Gewoon een veilig gevoel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gewoon een veilig gevoel."

Transcriptie

1

2 Gewoon een veilig gevoel.

3 Kwaliteit van leven, comfort, zelfredzaamheid en gevoel van vrijheid voor gebruikers. Dat is wat wij als Telezorg nastreven met het ComServer platform. ComServer De scheiding tussen in- en extramuraal wonen wordt steeds vager en de trend om langer thuis te blijven wonen is duidelijk zichtbaar. Dat heeft als gevolg dat niet alleen de manier van zorgverlening, maar ook de techniek verandert. Het ComServer platform ondersteunt een zorginstelling zodat ze alle cliënten in deze verschillende woonomgevingen van de benodigde zorg kan voorzien. Het ComServer platform is al geruime tijd een betrouwbare en IP gebaseerde oplossing voor verpleegoproep, domotica en berichtcommunicatie. Dit resulteert vandaag de dag in een breed inzetbaar concept dat zowel in- als extramuraal en bij mensen thuis inzetbaar is. Verpleegoproep Om een zo veilig mogelijke leef- en woonomgeving te creëren voor cliënten, bieden zorginstellingen hen de mogelijkheid een zorgalarm te maken. Of deze cliënt nu binnen een zorginstelling woont of daar buiten, de mogelijkheid om te kunnen alarmeren is altijd een vereiste zodat passende hulp kan worden geboden. Vandaar dat het ComServer platform verschillende manieren van verpleegoproep biedt die toepasbaar zijn in zowel een intramurale als extramurale zorgomgeving. Naast een bekabelde oplossing behoort een draadloze variant met eventueel spraak of plaatsbepaling ook tot de mogelijkheden. Dus of het nu gaat om een traditionele drukknop aan de muur of een geavanceerde halszender, het ComServer platform sluit altijd aan bij de wensen van een zorginstelling.

4 Geavanceerde berichtcommunicatie De keuze voor het type communicatiesysteem dient naadloos aan te sluiten bij het zorgproces. Het doeltreffend informeren van zorgverleners is namelijk erg belangrijk om een efficiënte manier van werken te realiseren. Om die reden beschikt het ComServer platform over koppelingen met diverse WiFi, (IP-)DECT, paging en Private GSM systemen van verschillende fabrikanten. Daarnaast kan ComServer berichten met verschillende prioriteiten doorgeven waardoor voor een zorgverlener de urgentie van het bericht snel duidelijk is. Ook dit draagt bij aan een efficiënte manier van werken en een adequate opvolging van alarmen. Het kan voorkomen dat een zorgverlener in een (nood)situatie terechtkomt waarbij snel hulp nodig is. Het ComServer platform biedt in combinatie met het gekozen communicatiesysteem diverse mogelijkheden voor persoonsbeveiliging. Voorbeelden daarvan zijn een druk op de alarmknop, man down en tear off, al dan niet voorzien van plaatsbepaling. Cliënt monitoring Een veilige leefomgeving draagt bij aan het welzijn van een bewoner in een zorginstelling en aan een gerust gevoel bij hun familie. Daarom is het voor de zorgverlener belangrijk om te weten hoe het gaat met een cliënt. Het ComServer platform biedt diverse mogelijkheden om de zorgverlener te ondersteunen en ontzorgen bij het monitoren van bewoners. Welzijnscontrole is één van die mogelijkheden; een cliënt dient een bepaalde actie te verrichten vóór een bepaalde tijd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het indrukken van de welzijnsknop of het openen van een deur. Gebeurt dit niet, dan wordt de zorgverlener geïnformeerd. Een andere mogelijkheid om cliënten te monitoren is akoestische bewaking. Een zorgverlener wordt direct geïnformeerd wanneer er een instelbaar geluidsniveau op een kamer is overschreden. Doordat er continu geluid wordt opgenomen, kunnen fragmenten van voor, tijdens en na het akoestisch alarm teruggeluisterd worden. Hierdoor krijgt de zorgverlener snel een indruk van hetgeen zich afspeelt bij een cliënt. Nog een stap verder gaat het monitoren van cliënten op basis van videobeelden. Indien afspraken met betrekking tot privacy dit toelaten, dan biedt monitoring met camera s de beste ondersteuning voor medewerkers. Of een cliënt nu bijvoorbeeld proactief een alarm maakt of onbewust een sensor activeert, op het moment dat de verzorging geïnformeerd is, bestaat direct de mogelijkheid om te zien wat er aan de hand is. Scanning kan toegepast worden op het moment dat er behoefte bestaat om cliënten proactief te monitoren. Met deze technologie kunnen cliënten beluisterd worden, wel of niet voorzien van videobeelden. Wanneer door een zorgverlener een situatie wordt gesignaleerd waarin hulp of speciale aandacht vereist is, dan kan er direct op worden geacteerd.

5 Dwaalpreventie en detectie Een zorginstelling met een huiselijk en open karakter wordt zeer gewaardeerd door zowel bewoners, medewerkers als bezoekers. Om dit te bevorderen biedt het ComServer platform dwaaldetectie. Deze oplossing waarschuwt een zorgverlener wanneer een bewoner ongeoorloofd een bepaalde ruimte betreedt of verlaat. Dwaalpreventie is hierop een unieke toevoeging die deuren automatisch sluit voor bewoners zodat ze een ruimte niet kunnen betreden. Hierdoor neemt het dwalen van bewoners sterk af waardoor een zorgverlener minder vaak in actie hoeft te komen. Omdat de zelfredzaamheid per bewoner verschilt, werkt het ComServer platform met niveaus waarmee leefcirkels gecreëerd kunnen worden. (Video-) intercom en toegangscontrole In een gebouw met een centrale voordeur wordt vaak (video-) intercom toegepast, zo ook in de zorgsector. ComServer (video-) intercom integreert op een unieke manier met onze zorgoplossing. Hierdoor wordt het voor de bewoner mogelijk om met een halszender alarm te maken en bijvoorbeeld de voordeur te openen. De (video-) intercomunit beschikt naast de standaard intercomfunctionaliteit over een alarm- en herstelknop. Dit maakt een traditionele oplossing overbodig. Met ComServer toegangscontrole krijgen bewoners en medewerkers eenvoudig toegang tot een woning of ruimte middels een elektronische sleutel (tag). Aanvullend behoort voor een medewerker conditionele toegang tot de mogelijkheden. Ook hierbij integreert toegangscontrole op een unieke manier met onze zorgoplossing waardoor toegang op basis van tijd en alarmstatus van een woning, toe te passen is. Domotica Het begrip domotica is een verzamelwoord voor elektronische communicatie tussen toepassingen in een woning. Domotica kan ouderen een helpende hand bieden in hun woonomgeving en zorgt voor meer wooncomfort. Het ComServer platform biedt de bewoner bijvoorbeeld bediening van zonwering, gordijnen en deuren met een halszender. Ook het kunnen schakelen van verlichting, wanneer iemand een zorgalarm heeft gemaakt, is een veel voorkomende situatie. Gecentraliseerde alarmopvolging Het ComServer platform biedt de mogelijkheid tot centrale alarmopvolging in de vorm van een desk. Deze kan uitgevoerd worden op afdelings-, locatieof stichtingsniveau. In sommige situaties kan het namelijk voor een zorgverlener handig zijn om alarmen duidelijk op een rij te hebben, zichtbaar op een scherm. Op deze manier kunnen cliënten eenvoudig worden gemonitord vanaf bijvoorbeeld een zusterpost of zorgcontactcentrum. Ook kan vanaf deze plek het alarm worden afgehandeld met ondersteuning van spraak en beeld.

6

7 Stille ontruiming In zorginstellingen wordt vaak stille ontruiming verplicht gesteld vanuit de overheid. Met de oplossing van Telezorg wordt een brandmelding snel en nauwkeurig doorgezet naar de daarvoor aangestelde personen die vervolgens actie kunnen ondernemen. Daarnaast is het mogelijk om de brandmeldingen door te zetten naar het ComServer platform. Met deze oplossing is stille ontruiming op een project volgens de wettelijke norm NEN2575 te certificeren. Beheer & rapportage Vaak bestaat de behoefte om flexibel om te kunnen gaan met de inzet van sensoren bij cliënten. Zorgverleners willen graag zelf kunnen bepalen op welke manier cliënten gemonitord worden. Dit kan van dag tot dag verschillen, zij kennen de cliënten immers het beste. Daarnaast wil een beheerder zelfstandig kleine mutaties kunnen aanbrengen in de werking van het zorgsysteem. Met onze gebruiksvriendelijke webportal hoeft in veel gevallen geen beroep te worden gedaan op de leverancier. Het rapporteren van zorg wordt steeds belangrijker. Alarmeren bewoners veel, of juist weinig? Ontvangen cliënten daadwerkelijk de hulp die ze nodig hebben, of krijgen ze wellicht meer zorg dan vooraf ingeschat? Hoe snel worden bewoners eigenlijk geholpen na het maken van een alarm? Met de rapportagemogelijkheden die het ComServer platform biedt, is in bovenstaande aspecten een helder inzicht te verkrijgen. ComServer centraal De intramurale zorgmarkt in Nederland wordt steeds kleinschaliger en zorgorganisaties steeds groter. Door de geografische spreiding is de systeemapparatuur op meer plekken nodig dan voorheen waardoor techniek in verhouding duurder kan worden. ComServer biedt de oplossing voor dit probleem en kan op een centrale locatie geïnstalleerd worden. Via WAN verbindingen kan ComServer communiceren met kleinschalige zorglocaties. Dit scheelt niet alleen in de kosten maar zorgt ook voor een schaalbaar en uniform systeem binnen een zorginstelling. Met deze uniformiteit wordt ook flexibel werken voor zorgverleners gemakkelijker. Op elke locatie wordt namelijk op dezelfde manier gewerkt, met dezelfde systemen.

8 Esp 304 n 5633 AE Eindhoven T n F n info@telezorg.nl

ü ü ü Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd Efficïent samenwerken Intramuraal Merkonafhankelijk & extramuraal

ü ü ü Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd Efficïent samenwerken Intramuraal Merkonafhankelijk & extramuraal ü ü ü Intramuraal Efficïent samenwerken & extramuraal Merkonafhankelijk Merkonafhankelijk en cloud geïntegreerd De samenwerking met mijn collega s is nog nooit zo eenvoudig en efficïent geweest. Kwaliteit

Nadere informatie

ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie. Dwaaldetectie, leefcirkels en meer...

ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie. Dwaaldetectie, leefcirkels en meer... ComServer Module Condigi ComServer Module Dwaalpreventie, leefcirkels en meer... STT Condigi is een gerenommeerde fabrikant van draadloze infrastructuur die specifiek is ontwikkeld voor toepassing in de

Nadere informatie

ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING

ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING ONBEZORGD NAAR UW FAVORIETE BESTEMMING Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorg(im)migratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u in de toekomst naartoe

Nadere informatie

Telezorg Eurocom Networks Eurocom Technology eurocom groep

Telezorg Eurocom Networks Eurocom Technology eurocom groep een veilig gevoel. De Eurocom Group bestaat uit drie bedrijven met een duidelijke eigen visie en identiteit maar daarnaast ook een sterke synergie. Met toonaangevende producten en diensten voor de zorgmarkt

Nadere informatie

Care Traffic Control. Onbezorgd naar uw favoriete bestemming. Kies Uw Bestemming. Merkonafhankelijk

Care Traffic Control. Onbezorgd naar uw favoriete bestemming. Kies Uw Bestemming. Merkonafhankelijk Care Traffic Control Onbezorgd naar uw favoriete bestemming Welkom bij Care Traffic Control, het platform voor zorgmigratie. De keuze van uw bestemming hangt af van waar u vandaan komt en waar u (in de

Nadere informatie

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer...

ComServer Module Polycom Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... ComServer Module Voor zorgspecifieke berichtcommunicatie en meer... KWS6000 IP-DECT Naast telefonie speelt in de zorg het informeren van medewerkers een grote rol. Met KWS6000 IP-DECT kiest u voor een

Nadere informatie

IQ Messenger: hét full IP platform

IQ Messenger: hét full IP platform Open platform voor intra- en extramurale zorg IQ Messenger: hét full IP platform Voor zorg, detentie, industrie & dienstverlening, overheid, onderwijs en cultuur Wat is IQ Messenger? IQ Messenger is een

Nadere informatie

HiCare Help Systems. Zorgalarmering & Domotica. Triple Play Intelligent building. Alarmering && Coördineren Dwaaldetectie Brandmelding Triple Play

HiCare Help Systems. Zorgalarmering & Domotica. Triple Play Intelligent building. Alarmering && Coördineren Dwaaldetectie Brandmelding Triple Play Alarmering && Coördineren management Comfort (Domotica) (Domotica) HiCare Help Systems Zorgalarmering & Domotica Alarmering && Coördineren management Comfort (Domotica) (Domotica) Even voorstellen! Colijn

Nadere informatie

ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg

ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg ZorgVrijWonen Meer tijd voor hoogwaardige zorg Mevrouw Dam is vannacht gestruikeld, ze kon het lichtknopje niet vinden. Vanochtend was mevrouw Wagenaar een half uur zoek, ze zat in de wasruimte. Straks

Nadere informatie

BrabantConnect. van Diensten op afstand naar User generated content in Intelligente woningen. Frans Stravers Commercieel Directeur Mextal

BrabantConnect. van Diensten op afstand naar User generated content in Intelligente woningen. Frans Stravers Commercieel Directeur Mextal BrabantConnect van Diensten op afstand naar User generated content in Intelligente woningen Frans Stravers Commercieel Directeur Mextal Opzet van de presentatie 1. Historie en filosofie van de ontwikkelingen

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT IN COMMUNICATIE- EN SERVICE- OPLOSSINGEN IN DE ZORG

FLEXIBILITEIT IN COMMUNICATIE- EN SERVICE- OPLOSSINGEN IN DE ZORG FLEXIBILITEIT IN COMMUNICATIE- EN SERVICE- OPLOSSINGEN IN DE ZORG BART SONNEMANS, SEGMENT MANAGER INDEPENDENT LIVING Service at Home - Bart Sonnemans, 20 mei 2010, Ascom (Nederland) B.V. 1 HOE WAS HET?

Nadere informatie

Innovatieve zorgpakketten

Innovatieve zorgpakketten Innovatieve zorgpakketten Wat gaan we doen? Langer zelfstandig blijven én thuis in je eigen omgeving oud worden Een interactieve sessie over een nieuw zorg- en ondersteuningsconcept op afstand dat binnen

Nadere informatie

Niko Projects: uw partner voor intelligente gebouwen, van comfort tot zorg

Niko Projects: uw partner voor intelligente gebouwen, van comfort tot zorg Niko Projects: uw partner voor intelligente gebouwen, van comfort tot zorg Coen Kijk in de Vegt, General Manager Niko Projects BV (voorheen Integrated Residential Services BV) Inhoud Een korte historie

Nadere informatie

Onderzoek onder ICT-managers van VVT-instellingen brengt de volgende uitdagingen aan het licht:

Onderzoek onder ICT-managers van VVT-instellingen brengt de volgende uitdagingen aan het licht: Conclusie De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart. Dat stelt nieuwe eisen aan zorgverlenende organisaties en hun serviceniveau. Richting zowel clienten als geldverstrekkers moeten zij zich beter onderscheiden.

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg Ing. Peter Drooger www.dwafact.nl 1 Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Samen gezond, veilig en actief met VSS PC Touch

Samen gezond, veilig en actief met VSS PC Touch Samen gezond, veilig en actief met verkerk service systemen De ideale oplossing: De ouderen- en gezondheidszorg zijn aan veel veranderingen onderhevig. Denk aan de scheiding van wonen en zorg en de transitie

Nadere informatie

Vrij en veilig wonen met de Thuiskoffer

Vrij en veilig wonen met de Thuiskoffer Vrij en veilig wonen met de Thuiskoffer De Thuiskoffer: complete oplossing voor hulp thuis Vrij en veilig thuis wonen is iets wat veel mensen willen. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend en is hulp

Nadere informatie

Inhoud. Kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg Kenmerken Eigenschappen systeem DECT telefonie DECT Handsets...

Inhoud. Kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg Kenmerken Eigenschappen systeem DECT telefonie DECT Handsets... 1 Inhoud Kleinschalige zorg... 2 Kenmerken... 2 Eigenschappen systeem... 3 DECT telefonie... 4 DECT Handsets... 4 Laadpositie... 4 Deur Intercom... 5 Zorg alarmering... 5 Handzender/Medaillon... 5 Uitbed-melder...

Nadere informatie

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: UW VOORDELEN: VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN Chats, foto s, video s en bestanden ontvangen of met prioriteit versturen. Efficiënter

Nadere informatie

SLIMME TECHNOLOGIE IN WOON- EN LEEFOMGEVING. Joke Dessin Coördinator/Projectadviseur Cretecs

SLIMME TECHNOLOGIE IN WOON- EN LEEFOMGEVING. Joke Dessin Coördinator/Projectadviseur Cretecs SLIMME TECHNOLOGIE IN WOON- EN LEEFOMGEVING Joke Dessin Coördinator/Projectadviseur Cretecs - AGENDA - Achtergrond Wonen en zorg vs. domotica en zorg op afstand Eindgebruikers + noden Randvoorwaarden ZT

Nadere informatie

I Q M E S S E N G E R N O V E M B E R Whitepaper VALKENHOF IMPLEMENTEERT SLIMME SENSORTECHNOLOGIE

I Q M E S S E N G E R N O V E M B E R Whitepaper VALKENHOF IMPLEMENTEERT SLIMME SENSORTECHNOLOGIE I Q M E S S E N G E R N O V E M B E R 2 0 1 8 Whitepaper VALKENHOF IMPLEMENTEERT SLIMME SENSORTECHNOLOGIE INHOUD 1 UITGANGSPUNTEN VALKENHOF PROJECT ZORGTECHNOLOGIE 2 DWAALDETECTIE EN LEEFCIRKELS VOOR BEWEGINGSVRIJHEID

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

adviseert over: Intelligente sensoren en camera s

adviseert over: Intelligente sensoren en camera s adviseert over: Intelligente sensoren en camera s Intelligente sensoren en camera s - hoe en wat? Op dit moment wordt de markt overspoeld met informatie over intelligente sensoren en camera s. Ze zouden

Nadere informatie

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg NL Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg SmartLiberty is de nieuwe veiligheids- en communicatienorm in de wereld van de langdurige zorg. Dit systeem bestaat uit een combinatie

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

Voor een vlotte werking van het woonzorgcentrum

Voor een vlotte werking van het woonzorgcentrum Voor een vlotte werking van het woonzorgcentrum Het perfecte systeem voor de woonzorgcentra De zorgsector staat onder druk. En toch slagen heel wat centra erin om uitstekend werk te leveren. Een optimale

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg ' Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg ' September 2018 Peter Drooger Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond de

Nadere informatie

Naar een hoogwaardige en open zorgcommunicatie in de VVT-omgeving

Naar een hoogwaardige en open zorgcommunicatie in de VVT-omgeving Whitepaper Naar een hoogwaardige en open zorgcommunicatie in de VVT-omgeving Stap-voor-stap naar concurrentievoordeel dankzij een blauwdruk van zorgondersteunende communicatie en domotica Auteur: Arthur

Nadere informatie

Unieke kenmerken Mopas BT transponder

Unieke kenmerken Mopas BT transponder Unieke kenmerken Mopas BT transponder positiebepaling binnen met wifi positiebepaling buiten met agps laadstation 868 MHz voor koppeling draadloze randapparatuur indicatie batterijstatus 24/7 bewaking

Nadere informatie

Zorg kan ook anders. Met kennis en respect. Met kennis en respect

Zorg kan ook anders. Met kennis en respect. Met kennis en respect Zorg kan ook anders Van Dorp zorg en welzijn biedt diverse zorggerelateerde oplossingen voor de intra- en extramurale markt. Onze producten zorgen voor efficiëntere zorg en tevreden medewerkers. Wij ontwikkelen

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Presentatie gebruikerservaringen met domotica(klassiek en SOS) in De Enk Marian Kors, 17 Maart 2015

Presentatie gebruikerservaringen met domotica(klassiek en SOS) in De Enk Marian Kors, 17 Maart 2015 Presentatie gebruikerservaringen met domotica(klassiek en SOS) in De Enk Marian Kors, 17 Maart 2015 Uitgangspunten nieuwbouw 5 jaar geleden Visie op zorgverlening: geen woorden op papier, maar een leidraad

Nadere informatie

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Integratie zorgdomotica: Infra Rood bediening & KNX bus in het Zonnehuis in Vlaardingen. Judith Buter 18 november 2010

Integratie zorgdomotica: Infra Rood bediening & KNX bus in het Zonnehuis in Vlaardingen. Judith Buter 18 november 2010 Integratie zorgdomotica: Infra Rood bediening & KNX bus in het Zonnehuis in Vlaardingen Judith Buter 18 november 2010 QUOVADIS SINDS 1993 Individuele bedienaanpassingen: Omgevingsbediening; Computer bedieningsaanpassingen;

Nadere informatie

Samen gezond, veilig en actief is de wens! Wie neemt nu de verantwoordelijkheid? Cross overs van Zorg voor innoveren

Samen gezond, veilig en actief is de wens! Wie neemt nu de verantwoordelijkheid? Cross overs van Zorg voor innoveren Samen gezond, veilig en actief is de wens! Wie neemt nu de verantwoordelijkheid? Cross overs van Zorg voor innoveren Leidraad 1. Voorstellen 2. Verkerk Groep 3. Scheiden wonen en zorg 4. Oplossingen 5.

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Safetycare. voltalimburg.nl/safetycare

Safetycare. voltalimburg.nl/safetycare Safetycare Safetycare zorgt voor persoonlijke hulp in nood. Veiligheid in uw leef- en werkomgeving. Wij leveren apparatuur waarmee u 24/7 bescherming kunt bieden aan uw eigen gezondheid en welzijn of die

Nadere informatie

WHITE PAPER. A match for every Care. CareMatch Zorgconcept

WHITE PAPER. A match for every Care. CareMatch Zorgconcept WHITE PAPER A match for every Care CareMatch Zorgconcept Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Overzicht CareMatch Zorgconcept... 3 2 Beschrijving componenten oplossing... 5 2.1 Communicatieserver... 6 2.2

Nadere informatie

Klantcasus in de zorg

Klantcasus in de zorg Klantcasus in de zorg 1. Valdetectie, maar wel medisch wetenschappelijk gevalideerd. In 2016 en 2017 hebben wij in een gezamenlijk project met de Universiteit Maastricht en Maastricht Instruments uitgevoerd

Nadere informatie

service at home de 5 stappen naar een oplossing voor een hogere kwaliteit van wonen en leven

service at home de 5 stappen naar een oplossing voor een hogere kwaliteit van wonen en leven service at home de 5 stappen naar een oplossing voor een hogere kwaliteit van wonen en leven 2 ASCOM SERVICE AT HOME Ouderen worden steeds vaker thuis verzorgd en begeleid. Zij verlangen daarbij de aandacht

Nadere informatie

Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie

Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie 2 Performante communicatie voor een efficiënt ziekenhuis Een communicatiesysteem is het kloppend hart van een ziekenhuis. Het zorgt ervoor

Nadere informatie

E-HEALTH: DE IMPACT. Baanbrekende ontwikkelingen die bijdragen aan kwaliteit van leven

E-HEALTH: DE IMPACT. Baanbrekende ontwikkelingen die bijdragen aan kwaliteit van leven E-HEALTH: DE IMPACT Baanbrekende ontwikkelingen die bijdragen aan kwaliteit van leven EVEN VOORSTELLEN Teun Jonker WAT KOMT ER AAN BOD? Wie is ZCN Wat is E-Health? Waarom van steeds groter belang? Wat

Nadere informatie

Kansen door ICT in de langdurige zorg. Augustus Zorgsystemen. zetacom.nl

Kansen door ICT in de langdurige zorg. Augustus Zorgsystemen. zetacom.nl Kansen door ICT in de langdurige zorg Augustus 2016 zetacom.nl 02 Kansen door ICT in de langdurige zorg De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel intra- als extramuraal. Daarbij

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

Niko Projects bloom. Een integrale aanpak voor alarmering, domotica, verpleegoproep en zorgregistratie

Niko Projects bloom. Een integrale aanpak voor alarmering, domotica, verpleegoproep en zorgregistratie Niko Projects bloom Een integrale aanpak voor alarmering, domotica, verpleegoproep en zorgregistratie 2 3 Intramuraal residentieel wonen waarbij comfort en efficiëntie centraal staan De zorgsector is in

Nadere informatie

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties te verbeteren. Lees meer Cure Care Terug Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid

Nadere informatie

Programma. TunstallNederland e: tunstall.nl

Programma. TunstallNederland e: tunstall.nl 23 november 2017 1 Programma TunstallNederland @TunstallNederland TunstallNederland e: mark.vanderpluym@ 2 Moderne toepassingen in het zorgproces (zoals IoT) 3 Moderne toepassingen in het zorgproces Ga

Nadere informatie

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER BEWONERS

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER BEWONERS Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. 7 BEWONERS 7 BEWONERS GEMONITORD TIJDENS DE PILOT DOOR ZORGELOZE NACHTZORG. 26 BEZOEKEN

Nadere informatie

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE EGIED BORMANS, PRODUCT MANAGER COMMUNICATIE Private GSM - Egied Bormans 13-10-11 Ascom (Nederland) B.V. 1 PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE

Nadere informatie

De (on)mogelijkheden van KNX IR en RF in de zorgsector. Judith Buter 8 maart 2012

De (on)mogelijkheden van KNX IR en RF in de zorgsector. Judith Buter 8 maart 2012 De (on)mogelijkheden van KNX IR en RF in de zorgsector Judith Buter 8 maart 2012 HET ABC VAN QUOVADIS Alarmeren Creëren van een veilige situatie, voor zowel de zorgvrager als de zorgaanbieder m.b.v. onder

Nadere informatie

Vragenlijst Comfortinstallateur

Vragenlijst Comfortinstallateur Vragenlijst Comfortinstallateur Dit is een pdf-bestand. Klik bovenaan de balk op Comments. Kies vervolgens Typewriter om het document in te vullen. Dat voorkomt printen en vereenvoudigt het invullen. Algemene

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG

ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG ASCOM telecare IP DRAADLOZE VERPLEEGOPROEP MET LOCATIEBEPALING VOOR EEN NOG BETERE OUDERENZORG 2 ASCOM telecare IP De vergrijzing zorgt voor een meer veeleisende bevolking. Daarbij hebben we te maken met

Nadere informatie

Jaarlijkse stijging zorgvolume

Jaarlijkse stijging zorgvolume Detron Healthcare Solutions Efficiënte telecom- en ICToplossingen voor de zorg Persoonsgebonden oplossingen op basis van maatwerk voor elke woon- en zorgomgeving Inhoudsopgave» ICT in de zorg» Jaarlijkse

Nadere informatie

Zorgoproepsystemen maximale veiligheid

Zorgoproepsystemen maximale veiligheid Zorgoproepsystemen maximale veiligheid Sonevo, het nieuwe geluid Als zorgmanager bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw cliënten. Zij rekenen op de zorg en aandacht, die u wordt toevertrouwd.

Nadere informatie

Domotica voor Korsakov. Korsakov Kenniscentrum 12 juni Johan van der Leeuw Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg

Domotica voor Korsakov. Korsakov Kenniscentrum 12 juni Johan van der Leeuw Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg Domotica voor Korsakov Korsakov Kenniscentrum 12 juni 2017 Johan van der Leeuw Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg Gestelde vragen 1. Wat is er op het gebied van Domotica (specifiek voor de doelgroep

Nadere informatie

Personenalarmsysteem. Meer dan een alarmknop

Personenalarmsysteem. Meer dan een alarmknop Personenalarmsysteem Meer dan een alarmknop Pol Mandeville - 22-03-2016 Zelfstandig en veilig thuiswonen. eenvoudig toepasbare technische concepten voor veiligheid en zelfredzaamheid. Pol Mandeville -

Nadere informatie

de afstandsbediening voor uw deur!

de afstandsbediening voor uw deur! www.loxx.nl de afstandsbediening voor uw deur! Made in Holland LoXX, de afstandsbedi Door het indrukken van de afstandsbediening draait de LoXX ONE het slot open. De LoXX ONE past op ieder cilinderbediend

Nadere informatie

When the message is critical

When the message is critical When the message is critical HET IQ MESSENGER PLATFORM DE ECHTE MERKONAFHANKELIJKE ANY TO ANY MESSAGE BROKER/ALARM SERVER ALARMS & EVENTS IQ MESSENGER ANY-TO-ANY 120+ SYSTEEM INTEGRATIES NOTIFICATIONS

Nadere informatie

telecare ip verpleegoproepsysteem flexibel, betrouwbaar en toekomstgericht

telecare ip verpleegoproepsysteem flexibel, betrouwbaar en toekomstgericht telecare ip verpleegoproepsysteem flexibel, betrouwbaar en toekomstgericht 2 telecare IP In de hedendaagse zorgverlening is er een spanningsveld tussen de toenemende zorgvraag en het gegeven dat met weinig

Nadere informatie

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER CLIËNTEN IN PLAATS VAN PER NACHT EVENTS PER NACHT INTERVENTIES ALARMEN

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER CLIËNTEN IN PLAATS VAN PER NACHT EVENTS PER NACHT INTERVENTIES ALARMEN Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. 7 CLIËNTEN 7 cliënten gemonitord tijdens de pilot door Zorgeloze Nachtzorg. 26 BEZOEKEN

Nadere informatie

A P R I L Whitepaper. RSZK realiseert met het IQ Messenger platform een nieuwe en innovatieve zorgoplossing

A P R I L Whitepaper. RSZK realiseert met het IQ Messenger platform een nieuwe en innovatieve zorgoplossing Whitepaper RSZK realiseert met het IQ Messenger platform een nieuwe en innovatieve zorgoplossing Inhoud 02 Greenfield locatie: RSZK Leuskenhei 03 05 06 Keuze merkonafhankelijk platform: IQ Messenger Slimme

Nadere informatie

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN...

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... Woningbouw Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... De woonconsument anno nu is steeds veeleisender. En terecht. Een huis is meer

Nadere informatie

Leerproces naar Prettig wonen

Leerproces naar Prettig wonen Leerproces naar Prettig wonen EuroCloud NL Awards 2013 Datum: woensdag 11 oktober 2013 Door: Eurocom, Martijn Schuurmans Stadlander, Jenneke van Campenhout Waarom? Leefbare wijken en buurten creëren: Toename

Nadere informatie

Van zorg op afstand naar samen zorgen in de wijk. Toon van de Looy VanMorgen

Van zorg op afstand naar samen zorgen in de wijk. Toon van de Looy VanMorgen Van zorg op afstand naar samen zorgen in de wijk Toon van de Looy VanMorgen Programma 1. Stand van zaken Zorg op Afstand 2. Integratie Zorg op Afstand binnen het zorgproces bij ZuidZorg 3. Geleerde lessen

Nadere informatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie it s all about solutions quality and service Veilige oplossingen voor belangri jke communicatie Portofonie (PTT) Persoonsbeveiling Stil alarm Emergency

Nadere informatie

Product catalogus Januari Document 16041

Product catalogus Januari Document 16041 Product catalogus Januari 2017 Document 16041 Pagina 2 van 13 Inhoud ControlCenter10... 4 ControlCenter10 interfaces... 5 Communicatie module... 5 Beveiliging en veiligheid... 6 Locatiebepaling... 6 Toegangscontrole...

Nadere informatie

Maatschappelijke businesscase, Versterken structuren door samenwerking

Maatschappelijke businesscase, Versterken structuren door samenwerking Maatschappelijke businesscase, Versterken structuren door samenwerking Gemeenschappelijke factoren in geslaagde projecten 1. Dagelijks gebruik 2. Incorporatie in levenspatroon 3. Individuele variëteit

Nadere informatie

Val- en dwaalpreventie, bedmat en meer

Val- en dwaalpreventie, bedmat en meer Val- en dwaalpreventie, bedmat en meer alternatieven voor fixatie in instellingen, ziekenhuizen en thuis - Ban de band Dwaalsignalering is van wezenlijk belang om een veilige woon- en prettige werkomgeving

Nadere informatie

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS Wat is IQ Messenger IQ Messenger is het volledig IP any to any bewaakt merkonafhankelijk alarmering en beeldcommunicatie platform. IQ Messenger is de

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem alarmsysteem Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg met

Nadere informatie

Domotica. (de oudste vorm van ehealth, maar ook nog o zo jong )

Domotica. (de oudste vorm van ehealth, maar ook nog o zo jong ) 1 Domotica (de oudste vorm van ehealth, maar ook nog o zo jong ) 2 Even voorstellen. Teun Jonker. - Achtergrond in techniek en verpleegkunde en management - Nu zorginformaticus en manager ehealth en domotica

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

Vergrijzing Beleidsuitgangspunten Ontwikkelingen

Vergrijzing Beleidsuitgangspunten Ontwikkelingen Programma Ontstaansgeschiedenis probleemstelling / doelstelling gekozen concept Techniek demonstratie Resultaten tot nu toe huidige concept evaluatie gegevens nieuwe zorgconcepten telemedicine Vergrijzing

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

MENU MET INNOVATIES. TU Delft NEN 2575 IBB & BGB Calamiteitenmanagement

MENU MET INNOVATIES. TU Delft NEN 2575 IBB & BGB Calamiteitenmanagement [ ] LUNCHLEZING 1 MENU MET INNOVATIES TU Delft NEN 2575 IBB & BGB Calamiteitenmanagement 2 NAAST LUNCHLEZING OOK E-NIEUWSBRIEF 3 UW GEGEVENS Voor nieuwsbrief: Naam Functie Email Doelstelling: Ieder half

Nadere informatie

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care (PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care 1 DE GSM MARKT IN NEDERLAND De GSM markt verandert Twee smaken van GSM: publieke en private GSM Vrijgave van DECT Guard Band,

Nadere informatie

Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls

Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls Maak kennis met onze slimme, modulaire oplossingen voor toegang Koole Controls heeft een breed scala aan slimme deursloten en kaartlezers. Door de

Nadere informatie

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS

SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS SLIMME PERSOONSALARMERING VOOR PROFESSIONALS Intern en extern alarmeren bij agressie, ongevallen en andere incidenten. www.secure2go.nl Veel mensen lopen tijdens hun werk het risico om in een gevaarlijke

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

Inhoud presentatie 1. WAT IS FOKUS 2. FOKUSPROJECTEN & FOKUSWONINGEN 3. ALARMINTERCOMSYSTEEM ALGEMEEN 4. GEBRUIK 5. AANLEG & ONDERDELEN 6.

Inhoud presentatie 1. WAT IS FOKUS 2. FOKUSPROJECTEN & FOKUSWONINGEN 3. ALARMINTERCOMSYSTEEM ALGEMEEN 4. GEBRUIK 5. AANLEG & ONDERDELEN 6. Inhoud presentatie 1. WAT IS FOKUS 2. FOKUSPROJECTEN & FOKUSWONINGEN 3. ALARMINTERCOMSYSTEEM ALGEMEEN 4. GEBRUIK 5. AANLEG & ONDERDELEN 6. INNOVATIE Fokus Al meer dan 30 jaar maakt Fokus zelfstandig wonen

Nadere informatie

Samenwerken aan standaarden voor thuiszorgtechnologie

Samenwerken aan standaarden voor thuiszorgtechnologie Samenwerken aan standaarden voor thuiszorgtechnologie 0 Pim Ketelaar Meet Up Duurzaam informatiestelsel 26 juni 2017 Wie zijn wij? Vital Innovators is een sociale onderneming volledig gericht op innovatie

Nadere informatie

Wijzer in de Zorg Referentieprojecten

Wijzer in de Zorg Referentieprojecten Wijzer in de Zorg Referentieprojecten 1 Wijzer in de zorg Hallo, digitale zuster Wie wil er niet werken of verzorgd worden bij Zorggroep Elde? Immers, voor de derde keer heeft deze organisatie de triple-a

Nadere informatie

Het Project: WoonMere. Realive & WoonMere: langer zelfstandig wonen met een lichamelijke beperking 18 November 2010, Eindhoven.

Het Project: WoonMere. Realive & WoonMere: langer zelfstandig wonen met een lichamelijke beperking 18 November 2010, Eindhoven. Het Project: WoonMere Realive & WoonMere: langer zelfstandig wonen met een lichamelijke beperking 18 November 2010, Eindhoven Powered by Agenda Marcel Elderhorst Paul Offerman Account Manager Realive Stichting

Nadere informatie

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0 Adequate mobiele zorgcommunicatie 20/10/2016 Alarmen op mobiele toestellen Axio Mobility is een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke professionele mobiele toestellen om oproepen en alarmen

Nadere informatie

26 Gespreksgeheim. 26 Gelijktijdige inschakeling van beeldschermen. binnen de woning. 27 Drukknop voor slotsturing

26 Gespreksgeheim. 26 Gelijktijdige inschakeling van beeldschermen. binnen de woning. 27 Drukknop voor slotsturing 24 SYSTEEMFUNCTIES INT 346850 EXT OFF INHOUDSOPGAVE 26 De oproep 26 Gespreksgeheim 26 Gelijktijdige inschakeling van beeldschermen binnen de woning 27 Drukknop voor slotsturing 27 Drukknop voor trappenhuisverlichting

Nadere informatie

Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling

Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling Inleiding De Vivago Care watch meet verschillende gegevens van een persoon. Ten eerste meet het horloge micro- en macroactiviteit. Dit gaat dus om de kleinste

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

ehealth en sensortechnologie Johan van der Leeuw Senior adviseur zorgtechnologie Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg

ehealth en sensortechnologie Johan van der Leeuw Senior adviseur zorgtechnologie Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg ehealth en sensortechnologie Johan van der Leeuw Senior adviseur zorgtechnologie Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg Ouderen met dementie Nu 250.000 Verwachte groei naar 400.000 450.000 Ziektebeeld

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

Technische vooruitgang in de zorg!

Technische vooruitgang in de zorg! Technische vooruitgang in de zorg! Hoe zorgen we er voor dat we ook daadwerkelijk vooruit gaan? INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING...2 2. GESCHIEDENIS...2 3. DE HUIDIGE STAND VAN DE TECHNIEK...3 4. INNOVATIES

Nadere informatie

POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter

POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter Straatkast POP locatie Datacenter Het beheer van uw telecomruimten neemt veel tijd in beslag en is een kostbaar proces. U heeft immers 24/7 personeel nodig dat alle processen nauwkeurig in de gaten houdt.

Nadere informatie

Ascom Unite Mercury. Platform voor alarm- en incidentopvolging

Ascom Unite Mercury. Platform voor alarm- en incidentopvolging Ascom Unite Mercury Platform voor alarm- en incidentopvolging OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS Ascom Wireless Solutions is een toonaangevende aanbieder van on-site draadloze communicatie. Bij tal van vooraanstaande

Nadere informatie

Introductie IQ Messenger. Het merkonafhankelijke software platform voor kritische alarmering & communicatie

Introductie IQ Messenger. Het merkonafhankelijke software platform voor kritische alarmering & communicatie Introductie IQ Messenger Het merkonafhankelijke software platform voor kritische alarmering & communicatie Eén merkonafhankelijk software platform voor kritische alarmering SmartApp Graphical Floor Plan

Nadere informatie

Product cataloog Voor meer veiligheid in assistentiewoningen

Product cataloog Voor meer veiligheid in assistentiewoningen Product cataloog Voor meer veiligheid in assistentiewoningen 2 Het perfecte systeem voor de ideale woonformule Steeds vaker kiezen senioren voor een assistentiewoning. Het is een ideale woonformule waarbij

Nadere informatie