

INFOBULLETIN NOVEMBER INFOBULLETIN NOVEMBER 2018 www.ttvquick72.nl Vacature Beste leden, TTV Quick 72/Schimmert is een mooie en gezonde vereniging waar iedere week tafeltennissers graag samenkomen om te trainen, competitie

Nadere informatie

INFOBULLETIN JANUARI 2017

INFOBULLETIN JANUARI 2017 INFOBULLETIN JANUARI 2017 Uitnodiging Jaarvergadering TTV Quick 72/Schimmert Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen september zondag 4 september 2016 uitwissellings toernooi - jeugd Venlo Lokaal september vrijdag 9 september 2016 recreantentoernooi Noord-Limburg Sevenum Regio september zaterdag 10 september 2016 uitwissellings

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties 1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties Competitie o Dames: Om de licentie te verkrijgen: een sterktegetal van tenminste 505. Het sterktegetal wordt berekend over voorronde en play-offs gezamenlijk.

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen!

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 3 november: Senioren Sempre Avanti 1 SETA 1 5-5 Heerlen 5 SETA 2 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

Competitieboekje. Jeugd TOG Maassluis. Voorjaar 2016

Competitieboekje. Jeugd TOG Maassluis. Voorjaar 2016 Competitieboekje Jeugd TOG Maassluis Inhoudsopgave Algemene informatie... 3 Jeugd competitie... 4 Afspraken voor de competitie... 5 Team indelingen... 7 Competitie indelingen... 8 TOG 1... 9 TOG 2... 9

Nadere informatie

Volleybaltoernooi 2019

Volleybaltoernooi 2019 Volleybaltoernooi 2019 Vrijdag 22 maart 2019 Sporthal de Hazelaar Adres: T.M. Kortenhorstlaan 6, 5244 GD Rosmalen 11.30 14.00 uur Doelstelling: Na een lessenreeks van het spel volleybal komen de scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Zoals de titel al zegt, kent dit evenement alleen maar winnaars. De Kampioenen van het seizoen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders,

Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders, Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders, Zoals ieder jaar in de kerstvakantie, wordt ook dit jaar het scholen Basketball scool toernooi weer gehouden! Het toernooi wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Damclub DEZ/NGKZ. Organiseert het. 36 e. Schooldamtoernooi

Damclub DEZ/NGKZ. Organiseert het. 36 e. Schooldamtoernooi Damclub DEZ/NGKZ Organiseert het 36 e Schooldamtoernooi Kantine WHC Wezep Hoeloosweg 15 Wezep 12 december 2018 Beste jongens en meisjes, Dit jaar is het de 36e keer dat de damclub DEZ/NGKZ een Schooldamtoernooi

Nadere informatie

SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI

SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI 5 JANUARI 2018 1 Envelop 0,50 2 Voorwoord Op 5 januari 2018 is het weer zover! Het schoolvolleybal wordt dit keer voor de 45e keer gehouden voor de Oostzaanse basisscholen. Het

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Evenementenkalender 2019

Evenementenkalender 2019 Evenementenkalender 2019 De vet gedrukte data vinden plaats in Tafeltenniscentrum Hilversum Juli 2019 Za. 13 juli: Aanvang zomervakantie (t/m 25/8) Ma. 8 juli t/m vr. 12 juli Oskamzaal niet beschikbaar

Nadere informatie

Uit de blauwe groep van Annemiek en Karin

Uit de blauwe groep van Annemiek en Karin Personele mededeling. Zoals iedereen inmiddels weet (en kan zien) is Corina al een flinke tijd in verwachting van haar tweede kindje. Vrijdagochtend 15 april a.s. is zij voor het laatst aanwezig op school.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen!

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen! WELKOM Welkom op het elfde schoolkorfbaltoernooi van SGV! Na grote inspanningen van vele vrijwilligers wordt er op 5 april het schoolkorfbaltoernooi van SGV gehouden op onze kunstgrasvelden aan de Sportlaan

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Inleiding. 4 vs 4. presents

Inleiding. 4 vs 4. presents Pag. 1 presents Doet jou school ook mee aan het 4 vs 4 Basisscholen toernooi of willen jullie hieraan ook meedoen. Het 4 vs 4 toernooi word de 1 e keer op een woensdag middag in Almere Haven gehouden.

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Goirle Mei / Juni 2014

Nieuwsbrief BC Goirle Mei / Juni 2014 Nieuwsbrief BC Goirle Mei / Juni 2014 In deze nieuwsbrief vind je.. Website vernieuwd - 1 - Verjaardagen - 2 - Mutaties ledenbestand - 2 40-jarig bestaan BC Goirle (rectificatie) - 3 Alpe d'huzes - 3 -

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

April 2012 VAN DE VOORZITTER

April 2012 VAN DE VOORZITTER April 2012 VAN DE VOORZITTER De jeugd heeft de toekomst. Voetbal, tennis en hockey zijn hele grote sporten waar heel veel jeugd is. Helaas is dat met squash een stuk minder. Veel kinderen weten niet eens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist 1 mede mogelijk gemaakt door: s p o r t s p e c i a l i s t zeist www.sunnycamp.nl Schaerweijde Horeca Redactie: Opmaak/drukwerk: Commissie Valkentoernooi

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal.

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 november: Senioren SETA 1 Brunssum 5 7-3 SETA 2 Quick 72 1 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018

Informatieboekje  Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018 Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018 Vooraf In 2018 organiseert de Nederlandse Bowling Federatie voor de vijfde keer de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen voor mensen met een

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

27 september 2017 jaargang 60, no. 2

27 september 2017 jaargang 60, no. 2 TTV De Batswingers 27 september 2017 jaargang 60, no. 2 Oktober 2017 Er staan weer een paar toernooien aan te komen. Ga je ook nu al inschrijven voor ons Batswingers Teamtoernooi op 17 december 2017. Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april. Verkeersquiz groep 7 en 8

NIEUWSBRIEF MEI. Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april. Verkeersquiz groep 7 en 8 Merkelbeek, 12 mei 2014 NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april Verkeersquiz groep 7 en 8 Schoolverlatersdagen groep 8 Mededelingen directie KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Bijlage 8 ALV NTTB West 15 november 2018 Activiteitenplan 2018

Bijlage 8 ALV NTTB West 15 november 2018 Activiteitenplan 2018 Bijlage 8 ALV NTTB West 15 november 2018 Activiteitenplan 2018 Activiteit 1 Regio promotiedagen in kernsteden: Het organiseren van een aantal tafeltennispromotiedagen in de afdeling waarbij verenigingen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Verdeling van de groepjes

Verdeling van de groepjes Groot Triviant Spel idee Ook dit jaar wilden wij, Zadkine Spijkenisse en Stichting Welzijn Ouderen (SWO) weer mee doen aan het Festival van het Leren (voorheen week van het leren). We zijn begonnen met

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie