Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:"

Transcriptie

1 Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van:

2 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers van Veenendaal beschikbaar zal zijn. De pas is een initiatief van Winkelstad Veenendaal, Stichting Promotie Veenendaal en VeenendaalseKrant.nl. De pas zal voor een bijdrage van 5,- per jaar (excl. eenmalige administratie kosten) gebruikt kunnen worden. De pas wordt ter promotie vanuit de gemeente Veenendaal om niet ter beschikking gesteld aan de minima uit de woonplaats. De Veenendaal Voordeel Card, verder afgekort in dit document als V.V.C,. verschaft korting op vele door de initiatiefnemers geselecteerde partners binnen het verspreidingsgebied van de Veenendaalsekrant.nl. Men kan met de pas gebruik maken van kortingen die worden gepubliceerd middels de speciale website, de Veenendaalsekrant.nl, de website van Winkelstad Veenendaal en verschillende banners en widgets die te integreren zijn op de website van de actiepartners. 2. Voordelen voor de pashouder Het gehele jaar door genieten van diverse voordelen in regio Veenendaal: Voordeel op tickets, attracties, musea, bezoekcentra, kastelen, landgoederen, tuinen, stadswandelingen, evenementen, natuur- en recreatierreinen, arrangementen etc. Korting bij verschillende lokale actiepartners Exclusieve pashouder arrangementen, menu s, evenementen 3. Hoe werkt de Veenendaal Voordeel Card Tijdens de introductiecampagne en ook daarna is de VVC te bestellen via de speciale website (www. veenendaalvoordeelcard.nl). Daarnaast zal er tijdens verschillende speciale koopavonden de mogelijkheid zijn om de pas op de actieavonden zelf aan te schaffen. De pas is persoonlijk en wordt op naam geleverd vergezeld van een persoonlijke abonneecode. Om de pas te gebruiken dient hij geactiveerd te worden. Activatie gebeurd op de website waar de pas wordt gekoppeld aan een adres. Vanaf dat moment ontvangen pashouders eens in de twee weken een overzicht van het actuele actie aanbod per mail. Is inloggen en het boeken van tickets/ kortingen via de website mogelijk en is het mogelijk om data over het gebruik van de passen te verzamelen voor gerichte marketingacties. Veenendaal is een initiatief van:

3 4. Het idee achter de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een persoonlijke kortingspas voor inwoners en bezoekers van Veenendaal die: Op innovatieve wijze de middenstand, dagattracties, verblijfsaccomodaties, evenementen, musea, kastelen, landgoederen, natuurterreinen en horeca koppelt; Een vernieuwend communicatieplatform biedt; Extra bezoek genereert voor kleine en grote aanbieders, ook buiten het hoog seizoen; Extra besteding tijdens bezoek stimuleert; Een sturingsinstrument is om spreiding in tijd en ruimte te bewerkstelligen; Efficiencywinst oplevert bij de verwerking van bezoekersstromen; Een basis legt voor een loyaliteitsprogramma om de klantenbinding te versterken; Marketinginformatie verzameld. De VVC heeft tot doel om een meerwaarde te creëren voor de pashouders middels unieke kortingen in horeca, winkels, evenementen etc. Daarnaast heeft VVC als doel om een platform te bieden aan lokale en regionale aanbieders. Dat platform moet zorgen voor een bundeling van krachten en middels extra media-aandacht positieve gevolgen hebben voor het bezoek en de besteding bij de aangesloten partners. Een van de belangrijkste doelstellingen is de promotie van winkelstad Veenendaal zowel voor inwoners van Veenendaal als voor bezoekers van buitenaf middels een combinatie van online en offline shopping mogelijkheden. 5. Project partners De Veenendaal Voordeel Card is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Veenendaal vertegenwoordigt middels project Winkelstad Veenendaal, Stichting promotie Veenendaal en de Koninklijke BDU uitgevers vertegenwoordigt als VeenendaalseKrant.nl. Ticketcounter De realisatie van de gehele technische infrastructuur licht in handen van Ticketcounter. Er wordt gebruik gemaakt de onlangs overgenomen wheretocard dienstverlening. Een specifiek platform dat gericht is op gebruiksgemak in ticketing richting zowel gebruiks als aanbieders. 6. Waar kan de VVC worden gebruikt? Het verzorgingsgebied is lokaal en gebonden aan het geografische verspreidingsgebied van de Veenendaal is een initiatief van:

4 Veenendaalsekrant.nl. Informatie voorziening middels alle mogelijke middelen (online, offline) zullen specifiek op deze regio gericht zijn. Aanbieders dienen daarom ook uit deze regio te komen of een regionale aantrekkingskracht te hebben als ze buiten dit gebied vallen. De pas is ter promotie van winkelen in Veenendaal, in uitzonderlijke gevallen mits er geen sprake is van concurrentie met lokale partners kan er worden bekeken of een partner buiten dit gebied kan worden toegelaten. Het netwerk van actiepunten wordt stapsgewijs opgebouwd. Korting met de pas kan worden verkregen door de tickets af te lezen middels handscanners bij verschillende actiepartners. Die herkennen de pas aan de RFID-chip en zoeken via een datalijn contact met de database. Alleen actieve passen kunnen zo worden gebruikt. Na digitale verificatie krijgt de aanbieder de mogelijkheid om de korting te registreren. Betreft het een vooraf online aangeschaft product (e-ticket, voucher of anderszins) dan kan na verificatie de betaling worden bevestigd en afgerond. Het show-your-card princiepe zal niet worden gehanteerd, omdat we op deze manier geen data kunnen verzamelen voor zowel de BDU als voor de partners. Bovendien kunnen verlopen passen op deze manier ook gemakkelijker worden opgespoord. 7. Hoe kom ik aan een VVC? Tijdens speciale VVC verkoopavonden en arrangementen, via de website of vraag er een aan via de speciale formulieren die we verstrekken aan onze actiepartners. 8. Marketingprofielen voor deelnemers Verkoop, registratie en voornamelijk het gebruik van de Veenendaal Voordeel Card levert interessante marketing informatie op (bezoekersprofielen, bestedingsgedrag, NAW-gegevens etc.). Bij de inrichting van de database wordt bepaald welke gegevens worden vastgelegd. Deelnemende organisaties kunnen bij ons terecht voor gerichte advies en informatie over acties op specifieke doelgroepen/ interesse gebieden. Bovendien kunnen aanbieders onder de voorwaarden van de landelijke wet- en regelgeving zelf beschikken over de data verzameld bij eigen georganiseerde acties binnen VVC platform. 9. De opbrengsten van partners, attracties, musea, horeca en evenementen Sturing geven aan bezoek tijden (Laag tij dagen) Onderzoek toont aan dat bij vooraf gekochte tickets voor evenementen, attracties, musea etc. de besteding tijdens het evenement met 30% toeneemt Mogelijkheid tot flexibele acties Veenendaal is een initiatief van:

5 Extra media aandacht, promotie via communicatiekanalen BDU, Winkelstad Veenendaal (websites, kranten, nieuwsbrieven, social media) Extra communicatie met aanwezige en potentiële bezoekers Loyaliteitsprogramma met direct marketing Herhalingsbezoek Nieuwe marketinginformatie Totaalproduct met innovatieve uitstraling Inkomsten uit verkoop 10. Veenendaal Voordeel Card Voor de promotie van VVC wordt door de BDU Uitgevers een uitgebreide mix van marketing- en promotie-instrumenten ingezet. Zo krijgt u als VVC partner aandacht op een eigen landingspagina per actie op de website, in de nieuwsbrief van het betreffende merk, in de speciale nieuwsbrief van VVC en d.m.v. advertenties in krant. Het bereik van deze uitgebreide mix reikt ver en is daarmee uitstekend geschikt als promotieplatform. Dit gebeurt zowel online als offline. 11. Deelnamemogelijkheden aan Veenendaal Voordeel Card Actiepartner ( 75 p.maand) Maand lang opname binnen platform (eigen pagina binnen de huisstijl van de actie website) + doorverwijzing naar eigen site 1 x Opname in nieuwsbrief 1 x Opname op maandelijks geplaatste pagina in de krant (formaat: 1 kolom 50) Actiepartner L 125,- p.maand) Maand lang opname binnen platform (eigen pagina binnen de huisstijl van de actie website) + doorverwijzing naar eigen site 2x Opname in nieuwsbrief 1x Opname op maandelijks geplaatste pagina in de krant (formaat: 1 kolom 100 of 2 kolom 50). Banners voor op eigen website Actiepartner XL ( 199,- p.maand) Maand lang opname binnen platform (eigen pagina binnen de actie website) + doorverwijzing naar eigen site + Maand lang opname in de carrousel 2x Opname in nieuwsbrief (waarvan 1x als hoofditem) 1x Opname maandelijks geplaatste pagina in de krant (formaat: 2 kolom 100) Veenendaal is een initiatief van:

6 Flexibele extra mogelijkheden Evenementen, arrangementen, speciale verkoopavonden en win acties behoren ook tot de mogelijkheden. In de meeste gevallen krijgen we dan te maken met specifiekere en complexere vraagstukken van partners. We maken dan ook graag in goed overleg een afspraak om de mogelijkheden nader te bekijken en toe te lichten. Extra advertenties Wilt u meer aandacht vestigen op uw actie(s) binnen het Veenendaal Voordeel Card platform dan bestaat de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief extra advertentie ruimte in te kopen. Daar staat tegenover dat de advertentie in de huisstijl van Veenendaal Voordeel Card wordt opgemaakt. Online verkoop Er bestaan mogelijkheden voor de verkoop online van producten en tickets. In dat geval bestaat uw bijdrage uit een afdracht van 10% aan het systeem, maar betaalt u geen extra kosten voor advertenties en bent u automatisch een actiepartner. Scanners Als actiepartner inzicht krijgen in besteding, profiel van klant en succes van acties? Het systeem werkt op basis van RFID chips, die met een simpele scanner op of achter de toonbank gescand kunnen worden. U krijgt als actiepartner een eigen inlog en kunt zo de gegevens van de klanten die bij u gebruik maken van Veenendaal Voordeel Card volgen. De kosten voor een scanner bedragen 100,- en zullen in rekening worden gebracht aan de partner. Bij een contract voor een jaar deelname aan het systeem ontvangt u deze scanner gratis. Veenendaal is een initiatief van:

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren ONZE MISSIE Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren Onze visie PUUR Zaanse middenstanders steunen en in The Spotlight zegen, waardoor onze economische

Nadere informatie

Moodgate is een kwaliteitslabel. Moodgate is een idee/concept van Verhaeg Webdesign & Webdevelopment B.V.

Moodgate is een kwaliteitslabel. Moodgate is een idee/concept van Verhaeg Webdesign & Webdevelopment B.V. Voorwaarden partnerschap / deelname Moodgate 2007 Het Moodgate concept bestaat uit de volgende onderdelen. Initiatiefnemers/ beheerders Jeroen & Martijn Verhaeg Detaillisten/Partners (leveren kwaliteitsdiensten/producten)

Nadere informatie

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM)

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) is een aanwinst voor alle ondernemers Onze missie PUUR ZAANS Citymarke2ng (PZCM) richt zich op het zo goed mogelijk profileren van een stad, dorp, winkelstraat,

Nadere informatie

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN 30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Inleiding... 2 Algemeen... 3 Website algemeen... 4 Inschrijfpagina... 5 Formulieren... 6 Online communicatie... 7 Offline...

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Stichting Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW Privacy Beleid In deze policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens LF2018/Friesland.nl zowel online als offline verzamelen en hoe wij deze gegevens gebruiken. Lees

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 2014 Achtergrondinformatie Vrouw Met Stijl is opgericht in 2011 door Natalia Rakhorst. Inspireren, motiveren, elkaar helpen en blij maken. Dat is wat Vrouw Met Stijl doet op het

Nadere informatie

Bent u klaar voor veel meer klanten?

Bent u klaar voor veel meer klanten? Bent u klaar voor veel meer klanten? Dit is uw kans Op de markt van werk en opleiding is een nieuwe speler aan zet. Dat bent u, in samenwerking met Call Creatieve Communicatie. Dankzij onze diensten weten

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Meer inkomsten uit uw website

Meer inkomsten uit uw website Meer inkomsten uit uw website EEN NIEUWE BENADERING Erik Lenselink, manager Sportontwikkeling bij NOC*NSF: Het is van belang dat wij er als samenleving over nadenken op welke manier wij ervoor kunnen zorgen

Nadere informatie

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren.

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren. Werkwijze Hartelijk dank! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. Stichting Studentensteden is het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Nadere informatie

1001Makelaars.nl. één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl

1001Makelaars.nl. één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl 1001Makelaars.nl één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl Over 1001Makelaars In de huidige makelaarsbranche gaat internet een steeds grotere rol spelen, 84% van de woningzoekenden

Nadere informatie

OptimusAd. OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes.

OptimusAd. OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes. OptimusAd OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes. Wij zijn uw partner als het gaat om online adverteren en zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2019 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

VVV Deelnameformulier 2014

VVV Deelnameformulier 2014 VVV Deelnameformulier 2014 VVV Zeeland Vakantie IK KIES VOOR: Accommodatiepakket 4B VVV Zeeland Vakantie: Eén vermelding op de website www.vvvzeeland.nl en www.zeelandvakantie.nl onder de betreffende categorie.

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor. (fictief) Accountant blad met (fictief)

Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor. (fictief) Accountant blad met (fictief) Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor (fictief) Accountant blad met (fictief) www.accountantblad.nl 2 Voor ieder medium een aangepaste boodschap Crossmediaal adverteren Print, werkt sterk als het gaat

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium Over promo-code.be Promo-code.be zag het levenslicht in 2011 tijdens onze gemeenschappelijke projecten in de Silicon Valley van Europa namelijk Gent. We specialiseren ons in kortingen en promoties. Gemiddeld

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

Samenwerking NVB (Nederlandse Vereniging Bowlingondernemers) inzake Kruidvat Verzilverprogramma

Samenwerking NVB (Nederlandse Vereniging Bowlingondernemers) inzake Kruidvat Verzilverprogramma Samenwerking NVB (Nederlandse Vereniging Bowlingondernemers) inzake Kruidvat Verzilverprogramma Samenvatting 1. Introductie a. queueup b. SYMPP c. Formats & partners 2. NVB en Kruidvat Verzilverprogramma

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden en tarieven

Advertentiemogelijkheden en tarieven Advertentiemogelijkheden en tarieven www.marinagids.nl GROOT BEREIK LAGE KOSTEN DUIDELIJKE AFSPRAKEN UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN MarinaGids.nl biedt een uniek en simpel online platform met een zoekmachine

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016

Gelderland levert je mooie streken. Geldersestreken2016 Gelderland levert je mooie streken Geldersestreken2016 Wat doen we? Het bezoek aan de Gelderse streken (Veluwe, Achterhoek, regio Arnhem Nijmegen en Rivierenland) in zijn geheel bevorderen: meer toeristen

Nadere informatie

MEER TRAFFIC MEER KLANTEN MEER OMZET

MEER TRAFFIC MEER KLANTEN MEER OMZET MEER TRAFFIC MEER KLANTEN MEER OMZET EN MEER BELEVING! Retail acties ONTDEK DE KRACHT VAN SCAN & WIN Meer cross-selling Lokale of branche specifieke variaties Centraal staat Ivooh! s unieke Scan & Win

Nadere informatie

De digitale stad als aanjager voor de vernieuwing van stedelijke informatiestructuur. Door Alain Schepers en Robert van Vliet

De digitale stad als aanjager voor de vernieuwing van stedelijke informatiestructuur. Door Alain Schepers en Robert van Vliet De digitale stad als aanjager voor de vernieuwing van stedelijke informatiestructuur Door Alain Schepers en Robert van Vliet Even een test Wat is het meest gebruikte document van je gemeente? Weet je waar

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

TECHNI SHOW MEDIA 2009

TECHNI SHOW MEDIA 2009 TECHNI SHOW MEDIA 2009 Technishowmagazine.nl Nieuwsbrief: 30.000 lezers Wekelijks Technishowmagazine.nl : 400 unieke bezoekers per dag Dagelijks TS Innovation Magazine: Oplage 14.225 Jaarlijks Techni Show

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA Realiseer een waardevolle relatie met je bezoekers RELEVANTE RELATIE MET BEZOEKERS Musea moeten een steeds groter deel van hun inkomsten zelf genereren. Het aantrekken,

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Privacy Statement WeHelpen.nl

Privacy Statement WeHelpen.nl Privacy Statement WeHelpen.nl WeHelpen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. In dit privacy statement vindt u belangrijke informatie over welke persoonsgegevens WeHelpen verwerkt, op welke

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

Inventarisatie ontwikkeling website. Doelstellingen

Inventarisatie ontwikkeling website. Doelstellingen Inventarisatie ontwikkeling website Doelstellingen Wat wilt u met uw website bereiken? NB. u kunt meerdere vakjes aanvinken Producten verkopen Informatie verstrekken Nieuwe markten veroveren Naamsbekendheid

Nadere informatie

Privacy Policy Oude Dibbes

Privacy Policy Oude Dibbes Privacy Policy Oude Dibbes 22-08-15 pagina 1 van 6 Inhoudopgave 1 Privacy Policy... 3 1.1 Oude Dibbes en derden... 3 1.2 Welke informatie wordt door Oude Dibbes verwerkt en voor welk doel?... 3 1.2.1 Klantgegevens...

Nadere informatie

MotionSystem. 20% meer omzet door uw bezoekers als potentiële klanten te zien

MotionSystem. 20% meer omzet door uw bezoekers als potentiële klanten te zien 20% meer omzet door uw bezoekers als potentiële klanten te zien Motionsystem verzorgt uw in de meeste gevallen 20% minder werkarbeid Winkelwagentje delen U en uw klanten hebben de mogelijkheid om het winkelwagentje

Nadere informatie

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners U biedt diensten of producten aan voor Nederlandstaligen die willen emigreren? Of die voor langere tijd in het buitenland verblijven? U bent op zoek naar de juiste kanalen om deze doelgroep te bereiken?

Nadere informatie

Welke persoonsgegevens verzamelen wij en wanneer?

Welke persoonsgegevens verzamelen wij en wanneer? PRIVACY STATEMENT Stichting Cultureel Jongeren Paspoort ( CJP ) geeft de CJP-pas, de CJP Cultuurkaart en de MBO Card uit (hierna gezamenlijk: de CJP-pas ). Iedereen tot 30 jaar met een Nederlands postadres

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten

Handleiding ZeelandPas voor acceptanten Handleiding ZeelandPas voor acceptanten VERSIE 0.1 DATUM 12 februari 2016 1 ZeelandPas Algemeen Met de ZeelandPas bieden we gasten extra vakantiebeleving door voordeel en vervoer. Een ZeelandPas (persoonspas

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

ZOEKVAKANTIEWERK.NL. Kwartaalstage (3 maanden)** Jaarstage (12 maanden)**

ZOEKVAKANTIEWERK.NL. Kwartaalstage (3 maanden)** Jaarstage (12 maanden)** Sales brochure 2014 Over Melon Media Melon Media, opgericht in 2000, is een Nederlandse internet onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen en exploiteren van diverse internet concepten. Melon

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het?

Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het? Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het? Slechts 2 tot 3% van de onlinebezoekers neemt daadwerkelijk contact op of wordt klant bij het op internet geraadpleegde bedrijf!

Nadere informatie

EduBIT-innovatiecentrum Lokeren Mosten 13 9160 LOKEREN

EduBIT-innovatiecentrum Lokeren Mosten 13 9160 LOKEREN EduBIT-innovatiecentrum Lokeren Mosten 13 9160 LOKEREN. In Vlaanderen zijn er een 3300-tal scholen, 150.000 personeelsleden én meer dan 1 miljoen leerlingen. Gemiddeld zijn er 3 pc s voor 10 leerlingen.

Nadere informatie

Benut je reistijd en vergroot je netwerk!

Benut je reistijd en vergroot je netwerk! Benut je reistijd en vergroot je netwerk! Netwerken als je toch in de file staat, maar ook als er geen file staat. Dat is in het kort waar het bij filenetwerken omdraait. Filenetwerken.nl is het sociaal

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden:

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden: Privacybeleid I. Algemeen Op deze pagina treft u als gebruiker van de website www.makelaaringrond.nl het privacybeleid aan van Makelaar in Grond respectievelijk Grond Registratie Services. Makelaar in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016)

Algemene voorwaarden voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016) Algemene voorwaarden voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE België (Versie: 21-04-2016) 1. Deelname aan en geldigheidsgebied van de HUGO BOSS EXPERIENCE 1.1 HUGO BOSS AG, Dieselstr. 12, D-72555 Metzingen,

Nadere informatie

CHECKLIST WENSEN & EISEN

CHECKLIST WENSEN & EISEN CHECKLIST WENSEN & EISEN HEEFT U AL EEN HUISSTIJL VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE? Indien dat niet het geval is, begint hier het traject. De look-and-feel is erg belangrijk bij het aanspreken van de juiste

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

Wij spreken jou graag op een correcte manier aan. Wij willen graag dat de door jou aangevraagde informatie op het juiste adres geleverd wordt.

Wij spreken jou graag op een correcte manier aan. Wij willen graag dat de door jou aangevraagde informatie op het juiste adres geleverd wordt. Privacystatement Graag maken wij je er op attent dat wij de persoonsgegevens die je ons verstrekt verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met jou te sluiten en uit

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 INHOUD Wat houdt de Introcampagne in? Het Sunevent De Introactie Interactie met doelgroep Timeline campagne Partnermogelijkheden Partnerships Wat houdt de Introcampagne

Nadere informatie

Backoffice. Artikelbeheer

Backoffice. Artikelbeheer Backoffice Een kassa kan veel meer zijn dan enkel een apparaat om geldtransacties mee uit te voeren. Met behulp van Procash softwarepakket wordt een kassa omgetoverd in een echte marketingmachine. Een

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Cookiebeleid: Privacybeleid:

Cookiebeleid: Privacybeleid: Cookiebeleid: Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne How To Inhoudsopgave U heeft een SEA-campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden advertenties vertoond?

Nadere informatie

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN POWERED BY INTRACO TRADING BV ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN LOYALITEITSPROGRAMMA Time toreward VANAF 49,95 PER MAAND (EXCL. BTW) DE KRACHT VAN EEN LOYALITEITS- PROGRAMMA DE KRACHT VAN TOREWARD - Loyalere klanten

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

Spore Instore Marketing - Businessplan

Spore Instore Marketing - Businessplan Spore Instore Marketing - Businessplan Voor: New Brand Innovators Gemaakt door: Team Tilburg april 2018 BUSINESSPLAN Doel Spore Instore marketing maakt het mogelijk voor een winkel om de instore marketing

Nadere informatie

Basisvoorschool.nl. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie.

Basisvoorschool.nl. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie. Met dit systeem kunnen basisscholen eenvoudig hun eigen website bijhouden en ouders en geïnteresseerden voorzien van informatie. Toscani BAS, Bas is voor school, is een door Toscani ontwikkeld systeem,

Nadere informatie

Privacy- en cookiebeleid

Privacy- en cookiebeleid Privacy- en cookiebeleid Inleiding De Broodfabriek BV hecht veel waarde aan het beschermen van de persoonlijke herkenbare gegevens die u aan ons verstrekt. Deze gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd versie 11 september 2013 De magische Bongerd is een handelsnaam van Dreamware BV. Artikel 1 - Algemeen 1.1 - Toepasselijkheid Onderstaande voorwaarden zijn

Nadere informatie

Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen. Januari 2013 - Homesforleisure.com

Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen. Januari 2013 - Homesforleisure.com Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen Januari 2013 - Homesforleisure.com Introductie Duizenden mensen zijn dagelijks via het internet op zoek naar een tweede huis. Er zijn

Nadere informatie

Privacy beleid conform AVG Versie 1.1 Versiedatum: 28 Oktober Inhoud

Privacy beleid conform AVG Versie 1.1 Versiedatum: 28 Oktober Inhoud Privacy beleid conform AVG Versie 1.1 Versiedatum: 28 Oktober 2018 Via de diensten van Fire-MC worden persoonsgegevens verwerkt. Fire-MC zal zorgvuldig omgaan met deze gegevens. Persoonlijke gegevens worden

Nadere informatie

Factsheet UITpunt van Uit-in-Noord-Holland

Factsheet UITpunt van Uit-in-Noord-Holland Factsheet UITpunt van Uit-in-Noord-Holland Augustus 2012 Karina Brouwer 2 Inhoudsopgave Wat is Uit-in-Noord-Holland?... 5 Bezoekersaantallen...5 Agenda...7 Editorial...7 Tips...7 Acties...7 Nieuwsbrief...7

Nadere informatie

http://www.bierblad.nl/2008/03/hyvend_naar_de_kroeg.php

http://www.bierblad.nl/2008/03/hyvend_naar_de_kroeg.php In de marketingspecial van Bierblad kwam het medium nog niet voorbij, maar ook van Hyves wordt driftig gebruik gemaakt als marketinginstrument. Veel kroegen hebben al een eigen hyve compleet met agenda,

Nadere informatie

Privacyverklaring FMdesk bv

Privacyverklaring FMdesk bv Privacyverklaring FMdesk bv Deze privacyverklaring heeft betrekking op www.fmdesk.nl, www.support.fmdesk.nl en de klantensites die onder het label FMdesk aan klanten ter beschikking worden gesteld. Via

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE DE TRIPLE I VAN VVV NOORDOOST-BRABANT INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE Kijk je even in deze folder? Sluit prima aan bij onze digitale ambities dus wellicht iets voor ons... Triple I Brabant Triple I

Nadere informatie

HET GROOTSTE UIT EN TICKETING PLATFORM VAN HET NOORDEN

HET GROOTSTE UIT EN TICKETING PLATFORM VAN HET NOORDEN DIT IS VANPLAN! HET GROOTSTE UIT EN TICKETING PLATFORM VAN HET NOORDEN Ticketverkoop en promotie van alle evenementen in Noord-Nederland DIT IS VANPLAN! Met VanPlan biedt NDC mediagroep de evenementenwereld

Nadere informatie

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren T GROOTS ONDR IK R B & HR CHRO S URN DIRCT Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren CHRO.NL CHRO

Nadere informatie

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie +

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie + Advertentie factsheet Bied.nl (2012 v.1) Bereik duizenden kooplustige klanten op een eenvoudige en voordelige manier. Bied heeft het nieuwste concept in handen om de markt van vraag en aanbod bij elkaar

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

*Thema s 2010. Vraagt u ons naar de specifieke promotionele mogelijkheden in onze nieuwsbrieven, specials of themanummers. www.hifi.

*Thema s 2010. Vraagt u ons naar de specifieke promotionele mogelijkheden in onze nieuwsbrieven, specials of themanummers. www.hifi. Internetconcepten HiFi.nl b2b.hifi.nl Muziek.nl High Fidelity Discs AV & Domotica SAVA-Award Nieuwsbrieven HiFi-zine HiFi.nl B2B AV & Domotica e-zine Muziek.nl e-zine High Fidelity Discs e-zine Partner-

Nadere informatie

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname?

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Wie is Viduro? Visie, duurzaam, route Ons team: Wat is de kracht van Viduro? De kracht van uw organisatie Strategie Offline en online Implementatie en uitvoering

Nadere informatie

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma.

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. Het FutureNet idee FutureNet s start Nieuw design 2012 2014 2015 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN - POTENTIEEL Online adverteer

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT TIKTAK EVENTS

PRIVACY STATEMENT TIKTAK EVENTS PRIVACY STATEMENT TIKTAK EVENTS TIKTAK B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij behandelen

Nadere informatie

GARTENTRÄUME ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN. exclusief voor standhouders. Gartenträume Advertentiemogelijkheden voor standhouders

GARTENTRÄUME ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN. exclusief voor standhouders. Gartenträume Advertentiemogelijkheden voor standhouders 1 GARTENTRÄUME ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN exclusief voor standhouders Gartenträume & Gartentraeume.com uw portal naar succes LAAT TUINLIEFHEBBERS EEN BETOVEREND KLEURENSPEL BELEVEN Gartenträume is de grootste

Nadere informatie