DECT TM Veiligheidssysteem DSS met precieze Locatiebepaling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DECT TM Veiligheidssysteem DSS met precieze Locatiebepaling"

Transcriptie

1 DECT TM Veiligheidssysteem DSS met precieze Locatiebepaling Veiligheid die op de praktijk is afgestemd. De ideale oplossing voor: n Industrie en sociale werkplaats n Penitentiaire inrichtingen n Ziekenhuizen en psychiatrische inrichtingen n Energieleveranciers n Drinkwatervoorziening en afvalwaterreiniging

2 Competentie inzake LANnetwerken: DECT TM -systemen, paging en persoonsbeveiliging Uitgebreid alarm-management voor uw persoonlijke veiligheid, met het nieuwe DECT TM veiligheidssysteem DSS Als systeemleverancier van interne bedrijfsnetwerken is onze doelstelling het optimaal gebruikmaken van de modernste pagingtechnieken. Funktel is ontstaan door samenvoeging van bedrijfsonderdelen van ANT-Nachrichtentechnik, Bosch Telecom en Tenovis Mobile Security Communications. Op grond van deze bundeling van expertise bieden wij steeds de optimale oplossing voor uw behoeften aan communicatie met betrekking tot veiligheid, bedrijfsgegevens en spraak. Met inachtneming van een volstrekte bewegingsvrijheid binnen het bedrijf blijft de communicatiefunctie permanent beschikbaar, hetgeen de flexibiliteit, de snelheid en de efficiëntie binnen het arbeidsproces duidelijk ten goede komt. Nieuwe maatstaven inzake veiligheid en interne communicatie De basis voor het nieuwe DECT TM Veiligheidssysteem DSS is een modern DECT TM communicatiesysteem, gebaseerd op verscheidene base stations. De veelheid aan kanalen van het systeem garandeert de beschikbaarheid van alle veiligheidsfuncties, ook bij druk verkeer. Kleine en lichte mobiele apparaten met een hoogmoderne techniek: noodsignaalfunctie voor personen, gecombineerd met automatische plaatsbepaling, complete telefoonfuncties met alle moderne ISDNmogelijkheden, en omvangrijke paging-functies voor het overbrengen van boodschappen in tekst. Bovendien liggen de moderne en fraai vormgegeven DECT TM handsets, type FC1 S, perfect in de hand en zijn ze bovendien robuust, gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te bedienen. De centrale voorzieningen zijn eveneens van het hoogste niveau: een op LAN-verbinding gebaseerd en op verschillende plaatsen te gebruiken centralesysteem wordt uitgerust met een type software dat aan elke doelstelling optimaal is aangepast. Ook gecompliceerde alarmsituaties worden duidelijk en overzichtelijk zichtbaar gemaakt. Om op een veilige manier een alarm te kunnen opvolgen wordt degene die de centrale bedient stap voor stap door het systeem geleid. Bovendien heeft het systeem de mogelijkheid om videobeelden in te voegen. Een speciaal softwarepakket maakt het mogelijk om het systeem ten behoeve van het lopen van bewakingsronden alsmede bij de controle daarop in te schakelen.

3 Nauwkeurige plaatsbepaling in één oogopslag: Weergave van de plattegrond op de monitor van het centrale bedieningspaneel van webnet gms client Eigenschappen en prestaties In geval van gevaar biedt het Funktel DECT TM systeem - dat op het DECT TM paging systeem is gebaseerd en met een noodsignaalsysteem is uitgerust - razendsnel hulp. Het gemakkelijk te bedienen mobiele telefoonsysteem met zijn paging- en noodoproepfuncties biedt de navolgende mogelijkheden: n Lokalisering van degene die hulp nodig heeft, in een gebied of, meer exact, in de ruimten binnen een gebouw. n Het ogenblikkelijk en veilig bieden van hulp door draadloze doorschakeling. n Controle op de hulpverlening. n Draadloze doorschakeling van het alarm naar andere mobiele apparatuur. Het systeem meldt noodgevallen, compleet met de aanduiding van de plaats van het incident. Vanuit de centrale kan met de in nood verkerende medewerkers een luister- en spraakverbinding worden gelegd en op afstand bediend. Bij een overval wordt dit door een tear out alarm gemeld en bij een ongeval of een overval in een gevaarlijke werkomgeving bijvoorbeeld bij een ongelukkige val of bij bewusteloosheid - geven sensoren automatisch de roep om hulp door. De handset type FC1 S maakt zowel een handmatige alarmoproep door de gebruiker mogelijk, door een druk op de noodknop, maar evenzeer een melding buiten de invloedssfeer van de gebruiker, zoals alarmfuncties met betrekking tot plaats, tijd, verlies en immobiliteit. Bovendien kan door middel van het toetsenbord een spraakverbinding met andere gebruikers worden gelegd. Om ogenblikkelijk doelgerichte hulp te kunnen bieden biedt het systeem met behulp van inductieve locatiebakens een precieze lokalisering van degene die hulp nodig heeft. Op die manier kunnen de hulpverleners zo snel mogelijk naar de juiste plaats geleid worden. Voor een optimale draadloze verbinding op het bedrijfsterrein zorgen DECT TM basisstations, die een perfecte mobiele communicatie via spraak of paging mogelijk maken tussen het personeel in de centrale, de hulpverleners en degenen die hulp nodig hebben. De basisstations bieden bovendien de mogelijkheid tot een lokalisering van degene die om hulp heeft gevraagd.

4 Communicatie en persoonlijke veiligheid: Telefonie en noodoproep in één enkel mobiel apparaat verenigd Functies van de mobiele apparatuur Telefonie en overdracht van berichten De handset FC1 S maakt deel uit van dit geavanceerde communicatiesysteem en maakt telefoongesprekken mogelijk met andere handsets, met apparatuur van een nevenaansluiting en ook met het openbare telefoonnet, alles met complete ISDN functionaliteit. Uitvoerige berichtenfuncties en een groot scherm maken de ontvangst niet alleen van alarmmeldingen en van tekstberichten mogelijk, maar ook van automatisch gegenereerde storingsmeldingen, van meldingen vanuit aangesloten computerapparatuur, van handmatig opgestelde berichten door messaging clients op basis van een LAN verbinding, tot en met doorgave van s. Het is ook mogelijk voorgeprogrammeerde teksten op te stellen en te verzenden. Persoonlijke noodsignaalfuncties Gegeven alarm en meldingen worden, tezamen met informatie over de plaats van herkomst (lokalisering) aan de centrale doorgegeven. Die informatie over de plaats van herkomst wordt mogelijk gemaakt door de technische karakteristiek van de DECT TM basisstations die plaatsbepaling mogelijk maakt, of door de gegevens van de inductieve locatiebakens, ten behoeve van een precieze bepaling van de plaats waar degene zich bevindt die hulp heeft ingeroepen. Actief persoonlijk alarm n Drukalarm, wordt gegeven door de alarmknop op de handset. Automatisch persoonlijk alarm n Alarm met betrekking tot de plaats: wordt automatisch gegeven door de desbetreffende sensor. n No-Move alarm: wordt automatisch gegeven als geen beweging meer valt waar te nemen. n Tijdsalarm wordt automatisch gegeven als op vooraf ingesteld tijdstip geen knop wordt ingedrukt. n Alarm bij verlies, wordt automatisch gegeven als de handset met geweld wordt losgerukt. Automatisch technische alarm n Technisch alarm wordt gegeven in geval van een foutmelding tijdens de test bij inbedrijfstelling, bij fouten in de cyclische bewaking of bij een lege accu.

5 PC Bediening met webnet gms client: Alle alarmsituaties in één oogopslag overzichtelijk De functies van het systeem n Functioneert als onafhankelijk systeem of als deel van een security management configuratie, tezamen met andere interne alarmsystemen. n Centrale met verscheidene bedieningsplaatsen voor webnet gms client. n Verwerking van personenalarm aan de centrale, met weergave van de plattegrond, aansturing van de telefoon, weergave van berichten en potentiaal-vrije contacten. n Continu actualiseren van de precieze situatie omtrent bereik en plaats van het alarm op plattegronden. n Wisseling van situatieschetsen op het bedieningspaneel met invoegen van videobeelden van bewakingscamera s (optie). n Op afstand bediende spraak- en luisterfunctie (zonder dat de verongelukte persoon daarop invloed heeft), zodat de analyse en de taxatie van een alarmsituatie zo snel mogelijk kan plaats hebben. n Ogenblikkelijke en automatische doorschakeling van een alarm naar andere gebruikers van de mobiele telefoons. n Automatische afwikkeling van contacten, verzending van s en doorgeleiding van het alarm, in geval van escalatie van de gevarensituatie. n Handmatig contact maken voor het aansturen van externe signaalapparatuur (sirene, zwaailicht, deuren bij een overval, etc.). n Observatie van de alarmopvolging. n Autocontrole van het systeem. n Automatische aan- en afmeldprocedures van de handset FC1 S binnen de veiligheidscyclus met controle van de sensoren die het alarm verzorgen. n Spraakcommunicatie tussen de handsets onderling en tevens met apparaten van een eventueel nevengeschakeld systeem, alsmede met het openbare telefoonnet, met alle prestatiekenmerken van de ISDN techniek.

6 Veiligheid, overal en altijd: Afhandeling en protocolleren van een alarm Ongeacht de toepassing (industrie, bewakingsdiensten, ziekenhuizen, psychiatrie) worden alle binnenkomende alarmsignalen allereerst naar de Secury Server geleid. De DECT TM Secury Server Het betreft hier een server die 24 uur per etmaal inzetbaar is en die is uitgerust met specifieke veiligheidssoftware. Hier wordt het alarm geëvalueerd en doorgeschakeld naar het webnet gms client. Tegelijkertijd volgt een automatische doormelding van volledige noodsignalen aan handsets, aan draadloze ontvangers, als of SMS, of voor het leggen van contact met een extern meldingssysteem voor alarm. Bovendien doet de Secury Server dienst als: n Automatische functiecontrole van de bij het systeem aangemelde handsets. n Controle op de juiste verwerking van het noodsignaal. n Uitvoering van webnet gms berichten, melding van het hebben van contact en relaisaansturing. Het bedieningspaneel op de centrale met webnet gms client software Om alle activiteiten van een DECT TM Secury System op het beeldscherm te laten verschijnen en om een en ander gemakkelijk te kunnen bewerken, is de installatie van webnet gms client noodzakelijk. Deze softwaremodule wordt ofwel op de Secury Server geïnstalleerd, dan wel op een PC met een soortgelijke configuratie, die via een netwerk (LAN) daarop is aangesloten. Met webnet gms client hebt U de navolgende mogelijkheden: n Afbeelding van de noodsituatie op plattegronden. n Verwerking van de alarmsituaties. n Aansturing en coördinatie van de hulpverlening. n Afstandsbediening van de handsets die alarm geven, om de mogelijkheid tot communicatie te kunnen bewerkstelligen. n Versterken van het geluid (of het op nul zetten daarvan) van de noodoproep-apparatuur, zodat onopvallend meegeluisterd kan worden met betrekking tot het verloop van een gijzeling. n Invoegen van videobeelden ten tijde van een alarmsituatie. De alarmafhandeling Bij het DECT TM Secury System DSS wordt elk alarm, alle technische storingen, alle meldingen van het systeem, elke progressie bij de verwerking evenals bewakingsrondgangen en controlemeldingen van de bewakingsdienst opgeslagen en geprotocolleerd.

7 Volgende plaats: Hof noord 3 min Volgende plaats: Poort III 5 min Maatregel: Poort sluiten! Perfect functioneren: Begeleiding en controle van bewakingsronden Software-module inzake bewakingsronden Met dit softwarepakket worden de meest moderne Maatregel: Verlichting aan! Volgende plaats: Centrale 8 min controlemogelijkheden van de bewakingsdienst werkelijkheid. Naast de controle en protocolfuncties wordt de bewaker tevens actief via het systeem gecoacht. De mens is een gewoontedier en die aloude wijsheid is al menige bewaker noodlottig geworden. Het zijn precies die gewoonten die worden bespioneerd en voor criminele doeleinden gebruikt. Maar dit soort gewoontegedrag wordt nu juist met het DECT TM systeem DSS doorbroken. De nieuwe manier van lopen van bewakingsrondes n Bewakingsrondes worden handmatig of op willekeurige basis uitgezocht en vastgelegd. Meer dan één bewakingsronde kan tegelijkertijd begeleid en gecontroleerd worden. n Bewakingsrondes kunnen gemakkelijk, al naar behoefte, veranderd worden: te controleren plaatsen kunnen worden weggelaten of in volgorde veranderd, een ronde kan onderbroken of beëindigd worden. n Tijdens de ronde wordt aan de bewaker zijn eerstvolgende controlepunt en de daarvoor benodigde tijd automatisch op het scherm van zijn DECT TM handset geprojecteerd. n Eventueel door de bewaker uit te voeren speciale maatregelen worden hem automatisch op de juiste plaats en tijd doorgegeven. n Bij het passeren van een controlepunt wordt dit automatisch aan de centrale gemeld, met opgave van plaats en tijd en aldaar gecontroleerd en op protocol gezet. n Alarmsituaties worden op de monitor van de centrale en op het bedieningspaneel van het webnet gms client weergegeven. n Door dat alles worden de tot dusver gebruikelijke prikklokken en rondekaarten overbodig gemaakt.

8 Bezoek onze websites en Communicatie-oplossingen van Funktel. Wij verheugen ons op het contact met U! Duitsland Funktel GmbH John-F.-Kennedy-Straße D Salzgitter T F info@funktel.com Nederland Telepage BV Croy 7 N NL-5653 LC Eindhoven T F M info@telepage.nl Technische veranderingen van apparaten en systemen blijven voorbehouden. DECT TM is een geregistreerd handelsmerk van ETSI

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer...

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... ComServer Module Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... KWS6000 IP-DECT Naast telefonie speelt in de zorg het informeren van medewerkers een grote rol. Met KWS6000 IP-DECT kiest u voor een

Nadere informatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie

Persoonsbeveiligings- en pagingsystemen Bescherming door veilige communicatie Atus is ontstaan uit de Personal Security Product divisie van de BOSCH Groep. Haar rijke geschiedenis gaat terug tot de jaren 60 toen Philips startte met een on-site paging fabriek in Breda, Nederland.

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS Intern en extern alarmeren bij agressie, ongevallen en andere incidenten. www.secure2go.nl Veel mensen lopen tijdens hun werk het risico om in een gevaarlijke

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen

Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen NL 2 NEDERLANDS Toepassingsvoorbeeld: Personen alarm instellen Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Voordelen van het personen alarm... 2 1.2 Te gebruiken

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen NL Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e-domotica koppelen Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie...2 1.1 Koppelen met

Nadere informatie

NPS-16 Burenalarmeringssysteem

NPS-16 Burenalarmeringssysteem Handleiding voor Alphatronics B.V. de gebruiker NPS-16 Burenalarmeringssysteem Burenalarmeringssysteem Revisie A Uitgave 10-1998 Alphatronics B.V. (MDK) INHOUD INHOUD... Pagina 1 Introductie... Pagina

Nadere informatie

Handleiding voor testers

Handleiding voor testers Handleiding voor testers Voor vragen Tel: 0642134908 Email: bente@watcherenterprises.com Inhoud 1 Wat kan de Vlinder (Pagina 3) 2 Functies op de Vlinder (Pagina 4) 3 Display (Pagina 5) 4 Laadstation (Pagina

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Paramaribo, 8 mei Betreft: Oproep systeem Offerte nr.: GB. Stichting Protestants Bejaardencentrum Huize Prinses Margriet

Paramaribo, 8 mei Betreft: Oproep systeem Offerte nr.: GB. Stichting Protestants Bejaardencentrum Huize Prinses Margriet Stichting Protestants Bejaardencentrum Huize Prinses Margiet T.a.v. mevrouw J. Abrahams Kerklaan #8 Telefoon: 497869/433870 E-mail: jennifer_2mei@hotmail.com Paramaribo, 8 mei 2014 Betreft: Oproep systeem

Nadere informatie

FAQ. Koppeling en verbinding

FAQ. Koppeling en verbinding FAQ Bluetooth Algemeen Bluetooth is een protocol voor radiocommunicatie met kort bereik, waarmee men gegevens en diensten kan uitwisselen tussen ten minste twee elektronische apparaten. Het geïntegreerde

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding alarmopvolging

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding alarmopvolging SmartLife Veilig Gebruikershandleiding Over SmartLife Veilig Wat is KPN SmartLife Veilig? Service & Contact Met SmartLife Veilig ben je altijd op de hoogte van Heb je nog vragen over KPN SmartLife? Kijk

Nadere informatie

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein SeComouse Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Op een bedrijventerrein

Nadere informatie

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard Het managementsysteem voor intelligente veiligheid naast overzicht ook inzicht De overvloed aan informatie die we Het modulaire beschikt tegenwoordig moeten verwerken, is over de volgende functionaliteiten:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

SERVICE & SUPPORT WAT TE DOEN BIJ STORINGEN AAN AV APPARATUUR

SERVICE & SUPPORT WAT TE DOEN BIJ STORINGEN AAN AV APPARATUUR In dit document worden de meest voorkomende storingen aan AV apparatuur beschreven. Ondervind u één van onderstaande problemen? Doorloop dan de stappen in dit document en probeer de oorzaak vast te stellen

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

BASIS GEBRUIK CTI CLIENT

BASIS GEBRUIK CTI CLIENT BASIS GEBRUIK CTI CLIENT Het gebruik van de CTI Cliënt biedt ondersteuning aan het C3 pakket, op de achtergrond wordt informatie van het telefoongesprek doorgegeven aan het systeemscherm. Daarnaast geeft

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Gewoon een veilig gevoel.

Gewoon een veilig gevoel. Gewoon een veilig gevoel. Kwaliteit van leven, comfort, zelfredzaamheid en gevoel van vrijheid voor gebruikers. Dat is wat wij als Telezorg nastreven met het ComServer platform. ComServer De scheiding

Nadere informatie

de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie

de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie waarschuw de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie Alarm supervisie... Operator oproep... Informatie transmissie... Interventie opvolging... MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Nadere informatie

Het Keypad (met segmenten)

Het Keypad (met segmenten) Het Keypad (met segmenten) Het JABLOTRON 100 systeem kan worden gebruikt met verschillende type keypads waarmee het systeem kan worden bediend, en die informatie geven omtrent de status van het systeem

Nadere informatie

Software Release Notes

Software Release Notes Software Release Notes dss V1.8.1 Met de Software Release Notes (SRN) informeert aizo ag over software-veranderingen en - actualiseringen van bestaande producten. Documentnummer SRN-2013-04 Datum/versie

Nadere informatie

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen Dit noem ik nu veiligheid! F. de Visser, installateur Het concept Professionele technologie voor veiligheid in kleine/middelgrote gebouwen.

Nadere informatie

PABX telefooncentrale

PABX telefooncentrale 345829 PABX telefooncentrale Gebruiksaanwijzingen 09/11-01 PC 2 1 Inleiding 6 1.1 De Telefooncentrale 6 Algemene beschrijving 6 2 Gebruik 8 2.1 Telefoonfuncties 8 Speciale toetsen die op de BTicino telefoons

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Persoonsbeveiliging

Inhoudsopgave. Persoonsbeveiliging Inhoudsopgave Persoonsbeveiliging Inhoudsopgave: Persoonsbeveiliging - Swan personeelsbeveiliging - 000126 - Draadloos alarm - 000190 - True-Kare - 000291 Personeelsbeveiliging - beveiligen van belangrijke

Nadere informatie

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing Ascom IP-DECT SYSTEeM bewezen technologie in innovatieve oplossingen 2 Ascom IP-DECT Ascom is toonaangevend op het gebied van DECT-technologie. Onze oplossingen staan bekend om hun modulaire eigenschappen,

Nadere informatie

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt.

Kies open installatie database wanneer u reeds een instellingen ODB bestand heeft gemaakt. HANDLEIDING VERBINDING MAKEN MIDDELS DE JA-82T PC INTERFACE MODULE TUSSEN UW PC EN HET ALARMSYSTEEM. AANMAKEN VAN INSTELLINGENBESTAND ODB EN HET OPENEN VAN HET GEHEUGEN VAN HET ALARMSYSTEEM. MASTERSTAND

Nadere informatie

Temperatuur logger synchronisatie

Temperatuur logger synchronisatie Temperatuur logger synchronisatie Juni 10, 2010 1 / 7 Temperatuur logger synchronisatie Introductie Twee of meerdere ontvangers van het Multilogger systeem kunnen met de temperature logger synchronisatie

Nadere informatie

Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis?

Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis? Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis? Gebruik de jarenlange ervaring van de Zorgcentrale. We bieden zoveel meer dan een personenalarm! Aansluiting ook mogelijk als u niet bij ons in

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie

Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie Gebruikers handleiding Jablotron 100 serie 1.1 Bediening en informatie van uw beveiligingssysteem Het JABLOTRON 100 systeem kan worden bedient met verschillende soorten bediendelen, die tevens informatie

Nadere informatie

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL Productlijn Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL GalaXy XL inbraakmeldcentrales zijn toepasbaar in iedere situatie en laten zich flexibel aanpassen aan

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 SO Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 Het aansluiten van het toestel Doe de accu in de handset vóór gebruik Inhoud van doos W56P Inhoud van doos W56H

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 APT-200 Tweeweg handzender Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu BELANGRIJK Uw rechten op garantie vervallen

Nadere informatie

KISS de basis voor alle mogelijkheden

KISS de basis voor alle mogelijkheden KISS de basis voor alle mogelijkheden MET KISS KIEST U VOOR VRIJHEID VAN WONEN Zekerheid 10 Jaar Garantie van Hager; fabrikant van 30% van de installaties in Europa na oplevering van de woning 3 Jaar Prijsgarantie

Nadere informatie

Uitgave: januari 2015. Miele@home Ontdek het intelligente wonen

Uitgave: januari 2015. Miele@home Ontdek het intelligente wonen Uitgave: januari 2015 Miele@home Ontdek het intelligente wonen Miele@home Inhoud De apparaten van Miele nemen u graag zoveel mogelijk huishoudelijke taken uit handen, zodat u thuis uw tijd kunt besteden

Nadere informatie

b. verbind je laptop ook met het smartboard via de usb kabel. Deze kabel sluit je aan op het usb kabel aan de rechterkant van het bord.

b. verbind je laptop ook met het smartboard via de usb kabel. Deze kabel sluit je aan op het usb kabel aan de rechterkant van het bord. Workshop 1 Smartboard training Het SMART Board starten 1 Zorg ervoor dat het Smartboard en de projector zijn aangesloten op de computer: a. verbind je laptop met de beamerkabel of VGA kabel met het smartboard.

Nadere informatie

De beste Technologie voor uw Veiligheid

De beste Technologie voor uw Veiligheid De beste Technologie voor uw Veiligheid B.V.V.O. Goedgekeurd (Beroepsvereniging Voor de Verzekeringensondernemingen) Onder de volgende nummers: MetaSystem S.p.A. Via Galimberti, 8 42100 Reggio Emilia ITALY

Nadere informatie

Installatie handleiding virtuele meldkamer

Installatie handleiding virtuele meldkamer Installatie handleiding virtuele meldkamer 1 Inhoud Handleiding virtuele meldkamer... 1 Inleiding... 3 Wat u moet weten voordat u met de installatie start... 3 Het aanmelden van uw alarmsysteem... 4 De

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Bij 3in1 van SKP kunt u gebruikmaken van (digitale) telefonie. Indien u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat uw nummer overgenomen (geporteerd) moet worden van uw oude provider,

Nadere informatie

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.3 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 13-5-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

ThoRiTemp. Installatie Handleiding. Versie 1.00 NL

ThoRiTemp. Installatie Handleiding. Versie 1.00 NL ThoRiTemp Installatie Handleiding Versie 1.00 NL Inhoud 1. INLEIDING...3 2. OPZETTEN VAN EEN TEMPERATUURMEETSYSTEEM...4 3. AANLEGGEN SYSTEEM ( CHECKLIST 3 )...5 4. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE ( CHECKLIST

Nadere informatie

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Hieronder vindt u een opsomming van de vernieuwde en bijkomende functionaliteiten van de INTEGRA CONTROL app versie 5.0. Nieuw app icoon en opstartscherm

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Ascom Unite Mercury. Platform voor alarm- en incidentopvolging

Ascom Unite Mercury. Platform voor alarm- en incidentopvolging Ascom Unite Mercury Platform voor alarm- en incidentopvolging OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS Ascom Wireless Solutions is een toonaangevende aanbieder van on-site draadloze communicatie. Bij tal van vooraanstaande

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is.

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is. Galaxy Flex 3 FAQ Let Op!! Sommige instellingen hebben te maken met regelgeving. Controleer daarom of het aanpassen van een instelling niet in strijd is met de regels waar uw installatie aan moet voldoen.

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk begint! Truma inet System

Een nieuw tijdperk begint! Truma inet System Een nieuw tijdperk begint! Truma inet System Stap nu in de toekomst van kamperen Stap nu in de toekomst van kamperen Klimaat naar wens in een handomdraai Bent u graag mobiel zonder dat u aan comfort en

Nadere informatie

Het blijvend belang van faxverkeer De functie van een Fax Server Hoe werkt een Fax Server?

Het blijvend belang van faxverkeer De functie van een Fax Server Hoe werkt een Fax Server? DE FAX SERVER ISDN Het blijvend belang van faxverkeer Faxverkeer vervult een belangrijke rol in de zakelijke communicatie. De fax heeft een aantal voordelen boven e-mail. De belangrijkste daarvan zijn

Nadere informatie

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING Artikel 1 Onderwerp van overeenkomst Aanbieder verzorgt voor de klant de dienstverlening m.b.t. persoonsalarmering, te weten: 1.1 Het invoeren van relevante gegevens van

Nadere informatie

handleiding siemens gigaset

handleiding siemens gigaset handleiding siemens gigaset Maak uw Siemens gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix

Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875. g GE Interlogix Aritech Comfort security systemen CS375 CS575 CS875 g GE Interlogix Een gerustgevoel, comfortabele beveiliging De comfort security systemen van GE Interlogix zijn meer dan eenvoudige alarmsystemen, zij

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

Aantekeningen. Voorwoord

Aantekeningen. Voorwoord Voorwoord Dank u voor het aanschaffen van dit SMS Alarm pakket. Wij garanderen een hoge kwaliteit en veel gebruiksgemak, zaken die bij ons bedrijf voorop staan. SMSCOM International BV is dé specialist

Nadere informatie

Aanvullende gebruiksaanwijzing. SMS op het vaste net tiptel 340 clip

Aanvullende gebruiksaanwijzing. SMS op het vaste net tiptel 340 clip Aanvullende gebruiksaanwijzing (NL) SMS op het vaste net tiptel 340 clip Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pictogrammen in het display... 3 Overzicht van de mogelijke karakters... 4 Voorwoord... 5 Voorwaarden...

Nadere informatie

Handleiding ComfortTouch App voor Busch-ComfortTouch. Busch-ComfortTouch 9 8136/09-811 8136/09-825. Busch-ComfortTouch 12.1 8136/12-811 8136/12-825

Handleiding ComfortTouch App voor Busch-ComfortTouch. Busch-ComfortTouch 9 8136/09-811 8136/09-825. Busch-ComfortTouch 12.1 8136/12-811 8136/12-825 2273-1-8367 21.08.2013 Handleiding Busch- 9 8136/09-811 8136/09-825 Busch- 12.1 8136/12-811 8136/12-825 1 Inleiding... 3 1.1 Beoogd gebruik... 3 2 Systeemvereisten voor mobiele eindapparaten... 4 3 Voorinstelling

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

moduweb Vision Alle stations op een rij: visualiseren, analyseren, bedienen.

moduweb Vision Alle stations op een rij: visualiseren, analyseren, bedienen. moduweb Vision Alle stations op een rij: visualiseren, analyseren, bedienen. 2 Ik wil overzicht hebben. moduweb Vision biedt volledige toegang tot de installatie Eenvoudig en overzichtelijk Eenvoudig vanaf

Nadere informatie

www.kno-tech.com AlarmLocator

www.kno-tech.com AlarmLocator KnoTech biedt innovatieve oplossingen in productbeveiliging en RFID technologie voor: Detailhandel Industrie Bibliotheken/Mediatheken Periferie Logistiek AlarmLocator RFID antidiefstal systeem voor materialen,

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Installatie handleiding TiC Narrow Casting Player. (voor intern gebruik)

Installatie handleiding TiC Narrow Casting Player. (voor intern gebruik) Installatie handleiding TiC Narrow Casting Player (voor intern gebruik) Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 BIOS instellen... 4 Windows 7 installatie... 5 Windows 7 configureren... 11 Tweak

Nadere informatie

Personen Alarm Service

Personen Alarm Service Achter de Hoven 69, 2230 Herselt Tel: 014 / 540 430 GSM: 0476 / 550 430 BTW: BE-0521.749.835 Erk.nr FodBin: 20 1846 06 www.sensec.be KBC: 731-0304773-71 Personen Alarm Service Omschrijving van de mogelijkheden

Nadere informatie

Uw persoonlijke account

Uw persoonlijke account Uw persoonlijke account 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen Mijnsmartalarm... 4 2. Aansluiten basiscentrale... 5 2.1 Model zwart... 5 2.2 Model wit... 5 3. Bediening alarmsysteem... 6 3.1 Alarm... 7 2.1.1

Nadere informatie

Alarm- en Videobewakingstechniek

Alarm- en Videobewakingstechniek Alarm- en Videobewakingstechniek Voor u veiligheid Draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY Bij inbraak, brand, water en noodoproep Actieve inbraakbescherming dankzij Mechatronica Elegant design met statusverlichting

Nadere informatie

Installatiehandleiding Z-Wave Stick voor Autarco omvormers

Installatiehandleiding Z-Wave Stick voor Autarco omvormers Installatiehandleiding Z-Wave Stick voor Autarco omvormers Autarco Group B.V. 2019-03-15 Contactgegevens Autarco Group B.V. Schansoord 60 5469 DT Erp The Netherlands www.autarco.com info@autarco.com Andere

Nadere informatie

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid

Care One+ Pendant voor gemak en veiligheid Care One+ De Care One+ is een kleine DECT alarm pendant met full duplex hands-free audio. High tech Niet moeilijk Lydis heeft jaren lange ervaring met draadloze communicatie producten in onder andere de

Nadere informatie

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is.

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is. Galaxy Flex 3 FAQ Let Op!! Sommige instellingen hebben te maken met regelgeving. Controleer daarom of het aanpassen van een instelling niet in strijd is met de regels waar uw installatie aan moet voldoen.

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen BSB SSW WSW / intuïtieve grafische gebruikersinterface voor eenvoudig systeembeheer eenvoudige dagelijkse

Nadere informatie

LE10 Draadloze ontvanger

LE10 Draadloze ontvanger LE10 Draadloze ontvanger CRS-URE-0100 F.01U.139.675 V1.2 2012.09 nl Aanvulling LE10 Draadloze ontvanger Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Onderwerp van de aanvulling 4 1.1 Betrokken apparatuur 4 1.2

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen / BSB SSW 7 WSW grafische gebruikersinterface intuïtieve voor eenvoudig systeembeheer dagelijkse bediening

Nadere informatie

HiPath 3000 HiPath Xpressions Compact Versie 2.0. Beknopte handleiding Xpressions aangepaste bedieningsinstructies

HiPath 3000 HiPath Xpressions Compact Versie 2.0. Beknopte handleiding Xpressions aangepaste bedieningsinstructies HiPath 3000 HiPath Xpressions Compact Versie 2.0 Beknopte handleiding Xpressions aangepaste bedieningsinstructies Dit apparaat is geproduceerd conform ons gecertificeerde systeem voor milieubeheer (ISO

Nadere informatie

Controle over openbare verlichting. Altijd en overal met de TeleController

Controle over openbare verlichting. Altijd en overal met de TeleController Controle over openbare verlichting Altijd en overal met de TeleController 2 Met de TeleController van Ziut bedient u snel, betaalbaar en veilig iedere lichtmast op afstand Controle over openbare verlichting

Nadere informatie

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Altijd dichtbij SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Tekst maximaal 160 tekens Berichten versturen naar vaste nummers van KPN en naar alle mobiele nummers Nummer SMS centrale:

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Managed VoIP. Inhoud. 1 Inleiding

Managed VoIP. Inhoud. 1 Inleiding Inhoud 1 Inleiding. 1 2 Het DECT toestel automatisch configureren. 2 2.1 Het DECT toestel opnieuw configureren. 3 2.2 Problemen en oplossingen 4 2.3 De DECT handset gebruiken 5 2.3.1 Bellen en gebeld worden..

Nadere informatie

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes RFID anti-diefstal systeem voor materialen, auto's, machines, enzovoort(s). RFID monitoring, het monitoren van patrouilles en looproutes van bewakers/beveiligingsmedewerkers. Eenvoudige bediening van het

Nadere informatie

Triggers en Acties gebruiken

Triggers en Acties gebruiken Net2 Triggers en Acties gebruiken Belangrijke opmerking De Net2 Servercomputer moet altijd draaien, anders kan Triggers en Acties niet correct werken. Triggers en Acties is een krachtige functie. Hij kan

Nadere informatie

De GlobalGuard IP-zender-alarminstallatie van Friedland

De GlobalGuard IP-zender-alarminstallatie van Friedland De GlobalGuard IP-zender-alarminstallatie van Friedland Dag en nacht een veilig gevoel, overal, op ieder moment De IP-zender-alarminstallatie is gemakkelijk en snel te installeren, eenvoudig te bedienen

Nadere informatie

Plugwise binnen de zakelijke omgeving

Plugwise binnen de zakelijke omgeving Plugwise binnen de zakelijke omgeving Plugwise is een gebruiksvriendelijk energiemanagementsysteem voor de zakelijke markt. Per stopcontact wordt er gemeten hoeveel elektriciteit er verbruikt wordt en

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Hosted VoIP

Beknopte Handleiding Hosted VoIP Beknopte Handleiding Hosted VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie