1. Heeft Jan Bakker gelijk wanneer hij zich op het standpunt stelt dat de schuld niet verhaald kan worden op zijn bedrijfsvermogen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Heeft Jan Bakker gelijk wanneer hij zich op het standpunt stelt dat de schuld niet verhaald kan worden op zijn bedrijfsvermogen?"

Transcriptie

1 Opgave 1 Jan Bakker is slager en heeft een eenmanszaak. Hij stelt zich met toestemming van zijn echtgenote borg voor de betaling van de huur van de kamer van zijn studerende zoon. Zijn zoon Wim heeft na een jaar een grote huurachterstand laten ontstaan. Wanneer Jan Bakker door de verhuurder wordt aangesproken en niet betaalt, legt de verhuurder beslag op zijn bedrijfsauto, een bestelbus. Bakker maakt daar bezwaar tegen, omdat naar zijn mening het bedrijfsvermogen niet als verhaalsobject voor een privé-schuld kan dienen. Hij stuurt een fotokopie van zijn jaarstukken mee, waaruit blijkt dat de bestelbus tot het bedrijfsvermogen behoort. 1. Heeft Jan Bakker gelijk wanneer hij zich op het standpunt stelt dat de schuld niet verhaald kan worden op zijn bedrijfsvermogen? Jan Bakker gaat een vennootschap onder firma aan met Hans de Boer. Jan doet de winkel en Hans de opdrachten. Ze schrijven de vennootschap niet in het Handelsregister in. Bakker laat namens de firma een lichtreclame boven de winkel aanbrengen. De installateur stuurt de factuur naar de firma, maar de Boer acht de firma niet aansprakelijk. Hij is het met de installatie van de lichtreclame niet eens en wijst erop dat de firma niet staat ingeschreven. 2. Heeft Hans de Boer gelijk en hoeft de vof de rekening niet te betalen? De vennootschap wordt ondergebracht in een bv, waarbij alleen de winkelinventaris wordt ingebracht. 3. Wat zal de waarde van de winkelinventaris minstens moeten zijn en welke eisen stelt de wet aan de beschrijving van de inbreng in natura? De bv zit enige tijd na haar oprichting krap bij kas en Jan Bakker wil kapitaal aantrekken door het uitgeven van aandelen aan zijn welgestelde neef Victor. 4. Welk orgaan van de bv neemt het besluit tot emissie van aandelen? Victor, die nu 25% van het geplaatste kapitaal bezit, bedingt een positie als directeur met onbeperkte vertegenwoordigingsbevoegdheid. Hij boekt op naam van de bv een kostbare wintersportreis voor zichzelf en zijn vrouw. Wanneer de bv de rekening ontvangt, laat Jan Bakker het reisbureau weten dat de bv zich niet gebonden acht. 5. Welk wetsartikel zou de bv tegen haar aansprakelijkheid in stelling kunnen brengen?

2 Opgave 2 Actor bv heeft drie aandeelhouders, Anton en Bernhard, die ieder 40% van de aandelen bezitten en Cees, die de resterende 20% van de aandelen bezit. Anton en Bernhard zijn de bestuurders. De blokkeringsregeling wijst de algemene vergadering van aandeelhouders (ava) aan als het orgaan dat goedkeuring moet geven als een aandeelhouder zijn aandelen wil overdragen aan een ander dan de wettelijk toegestane personen. Anton wordt ervan verdacht geld van de bv te hebben verduisterd en Cees wil dat de bv hem daarvoor aansprakelijk stelt. Cees wil dat er een ava belegd wordt, maar het bestuur weigert deze uit te schrijven. 1. Heeft Cees de mogelijkheid een vergadering belegd te krijgen? Uiteindelijk worden de aandeelhouders toch voor een vergadering opgeroepen. De met de oproep meegezonden agenda bevat als enige punt de aansprakelijkstelling van Anton. Anton verschijnt niet en Bernhard stelt op de vergadering dat vanwege de niet-verschijning van Anton geen rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden. 2. Heeft Bernhard gelijk? Het komt niet tot een besluit om Anton aansprakelijk te stellen. Cees vraagt daarom ter vergadering goedkeuring om zijn aandelenpakket over te dragen aan Lindemans, een adjunctdirecteur van de bv. 3. Kan hierover door de ava ter vergadering een rechtgeldig besluit genomen worden? De emoties lopen op; het voorstel wordt niet in stemming gebracht. In een latere vergadering krijgt Cees toch goedkeuring om zijn aandelenpakket over te dragen aan Lindemans. 4. Hoe geschiedt de levering van aandelen aan Lindemans? 5. Aan welke eis moet worden voldaan om Lindemans ook tegenover derderechthebbenden als aandeelhouder te laten gelden?

3 Opgave 3 Irrumo bv wordt failliet verklaard. Voorafgaand aan het rechterlijk vonnis waarbij Irrumo bv werd failliet verklaard, is op de kantoorinventaris van Irrumo bv executoriaal beslag gelegd door schuldeiser Beunk. De curator ontdekt dat een computer van Irrumo bv zich bij het reparatiebedrijf van Goedhals bevindt en deze wenst zijn retentierecht uit te oefenen en staat de computer niet af. Op het bedrijfspand van Irrumo bv rust een hypotheek en de hypotheekhouder wil executeren. De curator overweegt het bedrijf voort te zetten. De baten bestaan, afgezien van het bedrijfspand en de inventaris, uit vorderingen. Er zijn concurrente en bevoorrechte schuldeisers. 1. Kan de hypotheekhouder executeren niettegenstaande het faillissementsbeslag? 2. Kan schuldeiser Beunk de executie voortzetten? 3. De computer is veel meer waard dan de vordering van reparateur Goedhals. Kan de curator Goedhals dwingen de computer af te geven? De curator wil de executies en de uitoefening van rechten door schuldeisers tegenhouden. Hij heeft tijd nodig, onder meer om te beoordelen of het bedrijf kan worden voortgezet. 4. Heeft de curator een mogelijkheid daartoe? 5. Biedt de faillissementswet aan de curator de mogelijkheid om het bedrijf van de failliet voort te zetten? Motiveer uw antwoord!

4 Opgave 4 Westra sluit een arbeidsovereenkomst met Piscator bv voor de duur van 24 maanden in de functie van controller. In de arbeidsovereenkomst is het beding opgenomen dat tussentijds kan worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Ook is in de op schrift gestelde arbeidsovereenkomst een concurrentiebeding opgenomen. Na 3 maanden zegt Piscator bv de arbeidsovereenkomst met Westra op, omdat de controller er niet in slaagt debet en credit uit elkaar te houden. Piscator bv beschikt niet over een ontslagvergunning van het UWV WERKbedrijf. 1. Welke eisen stelt de wet aan een (non-)concurrentiebeding? 2. Kan rechtsgeldig worden overeengekomen dat een arbeidsovereenkomst aangegaan voor bepaalde tijd tussentijds kan worden opgezegd? Motiveer uw antwoord. 3. Is in dit geval de arbeidsovereenkomst rechtsgeldig opgezegd? 4. Westra neemt geen genoegen met zijn ontslag. Wat staat hem te doen? Partijen komen er samen niet uit en de ontslagkwestie komt voor de rechter. 5. Welke is de bevoegde rechter (absolute competentie) en in welke plaats (relatieve competentie)?

5 Opgave 5 Lawet bv wordt failliet verklaard. De directeuren-grootaandeelhouders Gerard en Simon en werknemer Karel melden zich bij het UWV WERKbedrijf met het verzoek om een uitkering krachtens de Werkloosheidswet. 1. Tot aan de datum van het faillissement heeft Karel zijn loon ontvangen. Hoe zit het met Karels recht op loon in relatie tot vorderingen van andere crediteuren van de failliete boedel? 2. Dient de curator te beschikken over een ontslagvergunning om de arbeidsverhouding met Karel te beëindigen? 3. Gerard, Simon en Karel verzoeken allen om een uitkering krachtens de Werkloosheidswet (WW). Wie van hen komt/komen in beginsel voor een uitkering krachtens de WW in aanmerking? NB: laat de zgn. referte-eisen buiten beschouwing. 4. Wanneer bestaat -als overigens voldaan wordt aan de criteria om in aanmerking te komen voor een uitkering krachtens de WW- recht op een loongerelateerde uitkering, die de basisuitkering van drie maanden te boven gaat? 5. Wanneer het faillissement is uitgesproken is Karel werkloos en ziek, terwijl zijn werkgever hem zijn loon niet meer kan betalen. Krijgt Karel nu dadelijk een uikering krachtens de Ziektewet?

6 Antwoordsleutel opgave 1 1. Jan Bakker heeft ongelijk; er is bij een eenmanszaak geen afgescheiden zaaksvermogen, dus zijn zijn schulden op zijn gehele vermogen verhaalbaar. Art. 3:276 BW. 2. Hans de Boer heeft ongelijk, gezien artikel 29 WvK. 3. De waarde zal minstens (18.000) moeten zijn, art. 2:178 lid 2, en er dient voldaan te zijn aan het gestelde in art. 2:204a lid 1 en lid 2 BW. 4. Een emissiebesluit wordt genomen door de algemene vergadering van aandeelhouders. Art. 206 lid 1 BW. 5. De bv kan tegen haar aansprakelijkheid art. 2:7 BW in stelling brengen.

7 Antwoordsleutel opgave 2 1. Ja; hij heeft minstens 10% van het geplaatste kapitaal en kan aan de voorzieningenrechter machtiging vragen een ava bijeen te roepen. Art. 2:220 BW. 2. Neen, Bernhard heeft geen gelijk. Art. 2:230 lid 2 BW; uit art. 2:224 en 225 BW blijkt dat alleen een te korte termijn van oproepen of het niet als agendapunt opnemen ertoe kunnen leiden dat een besluit niet rechtsgeldig genomen kan worden. Uit art. 2:227 BW iedere aandeelhouder is bevoegd de ava bij te wonen blijkt dat ook de ongeldigheid van een oproeping de ongeldigheid van een ava meebrengt. 3. Neen. Art. 2:224 BW. 4. Door een notariële akte. Art. 2:196 BW. 5. Inschrijving in het aandeelhoudersregister. Art. 2:196a BW.

8 Antwoordsleutel opgave 3 1. De hypotheekhouder is separatist en kan dus zijn rechten uitoefenen als ware er geen faillissement, art. 57 lid 1 Fw. Hij kan derhalve het verbonden goed uitwinnen op de wijze beschreven onder art. 3:268 lid 1 BW. 2. Gelegde beslagen vervallen en ingezette executies nemen een einde. De schuldeiser kan dus zijn executie niet voortzetten, art. 33 lid 1 Fw. 3. Ja, de curator kan dat. Hoewel de retentiegerechtigde na de faillietverklaring zijn recht van retentie behoudt, art. 60 lid1 Fw, kan hij door de curator worden voldaan tegen afgifte van de zaak. Ook kan de curator de zaak opeisen en executeren en bij de uitdeling de voorrang van de retentiegerechtigde in acht nemen, art. 60 lid 2 Fw. 4. Ja, die mogelijkheid bestaat. De rechter-commissaris kan op verzoek van elke belanghebbende, dus ook van de curator, een afkoelingsperiode van een maand gelasten, eventueel met één maand te verlengen. Het moet dan wél gaan om goederen die in de macht van de gefailleerde zijn; de computer is niet in de macht van de gefailleerde. Tegen de retentiegerechtigde geldt deze maatregel dus niet, art. 63a Fw. 5. De curator is in beginsel bevoegd het bedrijf van de gefailleerde voort te zetten, art. 78 lid 1 jo 98 Fw. Hij heeft daartoe evenwel de machtiging nodig van de commissie van schuldeisers, of bij het ontbreken daarvan, van de rechter-commissaris.

9 Antwoordsleutel opgave 4 1. Een concurrentiebeding kan slechts rechtsgeldig worden overeengekomen met een meerderjarige werknemer en het beding dient schriftelijk te zijn vastgelegd. Art. 7:653 lid 1 BW. 2. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd kan tussentijds worden opgezegd indien dat schriftelijk is overeengekomen en ieder der partijen dat recht toekomt. Artikel 7:667 lid 3 BW. 3. Er is niet rechtsgeldig opgezegd omdat de daartoe vereiste, door het UWV WERKbedrijf te verlenen, ontslagvergunning ontbreekt. Art. 6 lid 1 BBA Westra dient de nietigheid van het ontslag binnen zes maanden in te roepen. Art. 9 lid 1 jo lid 3 BBA De bevoegde rechter in arbeidszaken is de kantonrechter (absolute competentie) waar de arbeid gewoonlijk wordt verricht dan wel de kantonrechter in de woonplaats van gedaagde (relatieve competentie). Art. 93c Rv. Art. 99 lid 1 jo 100 Rv.

10 Antwoordsleutel opgave 5 1. Het aan Karel toekomend loon waarop hij recht krijgt tijdens het faillissement is een boedelschuld (art. 40 lid 2 Fw), hetgeen wil zeggen dat aan deze vordering een zeer hoge preferentie toekomt. 2. De curator behoeft geen ontslagvergunning. Art. 6 lid 2 sub c BBA jo art. 68 Fw. Ingevolge art. 40 lid 1 Fw kan door de curator worden opgezegd met een opzegtermijn van maximaal zes weken. 3. Alleen Karel komt in beginsel voor een WW-uitkering in aanmerking. Gerard en Simon niet aangezien zij als directeuren-grootaandeelhouders niet verzekerd zijn voor de werknemersverzekeringen. 4. De WW kent alleen nog maar een loongerelateerde uitkering. Voor deze uitkering, voor zover hij de basisuitkering van drie maanden te boven gaat, dient de onvrijwillig werkloze niet alleen te voldoen aan de wekeneis (26/36), maar ook aan de vier-uit-vijf eis: in de vijf kalenderjaren onmiddellijk voorafgaande aan het jaar waarin zijn werkloosheid is ingetreden gedurende ten minste vier kalenderjaren over 52 dagen of meer dagen per jaar loon hebben ontvangen. 5. Neen. Tijdens de eerste dertien weken van zijn ziekte heeft Karel (in beginsel als voldaan wordt aan de wekeneis) recht op een uitkering krachtens de WW. Daarna, als hij dan nog ziek is, bestaat er een aanspraak op een uitkering krachtens de Ziektewet.

Inhoud. Deel 1 Ondernemingsrecht 12

Inhoud. Deel 1 Ondernemingsrecht 12 Inhoud Deel 1 Ondernemingsrecht 12 1 Bedrijf en onderneming 15 1.1 Bedrijf, vrij beroep en onderneming 16 1.2 Plicht tot het voeren van een administratie 17 1.3 Plicht tot inschrijving in handelsregister

Nadere informatie

Deze examenopgave bestaat uit 7 pagina s, inclusief het voorblad. Het examen bestaat uit 5 opgaven en omvat 23 vragen.

Deze examenopgave bestaat uit 7 pagina s, inclusief het voorblad. Het examen bestaat uit 5 opgaven en omvat 23 vragen. SPD Bedrijfsadministratie Examenopgave RECHT DINSDAG 28 JUNI 2016 11.30 UUR -13.30 UUR Belangrijke informatie Deze examenopgave bestaat uit 7 pagina s, inclusief het voorblad. Het examen bestaat uit 5

Nadere informatie

Correctiemodel. SPD Bedrijfsadministratie RECHT MAANDAG 5 OKTOBER UUR. SPD Bedrijfsadministratie B / 7

Correctiemodel. SPD Bedrijfsadministratie RECHT MAANDAG 5 OKTOBER UUR. SPD Bedrijfsadministratie B / 7 SPD Bedrijfsadministratie Correctiemodel RECHT MAANDAG 5 OKTOBER 2015 13.10-15.30 UUR SPD Bedrijfsadministratie B / 7 2015 Nederlandse Associatie voor voor Praktijkexamens B / 7 Opgave 1 (20 punten) Nee

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/17/53 NL:TZ:0000011128:F001 14-02-2017 mr. G.F.H. Velthuizen mr. M. Goedhuis-Visser Algemeen Gegevens onderneming In dit kader

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/305 NL:TZ:0000014170:F001 20-06-2017 mr. F. el Houzi mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis d.d. 20 juni 2017

Nadere informatie

ZEVENDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

ZEVENDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET *akd ZEVENDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELLJKHEID BRAS & GADGETS ZUIDPLEIN B.V. Rechter-commissaris

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/17/53 NL:TZ:0000011128:F001 14-02-2017 mr. G.F.H. Velthuizen mr. M. Goedhuis-Visser Algemeen Gegevens onderneming In dit kader

Nadere informatie

Algemene informatie faillissement FNV KIEM

Algemene informatie faillissement FNV KIEM Algemene informatie faillissement FNV KIEM Inleiding Als u deze informatie leest dan heeft u er waarschijnlijk mee te maken of u krijgt hiermee te maken dat uw werkgever failliet wordt verklaard. In een

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 26 februari 2013 Curator Rechter Commissaris Activiteiten onderneming

Nadere informatie

DE FAILLIET. Inleiding Deze brochure is in hoofdzaak bedoeld voor de failliet zelf en/of haar bestuurder(s) en/of aandeelhouder(s).

DE FAILLIET. Inleiding Deze brochure is in hoofdzaak bedoeld voor de failliet zelf en/of haar bestuurder(s) en/of aandeelhouder(s). DE FAILLIET (EN/OF HAAR BESTUURDER(S) EN/OF AANDEELHOUDER(S)) Inleiding Deze brochure is in hoofdzaak bedoeld voor de failliet zelf en/of haar bestuurder(s) en/of aandeelhouder(s). 1 Deze brochure behandelt

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/80 NL:TZ:0000002989:F001 09-02-2016 mr. F. el Houzi mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van Rechtbank

Nadere informatie

SPD Bedrijfsadministratie. Correctiemodel RECHT MAANDAG 7 MAART UUR. SPD Bedrijfsadministratie Recht Maandag 7 maart 2016 B / 11

SPD Bedrijfsadministratie. Correctiemodel RECHT MAANDAG 7 MAART UUR. SPD Bedrijfsadministratie Recht Maandag 7 maart 2016 B / 11 SPD Bedrijfsadministratie Correctiemodel RECHT MAANDAG 7 MAART 2016 11.45-13.45 UUR SPD Bedrijfsadministratie Recht Maandag 7 maart 2016 B / 11 2015 NGO-ENS B / 11 Opgave 1 (19 punten) Vraag 1 (3 punten)

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sports Events Company B.V.

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sports Events Company B.V. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sports Events Company B.V. Faillissementsnummer : 12/780 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/397 NL:TZ:0000008309:F002 12-07-2016 mr. W. Ploeg mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Krijn Kroeze Beheer B.V. Activiteiten

Nadere informatie

De rechtsvorm is de juridische ofwel wettelijke vorm van de organisatie. Voorbeelden van rechtsvormen zijn:

De rechtsvorm is de juridische ofwel wettelijke vorm van de organisatie. Voorbeelden van rechtsvormen zijn: Samenvatting door Isabelle 1418 woorden 2 december 2015 8,2 19 keer beoordeeld Vak M&O M&O Hoofdstuk 10 Rechtsvormen 10.1 Organisaties De rechtsvorm is de juridische ofwel wettelijke vorm van de organisatie.

Nadere informatie

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 1 Datum: 10 december 2013 ex art. 73a Fw

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 1 Datum: 10 december 2013 ex art. 73a Fw openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 1 Datum: 10 december 2013 ex art. 73a Fw Gegevens gefailleerde : Maas van Aarst Installatietechniek B.V. Dossiernummer : 213110697 Faillissementsnummer : F.651/2013

Nadere informatie

Advies bij een faillissement

Advies bij een faillissement Landelijke vereniging Artsen in Dienstverban Advies bij een faillissement Als uw werkgever in zwaar weer komt en failliet gaat, heeft dat grote gevolgen voor u als werknemer. Ook zorginstellingen hebben

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/321 NL:TZ:0000014507:F001 11-07-2017 mr. W. Ploeg mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming Plaza Retail Lelystad B.V.,

Nadere informatie

,-- : *** , *** Verslagperiode : 27 mei 2014 t/m 26 juni 2014 Bestede uren in verslagperiode 1 : 14,5 uren

,-- : *** , *** Verslagperiode : 27 mei 2014 t/m 26 juni 2014 Bestede uren in verslagperiode 1 : 14,5 uren OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 juni 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid O&G HOME & DESIGN B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak :

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/778 NL:TZ:0000001026:F001 27-10-2015 mr. J.W.H. Rouers mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Horeca Noordse Park B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/17/146 NL:TZ:0000012633:F001 18-04-2017 mr. G.P.M. Sanders mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

SPD Bedrijfsadministratie. Correctiemodel RECHT DONDERDAG 6 OKTOBER UUR

SPD Bedrijfsadministratie. Correctiemodel RECHT DONDERDAG 6 OKTOBER UUR SPD Bedrijfsadministratie Correctiemodel RECHT DONDERDAG 6 OKTOBER 2016 11.45-13.45 UUR Nakijkinstructie: Als bij een vraag een x-aantal antwoorden wordt gevraagd, wordt alleen het eerste x-aantal antwoorden

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/665 NL:TZ:0000009980:F001 13-12-2016 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

mr. P.B. Klingenberg (voormalig) mr. H.C.M. Hendriks, per 7 november 2012

mr. P.B. Klingenberg (voormalig) mr. H.C.M. Hendriks, per 7 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 november 2012 Gegevens failliet: Sales & Marketing Partners B.V. Faillissementsnummer: 12/587 F Datum uitspraak: 25 september 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F.

Nadere informatie

Deze examenopgaven bestaat uit 5 pagina s, inclusief het voorblad. Het examen omvat 22 vragen verdeeld over 5 opgaven.

Deze examenopgaven bestaat uit 5 pagina s, inclusief het voorblad. Het examen omvat 22 vragen verdeeld over 5 opgaven. SPD Bedrijfsadministratie Examenopgave RECHT MAANDAG 5 OKTOBER 2015 13.30-15.30 UUR Belangrijke informatie Deze examenopgaven bestaat uit 5 pagina s, inclusief het voorblad. Het examen omvat 22 vragen

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 6 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 6 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 maart 2016 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-209 Insolventienummer F.3/9/33 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000622:F00 Datum uitspraak 23-04-209 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/16/318 NL:TZ:0000007224:F001 12-07-2016 mr. M.E.J. Claessens mr. MJE Geradts Algemeen Gegevens onderneming OntFront B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. De faillietverklaring

Inhoud. Algemeen. De faillietverklaring Inhoud I 1 2 3 4 5 5a II 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 Algemeen Drie procedures Het faillissement De surseance van betaling De schuldsanering natuurlijke personen Commissie Insolventierecht Herijking van het

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4-0-209 Insolventienummer F.02/8/36 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000085857:F00 Datum uitspraak -2-208 R-C

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 18 juli 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 18 juli 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/156 NL:TZ:0000007193:F001 12-07-2016 mr. E. Eshuis mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming MRS Investments B.V. handelend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 mei 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 mei 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 mei 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/16/248 NL:TZ:0000006180:F001 17-05-2016 mr. J.H.M. van de Wiel mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming Adaval International

Nadere informatie

Executie van het retentierecht

Executie van het retentierecht Executie van het retentierecht mr. Jacob Henriquez mr. Teije van Dijk AKD Aangeboden door WEKAbouw Kennisbank Contracteren in de bouw www.weka-bouw.nl @2011 Weka Uitgeverij B.V. - 1 - Inleiding Het retentierecht

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 31 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 31 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 31 maart 2015 Gegevens gefailleerde : Jacob Antoon VAN WIJK Faillissementsnummer : Datum uitspraak : 29 juli 2014 Curator : mr. R.J. Kaas R-C : mr. A.J. Wolfs Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/665 NL:TZ:0000009980:F001 13-12-2016 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 12 november 2013 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

: De besloten vennootschap Fresh Chain Retail BV. Faillissementsnummer : F 11/176 Datum uitspraak : 1 maart 2011

: De besloten vennootschap Fresh Chain Retail BV. Faillissementsnummer : F 11/176 Datum uitspraak : 1 maart 2011 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 23 december 2011 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap Fresh Chain Retail BV. Faillissementsnummer : F 11/176

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Bergamin B.V. Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 11 maart 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/65 NL:TZ:0000004727:F001 22-03-2016 mr. M.J. Ubbens mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Romu Kantoorinstallaties

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG : 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG : 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG : 1 Gegevens onderneming : L. Janssens Ontwikkeling Advies en Beheer B.V., KvK nr. 02098347, gevestigd te Koeweg 4, 9409 TP Loon. L. Janssens Ontwikkeling Advies en Beheer B.V. vormt

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 24 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 24 februari 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet, tevens eindverslag

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet, tevens eindverslag Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet, tevens eindverslag Nummer: 2 Datum: 21 april 2015 Gegevens onderneming Datum uitspraak : 23 december 2014 Curator : mr. D.H. de Haan Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober 2012 Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag GEGEVENS ONDERNEMING : FERONA SERVICES B.V. Faillissementsnummer : F12/112 Datum uitspraak

Nadere informatie

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend. Dit verslag is mede gebaseerd op gevoerde gesprekken met directie en andere betrokkenen.

Aan dit verslag kunnen geen rechten worden ontleend. Dit verslag is mede gebaseerd op gevoerde gesprekken met directie en andere betrokkenen. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Lafin B.V. (voorheen genaamd mr. Robert Moszkowicz B.V.), tevens handelend onder de naam Juristengroep

Nadere informatie

,-- : *** , ***

,-- : *** , *** OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KRIJN KROEZE BEHEER B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Voorzaan Holding B.V. Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 8 april 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In de faillissementen van: 1. Gras-Chem Holland B.V, statutair gevestigd te Veenendaal, gevestigd te (1314 BD) Almere aan Randstad 21

Nadere informatie

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie.

De inhoud van de digitale versie is identiek aan die van de papieren versie. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CILTRON B.V. TEVENS H.O.D.N. CILTRON CONTROL PANELS B.V. De inhoud

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 15/12/567 F. Verslagnummer : 2 Datum uitspraak : 30 oktober 2012 Curator Rechter Commissaris Activiteiten

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NATUURLIJK PERSOON. Vermeerlaan AN Loosdrecht

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NATUURLIJK PERSOON. Vermeerlaan AN Loosdrecht OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NATUURLIJK PERSOON (ex art. 73a Fw) Nummer: 3 Datum: 12 september 2012 Gegevens gefailleerde: de heer Willem van der Schaft Vermeerlaan 13 1231 AN Loosdrecht Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 8 september 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 8 september 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 8 september 2005 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VIP Lounge International B.V., statutair gevestigd te Amsterdam. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Praktische opdracht Management & Organisatie Rechtsvormen

Praktische opdracht Management & Organisatie Rechtsvormen Praktische opdracht Management & Organisatie Rechtsvormen Praktische-opdracht door een scholier 1848 woorden 19 december 2007 7,5 9 keer beoordeeld Vak M&O De opdracht: 1 ondernemingsvormen - Zoek via

Nadere informatie

FAILLISSEMENT & BETROKKENE(N) Deze brochure is bedoeld voor al diegenen die geconfronteerd worden met een faillissement, zoals werknemers,

FAILLISSEMENT & BETROKKENE(N) Deze brochure is bedoeld voor al diegenen die geconfronteerd worden met een faillissement, zoals werknemers, FAILLISSEMENT & BETROKKENE(N) Inleiding Deze brochure is bedoeld voor al diegenen die geconfronteerd worden met een faillissement, zoals werknemers, schuldenaren (debiteuren), schuldeisers (crediteuren),

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/218 NL:TZ:0000012879:F001 25-04-2017 Mr. S.K. Setz mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Dakdekkersbedrijf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13/04/2015. Gegevens onderneming : Goodfood Holding B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13/04/2015. Gegevens onderneming : Goodfood Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13/04/2015 Gegevens onderneming : Goodfood Holding B.V. Faillissementsnummer : C/03/15/13F Datum uitspraak : 13 januari 2015 Curator : Mr. Ch.L.J.R. Lückers R-C :

Nadere informatie

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 november 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/788 NL:TZ:0000001019:F001 27-10-2015 Mr. M.H. de Vries mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming TNS Magazijn Almere B.V.

Nadere informatie

RELEVANTE BEPALINGEN VAN HET BOEK 7 VAN HET B.W. BETREFFENDE DE ARBEIDSOVEREENKOMST ALSMEDE ARTIKEL 6 VAN HET BBA 1945

RELEVANTE BEPALINGEN VAN HET BOEK 7 VAN HET B.W. BETREFFENDE DE ARBEIDSOVEREENKOMST ALSMEDE ARTIKEL 6 VAN HET BBA 1945 TER INFORMATIE RELEVANTE BEPALINGEN VAN HET BOEK 7 VAN HET B.W. BETREFFENDE DE ARBEIDSOVEREENKOMST ALSMEDE ARTIKEL 6 VAN HET BBA 1945 Hieronder zijn opgenomen een aantal relevante bepalingen van boek 7

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 21 mei 2013 Curator Rechter Commissaris Activiteiten onderneming :

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/481 NL:TZ:0000016031:F001 31-10-2017 mr. E.H. Bruggink mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/256 NL:TZ:0000013565:F001 30-05-2017 Mr. L.T. Lonis mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming Mulassi B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

twee bloemenwinkels. Omzetgegevens : 2007: 523.804,--; 2008: 533.897,--; 2009: 438.499,--.

twee bloemenwinkels. Omzetgegevens : 2007: 523.804,--; 2008: 533.897,--; 2009: 438.499,--. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 april 2011 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Fresh Chain Retail BV. Faillissementsnummer : F 11/176 Datum uitspraak : 1 maart 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 5 september 2013 Nummer: 32 Gegevens gefailleerde : Groninger Scheepstimmer-

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/788 NL:TZ:0000001019:F001 27-10-2015 Mr. M.H. de Vries mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming TNS Magazijn Almere B.V.

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap STECOM BV, statutair gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te (8013 RM) Zwolle, aan de Telfordstraat 24a; Faillissementsnummer

Nadere informatie

Case: Kale kikker (34 punten) Inleiding recht, hoofdstuk 8, pagina 116, 117 Aantal punten: 6, zie bovenstaande puntenverdeling.

Case: Kale kikker (34 punten) Inleiding recht, hoofdstuk 8, pagina 116, 117 Aantal punten: 6, zie bovenstaande puntenverdeling. Antwoordmodel Aan dit antwoordmodel kunnen geen rechten worden ontleend. Over de antwoordindicaties kan niet gecorrespondeerd worden voordat de uitslag van het examen bekend is. Bent u het niet eens met

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN JOHA VEENENDAAL IMPORT-EXPORT BV. d.d. 30 september 2008

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN JOHA VEENENDAAL IMPORT-EXPORT BV. d.d. 30 september 2008 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN JOHA VEENENDAAL IMPORT-EXPORT BV d.d. 30 september 2008 Gegevens onderneming : JoHa Veenendaal Import-Export BV Faillissementsnummer : 08/313 F Datum

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 januari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap STECOM BV, statutair gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te (8013 RM) Zwolle, aan de Telfordstraat 24a; Faillissementsnummer

Nadere informatie

[Naam werkgever], gevestigd te [plaats/adres], in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ naam], [functie] hierna te noemen werkgever,

[Naam werkgever], gevestigd te [plaats/adres], in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ naam], [functie] hierna te noemen werkgever, Model oproepovereenkomst De ondergetekenden: [Naam werkgever], gevestigd te [plaats/adres], in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ naam], [functie] hierna te noemen werkgever, en [naam oproepkracht],

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 februari 2007

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 februari 2007 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 februari 2007 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Handelsonderneming Road Runner Tyre B.V., h.o.d.n. Road Runner Tyre,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/481 NL:TZ:0000016031:F001 31-10-2017 mr. E.H. Bruggink mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : de vennootschap onder firma werd gedreven

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : de vennootschap onder firma werd gedreven OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 juli 2016 Gegevens onderneming : vennootschap onder firma Rojo Meubel- en Interieurbouw Inschrijvingsnummer handelsregister 27355156 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/665 NL:TZ:0000009980:F001 13-12-2016 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : F. 436/2012 Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 28 augustus 2012 Curator Rechter Commissaris Activiteiten

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 1 Datum: 12 november 2014 ex art. 73a Fw

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 1 Datum: 12 november 2014 ex art. 73a Fw openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 1 Datum: 12 november 2014 ex art. 73a Fw Gegevens gefailleerde : Accu Power Nederland B.V., handelend onder de naam Mutlu Accu, Mutlu Nederland, Mutlu Accu

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Brilman Vastgoed B.V. Faillissementsnummer : 15/15/426 F. Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 8 september 2015 Curator : mr. G.F.H.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 31 januari 2013 Curator Rechter Commissaris Activiteiten onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/496 NL:TZ:0000008282:F001 27-09-2016 mr. E.J. Luten mr. Lablans Algemeen Gegevens onderneming CSH Uitzendbureau B.V. Barbizonlaan

Nadere informatie

De heer M.C.J.J. Moolenschot, voorheen handelende onder de naam De Stapper Schoenen.

De heer M.C.J.J. Moolenschot, voorheen handelende onder de naam De Stapper Schoenen. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 Gegevens: De heer M.C.J.J. Moolenschot, voorheen handelende onder de naam De Stapper Schoenen. Faillissementsnummer: C/02/15/108 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Denim Brakes & Tyres B.V. Faillissementsnummer : F 152/2010 Datum uitspraak : 13 april 2010 Datum verslag : 3 december 2010 Curator

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 2 Datum: 4 augustus 2015 Gegevens onderneming : HACAH Bouw & Management B.V. Sterrenbergweg 44 3769 BT Soesterberg Kamer van Koophandel: 60245484

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 20 januari 2015 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 2 Datum: 21 maart 2014 Gegevens onderneming : Ledi B.V. Faillissementsnummer : C/16/13/1274 F Datum uitspraak : 19 november 2013 (rechtbank Midden-Nederland,

Nadere informatie