We verwelkomen ook Astrid die onze poetsploeg komt versterken zolang Patricia afwezig blijft. Welkom Astrid!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We verwelkomen ook Astrid die onze poetsploeg komt versterken zolang Patricia afwezig blijft. Welkom Astrid!"

Transcriptie

1 Nieuwsflits april 2017 Beste ouders, De voorbije maanden was een meer dan actieve periode in onze school! Deze nieuwsbrief geeft je een overzicht van de voorbije periode maar ook een voorsmaakje van wat komen zal! En het wordt nog een boeiende derde trimester! Sedert onze vorige nieuwsflits zijn er al wat nieuwe rakkertjes gestart in onze instapgroep! We verwelkomen dan ook: Daan, Jasper, Arthur, Quinten en Lena. Teamnieuws: Patricia is al enkele weken afwezig wegens ziekte. Mieke zorgt ervoor dat onze keuken blijft verder draaien. We wensen Patricia een spoedig herstel toe! We verwelkomen ook Astrid die onze poetsploeg komt versterken zolang Patricia afwezig blijft. Welkom Astrid! Ook Juf Liesbeth moest de voorbije weken even de rust thuis opzoeken. Onze zorgcoördinator werd deze week nog vervangen door Juf Chris die ons zorgteam wat kwam versterken. En we zijn er nog niet, want Juf Nancy moest de voorbije twee weken even afhaken. Hier hebben we jammer genoeg geen vervanging meer voor gevonden maar onze kinderverzorgsters Juf Ann en Juf Marijke hebben de klasgroep zeer goed verder opgevangen. Hopelijk brengt de paasvakantie de nodige ontspanning en het vereiste herstel zodat we weer met onze voltallige ploeg aan het derde trimester kunnen beginnen! Dieren op school Ooit hadden we Blanche ons zwart schaap. Het zwarte schaap dat uiteindelijk toch helemaal grijs werd wegens de vergevorderde leeftijd. En toen kwam Passoa, onze geit eraan. Ook Passoa mocht genieten van haar oude dag op onze school. En nu zijn we weer zover We kunnen 2 geitjes adopteren! Als alles goed verloopt komen ze tijdens de paasvakantie richting Opwijk. Wij hebben alvast het dierenverblijf wat geitvriendelijker gemaakt! En de geitjes zijn gewend om met kinderen om te gaan! Dus dit wordt reuzeleuk!

2 De opvang aan het verbouwen? De voorbije maanden hebben we al heel wat veranderingen doorgevoerd in het lokaal van onze voor- en naschoolse opvang. De blauwe muren werden in het wit gezet zelfs de bakstenenmuur werd geverfd. De computers kregen een nieuwe locatie, de vensters werden voor het overgrote deel geblindeerd en de draperieën werden hierdoor tot een minimum herleid. Tafels kregen een nieuwe locatie, een nieuwe zandtafel en 2 nieuwe kasten werden bijgeplaatst. (als testmodellen) En het doel hiervan? We willen hier een nieuw schoolconcept lanceren, althans de aanzet ervan! Een prikkelarmere omgeving maken door het vermijden van schreeuwerige kleuren en door het gebruik van meubilair in houttinten. Tevens zal alles zo worden ingericht dat dit lokaal ook als open leercentrum kan worden gebruikt. (voor, tijdens en na de lessen en alles uiteraard ook op kindermaat gemaakt) Open, attractieve bibliotheekkasten, zandtafels op kleuterhoogte, een luisterhoek, een zithoek, een kleuterhoek, Momenteel is het nog maar een aanzet. We hebben nog heel wat werk! We hopen dit volledig te kunnen afwerken in Een pluim voor onze werkman en handige harry, Dirk! Hoekenwerk in de kleuterafdeling, in de lagere afdeling versus zorg. Ook binnen onze schoolwerking willen we enkele vernieuwingen doorvoeren. Zo zijn we vanaf 9 januari gestart met geïntegreerde zorgwerking binnen het hoekenwerk. Een hele mond vol; maar dit betekent eenvoudig dat de zorgleerkracht twee lestijden per klasgroep mee komt werken in de klas. Tijdens deze uren worden dan in groep of individueel de kinderen op niveau begeleid. Een co-teachingsmoment, vast gepland in het weekrooster. Voor onze kleuterafdeling betekent dit eigenlijk dat de vroegere werking kan worden verder gezet. Voor de lagere afdeling is dit toch wel een nieuwe richting die we inslaan! Dit betekent ook heel wat praktisch werk voor het schoolteam op dit ogenblik. Nieuwe werkhoeken worden opgestart, we maken nieuwe leerlijnen doorheen de gehele school waar elk kind kan vorderen volgens zijn of haar mogelijkheden. Eigenlijk verlaten we op deze momenten de klasgrenzen wat en kunnen de kinderen meer hun eigen leerproces mee sturen. En deze projecten maakt ons onderwijs dan ook weer boeiend! De pedagogische begeleidingsdienst van het GO! vond dit een schitterend idee en steunt ons hierbij ten volle met de uitwerking ervan. En we gaan hierin behoorlijk alternatief! Zo worden de leerlijnen van de hoekenwerking van in de instapgroep opgebouwd tot in groep 6. Dus niet verschieten als er ook grote puzzels op klasniveau opduiken in de lagere afdeling!

3 Nieuwe vloerbekleding! Het kleutergebouw dateert van 1972 en eveneens de vloerbekleding. Reeds enkele jaren staat dit op het programma om te vernieuwen. En nu is het eindelijk zover! Tijdens de paasvakantie wordt kleutergroep 1 en kleutergroep 3 vernieuwd. Tijdens de grote vakantie zijn de lokalen van de instapgroep en kleutergroep 2 aan de beurt. De nieuwe vloerbekleding, marmoleum, zal een groene tint krijgen! Op deze wijze halen we de graskleur van de tuin ook binnen in onze gebouwen. Nieuwe betegeling! Tijdens de paasvakantie gaan we niet enkel binnen werken, maar ook de speelplaats van de kleuters krijgt hier en daar een kleine facelift. De huidige verzakkingen, het ontbreken van de nodige voegen tussen de tegels wordt hersteld. Aangezien we dan toch met de grote werken bezig zijn, hebben we er ook direct voor gezorgd dat de toegang tot de lagere afdeling (vanuit de kleuterafdeling) wordt aangepast. De trede naar de gang van de lagere afdeling wordt weggewerkt door de aanleg van een licht hellend vlakje. Zo wordt ons schoolgebouw weer wat gebruiksvriendelijker voor rolstoelgebruikers. En achteraan de keuken zal ook een extra platform worden aangelegd om onze nieuwe afvalcontainers voor pmd en papier op te parkeren. KOTK 2017 langs deze weg een klein bericht om een zeer grote Dank u wel! mee te geven! Dankzij ieders inzet hebben we weer een extra lichtpuntje kunnen creëren in de wereld van vele mensen. Sommigen onder ons hadden een bijzonder grote inzet met als drijfveer ter ere van, ter herinnering van en anderen hadden dan weer als motivatie om steun te bieden voor de vechtende vriend, vriendin, collega, partner, ouder, Deze drijfveer hebben we bijna allemaal vanuit familie en vriendenkring. Onze vierde strijkmarathon; als onderdeel van onze KOTK 2017, barstte door deze inzet en deelname dan ook letterlijk uit zijn voegen. Dit zal ook af te leiden zijn uit ons eindbedrag! Vrijdag 31 maart 2017 te 15u00 komt de afgevaardigde van KOTK Vlaams-Brabant op school langs zodat we samen het eindbedrag de wereld kunnen insturen! En we mogen er best fier op zijn! Het was een zeer intensieve periode waarvan elk moment de moeite waard was! Het is tevens een mooi voorbeeld voor onze kinderen om ons onbaatzuchtig in te zetten voor de medemens, voor het goede doel! Bedankt!

4 Hoog boven de wolken schittert groep 2! En toen het even stil werd na onze strijkmarathon kwam Bart Kaëll langs in onze school. De leerlingen van groep 2 figureerden een hele dag voor de nieuwe videoclip Hoog boven de bergen! Een aanstekelijk liedje als je het ons vraagt. Het was een superfijne ervaring voor onze Duizendpootrakkers en ook (hmmm) voor heel wat van onze juffen. Hier en daar viel zelfs een selfie te bespeuren. Wanneer de clip online staat, brengen we jullie uiteraard op de hoogte! KOTK 2017 Wat cijfermateriaal 104 wasmanden werden gestreken!!!! Er hangen nog steeds 2 kledingstukken van mand 104 op onze school! 125 deelnemers aan onze fakkel- en lampionnentocht 43 deelnemers aan onze OpkikkerRUN 1322 wafels werden gebakken 28 deelnemers te 5u00 s ochtends aan onze dauwtrip 150 deelnemers aan het ontbijt

5 492 porties spaghetti!!! 663 roze was het winnende nummer! Ann Willaert is nu de fiere eigenares van het juweel uit de collectie Mathisse. 20 deelnemers aan de workshop 3D-pen 94 kinderen gingen naar de kinderbioscoop!!! 24 djembé-spelers 18 smoothiemakers 41 verkochte schilderijen in de kunstveiling 66 kg koperen en goudkleurige geldstukken met een waarde van 634 euro! 200 kikkertjes werden gemaakt! 9 paletten toiletpapier of 2268 pakken of maar liefst rolletjes En nog zoveel meer Een ongelooflijk mooie bijdrage van de Duizendpootrakkersgemeenschap aan het werk van de stichting Kom Op Tegen Kanker! Het eindbedrag zal toegevoegd worden aan het totale bedrag van de actie Kom Opwijk Tegen Kanker! De nieuwe schoolraad Eerst en vooral een woordje van dank aan de leden van de schoolraad anno ! Op 1/4/2017 gaat onze nieuwe schoolraad van start! We stellen je onze leden even voor: Lesley Uyttersprot Voorzitster Pieter Vanhecke Ondervoorzitter Lennart D hulst David Verbeyst Wim Depypere Debbie Cornelis Rita De Maesschalck Nancy Vandevelde Secretaris Jo De Wolf als directeur van de school Deze ploeg staat klaar om de komende vier jaar een goed advies te geven aan het schoolbestuur. Alvast dank voor ieders inzet!

6 Verkeersouders in de bloemetjes gezet!

7 En wij zoeken en verzamelen op school ook: Spelmateriaal Ruim je het oude speelgoed op van je kinderen? Gooi niets weg, wij kunnen het misschien nog in één van onze klassen of in de voor- en naschoolse opvang gebruiken. Geef het gerust af op school. Indien wijzelf het niet kunnen gebruiken bezorgen we dit materiaal aan het goede doel. Knutselmateriaal kroonkurkjes, schelpjes, kralen (hout en plastiek), din A4 papier in alle kleuren, wasknijpers, pomponnetjes, friscostokjes, knopen in allerlei vormen en kleuren,.. Werktuigen voor de kinderen om in de zintuigentuin te werken. Heb je nog een harkje, een spade of een schop teveel thuis? Schenk ze aan onze Natuurrakkers! Deze zullen zo gelukkig zijn dat ze hiermee de handen uit de mouwen kunnen steken! Afval voorkomen is top! Afval selectief inzamelen is noodzakelijk voor het milieu! Om dit selectief inzamelen te stimuleren ontvangt de school steeds sport- en spelmateriaal in ruil voor de ophaling. Batterijen in allerlei vormen -> in de witte kast rechtover ons secretariaat. Inktpatronen uit printers (inkt- en tonercartridges). (-> de witte kast) GSM-toestelletjes verouderd of stuk? Breng ze binnen! (-> de witte kast) Dopjes plastic dopjes van drankflessen. Deze inzamelactie in samenwerking met de gemeente Opwijk gaat volledig ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Het inzamelpunt in onze school situeert zich eveneens in de witte kast rechtover ons secretariaat Beste ouder, het laatste blad houden we gereserveerd voor de activiteitenkalender om op een vast plaatsje thuis op te hangen. Met vriendelijke groeten, namens het team van De Duizendpootrakkers, Meester Jo

8 Activiteitenkalender Data onder voorbehoud! Actuele versie te raadplegen op! april 01/04/2017 Veel visplezier! Paasvakantie van 3/4/2017 tot en met 17/4/ /04/2017 Instapdag jongste kleuters Niveaulezen 19/04/2017 Woensdag Samdag 20u00 Stuurgroep oudervereniging 20/04/2017 K2-K3 Naar de kinderboerderij! L3 Zwemmen 24/04/2017 L2-L3 Naar Technopolis 25/04/2017 L4-L6 Toneelvoorstelling Koe in blik 26/04/2017 Woensdag Samdag 27/04/2017 L2 Zwemmen 28/04/2017 Openschooldag Rondleiding start te 9u00 stipt! mei 01/05/2017 Feest van de arbeid! Schoolvrije dag! 02/05/2017 Niveaulezen 03/05/2017 Woensdag Samdag 04/05/2017 L2 Zwemmen 08/05/2017 K1 CLB Medisch consult 09/05/2017 K2-K3, L3 Toneelvoorstelling De Stadsboerin Niveaulezen 10/05/2017 Woensdag Samdag 11/05/2017 Geen zwembeurt K1 CLB Medisch consult 13/05/2017 Schoolfeest Totaalspektakel 14u30 Voorstelling 1 17u00 Voorstelling 2 14/05/2017 Schoolfeest Totaalspektakel 14u30 Voorstelling 3 15/05/2017 Geen warme maaltijden 16/05/2017 Niveaulezen 17/05/2017 Woensdag Samdag Schoolfotograaf groepsoto s 18/05/2017 L1 Zwemmen 19/05/2017 L6 Mega-dag 23/05/2017 L4 Toneel Toverwilg en heksenkruid Niveaulezen 24/05/2017 Facultatieve verlofdag 25/05/2017 Hemelvaart 26/05/2017 Brugdag 29/05/2017 Instapdag voor de jongste kleuters 30/05/2017 L3-L4 Sportdag 31/05/2017 Woensdag - Samdag

Nieuwsflits oktober 2017

Nieuwsflits oktober 2017 Nieuwsflits oktober 2017 Beste ouders, Onze Duizendpootrakkers zijn het al even gewend. De nieuwe klas, de nieuwe juf, de nieuwe meester De zomer ligt zelfs al achter ons, de herfst is er aan begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsflits september 2014

Nieuwsflits september 2014 Nieuwsflits september 2014 Beste ouders, De grote vakantie is definitief voorbij! Een trieste zomervakantie wat het weer betrof maar dan hebben wij de extra taak erbij gekregen om het zonnetje weer in

Nadere informatie

Nieuwsflits september Beste ouders,

Nieuwsflits september Beste ouders, Beste ouders, Nieuwsflits september 2016 Onze school draait weer op volle toeren! De vakantieverhalen zijn verteld, de herhalingsoefeningen zijn voorbij Ieder heeft zijn plekje terug gevonden. Onze Duizendpootrakkers

Nadere informatie

Nieuwsflits mei 2015. Ringlaan 2 1745 Opwijk tel. 052 35 56 16 info@duizendpootrakkers.net www.duizendpootrakkers.net

Nieuwsflits mei 2015. Ringlaan 2 1745 Opwijk tel. 052 35 56 16 info@duizendpootrakkers.net www.duizendpootrakkers.net Nieuwsflits mei 2015 Beste ouders, Sedert onze vorige nieuwsbrief is er al heel wat gebeurd op onze school. Dus meer dan tijd dat we even een stand van zaken opmaken en nog even vooruit blikken naar wat

Nadere informatie

Teamnieuws Welkom Lora! Juf Tamara is bevallen en heeft haar dochtertje de naam Lora meegegeven. Een dikke proficiat aan de fiere ouders!

Teamnieuws Welkom Lora! Juf Tamara is bevallen en heeft haar dochtertje de naam Lora meegegeven. Een dikke proficiat aan de fiere ouders! Nieuwsflits december 2015 Beste ouders, 2015 is bijna voorbij! Het wordt soms al vlug donker, honderden lichtjes fonkelen in struiken, bomen en op gebouwen. Volgens sommigen de mooiste en warmste tijd

Nadere informatie

Vooraleer met het schoolnieuws te starten verwelkomen we onze nieuwe Duizendpootrakkers! Van harte welkom aan: Jamila, Kessy, Eline en Julie

Vooraleer met het schoolnieuws te starten verwelkomen we onze nieuwe Duizendpootrakkers! Van harte welkom aan: Jamila, Kessy, Eline en Julie Nieuwsflits januari 2015 Beste ouders, Zolang de maand januari duurt mag je nieuwjaarswensen rondsturen. En met deze nieuwsflits doen we dat dus nog eens een extra keertje! We wensen iedereen een superleuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Nieuwsflits mei Beste ouders,

Nieuwsflits mei Beste ouders, Beste ouders, Nieuwsflits mei 2016 De toneelkoorts giert door de gangen! Kledij wordt gepast, liedjes worden gezongen en het podium in de grote zaal is momenteel The place to be! Blijkbaar staat er volgend

Nadere informatie

Bijzondere Leermeesters Levensbeschouwelijke Vakken: Juf Regine, Juf Kathy, Juf Ammoun, Juf Bea.

Bijzondere Leermeesters Levensbeschouwelijke Vakken: Juf Regine, Juf Kathy, Juf Ammoun, Juf Bea. Nieuwsflits oktober 2015 Beste ouders, De eerste schoolmaand is reeds voorbij! Ondertussen is er al heel wat gebeurd op school en hebben we heel wat plannen gemaakt om dit nieuwe schooljaar mee te vullen!

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016 ICO. Thema van de maand april: Een kind van de wereld

Nieuwsbrief april 2016 ICO. Thema van de maand april: Een kind van de wereld Nieuwsbrief april 2016 ICO Thema van de maand april: Een kind van de wereld Gedurende de maand april en mei zullen we handelen rond wereldburgerschap. Enkele leerkrachten volgen hieromtrent een reeks opleidingen.

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016 ICO. Thema van de maand februari:

Nieuwsbrief februari 2016 ICO. Thema van de maand februari: Nieuwsbrief februari 2016 ICO Thema van de maand februari: Gedurende de maand februari schenken we extra aandacht aan ons klimaat. In februari hebben we telkens de dikke truiendag waar we als school aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 10/ In deze nieuwsbrief: Paasontbijt in de Burgstraat. Paasontbijt in de Burgstraat! Paasvakantie tijd voor rapport

NIEUWSBRIEF april 10/ In deze nieuwsbrief: Paasontbijt in de Burgstraat. Paasontbijt in de Burgstraat! Paasvakantie tijd voor rapport NIEUWSBRIEF april 10/ 2018-19 Paasontbijt in de Burgstraat! Het is en blijft een traditie Vrijdag voor de paasvakantie trakteert onze Ouderraad al onze leerlingen op een heerlijk paasontbijt. Er staan

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2016-2017 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge ( ) -> Welkom!

1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge ( ) -> Welkom! GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge (24.03.2018) -> Welkom! Galgenbergstraat

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Herhaling afspraken. Beste ouders,

Herhaling afspraken. Beste ouders, SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be Herhaling afspraken Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief 2-1 september 16

nieuwsbrief 2-1 september 16 nieuwsbrief 2-1 september 16 Beste ouders Via de nieuwsbrieven geven we jullie telkens heel wat informatie. Alvast bedankt om alles aandachtig te willen lezen! Het eerste deel betreft mededelingen die

Nadere informatie

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug.

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. De Klimopper Jaargang 1 nr 2 Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. Het krantje geeft een beeld van een aantal activiteiten uit onze tweede trimester. In deze laatste trimester pakken we buiten een

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Geachte ouder(s),

Nieuwsbrief 2. Geachte ouder(s), BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom Tel: 03/844 20 22 Fax: 03/ 880 64 54 e-mail: directeur@hetkrekeltje.be website: www.hetkrekeltje.be Nieuwsbrief 2 Geachte ouder(s), Het eerste trimester

Nadere informatie

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!!

P.S. niet vergeten: 30 april én 1 mei zijn vrije dagen!!! 1 Beste ouder(s), Het derde trimester is nog maar pas van start gegaan en daar zijn wel al opnieuw met een nieuwsbrief. Inderdaad de meimaand staat voor de deur En zoals steeds is de meimaand een drukke,

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Een dikke proficiat aan de vormelingen

Een dikke proficiat aan de vormelingen Beste ouder(s), De eindspurt is ingezet er blijven nog slechts 2 maanden over van dit schooljaar. 2 drukke en belangrijke maanden weliswaar. Druk vanwege de activiteiten zowel in de klas als op school.

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief april. Nieuws uit de schoolwerking. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief april. Nieuws uit de schoolwerking. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief april Na de workshops organiseren we opnieuw een heerlijke barbecue. Inschrijven is tot en met woensdag 8 mei mogelijk. In de namiddag gaat er vanaf 14u30 een vrij podium

Nadere informatie

Vrijdag 21 september Infoavond 18 september 2015

Vrijdag 21 september Infoavond 18 september 2015 Vrijdag 21 september 2007 Verloop infoavond Vrijdag 21 september 2007 1. Algemeen deel (ca. 20 min.) 2. Uitleg in de klassen 3. Drankje in de speelzaal Nieuws : vanuit de overheid Start M-decreet Meer

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Klaverblad. Een kleurrijke school in een groene oase waar elk kind wordt gekoesterd LET OP!

Klaverblad. Een kleurrijke school in een groene oase waar elk kind wordt gekoesterd LET OP! O K T O B E R 2 0 1 5 Het Klaverblad Een kleurrijke school in een groene oase waar elk kind wordt gekoesterd Wist je dat: We iets kunnen verdienen met afvalmateriaal. Ook dit jaar gaan we recycleren! Welkom

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

VRAGEN STAAT VRIJ NIEUWS UIT DE OUDSTE KLEUTERGROEP

VRAGEN STAAT VRIJ NIEUWS UIT DE OUDSTE KLEUTERGROEP NIEUWS BRIEF 2011 02 16 NIEUWS UIT DE OUDSTE KLEUTERGROEP Nieuws uit de oudste kleutergroep.. Om de voorbije week kort samen te vatten is er maar 1 woord nodig! FEEST FEEST en nog eens FEEST. Er werden

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Kringgesprek Beste ouders, Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Nummer 12 2012-2013 2013 Koningsfeest. Dit feest vindt plaats op vrijdag 26 april van 08.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/

Infobrochure. GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ Infobrochure GO! basisschool t Klavertje Diksmuidestraat 1, 8840 Staden Tel.: 051/ 70 12 48 e-mail: bs.staden@g-o.be Schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Hartelijk dank voor de belangstelling die u toont

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

BASISSCHOOL OMER WATTEZ

BASISSCHOOL OMER WATTEZ Vrijdag 21 september 2007 BASISSCHOOL OMER WATTEZ Verloop infoavond Vrijdag 21 september 2007 1. Algemeen deel (ca. 20 min.) 2. Uitleg in de klassen 3. Drankje in de speelzaal Nieuws : vanuit de overheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

DRUK IN Oktober 2018

DRUK IN Oktober 2018 INDRUK Oktober 2018 Beste lezers, De eerste maanden van het schooljaar zijn alweer voorbij. Een nieuw schooljaar, een nieuwe juf, een nieuwe klas, Voor sommigen zelfs een nieuwe school. Welkom aan al onze

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei. Workshop ouder kind schminken

Nieuwsbrief mei. Workshop ouder kind schminken Sint-Gregoriuscollege Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge Nieuwsbrief mei Schoolfeest Op zaterdag 11 mei vierden we ons jaarlijkse schoolfeest. Het was een fantastische editie met stralende zon, blije

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Stedelijke Basisschool Eksaarde VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, De maand januari loopt op zijn einde. Kleuters, leerlingen en het hele schoolteam zijn het

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

Beste ouders, grootouders,

Beste ouders, grootouders, Info nr.3 maart 2017 Beste ouders, grootouders, Ettelgem Broederlijk Delen. In het kader van Broederlijk Delen houdt onze school jaarlijks enkele acties waaraan de kinderen en ouders kunnen deelnemen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Vrijdag 21 september Infoavond 19 september 2014

Vrijdag 21 september Infoavond 19 september 2014 Vrijdag 21 september 2007 Verloop infoavond Vrijdag 21 september 2007 1. Algemeen deel (ca. 20 min.) 2. Uitleg in de klassen 3. Drankje in de speelzaal Nieuws : vanuit de overheid Nieuwe website http://www.onderwijs.vlaanderen.be/

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Infogids schooljaar

Infogids schooljaar Infogids schooljaar 2017-2018 Kouterbaan 8 te Opwijk Van harte welkom in onze school www.de-knipoog.be Vrije Basisschool De Knipoog Kouterbaan 8 1745 Opwijk 052/35 86 65 0477/32 88 81 schooldroeshoutmazenzele@hotmail.com

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2018

Infobrief juli en augustus 2018 Infobrief juli en augustus 2018 1. Rond 25 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2018 met alle praktische informatie via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden Onze school is tijdens

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 6/

NIEUWSBRIEF november 6/ NIEUWSBRIEF november 6/ 2017-18 Grote Pietenparcours Naar jaarlijkse traditie vragen de zwarte pieten ook nu weer aan meester Guy om de dagen voor de intrede van de Heilige Man onze Burgstraatbengels te

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. Juni Juli - Augustus Beste (groot)ouders Het

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen Dit is wellicht de eenvoudigste

Nadere informatie

Eerste Communie Vormsel

Eerste Communie Vormsel Maandbrief mei 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Eerste Communie Vormsel Op zondag 7 mei doen de kinderen van het

Nadere informatie

Infoavond kleuterschool

Infoavond kleuterschool Van harte bedankt! Infoavond kleuterschool schooljaar 2018-2019 Bedankt voor jullie vertrouwen! 4 september 2018 Welkom! Welkom in onze (kleuter)school! SAMEN-werking Succes leerlingen = samenwerking tussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie