INFOBULLETIN JUNI 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBULLETIN JUNI 2016"

Transcriptie

1 INFOBULLETIN JUNI 2016 In Memoriam Wiel Simon Met verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het plotseling op 72 jarige leeftijd overlijden van Wiel Simon op 13 juni jongstleden. Naast vader van onze huidige wedstrijdsecretaris Anita, kennen veel oudere leden Wiel als actief bestuurslid binnen onze vereniging en fanatiek begeleider van onder andere zijn beide dochters in het tafeltennis wereldje. Ook wij als vereniging danken veel aan de veelzijdige inzet van Wiel en zijn echtgenote Tiny. Wij wensen Tiny, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke tijden. Limburgse Jeugd Masters 2 in Weert De reis duurde wat korter dan verwacht en dus waren we op tijd aanwezig om uitgebreid in te spelen. Tijd voor koffie voor de coaches. Door het griepvirus waren 2 Quickdeelnemers geveld. De overige 4 gingen om 9.00 uur van start. Isa Hollands en Max van Nistelrooij in de 4e klasse. In de poule wonnen beiden 1 wedstrijd en dus ging het verder in het troosttoernooi. Daar wonnen Isa en Max de volgende ronde en dus stonden ze even later in de kwart finales te spelen. De tegenstander van Max was te sterk voor hem. Maar Isa had kansen. Zij speelde een mooie en zeer spannende wedstrijd. Helaas in de 5e game verloor Isa met Jens Slakhorst en Noa Duckers speelden de poulewedstrijden in de 3e klasse. Noa moest nog even op gang komen en werd 3e in de poule. Jens werd tweede in zijn poule en speelde verder in het hoofdtoernooi. Jens werd in de 1/8 finales uitgeschakeld en Noa speelde nog door tot in de ¼ finales. Uiteraard heeft iedereen weer punten verdiend voor de eindranglijst. Limburgse Kampioenschappen Afdeling Limburg te Panningen. De Quickdeelnemers en hun begeleiders moesten ook nu weer vroeg uit de veren omdat ze om 9.00 uur ingespeeld en wel achter de tafel moesten staan. Bij de meiden deden Maud Speetjens, Noa Duckers en Isa Hollands mee. Bij de jongens waren Calvin Ubachs, Finn Spee en Jens Slakhorst van de partij. Jens speelde in de 4e klasse en alle anderen in de 5e klasse. Gestart werd met poulewedstrijden. Finn en Jens eindigden op een 4e plek, Isa en Calvin werden 3e in de poule en allen speelden verder in het B-toernooi. Noa werd 2e en Maud won overtuigend haar poule. Zij speelden daarna verder in het A-toernooi. In het dubbelspel waren de Quick-duo s minder succesvol.

2 Niemand plaatse zich voor de volgende ronde. Daarna ging het verder in het enkelspel. Isa, Maud en Noa overleefden de eerste knock-out ronde. Isa moest daarna de winst aan haar tegenstander gunnen. Maud en Noa wonnen ook hun volgende wedstrijden. Maar helaas kwamen ze in de ¼ finales tegen elkaar. Maud won uiteindelijk deze wedstrijd. En ging verder naar de halve finale. Aangemoedigd door haar clubgenoten werd deze met 3-0 gewonnen. En dus was de finale bereikt. Haar tegenstander was Yassin Matoung van Seta. De finale werd een snelle partij. Maud wint met 3-0 en heeft de titel Limburgs Kampioen 2016 op zak. Tijd voor een feestje. Na de prijsuitreiking op naar Mc Donalds om daar de overwinning te vieren. Maud proficiat! Ook de anderen hebben goed gespeeld en waren een echte supporters fanclub. Trainingsnieuws. - Tijdens schoolvakanties is er geen training. Maar kijk ook altijd op het verenigingsbord daar staan alle laatste nieuwtjes op mbt de training. - Heeft de school een vrije dag, dan is er natuurlijk wel training. - Afmelden kan rechtstreeks bij de trainer/trainster: Op woensdag bij Sandra: Op vrijdag bij Ron: Nieuwe Recreantengroep op Vrijdag Vanaf het nieuwe seizoen gaan we op de vrijdagavond starten met een nieuwe recreantenavond. Hoe dat zo komt? In de afgelopen periode zijn wij benaderd door een collega vereniging uit Ulestraten TTV t Kelderke. Zij waren op zoek naar een nieuwe speellocatie en hebben hun oog laten vallen op onze vereniging. Het is een klein clubje van 11 recreanten die al 35 jaar in Ulestraten tafeltennissen op de vrijdagavond. Na overleg met deze 11 hebben zij besloten om lid te worden van Quick en het bestuur heeft vervolgens hun vaste clubavond vastgelegd in onze eigen zaal. Door deze aanwas van leden en trainingsgroep is het voor de leden van t Kelderke ook mogelijk om op dinsdag avond samen met de huidige recreanten een balletje te slaan (en dat doen ze al zeer actief) en voor onze huidige leden bestaat uiteraard de mogelijkheid om ook op vrijdagavond vanaf uur mee te ballen. Leden van t Kelderke: Van harte welkom bij TTV Quick 72/Schimmert.

3 ½ finale Nationale Jeugd Meerkampen in Assen. Door het geringe aantal meisjes welpen wordt deze ronde overgeslagen en hoeft Noa Duckers niet te spelen. Daartegen neemt Jens Slakhorst wel deel aan de halve finale bij de jongens welpen. Om niet op zondagochtend in alle vroegte te moeten vertrekken, heeft Jens en zijn coach (mama) ervoor gekozen om op zaterdag al richting Drenthe af te reizen. Rond uur aangekomen in een Bed en Breakfast in Rolde. Heerlijk relaxed de avond door gebracht. s Morgens na het ontbijt nog even een bezoek gebracht aan de Hunnebedden. Maar het weer was erg slecht en dus maar snel naar de sporthal. Ruim de tijd om goed in te spelen. Om uur begonnen de wedstrijden. Het niveau was hoog. Twee spelers waren heel erg goed. Tegen de anderen had Jens een klein kansje om te winnen. Uiteindelijk lukte het ook om 1 wedstrijd te winnen. Een knappe prestatie, zeker gezien het niveau van de tegenstanders. Daarna werd er aan de terugreis begonnen. Onderweg nog flinke sneeuwbuien op de Veluwe. Maar dat mocht de pret niet drukken. Veel geleerd en gespeeld tegen de topspelers van Nederland bij de jongens welpen. Tafeltennisregels Natuurlijk ben je als tafeltennisser helemaal op de hoogte van alle spelregels.. Of toch misschien niet helemaal.. Kijk eens op onze site en klik op de link naar Tafeltennis Masterz en dan weet je het zeker!! LJM 3 Maasbracht Zondag 6 maart werd er in Maasbracht het 3e toernooi van de Limburgse Jeugd Masters gespeeld. Noa Duckers en Jens Slakhorst speelden in de 3e klasse. Noa werd 4e in de poulewedstrijden en speelde verder in het troosttoernooi. Jens werd 2e in de poulewedstrijden en speelde verder in het hoofdtoernooi. Beiden kwamen tot in de 1/8 finales. Isa Hollands, Calvin Ubachs en Max van Nistelrooij speelden in de 4e klasse. Isa en Calvin werden 2e in de poulewedstrijden en speelden daarna in de hoofdronde. Ook zij kwamen tot de 1/8 finales. Max speelde in het troosttoernooi en hij kwam zelfs tot in de 1/4 finales. Mooie resultaten voor alle spelers en speelsters! Rabobank clubkascampagne Ben je lid van de Rabobank, dan heb je nog tot 30 juni om op Quick 72/Schimmert (één van) je stemmen uit te brengen in de Rabobank Clubkas Campagne. Vergeet ons niet, want jouw stem levert onze vereniging sponsorgeld op.

4 LJM 4 in Glanerbrook in Geleen. Op zondag 17 april alweer het laatste toernooi van de LJM cyclus. Noa Duckers en Jens Slakhorst speelden hun wedstrijden in de 3 e klasse. Zowel Noa als Jens werden 3 e in de poule en gingen verder in het troosttoernooi. Beiden hadden niet hun beste dag en werden in de achtste finales uitgeschakeld. Max van Nistelrooij, Isa Hollands en Calvin Ubachs speelden in de 4 e klasse en gingen ook naar het troosttoernooi. Max werd, ondanks goed spel in de vervolgronde uitgeschakeld. Calvin en Isa wisten hun vervolgpartijen beiden met winst af te sluiten en kwamen in de halve finale tegen elkaar. Een mooie wedstrijd volgde. Isa zat iets beter in de wedstrijd dan Calvin en wist dan ook te winnen. Hierdoor bereikte zij de finale. De finale werd ook een mooie wedstrijd en Isa speelde nog beter dan in de halve finale. Uiteindelijk besliste ze, met overtuigend spel de partij in haar voordeel. Hiermee was de eerste plaats bereikt. Een mooie beker staat nu thuis op de kast. Proficiat Isa! Het werd nog even spannend, want door deze overwinning kreeg Isa veel punten voor de eindranglijst. Maar net niet genoeg om bij de beste 10 van de 4 e klasse te komen en zich te plaatsen voor de finale. Teamsamenstelling voor de najaarscompetitie 2016 Heren 1: Jeugd 1: Jeugd 2: Roland Dizy Monique Steijns Evelien Thewissen Marcel Soons Reserve: Bas van de Mortel Noa Duckers Jens Slakhorst Maud Speetjens Elise Eussen (reserve) Willem Hulsewe Calvin Ubachs Isa Hollands (reserve) Pieter Hulsewe (reserve)

5 Jeugd 3: Sophie Buijsen Jordy Gubbels Ties Slakhorst Welpen Team Toernooi bij Quick 72/Schimmert Op zondag 20 maart organiseerde TTV Quick 72/Schimmert in samenwerking met de werkgroep technische zaken van de NTTB afdeling Limburg een toernooi voor alle welpen uit de afdeling. In tegenstelling tot vorige edities was er een grote opkomst. Maar liefst 43 jongens en meisjes van 7 verenigingen stonden op zondag middag te popelen om aan de slag te gaan. Na het welkomstwoordje werd begonnen met een gezamenlijke warming up. Daarna ging iedereen op z n eigen niveau aan de slag. De kinderen die net begonnen zijn met tafeltennis konden deelnemen aan een spellencircuit. In tweetallen gingen de deelnemers opdrachten doen. Deze opdrachten mochten ze zelf grabbelen uit een grabbelton. Opdrachten zoals; hooghouden met je forehand, bekertjes raken, mikken op viltjes en noem maar op. Alles had natuurlijk te maken met tafeltennis. Voor elke opdracht kon je punten krijgen. Alle deelnemers hadden goed hun best gedaan en veel punten verzameld. Tim Jammertzheim van Falco had de meeste punten en werd winnaar van het spellencircuit. Ook was er een aparte klasse voor de Starters. In deze groep speelden een aantal kinderen voor het eerst wedstrijden. Best spannend om tegen kinderen van andere clubs te spelen. Bij elke tafel was er een begeleider van de organiserende vereniging aanwezig. Zij boden hulp bij tellen en konden alle andere vragen van de kinderen beantwoorden. In deze startersklasse speelden 6 teams. Seta 3, Daphne Gokke en Kyra Van Enckevort werden uiteindelijk 1e bij de starters. Ook in de 6e klasse deden 6 teams mee. Eerst werden er 2 3-kampen gespeeld. En vervolgens speelden de nummers 1 tegen elkaar, de nummers 2 en de nummers 3. De jongens van Megacles, Daan Hamaekers en Luca van den Camp moesten het opnemen tegen Seta 2, Kenji Van Enckevort en Stan Hendrix. Kenji en Stan werden 1e in de 6e klasse. Voor de al iets meer gevorderde welpen was er een 4e/5e klasse. Ook hier deden 6 teams mee. De strijd om de eerste plaats ging tussen Destatec 1, Wouter Bremmers en Quint Vogelaar en Quick 72/S 1, Noa Duckers en Jens Slakhorst. Het werd een spannende wedstrijd. Uiteindelijk werd het 3-2 in het voordeel van Noa en Jens van Quick 72/Schimmert. Deze sportieve middag werd afgesloten met de prijsuitreiking. Voor alle deelnemers was er een herinneringsmedaille. En de winnaars ontvingen een mooie trofee. Data najaarscompetitie 2016 In de najaarscompetitie zal er gespeeld worden op: 17 en 24 september 1, 8 en 22 oktober, senioren ook op 15 oktober 5,12 en 26 november, senioren spelen 5 november niet en 19 november wel 3 en 10 december

6 Uitslagen voorjaarscompetitie 2016 en percentages Heren 1: 3 e klasse: Jeugd 1: 4 e klasse: Jeugd 2: 4 e klasse: Jeugd 3: 5 e klasse: 3 e plaats Marcel 70% Monique 40% Roland 27 % Evelien 13% 4 e plaats Maud S 40% Jens 40% 4 e plaats Noa 50% Maud C 17% 4 e plaats met 16 punten Isa 55% Calvin 31% De percentagebeker, voor de jeugdspeler met het hoogste percentage in een competitieseizoen gaat naar Isa Hollands. Proficiat Isa, je hebt 11 van de 20 wedstrijden gewonnen. Het komende seizoen ben jij de trotse bezitter van de grote wissel- beker. Nederlandse Jeugd Kampioenschappen in Nijmegen. Zaterdag 30 april waren in Nijmegen de Nederlandse Kampioenschappen voor Jeugd. Alleen Jens speelde in het Quick-oranje in een overvolle sporthal in Nijmegen. Hij had een hele sterke poule geloot. De eerste partij wist hij winnend af te sluiten. Daarna werd het moeilijker. De nummer 2 geplaatste speler bij de jongens welpen had inmiddels twee wedstrijden verloren. Voor Jens bijna een onmogelijke opgave om zich nog te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Hij speelde goede games, ook een paar wat zwakkere games. Maar het niveau van zijn tegenstanders was zo hoog dat het hem niet lukte om verder nog een wedstrijd te winnen. Het werd wel een leerzame dag.

7 Afsluiting seizoen Op 17 juli sluiten we gezamenlijk het seizoen af. Zoals jullie in de uitnodiging hebben kunnen lezen gaan we dit jaar naar Toverland in Sevenum. Op woensdag 13 en vrijdag 15 juli zijn de laatste trainingen van dit seizoen. Daarna is vakantie. Op 7 september starten we weer! Kampweekend Jeugd Noteer alvast in je agenda. Jeugdkamp op 10 en 11 september samen met TTC Kluis. Meer info volgt, hou de mail goed in de gaten en geef je op. Dit mag je zeker niet missen. Finale Nationale Jeugdmeerkampen in Panningen. Op 4 en 5 juni heeft Noa Dukers in Panningen meegedaan aan de finale Nederlandse Jeugd Meerkampen tafeltennis. Hier strijden Nederlands beste 12 spelers in hun eigen leeftijdscategorie een 12-kamp tegen elkaar. In dit prestigieus toernooi verdeeld over twee dagen, speelt iedereen de eerste dag 6 wedstrijden en de tweede dag de resterende 5. Diegene die de meeste wedstrijden wint mag zich kampioen (van Nederland) noemen. Voor Noa was dit haar eerste toernooi op het hoogste niveau, mijn doelstelling als haar trainer/coach was dan ook dat ze kon proeven aan de topsport, zonder haar ook maar enige druk op te leggen. Genieten was het motto en zien wat er meer te halen is. De eerste dag moest ze tegen de top 6 geplaatste spelers spelen, de eerste wedstrijden gingen verloren omdat ze zenuwachtig speelde en daardoor foutjes maakte maar naarmate de dag vorderde ging ze beter spelen, echter de tegenstand werd ook groter. De dag werd afgesloten met 6 verloren wedstrijden, dat was ook wel een beetje de verwachting, maar zoals ze op het einde speelde zou ze zomaar de 2 e dag voor een verassing kunnen gaan zorgen. Zoals ik al verwachte heeft Noa de vorm van de eerste dag vast gehouden en ze won de eerste drie achtereenvolgende wedstrijden, wat een geweldige prestatie was. Echter toen was de koek een beetje op en werden de laatste twee wedstrijden verloren. Aan het einde van de dag heeft Noa een verdienstelijke 9 e plek bemachtigd. We mogen trots op Noa zijn, ze heeft zich op het hoogste niveau kranig weten te weren. Een trotse trainer Ron

8 Nieuwe opzet van de jeugd duo-competitie. Vorig jaar heeft de NTTB afdeling Limburg de jeugdcompetitie (voorzichtig vooruitlopend op de landelijke jeugdcompetitie) omgezet naar een Duo-competitie. Een jaar later is met de bond, verenigingen, begeleiders, ouders en spelers geëvalueerd en in elk geval geconcludeerd dat we ook de komende competities in de Duo-vorm blijven spelen. De evaluatie heeft ook nog wat wijzigingen opgeleverd in de jeugdcompetitie. In het kort komt het er op neer dat: - Er worden poules van 8 of 9 teams gevormd; - Er wordt slechts één complete ronde (1/2 competitie) gespeeld, dus 7 of 8 wedstrijden per team (elke tegenstander kom je dus maar één keer tegen); - Na deze ronde spelen de nummers 1 t/m 4 een play-off-ronde en de nummers 5 t/m 9 spelen een play-down-ronde; - De play-off en Play-down ronde wordt in de 9 e spelweek op een centrale locatie gespeeld; - In de Play-off-ronde speelt de nummer 1 tegen nummer 4 (van de eerste complete ronde) en de nummer 2 tegen de nummer 3. - Aansluitend wordt een één finalewedstrijd en één wedstrijd om de 3 e en 4 e plaats gespeeld; Dus elk team speelt deze dag twee wedstrijden. - In de Play-down-ronde wordt een gelijksoortige ronde gespeeld. - In het 10 e speelweekend ten slotte wordt nog een aparte klassenkampioenschapsronde gespeeld, dwz dat alle Play-off winnaars (op provinciaal niveau) per klasse nog één keer tegen elkaar spelen (ook op een centrale locatie). Hoe dit geheel er precies gaat uit zien en voelen zullen we in het najaar wel zien. Het komt er wel op neer dat je in elk geval 8 weken lang één wedstrijd (Duo) per keer speelt, één week een dubbele wedstrijd en alleen als je kampioen wordt in jouw klasse, speel je nog een tiende wedstrijd tegen de andere kampioenen. We wensen alle teams in elk geval heel veel succes tijdens de najaarscompetitie. Data om alvast te noteren: - 6 september: Start recreantenavond op dinsdag - 7 september: Eerste training op woensdag - 9 september: Start recreantenavond op vrijdag!! NIEUW!! - 9 september: Info-avond voor ouders en kinderen die voor het eerst competitie gaan spelen uur tot uur en 11 september: Jeugdkamp-weekend - 17 september: start competitie.

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 Gezocht: Facebook/Website beheerder In de huidige tijd wordt veel gecommuniceerd via (onder anderen) facebook. Ook Quick wil graag toetreden tot dit digitale communicatie kanaal.

Nadere informatie

INFOBULLETIN AUGUSTUS

INFOBULLETIN AUGUSTUS INFOBULLETIN AUGUSTUS 2018 www.ttvquick72.nl Welkom in seizoen 2018-2019 Een grote tweestrijd zal zijn ontstaan bij menig lid van onze vereniging. Het tafeltennisseizoen is weer gestart en daar hebben

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI

INFOBULLETIN MEI INFOBULLETIN MEI 2018 www.ttvquick72.nl AVG Informatie We beginnen deze uitgave een heel saai, met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 geldt. Net als alle andere verenigingen,

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 www.ttvquick72.nl Opening seizoen met trainingsdag XL Omdat er te weinig deelnemers waren om een heel kampweekend voor te organiseren, was er wel een trainingsdag voor alle fanatiekelingen.

Nadere informatie

INFOBULLETIN MAART 2015

INFOBULLETIN MAART 2015 INFOBULLETIN MAART 2015 Uitnodiging Jaarvergadering 2015 Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze bijeenkomst de financiële

Nadere informatie

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal,

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal, Brief van Ron. Ron is alweer een tijdje in Turkije. Hij ontvangt daar veel Quick-post. Jens heeft hem op 30 november een mailtje gestuurd. Ron heeft hem geantwoord en daarbij een brief voor jullie allemaal

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

INFOBULLETIN APRIL

INFOBULLETIN APRIL INFOBULLETIN APRIL 2019 www.ttvquick72.nl Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2019 Een tijdje geleden op 24 maart hebben jullie per mail allemaal een uitnodiging en agenda ontvangen voor de jaarlijkse

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

INFOBULLETIN JANUARI 2017

INFOBULLETIN JANUARI 2017 INFOBULLETIN JANUARI 2017 Uitnodiging Jaarvergadering TTV Quick 72/Schimmert Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze

Nadere informatie

INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 Vorig jaar hebben 4 jeugdleden van Quick 72/Schimmert deelgenomen aan de Limburgse Jeugd Masters. Ten eerste was het heel gezellig om samen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen.

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie start op 2 februari 2019. De indelingen zijn wel al allemaal bekend.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal.

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 november: Senioren SETA 1 Brunssum 5 7-3 SETA 2 Quick 72 1 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

INFOBULLETIN NOVEMBER

INFOBULLETIN NOVEMBER INFOBULLETIN NOVEMBER 2018 www.ttvquick72.nl Vacature Beste leden, TTV Quick 72/Schimmert is een mooie en gezonde vereniging waar iedere week tafeltennissers graag samenkomen om te trainen, competitie

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2016

Najaarscompetitie 2016 Nr. 13 01-07-2016 Najaarscompetitie 2016 Extra Bulletin. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen competitiezaken@nttblimburg.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 046-4519372 / competitiedagen

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 48 - woensdag 28 november 2018

Seta nieuws in t Klökske - week 48 - woensdag 28 november 2018 Deze week in t Klökske In memoriam Ger Wijnhoven. IN MEMORIAM: GER WIJNHOVEN Op maandag 19 november 2018 ontvingen wij het zeer droevige bericht dat Ger Wijnhoven toch vrij plotseling op bijna 75 jarige

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA 1 (jeugd) kan niet voor een stunt zorgen en winst bij de Jeugd Challenge.

Deze week in t Klökske SETA 1 (jeugd) kan niet voor een stunt zorgen en winst bij de Jeugd Challenge. Deze week in t Klökske SETA 1 (jeugd) kan niet voor een stunt zorgen en winst bij de Jeugd Challenge. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 21 april: Senioren: Sittard 6 SETA 1 6-4 Heerlen 6 SETA 2 5-5

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen!

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 3 november: Senioren Sempre Avanti 1 SETA 1 5-5 Heerlen 5 SETA 2 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie 2017

Voorjaarscompetitie 2017 Nr. 12 27-04-2017 Voorjaarscompetitie 2017. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen krewinkel1940@ziggo.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 06 23986662 Tel. 06 15016377 1 ALGEMEEN: NTTB: Een

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM AFDELING LIMBURG

UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM AFDELING LIMBURG UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM 2018-2019 AFDELING LIMBURG = geplaatst voor kwartfinale op 2 december 2018 in Almere = reserve voor de kwartfinale op 2 decmeber 2018 in Almere Er zijn nog enkele plaatsen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2.

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2. Zondag 26 augustus is gestart met de clubkampioenschappen. Er zijn 5 wedstrijden gespeeld, 3 heren enkels en 2 dames enkels. Het weer was gelukkig goed en met name bij de heren hebben we leuke potten tennis

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen september zondag 4 september 2016 uitwissellings toernooi - jeugd Venlo Lokaal september vrijdag 9 september 2016 recreantentoernooi Noord-Limburg Sevenum Regio september zaterdag 10 september 2016 uitwissellings

Nadere informatie

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties 1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties Competitie o Dames: Om de licentie te verkrijgen: een sterktegetal van tenminste 505. Het sterktegetal wordt berekend over voorronde en play-offs gezamenlijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Deze week in t Klökske prima prestatie Kenji tijdens halve finale Nationale Jeugdmeerkampen en strijd om de gelijke spelen in de recreantencompetitie.

Deze week in t Klökske prima prestatie Kenji tijdens halve finale Nationale Jeugdmeerkampen en strijd om de gelijke spelen in de recreantencompetitie. Deze week in t Klökske prima prestatie Kenji tijdens halve finale Nationale Jeugdmeerkampen en strijd om de gelijke spelen in de recreantencompetitie. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De eerste ronde van

Nadere informatie

Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen.

Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen. Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 6 oktober: Senioren

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

Infobulletin nr ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren. Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS

Infobulletin nr ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren. Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS 22-08-2014 Infobulletin nr. 19-34-14 Frank Moonen, 06 15016377 e-mail: competitieleider@nttblimburg.nl Website: www.nttblimburg.nl ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap.

Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap. Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 16 maart: Senioren: SETA 1 Destatec 1 8-2 SETA 2 Brunssum 5 2-8 Jeugd: Red Stars

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

RANGLIJST VOOR OPGAVE NATIONALE JEUGDMEERKAMPEN 2017/2018 jongens

RANGLIJST VOOR OPGAVE NATIONALE JEUGDMEERKAMPEN 2017/2018 jongens RANGLIJST VOOR OPGAVE NATIONALE JEUGDMEERKAMPEN 2017/2018 jongens Van de afdeling: Limburg Afd. nr. Voor de organisatie is namens uw afdeling aangesteld: Naam: Lucien Scaf Tel.nr: 043 409 28 59 Adres:

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske kampioensraces nog volop spanning!

Deze week in t Klökske kampioensraces nog volop spanning! Deze week in t Klökske kampioensraces nog volop spanning! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 30 maart: Senioren: SETA 1 Megacles 3 8-2 SETA 2 Kerkrade 68 2 3-7 Westa 4 SETA 1 2-8 SETA 2 Kluis

Nadere informatie

1 oktober 2014 jaargang 57, no. 3

1 oktober 2014 jaargang 57, no. 3 Nieuwsbrief 1 oktober 2014 jaargang 57, no. 3 Oktober 2014 Dit is de derde nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. Een dikke nieuwsbrief met volop informatie over toernooien, jeugdmeerkampen en een uitgebreid

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie 2017

Voorjaarscompetitie 2017 Nr. 15 24-05-2017 Voorjaarscompetitie 2017. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen krewinkel1940@ziggo.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 06 23986662 Tel. 06 15016377 1 ALGEMEEN: Uitslagen

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2018

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2018 1. Naam: Open Kampioenschappen van Avereest. 2. Datum: Zaterdag 1 september 2018. 3. Accommodatie: Sporthal De Citadel, Langewijk 118, 7701 AH Dedemsvaart. De sporthal beschikt over een kantine. 4. Organisatie:

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie

Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Een product van de Nederlandse Bowling Federatie Dag der Kampioenen Jeugd 2019 Zoals de titel al zegt, kent dit evenement alleen maar winnaars. De Kampioenen van het seizoen

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur

DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis 2018 Vrijdag 5 januari Veteranentoernooi aanvang: 19.30 uur Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur Zondag 7 januari Seniorentoernooi aanvang: 9.00 uur Locatie:

Nadere informatie

Infobulletin nr. 14.15.08

Infobulletin nr. 14.15.08 12 april 2008 Infobulletin nr. 14.15.08 Redactieadres ACL: Frank Moonen, Postbus 32052, 6370 JB Landgraaf. Telefoon: 06.51551767, e-mail: competitieleider@nttblimburg.nl Afdelingswebsite: www.nttblimburg.nl

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, Wat waren het spannende dagen!. De E-jeugd, CJ en de CM speelden voor het NK. De CJ haalden het helaas niet tegen De Zaan. De E-jeugd werd 5e en de CM werden Nederlands Kampioen. De AJ

Nadere informatie

1 april 2016 jaargang 58, no. 3

1 april 2016 jaargang 58, no. 3 Nieuwsbrief 1 april 2016 jaargang 58, no. 3 April 2016 Dit is de tweede nieuwsbrief dit jaar. Er staat weer veel te gebeuren, dus daarom graag jullie aandacht voor: het Discotoernooi en het uitspelen van

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht.

Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht. Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 november: Senioren: Falco 2 SETA 1 0-10 TTC SETA 2 4 10-0 Jeugd:

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

REGLEMENTERING KW-CUP

REGLEMENTERING KW-CUP REGLEMENTERING KW-CUP 2016-2017 VOORAF De reglementen van de KW-cup worden regelmatig aangepast. Bij de start van het seizoen 2016-2017 werden opnieuw enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Deze aanpassing

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

INFOBULLETIN AUGUSTUS

INFOBULLETIN AUGUSTUS INFOBULLETIN AUGUSTUS 2019 www.ttvquick72.nl Beste leden, Met het uitkomen van dit infobulletin zullen we voor een hele grote groep Quick ers het einde van de vakantie aankondigen (helaas). Het mooie hiervan

Nadere informatie

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland In dit document zijn de herindelingscriteria opgenomen voor de districtscompetities van Zuid Nederland van seizoen 2017 2018. Onder de districtscompetities

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2017

Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Hallo Allemaal, Dit is de tweede nieuwsbrief van het nieuwe seizoen voor alle jeugdspelers van de BV Almere. De competitie heeft inmiddels zijn 5 de speelweek gehad en hopelijk

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 98 17 e Jaargang september 2017 redactie : Björn Thys Tweebal 98 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Na enkele maanden op jullie honger te zijn

Nadere informatie

Deze week in t Klökske prima start van de jeugdteams, de algemene ledenvergadering en een huwelijksbootje!

Deze week in t Klökske prima start van de jeugdteams, de algemene ledenvergadering en een huwelijksbootje! Deze week in t Klökske prima start van de jeugdteams, de algemene ledenvergadering en een huwelijksbootje! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 september Senioren: Sittard 5 SETA 1 5-5 Megacles 2

Nadere informatie

Waterpolo Federatie Nederland

Waterpolo Federatie Nederland 2014-2015 (Kick-off) Agenda: Doel & uitgangspunten Deelnemende teams Gastspelers Wedstrijdschema Kampioenschap Doel Talentontwikkeling stimuleren, weerstand verhogen, grote uitslagen regiocompetities voorkomen;

Nadere informatie

13 de Noordstad Schoolbasketball Toernooi

13 de Noordstad Schoolbasketball Toernooi 13 de Noordstad Schoolbasketball Toernooi Den Helder, december 2013 Algemene Informatie: Het jaarlijks terugkerende Noordstad Schoolbasketball Toernooi staat weer voor de deur. Het toernooi wordt ook dit

Nadere informatie

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019 1. Naam: Open Kampioenschappen van Avereest. 2. Datum: Zaterdag 31 augustus 2019. 3. Accommodatie: Sporthal De Citadel, Langewijk 118, 7701 AH Dedemsvaart. De sporthal beschikt over een kantine. 4. Organisatie:

Nadere informatie

TECHNISCH. Wilvo/TTV Bergeijk BELEIDSPLAN. Presteren met plezier

TECHNISCH. Wilvo/TTV Bergeijk BELEIDSPLAN. Presteren met plezier Wilvo/TTV Bergeijk TECHNISCH BELEIDSPLAN Presteren met plezier Wilvo-TTV Bergeijk heeft een rijke historie in de tafeltennissport en is grotendeels gebaseerd op de sportieve resultaten. In het bestaansrecht

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Informatie voor beginnende competitiespelers en hun ouders.

Informatie voor beginnende competitiespelers en hun ouders. Informatie voor beginnende competitiespelers en hun ouders. TTV Tanaka Wedstrijdsecretariaat jeugd: Van Genkstraat 20 Margriet van den Broek 4871 XA Etten-Leur Telefoon: 0165-383308 Telefoon: 076-5037306

Nadere informatie