INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015"

Transcriptie

1 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 Vorig jaar hebben 4 jeugdleden van Quick 72/Schimmert deelgenomen aan de Limburgse Jeugd Masters. Ten eerste was het heel gezellig om samen naar een toernooi te gaan en ten tweede doe je er heel veel wedstrijd-ervaring op. Je speelt veel wedstrijdjes tegen kinderen van andere clubs. Jongens en meisjes spelen gemengd. Elk toernooi begin je met een poule. Hierin speel je 3 of 4 wedstrijden. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor het hoofdtoernooi en de rest gaat naar het troosttoernooi. In de vervolgronde speel je nog steeds 1 wedstrijd. Verlies je hier, dan ben je uitgeschakeld. Op elk toernooi krijg je punten. De punten van alle 4 de toernooien worden bij elkaar opgeteld en de beste 10 spelers van elke klasse spelen een finale. Vind je het leuk om wedstrijden te spelen, en kun je minimaal 3 van de 4 toernooien meedoen, geef je dan op voor de LJM. Het inschrijfformulier hangt op het bord in de zaal. Weet je niet zeker of je al ver genoeg gevorderd bent om deel te nemen, vraag het dan aan één van je trainers. LJM 1: LJM 2: LJM 3: LJM 4: Finale: 22 november in Heerlen 31 januari Weert 6 maart Maasbracht 17 april Sittard/Geleen 22 mei in Swalmen Trainingsnieuws - Voor de start van het nieuwe seizoen heeft iedereen de aangepaste trainingstijden ontvangen. Deze zijn ook te vinden op de website van Quick 72/Schimmert. - Tijdens schoolvakanties is er geen training. Maar kijk ook altijd op het verenigingsbord daar staan alle laatste nieuwtjes op mbt de training. - Heeft de school een vrije dag, dan is er natuurlijk wel training. - Afmelden kan rechtstreeks bij de trainer/trainster: Op woensdag bij Sandra: Op vrijdag bij Ron:

2 Het trainersexamen van Sandra Timmermans Sandra heeft de trainerscursus gevolgd. En alle stages en opdrachten gedaan. Nu was het alleen nog zaak om het praktijkexamen voldoende af te sluiten. Het praktijkexamen bestaat uit het geven van een (deel van een ) training aan jeugd. Iedere examenkandidaat neemt 2 kinderen mee en zo ontstaat er een groep van 8 kinderen. Sandra heeft Isa en Jens meegenomen. Jens heeft hier een stukje over geschreven. Op 28 juni deed Sandra trainers examen. Isa en Jens gingen mee. Na bijna 1 ½ uur rijden, kwamen we aan in Waalwijk. Eerst heeft iedereen zich voorgesteld. Daarna konden we beginnen. In totaal 4 mensen, waaronder Sandra deden allemaal 45 minuten een soort training geven. Sandra was als derde aan de beurt. Na 3 uur trainen kregen de trainers de examen score. Iedereen was geslaagd. Als verrassing gingen we met alle kinderen naar MC Donalds. Weer terug in Schimmert kregen Isa en Jens ook nog wat lekkers van Sandra. Het was een top dag! Kamp weekend In het weekend van 5/6 september stond het kampweekend op de Quick-agenda. Samen met TTC Kluis werd er voor de jeugd een weekendje georganiseerd. Training en ontspanning. Maar liefst 12 enthousiaste Quickleden meldden zich aan. Van Kluis waren er evenveel aanmeldingen. Van onze club waren Sandra, Ron, Gina, Loes en Cindy betrokken bij één of meerdere onderdelen van het kamp. Het werd een super gezellig weekend. Hieronder twee stukjes van Quickleden: Eerst gingen we naar Kluis. Toen gingen we eten. En toen gingen we spellen doen en tafeltennissen. Dat deden we de hele middag. Er waren spellen met waterballonnen en blinddoeken, we deden dat in groepjes. Wij hadden alle spellen gewonnen en met tafeltennissen bijna alles gewonnen. De prijs was een zakje met snoep. De kleine kinderen gingen thuis slapen en ik ging bij Lynn logeren. De dag erna gingen we weer. s Middags gingen we naar het zwembad en van de coole glijbaan af en van de springplank af. En van de mat en in de stroomversnelling. Ik was wel moe, maar ik vond het heel erg leuk. Toppie!! Ties Slakhorst

3 De opening van het kamp was leuk. Terwijl we op de andere kinderen wachtten, gingen we tikkertje doen. Toen we compleet waren, gingen wij ons omkleden en daarna samen lunchen. Sandra had al een corvee schema gemaakt. Ons team "de tafeltennis eenhoorn vossen" moesten de afwas doen. Meteen daarna begonnen wij met sport en spel met veel estafette races. We sloten de races af met ballon trappen en voetbal. Hierna gingen wij tafeltennis spelen. Het was best leuk. We startten met een opdracht: 5 keer forehand spelen (dit was best makkelijk) en daarna gingen wij "dubbelen". Ik speelde samen met Floor van TTC Kluis. Wij wonnen iedere keer!!! Ook hebben we een opslag techniek geleerd: schuiven. In het begin was dit best moeilijk, maar na een tijdje oefenen ging het stukken beter. Wij kregen wel honger van. Terwijl de frietjes werden opgehaald, gingen ik, Jens en de andere kinderen voetballen. De frietjes waren voor mij de afsluiting van een mooie dag. Ik ging lekker thuis slapen... De tweede dag gingen we zwemmen bij Glanerbrook; uiteraard pas nadat we gevoetbald hadden. Het was erg leuk en ik ben heel vaak van de glijbaan afgegaan. De stroomversnelling ging super hard. Samen met Jens ben ik in alle zwembaden geweest en ben ik van de duikplank gesprongen. Het was een hééééél erg leuk weekend. Max van Nistelrooy. Da s Lang geleden.. Welpen scoutingsdag 2015 Hé, doe je mee!! Alle welpen (jeugdleden geboren in 2005 of later) kunnen meedoen aan deze tafeltennisactiviteit. Het begint om uur en duurt tot ongeveer uur. Wat ga je die dag doen? Een heleboel tafeltennisspellen in circuit vorm en als afsluiting wedstrijdvormen. Deze dag vind plaats in het Tafeltenniscentrum van Westa in Wessem. Wil je meedoen, schrijf je dan in. Het formulier hiervoor hangt in de zaal op het bord. Aanmelden voor 1 oktober. Inschrijfgeld: 1,- per deelnemer. Let op: tijdens deze dag worden deelnemers geselecteerd voor de Nationale Dag van het Talent. Dit is op zondag 1 november in Papendal. (Word je geselecteerd dan bepaal je natuurlijk zelf of je ook naar Papendal wil gaan).

4 Tafeltennisregels Natuurlijk ben je als tafeltennisser helemaal op de hoogte van alle spelregels.. Of toch misschien niet helemaal.. Kijk eens op onze site ww.ttvquick72.nl en klik op de link naar Tafeltennis Masterz en dan weet je het zeker!! Nieuwe Competitieshirts Eindelijk, ze zijn er!! Het heeft even geduurd, en nét een weekje te laat, maar de nieuwe wedstrijdshirts zijn aangekomen. Nog belangrijker..ze zijn per direct in gebruik genomen. De tweede wedstrijd uit de najaarscompetitie en iedereen stond er fris en fruitig op in ons nieuwe shirt. Nieuwe shirts in meerdere opzichten. Niet alleen hebben we een nieuwe leverancier waardoor we zelf ook invloed hadden op het ontwerp, waardoor er (bijvoorbeeld) voor de senioren dames zelfs echte damesshirts konden worden besteld. Maar ook nieuw omdat we ons nieuwe logo konden plaatsen en een nieuwe sponsor konden toevoegen op het shirt. Zo zijn we momenteel in de gelukkige omstandigheid dat we twee geweldige sponsoren hebben kunnen vinden waar me mee te koop lopen. Naast de al eerder verbonden sponsor New Energy Systems uit Schimmert hebben we ook Maasstaal uit Maastricht bereid gevonden om als shirtsponsor te fungeren. Vanaf deze plaats willen wij hun beiden uiteraard van harte danken voor het feit dat zijn onze nieuwe outfit mogelijk hebben gemaakt. Maar niet alles is nieuw..natuurlijk zijn we wel nog steeds in ons vertrouwde oranje te bewonderen. En nu maar hopen dat de shirts ook een extra goed invloed hebben op onze prestaties in de competitie. Nuth beweegt Nuth Jullie hebben er misschien al eens van gehoord. Nuth beweegt Nuth is een initiatief van de gemeente om ouderen en minder valide mensen aan het bewegen te krijgen. Het is namelijk gebleken (zie ook recentelijke berichtgeving in Nuth & Omstreken) dat de inwoners van Nuth te weinig bewegen (gemiddeld natuurlijk, want wij horen daar niet bij, logisch). Nu organiseert Nuth beweegt Nuth op 4 oktober aanstaande een beweeg-wandeling in Schimmert en ook Quick doet hier aan mee. Wij zullen het eerste half uur bewegen van deze activiteit voor onze rekening nemen in de gymzaal, waarna de fysio Eurelings en de Judoclub Nuth ook hun portie bewegen zullen aanbieden. Let op de advertenties in het dorp en Nuth & Omstreken etc. en voel je vrij om mee te doen. Met name mensen vanaf 55 jaar (nog lang niet ouder, maar dat ter zijde) worden uitgenodigd om deel te nemen.

5 Wil je meer informatie over de activiteit, dan kun je natuurlijk ook even een mailtje sturen naar Seizoensafsluiting 12 juni was onze traditionele seizoen afsluiting in de vorm van een familietoernooi. Een toernooi dat niet in het teken stond van winnen, maar vooral gezelligheid, origineel voor de dag komen en plezier stonden hoog in het vaandel. Elk lid kon zich inschrijven met een niet lid, zodat er een bont gezelschap van sportieve mensen stond te trappelen om te een leuke middag te gaan beleven. Veel nieuwe gezichten achter de tafel, leuke tenues, rare batjes, gekke namen.. het kon allemaal. Iedereen stond met volle overgave achter de tafel en zo werd het een hele leuke middag. Niemand begreep iets van het wedstrijdschema, op de toernooileider na natuurlijk, die er voor zorgde dat iedereen zijn energie kwijt kon achter de tafel. Kenmerkend: de spelers die de minste punten hadden gescoord vroegen het hardst of ze volgende keer wéér mee mochten doen. Na afloop van het sportieve geweld bleek dat er zoveel energie was verbruikt tijdens de wedstrijden dat de frietenkar moeite had om voldoende stroom uit de zaal te kunnen halen om de frieten te kunnen bakken. Dankzij het technisch vernuft van onze voorzitter heeft toch iedereen zijn buikje vol kunnen eten en konden daarna de prijzen worden verdeeld: Origineelste teamnaam: Ping en Pong (koekjesprijs) Leukst verkleed: Master Chefs (Cola prijs) Sportiviteitsprijs: De riemen (snoepprijs) Verborgen Talent: Iris en Roel (ijsprijs) Poule A: 1e Auwt en Nuuj talent oet Sjömmert (winnaar van de wisseltroffee en pannenkoeken-eetbon): Jens Slakhorst en Bianca Deckers 2e Beach Power (Sandra Timmermans en Anita Slakhorst) 3e Nummer Ein (Maud, Anne en Peter Speetjens) Poule B: 1e Master Chefs (Ties en Roger Slakhorst) 2e De Riemen (Jordy en Rianne) 3e Hidden Dragon (Cathy en Patrick Brelsford) Poule C: 1e Mestreech Ein en e Haaaaaaf (Roel en Evelien) 2e Ping en Pong ( Ron Jongbloed en Joy Brelsford) 3e Mestreech Dreikwaaaaart (Iris en Roland)

6 En natuurlijk de bijbehorende foto s: De grote winnaars: De grote man: Gewoon Groots: De grote honger:

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 www.ttvquick72.nl Opening seizoen met trainingsdag XL Omdat er te weinig deelnemers waren om een heel kampweekend voor te organiseren, was er wel een trainingsdag voor alle fanatiekelingen.

Nadere informatie

INFOBULLETIN MAART 2015

INFOBULLETIN MAART 2015 INFOBULLETIN MAART 2015 Uitnodiging Jaarvergadering 2015 Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze bijeenkomst de financiële

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

INFOBULLETIN AUGUSTUS

INFOBULLETIN AUGUSTUS INFOBULLETIN AUGUSTUS 2018 www.ttvquick72.nl Welkom in seizoen 2018-2019 Een grote tweestrijd zal zijn ontstaan bij menig lid van onze vereniging. Het tafeltennisseizoen is weer gestart en daar hebben

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 Gezocht: Facebook/Website beheerder In de huidige tijd wordt veel gecommuniceerd via (onder anderen) facebook. Ook Quick wil graag toetreden tot dit digitale communicatie kanaal.

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI

INFOBULLETIN MEI INFOBULLETIN MEI 2018 www.ttvquick72.nl AVG Informatie We beginnen deze uitgave een heel saai, met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 geldt. Net als alle andere verenigingen,

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2016

INFOBULLETIN JUNI 2016 INFOBULLETIN JUNI 2016 In Memoriam Wiel Simon Met verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het plotseling op 72 jarige leeftijd overlijden van Wiel Simon op 13 juni jongstleden. Naast vader van

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

INFOBULLETIN NOVEMBER

INFOBULLETIN NOVEMBER INFOBULLETIN NOVEMBER 2018 www.ttvquick72.nl Vacature Beste leden, TTV Quick 72/Schimmert is een mooie en gezonde vereniging waar iedere week tafeltennissers graag samenkomen om te trainen, competitie

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS!

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Versie September 2013 AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Naast vooral lol hebben in zwemmen, zijn er ook een paar zaken die je echt moet weten/doen rondom het trainen en zwemmen van wedstrijden.

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN De tweede nieuwsbrief Handbalschool Haaglanden, talent ontwikkeling in de breedte In deze nieuwsbrief Het zit er op. 4 blokken hard gewerkt. Toernooien gespeeld en veel geleerd.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Allereerst allemaal de beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi en sportief jaar

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal,

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal, Brief van Ron. Ron is alweer een tijdje in Turkije. Hij ontvangt daar veel Quick-post. Jens heeft hem op 30 november een mailtje gestuurd. Ron heeft hem geantwoord en daarbij een brief voor jullie allemaal

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014 Schrijf je in voor World Tour of Groene najaarscompetitie najaar 2014 In september start de World Tour en Groene competitie. Deze competitievormen zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Doe mee en schrijf je

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 3, Nr. 20-2 Mei 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

INFOBULLETIN JANUARI 2017

INFOBULLETIN JANUARI 2017 INFOBULLETIN JANUARI 2017 Uitnodiging Jaarvergadering TTV Quick 72/Schimmert Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Activiteitenladder februari 2019

Activiteitenladder februari 2019 Tafeltennis Dinsdag 5 februari 2019 15.45 uur 16.45 uur in de Vijverzaal gaan we oefenen voor de Table Stars. Wil jij kans maken op een prijs of vind jij het leuk om te tafeltennissen, kom dan dinsdag

Nadere informatie

www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016

www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016 www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016 Doel Maascourt Daviscupcompetitie: Het blijft moeilijk voor spelers om in de winterperiode veel wedstrijden te spelen. Behoudens een korte periode in het

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen

Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Lesmateriaal bij de voorstelling: Zwemmen Zonder Mouwen Beste docent, Binnenkort gaat u met uw klas naar de voorstelling Zwemmen Zonder Mouwen; een muzikale 8+ voorstelling die zich afspeelt in en rondom

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 12 nieuwtjes uit groep 3/4 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Schoolvoetbal 4. Nieuwtjes in het kort 5. Gebarentaal 6. Onderzoek en uitslag 7. Mooie tekeningen Van groep 3-4 April 2015

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Informatieboekje Jan Bogtstra

Informatieboekje Jan Bogtstra 2019 Informatieboekje Jan Bogtstra Inhoud De jeugdcommissie... 3 Groepsapp... 3 Trainingstijden/ Competitie... 4 Schooljongen- meisjes/ jongen-meisjes... 4 Wedstrijdlijst Jan Bogtstra... 5 Federatie...

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van donker naar licht is geverfd en dat vind ik heel speciaal

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Training kaboutergroep:

Training kaboutergroep: Training kaboutergroep: De kaboutergroep bestaat uit 36-56 jongens en/of meisjes die op een speelse manier in contact komen met de voetbalsport. Met meerdere trainers wordt de totale groep tijdens de training

Nadere informatie

Deelname formulier dames

Deelname formulier dames Deelname formulier dames Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier dames Roois Beachsoccer evenement Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie