INFOBULLETIN JUNI 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBULLETIN JUNI 2017"

Transcriptie

1 INFOBULLETIN JUNI Opening seizoen met trainingsdag XL Omdat er te weinig deelnemers waren om een heel kampweekend voor te organiseren, was er wel een trainingsdag voor alle fanatiekelingen. Het aantal deelnemers was ook nu niet erg groot en daarom werd ook TTV Heerlen gevraagd om mee te doen. Van dit aanbod werd enthousiast gebruik gemaakt. Om half 10 werd verzameld en om 10 uur begonnen met condititetraining, circuit en een spel. s Middags na de lunch begon het tafeltennisgedeelte. Veel interval-oefeningen en aan het eind van de middag wedstrijden. Een pauze was wel verdiend. Er werden samen frietjes gegeten en daarna was er weer nieuwe energie voor het avondspel. Ron, Sandra en Loes waren vanuit Quick present. (Terwijl Nadine in bed lag, ziek te zijn). Van Kluis waren Tom en Anouk er en van Heerlen was Arjan en later Rachelle present. Zowel de deelnemers als de trainers waren zeer positief. Het was leuk, leerzaam en de inzet was super.

2 Kidsday Op vraag van de fysiotherapie-praktijk Eurelings (D n Dippo) hebben we ook dit jaar weer meegedaan aan de Kidsday. Nu vond de activiteit plaats in de sportzaal. Dit betekende voor ons dat we wat meer ruimte ter beschikking hadden om ons goed te presenteren. Het werd een drukke middag waar heel veel kinderen en ouders een kijkje kwamen nemen en natuurlijk meedoen. Sandra, Jens, Ties en Anita zorgden voor de begeleiding. Met tafeltennis aan de tafel, maar ook met een heleboel spelelementen. Dat laatste viel vooral in de smaak bij de jongste deelnemers. Alle kinderen ontvingen een strippenkaart, waarmee ze aan de reguliere training konden meedoen. Ook mocht er een vriendje of vriendinnetje meegenomen worden. Heel veel enthousiaste reacties met als resultaat dat we al een aantal nieuwe leden hebben mogen ontvangen. Nationale Jeugdmeerkampen Venray; voorrondes Deze voorronden zijn op afdelingsniveau. Alle kinderen uit de provincie Limburg spelen voor een plek in de 1/4 finales. Lynn Hollands speelde bij de meisjes welpen. Er werd een 6-kamp gespeeld. Lynn wist, heel knap 1 wedstrijd te winnen, in deze sterke poule. Ties Slakhorst speelde een 8 kamp bij de jongens welpen. Hij stond als 8e geplaatst maar werd uiteindelijk 4e in de poule. Een hele knappe prestatie en rechtstreeks plaatsing voor de volgende ronde. Jens Slakhorst kwam uit in de jongens pupillen klasse. Hij had zich ten doel gesteld om minimaal 2e te worden. Dat is hem ook gelukt. Ook hij plaatst zich hiermee rechtstreeks voor de ¼ finale van de Jeugd Meerkampen in december. Lynn staat als reserve bij de meisjes welpen en moet nog even afwachten of ze zich ook plaatst voor de kwartfinale. Grote Clubactie 2017 Dit jaar hebben we voor de eerste keer meegedaan met de grote clubactie. Het was voor iedereen even wennen, maar uiteindelijk zijn velen van ons op 16 september fanatiek van start gegaan. In januari zullen we een cheque ontvangen van maar liefst:

3 708,-- (ZEVENHONDERACHT EURO)!!!! Enkele feitjes: 30 leden hebben loten verkocht 139 vrienden, kennissen, familieleden en andere aardige mensen hebben loten gekocht In totaal zijn er liefst 295 loten verkocht Gemiddeld zijn er 9,83 loten per verkoper verkocht 5 leden hebben meer dan 20 loten verkocht en ontvangen binnenkort 4 leuke kortings/waardebonnen BRITT LEMMENS heeft van ons allemaal de meeste loten verkocht en isl voor deze bijzondere prestatie tijdens de sinterklaas activiteit in het zonnetje gezet. 14 december is de uitslag bekend gemaakt op o.a. groteclubactie.nl. De lotnummers vinden jullie en de kopers op de bankafschriften bij de afschrijving van het bedrag van de loten. Wil jij (of je familie of vrienden) onze club nog extra sponsoren, zonder dat dit je zelf geld kost?? Ga dan voor je volgende internet aankoop, via onze site naar het logo van onze clubwinkel, en zoek vervolgens jouw favoriete internetshop. Al je aankopen die je via deze weg doet levert jouw extra korting op én Quick krijgt ook nog een extraatje voor de clubkas zonder dat het jouw meer geld kost dan rechtstreeks op de webshop te kopen. WIN, WIN-situatie!! Nogmaals dank aan alle leden en trainers die zich hebben ingezet om de Grote Club Actie tot een succes te maken.

4 Limburgse Jeugdmasters 1 en KidsAktief in Venray. Quick 72/Schimmert gaat met 7 deelnemers naar Venray. Begeleid door Sandra, Anita en 4 ouders. Lynn Hollands, Britt Lemmens en Lieve Brandsma doen mee aan de Kids Aktief. Eerst een oefencircuit met warming-up, conditie en coördinatie spellen. Na de pauze volgt een wedstrijd-gedeelte. De drie dames doen goed hun best. Lynn verliest maar 1 wedstrijd en eindigt in haar groep op de 2 plaats. Alle deelnemers ontvangen een herinnering, en voor Lynn is er natuurlijk een mooie beker. In het LJM deel speelt Calvin Ubachs en Ties Slakhorst in de 3e klasse. Calvin en Ties winnen in de poule alle wedstrijden en gaan door naar het hoofdtoernooi. Ties komt in de kwart finale een sterke tegenstander tegen. Hij speelt goed, maar deze jongen was nog net een maatje te groot. Calvin overleeft de kwart finale en halve finale en speelt de finale van de 3 e klasse. Maar ook deze tegenstander is ietsje te sterk. Proficiat Calvin met de mooie 2e plek. s Middags kwamen Maud Speetjens en Jens Slakhorst in aktie in de 1e klasse. Maud treft niet haar favoriete tegenstanders in de poule en moet genoegen nemen met een plek in de troostronde. Jens gaat matig van start. Wordt tweede in de poule en plaatst zich voor het hoofdtoernooi. In de twee volgende ronden speelt Jens goede wedstrijden. Die hij ook winnend weet af te sluiten. Zijn tegenstander in de halve finale (de uiteindelijke toernooiwinnaar) is net iets te sterk. Een 3e plaats is een prima resultaat. Met alle verzamelde punten staat Quick 72/S nu op een 4e plaats in het verenigingsklassement. Het volgende LJM toernooi is op 28 januari 2018.

5 Data voorjaarscompetitie 2018 De speeldata zijn (onder voorbehoud): 27 januari, 3 en 24 februari 10, 17, 24 en 31 maart 7, 14 en 21 april Najaarscompetitie 2017 ten einde Alweer een competitieseizoen is ten einde. Het herenteam dat vorig seizoen nog ruim promoveerde naar de tweede klasse, kon dit seizoen niet zorgen voor klasse behoud. Even weer een stapje terug naar de 3 e klasse. De jeugd ging dit seizoen erg goed. Alle 3 de teams plaatsten zich voor de play-off wedstrijden. Jeugd 3 (Lynn Hollands, Sophie Buijsen en Ties Slakhorst) moesten het in de eerste play-off wedstrijd opnemen tegen Brunssum. Het werd een spannende strijd. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd het 3-2 voor Quick. Nu stond er nog 1 wedstrijd op het programma. Landgraaf was de zeer sterke tegenstander. En zo bleek, ook net iets te sterk. Mooie wedstrijden van alle 3, maar uiteindelijk werd het 3-2 voor Landgraaf. Met deze uitslag eindigden Lynn, Sophie en Ties op een zeer goede 2 e plek in de 5 e klasse. Jeugd 2 (Willem Hulsewé, Calvin Ubachs en invalster Isa Hollands) kregen meteen de sterkste tegenstander uit hun klasse, Destatec. Dit team stond de hele competitie bovenaan en ook nu bleken ze te sterk te zijn voor onze jeugd. Maar in de volgende wedstrijd vochten Calvin en Isa zich goed terug. Tegenstander Westa werd met 4-1 overmeesterd. Team 2 werd hiermee 3 e in de 4 e klasse. Jeugd 1 (Maud Speetjens en Jens Slakhorst) speelden hun eerste wedstrijd tegen Venlo. Een zware tegenstander, want tijdens de competitie hadden ze met 5-0 van dit team verloren. Maar nu verliep de wedstrijd heel anders. Jens won de eerste wedstrijd en ook het dubbel werd gewonnen. Het werd 2-2 en de 5 e wedstrijd moest de beslissing brengen. Jens won de laatste wedstrijd en een 3-2 overwinning op Venlo was een feit. Nog een wedstrijd te gaan. Tegenstander, t Belke uit Belfeld stond al de hele competitie aan kop. Het werd een thriller! Jens verloor de eerste wedstrijd in 5 sets. En ook Maud kon haar wedstrijd niet winnen. Een supersterk dubbelspel zorgde ervoor dat de achterstand werd verkleind naar 2-1. Vervolgens won Jens zijn 2 e wedstrijd en stond het weer 2-2. De laatste wedstrijd van Maud moest de beslissing brengen. Ondanks goed spel kwam Maud met 2-0 achter. Maar gelukkig kon ze de twee volgende games winnend afsluiten. De 5 e set moest de beslissing brengen. Heel veel lange, mooie rally s, met zeer goed spel van beide spelers. De winst ging met 11-8 naar t Belke. Natuurlijk even de teleurstelling, maar daarna vooral tevredenheid over het zeer goede spel en de (enigszins niet-verwachte) tweede plaats.

6 Voor alle jeugdteams een compliment met de mooie resultaten! En de percentage-beker (voor de competitiespeler met het hoogste percentage) krijgt een nieuwe eigenaar. Deze is tijdens het kerstkienen uitgereikt, en de nieuwe trotse eigenaar is geworden: Ties Slakhorst. ¼ Finales Nationale Jeugd Meerkampen in Arnhem en Nijmegen. Lynn Hollands, Ties Slakhorst en Jens Slakhorst waren uitgenodigd voor de ¼ finales van de NJM. Helaas was Lynn verhindert. Ties moest zijn wedstrijden spelen in Nijmegen. In eerste instantie moest hij een 6-kamp spelen, maar er waren een groot aantal afmeldingen waardoor de poules werden aangepast. Hij speelde 3 wedstijden. Bij 1 winst partij plaatste hij zich voor de halve finale. In de eerste wedstrijd had hij geen moeite met zijn tegenstander en won hij met 3-0. In de tweede wedstrijd trof hij een jongen met gelijk niveau. Leuke rally s, afwisselend spel en mooie punten over en weer. Uiteindelijk bleek de tegenstander net iets sterker. In zijn laatste wedstrijd trof hij de nummer 1 van de jongens welpen. Natuurlijk een maatje te groot, maar wel leuk om een keer tegen te spelen. En heel leerzaam. Jens speelde in een veel te kleine en volle zaal in Arnhem. Hij had een zware poule, maar speelde goed en aanvallend spel. Echter waren zijn tegenstanders ook goed en kon hij maar 1 partijtje winnend afsluiten. Hij eindigde op een 5 e plaats en was hiermee niet door naar de volgende ronde. Maar hijzelf en ook zijn coach Sandra waren tevreden over zijn spel. Trainingsnieuws. - Tijdens schoolvakanties is er geen training. Maar kijk ook altijd op het verenigingsbord in de zaal daar staan alle laatste nieuwtjes op mbt de training. - Heeft de school een vrije dag, dan is er natuurlijk wel training. - Afmelden kan rechtstreeks bij de trainer/trainster: Op woensdag bij Sandra: Op vrijdag bij Ron:

7 LET OP: Verandering in trainingstijden en trainingsgroepen vanaf januari De laatste maand hebben we een aantal nieuwe en vooral jongere kinderen mogen verwelkomen. Ook bij iets oudere jeugd hebben zich een paar nieuwe enthousiaste kinderen aangemeld! De technische commissie heeft trainingsgroepen opnieuw samengesteld. Er zijn een aantal wijzigingen met als doel om alle kinderen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Woensdag Woensdag: / *20.15 Trainster: Sandra Timmermans Trainster: Sandra Timmermans Assistent trainster: Pien Kevers Assistent trainster: Loes Kevers - Nina - Adam - Marijn - Lynn - Joes - Britt - Senn - Lieve - Aaron - Sophie - Tuur - Jordy - Judy - Eli * - Calvin * - Willem * - Maud * - Max * - Ward * Vrijdag / *19.00 Vrijdag Trainer: Ron Jongbloed Trainer: Ron Jongbloed Assistent trainsters: Cindy Moonen en Assistent trainsters: Cindy Moonen, Nadine Kramer Loes Kevers en Nadine Kramer - Nina - Adam - Marijn - Britt - Joes - Lieve - Senn - Jordy - Aaron - Judy - Tuur - Eli - Pieter - Calvin * - Willem - Ties* - Ward - Sophie* - Ties - Lynn* - Lynn - Maud* - Sophie - Jens* - Maud - Jens - Calvin

8 Eine gooie roetsj en veel tafeltennisvuurwerk in 2018 Wensen wij alle leden, hun familie, sponsoren en liefhebbers van TTV Quick 72/Schimmert.

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI

INFOBULLETIN MEI INFOBULLETIN MEI 2018 www.ttvquick72.nl AVG Informatie We beginnen deze uitgave een heel saai, met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 geldt. Net als alle andere verenigingen,

Nadere informatie

INFOBULLETIN AUGUSTUS

INFOBULLETIN AUGUSTUS INFOBULLETIN AUGUSTUS 2018 www.ttvquick72.nl Welkom in seizoen 2018-2019 Een grote tweestrijd zal zijn ontstaan bij menig lid van onze vereniging. Het tafeltennisseizoen is weer gestart en daar hebben

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2017

INFOBULLETIN JUNI 2017 INFOBULLETIN JUNI 2017 Gezocht: Facebook/Website beheerder In de huidige tijd wordt veel gecommuniceerd via (onder anderen) facebook. Ook Quick wil graag toetreden tot dit digitale communicatie kanaal.

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

INFOBULLETIN MAART 2015

INFOBULLETIN MAART 2015 INFOBULLETIN MAART 2015 Uitnodiging Jaarvergadering 2015 Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze bijeenkomst de financiële

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

INFOBULLETIN JUNI 2016

INFOBULLETIN JUNI 2016 INFOBULLETIN JUNI 2016 In Memoriam Wiel Simon Met verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het plotseling op 72 jarige leeftijd overlijden van Wiel Simon op 13 juni jongstleden. Naast vader van

Nadere informatie

INFOBULLETIN APRIL

INFOBULLETIN APRIL INFOBULLETIN APRIL 2019 www.ttvquick72.nl Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2019 Een tijdje geleden op 24 maart hebben jullie per mail allemaal een uitnodiging en agenda ontvangen voor de jaarlijkse

Nadere informatie

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal,

Brief van Ron. Adana, , Hallo allemaal, Brief van Ron. Ron is alweer een tijdje in Turkije. Hij ontvangt daar veel Quick-post. Jens heeft hem op 30 november een mailtje gestuurd. Ron heeft hem geantwoord en daarbij een brief voor jullie allemaal

Nadere informatie

INFOBULLETIN JANUARI 2017

INFOBULLETIN JANUARI 2017 INFOBULLETIN JANUARI 2017 Uitnodiging Jaarvergadering TTV Quick 72/Schimmert Graag willen wij bij deze alle leden uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zoals elk jaar worden op deze

Nadere informatie

INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 Vorig jaar hebben 4 jeugdleden van Quick 72/Schimmert deelgenomen aan de Limburgse Jeugd Masters. Ten eerste was het heel gezellig om samen

Nadere informatie

INFOBULLETIN NOVEMBER

INFOBULLETIN NOVEMBER INFOBULLETIN NOVEMBER 2018 www.ttvquick72.nl Vacature Beste leden, TTV Quick 72/Schimmert is een mooie en gezonde vereniging waar iedere week tafeltennissers graag samenkomen om te trainen, competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen.

Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. Deze week in t Klökske Prima prestaties SETA tijdens Limburgse Kampioenschappen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie start op 2 februari 2019. De indelingen zijn wel al allemaal bekend.

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen!

Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! Deze week in t Klökske Goede resultaten bij competitie en toernooien overheersen! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 3 november: Senioren Sempre Avanti 1 SETA 1 5-5 Heerlen 5 SETA 2 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal.

Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. Deze week in t Klökske een mix van competitie, toernooien en een vleugje pingpongbal. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 17 november: Senioren SETA 1 Brunssum 5 7-3 SETA 2 Quick 72 1 3-7 Jeugd SETA

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM AFDELING LIMBURG

UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM AFDELING LIMBURG UITSLAGEN PLAATSINGSRONDE NJM 2018-2019 AFDELING LIMBURG = geplaatst voor kwartfinale op 2 december 2018 in Almere = reserve voor de kwartfinale op 2 decmeber 2018 in Almere Er zijn nog enkele plaatsen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen

OVERZICHT WEDSTRIJDEN versie seizoen september zondag 4 september 2016 uitwissellings toernooi - jeugd Venlo Lokaal september vrijdag 9 september 2016 recreantentoernooi Noord-Limburg Sevenum Regio september zaterdag 10 september 2016 uitwissellings

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2016

Najaarscompetitie 2016 Nr. 13 01-07-2016 Najaarscompetitie 2016 Extra Bulletin. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen competitiezaken@nttblimburg.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 046-4519372 / competitiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie 2017

Voorjaarscompetitie 2017 Nr. 12 27-04-2017 Voorjaarscompetitie 2017. Werkgroep Competitiezaken/JKr. ACL Frank Moonen krewinkel1940@ziggo.nl competitieleider@nttblimburg.nl Tel. 06 23986662 Tel. 06 15016377 1 ALGEMEEN: NTTB: Een

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Infobulletin nr. 14.15.08

Infobulletin nr. 14.15.08 12 april 2008 Infobulletin nr. 14.15.08 Redactieadres ACL: Frank Moonen, Postbus 32052, 6370 JB Landgraaf. Telefoon: 06.51551767, e-mail: competitieleider@nttblimburg.nl Afdelingswebsite: www.nttblimburg.nl

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER... Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen 2014-2015. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Infobulletin nr ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren. Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS

Infobulletin nr ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren. Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS 22-08-2014 Infobulletin nr. 19-34-14 Frank Moonen, 06 15016377 e-mail: competitieleider@nttblimburg.nl Website: www.nttblimburg.nl ACL Uitslagen Wedstrijdformulieren Vóór zondag 12.00u. ingegeven in NAS

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 3, januari 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, Wat eigenlijk de laatste nieuwsbrief van 2013 had moeten worden, is nu de eerste van 2014. In deze nieuwsbrief blikken we o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht.

Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht. Deze week in t Klökske Goede prestaties SETA jeugd tijdens LJM en een fakkeloverdracht. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 november: Senioren: Falco 2 SETA 1 0-10 TTC SETA 2 4 10-0 Jeugd:

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 6, april 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling-nieuws. Veel uitslagen en ander nieuws. Mochten jullie een bijdrage willen leveren voor de nieuwsbrief kan

Nadere informatie

Schooldammen. seizoen

Schooldammen. seizoen Schooldammen seizoen 2004-2005 o Hoe t Waliën de finale bereikte o Voorronde Winterswijk 17 november o Finale Winterswijk 27 november o Regiofinales 18 december o Districtsfinale 22 januari o Kampioenschap

Nadere informatie

Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen.

Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen. Deze week in t Klökske donderdag 11 oktober clinics Bettine Vriesekoop, zondag 14 oktober Open Dag en veel competitie, uitslagen en verslagen. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 6 oktober: Senioren

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers,

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers, Nieuwsbrief www.bvkwinkslag.nl www.badminton.nl Marco van Putten Beste Kwinkers, De langste dag is geweest en het badmintonseizoen bijna voltooid. Nog één avond om ons allen uit te leven in de Boei en

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

April 2012 VAN DE VOORZITTER

April 2012 VAN DE VOORZITTER April 2012 VAN DE VOORZITTER De jeugd heeft de toekomst. Voetbal, tennis en hockey zijn hele grote sporten waar heel veel jeugd is. Helaas is dat met squash een stuk minder. Veel kinderen weten niet eens

Nadere informatie

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland

Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland Herindelingsdocument jeugd district Zuid Nederland In dit document zijn de herindelingscriteria opgenomen voor de districtscompetities van Zuid Nederland van seizoen 2017 2018. Onder de districtscompetities

Nadere informatie

27 september 2017 jaargang 60, no. 2

27 september 2017 jaargang 60, no. 2 TTV De Batswingers 27 september 2017 jaargang 60, no. 2 Oktober 2017 Er staan weer een paar toernooien aan te komen. Ga je ook nu al inschrijven voor ons Batswingers Teamtoernooi op 17 december 2017. Een

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 48 - woensdag 28 november 2018

Seta nieuws in t Klökske - week 48 - woensdag 28 november 2018 Deze week in t Klökske In memoriam Ger Wijnhoven. IN MEMORIAM: GER WIJNHOVEN Op maandag 19 november 2018 ontvingen wij het zeer droevige bericht dat Ger Wijnhoven toch vrij plotseling op bijna 75 jarige

Nadere informatie

TS Maascourt Rood event woensdag. 26 November Venray

TS Maascourt Rood event woensdag. 26 November Venray TS Maascourt Rood event woensdag 26 November Venray Afgelopen woensdag was er in de hal van Tennisschool Maascourt het tweede rode event van dit winterseizoen. Met een totaal van 21 kinderen van verschillende

Nadere informatie

27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3

27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3 TTV De Batswingers 27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3 November 2017 December en januari zijn de toernooimaanden, te weten Batswingers (17 dec), Back Hands (6/7 jan), RMB (20/21 jan) en Die Meede (28 jan).

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes! COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 15 oktober Senioren: SETA 1 Brunssum 2 4-6 SETA 2 Sittard 7 8-2 Jeugd: SETA 1 TTCN 72 2 3-2 SETA

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Het bondsbestuur heeft op 12 juli 2014 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst 2014-2015 goedgekeurd. Deze uitvoeringsregeling treedt in op

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton Het bondsbestuur heeft in augustus 2016 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton goedgekeurd. Deze uitvoeringsregeling geldt voor toernooien

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap.

Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap. Deze week in t Klökske Nog volop teams in de strijd om een kampioenschap. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 16 maart: Senioren: SETA 1 Destatec 1 8-2 SETA 2 Brunssum 5 2-8 Jeugd: Red Stars

Nadere informatie

JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017

JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017 JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017 Het jaarverslag 2016/2017 is opgebouwd uit drie onderdelen. Deel 1 betreft Algemene Zaken van Sporting ST. Deel 2 betreft het overzicht van de afdeling Voetbal en deel

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton Het bondsbestuur heeft in augustus 2017 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton vastgesteld. Deze uitvoeringsregeling geldt vanaf de maand

Nadere informatie

Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie

Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie Nieuws van de Voorzitter Jeugdcommissie Mijn vakantie zit er al weer op. Twee weken vakantie in de Algarve Portugal. Geen druppel regen gehad met een temperatuur van elke dag zo'n 30 graden. Maar zo beroerd

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1

15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1 TTV De Batswingers 15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1 Aug/Sep 2018 Dit is een feestelijke Sorry want in september bestaat onze club 60 jaar. Dat gaan we vieren op zaterdag 8 september. De middag is voor

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2018 / 2019 Informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2018 / 2019 Informatie Achterhoek Cup ; seizoen 2018 / 2019 Informatie SDO Achterhoek Cup Commissie seizoen 2018 / 2019 Emiel Stienezen Tel.nr. 06 22 99 80 34 E-mail : AC@covsdoetinchem.nl Eerste aanspreekpunt SDO ACC organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek april 2015, 15 e jaargang, nummer 4

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek  april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie