Rotterdam Mobile City Portal Rotterdam Stadsinitiatief 2013 geregistreerd onder nummer 13MO02281.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rotterdam Mobile City Portal Rotterdam Stadsinitiatief 2013 geregistreerd onder nummer 13MO02281."

Transcriptie

1 Rotterdam Mobile City Portal Rotterdam Stadsinitiatief 2013 geregistreerd onder nummer 13MO Ontwikkeld door: M.Jie (Webdeveloper) R.Westercappel (Commercieel) 1. Rotterdam Mobile City Portal? 2. Doel van Rotterdam Mobile City Portal 3. Ondersteuning voor Ondernemers 4. Coupon aanbiedingen en Digitale Marktplaats 5. Toeristeninformatie 6. Bedrijven- en Gemeentegids Rotterdam 7. Fusion van informatie 8. Nieuwe Smartphone revolutie in Rotterdam Bijlage: Kosten, Begroting 1. Rotterdam Mobile City Portal? Rotterdam Mobile City Portal is een multifunctionele internet- en mobiele toepassing waarin verschillende functionaliteiten zijn ondergebracht voor zowel burger, ondernemer als gemeente. Speciaal voor de stad Rotterdam hebben we meerdere functionele toepassingen in 1 applicatie geïmplementeerd o.a.: - Via je Mobiel direct in contact met alle inwoners en ruim ondernemers in Rotterdam om zo de economie van Rotterdam op een leuke en concrete manier een boost te geven met behulp van de nieuwste technologieën. - Algemene informatie voor de Rotterdammer met Nieuws, Aanbiedingen, Uitgaans Tips, Aankondigen v/d Gemeente, Tickets, etc met een nieuw digitaal Rotterdams gezicht! - Vacaturebank voor werkzoekenden en werkgevers uit Rotterdam.

2 - Alle informatie over studeren, werken en op kamers gaan in Rotterdam. - Toeristeninformatie met interactieve routeplanner, stadskaart, horeca gelegenheden, events, hotels, taxi en airport. - Elk bedrijf kan mobiel adverteren en/of een presentatie geven over hun diensten en/of product, en direct met de doelgroep communiceren. Het succes van een advertentie of marketingcampagne wordt zo transparanter en meetbaar voor de ondernemer. - Eenvoudige en overzichtelijke User Interface voor gebruiksgemak en Smartphone-, Tablet- en PC compatible. 2. Doel Rotterdam Mobile City Portal Een algemeen portal gericht op de Rotterdammers (en niet Rotterdammers), bedrijven/ondernemers, gemeente en toeristen in Rotterdam. Dankzij het Rotterdam Mobile City Portal kunnen nu alle doelgroepen op een snelle en eenvoudige manier met elkaar communiceren. De toerisme in Rotterdam een compleet informatiepunt geven met lokale ondernemers, bezienswaardigheden, attracties en belangrijke info over Rotterdam om zo de lokale economie een boost te geven.

3 2. Ondersteuning voor Ondernemers 3. Het MKB ondergaat momenteel moeilijke tijden en vaak ontbreekt kennis m.b.t.online/mobiele marketing. Rotterdam is daarnaast 1 van de duurste gemeentes mbt advertenties plaatsen om exposure die gericht is op desbetreffende doelgroep te krijgen. Indien men adverteert in een huis aan huis blad, hoe maakt men het meetbaar? of de vaak duur betaalde advertentie wel gelezen wordt? En komt de consument vanwege die advertentie wel shoppen? Met Rotterdam Mobile City Portal wordt adverteren nu voor elke ondernemer toegankelijk gemaakt en kan de ondernemer zelf bepalen met welke actie/aanbieding hij adverteert. Tevens response van die actie zien om te bepalen of het succesvol is. De ondernemer heeft nu een concreet meetinstrument en kan indien nodig, zijn marktbenadering of assortiment aanpassen.

4 4. Couponaanbiedingen en Digitale Marktplaats Wat is de kracht van Coupons? Dat ligt in het feit dat een aanbieder een speciale actie heeft die voor een bepaalde tijd loopt. De wet van grote getallen gaat werken voor diegene die het koopt, want die koopt tegen een zeer gereduceerd tarief een dienst of product. De aanbieder staat weer even in de spotlights en heeft meestal met een lagere marge toch een grotere omzet en doelgroep bereikt. Nu krijgen alle ondernemers/winkeliers van Rotterdam een eerlijke kans en kunnen zelf bepalen wat voor korting zij willen geven. Dit heeft direct als voordeel dat zij van elk afgenomen product/dienst er meestal ook een nieuwe klant aan overhouden. Dit alles houdt in dat zij gemotiveerder zullen zijn om vaker acties of aanbiedingen kenbaar te maken. Dit is een enorme stimulans die de winkeliers in deze crisistijd goed kunnen gebruiken. Indien een ondernemer niet goed weet of kan bepalen wat voor actie goed bij zijn of haar onderneming past. Kunnen zij bij ons advies inwinnen. Uiteraard valt dit buiten het concept. Daarnaast is er een digitale Marktplaats waar men zelf zijn spullen, goederen, diensten online kan verkopen. En voor de Rotterdammers die toch al op de kleintjes moet letten is dit zeer ideal, want ze kunnen nu uitgebreidt koopjes jagen. Zelfs consumenten van buiten Rotterdam zullen nieuwsgierig worden en gaan participeren. Dit betekent meer inkomsten voor de stad Rotterdam en zijn burgers.

5 5. Toeristeninformatie Rotterdam Mobile City Portal pleit ervoor om zichtbaar een aantal borden met een QR-code op strategische plaatsen te hangen o.a. Centraal Station, Hofplein, Blaak, Markthal, Koopgoot, Coolsingel, Lijnbaan, Stadhuisplein, Zuidplein en in deelgemeenten. Zodat alle Rotterdammers en bezoekers van de stad met hun smartphone heel gemakkelijk en direct informatie over Gemeente, aanbiedingen, events, uitgaan en de stad kunnen vinden (evt. in diverse talen). En tevens elkaar direct in verbinding brengen (Burger, Ondernemer, Gemeente). Rotterdam heeft veel meer te bieden dan wat bij de meeste mensen leeft of bekend is en men vaak niet bewust van is.. Bijvoorbeeld de vergeten Exotische winkelstraatjes in Delfshaven dat niet alleen een toeristische trekpleister kan worden, je kan er ook leuk shoppen. Met Rotterdam Mobile City Portal kunnen we Rotterdam echt DIGITAAL op de kaart zetten! 6. Bedrijvengids Rotterdam Voor de ondernemer is zijn/haar bedrijfsvermelding meer dan alleen een mobiele webpagina. Rotterdam Mobile City Portal is tevens ook een heuse bedrijvengids. Bedrijfsgegevens worden gekoppeld aan GPS coordinaten en opgeslagen in een makkelijk

6 door te bladeren database. Op basis van de gebruiker zijn locatie op het moment van gebruik. Indien gewenst kan er ook een koppeling worden gemaakt naar een mobiele webpagina, digitale flyer, website of mobiele webshop met betaalmodules. Uiteraard valt dit laatste ook buiten ons concept. 7. Fusion van informative De kracht van Rotterdam Mobile City Portal bestaat voor een groot gedeelte uit de fusie van de diverse disciplines. - Het bijeenbrengen van alle bedrijfsgegevens voor derden. - De mogelijkheid van exposure op internet voor Rotterdamse ondernemers/gemeente en die exposure aan te bieden aan de burgers van Rotterdam. De Rotterdammers kunnen direct zien wat voor aanbiedingen er zijn en er op reageren. Het is een concrete meetinstrument voor zowel de ondernemer als de gemeente Rotterdam. - Toeristeninformatie staat direct gelinkt aan de hotels, ondernemers en winkeliers met hun aanbiedingen. - Jaarlijks hebben we duizenden studenten van buiten Rotterdam op onze scholen die de stad nu snel en eenvoudig kunnen leren kennen. - Kortom, Rotterdam Mobile City Portal kan het digitale kloppende hart van de stad Rotterdam worden.

7 8. Nieuwe Smartphonerevolutie in Rotterdam Vroeger las men de krant, huis aan huis blaaden, folders en brochures. Toeristen gingen bij het VVV Knatoor langs en men kocht een stadsplatte grond om de weg en de leuke plekjes van Rotterdam te vinden. Met de komst van de digitale snelweg maakte men opeens meer en meer gebruik van het internet. Veel processen werden geautomatiseerd en personeel raakte overbodig. Nu is er de revolutie van de Smartphone, deze zakcomputer wordt overal mee naar toe genomen en voor alles geraadpleegd. Met Rotterdam Mobile City Portal zorgen we ervoor dat de stad Rotterdam ook mee gaat met deze nieuwe trend! Mensen van alle leeftijden hebben tegenwoordig al een Smartphone en dit gebruik neemt alsmaar toe. Men leest bijna geen kranten of tijdschriften meer en haalt z n info tegenwoordig van het internet via een mobiel toestel in de bus, metro, tram, trein, gewoon overall! Het gebruik van PC s ten opzichte van de Smartphone is zelfs al gedaald en de Smartphone, tezamen met Tablet is nu echt aan een opmars begonnen. Wie nu nog denkt in geprinte media gaat het mogelijk niet redden in deze moderne tijd. Rotterdam Mobile City Portal biedt een uitgesproken kans om tegen een zeer gering budget te participeren en te profiteren van deze revolutie. Iedere ondernemer hoe klein ook kan zich zo nu ook presenteren, al dan niet met Mobiele advertenties/flyers/coupons, en beter gevonden worden op internet en specifiek via de Smartphone en/of Tablet.

8 Projectvoorwaarden omschreven volgens aanvraagformulier 1. Hoe is het initiatief ontstaan? De aanleiding voor het initiatief - Wij als echte Rotterdammers zien dat veel Rotterdammers nog steeds de weg niet weten in Rotterdam. Dit geldt tevens voor het vinden van diverse instanties. - Wij zien en merken op dat er in desbetreffende vergeten straatjes weinig potentiële klanten zijn, deze zijn meer in het dure Centrum en mede hierdoor zijn veel MKB ers failliet gaan. - Zelf ervaren wij een daling in onze koopkracht en moeten echt op jacht voor de koopjes. Dat betekent: of heel Rotterdam aflopen wat onmogelijk is of net die aanbiedingen missen die dan juist van pas zouden komen. - De dagjesmensen van buiten de stad kennen alleen het Centrum/Lijnbaan. Als zij ook de andere plekjes en aanbiedingen zouden kennen zouden ze daar hun geld ook kunnen spenderen. De tarieven buiten het Centrum zijn vaak ook veel vriendelijker. - MKB ers moeten momenteel spaarzaam zijn met hun budget en zijn heel terughoudend om te investeren in innovatieve oplossingen zoals mobiele websites of een website geoptimaliseerd voor de Smartphone. Dit weten wij uit eigen ervaring omdat wij dit onderzocht hebben. - Wij ergeren ons hieraan en dit kan echt niet langer. De stad Rotterdam verpaupert op deze manier en wij gaan proberen er wat aan doen. Wij willen een centraal platform waarbij iedere burger en MKB er de kans krijgt er zelf wat aan te doen via zijn exposure op het internet. 2. Welke gewenste situatie moet in Rotterdam ontstaan met dit initiatief? Doelstelling van het initiatief - De stad Rotterdam wordt Digitaal op de kaart gezet! Een ieder kan door de interactieve en gebruikersvriendelijke routeplanning de hotspots, historische straten, museums en andere culturele bezienswaardigheden van Rotterdam herontdekken en komen koopjesjagen in de kleinere zaken. - Er zal een nieuwe economische trend en boost ontstaan. Rotterdam heeft een primeur op dit gebied en dat trekt de juiste publiciteit aan die we met z n allen nodig hebben. De stad Rotterdam zal weer cultureel opleven met een gezonde economische impuls. 3. Welke Rotterdammers worden met dit initiatief bereikt? De doelgroep die met het initiatief wordt bereikt - Alle Rotterdammers met internet en/of een Smartphone kunnen hier gebruik van maken. - Alle ondernemers van Rotterdam en de Gemeente Rotterdam kunnen hier aan deelnemen en ook de attracties, cultureel erfgoed, gemeentelijke instanties en bezienswaardigheden.

9 - Niet alleen de Rotterdammers, maar ook de studenten, binnen- en buitenlandse toeristen kunnen hiervan gebruik maken en profiteren. 4. Welke inspanningen zijn nodig om het resultaat te behalen? Omschrijving van de activiteiten die worden verricht om de doelstelling te behalen en het tot het gewenste resultaat te komen. - Het bedenken van indeling op het platform (interface design) - Hardware- (server) en Softwarematig ontwerpen - Het deelnemen aan het stadsinitiatief Rotterdam - Het presenteren van het plan/prototype - Juiste exposure bij de doelgroep - Data invoer in database - Marketing en Communicatieve activiteiten - o.a. Rijnmond TV / SBS hart van Nederland / Diverse radiostations - Samenwerking met andere partijen die raakvlakken hebben met ons segment. 5. Wat is er in Rotterdam als het project klaar is? Het beoogde resultaat Een Digitaal Platform / Community / Interactieve Stadsgids voor: - Rotterdammers - MKB Rotterdam - Gemeente Rotterdam, Instanties, Verenigingen - Binnen- en Buitenlandse Toeristen, Events, Uitgaan - Online presentaties van alle deelnemende MKB ers met ruimte voor hun eigen acties, aanbiedingen en coupons met eigen Digitale Marktplaats. - Interactieve Routeplanner voor vervoer met auto, fiets en lopend - Een meetinstrument waarmee inzichtelijk wordt of een actie werkt en kan men desgewenst de marketingstrategie aanpassen. Dit geldt voor de MKB ers alsmede voor de Gemeente Rotterdam die zelf kan inzien waar de meeste interesse van de burger, ondernemer en toeristen naar uit gaat en zo dus beter kan subsidiëren. 6. Toon aan dat er draagvlak en draagkracht is voor het initiatief. Betrokkenheid Rotterdammers en bedrijven en overige organisaties Op welke manier zijn Rotterdammers, Rotterdamse organisaties en/of overige externe partners betrokken bij het initiatief? - Er is draagvlak genoeg daar de meerderheid van de ondernemers met name het MKB heel erg terughoudend is om zelf te investeren in een website/mobiele website. Ze willen het wel maar durven het risico niet te nemen en weten ook niet goed hoe ze het moeten promoten. Een algemeen platform zorgt ervoor dat tegen weinig risico wel een professionele uiting op internet staat die gemakkelijk te vinden is en vaak gezien zal worden. De mogelijkheid om zelf een eigen actie te lanceren scoort hoog. - De prognose is gezien het succes van de huidige Coupon en City deals aanbieders dat de burgers van Rotterdam gretig gebruik zullen maken van de aanbiedingen die op een eigen Rotterdams platform te vinden zullen zijn. - De Rotterdammers, de binnen- en buitenlandse toeristen moeten het nu doen met geringe concrete tools om hun weg te vinden in Rotterdam en zullen lang niet op de

10 hoogte zijn van alle culturele plekjes. Met de lancering van het platform zullen ze een interactieve kaart hebben en zelf kiezen welke hotspots ze willen bezoeken. De huidige APP van Rotterdam Info is alleen gericht op toeristen en binnenstad, dus incompleet voor de eigen burgers en ondernemers van Rotterdam zelf die de stad ook niet goed kennen. - Gemeente instanties nu direct vindbaar en bereikbaar voor iedereen, overal en altijd!!! 7. Maak een duidelijke en uitgewerkte projectplanning. Benoem daarin de activiteiten. Een duidelijk uitgewerkte projectplanning Zie begroting.

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

VVV Maastricht. lidmaatschap 2016

VVV Maastricht. lidmaatschap 2016 VVV Maastricht lidmaatschap 2016 1 facts & figures BEZOEKEN 3.000.000 IN MAASTRICHT, PER JAAR 2E HOTELSTAD VAN NEDERLAND 2E TOERISTENSTAD VAN NEDERLAND 2E MONUMENTENSTAD VAN NEDERLAND STERKSTE TOERISTISCHE

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

EVERYTHING IS CONNECTED

EVERYTHING IS CONNECTED BEZOEKERSINFORMATIE INTERNATIONAAL PROOF SOCIAL MEDIA MARKE MARKETING G SEO VORM & FUNCTIE RESPONSIVE A EVERYTHING IS CONNECTED A GEBRUIKERSPROFIELEN ALTIJD TOEGANKELIJK BEELDMATERIAAL BACKOFFICE DATABASE

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK Zonder inspanning meer bezoekers op jouw eigen website. Relax adverteren vanaf 0,02 per dag! Meer

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf

Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf OpJeFoon om uw klanten te bereiken: altijd en overal. Bent u klaar voor het Mobiele Web? Technologie ontwikkelt

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Case 2 start-ups. 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13. Case 2 Start-ups groep 13 1-8

Case 2 start-ups. 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13. Case 2 Start-ups groep 13 1-8 Case 2 start-ups 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13 Case 2 Start-ups groep 13 1-8 Inhoud Interne analyse... 3 Peerby... 3 Over Peerby... 3 Lean

Nadere informatie

8180.nl/scnr. Alkmaar Smart City.

8180.nl/scnr. Alkmaar Smart City. 8180.nl/scnr Alkmaar Smart City. Alkmaar online aanwezig? In de tweede helft van dit jaar is het aantal bezitters van apparaten, zoals tablets, smartphones en Smart TV's, gelijk gebleven ten opzichte van

Nadere informatie

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18 MARKTONDERZOEK De markt waarin The Webstarter zich bevindt is de markt van webdevelopment & webdesign. Veel bedrijven hebben al een website, maar je hebt altijd starters, bedrijven die toe zijn aan een

Nadere informatie

Concept Report. Rob Duits. Klas Rood

Concept Report. Rob Duits. Klas Rood Concept Report Rob Duits Klas Rood Kernidee Een touchvriendelijke en interactieve gids van bezienswaardigheden voor op de mobiele smartphone. Functionaliteit Deze touchvriendelijke en interactieve gids

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

LMG. Informatie voor gemeenten en collectieven. Local Media Group

LMG. Informatie voor gemeenten en collectieven. Local Media Group LMG Local Media Group Informatie voor gemeenten en collectieven In deze brochure wordt kort uitgelegd wat LMG (Local Media Group) uw gemeente, collectief, ondernemersvereniging of winkelgebied te bieden

Nadere informatie

Gedurende onze jarenlange ervaringen met verkoop hebben wij een sterke evolutie meegemaakt in het aankoopgedrag van onze consumenten.

Gedurende onze jarenlange ervaringen met verkoop hebben wij een sterke evolutie meegemaakt in het aankoopgedrag van onze consumenten. Beste aanwezigen, maar vooral beste collega s winkeliers, Ik ben Veerle van Schoenen Reyskens en wil jullie een praktijkgetuigenis brengen hoe wij omgaan met het nieuwe winkelen. We zijn sinds kort bezig

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE DE TRIPLE I VAN VVV NOORDOOST-BRABANT INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE Kijk je even in deze folder? Sluit prima aan bij onze digitale ambities dus wellicht iets voor ons... Triple I Brabant Triple I

Nadere informatie

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN!

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! WWW.TEVREDENMARKETING.NL Email: info@tevredenmarketing.nl - Tel: 020-261 9445 U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten 1 Google Adwords

Nadere informatie

Het gemak van alles onder één dak!

Het gemak van alles onder één dak! Het gemak van alles onder één dak! Wat is kaartjes.nl? kaartjes.nl is hét complete platform voor inspiratie en het direct kopen van kaartjes op het gebied van cultuur, entertainment en uitgaan Wat maakt

Nadere informatie

Propositie City/Regio MAEXchange

Propositie City/Regio MAEXchange Maakt de waarde van maatschappelijke initiatieven inzichtelijk en bevordert investeren en participeren daarin Propositie City/Regio MAEXchange Achtergrond City/Regio MAEXchange De MAEXchange is een landelijk

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

Big Data. Olivier Koeton 0854461 CDM2A 12-03-2013

Big Data. Olivier Koeton 0854461 CDM2A 12-03-2013 Big Data Olivier Koeton 0854461 CDM2A 12-03-2013 Een tijd geleden was het ondenkbaar dat je bijvoorbeeld in een kledingwinkel kon meten waar jou eventuele klanten het meest staan en waar zij eigenlijk

Nadere informatie

CREATIEF MERKDESIGNDOCUMENT VAN MOOF

CREATIEF MERKDESIGNDOCUMENT VAN MOOF CREATIEF MERKDESIGNDOCUMENT VAN MOOF Student: Bart Soeters Student#: 2033839 Docent: Monique Burggraaf School: Avans Hogeschool Opleiding: Advanced Business Creation Plaats: s-hertogenbosch INLEIDING In

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

page 1 Bart Brouwers, @brewbart 9 december 2010, 3D Maastricht

page 1 Bart Brouwers, @brewbart 9 december 2010, 3D Maastricht page 1 OverWoerden, OverZwolle, OverEindhoven, OverHeino: LokaalX 9 december 2010 Wat wilden we? Een hyperlokaal, hyperpersoonlijk, hypersociaal platform voor elke Nederlander mobiel & vast Stevige verdienmodellen

Nadere informatie

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN WHITEPAPER HOME DECO 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN Nederlanders houden zich graag bezig met het inrichten van hun huis. Vrouwen hebben meer interesse

Nadere informatie

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Samenvatting Web- en telefonische conversies Webconversies worden vaak gemeten met Google Analytics en AdWords. Maar

Nadere informatie

Adverteren op www.mijnbelastingvoordeel.nl

Adverteren op www.mijnbelastingvoordeel.nl Bereik een groot publiek voor een lage prijs! Inhoudsopgave In deze verkorte brochure leest u meer over: A. Mogelijkheden tot adverteren: 1. Vaste plek onderaan op de website; 2. Zakelijke link op de openingspagina;

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

In de mallemolen van Facebook :20

In de mallemolen van Facebook :20 In de mallemolen van Facebook 13-05-2015 12:20 De carousel-ads op Facebook zijn nu ook inzetbaar voor mobiele applicaties. Met deze vorm van adverteren kan een adverteerder meerdere afbeeldingen in één

Nadere informatie

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat.

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat. Stappenplan Een interface is in principe alles wat de communicatie tussen de gebruiker en de computer bepaalt of vorm geeft. Het is het deel van de website of webapplicatie dat de interactie met de gebruiker

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Stijging klantbehoud door e-mailmarketing

Stijging klantbehoud door e-mailmarketing Sanoma Stijging klantbehoud door e-mailmarketing Continue klantbinding Kostenverlaging door besparing op outbound telemarketing Transactionele e-mails zorgen voor 4% van de totale conversie Uitbreiding

Nadere informatie

Meer toerisme door gebruik nieuwe media Charel van Dam Innovatielab/NBTC

Meer toerisme door gebruik nieuwe media Charel van Dam Innovatielab/NBTC 1 Meer toerisme door gebruik nieuwe media Charel van Dam Innovatielab/NBTC Agenda Wat is innovatielab? Doel innovatielab Onderzoek innovatielab Producten innovatielab Travel 3.0 platform 2 Wat is het innovatielab

Nadere informatie

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE 1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE Het is een misvatting om te denken dat een webshop die ontwikkeld is als desktopsite, ook goed werkt voor mobiele gebruikers. Integendeel, je moet de website optimaliseren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

VRAAGWINKEL.NL. Het nieuwe internetconcept Van aanbod. naar Vraag

VRAAGWINKEL.NL. Het nieuwe internetconcept Van aanbod. naar Vraag VRAAGWINKEL.NL Het nieuwe internetconcept Van aanbod. naar Vraag Méér omzet, meer winst. Dat klinkt u als muziek in de oren. Om dit te bereiken zult u onder andere meer consumenten naar uw winkel(s) moeten

Nadere informatie

maastricht: media kit 2015

maastricht: media kit 2015 maastricht: media kit 2015 VVV/Maastricht Marketing 1 Wie zijn wij Wij zijn de citymarketing organisatie van Maastricht, actief op het gebied van branding & marketing. Informatieverstrekker & dienstverlener,

Nadere informatie

De essentie van online toegankelijkheidsinformatie voor culturele instellingen

De essentie van online toegankelijkheidsinformatie voor culturele instellingen De essentie van online toegankelijkheidsinformatie voor culturele instellingen Door: Veroniek Maat MSc, Accessible Travel Netherlands De snelle stijging van het aantal senioren, ofwel de vergrijzing van

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com Mobile & Shopping on demand De nieuwe rol van de mobiele telefoon tradedoubler.com Mobiele kanalen voor affiliate marketing vernieuwen de winkelervaring in Europa, door de connected consumers (online actieve

Nadere informatie

Onderzoek Online dienstverlening. Kracht van Delft 2013

Onderzoek Online dienstverlening. Kracht van Delft 2013 Onderzoek Online dienstverlening Kracht van Delft 2013 Hoofdvraag Hoe actief zijn ondernemers in Delft met online dienstverlening? Welke kansen worden gezien en welke kansen worden benut? Welke barrières

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

CLIENT : CONTACTPERSOON : B&C CONTACTPERSOON : PRODUCT/DIENST :

CLIENT : CONTACTPERSOON : B&C CONTACTPERSOON : PRODUCT/DIENST : CLIENT : CONTACTPERSOON : B&C CONTACTPERSOON : PRODUCT/DIENST : Bakker & Clients Event Marketing, opgericht in 1990, is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen & uitvoeren van unieke concepten. Concepten

Nadere informatie

Motie cultuurpasse-partout/ cultuurmarketing. De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050)

Motie cultuurpasse-partout/ cultuurmarketing. De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) Motie cultuurpasse-partout/ cultuurmarketing M. van der Heide De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) 367 77 22 0 6863378 - Geachte heer, mevrouw, Met deze brief informeren wij

Nadere informatie

Een internationale doelgroep bereiken

Een internationale doelgroep bereiken Een internationale doelgroep bereiken MEDIA K IT Marketing met Just Landed: De beste manier om de internationale markt te bereiken Just Landed is een multinationaal netwerk van informatie en personen bij

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

Livy Professional. De internetmakelaar

Livy Professional. De internetmakelaar De internetmakelaar pagina 2 De internetmakelaar pagina 3 werkt met Yes-co Open, een web based CRM systeem, waarvoor u geen installatie nodig heeft en kan werken vanaf iedere plek. Met Livy heeft u: Inzicht

Nadere informatie

Informatie Brochure voor Bedrijven Blik op Assen.nl. De opstap naar een nieuwe manier van adverteren!

Informatie Brochure voor Bedrijven Blik op Assen.nl. De opstap naar een nieuwe manier van adverteren! Informatie Brochure voor Bedrijven Blik op Assen.nl De opstap naar een nieuwe manier van adverteren! Tijd voor internet! Ondersteboven raken van onze advertentietarieven Bedrijven opgelet! Goed gevonden

Nadere informatie

Waterloo Napoleon & Abba

Waterloo Napoleon & Abba Waterloo Napoleon & Abba Poolse Export Chopin & Mr. Polska Do Culture Your Way City- en regiomarketing anders if then is now is een online schatkist van geschiedenis en cultuur met toeristische diensten

Nadere informatie

Frenz Sitter concept en user interface designer

Frenz Sitter concept en user interface designer Frenz Sitter concept en user interface designer zaterdag 8 juni 13 Mijn naam is Frenz Sitter. Ik ben eigenaar van FrenzyMedia en ben verantwoordelijk voor concepten en user interface design voor onze klanten

Nadere informatie

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van: Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van: 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers

Nadere informatie

meer herhalings- en extra verkopen meer aanbevelingen meer nieuwe klanten verminderde prijsgevoeligheid ... leidt tot meer omzet!

meer herhalings- en extra verkopen meer aanbevelingen meer nieuwe klanten verminderde prijsgevoeligheid ... leidt tot meer omzet! meer herhalings- en extra verkopen meer aanbevelingen meer nieuwe klanten verminderde prijsgevoeligheid... leidt tot meer omzet! De kassa als online marketinginstrument bonvito is een web based marketinginstrument

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Van. naar online. minpunten van:\ QR-codes. Layar

Van. naar online. minpunten van:\ QR-codes. Layar Van offline naar online De plusen minpunten van:\ QR-codes NFC 2 Van offline naar online getting social De offline-wereld zoals we deze gewend waren, is niet meer. Ongeveer twintig jaar geleden kreeg iedereen

Nadere informatie

Presentatie. 30 september 2010. John Kroes, directeur Leiden Marketing

Presentatie. 30 september 2010. John Kroes, directeur Leiden Marketing LEIDEN MARKETING Presentatie 30 september 2010 John Kroes, directeur Leiden Marketing Wat is Leiden Marketing? Stichting Stadspartners Stichting Visitor Center Leiden Stichting Leiden Congresstad Leids

Nadere informatie

Marketingplan Bedrijventerreinen

Marketingplan Bedrijventerreinen Marketingplan Bedrijventerreinen Alphen Altforst Appeltern Beneden-Leeuwen Boven-Leeuwen Dreumel Maasbommel Wamel 1. Inleiding Momenteel hebben we drie gemeentelijke bedrijventerreinen in de verkoop: Veesteeg

Nadere informatie

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS!

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! Fotografie: Studio Cas (www.studiocas.nl) Vormgeving: claer (www.claer.nl) MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! WWW.BODYANDMIND.AMSTERDAM Nicolien Brzesowsky. 06 21 95 06 62 www.bodyandmind.amsterdam. info@bodyandmind.amsterdam

Nadere informatie

Producten en diensten

Producten en diensten Producten en diensten 2015-2016 Adverteren - promoten Virtuele webshop XML Feed Automatische advertenties import service. www.mercadonline.es - www.spanjemarktplaats.nl - www.spanjeforum.nl 1 SpanjeMarktplaats.nl

Nadere informatie

ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING

ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING ONDERZOEKSRAPPORT CONTENT MARKETING EEN ONDERZOEK NAAR DE BEHOEFTE VAN HET MKB IN REGIO TWENTE AAN HET TOEPASSEN VAN CONTENT MARKETING VOORWOORD Content marketing is uitgegroeid tot één van de meest populaire

Nadere informatie

Whitepaper Mobile commerce

Whitepaper Mobile commerce Whitepaper Mobile commerce Inhoudsopgave INLEIDING... 2 WAT IS M-COMMERCE?... 3 VAN E-COMMERCE NAAR M-COMMERCE... 3 HUIDIGE RESULTATEN... 4 THE NEXT STEP... 4 MOBILE FAST CHECKOUT... 5 MEER WETEN?... 5

Nadere informatie

Ons huis hebben we gevonden op AmsterdamWoont.nl. Een krachtige bundeling van nieuwbouwpartijen

Ons huis hebben we gevonden op AmsterdamWoont.nl. Een krachtige bundeling van nieuwbouwpartijen Ons huis hebben we gevonden op AmsterdamWoont.nl Een krachtige bundeling van nieuwbouwpartijen Een krachtige bundeling van nieuwbouwpartijen Het doel van het Platform Woonpromotie Amsterdam is het aanbod

Nadere informatie

U weet welke doelgroep u wilt bereiken. Wij weten hoe. Samen sterker in lokale & regionale media

U weet welke doelgroep u wilt bereiken. Wij weten hoe. Samen sterker in lokale & regionale media U weet welke doelgroep u wilt bereiken. Wij weten hoe. Samen sterker in lokale & regionale media Inhoudsopgave Algemeen Altijd in verbinding met uw doelgroep 4 Jaarkalender 7 Gericht op Print 8 Tarieven

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Seasondeals. p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals. Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland

Seasondeals. p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals. Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals Seasondeals The Rich Media Ad Company 01 PROBEER HET - WIN UW PRIJS GA MOBILE FIRST

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Welkom Analytics Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Agenda De Digitale Wereld / the Customer Journey Wat is Google Analytics? Praktische tips voor het succesvol gebruik van Google Analytics

Nadere informatie

Uitgangspunten Crossretail

Uitgangspunten Crossretail Uitgangspunten Crossretail Crossretail is geen kant en klare succesoplossing. U bent mede verantwoordelijk voor het slagen hiervan. Vandaag proberen wij u handvatten aan te reiken om dit te bewerkstelligen.

Nadere informatie

Samen sterker voor Woudenberg!

Samen sterker voor Woudenberg! Kick-off bijeenkomst Samen sterker voor Woudenberg! WELKOM Brainstorm-avond Samen Sterker voor Woudenberg DES Woudenberg RBT Heuvelrug & Vallei woensdag 16 september 2015 Agenda 19.00 u Inloop & ontvangst

Nadere informatie

, 1. Drenthebelletje De nieuwsbrief van Marketing Drenthe. Save, A-Nexe, NDiate). iiii ilt. Nieuwsbrief september 2017

, 1. Drenthebelletje De nieuwsbrief van Marketing Drenthe. Save, A-Nexe, NDiate). iiii ilt. Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Drenthebelletje De nieuwsbrief van Marketing Drenthe tging 12 resentatie meerjarenplan 18 iiii111111111ilt 11111111, 1 ne e. campabne mee op landelijke pub Save, A-Nexe, NDiate).

Nadere informatie

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website 11 Redenen om te investeren in een nieuwe website Als je al een website hebt, dan is het handig als je beschikt over een overzicht van redenen wanneer een investering in een nieuwe website gerechtvaardigd

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Mediakaart ABC Online Media

Mediakaart ABC Online Media Mediakaart ABC Online Media 2017-2018 ABC Online Media Ben jij ondernemer op Aruba, Bonaire of Curacao? Wij helpen je beter online zichtbaar te worden. Wij bezorgen dagelijks het laatste nieuws, plaatsen

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie