Een mooie tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een mooie tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng."

Transcriptie

1 Oktober 2017 Nummer 4 Kinderboekenweek Een mooie tentoonstelling als afsluiting van de kinderboekenweek Gruwelijk Eng. Afgelopen week stond het thema Gruwelijk Eng in alle groepen centraal. De kinderboekenweek werd geopend door een Heks. Jayden en Harry uit groep 0/1/2 toverde allemaal cadeaus uit de ketel. Voor iedere groep was er een mooi en spannend voorleesboek. Iedere dag hebben de leerkrachten een stukje uit dit boek voorgelezen. Daarnaast hebben alle groepen heel hard gewerkt voor de griezelige tentoonstelling. Iedereen heeft een kijkje mogen nemen in de Vlinderhof. Jarigen Van de maand oktober/november 9 okt Danique Kerckhoffs 10 okt Sam van de Kerkhof 11 okt Reese Robinson 12 okt Eylem Gümüssoy 18 okt Latif Sefiyev 19 okt Annelynn (KDV) Sam Tondroo 21 okt Robin van Bergen 22 okt Dilara Bilican 24 okt Lina Bounouh Jari van Hak 25 okt Marisa (PSW) Ece Kardes Nathan Unmehopa 28 okt Nazli Yarangumeli 30 okt Tim van den Heuvel 31 okt Nina Kweens 1 nov Derya (PSW) 4 nov Emilia Kwasny Van harte gefeliciteerd!! Welkom in het kindcentrum Op de basisschool zijn gestart: Sam & Danique Wij wensen hen en hun ouders heel veel leerplezier bij ons op school. Ook gaat er een leerling verhuizen: Jasmijn, veel plezier op je nieuwe school in Helmond. Op de Kinderopvang zijn er 2 nieuwe kindjes gestart bij ons op de groep. Wij wensen Annelynn en Ize veel speelplezier bij ons. Op de Peuterspeelzaal: Wij wensen Marisa en Derya veel plezier op de basisschool. Afscheid: We hebben afscheid genomen van Patrik. Patrik, heel veel plezier op je nieuwe school.

2 Aanmelden Spelletjesmorgen 0-6 jaar: Vindt u het leuk om het gehele jaar door mee te helpen tijdens de spelletjesmorgen? Geef u dan nu op! De spelletjesmorgen vindt 1x per maand plaats op woensdagochtend van uur voor alle kinderen van het Kindcentrum van 0-6 jaar. U neemt zelf een spelletje van thuis mee, dit spelletje speelt u met een klein groepje kinderen. De spelletjesmorgen staan op de jaarkalender aangegeven. Voor vragen kunt u bij juffrouw Annemieke terecht (groep 0/1/2). OUDERS DIE ZICH AL HEBBEN AANGEMELD, HOEVEN DIT NIET NOGMAALS IN TE VULLEN! Naam: Ik ben ouder/verzorger van: uit groep: of peuterspeelzaal of Korein Kinderplein adres: of telefoonnummer: Lever dit briefje bij juffrouw Annemieke in of mail annemieke.vanlieshout@eenbes.nl Kijkochtend Voor het eerst sinds jaren mocht u een uurtje meekijken in de groep van uw zoon/dochter. Het team en de kinderen waren zeer enthousiast. We vonden het heel fijn om te zien hoe u als ouder zo betrokken bent bij uw kind. Fijn dat er zoveel ouders zijn komen kijken! Voor ons smaakt het naar meer! Nieuwe juf voor groep 0/1 Na de herfstvakantie gaan we groep 0/1/2 splitsen i.v.m. nieuwe aanmeldingen. De groep wordt gesplitst in jonge en oudste kleuters. Voor groep 0/1 hebben we een nieuwe juf in ons midden. Hieronder stelt ze zichzelf voor. Hallo allemaal, Graag wil ik mijzelf even voorstellen als de nieuwe leerkracht van KC de Vlinder. Ik ben juf Dieuwertje van de Voort en ben 30 jaar. Op dit moment werk ik met veel plezier in de invallerspool bij de Eenbes. Na de herfstvakantie start ik in de instroomklas op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik woon samen met mijn verloofde in Veghel en in de meivakantie gaan wij trouwen. Reizen, wandelen met de hond, hardlopen en lezen zijn enkele dingen waar ik erg van houd. Ik heb er onwijs veel zin in en we gaan er samen een mooie tijd van maken. Juf Dieuwertje

3 Koffie-uurtje Dinsdag 3 oktober was het tweede koffie-uurtje van dit schooljaar. Samen met de ouders heeft juffrouw Wendy gesproken over: - Het kleine poortje bij de kleuters. Het zou fijn zijn als de leerkracht altijd voorop loopt. - Open Podium was heel leuk! Wel jammer dat het om uur al klaar was. Verder werd het stilte teken niet door alle kinderen goed uitgevoerd. Leerkrachten gaan hier extra aandacht aan geven in de groep. - Ouders vinden het buiten afscheid nemen heel fijn. Het is veel rustiger. - Schoolfruit is een succes! Daarnaast heeft Juffrouw Wendy uitleg gegeven over stichting leerkracht en waarom we op 5 oktober staken. Ze heeft ook verteld dat er weer een tevredenheidsenquête eind oktober/begin november per naar alle ouders wordt verstuurd. Ook is er gesproken over de start van een tweede kleutergroep en over de sollicitatieprocedure. Volgende koffie-uurtje is op vrijdag 10 november van uur in de personeelskamer. Tevredenheids enquête voor ouders Onze stichting, Eenbes Basisonderwijs, organiseert om de twee jaar een kwaliteitsonderzoek. Ook nu weer een prachtige kans om je stem te laten horen. Want we vinden het van groot belang te meten waar we staan als het gaat om ouder-, leerling-, medewerkerstevredenheid en de kwaliteit van onderwijs. De leerlingen van groep krijgen onder schooltijd de gelegenheid om de enquête individueel in te vullen. U als ouder ontvangt in de week van 30 oktober een voor het invullen van deze enquête. Vindt u het heel moeilijk om de enquête in te vullen of beschikt u niet over een computer? Juffrouw Wendy helpt u graag in de Vlinderhof : Dinsdag 31 oktober om 8.30 uur Woensdag 1 november om 8.30 uur Maandag 6 november om 8.30 uur Woensdag 8 november om 8.30 uur Donderdag 9 november om 8.30 uur. Invullen van de enquête kan van 30 oktober t/m 10 november. Heeft u geen enquête per mail ontvangen, geef het door aan juffrouw Wendy (wendy.hollanders@eenbes.nl) Leerlingenraad Woensdag 4 oktober was de eerste leerlingenraad met de nieuwe leden. De kinderen hebben allemaal verteld wat ze graag dit schooljaar willen veranderen: - Huiswerk digitaal voor op de telefoon - Atletiekbaan meer gebruiken, maar dan wel een net/hek om de voetbal/basketbalveld. - Pesten: leren dat je als toeschouwer pesten moet melden bij de Anti-Pestcoördinator. En de pester moet een echte straf krijgen. - Een schoolkrant voor de kinderen - Schoolmoestuin inrichten - Op TV komen bij jeugdjournaal/zapp De kinderen zitten vol ideeën. Aan het einde van de vergadering heeft juffrouw Wendy een voorbeeld gegeven voor een rondleiding. Want vanaf nu zullen de kinderen van de leerlingenraad de rondleiding verzorgen voor nieuwe ouders.

4 Wist u dat: Alle kinderen van groep 1 t/m 8 maandag 9 oktober verkeersspelletjes hebben gespeeld. Het Strabrechtcollege voor de kinderen en ouders van groep 7 & 8 een voorlichtingsavond organiseert op 2 november om uur. Wij meedoen met de JUMBO Spaaractie. U kunt de bonnetjes op school inleveren of bij de JUMBO Verhagen in de Coevering. Wekelijks de leerkrachten via Parro leuke foto s of informatie naar u toe stuurt. Heeft u nog geen inlog? Loop even bij de leerkracht binnen. Oproep klassenouders gezocht Wat is de taak van de klassenouder? De klassenouder is het aanspreekpunt voor de leerkracht en de ouders van de betreffende groep. De klassenouder regelt, op verzoek van de leerkracht, de hulp bij activiteiten en autovervoer naar excursies en voorstellingen. Jaarlijks wordt de klassenouder opnieuw gekozen door de betreffende leerkracht. Bent u geïntereseerd om klassenouder te worden? Geef dit door aan de leerkracht. Afsluiting thema: Op donderdag 12 oktober en vrijdag 13 oktober is de afsluiting geweest van het thema. Na de vakantie gaan we aandacht besteden aan de herfst. Uw kind mag dan herfstspullen meenemen, zoals: blaadjes, eikels, dennenappels en andere herfstspullen. Wij maken van alle herfstspullen een leuke herfsttafel. Informatie avond Vorige week woensdag, 4 oktober, was er een informatie avond. Daar is gesproken over de verandering per 1 januari Als er vragen zijn kunt u bij ons terecht of bij Korein Kinderplein of op de website Herfstvakantie: De herfstvakantie is van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober.

5 Nieuws vanuit de dagopvang Vorige week hebben ze bij ons op de groep de commode eruit gehaald. Nu zijn we daar een heel mooie leeshoek aan het maken. Hij is nog niet helemaal af, maar we hebben er al wel gezellig zitten lezen met de kinderen. Dat is feest met onze nieuwe bankjes, poefjes en boekjes! Deze week zijn we begonnen met thema Herfst. Het boek eekhoorn in de herfst staat centraal en de kinderen vinden het een fantastisch boek. We gaan weer volop herfstactiviteiten doen en hopelijk kunnen we ook nog naar het bos om mooie herfstspulletjes te zoeken. Daarnaast zijn er 2 nieuwe kindjes gestart bij ons op de groep. Wij wensen Annelynn en Ize veel speelplezier bij ons. Groetjes Marie-José, Desiree, Anke en Rosalie Nieuws van de BSO/ TeenZ Volgende week is het gezellig druk bij ons op de BSO. De kinderen hebben herfstvakantie. We hebben weer een gaaf activiteitenprogramma in de planning: Maandag: Vossenjacht in Helmond Dinsdag: Apenkooi in de gymzaal op de vlinder Woensdag: Pompoen snijden en versieren Donderdag: Foodevent Vrijdag: Lasergamen in de bossen. Na de vakantie gaan we ons voorbereiden op Halloween. Ook zijn er weer leuke naschoolse activiteiten bij ons op de BSO, natuurlijk in het thema Halloween. Binnenkort verschijnt er meer over op Facebook. Houd deze dus in de gaten!! Fijne herfstvakantie allemaal! Groetjes Silke, Marleen en Elise. Bedplassen, daar wil je toch vanaf! Informatieavond GGD 's Ochtends of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt. Daar wil je toch vanaf, als kind én als ouder! Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost op dinsdag 7 november een informatieavond voor ouders van kinderen die regelmatig in bed plassen. Zindelijk worden is een leer- en rijpingsproces, dat bij ieder kind in zijn eigen tempo plaatsvindt. De meeste kinderen zijn tussen twee en vijf jaar zindelijk. Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal verschrikkelijk en schamen zich

6 ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen. Bedplassen is een onbewust verkeerd aangeleerde gewoonte, die u samen met uw kind kunt veranderen. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert in samenwerking met gastsprekers van gespecialiseerde ziekenhuispoli s informatieavonden over bedplassen. Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook bespreken zij uitgebreid de verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken. U bent van harte welkom op dinsdag 7 november in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond, inclusief het informatiemateriaal, zijn 3 euro. Aanmelden Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via de website van de GGD Brabant-Zuidoost Hier vindt u ook meer informatie over bedplassen. Voor vragen kunt u terecht bij de sector Jeugdgezondheidszorg van de GGD Brabant-Zuidoost via telefoonnummer Speelgoedbeurs 6 november Speel-o-theek Ukkie Mierlo Speel-o-theek Ukkie houdt op maandag 6 november de jaarlijkse speelgoedbeurs. Net als vorig jaar wordt de speelgoedbeurs gehouden in de twee zalen van t Patronaat in Mierlo. Wilt u speelgoed verkopen? Heeft u speelgoed, spelletjes, puzzels, fietsen, etc. waar uw kind(eren) en/of kleinkind(eren) niet meer mee speelt(spelen) en het speelgoed verdiend een 2 e kans? Neem dan contact op met één van onderstaande medewerksters van de Speel-o-theek. Wilt u speelgoed kopen? Noteer alvast 6 november in uw agenda! Maandagavond om uur begint de verkoop en duurt tot uur. Al het ingebrachte speelgoed staat soort bij soort in de 2 zalen van t Patronaat (Heer van Scherpenzeelweg 14, nabij de kerk). De entree is 1,00 p.p. (kinderen gratis). Lijsten voor de speelgoedbeurs zijn verkrijgbaar bij: Ingrid Verrijt ( ) of via ipmverrijt@onsbrabantnet.nl Tijdens de openingstijden van de Speel-o-theek (maandagavond van uur en vrijdagmiddag ( uur) kunt u ook informatie krijgen en lijsten ophalen. De Speel-o-theek is gevestigd in t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 te Mierlo.

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel / Facebook Basisschooldeklepper

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel  / Facebook Basisschooldeklepper Carnaval vrijdag 24 februari Op vrijdag 24 februari vieren we met alle kinderen carnaval, o.a. met een optocht. De inschrijfformulieren voor de optocht zijn deze week uitgedeeld in de klassen. Wij hopen

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

U, als ouder, zal op korte termijn ook uitgenodigd worden om mee te denken over de toekomst en ambitie van ons IKC. Meer informatie volgt t.z.t.

U, als ouder, zal op korte termijn ook uitgenodigd worden om mee te denken over de toekomst en ambitie van ons IKC. Meer informatie volgt t.z.t. Gevraagd Voor de luisterboeken in de bibliotheek zijn we op zoek naar discmans (om cd s af te spelen). Hiermee kunnen de kinderen in de klas gaan zitten en hoeven niet met zo n groot apparaat in de bibliotheek

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 2016-2017 Nummer 03 18 oktober 2016 In dit nummer: - Urenberekening / studiedagen - Klassenouders - Voorstellen: Boyd Wijnen - Tienercentrum De Belleman - Contactpersoon hoofdluis controle - De Hofnar

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Nr. 07 maandag 9 oktober 2017 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 9 oktober: Start Leefstijl thema 2: Praten en

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober Nr. 6 maandag 17 oktober Belangrijke data Maandag 17 oktober: Start Leefstijlthema 2 Praten en luisteren (zie hieronder) Dinsdag 18 oktober: 8.40-10.00 uur op locatie Elegaststraat => Koffieochtend voor

Nadere informatie

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO!

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO! 26 oktober 2018 jaargang 5 Let s GO! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT VOOR DE CREA:

VEEL HULP GEZOCHT VOOR DE CREA: Oktober 2015 Nummer 4 Raar maar waar De Kinderboekenweek is vandaag afgesloten. Het thema van de week was: Raar maar waar. In de aula van de school was een podiumprogramma bij het slot van de boekenweek.

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 16 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

Komt u ook op bezoek?

Komt u ook op bezoek? 14 oktober 2017 jaargang 4 Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links

Nadere informatie

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal.

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 20 januari 2017 - nummer 8 Jaargang 36 Agenda 01-02 Inloop van 8.15 8.30 uur 02-02 MR-vergadering Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 01-02 Ilse Aalpol 55/6 22-02 Lou Looijmans 4 02-02 Emiel

Nadere informatie

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 23 okt. Open podium 24 okt. t/m 1 nov Herfstvakantie 5 nov. VO markt voor leerlingen en ouders groep 7 en 8 13 nov. Ontdek Museum ter afsluiting van

Nadere informatie

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Nieuwe leerlingen Team In groep 1i zijn na de vakantie gestart:

Nadere informatie

Talismanbulletin 8 april 2016

Talismanbulletin 8 april 2016 Talismanbulletin 8 april 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 8 april Creamiddag groep 3 en 4 Woensdag 13 april Wereldkinderfeest, opening op het plein Vrijdag 15 april Kleuters vrij

Nadere informatie

INFOBRIEF 10, november 2018.

INFOBRIEF 10, november 2018. INFOBRIEF 10, november 2018. AGENDA komende schoolweken Dinsdag 13 en donderdag 15 november: Oudergesprekken groep 8 Maandag 19 november: Schoolfinale voorleeswedstrijd Donderdag 6 december: Ochtend schoolvrij,

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool:

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool: September 2017 Nummer 2 Kijkje in de groep Dinsdagavond was ons jaarlijks kijkje in de groep met als nieuwtje onze KluppluZ 0-5 jaar! Ouders hebben in iedere groep (incl. BSO, Teenz, dagopvang en peuterspeelzaal)

Nadere informatie

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2 Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 05 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 1 november 2018 Agenda 6 november Studiedag groepen 1/2 12 november

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5 Belangrijke data Maandag 5 november 18 Woensdag 7 november 18 Maandag 12 november 18 Vrijdag 16 november 18 Maandag 19 november 18 Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6

Nadere informatie

Wijkontwikkelingsplan

Wijkontwikkelingsplan November 2018 Nummer 6 Wijkontwikkelingsplan Via een email heb ik u op de hoogte gebracht over het wijkontwikkelingsplan. In dit plan was onder andere geschreven over onze speelplaats en gymzaal. Er is

Nadere informatie

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat.

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat. Nr. 21 maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart: 13.15-14.30 uur. Opa en oma middag H t/m N Dinsdag 14 maart: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Elegaststraat: alle ouder(s)/verzorger(s) zijn

Nadere informatie

Herfstvakantie. Koffie-uurtje. Oktober 2016 Nummer 4

Herfstvakantie. Koffie-uurtje. Oktober 2016 Nummer 4 Oktober 2016 Nummer 4 Herfstvakantie De eerste schoolperiode van dit schooljaar is voorbij gevlogen. Vandaag start de herfstvakantie. We zien iedereen weer graag terug op maandag 31 oktober. Afgelopen

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari 9 januari 2015 - nummer 9 Agenda donderdag 15 januari informatieavond Thematisch werken aanvang 19.00 uur maandag 19 januari OV vergadering aanvang 20.00 uur woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 INFOOTJE NR. 04 Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 Agenda Donderdag 22 oktober 19.30 uur algemene jaarvergadering OR Vrijdag 23 oktober 15.15 uur start herfstvakantie Zaterdag 24 oktober 13.00

Nadere informatie

Kinderboekenweek Voor altijd jong

Kinderboekenweek Voor altijd jong Oktober 2016 Nummer 3 Kinderboekenweek Voor altijd jong Juf Maartje opende woensdagochtend samen met opa en oma de Kinderboekenweek. Enkele kinderen van groep 8 danste op het lied Voor altijd jong van

Nadere informatie

Frisse & gezonde start

Frisse & gezonde start september 2017 Nummer 1 Frisse & gezonde start Deze week zijn de basisschool en de peuterspeelzaal weer gestart na een zonnige zomervakantie. De kinderopvang heeft in de vakantie diverse leuke en inspirerende

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders,

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders, 16 januari 2017 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouders, Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud. We hebben de draad weer opgepakt. Ik hoop, dat u een gezellige periode achter de rug heeft! Uiteraard

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 februari MR vergadering 5 t/m 14 februari Carnavalsvakantie (let op: vrijdag 5 februari zijn dus alle kinderen vrij!) 26 februari Open podium en

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum April 2018 Nummer 16 Moederdag Zondag 13 mei is het Moederdag. De kinderen hebben iets moois gemaakt voor mama en dat hebben ze al mee naar huis gekregen. We wensen alle mama s een hele fijne dag toe.

Nadere informatie

Kinderboekenweek Gruwelijk eng!

Kinderboekenweek Gruwelijk eng! September 2017 Nummer 3 Kinderboekenweek Gruwelijk eng! Van woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Om 8.45 uur wordt de Kinderboekenweek in

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 12-01-2017 Nr 8. Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Boog nr

Boog nr Boog nr. 3 06-10-2018 De herfstvakantie is al weer even achter de rug en langzaamaan beginnen de voorbereidingen voor Sinterklaas vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe onderwijsassistent gestart.

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Gruwelijk enge afsluiting

Gruwelijk enge afsluiting Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 25, nr. 4 13 oktober, 2017 In dit nummer: Gruwelijk eng.. 1 Kaart in actie 2 Bedplassen 2 Nieuws vanuit de opvang 3 Informatiebulletin

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur 1 maart 2019 - nummer 13 Agenda Vrijdag 1 maart Maandag 11 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18 maart Woensdag 20 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 22 maart Carnaval op school Start voorjaarsvakantie;

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 21 oktober

Kiezelpost vrijdag 21 oktober Kiezelpost vrijdag 21 oktober Vanuit de directie Hierbij het vriendelijke verzoek aan alle ouders/ verzorgers van de Jansenstraat geen honden mee te nemen op de speelplaats. Ook willen we alle ouders/

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 De Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster, middag st. Willibrordusschool

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6 November 2017 Nummer 6 3+ groep De huidige 3+ groep van de peuterspeelzaal stopt vanaf 1 januari i.v.m. de overname van Stichting Peuterspeelzaal. Binnen het Kindcentrum willen we deze groep voort blijven

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 24 maart

Kiezelpost vrijdag 24 maart Kiezelpost vrijdag 24 maart Vanuit de directie De visitatie vanuit het bestuur zal plaatsvinden op 28 maart. Dit houdt in dat ons bestuur een dagje mee komt draaien op de Kiezel. Doel hiervan is om te

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gruwelijk gave opening Kinderboekenweek

Nieuwsbrief. Gruwelijk gave opening Kinderboekenweek Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 Oktober 2017 Nieuwsbrief Gruwelijk gave opening Kinderboekenweek Afgelopen woensdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart 10 maart 2017 - nummer 12 Belangrijke data Maandag 13 maart *Gr 1-2-3; thema de boerderij Woensdag 15 maart *Eerste rapport gr 1 en 2, *Tweede rapport gr 3 t/m 8 Maandag 20 maart *Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Kinderboekenweek: Raar maar waar

Kinderboekenweek: Raar maar waar Oktober 2015 Nummer 3 Kinderboekenweek: Raar maar waar Aanstaande woensdag, 7 oktober, begint de Kinderboekenweek. Het thema is Raar maar waar. Vrijdag 16 oktober is er een afsluiting met als dresscode:

Nadere informatie

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd Wijzigingen doorgeven Aan het begin van het schooljaar hebt u het noodbel formulier ingevuld voor uw kind. We kunnen ons voorstellen dat u ervan uitgaat dat wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummers en

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s), 5 november 2018 - nummer 6 INLEIDING Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag, 2 november, mocht ik samen met Jurgen van Stiphout (manager kinderopvang Spring) de burgemeester van Laarbeek en de burgemeester

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 8,29november 2012 Agenda

Jaargang 28, nummer 8,29november 2012 Agenda Jaargang 28, nummer 8,29november 2012 Agenda Vrijdag 30 november Creamiddag groep 5-6 Maandag 3 december 2012 Spreekavond 3 (van 6) Woensdag 5 december Vrijdag 7 december Maandag 10 december Sinterklaas

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4 Beste ouder(s), verzorger(s), Na vele weken, zo niet maanden, van noeste arbeid in loods en atelier, is het dan bijna zover: Carnaval. En heel bijzonder: we hebben in ons Krutjesgat al wéér een Prins uit

Nadere informatie

Woordje van de directeur

Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Jaargang 22 Nummer 7 Maart 2017 Agenda 7 april schoolfotograaf 27 maart t/m 20 april Schoolproject: de Tijdmachine 24 april t/m 5

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 7 Open Huis Op donderdag 20 oktober zwaaien vanaf 18.00 uur de schooldeuren wijd open zodat u de gelegenheid hebt om een kijkje te nemen in de klas(sen) van uw kind(eren). Daarnaast

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 10 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Afgelopen week zijn de ZIEN-gesprekken van start gegaan. Ook deze week staan er nog ZIEN-gesprekken gepland na schooltijd en in de avonduren. Info-avond

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd.

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd. 21 oktober 2016 - nummer 3 Jaargang 36 Agenda 24-10 t/m 28-10 Herfstvakantie 31-10 Luizencontrole 01-11 Controle fietsverlichting 02-11 Inloop van 8.15 8.30 uur Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda oktober 2017: Donderdag 5 oktober:

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster April 2019 Nummer 15 Vakantierooster 2019-2020 Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

oktober nummer 4

oktober nummer 4 2016 2017 19 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Woensdag 19 okt. CREA-dag Donderdag 3 nov. Inloopspreekuur logopedie 08.30u tot 09.00u Herfstvakantie 24 t/m 28 oktober Algemeen Herfstvakantie De herfstvakantie

Nadere informatie

Kom naar het limonadeconcert komende zondag 19 maart!

Kom naar het limonadeconcert komende zondag 19 maart! Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 24, nr. 11 17 maart 2017 In dit nummer: Limonadeconcert 1 Pannenkoekdag! 1 Marly en Leonie 2 Informatiebulletin Kom naar het limonadeconcert

Nadere informatie