Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016"

Transcriptie

1 Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar Agenda 23 okt. Open podium 24 okt. t/m 1 nov Herfstvakantie 5 nov. VO markt voor leerlingen en ouders groep 7 en 8 13 nov. Ontdek Museum ter afsluiting van thema Vincent van Gogh 23 nov. Studiedag: alle kinderen vrij 23 & 25 nov. Oudergesprekken Thema: Vincent van Gogh Vorige week zijn we gestart met het thema Vincent van Gogh. Als aftrap bezoekt elke klas het Noord- Brabants museum om de nieuwsgierigheid te prikkelen en geïnspireerd te raken. Kinderen gaan op ontdekkingstocht, een animatiefilm maken, filosoferen en natuurlijk schilderijen van Van Gogh bekijken. Alle klassen zijn geweest en de kinderen, ouders en leerkrachten waren enthousiast. De komende vijf weken gaan alle klassen op onderzoek uit en spelenderwijs van alles leren over Vincent van Gogh. Elke klas doet dat op een eigen manier afhankelijk van de onderzoeksvragen die de kinderen hebben gesteld. Het thema wordt op vrijdag 13 november afgesloten met een Ontdek Museum waar u als ouder van harte welkom bent! Meer informatie hierover volgt. Via facebook houden we u natuurlijk op de hoogte. Bekijk bijvoorbeeld de filmpjes die groep 3 heeft gemaakt. Binnenkort vindt u op de website bij Fotoalbums meer foto s rondom het thema. Gedurende het hele jaar staan er steeds nieuwe thema s centraal. Het thema Vincent van Gogh sluit aan bij cultuuronderwijs. Begin januari gaan we zes weken aan de slag met wetenschap en techniek en gaan we van alles onderzoeken en ontdekken over het thema Water. Kinderen gaan wekelijks op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag een uur aan de slag met hun onderzoek of ontwerp. Ook hier zullen we weer een excursie aan koppelen. Half februari gaan alle klassen naar Brabant Water in Boxtel.

2 Zoals u in de schoolgids kunt lezen vinden we het belangrijk dat kinderen leren Onderzoeken en Ontwerpen. Een van onze doelstellingen is onderwijs en praktijk te verbinden en de werkelijkheid en leefwereld van kinderen mee te nemen in het onderwijsaanbod. We willen dat kinderen ervaring opdoen in verschillende situaties met thema s en opdrachten die een beroep doen op hun creativiteit en verbeeldingskracht. Kinderen leren op onze school ondernemen, onderzoeken en ontwerpen. Vanuit verwondering en nieuwsgierigheid gaan ze de wereld ontdekken en ervaren wat hun talenten zijn. Ze zoeken nieuwe kennis en oplossingen en leren essentiële vaardigheden die nodig zijn in de wereld waarin ze opgroeien.

3 Afsluiting Kinderboekenweek Finale voorleeswedstrijd Afgelopen vrijdag hebben we tijdens de afsluiting van de kinderboekenweek de finale van de voorleeswedstrijd gehouden. In de groepen 6, 7 en 8 zijn voorrondes gehouden en daaruit zijn de volgende finalisten gekomen: Silke Vogels uit groep 6, Fréderique Blatter uit groep 7 en Job van den Akker uit groep 8. Zij hebben aan iedereen prachtig voorgelezen en het was voor de jury dan ook moeilijk kiezen. Uiteindelijk was de jury het er unaniem over eens: Fréderique Blatter is de voorleeskampioen van De Harlekijn. Zij gaat door naar de finale van Son en Breugel, die gehouden zal worden op 18 februari Nieuwe boeken Herinnert u zich nog de actie van de Jumbo waarin klanten konden sparen voor Kinderboeken? De meeste spaarzegels zijn verzameld voor De Harlekijn! Dat is natuurlijk geweldig. Vervolgens hebben we overlegd met de Jumbo en geregeld dat we voor 500,- aan boeken kunnen bestellen! Als school doen we daar nog eens 500,- bij zodat we de bibliotheek weer eens goed kunnen opfrissen. \

4 Open podium Het eerste Open podium op 25 september was een succes! Elke groep heeft een optreden verzorgd. Muziek maken, zingen, dansen, voorlezen, toneel spelen. Alles is mogelijk. Het volgende Open podium is op 23 oktober, de laatste vrijdag van de maand. Omdat we met alle kinderen nog een keer goed willen oefenen is het deze keer nog zonder ouders. We organiseren dit schooljaar nog zeven keer een Open podium. De volgende keer is op 27 november. Daarvoor willen wij u als ouder graag uitnodigen!

5 Informatieavond Onderstaand plaatje van onze kernwaarden hebt u wellicht gezien op de Informatieavond. Wilt u meer weten of de presentaties bekijken/terugkijken kijk dan op de website: Presentaties Informatieavond of Schoolgids Groep 1/2 A en 7 Na de herfstvakantie gaat juffrouw Gertie weer volledig aan de slag. Op maandag in groep 1/2A en op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 7. We bedanken juffrouw Iris, haar vervangster, voor haar inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en humor. Komende vrijdag is haar laatste werkdag op De Harlekijn en nemen we afscheid. Haar fiets is al versierd! Juffrouw Iris begint na de herfstvakantie in groep 3 op t Slingertouw.

6 Aantal leerlingen Op 1 oktober is de officiële telling van het aantal leerlingen. We zijn blij dat we na een aantal jaren van daling u kunnen melden dat we dit schooljaar jaar licht zijn gegroeid. Vorig jaar hadden we op 1 oktober 190 kinderen op school en dit jaar 194! Snappet Na de herfstvakantie starten we in groep 5 en 6 met Snappet. Het gaat om een pilot waarin we de papieren werkboeken van de vakken rekenen en spelling vervangen door een tablet. Elk kind krijgt een eigen tablet om mee te werken. Het voordeel is dat we direct kunnen zien hoe de opdrachten waar kinderen aan werken worden gemaakt. We zien dus direct wat goed gaat en waar kinderen ondersteuning bij nodig hebben. De leerkracht kan hier in de klas meteen op inspelen. De kinderen krijgen ook direct te zien of hun antwoorden goed zijn. Verder kunnen de opdrachten aangepast worden aan het niveau waarop kinderen zitten. We gaan er in groep 5 en 6 voorlopig tot aan het einde van 2015 mee aan de slag. Daarna bepalen we of we doorgaan en het uitbreiden naar meerdere groepen. Meer weten? Kijk op:

7 Stagiaires Hierbij een update van onze stagiaires. Hanneke Janssen loopt als onderwijsassistent stage in groep 3. Groetjes, Hanneke Janssen Hallo ouders/verzorgers en kinderen, Mijn naam is Hanneke Janssen en ik ben het komende jaar op dinsdag te vinden op De Harlekijn. Ik zit in het eerste jaar van de Kempel in Helmond. Ik zal stage lopen in groep 3, ik heb hier erg veel zin in. Ik ben achttien jaar en woon in Nuenen. Mijn hobby is turnen, ik assisteer ook in Nuenen bij de turnlessen van Psv gymnastiek. Andere hobby s van mij zijn oppassen, tekenen en lekker actief bezig zijn. Mijn doel is om iedereen met plezier te laten leren en de kinderen te kunnen laten genieten van de tijd op de basisschool. Mocht u nog vragen hebben kunt u me altijd even aanspreken in de klas. We nemen voor de herfstvakantie afscheid van Renate Huijbers, stagiaire in groep 7. Vanaf 17 november komen Lise en Sander als onderwijsassistent stage lopen. Lise in groep 4 en Sander in groep 7. Mijn naam is Lisa van Roekel, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Son en Breugel. Ik volg nu de opleiding onderwijsassistent aan het Summa College. 2 jaar geleden heb ik één jaar stage gelopen op basisschool De Gentiaan, dit beviel mij erg goed. Ik kom dit jaar stage lopen op De Harlekijn in groep 4. Buiten school heb ik ook nog een grote passie voor zingen en werk ik bij The Sting in het weekend. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe schooljaar! Tot na de Herfstvakantie! Hallo, mijn naam is Sander van de Ven, ik ben 16 jaar en ik zit in het eerste leerjaar op de opleiding Onderwijsassistent op het SummaCollege. Ik woon in Breugel en kom stage lopen in groep 7 bij juf Danielle op Dinsdag en na de carnavalsvakantie op Maandag en Dinsdag. Ook zit ik op tennis en Taekwon-Do daar geef ik ook vaak les in aan kinderen. Ik heb erg veel zin om op De Harlekijn stage te komen lopen!

8 Zonnepanelen Eind september is het dak van onze school voorzien van zonnepanelen. Vrijwel alle stroom die we gebruiken wordt nu duurzaam opgewekt! Binnenkort kunnen we in de klas zien hoeveel stroom de zonnepanelen leveren. Afmelden TSO bij Francee Dortmans Als u uw kind(eren) wilt afmelden voor de TSO, meldt dit s.v.p. aan Francee Dortmans en niet aan de leerkracht. IS Francee niet aanwezig dan kunt u de naam van uw kind noteren in de afmeldagenda. Deze ligt in de keuken. Bag2school! Bij de laatste bag2school inzameling heeft u 780 kilo kleding ingeleverd. Dat heeft 234,- opgeleverd. Al dat geld gaan we besteden aan het opknappen van de speelplaats. Bedankt voor uw bijdrage! De volgende inleverdatum is 24 maart. Heel fijne Herfstvakantie!

9 En verder

10 's Ochtends of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt. Daar wil je toch vanaf, als kind én als ouder! Daarom organiseert de GGD Brabant- Zuidoost op donderdag 22 oktober een informatieavond voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd die regelmatig in bed plassen. Zindelijk worden is een leer- en rijpingsproces, dat bij ieder kind in zijn eigen tempo plaatsvindt. De meeste kinderen zijn tussen twee en vijf jaar zindelijk. Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal verschrikkelijk en schamen zich ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen. Bedplassen is een onbewust verkeerd aangeleerde gewoonte, die u samen met uw kind kunt veranderen. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert in samenwerking met gastsprekers van gespecialiseerde ziekenhuispoli s een aantal informatieavonden over bedplassen. Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook bespreken we uitgebreid de verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken. Op 22 oktober organiseren we een informatieavond in samenwerking met het Catharinaziekenhuis Eindhoven en het Sint Annaziekenhuis Geldrop. De avond vindt plaats in het auditorium van het Catharinaziekenhuis Eindhoven. Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond, inclusief het informatiemateriaal, zijn 3 euro. Aanmelden Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via onze website Hier vindt u ook meer informatie over bedplassen en de datum en locatie van de andere informatieavonden.

11 De Muziekwedstrijd start op 1 oktober Op 1 oktober start De Muziekwedstrijd! Deze splinternieuwe landelijke online wedstrijd daagt kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit om een filmpje van hun muziekoptreden in te sturen, waarmee zij mooie prijzen kunnen winnen. Ieder kind kan meedoen, alleen of samen met andere kinderen, met ieder instrument, op elk niveau en in elke muziekstijl. Het plezier in muziek maken staat centraal! Alle ingezonden filmpjes zijn vanaf 1 oktober te zien op de website en de gratis, interactieve app. Bekijk het promofilmpje van De Muziekwedstrijd hier. Wij verheugen ons op heel veel filmpjes!

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel / Facebook Basisschooldeklepper

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel  / Facebook Basisschooldeklepper Carnaval vrijdag 24 februari Op vrijdag 24 februari vieren we met alle kinderen carnaval, o.a. met een optocht. De inschrijfformulieren voor de optocht zijn deze week uitgedeeld in de klassen. Wij hopen

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 2016-2017 Nummer 03 18 oktober 2016 In dit nummer: - Urenberekening / studiedagen - Klassenouders - Voorstellen: Boyd Wijnen - Tienercentrum De Belleman - Contactpersoon hoofdluis controle - De Hofnar

Nadere informatie

INFOBRIEF 10, november 2018.

INFOBRIEF 10, november 2018. INFOBRIEF 10, november 2018. AGENDA komende schoolweken Dinsdag 13 en donderdag 15 november: Oudergesprekken groep 8 Maandag 19 november: Schoolfinale voorleeswedstrijd Donderdag 6 december: Ochtend schoolvrij,

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 16 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Nr. 07 maandag 9 oktober 2017 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 9 oktober: Start Leefstijl thema 2: Praten en

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober Nr. 6 maandag 17 oktober Belangrijke data Maandag 17 oktober: Start Leefstijlthema 2 Praten en luisteren (zie hieronder) Dinsdag 18 oktober: 8.40-10.00 uur op locatie Elegaststraat => Koffieochtend voor

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 INFOOTJE NR. 04 Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 Agenda Donderdag 22 oktober 19.30 uur algemene jaarvergadering OR Vrijdag 23 oktober 15.15 uur start herfstvakantie Zaterdag 24 oktober 13.00

Nadere informatie

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 februari MR vergadering 5 t/m 14 februari Carnavalsvakantie (let op: vrijdag 5 februari zijn dus alle kinderen vrij!) 26 februari Open podium en

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 12-01-2017 Nr 8. Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2 Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 05 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 1 november 2018 Agenda 6 november Studiedag groepen 1/2 12 november

Nadere informatie

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Nieuwe leerlingen Team In groep 1i zijn na de vakantie gestart:

Nadere informatie

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat.

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat. Nr. 21 maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart: 13.15-14.30 uur. Opa en oma middag H t/m N Dinsdag 14 maart: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Elegaststraat: alle ouder(s)/verzorger(s) zijn

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 7 Open Huis Op donderdag 20 oktober zwaaien vanaf 18.00 uur de schooldeuren wijd open zodat u de gelegenheid hebt om een kijkje te nemen in de klas(sen) van uw kind(eren). Daarnaast

Nadere informatie

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO!

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO! 26 oktober 2018 jaargang 5 Let s GO! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 20 januari 2017 - nummer 8 Jaargang 36 Agenda 01-02 Inloop van 8.15 8.30 uur 02-02 MR-vergadering Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 01-02 Ilse Aalpol 55/6 22-02 Lou Looijmans 4 02-02 Emiel

Nadere informatie

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 14 sept. MR vergadering 15 en 17 sept. Oudervertelgesprek 18 sept. Team dag alle kinderen vrij! 21 t/m 24 sept Inleveren zakken bag2school 25 sept.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5 Belangrijke data Maandag 5 november 18 Woensdag 7 november 18 Maandag 12 november 18 Vrijdag 16 november 18 Maandag 19 november 18 Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Talismanbulletin 8 april 2016

Talismanbulletin 8 april 2016 Talismanbulletin 8 april 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 8 april Creamiddag groep 3 en 4 Woensdag 13 april Wereldkinderfeest, opening op het plein Vrijdag 15 april Kleuters vrij

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Informatieavond groep 7. Opening en welkom

Informatieavond groep 7. Opening en welkom Informatieavond groep 7 Opening en welkom voorstellen Juf Iris Juf Danielle Kernwaarden Schoolplan 2015-2019 Doelen Goede samenwerking tussen kinderen, leerkrachten, ouders en andere partners. Een fijne,

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari 9 januari 2015 - nummer 9 Agenda donderdag 15 januari informatieavond Thematisch werken aanvang 19.00 uur maandag 19 januari OV vergadering aanvang 20.00 uur woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1

Nadere informatie

maandkalender 3 Groep 1-2 Voorstelling Trollenjong Groep 3 en 4 Krijttekenwedstrijd Sint Joris gilde 5 Groep 7 Entree toets

maandkalender 3 Groep 1-2 Voorstelling Trollenjong Groep 3 en 4 Krijttekenwedstrijd Sint Joris gilde 5 Groep 7 Entree toets Hofplein 1, 5531 EV Bladel. 0497 360058 info@mariaschoolbladel.nl Info juni 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 maandkalender 1 Groep 7 Entree toets 2 Groep 7

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart 10 maart 2017 - nummer 12 Belangrijke data Maandag 13 maart *Gr 1-2-3; thema de boerderij Woensdag 15 maart *Eerste rapport gr 1 en 2, *Tweede rapport gr 3 t/m 8 Maandag 20 maart *Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 5

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 5 Laan Rozenburg 6 1181ER Amstelveen Tel: 020-6431596 Agenda: www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 5 12-10-2015 Dinsdag 13 oktober Ontruimingsoefening Woensdag 14 oktober

Nadere informatie

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal.

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 1 oktober 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 1 oktober 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 1 oktober 2015 Nummer 6 schooljaar 2015-2016 Verjaardagen leerlingen en juffen 5 oktober Evy Verplancke (9 jaar) - groep 6 6 oktober Dima Dahhan (6 jaar) - groep Lieveheersbeestjes

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 3-15 oktober 2014 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit 17 oktober 2014 15.00-15.30

Nadere informatie

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent)

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Werkdagen: Bart: maandag dinsdag donderdag vrijdag Marjon:

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4 Beste ouder(s), verzorger(s), Na vele weken, zo niet maanden, van noeste arbeid in loods en atelier, is het dan bijna zover: Carnaval. En heel bijzonder: we hebben in ons Krutjesgat al wéér een Prins uit

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016

Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 FEBRUARI maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 3 4 5 Carnavalsviering 6 7 ouderinformatie avond Rythovius College 8 9 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie

Nadere informatie

Boog nr

Boog nr Boog nr. 3 06-10-2018 De herfstvakantie is al weer even achter de rug en langzaamaan beginnen de voorbereidingen voor Sinterklaas vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe onderwijsassistent gestart.

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders,

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders, 16 januari 2017 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouders, Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud. We hebben de draad weer opgepakt. Ik hoop, dat u een gezellige periode achter de rug heeft! Uiteraard

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

oktober nummer 4

oktober nummer 4 2016 2017 19 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Woensdag 19 okt. CREA-dag Donderdag 3 nov. Inloopspreekuur logopedie 08.30u tot 09.00u Herfstvakantie 24 t/m 28 oktober Algemeen Herfstvakantie De herfstvakantie

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s), 5 november 2018 - nummer 6 INLEIDING Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag, 2 november, mocht ik samen met Jurgen van Stiphout (manager kinderopvang Spring) de burgemeester van Laarbeek en de burgemeester

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur 1 maart 2019 - nummer 13 Agenda Vrijdag 1 maart Maandag 11 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18 maart Woensdag 20 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 22 maart Carnaval op school Start voorjaarsvakantie;

Nadere informatie

Informatieavond groep 5-6

Informatieavond groep 5-6 Informatieavond groep 5-6 Welkom allemaal. Informatieavond groep 5-6 Schooljaar 2015-2016 8-9-2015 Informatieavond groep 5-6 Agenda Voorstellen Schoolmissie Gang van zaken in de groep Vakken en methoden

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd Wijzigingen doorgeven Aan het begin van het schooljaar hebt u het noodbel formulier ingevuld voor uw kind. We kunnen ons voorstellen dat u ervan uitgaat dat wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummers en

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 10 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Afgelopen week zijn de ZIEN-gesprekken van start gegaan. Ook deze week staan er nog ZIEN-gesprekken gepland na schooltijd en in de avonduren. Info-avond

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 De Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster, middag st. Willibrordusschool

Nadere informatie

Even voorstellen. Juf Eveline Juf Annette Juf Kim LIO stagiaire

Even voorstellen. Juf Eveline Juf Annette Juf Kim LIO stagiaire Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Juf Eveline Juf Annette Juf Kim LIO stagiaire Werkdagen: Juf Eveline: donderdag Juf Annette: maandag dinsdag woensdag vrijdag Juf Kim: maandag dinsdag en soms een

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Kalender Jarigen Week 47 Week 48 Week 49 Week 50 Maandag 16 november Scholenbezoek 8 e jaars locaties Gemert Dinsdag 17 november Schoen zetten Donderdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.13 Sint Trudo Info Pagina TROTS: OFFICIEEL BRAINPORTSCHOOL 1 VEILIGHEIDSONDERZOEK 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 OUDERPANEL VERZET 3 PROJECTWEEK EN VOORSTELLING 3 LUIZENCONTROLE 3 TYPECURSUS 3 AANMELDEN

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2014-2015 Nummer 1 5 september 2014 Van de directie De eerste schoolweek zit er al weer op. We hebben een goede en rustige start gehad. Alle kinderen en collega s

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd.

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd. 21 oktober 2016 - nummer 3 Jaargang 36 Agenda 24-10 t/m 28-10 Herfstvakantie 31-10 Luizencontrole 01-11 Controle fietsverlichting 02-11 Inloop van 8.15 8.30 uur Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn!

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn! Nummer 35, 16 april 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 21-04 Matthijs Dolmans groep 7 Meneer Jeroen 28-04 Tom Schouteten groep 3 30-04 Asma Abdulkhadir Mohamed Osman groep 4 02-05 Fréderique Blatter groep

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie