House of KIKI nieuwsbrief januari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "House of KIKI nieuwsbrief januari 2014"

Transcriptie

1 House of KIKI nieuwsbrief januari House of KIKI leden in diverse televisieprogramma s 2. Vernieuwde techniek CNVV landkaartje 3. Ledendag House of KIKI voorjaar Interview met House of KIKI verkoopstyliste Miriam van der Slot van My Styling Company 5. Cursus Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) 6. CombiCursus Floorplanner en Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) 7. Enthousiaste reacties op de combicursus Floorplanner & NEN Zaterdag 1 maart of zaterdag 22 maart 2014: MasterClass Woningfotografie 9. Foto s, artikelen en nieuwsitems van CNVV-ers 10. Adverteren op Verkoopstyling.nl 11. Procedure aanmelden website en logo op het CNVV 12. Tot slot.. 1. House of KIKI leden in diverse televisieprogramma s Om te beginnen wil House of KIKI al haar leden nog het allerbeste wensen voor Dat het maar een succesvol jaar mag worden met veel leuke verkoopstyling-, woningfotografie- en stylingopdrachten. De woningmarkt is duidelijk weer aan het aantrekken en dat is te zien aan de Twitter berichten van de leden. Velen zijn al weer druk met het inrichten van leegstaande woningen, het restylen van te koop staande huizen en met fotografie opdrachten. House of KIKI is enorm trots op het feit dat televisie productiemaatschappijen steeds vaker een House of KIKI verkoopstylist benaderen (via het CNVV) om mee te werken in een woonprogramma. Kirsten heeft zelf 3 seizoenen meegewerkt aan het programma Uitstel van Executie met Martijn Krabbé op RTL 4. Na 3 seizoenen heeft zij het stokje overgedragen aan haar leden. Zo was 2 jaar geleden House of KIKI stylist Roy een heel seizoen te zien als vaste stylist in het programma. En afgelopen jaar was dat Tamara. Wie weet ben jij volgend jaar de volgende? Daarnaast is de tv-makelaar weer van start gegaan met een nieuwe serie. Het vernieuwde concept heet Mission Impossible en daarvan is niets te veel gezegd! Wat een dramawoningen komen er voorbij op de dinsdagavond! Gelukkig weet House of KIKI styliste Yolanda er meestal wel raad mee. En tot slot bereikte House of KIKI, via Twitter, het bericht dat House of KIKI styliste Anja van Beekhuizen van een contract heeft getekend met het SBS programma Alles over wonen. Proficiat Anja, we gaan kijken!

2 2. Ledendag House of KIKI voorjaar 2014 House of KIKI is weer begonnen met de planning en organisatie van de ledendag. Er is een voorlopige datum geprikt, te weten: vrijdag 30 mei. Dit is de dag na Hemelvaartsdag. Tijdens de ledendag, die plaats zal vinden in Haarlem, is er gelegenheid kennis te maken met overige House of KIKI leden. Ervaringen kunnen worden uitgewisseld onder het genot van een hapje en een drankje. Maar ook zal er een presentatie plaatsvinden van een vertegenwoordiger van House of KIKI Meubelverhuur en wordt er een lezing gegeven door een bekende Nederlandse interieurstylist ( wat is hot en wat is not anno 2014 ) én een marketingman ( hoe haal ik meer winst uit mijn bedrijf? ) De ledendag vindt plaats in: Hotel de Zoete inval en duurt van uur tot (lunch en borrel inbegrepen). De kosten bedragen 50,- pp (incl. BTW) Ben je voornemens te komen? Stuur dan een naar haarlem@houseofkiki.nl. Momenteel hebben zich 30 House of KIKI leden aangemeld voor de ledendag. Bij meer dan 80 geïnteresseerden zullen de zalen definitief geboekt worden in februari. Mochten rond half februari zich geen 80 leden hebben aangemeld, wordt de ledendag verschoven naar het najaar van Vernieuwde techniek CNVV landkaartje In november en december hebben de websitebouwers van House of KIKI hard gewerkt aan de achterliggende techniek van het CNVV landkaartje. Dit heeft erin geresulteerd dat sinds eind december het landkaartje ook op Smartphones en tablets te downloaden is en de House of KIKI leden ook hier te vinden zijn! Goed nieuws! House of KIKI dankt de heren van Matching Concepts hartelijk!

3 4. Interview met House of KIKI verkoopstyliste Miriam van der Slot House of KIKI is altijd erg benieuwd hoe het met haar leden gaat. Of ze nu in 2008 zijn opgeleid of in In deze nieuwsbrief het verhaal van Miriam van der Slot van My Styling Company uit Middelburg: House of KIKI: Wanneer heb je de opleiding verkoopstyling bij House of KIKI gevolgd? En wat voor werk deed je daarvoor? Ik volgde de opleiding verkoopstyling precies een jaar geleden, dus in januari Ik werk al 12 jaar als makelaar taxateur, dat doe ik nu nog steeds alleen doe ik dat nu parttime.. House of KIKI: Wanneer ben je van start gegaan met je bedrijf en wat vond je het lastigst aan het opstarten van je bedrijf? Ik ben op 6 januari vorig jaar van start gegaan, inschrijven KvK, website, logo, opleiding verkoopstyling, alles in 1 maand en in februari gelijk mijn eerste opdrachten. De reden dat ik naast mijn beroep als makelaar taxateur de opleiding verkoopstyling ben gaan doen kwam voort uit het feit dat huizen verkopers soms te makkelijk denken over het verkopen, of beter gezegd het traject hiervoor, dus zorgen dat je huis er tip top uitziet voordat je het gaat aanbieden op internet. Dat vinden veel mensen tot op de dag van vandaag nog vreemd. Dat vond ik dan ook misschien wel het lastigst, de mensen aan hun verstand brengen dat verkoopstyling echt het verschil maakt. Maar wat ik nu als positief ervaar is dat verkopers de styling tips van een (verkoop)styliste wel aannemen en uitvoeren als de makelaar deze verkoopstyliste bij hen heeft aanbevolen, dus een goede samenwerking met diverse makelaars is een must. Toch ervaar ik nog steeds wel dat in Zeeland verkoopstyling nog minder bekend/gebruikelijk is dan in het midden van Nederland.

4 House of KIKI: Werk je parttime of fulltime? Of heb je nog steeds een baan naast je bedrijf? Een eigen bedrijf runnen doe je er niet even bij denk ik, mijn man heeft ook nog 2 eigen bedrijven, 2 makelaarskantoren, dus het ondernemen gaat bij ons eigenlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Mijn werkzaamheden als makelaar taxateur voor een groot nieuwbouwproject in Goes doe ik op afspraak en daarom heen plan ik de afspraken voor mijn eigen bedrijf.. en onze 3 kinderen en het huishouden etc. House of KIKI: Met hoeveel opdrachtgevers heb je een samenwerking (makelaars/projectontwikkelaars) en hoe zijn die samenwerkingen tot stand gekomen? Ik heb uiteraard afspraken met de kantoren van mijn man, Makelaarskantoor Wisse Vastgoed Domburg en Oostkapelle red., daarnaast heb ik nog met diverse kantoren in de regio afspraken voor bijvoorbeeld fotografie opdrachten, etc. Het eerste jaar heb ik geen reclame gemaakt of acquisitie gepleegd en toch heb ik hier meer dan voldoende opdrachten uitgehaald. Mijn netwerk is groot, wat, denk ik, het allerbelangrijkste is En ik zit natuurlijk iets dichter bij het vuur doordat ik mijn collega makelaars vaak spreek. House of KIKI: Met wat voor soort opdrachten ben je het drukst? Bij My Styling Company kan je terecht voor interieur-, en verkoopstyling, maar daarnaast ook (recreatie)woning fotografie, aankoopbegeleiding en het inrichten van modelwoningen voor verkoop. Het afgelopen jaar is daar eigenlijk nog een dienst bijgekomen, het coördineren van (ver)bouwingstrajecten. Via de kantoren van Wisse Vastgoed kwam al snel de opmerking dat ze veel kopers hadden die een tweede woning bij hen wilden kopen en dat ze iemand willen inschakelen die voor hun alle zaken tijdens de (ver)bouw regelen. Dus van het aanbesteden van de aannemers tot het turn-key opleveren van hun vakantiewoning. Daarvan heb ik meerdere opdrachten lopen op dit moment, erg leuk, aangezien je echt een band krijgt en ik zowel mijn passie voor interieur kan combineren met mijn bouwkundige achtergrond. Ook de nieuwe relaties die je hierdoor krijgt met o.a. keuken-, en badkamerspeciaalzaken en aannemers werpt, zijn vruchten af. Als je regelmatig aan ze denkt krijg je ook weer wat terug. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar ook veel fotografie/styling opdrachten voor verkoop uitgevoerd. House of KIKI: Verhuur je zelf ook meubelen? Ja, ik heb 2 volledige inventarissen die ik verhuur en momenteel heb ik daar 2 modelwoningen mee ingericht. Bij mijn laatste appartement, dat ingericht moest worden als modelwoning, heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van Cubiqz voor een kartonnen keuken, erg leuk, goed resultaat, zeker op de foto s, een aanrader! Voor de meubels richt ik wel altijd in met echte banken, tafels, stoelen en bedden, maar dat heeft meer te maken met de uitstraling omdat het tot nu toe alleen maar woonhuizen en appartementen in de hogere prijsklasse waren.

5 House of KIKI: En wat voor soort opdrachten vind je het leukst om te doen? De leukste opdrachten zijn voor mij toch wel ook gelijk de meest uitdagende. Zo heb ik nu voor een opdrachtgever van mij uit Duitsland de opdracht gekregen om zijn (tweede)woonhuis, wat hij onlangs heeft gekocht In Domburg op een prachtig perceel, volledig te laten slopen, zodat we een nieuw huis kunnen gaan bouwen, of liever gezegd een kasteel. En als kers op de taart het huis ook nog volledig voorzien van interieuradvies en het daadwerkelijk inrichten. Omdat de afstand te groot is en mijn opdrachtgevers zeer druk zijn met werk, is mijn taak alles hier te coördineren en uit te voeren. De sloopvergunningen zijn al aanbesteed door mij en het pand is ondertussen gesloopt. Momenteel ben ik druk met de architect. Heerlijk zo divers.maar, eerlijk gezegd, kan ik niet wachten tot ik het interieuradvies kan gaan maken en ik kan gaan shoppen voor de inrichting! House of KIKI: Wat is je grootste succesverhaal? Mijn grootste succes tot nu toe is een verkoopstyling opdracht. Onlangs werd ik gevraagd door mensen die verkoopplannen hadden voor hun woning. Ze wilden goed voor de dag komen bij de makelaar en bij potentiële kopers via het internet. Ik werd gevraagd voor een verkoopstyling advies en tevens om dit advies volledig uit te voeren. De mensen volgden mij in al mijn adviezen en suggesties! Daarna heb ik de volledige fotopresentatie gemaakt en aangeleverd bij de makelaar. De makelaar was ook zeer tevreden over de presentatie, aangemeld op Funda, huislijn, etc. Na 3 dagen volgde al de eerste bezichtiging en binnen 1 week werd de woning al verkocht aan de eerste kijkers het kan dus nog steeds!! Nu ga ik binnenkort deze makelaar benaderen om hem ervan te overtuigen dat we dit succes verhaal wellicht bij een volgende woning nogmaals kunnen realiseren.! House of KIKI: Heb je nog een tip voor verkoopstylisten die nu aan het opstarten zijn? Ik denk dat de belangrijkste tip is: zorg voor een goed netwerk, werk hieraan en onderhoud dit goed! Ik heb tot op de dag van vandaag nog geen flyer gemaakt, aangezien alle opdrachten zijn voortgekomen vanuit mijn netwerk, een goede overzichtelijke en vindbare website en natuurlijk visitekaartjes. Onlangs ben ik benaderd door de PZC-De Stem, de regionale krant in Zeeland en West Brabant, of ik interesse had om een interview te geven in het katern Wonen in deze krant. Ze zochten een woonberoep en hadden gegoogled op verkoopstyliste Zeeland en ik kwam goed naar boven én mijn website kwam zeer professioneel over, aldus de journalist. Zo gezegd zo gedaan.. Resultaat: twee pagina s full colour in de gehele oplage van het best gelezen dagblad in de Zeeuwse regio! Dat is natuurlijk de meest mooie reclame, want het heeft mij niets gekost! En tot op de dag van vandaag bellen er nog mensen voor opdrachten voor verkoopstyling naar aanleiding van dat stukje in de krant.

6 Artikel Miriam van der Slot in PZC-De Stem, de regionale krant in Zeeland en West Brabant:

7 5. Cursus Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) Kopers en verkopers van huizen worden steeds alerter op de genoemde gebruiksoppervlakte (voorheen woonoppervlakte) en inhoud van woningen op sites als Funda. Ze verwachten dat het aantal meters op de juiste wijze zijn opgenomen en berekend. Om woningen onderling vergelijkbaar te houden, is een aantal jaren geleden één uniforme wijze van meten geïntroduceerd, de zogeheten meetinstructies Gebruiksoppervlakte en Bruto Inhoud Woningen. Deze instructies worden reeds door alle leden van VastgoedPRO, NVM en VBO in de dagelijkse praktijk gebruikt. Vooralsnog wordt de woning vaak nog door de makelaar zelf opgemeten, maar dit kan ook door jou als stylist. Bonstaete leert je deze meetmethode. Waarschijnlijk bied je klanten al een pakket van diensten aan, zoals styling, fotografie en wellicht plattegronden en digitale impressies. Na het volgen van deze cursus kun je ook deze dienst aanbieden. In de praktijk zal het opmeten en uitrekenen van de gebruiksoppervlakte en inhoud maximaal 30 minuten extra werktijd vragen. De cursus wordt tegen een gereduceerd tarief aan de House of KIKI verkoopstylisten gegeven. Normaal kost deze cursus 375,- voor House of KIKI verkoopstylisten 249,-. Datum & locatie Prijs Aantal : 1 dag, datum en locatie nader te bepalen : 249,- excl. BTW per persoon, inclusief hand-out, lunch en certificaat : minimaal 5, maximaal 8 deelnemers Waarom Bonstaete Naast de theorie krijg je ook diverse oefeningen. Tevens krijg je tips hoe je een woning snel inmeet. De cursus is laagdrempelig gemaakt, je hoeft geen affiniteit met wiskunde te hebben. Ook krijg je een uitgebreid naslagwerk waarin je alles terug kunt lezen. De cursus zal gegeven worden door Bonnie Allart. Zij is in 2003 afgestudeerd als bouwkundig ingenieur en sinds 2006 gespecialiseerd in makelaardij opleidingen. Naast het ontwikkelen van diverse cursussen, als bouwkunde en Floorplanner en het lesgeven hierin, verricht zij ook bouwkundige keuringen. Aanmelden kan direct bij Bonstaete: info@bonstaete.nl of kijk op

8 6. CombiCursus Floorplanner en Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) Na diverse aanvragen van House of KIKI verkoopstylisten wordt nu ook de combinatiecursus Floorplanner en Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen tegen een sterk gereduceerde prijs aangeboden! Floorplanner is een computerprogramma voor het tekenen van plattegronden in 2D en 3D. Het bijzondere van Floorplanner is, dat het een samenwerkingverband heeft met Funda. Naast inzicht te krijgen over de indeling van een woning, kunnen bezoekers van Funda ook d.m.v. de interactieve Floorplanner plattegronden hun droomhuis digitaal inrichten. In het nieuwsitem Cursus Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) wordt uitgelegd wat dit onderdeel van de combicursus inhoudt. Waarom deze combinatie? Een groot deel van de opnamegegevens van de gebruiksoppervlakte en inhoud zijn gelijk aan die van de Floorplanner plattegronden. Je verbreedt je dienstenpakket, zonder dat het je veel extra tijd kost om beide diensten uit te voeren. Om de basiskennis te verbreden, wordt in deze cursus ook aandacht besteed aan bouwtekeningen lezen en dragende wanden herkennen. Wat kan je na deze cursus? - Je kunt de gebruiksoppervlakte en inhoud opmeten en uitrekenen - Je kunt plattegronden tekenen in Floorplanner - Je kunt bouwtekeningen lezen en dragende wanden herkennen. Uw investering De cursus wordt tegen een gereduceerd tarief aan de House of KIKI verkoopstylisten gegeven. Normaal kost deze cursus 695,- voor House of KIKI verkoopstylisten 475,-. Datum & locatie Prijs Aantal : 2 dagen, donderdag 6 en 13 februari, locatie nader te bepalen : 475,- excl. BTW per persoon, inclusief hand-out, lunch en certificaten : minimaal 4, maximaal 8 deelnemers Je hoeft geen software aan te schaffen voor aanvang van de cursus. Wel dien je over een laptop met internetaansluiting te beschikken. Voor deze cursus is geen specifieke kennis nodig. Aanmelden kan direct bij Bonnie Allart: info@bonstaete.nl of kijk op

9 7. Enthousiaste reacties op de combicursus Floorplanner & NEN2580 Bonstaete heeft in december voor de tweede keer de cursus Floorplanner & NEN2580 gegeven, waaraan House of KIKI stylisten tegen een gereduceerd bedrag konden deelnemen. De eerste dag stond in het teken van Floorplanner. Eerst werden de basisvormen geoefend, waarna de tekenvaardigheden steeds verder uitgebouwd werden tot een complete plattegrond getekend kon worden. Op de tweede dag was het berekenen van de gebruiksoppervlakten en de inhoud aan de beurt. Alle deelnemers hadden gebruik gemaakt van de tussenliggende week om te oefenen met Floorplanner. Op de tweede dag was dan ook ruimte ingepland om de laatste vragen hierover te stellen. Naast het leren tekenen, is ook inzicht gegeven in wat je de klant kunt aanbieden. Opnieuw waren de cursisten enthousiast na afloop. Ditmaal was House of KIKI vertegenwoordigt door Linda Elias. Haar bevindingen kun je hieronder lezen. Hart voor stijl Verkoopstyling - Linda Elias Ik heb deze cursus gevolgd om mijn takenpakket als verkoopstyliste verder uit te breiden. De eerste dag stond Floorplanner op het programma. Dankzij de goede uitleg en aanvullende info over de mogelijkheden die Floorplanner biedt, kan ik al een plattegrond maken. De 3D gaat dan vanzelf mee. Ik denk dat met nog meer oefenen, je vanzelf leert om alles uit het programma te halen. Ik ben ook erg blij met de aanvullende info die Bonstaete naderhand nog toegestuurd heeft. De tweede dag stond inmeten, volgens de NEN2580 voor de makelaardij, op het programma. Dit was iets pittiger, daar rekenen niet mijn sterkste kant is. Maar door de goede uitleg is het toch duidelijk geworden. Ook vond ik het leuk om wat over dragende wanden en bouwtekeningen te leren. Kortom, ik vond het twee leuke en leerzame dagen. Het werd door Bonnie gegeven in een rustige, ontspannen, maar wel duidelijke sfeer. Ik denk, dat ik er veel aan heb om een nog groter totaalpakket aan diensten te kunnen bieden aan makelaars en particulieren. Ik hoop het dan ook vaak in de praktijk nodig te hebben. Wil je ook deze cursus volgen? Op donderdag 6 en 13 februari is zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Het is ook mogelijk om alleen Floorplanner volgen. Informeer naar de mogelijkheden. Aanmelden kan direct bij Bonnie Allart: , info@bonstaete.nl of kijk op

10 8. Zaterdag 1 en zaterdag 22 maart 2014: MasterClass Woningfotografie De MasterClass Woningfotografie van zaterdag 8 februari is reeds VOLGEBOEKT. Voor de cursus van zaterdag 1 maart en voor die van zaterdag 22 maart 2014 zijn nog enkele plaatsjes vrij. Deze cursus is speciaal voor House of KIKI verkoopstylisten samengesteld en vindt plaats op een locatie waar daadwerkelijk badkamers, keukens en slaapkamers gefotografeerd kunnen worden. Theo Koeten legt in de ochtend de werking van JOUW specifieke camera uit. En in de middag leert hij je de moeilijke vertrekken te fotograferen. En tevens wat te doen bij over- of onderbelichting. De cursisten ontvangen na de cursus een certificaat Woningfotografie. Benodigde apparatuur: * Digitale spiegelreflex camera (bijv. Canon Eos 1000D of Nikon D3100) * mm lens (zit standaard op de semi professionele camera) * Externe opsteekflitser die bij de betreffende camera past * Statief (bij elke fotospeciaalzaak te verkrijgen vanaf ca. 50,-) Of neem eens een kijkje op: Datum: Prijs: Locatie: zaterdag 1 maart of 22 maart 2014: uur uur (lunch en certificaat inbegrepen) 249,- (excl. BTW) per persoon. Satelietbaan 37A in Hillegom (op de grens van Noord-Holland met Zuid-Holland) Opgeven kan direct bij Theo Koeten: info@theokoeten.nl (ook voor info over aan te schaffen apparatuur) Of kijk op:

11 9. Foto s, artikelen en nieuwsitems van CNVV-ers Artikel van House of KIKI verkoopstyliste Natasja Betjes van Just my Style uit Assendelft op de website van de Rabobank (i.v.m. haar deelname aan de wedstrijd beste startende ondernemer in haar regio)

12 Artikel van makelaar en tevens House of KIKI verkoopstyliste Brigit Tetteroo uit Zeeland: Artikel van Kirsten Slager van House of KIKI in het Nederlands Dagblad van woensdag 8 januari:

13 10. Adverteren op Verkoopstyling.nl House of KIKI heeft in de zomer van 2012 de portal Verkoopstyling.nl over kunnen kopen. Deze domeinnaam staat helemaal bovenin de Google zoekmachines (wanneer men zoekt op verkoopstyling ) en dus erg interessant voor verkoopstylisten om op te adverteren. Heb je interesse om een jaar lang met je bedrijfspagina op Verkoopstyling.nl te staan? Een hele pagina kost slechts 100,- (excl. BTW) voor een heel jaar. Per provincie zullen er maar maximaal drie verkoopstylisten geplaatst worden en per stad slechts één verkoopstylist. Wees er dus snel bij want in sommige provincies is nog maar plaats voor één extra verkoopstylist. Bij interesse kan je jouw tekst en logo mailen naar info@verkoopstyling.nl

14 11. Procedure aanmelden website en logo op het CNVV Om opgenomen te worden op het gehele netwerk van House of KIKI, dient op de homepage van de CNVV-er het transparante (EPS) logo van House of KIKI te staan met een doorlink naar Dus wel zo: of zo: of zo: of zo: En niet zo: (wit blokje rond het logo) zo: (te korrelig) of zo: (wit logo) N.B. Tevens moet de hands-on aanpak worden benadrukt (dus GEEN advies- of diagnoserapporten!) En altijd de GEHELE woning worden aangepakt (dus niet slechts een woonkamer, badkamer en één slaapkamer) Plaats ALTIJD de volledige NAW-gegevens in de voetnoot van je . Klopt alles? Mail dan URL en logo in GIF of JPG naar: 12. Tot slot House of KIKI is continu op zoek naar partners die het aantal verkoopstyling opdrachten voor de leden kan vergroten. Zo heeft Kirsten volgende week een afspraak met de directie van een grote huizenportal. Het idee is om de dienst verkoopstyling en/of verkoopcoaching toe te voegen aan deze portal. In de volgende nieuwsbrief meer over dit idee En vergeet tot slot niet: op zaterdag 5 april is weer de landelijke NVM Open Huizen dag! Een reden voor alle House of KIKI leden om alle makelaars te benaderen met het aanbod hun woningen verkoopklaar te maken voor die dag, of de lege woningen te voorzien van meubelen m.b.v. House of KIKI meubelverhuur. Tot de volgende maand!

House of KIKI nieuwsbrief december 2013

House of KIKI nieuwsbrief december 2013 House of KIKI nieuwsbrief december 2013 1. Ledendag House of KIKI voorjaar 2014 2. Vaste rubriek House of KIKI in het Nederlands Dagblad 3. Interview met House of KIKI verkoopstyliste Suzanne Harten van

Nadere informatie

1. Verslag ledenmiddag House of KIKI bij VELDZIGT in Driebergen zaterdag 18 juni

1. Verslag ledenmiddag House of KIKI bij VELDZIGT in Driebergen zaterdag 18 juni Hok nieuwsbrief juli 2011 1. Verslag ledendag House of KIKI op zaterdag 18 juni bij VELDZIGT in Driebergen 2. Artikel over de House of KIKI Verkoopcoach in Vastgoed actueel 3. 24 september: MasterClass

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit

Nadere informatie

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising - Jeff I. Richards HouseVertising heeft één ambitie: de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat klinkt nogal algemeen

Nadere informatie

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde 102 84 Interieur Anja Kroon van Checkpoint Interieur- en Verkoopstyling: Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde Wanneer mensen besluiten hun woning te koop te zetten, krijgen ze maar één keer

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling 2009 verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2- persoon die affiniteit

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING A A INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING Ik ben Suzanne Oosterom en werkzaam als gediplomeerd interieurontwerper en interieurstyliste. Mijn hele leven ben

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014 / 2015. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014 / 2015. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 / 2015 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper Wibrandstraat 5 9873 RC GERKESKLOOSTER VRAAGPRIJS 123.000,- kosten koper WONEN IN ONS HUIS Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: info@woneninonshuis.nl Wibrandstraat 5 9873 RC Gerkesklooster

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

TE HUUR. Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo. Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra)

TE HUUR. Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo. Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra) .. TE HUUR Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra).. Weghorst Makelaardij B.V. Rijssensestraat 6 7642 CX WIERDEN Tel.: 0546-573332 E-mail:

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

De makelaar van vandaag!

De makelaar van vandaag! W Tytsjerk Jachtfjild 10 De makelaar van vandaag! Graag stellen wij ons aan je voor... Duinstra Makelaars is een klein familiebedrijfje en dat willen we ook graag blijven. Alleen op die manier is het mogelijk

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda aankopen & verkopen Het gebeurt op funda Zoek een woning via internet Een zoektocht naar het ideale huis is geen alledaagse bezigheid. Vaak weet u nog niet hoe uw droomhuis er uitziet of aan welke specifieke

Nadere informatie

TE KOOP. Kapteynlaan 5, 7603 MH Almelo. Kavel 16

TE KOOP. Kapteynlaan 5, 7603 MH Almelo. Kavel 16 .. TE KOOP Kapteynlaan 5, 7603 MH Almelo Kavel 16 Koopsom: 483.900,= v.o.n.* Aan deze prijs zijn geen rechten te ontlenen. *koopsom is prijs vast tot 31-12-2017(prijsstijging bedraagt 9.800,-- daarna prijs

Nadere informatie

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen John en Linda hebben hun huis verkocht met Nieuwetijdsmakelaar. Alles voor één all-in bedrag Je eigen huis verkopen is normaal gesproken

Nadere informatie

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling Informatiebrochure en inschrijfformulier 2016 WAT IS VERKOOPSTYLING? OVER House of KIKI 2-DAAGSE OPLEIDING VERKOOPSTYLING 1-DAAGSE OPLEIDING

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2013 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Masterclasses. masterclasses worden gegeven in Amsterdam en Sneek.

Masterclasses. masterclasses worden gegeven in Amsterdam en Sneek. Programma 2013 Masterclasses Je hebt de basismodules kleur- én kledingstijl gedaan bij NM Imago Groep of een ander gecertificeerd bedrijf. Wil je je aanvullend verdiepen of specialiseren? Naast de basisopleidingen

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

TE KOOP. Copernicusstraat XH Den Haag k.k.

TE KOOP. Copernicusstraat XH Den Haag k.k. TE KOOP Copernicusstraat 306 2561 XH Den Haag 170.000 k.k. KENMERKEN Prijs 170.000 k.k. Postcode 2561 XH Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Bovenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 186 256cm Garage

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie!

De ideale woningpresentatie! SERVICES VOOR MAKELAARS De ideale woningpresentatie! Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van

Nadere informatie

Rotterdam, Wissekerkestraat 4

Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande bungalow op maar liefst 816 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar

Nadere informatie

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling Informatiebrochure en inschrijfformulier 2015 WAT IS VERKOOPSTYLING? JEUKENDE HANDEN BIJ SLECHTE VERKOOPFOTO S? OVER House of KIKI 3-DAAGSE

Nadere informatie

BOVENSTE STRAAT 2-B ECHT

BOVENSTE STRAAT 2-B ECHT BOVENSTE STRAAT 2-B ECHT 96.000 K.K 1/8 Bovenste straat 2-B, 6101EK Echt Limburg Woonoppervlakte: ca. 72 m². - Appartement - 2 slaapkamers - In het centrum - Ideaal voor starters Bijdrage VVE: 35,- p.m.

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Veilig, vertrouwd & transparant

Veilig, vertrouwd & transparant Veilig, vertrouwd & transparant Verkoop (ver)sneller Vrijwillig veilen via vrijwilligehuizenveiling.nl is een stimulans voor de verkoop. Veilig, vertrouwd en met name transparant uw woning verkopen. Vergroot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij NIEUWSBRIEF April 2014 Agenda Zaterdag 5 april 2014 9.45 uur carpoolen vanaf de Rabobank in Geldermalsen 11.00 uur bij de ingang van het Nederlandse Fotomuseum (als je op eigen gelegenheid gaat. Viering

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Woonopp: 120 m² 3 slaapkamers Vrijstaand Hoofdstraat 9 9635 AS Noordbroek TE KOOP 149.500 k.k. Tekst Kenmerken Titel Tekst Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

Jonge startende ondernemer. en wat nu?

Jonge startende ondernemer. en wat nu? Jonge startende ondernemer en wat nu? Inleiding We zijn op onderzoek uitgegaan op zoek naar jonge startende ondernemers dit hebben we op verschillende manieren gedaan: - we zijn bij bedrijven langs geweest

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2013 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven UW WONING VERKOPEN Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat 4 5616 BH Eindhoven 040-2931350 info@hendrixhuybregts.nl www.hendrixhuybregts.nl fb.me/hendrixhuybregtsmakelaars Wij zijn er voor

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Eigentijds wonen. ECHT Dijkveldstraat 3. Vraagprijs K.K peters-jacobs.nl

Eigentijds wonen. ECHT Dijkveldstraat 3. Vraagprijs K.K peters-jacobs.nl Eigentijds wonen ECHT Dijkveldstraat 3 Vraagprijs 190.000 K.K. 0475-486766 info@peters-jacobs.nl peters-jacobs.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte::

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Gewoon goed in woningpromotie

Gewoon goed in woningpromotie Gewoon goed in woningpromotie Wilt u uw woning snel en voordelig verkopen? Wij brengen uw huis in beeld en zorgen voor het op de juiste manier promoten van uw woning. Vanwege onze kwaliteit, snelheid,

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen. sept 2009

Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen. sept 2009 sept 2009 7 Foto: Marcel Bosmans, Gemerts Nieuwsblad Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen Op 16 september hebben de gemeente Gemert-Bakel en BL Huisvesting de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling 2010 / 2011 verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die

Nadere informatie

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure INHOUDSOPGAVE BOG Fotografie 3 360 graden foto 6 Fotovideo 8 StyleSwitcher 9 StyleSwitcher 360 graden

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Enquête stichting Parentes Zoetermeer

Enquête stichting Parentes Zoetermeer Enquête stichting Parentes Zoetermeer In de afgelopen weken hebt u de mogelijkheid gehad om d.m.v. onze enquête uw stem te laten horen over diverse punten die spelen binnen onze stichting Parentes. In

Nadere informatie

KANT-EN-KLAAR KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING KANT-EN-KLAAR KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN NIEUWE VRAAGPRIJS

KANT-EN-KLAAR KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING KANT-EN-KLAAR KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN NIEUWE VRAAGPRIJS KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING NIEUWE VRAAGPRIJS KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN Met KoopKlaarPlan biedt HuisMakeOver een praktische oplossing voor hypothecaire beperkingen voor een koper. De

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Vastgoedstyling

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Vastgoedstyling House of KIKI Complete en praktijkgerichte Opleiding Vastgoedstyling Informatiebrochure en inschrijfformulier 2017 / 2018 WAT IS VASTGOEDSTYLING? OVER House of KIKI 2-DAAGSE OPLEIDING VASTGOEDSTYLING 1-DAAGSE

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

nee nog niet ja echt erg goed! dankjewel

nee nog niet ja echt erg goed! dankjewel Live Chat TranscriptsVastgoed De chat operators van Web1on1 voeren dagelijks honderden chats en maken zo van een toevallig contact een zinvolle interactie. Om een indruk te krijgen hoe een service- of

Nadere informatie

ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design

ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design ARCHITECT-TE-HUUR Rock9 Design TE KOOP Bij een van ons in de straat staan nu veertien van de negentig huizen te koop. Het trieste gezicht van tekoop-bordjes voor de deur

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

FOTOGRAFIE IN DE MAKELAARDIJ INCOMPANY TRAINING

FOTOGRAFIE IN DE MAKELAARDIJ INCOMPANY TRAINING FOTOGRAFIE IN DE MAKELAARDIJ INCOMPANY TRAINING VOORWOORD In het huidige digitale tijdperk wordt het steeds belangrijker om in de makelaardij optimaal te presenteren. Potentiële kopers beslissen steeds

Nadere informatie

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit INHOUD Tips en trucs... 3 Ter inspiratie: verslagen van deelnemers... 5 2 Tips en trucs Tips om tot een goede invulling van

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2012. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2012. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2012 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN 7 gratis tips : ABSTRACT ontdek je SCHILDEREN eigen stijl 7 tips om je eigen stijl te ontdekken Ook voor kunstenaars met tablet of zonder tablet Je eigen schilderstijl heeft onder andere met je karakter

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

NIEUWENDIJK 9 STEVENSWEERT

NIEUWENDIJK 9 STEVENSWEERT NIEUWENDIJK 9 STEVENSWEERT 900 PER MAAND 1/8 Nieuwendijk 9, 6107AV Stevensweert Limburg Perceeloppervlakte: 307m². - Garage, oprit - 3 slaapkamers - Nabij vele voorzieningen - Te huur Inhoud: ca. 555m³.

Nadere informatie

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Het huis is gebouwd in 2010 en onderdeel van een uniek woonproject, waarbij het accent ligt op wonen aan het

Nadere informatie

Netwerken vanuit je hart

Netwerken vanuit je hart LinkedIn Tips: Zorg voor een optimaal goed professioneel uitziend profiel Kies voor een duidelijke professionele foto Ben je op zoek naar werk? Laat dat duidelijk zien in je profiel door woorden te gebruiken

Nadere informatie

Wie wisselt kennis uit met collega ondernemers?

Wie wisselt kennis uit met collega ondernemers? Wie wisselt kennis uit met collega ondernemers? 1 Wie schakelt anderen in bij een (grote) klus? Wie heeft een nieuw label of bedrijf opgezet t.b.v. samenwerking? 2 Welkom! Agenda 1. introductie 2. waarom

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie

De ideale woningpresentatie De ideale woningpresentatie Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van uw woning geven de potentiële

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson Hoe ve r k o o p jij jo u w pr o d u c t of di e n s t. Voorbeeld: ik ben gespecialiseerd in herenmodefoto s en heb al vele bedrijven als zzp-er succesvol mogen ondersteunen met het optimaliseren van de

Nadere informatie

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030 Te Koop Molenstraat 33 N Veghel Kenmerken Vraagprijs: 265.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 100 m 2 Bouwjaar: 2007 Aanvaarding: direct Bijzonderheden Veel lichtinval Zeer ruime woonkamer Groot terras Veel

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

VERKOOP TAXATIE AANKOOP

VERKOOP TAXATIE AANKOOP VERKOOP AANKOOP TAXATIE WWW.VILLEXWONEN.NL WWW.VILLEXWONEN.NL DOEN WAT JE VERWACHT, MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA. 1 Over Villex Afspraak is afspraak Villex Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie

Nadere informatie