Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal."

Transcriptie

1 Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 november: Senioren SETA 1 Brunssum SETA 2 Quick Jeugd SETA 1 SETA Brunssum 2 SETA TTCN 72 2 SETA (3-12) SETA 5 Red Stars (7-12) SETA 2 komt in zwaar weer terecht. Een nieuwe nederlaag tegen Quick 72, deze keer met 3-7 (allemaal één winstpartij), heeft er voor gezorgd dat SETA 2 alle zeilen bij moet gaan zetten tijdens de laatste twee wedstrijden. Ze staan nu nog op de veilige 4 e plaats, maar komende zaterdag wacht de lastige ontmoeting met aanstaande kampioen Falco. De concurrenten Armada en Heerlen spelen op die dag tegen elkaar. De laatste wedstrijd tegen Armada zal dan naar alle waarschijnlijkheid de beslissing gaan brengen in de strijd om klasse behoud. Eerst zaterdag maar zo veel mogelijk punten sprokkelen tegen Falco, toch? SETA 1 gaat spanningsloos naar het einde. Ze zullen ongetwijfeld 3 e of 4 e worden. Zaterdag werd nummer laatst Brunssum met 7-3 aan de kant gezet. Eric was deze keer de grote man en won 3 wedstrijden. Grad won 2x en Piet (slechts) 1x. Ook het dubbel werd gewonnen. Bij de jeugd stond de onderlinge wedstrijd tussen SETA 1 en 2 op het programma. Kenji was de meiden de baas en won van Kyra en Daphne. Zij wonnen echter van Lin, die de laatste wedstrijden met Kenji zal spelen. Het dubbel moest dus de beslissing brengen. Deze werd nipt gewonnen door Daphne en Kyra. 3-2 voor SETA 2 dus. Lin speelde prima tijdens haar eerste wedstrijd sinds langere tijd. Nu nog net niet genoeg voor een puntje, volgende keer vast wel. SETA 3 had een slechte dag in Brunssum. Milan en Jesse verloren met 4-1. Jesse redde de eer.

2 SETA 4 deed goede zaken door TTCN met 4-1 (en 12-3 in games) te verslaan. Zij staan samen met Destatec aan kop en zullen tijdens de laatste wedstrijd (tegen Destatec) samen uitmaken wie er kampioen gaat worden in de startersklasse. SETA 5 had een leuke en spannende wedstrijd tegen Red Stars. Uiteindelijk trokken ze net aan het kortste eind. Ze (Jules en Finn) wonnen het dubbel. De enkelpartijen gingen helaas allemaal net verloren. Programma 24 november: Senioren Landgraaf 4 SETA SETA 2 Falco Jeugd SETA 1 Heerlen SETA 2 Heerlen Maastricht 1 SETA SETA 4 Red Stars SETA 5 Destatec Recreantencompetitie Uitslagen week 46: SETA 1 Fortus SETA 3 Armada Armada 5 SETA SETA 8 SETA Resterende programma week 47: SETA 2 Noad 1, donderdag 22 november uur Programma week 48: Armada 1 SETA 1, dinsdag 27 november uur Fortus 2 SETA 2, dinsdag 27 november uur SETA 3 Venlo 3, donderdag 29 november uur Zwalocom 3 SETA 6, dinsdag 27 november uur (Lottum) SETA 8 Zwalocom 5, donderdag 29 november uur

3 Programma week 49: SETA 4 Koningslust 1, dinsdag 4 december uur SETA 5 Zwalocom 2, dinsdag 4 december uur SETA 9 Leudal 3, dinsdag 4 december uur SETA 1 wint knap van Fortus Historisch is Fortus altijd een lastige tegenstander voor SETA 1. Deze keer werd er echter met 6-4 gewonnen tegen de Helden/Panningen combinatie, die in een van de sterkste opstellingen naar Sevenum was gekomen. Guus was goed aan het ballen en won twee partijen. Ron speelde zijn slechtste wedstrijd van het seizoen, maar wist er toch eentje te winnen. Gijs speelde middelmatig, ook goed voor één winstpartij. Dave had problemen met zijn agenda. Grad was in Stapvast om te trainen en nam de plaats in van Dave. Een mooie pot tegen de Kepelse verdediger leverde ook hem een overwinning op. Naar eigen zeggen sleepte Grad zijn partner Gijs door het dubbel heen en ook dat was voldoende voor een punt. Het winnende punt. Ingezonden verslag: SETA 3 Armada 4: 8-2 Vanavond stond er weer een heerlijke pot op het programma en wel de streekderby tegen Armada 4. Armada 4 staat in de onderste regionen van de 4-de klasse en wij waren dus gewaarschuwd, want een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat was ook de reden dat wij vrij vroeg in de zaal aanwezig waren, om ons een beetje warm te spelen. Na het plezierige Horster team verwelkomd te hebben begonnen we vrij snel aan de wedstrijd. Gerard mocht openen tegen de op zaterdag in de 2-de klasse spelende Thijs Janssen. Goeie speler maar hij durfde de eerste 2 games niet veel. Dat was wel de verdienste van Gerard, maar toch. Gerard pakte de eerste games maar in de 3-de game sleurde Thijs er een game uit. De zeer spannende 4-de game werd wederom door Gerard met gewonnen, waardoor de winst voor Gerard was. Prima! Peter was ondertussen al klaar met de partij tegen Emmy Pouwels. Peter won vrij gemakkelijk, aangezien Emmy niet goed met het materiaal van Peter overweg kon. Goed gedaan Peter, no mercy! Sjaak trad voor zijn eerste partij aan tegen Niek Arts. Van Niek had hij nog nooit gewonnen, maar hij stond vanavond wel met 2-0 voor tegen hem. Daarna ging Niek wel beter spelen en won de volgende 3 games. Jammer voor Sjaak, maar dat was dus alweer een verliespartij. Shit. Bianca maakte het tegen Pim Janssen heel spannend, maar wist met heel goed spel toch van Pim te winnen. Super Bianca. De dubbels gingen vanavond ook weer heel goed. Beide dubbels werden door ons gewonnen, maar het CD-dubbel Bianca/Peter maakte het wel heel erg spannend.

4 Met wisten ze in de 5-de game de wedstrijd te beslissen. Tussenresultaat was dus 5-1. Supergoed, maar dat was de vorige wedstrijd tegen Koningslust ook zo en toen speelden we alsnog met 5-5 gelijk. Dat zal ons niet weer overkomen, zeiden we tegen elkaar. Gerard pakte Niek meteen hardhandig aan en stond zelf te kijken van zijn eigen brutaliteit. Het zelfvertrouwen van Niek zakte tot onder het nulpunt en hij verloor dan ook kansloos in 3 games. Peter wist Pim er onder te houden en won toch nog vrij gemakkelijk. Yes! Daarna kon Sjaak proberen om van de nul af te komen. Hij won de 1-ste game tegen Thijs, maar daarna was het afgelopen. Thijs kwam met zijn verraderlijk goede forehand voor de dag en tikte Sjaak de volgende 3 games gewoon weg. Jammer voor Sjaak, die al 3 wedstrijden met de enkelspelen volledig droog staat. Waarschijnlijk wordt dat naar CD wisselen bij de returnronde. Bianca, die zich inmiddels goed in het team heeft ingespeeld, won ook van Emmy. Dat betekende een eindoverwinning van 8-2 op onze broeders van Armada. Dit betekende vanavond niet 1x maar 2x Man-of-the-Match en 1x Queen-of-the- Evening. Gerard, Peter en Bianca proficiat! Sjaak was volgens onze Horster vrienden de meest sociale persoon van de avond en noemden hem de Social-ofthe-Evening. Na afloop werden er in de airfryer weer bitterballen gebakken, maar het leken met de witte kleur wel albino s, omdat het frietpan bitterballen waren. Foutje van de keukeninkoper! Ze smaakten overigens wel heel goed! Door deze overwinning staan we gelukkig weer in de middenmoot van de 4-de klasse, hetgeen de sfeer in onze kantine ten goede kwam. Groetjes van Seta 3: Gerard, Bianca, Peter, Sjaak. LIMBURGSE JEUGDMASTERS Zondag was de eerste ronde van de Limburgse Jeugdmasters van dit seizoen. Louka speelde in de 2 e klasse en kon hierin prima mee. Op de beslissende momenten wist ze de kansen niet te verzilveren. Daarmee strandde ze in de achtste finale van de hoofdronde. Kenji, Jesse, Lin en Kyra speelden allemaal in de 1 e klasse. Lin had een heel zware poule, had daarin tegen iedereen kansen, maar wist de wedstrijden net niet te winnen. Jesse had geen beste dag en had in de poule ook niet veel kansen. Beide wisten in de troostronde ook geen potten te breken. Kenji en Kyra wonnen allebei hun poule. In de achtste finale werd door beide eenvoudig gewonnen, het ging best lekker. Echter, in de kwartfinale ging het ineens een stukje minder. Dat lag ook wel aan het (soort) spel van de tegenstanders. Beide verloren en daarmee was het toernooi ineens voorbij.

5 Waarschijnlijk de eerste LJM zonder prijzen voor één van de Setanen. Volgende keer beter zullen we maar zeggen. KAKA De KaKa vindt plaats op zaterdag 5 januari De jeugd begint om 9.00 uur met hun clubkampioenschappen. De senioren starten rond het middaguur. De lunch zal weer geserveerd worden en ook na afloop wordt er gezorgd voor wat te eten. Opgave via het prikbord of de website (vanaf komend weekend). SETA KWIST MEE Een heel gezellige avond waarbij hard gewerkt moest worden. De tijd vloog om, maar we hebben vooral genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Nu nog even wachten op de uitslag. AGENDA Vrijdag 23 november: ALV (Stapvast) Zondag 2 december: kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen (Almere) Zaterdag 15 december: B-ranglijsttoernooi (Assen) Zaterdag 5 januari: KaKa (clubkampioenschappen) PING EN PONG Ping: Geen vragen over tafeltennis bij Zaerum Kwist? Pong: Niet direct, maar SETA kwam wel in de puzzel voor en natuurlijk was er het bijzondere moment van de pingpongbal Ping: Pingpongbal? Pong: Als bijzondere moment tijdens de Tedshow in de Jaren 80 met Gemma Janssen uit Sevenum. Daar ging een vraag over en Peter wist het meteen! TAFELTENNIS IETS VOOR JOU! Heb jij ook zin om te tafeltennissen? Tafeltennis voor de jongste jeugd, vanaf 5 jaar: iedere donderdagmiddag van uur Recreatief tafeltennis: iedere vrijdagavond vanaf uur. 55+ tafeltennis: iedere dinsdag- en donderdagochtend vanaf 9.30 uur.

6 Loop gerust eens binnen! Voor meer informatie over trainingstijden en speelmogelijkheden kun je contact opnemen met of bel Of kijk op de website.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen!

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 3 november: Senioren Sempre Avanti 1 SETA 1 5-5 Heerlen 5 SETA 2 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 48 - woensdag 28 november 2018

Seta nieuws in t Klökske - week 48 - woensdag 28 november 2018 Deze week in t Klökske In memoriam Ger Wijnhoven. IN MEMORIAM: GER WIJNHOVEN Op maandag 19 november 2018 ontvingen wij het zeer droevige bericht dat Ger Wijnhoven toch vrij plotseling op bijna 75 jarige

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA 1 (jeugd) kan niet voor een stunt zorgen en winst bij de Jeugd Challenge.

Deze week in t Klökske SETA 1 (jeugd) kan niet voor een stunt zorgen en winst bij de Jeugd Challenge. Deze week in t Klökske SETA 1 (jeugd) kan niet voor een stunt zorgen en winst bij de Jeugd Challenge. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 21 april: Senioren: Sittard 6 SETA 1 6-4 Heerlen 6 SETA 2 5-5

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap.

Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap. Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 16 maart: Senioren: SETA 1 Destatec 1 8-2 SETA 2 Brunssum 5 2-8 Jeugd: Red Stars

Nadere informatie

Deze week in t Klökske kampioensraces nog volop spanning!

Deze week in t Klökske kampioensraces nog volop spanning! Deze week in t Klökske kampioensraces nog volop spanning! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 30 maart: Senioren: SETA 1 Megacles 3 8-2 SETA 2 Kerkrade 68 2 3-7 Westa 4 SETA 1 2-8 SETA 2 Kluis

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen.

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie start op 2 februari 2019. De indelingen zijn wel al allemaal bekend.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen.

Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen. Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 6 oktober: Senioren

Nadere informatie

Deze week in t Klökske prima prestatie Kenji tijdens halve finale Nationale Jeugdmeerkampen en strijd om de gelijke spelen in de recreantencompetitie.

Deze week in t Klökske prima prestatie Kenji tijdens halve finale Nationale Jeugdmeerkampen en strijd om de gelijke spelen in de recreantencompetitie. Deze week in t Klökske prima prestatie Kenji tijdens halve finale Nationale Jeugdmeerkampen en strijd om de gelijke spelen in de recreantencompetitie. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De eerste ronde van

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht.

Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht. Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 november: Senioren: Falco 2 SETA 1 0-10 TTC SETA 2 4 10-0 Jeugd:

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

Deze week in t Klökske prima start van de jeugdteams, de algemene ledenvergadering en een huwelijksbootje!

Deze week in t Klökske prima start van de jeugdteams, de algemene ledenvergadering en een huwelijksbootje! Deze week in t Klökske prima start van de jeugdteams, de algemene ledenvergadering en een huwelijksbootje! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 september Senioren: Sittard 5 SETA 1 5-5 Megacles 2

Nadere informatie

Deze week in t Klökske gezellige en geslaagde Open Dag, de eerste uitslagen van de recreantencompetitie en een opvallende ping en pong.

Deze week in t Klökske gezellige en geslaagde Open Dag, de eerste uitslagen van de recreantencompetitie en een opvallende ping en pong. Deze week in t Klökske gezellige en geslaagde Open Dag, de eerste uitslagen van de recreantencompetitie en een opvallende ping en pong. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 19 september: SETA

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Infobulletin nr. 14.15.08

Infobulletin nr. 14.15.08 12 april 2008 Infobulletin nr. 14.15.08 Redactieadres ACL: Frank Moonen, Postbus 32052, 6370 JB Landgraaf. Telefoon: 06.51551767, e-mail: competitieleider@nttblimburg.nl Afdelingswebsite: www.nttblimburg.nl

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Team 4 - Najaarscompetitie 2012

Team 4 - Najaarscompetitie 2012 LELYSTAD UNITED Team 4 - Najaarscompetitie 2012 Johan Regterink Raymond Regterink Raymon Honing Rob Elzerman Vrijdag 14 september 2012 - Lelystad United 4 - Laren 4 In het najaar seizoen zullen we gaan

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 Gezocht: Facebook/Website beheerder In de huidige tijd wordt veel gecommuniceerd via (onder anderen) facebook. Ook Quick wil graag toetreden tot dit digitale communicatie kanaal.

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2016

Najaarscompetitie 2016 Nr. 13 01-07-2016 Najaarscompetitie 2016 Extra Bulletin. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen competitiezaken@nttblimburg.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 046-4519372 / competitiedagen

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI

INFOBULLETIN MEI INFOBULLETIN MEI 2018 www.ttvquick72.nl AVG Informatie We beginnen deze uitgave een heel saai, met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 geldt. Net als alle andere verenigingen,

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2016

INFOBULLETIN JUNI 2016 INFOBULLETIN JUNI 2016 In Memoriam Wiel Simon Met verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het plotseling op 72 jarige leeftijd overlijden van Wiel Simon op 13 juni jongstleden. Naast vader van

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal,

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal, Brief van Ron. Ron is alweer een tijdje in Turkije. Hij ontvangt daar veel Quick-post. Jens heeft hem op 30 november een mailtje gestuurd. Ron heeft hem geantwoord en daarbij een brief voor jullie allemaal

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Jaarverslag HBC 4 Seizoen 2011/2012

Jaarverslag HBC 4 Seizoen 2011/2012 Jaarverslag HBC 4 Seizoen 2011/2012 HBC 4 Steenderen BC 5 dd. 18-09-2011 Na slechts enkele trainingen was het al zover... onze eerste competitie wedstrijd. Toch ff spannend, vijfde klas i.p.v. recreanten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM AFDELING LIMBURG

UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM AFDELING LIMBURG UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM 2018-2019 AFDELING LIMBURG = geplaatst voor kwartfinale op 2 december 2018 in Almere = reserve voor de kwartfinale op 2 decmeber 2018 in Almere Er zijn nog enkele plaatsen

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Infobulletin nr ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren. Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS

Infobulletin nr ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren. Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS 22-08-2014 Infobulletin nr. 19-34-14 Frank Moonen, 06 15016377 e-mail: competitieleider@nttblimburg.nl Website: www.nttblimburg.nl ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie 2017

Voorjaarscompetitie 2017 Nr. 12 27-04-2017 Voorjaarscompetitie 2017. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen krewinkel1940@ziggo.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 06 23986662 Tel. 06 15016377 1 ALGEMEEN: NTTB: Een

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

27 maart 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen NTTC 2 met 4-6 verloren (3e klasse A reguliere competitie).

27 maart 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen NTTC 2 met 4-6 verloren (3e klasse A reguliere competitie). 27 maart 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen NTTC 2 met 4-6 verloren (3e klasse A reguliere competitie). Zonder de geblesseerde Joyce Ynzonides-Janissen, maar met de uitstekende

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen september zondag 4 september 2016 uitwissellings toernooi - jeugd Venlo Lokaal september vrijdag 9 september 2016 recreantentoernooi Noord-Limburg Sevenum Regio september zaterdag 10 september 2016 uitwissellings

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V * Nico Grubben en Urbain Diarra clubkampioenen HSDV

* N I E U W S B R I E F H S D V * Nico Grubben en Urbain Diarra clubkampioenen HSDV * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdv-helden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Hallo schaak- en damleden Jaargang 4 nr. 37-3 mei 2009 Afgelopen maandag won Urbain Diarra van Hans Leenders en werd

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

1 november 2015 jaargang 58, no. 1

1 november 2015 jaargang 58, no. 1 Nieuwsbrief 1 november 2015 jaargang 58, no. 1 November 2015 Na een periode van stilte is hier de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. Het idee is dat we via website en Facebook regelmatig actueel nieuws

Nadere informatie

INFOBULLETIN MAART 2015

INFOBULLETIN MAART 2015 INFOBULLETIN MAART 2015 Uitnodiging Jaarvergadering 2015 Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze bijeenkomst de financiële

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

1 mei 2015 jaargang 57, no. 10

1 mei 2015 jaargang 57, no. 10 Nieuwsbrief 1 mei 2015 jaargang 57, no. 10 Mei 2015 De competitie zit er op en de nieuwe clubkampioenen zijn bekend, waarvan verslag. Ook verslag van het grootste Beginnerstoernooi ooit. Voor Ivana komen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen 4 juni 2018

Clubkampioenschappen 4 juni 2018 Clubkampioenschappen 4 juni 2018 Maandag 4 juni was deel I van de Clubkampioenschappen 2018. De strijd in de diverse categorieën waarbij de spelers op sterkte zijn ingedeeld. Uitgangspunt daarbij de ELO

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Met enige vertraging hebben wij voor u weer het nieuws van afgelopen week. Net zoals afgelopen weekend zijn het ook dit weekend weer de dames die aan de bak moeten. Speelden

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten.

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Beste competitiespeler, In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Op de captainsavond (een avond in de week voorafgaande aan de competitie, tijdig aangegeven op de site)

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 www.ttvquick72.nl Opening seizoen met trainingsdag XL Omdat er te weinig deelnemers waren om een heel kampweekend voor te organiseren, was er wel een trainingsdag voor alle fanatiekelingen.

Nadere informatie

Maandag 17 september Hellevoets Effect 1-Dordrecht 5: 3-2.

Maandag 17 september Hellevoets Effect 1-Dordrecht 5: 3-2. Maandag 17 september 2018. Hellevoets Effect 1-Dordrecht 5: 3-2. Duoteam 1 heeft gisterenavond opnieuw een 3-2 overwinning geboekt in de 3e klasse J van de duo competitie. Dordrecht 5 had met Niels van

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

Een uitgebreid verslag van onze correspondent B.B. volgt hieronder:

Een uitgebreid verslag van onze correspondent B.B. volgt hieronder: 10 april 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de thuiswedstrijd tegen Alexandria'66 19 met 1-4 verloren (2 e klasse D). Zoals veel wedstrijden deze voorjaarscompetitie, boden Arno Ynzonides en

Nadere informatie

Snuffelen Wim Snooy. Verjaardagskalender Marianne van Geelen. Week 40, e jaargang Inhoud: De Argo Pagina 1

Snuffelen Wim Snooy. Verjaardagskalender Marianne van Geelen. Week 40, e jaargang   Inhoud: De Argo Pagina 1 Week 40, 2013 46e jaargang http://usvhercules.nl/argo Snuffelen Wim Snooy De kop is er af. 13 September jl. werd de jaarlijkse snuffelavond van de klaverjassers gehouden. Voor de minder geoefenden en zij

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012

Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012 Verslag DOV clubkampioenschappen dubbel 2012 Op vrijdag 19 oktober 2012 zijn de D.O.V. clubkampioenschappen dubbel gehouden. Er hadden zich 13 koppels ingeschreven, waardoor besloten is om een 6-kamp en

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Week 46

Nieuwsbrief 16 november Week 46 Even voorstellen Wellicht heeft u mij al zien rondlopen op school. Hierbij wil ik me graag even aan u voorstellen. Vanaf dit schooljaar zal ik op de Regenboog als schoolbegeleider werken. Mijn naam is

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017 1 2 Inhoudsopgave: 1) START VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN 7) MCD TENNIS TIP

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 6, april 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling-nieuws. Veel uitslagen en ander nieuws. Mochten jullie een bijdrage willen leveren voor de nieuwsbrief kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie