oktober nummer 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "oktober nummer 4"

Transcriptie

1 oktober nummer 4 Agenda Woensdag 19 okt. CREA-dag Donderdag 3 nov. Inloopspreekuur logopedie 08.30u tot 09.00u Herfstvakantie 24 t/m 28 oktober Algemeen Herfstvakantie De herfstvakantie staat op punt van beginnen. Wij wensen u een fijne vakantie en zien u graag terug op maandag 31 oktober. BOZOT en ipad op school De nieuwe ipads zorgen mede voor veel plezier en motivatie bij de kinderen en leerkrachten. Op de foto s zie je kinderen die zelf programmeren hoe zij een robotje willen laten lopen en draaien. Kinderboekenweek Tijdens de Kinderboekenweek zijn er veel opa s en oma s te gast geweest bij hun kleinkind op school. Veel onvergetelijke momenten zijn ook op foto vastgelegd. Zie ook onze website:

2 Fietscontrole groep 7 en 8 Op vrijdag 4 november worden de fietsen van de kinderen van groep 7 en 8 gecontroleerd op goed werkende verlichting en reflectie. Deze controle wordt uitgevoerd met medewerking van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Laarbeek. Deze middag dienen de kinderen met de fiets naar school te komen. Met goed werkende verlichting is het in deze donkere tijden een stuk veiliger op straat! Crea Afgelopen woensdag werd er weer volop geknutseld, gedanst en spelletjes gedaan tijdens de CREAdag. Ook deze keer mochten weer rekenen op hulp van vele ouders. Hartelijk dank, want dankzij uw hulp maakte van deze dag een geslaagde dag.

3 Even voorstellen Ik ben Lidy Donkers, woon in Gemert en ben 20 jaar oud. Ik zit in het 2 de jaar van de Kempel in Helmond. Komend half jaar zal je mij als stagiaire tegen komen in groep 5. Hier ben ik elke dinsdag en soms een hele week. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te handballen en spreek ik graag met vriendinnen af. Zou je graag nog meer over mij willen weten, kom gerust even binnen bij groep 5. Mijn naam is Joey van den Tillaart en ik ben 17 jaar. Ik loop stage in de superleuke en gezellige groep 6! Ik zie er erg naar uit om de kinderen les te geven, maar natuurlijk ook om zelf veel dingen te leren. Dit is mijn eerste jaar PABO op Hogeschool de Kempel en voor deze opleiding heb ik de Havo afgerond. Ik woon in Son en Breugel met mijn ouders en mijn eeneiige tweelingbroer Kevin (mocht je hem ooit tegenkomen, het enige verschil tussen ons is dat hij geen bril draagt). Verder heb ik thuis 2 super lieve katten, waar groep 6 natuurlijk hartstikke hard om moesten lachen toen ik vertelde dat ze wel eens uren achter elkaar aan het stoeien zijn. Ik hoop dat de kinderen er net zoveel zin in hebben als ik. Ik sta altijd open voor vragen! Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Jowy van den Oetelaar, ik ben 18 jaar en ben woonachtig in Veghel. Ik ben een tweedejaars student van de Kempel in Helmond. Mijn hobby s zijn paardrijden en afspreken met mijn vriendinnen. Enkelen hebben mij al door de gangen zien lopen, maar de meesten nog niet. Ik ben de stagiaire van groep 7 en blijf hier het komend halfjaar stage lopen. Ik ben iedere dinsdag aanwezig op school en af en toe ben ik er een hele week. Ik heb het tot nu toe super naar mijn zin en ik kijk uit naar de aankomende stagedagen. Als je een vraag of opmerking hebt, kom gerust even langs. Tot snel! Beste ouders/verzorgers ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Ik ben Ilse Ruys, 20 jaar oud en woon in Lieshout. Sommige van jullie zijn mij misschien al op school tegen gekomen, andere zullen mij dit jaar vast nog wel een keertje tegen komen. Dit half jaar ben ik namelijk stagiaire in groep 3. Ik heb er heel veel zin en ik hoop de kinderen ook! We gaan er een leuk half jaar van maken. Groep 1-2 We hebben al vier puzzelstukjes gevonden van ons boek van Met opa in het donker. De opa's en oma's zijn gezellig met ons mee naar het bos geweest voor onze herfstwandeling. We hebben allerlei dingen verzameld waarmee we onze herfstdoos hebben versierd. Leuk dat er weer opa's en oma's in onze klas zijn komen voorlezen. Ondertussen hebben we weer een nieuwe letter op de lettertafel. De letter l van lezen. We proberen er op te letten dat de kinderen echt iets meebrengen wat met de letter l begint. We verwelkomen Fedde en Beau in onze klas. We wensen hen een fijne schooltijd op onze school.

4 0 Groep 3 Alweer een kern bijna klaar. Donderdag is de toets en krijgen de kinderen weer een diploma mee naar huis. Gisteren hebben we ook blok 2 van rekenen afgerond dus graag de toets met handtekening weer terug naar school. Wat hebben we genoten van de opa en oma bezoekjes. De kinderen hebben allemaal een mooie foto als herinnering gekregen. Donderdagmiddag gaan we, bij droog weer, met juf Ilse een boswandeling maken. Misschien is het handig als de kinderen goede schoenen, laarzen en kleren aan hebben. Na de vakantie gaan we een winkel in de klas maken. We hebben hiervoor veel ver pakkingen nodig van hagelslag, melk, snoep enz. Willen jullie die sparen voor ons? Fijne herfstvakantie! Groep 4 De Kinderboekenweek is weer afgelopen. Gedurende die week zijn verschillende opa s en oma s in de klas gekomen om met hun kleinkind te lezen. Dat was erg gezellig! Ook hebben we het gehad over het verschil tussen de school van vroeger en nu. Nu zijn we begonnen met het thema herfst. We zijn gestart met een cirkel en gaan deze nu verwerken in een Mindmap! Ondertussen wordt er ook nog hard gewerkt aan taal en rekenen. Na de vakantie komt de rekentoets van blok 2 en starten we met thema 4 Horen, zien en zwijgen van taal. Fijne herfstvakantie! Groep 5 We zijn deze week gestart met blok 3 van rekenen. Hierin moeten we de getallen t/m de 1000 splitsen in honderdvouden, tienvouden en eenheden. Bijvoorbeeld: 673 = Ook gaan we de overstap maken naar de hogere tafels. De tafel van 11, 12 en 15 worden aangeboden. In dit blok zal er ook a andacht zijn voor wegen in kg en g met verschillende weeginstrumenten. Bij de taalles beginnen we aan het 4 e thema: Wat doe je nou?. Het gaat o.a. over doewoorden (werkwoorden). We gaan nog verder met alfabetiseren. En we gaan een beschrijving maken van een vreemd wezen. Voor nu alvast een fijne vakantie gewenst. Rust lekker uit, zodat we daarna er weer fris tegenaan kunnen. Want het tempo in groep 5 ligt toch echt wel wat hoger dan we gewend waren.

5 Groep 6 De afgelopen week zijn we met een nieuw taalthema begonnen, wat een familie. De stamboom is besproken en de verschillende bijbehorende namen. Het zou goed zijn om ook thuis de verschillende familierelaties met de kinderen te bespreken. Tijdens Brandaan behandelen we het thema handel over zee. De rekentoets van blok 2 is goed gemaakt en zo starten we alweer met blok 3. Intussen heeft ook onze groep meegewerkt aan het versieren van de bibliotheek en hangen er verschillende schrijverskettingen. Ga gerust een kijkje nemen. Afgelopen dinsdag hebben we de tweede les gehad van fysiotherapeute Maike en hebben de kinderen huiswerk gekregen. Dit huiswerk moeten ze maken in hun boekje van Zit met Pit! Ook hebben we een nieuw denkbeeld geïntroduceerd in de klas. Dit denkbeeld heet de brug en via de Ipad hebben we in groepjes hieraan gewerkt. De resultaten hangen in de klas. Wij wensen alvast iedereen een fijne herfstvakantie. Groep 7 Op 21 oktober trouwt juffrouw Mirjam met Stan. De kinderen van groep 7 zijn van harte welkom op de kinderreceptie vanaf 16.00u in de Couwenbergh te Aarle-Rixtel. Met rekenen zijn we gestart met blok 3. Dit gaat voornamelijk over cijferend vermenigvuldigen van twee cijfers keer twee cijfers (13x57=). Ook werken we met het vermenigvuldigen en delen van grote getallen. Luuk van Doren gaat onze school de komende twee jaar vertegenwoordigen in de jeugdgemeenteraad. Afgelopen twee weken is Luuk al voor vergaderingen en zijn installatie in het gemeentehuis geweest. Komende vrijdag hebben de kinderen toets 1 van Brandaan. Deze toets gaat over Egypte. Op woensdag 3 november wordt de toets 1 van Meander afgenomen. Dit gaat over vakantiebestemmingen en vervoersmiddelen. Er komt ook een stuk van de topografie van Europa in voor. Groep 8 Groep 8 maakt zich op voor een weekje rust en ontspanning. De afgelopen weken hebben de Happy 8- ers vele nieuwe indrukken gekregen en zijn ze al stapjes gegroeid tot verantwoordelijke groep 8-ers. Er zijn al flink wat toetsmomenten achter de rug en naast de lessen hebben ze al een aantal andere activiteiten mogen beleven. Eentje daarvan komt trouwens morgen aan de beurt: Bureau HALT komt een voorlichting verzorgen. Na de vakantie zullen we al spoedig het project betreffende het voortgezet onderwijs gaan draaien. De leerlingen maken kennis met de verscheidene niveaus, gaan op zoek naar eigen kwaliteiten, maar leren ook nieuwe woorden die typisch voor de 'grote school' zijn. We bezoeken de eerste v.o.-school op dinsdag 8 november. Het Commanderij College in Beek en Donk wordt aangedaan. 's Avonds vindt er een informatieavond plaats betreffende het thema voortgezet onderwijs voor de ouders. Fijne vakantie allemaal.

6 Nieuws van buiten EERSTE GEZINSVIERING ZONDAG 30 OKTOBER te AARLE- RIXTEL EEN KINDERWOORD-EN GEBEDSDIENST MET ALS THEMA: HET SCHEPPINGSVERHAAL Rots- en Watertraining in Mariahout! Rots- en watertraining is een training die over de hele wereld wordt gegeven om de weerbaarheid van kinderen te vergroten. Rots staat voor: stevig staan, voor jezelf opkomen, eigen grenzen aangeven en eigen keuzes maken. Water staat voor: vrienden maken, je flexibel opstellen, grenzen accepteren, je leren aanpassen en samenwerken Wij hebben gezien dat kinderen door n rots- en watertraining geholpen kunnen worden om makkelijker om te gaan met wat er op hun pad komt. Dat beheersing van de ademhaling en het stevig staan (letterlijk en figuurlijk) kan helpen om beter om te gaan met nieuwe en spannende situaties. Wij passen het al jaren toe op de school waar we lesgeven en willen het nu binnen Laarbeek verder bekend maken. Er is een informatieavond op woensdag d.d. 19 oktober om 19.30u in Buurthuis Mariahout.

7 U bent hierbij van harte uitgenodigd. Ine en Lenie Cursusinformatie Wie: vanaf 5 jaar t/m brugklas Dag: Woensdagmiddag Tijd: uur Groepsgrootte: 8 tot 12 kinderen Aantal lessen: 6 lessen Start: nader te bepalen Rots &Water trainers: Lenie Siebers en Ine Oligschläger Contactgegevens: info@kindercoachpraktijkleniesiebers.nl Kosten: 135 euro Plaats: Locatie: Mariahout Buurthuis Mariahout Bedplassen, daar wil je toch vanaf! Informatieavond 's Ochtends of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt. Daar wil je toch vanaf, als kind én als ouder! Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost op dinsdag 8 november een informatieavond voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd die regelmatig in bed plassen. Zindelijk worden is een leer- en rijpingsproces, dat bij ieder kind in zijn eigen tempo plaatsvindt. De meeste kinderen zijn tussen twee en vijf jaar zindelijk. Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal verschrikkelijk en schamen zich ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen. Bedplassen is een onbewust verkeerd aangeleerde gewoonte, die u samen met uw kind kunt veranderen. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert in samenwerking met gastsprekers van gespecialiseerde ziekenhuispoli s informatieavonden over bedplassen. Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook bespreken zij uitgebreid de verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken. U bent van harte welkom op dinsdag 8 november in het St. Anna ziekenhuis in Geldrop. Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond, inclusief het informatiemateriaal, zijn 3 euro. Aanmelden Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via de website van de GGD Brabant-Zuidoost Hier vindt u ook meer informatie over bedplassen. Voor vragen kunt u terecht bij de sector Jeugdgezondheidszorg van de GGD Brabant-Zuidoost via telefoonnummer

8

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel / Facebook Basisschooldeklepper

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel  / Facebook Basisschooldeklepper Carnaval vrijdag 24 februari Op vrijdag 24 februari vieren we met alle kinderen carnaval, o.a. met een optocht. De inschrijfformulieren voor de optocht zijn deze week uitgedeeld in de klassen. Wij hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 2016-2017 Nummer 03 18 oktober 2016 In dit nummer: - Urenberekening / studiedagen - Klassenouders - Voorstellen: Boyd Wijnen - Tienercentrum De Belleman - Contactpersoon hoofdluis controle - De Hofnar

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 16 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober Nr. 6 maandag 17 oktober Belangrijke data Maandag 17 oktober: Start Leefstijlthema 2 Praten en luisteren (zie hieronder) Dinsdag 18 oktober: 8.40-10.00 uur op locatie Elegaststraat => Koffieochtend voor

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Nr. 07 maandag 9 oktober 2017 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 9 oktober: Start Leefstijl thema 2: Praten en

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 12-01-2017 Nr 8. Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5 Belangrijke data Maandag 5 november 18 Woensdag 7 november 18 Maandag 12 november 18 Vrijdag 16 november 18 Maandag 19 november 18 Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6

Nadere informatie

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 23 okt. Open podium 24 okt. t/m 1 nov Herfstvakantie 5 nov. VO markt voor leerlingen en ouders groep 7 en 8 13 nov. Ontdek Museum ter afsluiting van

Nadere informatie

INFOBRIEF 10, november 2018.

INFOBRIEF 10, november 2018. INFOBRIEF 10, november 2018. AGENDA komende schoolweken Dinsdag 13 en donderdag 15 november: Oudergesprekken groep 8 Maandag 19 november: Schoolfinale voorleeswedstrijd Donderdag 6 december: Ochtend schoolvrij,

Nadere informatie

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO!

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO! 26 oktober 2018 jaargang 5 Let s GO! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari 9 januari 2015 - nummer 9 Agenda donderdag 15 januari informatieavond Thematisch werken aanvang 19.00 uur maandag 19 januari OV vergadering aanvang 20.00 uur woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat.

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat. Nr. 21 maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart: 13.15-14.30 uur. Opa en oma middag H t/m N Dinsdag 14 maart: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Elegaststraat: alle ouder(s)/verzorger(s) zijn

Nadere informatie

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Nieuwe leerlingen Team In groep 1i zijn na de vakantie gestart:

Nadere informatie

oktober nummer 4

oktober nummer 4 2017 2018 11 oktober 2017 - nummer 4 Agenda Maandag 16 oktober tot en met 20 oktober Herfstvakantie. Algemeen Tevredenheidsonderzoek Na de herfstvakantie start ons bestuur Eenbes een nieuw Tevredenheidsonderzoek.

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

Talismanbulletin 8 april 2016

Talismanbulletin 8 april 2016 Talismanbulletin 8 april 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 8 april Creamiddag groep 3 en 4 Woensdag 13 april Wereldkinderfeest, opening op het plein Vrijdag 15 april Kleuters vrij

Nadere informatie

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.13 Sint Trudo Info Pagina TROTS: OFFICIEEL BRAINPORTSCHOOL 1 VEILIGHEIDSONDERZOEK 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 OUDERPANEL VERZET 3 PROJECTWEEK EN VOORSTELLING 3 LUIZENCONTROLE 3 TYPECURSUS 3 AANMELDEN

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 20 januari 2017 - nummer 8 Jaargang 36 Agenda 01-02 Inloop van 8.15 8.30 uur 02-02 MR-vergadering Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 01-02 Ilse Aalpol 55/6 22-02 Lou Looijmans 4 02-02 Emiel

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders,

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders, 16 januari 2017 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouders, Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud. We hebben de draad weer opgepakt. Ik hoop, dat u een gezellige periode achter de rug heeft! Uiteraard

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 De Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster, middag st. Willibrordusschool

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 INFOOTJE NR. 04 Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 Agenda Donderdag 22 oktober 19.30 uur algemene jaarvergadering OR Vrijdag 23 oktober 15.15 uur start herfstvakantie Zaterdag 24 oktober 13.00

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Boog nr

Boog nr Boog nr. 3 06-10-2018 De herfstvakantie is al weer even achter de rug en langzaamaan beginnen de voorbereidingen voor Sinterklaas vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe onderwijsassistent gestart.

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s), 5 november 2018 - nummer 6 INLEIDING Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag, 2 november, mocht ik samen met Jurgen van Stiphout (manager kinderopvang Spring) de burgemeester van Laarbeek en de burgemeester

Nadere informatie

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 februari MR vergadering 5 t/m 14 februari Carnavalsvakantie (let op: vrijdag 5 februari zijn dus alle kinderen vrij!) 26 februari Open podium en

Nadere informatie

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur 1 maart 2019 - nummer 13 Agenda Vrijdag 1 maart Maandag 11 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18 maart Woensdag 20 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 22 maart Carnaval op school Start voorjaarsvakantie;

Nadere informatie

Let op! Eerder uit op woensdag 16 november. Flessenactie Oudervereninging. Versiercommissie ALGEMEEN

Let op! Eerder uit op woensdag 16 november. Flessenactie Oudervereninging. Versiercommissie ALGEMEEN ALGEMEEN Let op! Eerder uit op woensdag 16 november Op woensdag 16 november is de school een uur eerder uit, om 11.30 uur dus. Wij zijn volop bezig met de inrichting van onze nieuwe school en hebben daar

Nadere informatie

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal.

Nadere informatie

maart nummer 12

maart nummer 12 2016 2017 15 maart 2017 - nummer 12 Agenda Woensdag 15 maart CREA-dag Maandag 20 maart Start Week van de Lentekriebels. Maandag 20 maart MR-vergadering, aanvang 20.00 u. Dinsdag 21 maart Informatieavond

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

maandkalender 3 Groep 1-2 Voorstelling Trollenjong Groep 3 en 4 Krijttekenwedstrijd Sint Joris gilde 5 Groep 7 Entree toets

maandkalender 3 Groep 1-2 Voorstelling Trollenjong Groep 3 en 4 Krijttekenwedstrijd Sint Joris gilde 5 Groep 7 Entree toets Hofplein 1, 5531 EV Bladel. 0497 360058 info@mariaschoolbladel.nl Info juni 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 maandkalender 1 Groep 7 Entree toets 2 Groep 7

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2 Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 05 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 1 november 2018 Agenda 6 november Studiedag groepen 1/2 12 november

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd.

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd. 21 oktober 2016 - nummer 3 Jaargang 36 Agenda 24-10 t/m 28-10 Herfstvakantie 31-10 Luizencontrole 01-11 Controle fietsverlichting 02-11 Inloop van 8.15 8.30 uur Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie 22 september 2016 Belangrijke data 23 september: Leerlingenraad 26 september: Start verkeersweek 29 september: Op voeten en fietsen dag 4 oktober: Informatieavond groep 3 en 8. Aanvang 19.00 uur 5 oktober:

Nadere informatie

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4

UIT DE STOKLAND GEKLAPT 4 Beste ouder(s), verzorger(s), Na vele weken, zo niet maanden, van noeste arbeid in loods en atelier, is het dan bijna zover: Carnaval. En heel bijzonder: we hebben in ons Krutjesgat al wéér een Prins uit

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 7 Open Huis Op donderdag 20 oktober zwaaien vanaf 18.00 uur de schooldeuren wijd open zodat u de gelegenheid hebt om een kijkje te nemen in de klas(sen) van uw kind(eren). Daarnaast

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart 10 maart 2017 - nummer 12 Belangrijke data Maandag 13 maart *Gr 1-2-3; thema de boerderij Woensdag 15 maart *Eerste rapport gr 1 en 2, *Tweede rapport gr 3 t/m 8 Maandag 20 maart *Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd Wijzigingen doorgeven Aan het begin van het schooljaar hebt u het noodbel formulier ingevuld voor uw kind. We kunnen ons voorstellen dat u ervan uitgaat dat wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummers en

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

februari nummer 10

februari nummer 10 2017 2018 21 februari 2018 - nummer 10 Agenda Donderdag 8 maart Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 Maandag 12 maart Ouderraad vergadering om 20.30 u Woensdag 14 maart CREA-dag Maandag 19 maart Start week

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 10 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Afgelopen week zijn de ZIEN-gesprekken van start gegaan. Ook deze week staan er nog ZIEN-gesprekken gepland na schooltijd en in de avonduren. Info-avond

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Agenda Sint Maarten + Herberg

Agenda Sint Maarten + Herberg 1 Agenda Za 15 okt t/m Zo 23 okt Herfstvakantie Ma 24 okt klas 3/4 voorstelling Kwatta 10-11.30 Fietscontrole door eigen ouders Di 25 okt Knutselavond 5-12 kleuters Wo 26 okt 12.00 school uit! Lerarenscholingsmiddag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 3-15 oktober 2014 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit 17 oktober 2014 15.00-15.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

mei - nummer 16

mei - nummer 16 2018 2019 8 mei - nummer 16 Agenda 15 en 17 mei Stemmen voor de MR in de aula (zie hieronder) 22 mei Volgende Zoemertje 24 mei Schoolfotograaf 30 en 31 mei Hemelvaart 10 juni 2 e Pinksterdag (geen school)

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie