House of KIKI nieuwsbrief december 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "House of KIKI nieuwsbrief december 2013"

Transcriptie

1 House of KIKI nieuwsbrief december Ledendag House of KIKI voorjaar Vaste rubriek House of KIKI in het Nederlands Dagblad 3. Interview met House of KIKI verkoopstyliste Suzanne Harten van SUZ&ZO 4. Verslag Woonbeurs in de rai Amsterdam door House of KIKI verkoopstyliste Eline Hehenkamp 5. Uitbreiding House of KIKI Meubelverhuur 6. Adverteren op Verkoopstyling.nl 7. Cursus Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) 8. CombiCursus Floorplanner en Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) 9. Enthousiaste reacties op de combicursus Floorplanner & NEN Vernieuwde House of KIKI Facebook pagina 11. Zaterdag 12 februari 2014: MasterClass Woningfotografie 12. Foto s, artikelen en nieuwsitems van CNVV-ers 13. Procedure aanmelden website en logo op het CNVV 14. Tot slot.. 1. Ledendag House of KIKI voorjaar 2014 House of KIKI is weer begonnen met de planning en organisatie van de ledendag. Er is een voorlopige datum geprikt, te weten: vrijdag 30 mei. Tijdens de ledendag, die plaats zal vinden in Haarlem, is er gelegenheid kennis te maken met overige House of KIKI leden. Ervaringen kunnen worden uitgewisseld onder het genot van een hapje en een drankje. Maar ook zal er een presentatie plaatsvinden van een vertegenwoordiger van House of KIKI Meubelverhuur en wordt er een lezing gegeven door een bekende Nederlandse interieurstylist ( wat is hot en wat is not anno 2014 ) én een marketingman ( hoe haal ik meer winst uit mijn bedrijf? ) De ledendag vindt plaats in: Hotel de Zoete inval en duurt van uur tot (lunch en borrel inbegrepen). De kosten bedragen 50,- pp (incl. BTW) Ben je voornemens te komen? Stuur dan een naar Bij meer dan 80 geïnteresseerden zullen de zalen definitief geboekt worden.

2 2. Vaste rubriek House of KIKI in Nederlands Dagblad Sinds 30 oktober verschijnt House of KIKI met een vaste maandelijkse rubriek over (de kracht van) verkoopstyling in het Nederlands Dagblad. Op woensdag 27 november is de tweede rubriek verschenen. En eind december verschijn de volgende. Doelstelling van deze rubriek is het vergroten van de naamsbekendheid van de House of KIKI verkoopstylisten en daarbij gepaard het vergroten van het aantal opdrachten voor alle House of KIKI leden.

3 3. Interview met verkoopstylist Suzanne van Harten House of KIKI is altijd erg benieuwd hoe het met haar leden gaat. Of ze nu in 2008 zijn opgeleid of in In deze nieuwsbrief is het verhaal van Suzanne van Harten van SUZ&ZO (www.suzenzo.nu) uit Harderwijk te lezen. House of KIKI: Wanneer heb je de opleiding verkoopstyling bij House of KIKI gevolgd? En wat voor werk deed je daarvoor? Ik volgde de opleiding precies een jaar geleden, dus in november Op dat moment werkte ik bijna 15 jaar bij een grote landelijke projectontwikkelaar bouwonderneming. Ik was daar marketingmanager en verantwoordelijk voor de promotie van alle nieuwbouwprojecten uit de regio Midden, van Zwolle tot en met Amsterdam. Ik wist toen al wel dat ik mijn baan zou gaan opzeggen, maar nog niet hoe ik mijn bedrijf zou vorm geven, hoe ik me wilde positioneren, hoe ik mijn doelstellingen zou formuleren. House of KIKI: Wanneer ben je van start gegaan met je bedrijf en wat vond je het lastigst aan het opstarten van je bedrijf? Ik merkte de laatste jaren, dat het bij woningverkoop lang niet altijd aankomt op de stenen, maar om verbondenheid met de potentiële koper. Vanuit deze drijfveer ben ik in maart jl. gestart met mijn eigen bedrijf. Onder de naam SUZ&ZO verkoopmanagement huispromotie verzorg ik de (online) marketing, promotie en verkoop van woningprojecten. Op dit moment werk ik voor woningcorporaties en vastgoedontwikkelaars en bij gelegenheid ook particulieren die hun huis willen verkopen. Kijk maar eens op mijn website: Ik ben geen makelaar en biedt niet al hun diensten. Er is weliswaar een overlap. En dat vond ik in het begin dan ook het lastigst. De sceptische houding van veel makelaars. Daar sta ik inmiddels boven. Mijn onderscheidende werkwijze blijkt immers succesvol. Ik doe meer en doe het anders. Ik heb wel moeite balans te houden. Tussen werk en privé en tussen moederschap en vrije tijd. Ik houd van hardlopen, salsadansen, uitgaan en reizen. Het is lastig daar tijd voor vrij te maken. Maar dat zal iedere ondernemer herkennen.

4 House of KIKI: Werk je parttime of fulltime? Of heb je nog steeds een baan naast je bedrijf? Een eigen bedrijf runnen doe je 24/7; en naast een hectisch samengesteld gezin doe ik s nachts nog een post-bachelor. In het voorjaar ben ik afgestudeerd online marketeer. House of KIKI: Met hoeveel opdrachtgevers heb je een samenwerking (makelaars/projectontwikkelaars) en hoe zijn die samenwerkingen tot stand gekomen? Ik acquireer en genereer voornamelijk nog opdrachten vanuit mijn netwerk. En van het een komt vaak het ander. Ik werf niet zozeer op stylingprojecten; ik werf als verkoopversneller onverkochte projecten. In de uitvoering is dan wel vaak styling gewenst noodzakelijk (denk aan modelwoningen, maar vooral ook aan de onverkochte oude huizen van de belangstellenden in mijn nieuwbouw. Als ik wil verkopen, zal ik toch echt eerst moeten zorgen dat de koper zijn eigen huis verkoopt). House of KIKI: Met wat voor soort opdrachten ben je het drukst? Bij SUZ&ZO kan je terecht voor de hele (online) promotie, maar ook voor de verkoop. Daar komt nogal wat bij kijken: het opstarten van de zgn. owned media (website, facebook, twitter), maar ook offline, het opstarten van een modelwoning, het draaien van openhuizen, het regelen van flyers, etc. etc.). Ik coördineer desgewenst ook de hele paid media (google adwords en facebook campagnes, openhuizenlink, etc.), en ik kan ook zorgen dat de earned media een boost krijgt (testimonia s etc). Ik werk zoals gezegd veel samen, niet alleen met stylisten (uiteraard door House of KIKI opgeleid), maar ook met een vaste SEO tekstschrijver en een aantal fotografen, waaronder dankzij het House of KIKI netwerk, professional Rick Rijshouwer. Ik ben dus erg druk met de regie van de verkoop. House of KIKI: En wat voor soort opdrachten vind je het leukst om te doen? Ik heb lang moeite gehad met de traditionele manier van woningverkoop. Vanuit mijn geloofsovertuiging houd ik me de laatste tijd intensief bezig met de vraag: waarom ben ik op aarde? En ik begin te ontdekken dat ik van waarde kan zijn voor mensen die een stap willen zetten waar zij tegenop zien. Ik bouw een persoonlijke band op met iedere potential die zich inschrijft voor het project waaraan ik werk. En ik zoek dus zelf ook naar mogelijke kopers. Ik leer hen goed kennen en raak op de hoogte van hun wensen, vragen en twijfels. Van daaruit help ik. De woningmarkt is enorm veranderd. Mensen zijn terughoudend in het kopen van een woning. Ze moeten hun huis verkopen, een hypotheek loskrijgen bij de bank en emotioneel de stap wagen. Ik help hen daarbij. Eigenlijk ben ik niet aan het verkopen, maar dat is natuurlijk wel het bedoelde resultaat. Dat is leuk en voelt dankbaar.

5 House of KIKI: Verhuur je zelf ook meubelen? Nee, hoe leuk ik het ook vind, styling is op dit moment niet mijn core-business. Als ik een stylingklus heb, sowieso met meubels, schakel ik dus regelmatig een collega styliste in. Soms blijft het bij overleg, soms pakken we een opdracht samen op, maar geregeld schuif ik de klus door. Zo heb ik al samengewerkt met House of KIKI styliste Yvette Wiebenga (initiatiefnemer van OpenHuizenLink) en sinds enige tijd werk ik op die manier heerlijk samen met mijn plaatsgenoot en House of KIKI styliste Anja van Beekhuizen van Checkpoint in Harderwijk. Beide dames zijn toppers! House of KIKI: Wat is je grootste succesverhaal? In een nieuwbouwproject waarbij de verkoop nagenoeg stil lag opeens weer volop tamtam maken en daardoor uiteindelijk ook weer gewoon verkopen! Wat me regelmatig overkomt is dat de makelaar geen vertrouwen heeft in een bepaalde lead. Ik heb recent nog meegemaakt dat hij, waar onze gezamenlijke opdrachtgever bij was, zei Suzanne, je trekt aan een dood paard. Een week later sloot ik de deal. En niks onderhandelen. Gewoon de vraagprijs. Dood paard, ja, me dunkt. Wat ik daarvan heb geleerd? Koester je empathisch vermogen en vertrouw op je vrouwelijke inuïtie! House of KIKI: Heb je nog een tip voor verkoopstylisten die nu aan het opstarten zijn? In de woningmarkt heb je veel niet in de hand: de huizenprijzen, de economische situatie, het consumentenvertrouwen. Het is dus belangrijk een goede, persoonlijke relatie op te bouwen met iedere persoon die ook maar een beetje interesse toont. Cruciaal is daarbij een optimale presentatie van het huis. Dus House of KIKI stylisten; wees bewust van de kansen die er op dit vlak voor jullie liggen. En mag ik ook alle huizenverkopers een tip geven? Houd de regie van de verkoop in eigen hand. Uiteindelijk bepaal jij wat er gebeurt!

6 4. Verslag woonbeurs door House of KIKI verkoopstyliste Eline Hehenkamp van DNA Styling In oktober hebben veel House of KIKI leden kunnen genieten van de WOONBEURS in de rai in Amsterdam. House of KIKI verkoopstylisten (en tevens interieurstylisten) Eline Hehenkamp van DNA Styling (www.dnastyling.nl), Felice du Pré van 1001 POJECTS, Jessie te Grotenhuis van by Jessie en Marian van de Minkelis van Pracht & Praal waren deze dagen afwisselend aanwezig op Het Woonbeurs Adviesplein. Bezoekers van de Woonbeurs konden gedurende 45 minuten voor slechts 12,50 interieuradvies voor één specifiek woonvertrek ontvangen. Eline Hehenkamp doet verslag: Begin oktober werd de jaarlijkse Woonbeurs in de Rai gehouden. Dit keer was ik daar niet zoals gewoonlijk als bezoeker te vinden, maar als adviseur. Samen met een aantal andere stylisten was ik namelijk geselecteerd om interieuradvies te mogen geven op het Adviesplein. Een hele uitdaging, maar oh wat was het leuk! Drie dagen had ik een container met tafel en stoelen tot mijn beschikking die ik zelf nog een klein DNAstylingsausje kon geven. Mensen konden zich vooraf online inschrijven voor een advies van 45 minuten bij een stylist naar keuze. Alle stylisten waren helemaal vol gepland en de adviezen volgden elkaar in moordend tempo op. Iedereen kwam voorbereid met foto s en plattegrond, waardoor ook in een korte tijd veel vragen behandeld konden worden. Het was dus aanpoten, maar ook ontzettend leuk om te doen. Ik heb veel mensen kunnen inspireren en heb de eerste vervolgopdracht al binnen!

7 5. Uitbreiding House of KIKI Meubelverhuur House of KIKI is weer een Meubelverhuurbedrijf rijker! Sinds afgelopen zomer kunnen House of KIKI leden ook inboedels bij Suzanne Balder van Nova Stilo (www.novastilo.nl) uit Broek op Langedijk (Noord-Holland) huren. Het aantal meubelverhuurbedrijven dat onder House of KIKI Meubelverhuur valt staat momenteel op 17! Naast deze nieuwsbrief ontvangen alle House of KIKI leden een actuele document met alle meubelverhuurbedrijven binnen het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. 6. Adverteren op Verkoopstyling.nl House of KIKI heeft in de zomer van 2012 de portal Verkoopstyling.nl over kunnen kopen. Deze domeinnaam staat helemaal bovenin de Google zoekmachines (wanneer men zoekt op verkoopstyling ) en dus erg interessant voor verkoopstylisten om op te adverteren. Heb je interesse om een jaar lang met je bedrijfspagina op Verkoopstyling.nl te staan? Een hele pagina kost slechts 100,- (excl. BTW) voor een heel jaar. Per provincie zullen er maar maximaal drie verkoopstylisten geplaatst worden en per stad slechts één verkoopstylist. Wees er dus snel bij! Bij interesse kan je jouw tekst en logo mailen naar

8 7. Cursus Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) Kopers en verkopers van huizen worden steeds alerter op de genoemde gebruiksoppervlakte (voorheen woonoppervlakte) en inhoud van woningen op sites als Funda. Ze verwachten dat het aantal meters op de juiste wijze zijn opgenomen en berekend. Om woningen onderling vergelijkbaar te houden, is een aantal jaren geleden één uniforme wijze van meten geïntroduceerd, de zogeheten meetinstructies Gebruiksoppervlakte en Bruto Inhoud Woningen. Deze instructies worden reeds door alle leden van VastgoedPRO, NVM en VBO in de dagelijkse praktijk gebruikt. Vooralsnog wordt de woning vaak nog door de makelaar zelf opgemeten, maar dit kan ook door jou als stylist. Bonstaete leert je deze meetmethode. Waarschijnlijk bied je klanten al een pakket van diensten aan, zoals styling, fotografie en wellicht plattegronden en digitale impressies. Na het volgen van deze cursus kun je ook deze dienst aanbieden. In de praktijk zal het opmeten en uitrekenen van de gebruiksoppervlakte en inhoud maximaal 30 minuten extra werktijd vragen. De cursus wordt tegen een gereduceerd tarief aan de House of KIKI verkoopstylisten gegeven. Normaal kost deze cursus 375,- voor House of KIKI verkoopstylisten 249,-. Datum & locatie Prijs Aantal : 1 dag, datum en locatie nader te bepalen : 249,- excl. BTW per persoon, inclusief hand-out, lunch en certificaat : minimaal 5, maximaal 8 deelnemers Waarom Bonstaete Naast de theorie krijg je ook diverse oefeningen. Tevens krijg je tips hoe je een woning snel inmeet. De cursus is laagdrempelig gemaakt, je hoeft geen affiniteit met wiskunde te hebben. Ook krijg je een uitgebreid naslagwerk waarin je alles terug kunt lezen. De cursus zal gegeven worden door Bonnie Allart. Zij is in 2003 afgestudeerd als bouwkundig ingenieur en sinds 2006 gespecialiseerd in makelaardij opleidingen. Naast het ontwikkelen van diverse cursussen, als bouwkunde en Floorplanner en het lesgeven hierin, verricht zij ook bouwkundige keuringen. Aanmelden kan direct bij Bonstaete: of kijk op

9 8. CombiCursus Floorplanner en Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) Na diverse aanvragen van House of KIKI verkoopstylisten wordt nu ook de combinatiecursus Floorplanner en Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen tegen een sterk gereduceerde prijs aangeboden! Floorplanner is een computerprogramma voor het tekenen van plattegronden in 2D en 3D. Het bijzondere van Floorplanner is, dat het een samenwerkingverband heeft met Funda. Naast inzicht te krijgen over de indeling van een woning, kunnen bezoekers van Funda ook d.m.v. de interactieve Floorplanner plattegronden hun droomhuis digitaal inrichten. In het nieuwsitem Cursus Gebruiksoppervlakte en inhoud woningen (NEN2580) wordt uitgelegd wat dit onderdeel van de combicursus inhoudt. Waarom deze combinatie? Een groot deel van de opnamegegevens van de gebruiksoppervlakte en inhoud zijn gelijk aan die van de Floorplanner plattegronden. Je verbreedt je dienstenpakket, zonder dat het je veel extra tijd kost om beide diensten uit te voeren. Om de basiskennis te verbreden, wordt in deze cursus ook aandacht besteed aan bouwtekeningen lezen en dragende wanden herkennen. Wat kan je na deze cursus? - Je kunt de gebruiksoppervlakte en inhoud opmeten en uitrekenen - Je kunt plattegronden tekenen in Floorplanner - Je kunt bouwtekeningen lezen en dragende wanden herkennen. Uw investering De cursus wordt tegen een gereduceerd tarief aan de House of KIKI verkoopstylisten gegeven. Normaal kost deze cursus 695,- voor House of KIKI verkoopstylisten 475,-. Datum & locatie Prijs Aantal : 2 dagen, do 12 en wo 18 december, locatie nader te bepalen : 475,- excl. BTW per persoon, inclusief hand-out, lunch en certificaten : minimaal 4, maximaal 8 deelnemers Je hoeft geen software aan te schaffen voor aanvang van de cursus. Wel dien je over een laptop met internetaansluiting te beschikken. Voor deze cursus is geen specifieke kennis nodig. Aanmelden kan direct bij Bonnie Allart: of kijk op

10 9. Enthousiaste reacties op de combicursus Floorplanner & NEN2580 Bonstaete heeft de afgelopen twee weken voor de eerste keer de cursus Floorplanner & NEN2580 gegeven voor de House of KIKI stylisten. De eerste dag stond in het teken van Floorplanner. Eerst werden de basisvormen geoefend, waarna de tekenvaardigheden steeds verder uitgebouwd werden tot een complete plattegrond getekend kon worden. Op de tweede dag was het berekenen van de gebruiksoppervlakten en de inhoud aan de beurt. Alle deelnemers hadden gebruik gemaakt van de tussenliggende week om te oefenen met Floorplanner. Op de tweede dag was dan ook ruimte ingepland om de laatste vragen hierover te stellen. Naast het leren tekenen, is ook inzicht gegeven in wat je de klant kunt aanbieden. Deze combicursus is zeer goed ontvangen. Vier stylisten hebben deelgenomen, hun bevindingen van de cursus kun je hieronder lezen: Stijl en Verkoop Haarlem - Odette Koning: Al enige tijd maakte ik plattegronden voor mijn klanten in Floorplanner. Omdat ik het idee had dat er meer te halen viel uit Floorplanner, ging ik op zoek naar een cursus. Tevens wilde ik ook leren hoe ik een woning conform de NEN2580 kon inmeten. Als ik voor beide een certificaat zou halen had ik immers een mooi totaalpakket die ik als dienst aan de makelaar kon aanbieden. Met deze gedachten ging ik via Google op zoek naar een aanbieder. Al snel kwam ik bij Bonnie van Bonstaete terecht. Dat Bonnie zeer ervaren is en weet waarover ze het heeft, werd mij tijdens het telefoongesprek al snel duidelijk. Ik vond dat Bonnie een introductie verdiende bij House of KIKI en stelde haar daarom voor aan Kirsten. De intensieve, maar zeer goed begeleide cursus, bracht mij precies wat ik nodig had. Floorplanner had inderdaad veel meer te bieden! Het programma heeft voor mij nu geen geheimen meer en mocht ik het toch even niet meer weten, dan raadpleeg ik de overzichtelijke en goed geschreven hand-out. De hand-out is door Bonstaete zelf geschreven en vertelt stap voor stap de werkwijze. Echt heel handig. Ik ben ontzettend blij dat ik de cursus heb gevolgd. Met twee certificaten op zak heb ik de makelaar nu nog meer te bieden! Huis&Advies Monique van Spengen Fragmenten uit de video van Huis&Advies: Floorplanner beheers ik nu tot in de puntjes NEN2580 is omvangrijker dan ik dacht, maar door de rustige uitleg van Bonnie en omdat ze de aandacht voor je neemt, neem je de stof goed op. Tijd genomen om de cursus in elkaar te steken. Kijk hier de hele video:

11 Young4Styling - Karin de Jong: Ik heb veel gehad aan de cursus van Bonstaete. Bij Floorplanner, de tips en tricks gekregen om een goede 2D plattegrond te kunnen maken. Bij NEN2580 gebruiksoppervlakte en inhoud, is duidelijk uitgelegd hoe deze gemeten moet worden voor de makelaardij. Kortom ik heb zeer veel gehad aan deze cursus. Young4Styling kan nu nog meer diensten aanbieden aan de makelaars! Suzanne Verkoopstyling Suzanne Janssen: Om een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te kunnen bieden heb ik de combicursus Floorplanner en NEN 2580 bij Bonstaete gevolgd. Dit vind ik een echte aanrader. Nu heb ik meer kijk op een stukje bouwkunde, handige achtergrondinformatie waardoor ik kan laten blijken dat ik weet waarover ik het heb. Daarnaast kan ik nu ook voor makelaars en woningeigenaren het inmeten van woningen verzorgen, het voordeel hiervan voor mij is dat ik toch al in de woning ben voor de styling en dan is het een kleine moeite om meteen even te meten waardoor de makelaar dit niet extra hoeft te doen. Met Floorplanner kan ik nu mijn dienstenpakket snel en eenvoudig uitbreiden met plattegronden en 3D-animaties. We hebben hiermee goed geoefend en ook een uitgebreide handleiding en veel tips ontvangen. De cursus was goed opgezet met genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen. Ik ben zelf helemaal geen ster in wiskunde en omgaan met computers, toch was het goed te volgen. Wil je ook deze cursus volgen? Donderdag 12 en woensdag 18 december is de volgende mogelijkheid. Aanmelden kan direct bij Bonnie Allart: of kijk op

12 10. Vernieuwde Facebook pagina House of KIKI House of KIKI heeft in 2008 een Facebook pagina geopend, echter deze is in de loop van de jaren door tijdgebrek enigszins verouderd geraakt. Onlangs is er een nieuwe bedrijfspagina aangemaakt: Op deze pagina kunnen de House of KIKI de laatste nieuwtjes volgen en recente artikelen vinden. Deze artikelen kunnen uiteraard gebruikt worden door de leden, ter promotie van hun eigen bedrijf of ter ondersteuning van de presentaties bij makelaars en overige potentiële opdrachtgevers. Uiteraard blijven alle nieuwtjes ook geplaatst worden op:

13 11. Zaterdag 8 februari 2014: MasterClass Woningfotografie De MasterClass Woningfotografie van 12 oktober en 16 november waren weer een succes. Voor de cursus van zaterdag 8 februari 2014 zijn nog enkele plaatsjes vrij. Deze cursus is speciaal voor House of KIKI verkoopstylisten samengesteld en vindt plaats op een locatie waar daadwerkelijk badkamers, keukens en slaapkamers gefotografeerd kunnen worden. Theo Koeten legt in de ochtend de werking van JOUW specifieke camera uit. En in de middag leert hij je de moeilijke vertrekken te fotograferen. En tevens wat te doen bij over- of onderbelichting. De cursisten ontvangen na de cursus een certificaat Woningfotografie. Benodigde apparatuur: * Digitale spiegelreflex camera (bijv. Canon Eos 1000D of Nikon D3100) * mm lens (zit standaard op de semi professionele camera) * Externe opsteekflitser die bij de betreffende camera past * Statief (bij elke fotospeciaalzaak te verkrijgen vanaf ca. 50,-) Of neem eens een kijkje op: Datum: Prijs: Locatie: zaterdag 8 februari 2014: uur uur (lunch en certificaat inbegrepen) 249,- (excl. BTW) per persoon. Satelietbaan 37A in Hillegom (op de grens van Noord-Holland met Zuid-Holland) Opgeven kan direct bij Theo Koeten: (ook voor info over aan te schaffen apparatuur) Of kijk op:

14 12. Foto s, artikelen en nieuwsitems van CNVV-ers Artikel in de Woonstijl van Anja van Beekhuizen van Checkpoint (www.checkpoint-verkoopstyling.nl) uit Harderwijk:

15 Nieuwe flyer van VBO makelaar én House of KIKI verkoopstyliste Jacqueline Schouten van Huis&Co (www.huisco.nl) uit Haarlem:

16 Artikel in de Winterswijkse Weekkrant van Moniek Hietbrink van MH Styling (www.mh-styling.com) uit Winterswijk over een samenwerking tussen meerdere ondernemers: Heb je ook een leuk nieuwtje, artikel, nieuwe flyer of foto van je beletterde auto? Mail dit dan naar of stuur je flyer naar: House of KIKI, Lieoever 71, 2033 AD in Haarlem

17 13. Procedure aanmelden website en logo op het CNVV Om opgenomen te worden op het gehele netwerk van House of KIKI, dient op de homepage van de CNVV-er het transparante (EPS) logo van House of KIKI te staan met een doorlink naar Dus wel zo: of zo: of zo: of zo: En niet zo: (wit blokje rond het logo) zo: (te korrelig) of zo: (wit logo) N.B. Tevens moet de hands-on aanpak worden benadrukt (dus GEEN advies- of diagnoserapporten!) En altijd de GEHELE woning worden aangepakt (dus niet slechts een woonkamer, badkamer en één slaapkamer) Plaats ALTIJD de volledige NAW-gegevens in de voetnoot van je . Klopt alles? Mail dan URL en logo in GIF of JPG naar: 14. Tot slot. House of KIKI adviseert alle leden om de rustige december en januari maanden te benutten om de eigen websites te updaten en actualiseren. Probeer kritisch naar je portfolio te kijken. Staan er bijv. nog steeds foto s van de praktijkdag op je website? Komen de voor- en ná-foto s wel vanuit dezelfde hoek? Bied je nog steeds maar 15 foto s aan, terwijl het minimum echt 18 foto s is (i.v.m. ranking op Funda)? Beperk je jezelf wel tot 2 kleuren in een vertrek (om rust en harmonie te bereiken?) Staan de focuspunten wel goed op de foto s (raampartijen? houten vloeren?) en niet alleen een bed of een kast? Kortom, sta weer even stil bij de 6 basisprincipes. Op deze manier zullen alle leden zich ook weer in 2014 kunnen onderscheiden van de niet House of KIKI leden!

House of KIKI nieuwsbrief januari 2014

House of KIKI nieuwsbrief januari 2014 House of KIKI nieuwsbrief januari 2014 1. House of KIKI leden in diverse televisieprogramma s 2. Vernieuwde techniek CNVV landkaartje 3. Ledendag House of KIKI voorjaar 2014 4. Interview met House of KIKI

Nadere informatie

1. Verslag ledenmiddag House of KIKI bij VELDZIGT in Driebergen zaterdag 18 juni

1. Verslag ledenmiddag House of KIKI bij VELDZIGT in Driebergen zaterdag 18 juni Hok nieuwsbrief juli 2011 1. Verslag ledendag House of KIKI op zaterdag 18 juni bij VELDZIGT in Driebergen 2. Artikel over de House of KIKI Verkoopcoach in Vastgoed actueel 3. 24 september: MasterClass

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling 2009 verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2- persoon die affiniteit

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014 / 2015. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014 / 2015. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 / 2015 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit

Nadere informatie

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda aankopen & verkopen Het gebeurt op funda Zoek een woning via internet Een zoektocht naar het ideale huis is geen alledaagse bezigheid. Vaak weet u nog niet hoe uw droomhuis er uitziet of aan welke specifieke

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2014. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2014 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

JAARPLANNER Maak van je huis jouw droomhuis!

JAARPLANNER Maak van je huis jouw droomhuis! JAARPLANNER 2018 Maak van je huis jouw droomhuis! MISSIE DOELGROEP PROFIEL MISSIE WONEN.nl helpt mensen om van hun huis hun droomhuis te maken! Dat doen we op de volgende manier: - Prikkelen met nieuws.

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche. One Day Course Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure voor creatieve ondernemers in de woningbranche One Day Course Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2013 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Online Life Coaching Opleiding

Online Life Coaching Opleiding Online Life Coaching Opleiding De Life Coaching Opleiding laat je in 2 maanden ongelooflijk veel groeien en alle kennis verzamelen die je nodig hebt als Life Coach om jezelf en anderen succesvol te begeleiden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie!

De ideale woningpresentatie! SERVICES VOOR MAKELAARS De ideale woningpresentatie! Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Training Kom hoger in Google (SEO)

Training Kom hoger in Google (SEO) Training Kom hoger in Google (SEO) Meer klanten en omzet door een beter vindbare website Waarom is hoger scoren in Google belangrijk? Zoekmachines als Google spelen een essentiële rol op internet. Ze helpen

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 pagina 1 Welkom In dit document vind je stap voor stap instructie hoe je jouw eigen site kunt indelen, wat je moet verzamelen en natuurlijk hoe je uiteindelijk zelf jouw

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED Zelf bedrijfspanden aanbieden start hier PANDLE.NL is de makelaarsservice die het beste van online en offline mogelijkheden combineert. We maken het voor iedereen

Nadere informatie

TRAININGSCENTRUM. Schakel naar een passend vervolgtraject. Voor jongeren met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 16 tot 23 jaar

TRAININGSCENTRUM. Schakel naar een passend vervolgtraject. Voor jongeren met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 16 tot 23 jaar TRAININGSCENTRUM Schakel naar een passend vervolgtraject Voor jongeren met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 16 tot 23 jaar Wat is een Trainingscentrum? Bij de Trainingscentra van Lijn5

Nadere informatie

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL VERKOOP AANKOOP TAXATIE W W W.VI L L EXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Afspraak is afspraak In 2004 begonnen als leegstandbeheerder en Als het gaat om afspraken en financiële

Nadere informatie

TOTAAL MAKELAARS. Uw No Cure No Pay Makelaar Coert Heenes

TOTAAL MAKELAARS. Uw No Cure No Pay Makelaar Coert Heenes R TOTAAL MAKELAARS No Cure No Pay makelaar - Betrokken - Ook s avonds en in het weekend - Kennis van zaken - Proactief Ons complete aanbod in Rotterdam, Schiedam en omgeving vindt u op www.remax-totaal.nl

Nadere informatie

HELP, ik word ZZP-er! - online cursus

HELP, ik word ZZP-er! - online cursus HELP, ik word ZZP-er! - online cursus Alle ingrediënten voor een succesvolle start van je eigen bedrijf Startdata cursus: 31 januari 15 april 15 juni 15 september 15 november 2011 Cursusduur: 6 of 12 maanden

Nadere informatie

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Computerhulp door studenten Lekker bijverdienen. Flexibiliteit! Mijn eigen afspraken in plannen. Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling Ben

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

Masterclass Woningfotografie. Techniek & Apparatuur. Dennis Onstenk / RE/MAX Den Haag Nederland

Masterclass Woningfotografie. Techniek & Apparatuur. Dennis Onstenk / RE/MAX Den Haag Nederland Masterclass Woningfotografie. Techniek & Apparatuur Dennis Onstenk / RE/MAX Den Haag 05.01.2016 Nederland Woningfotografie Agenda Introductie Doel van cursus: foto s die ervoor zorgen dat een listing wordt

Nadere informatie

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising - Jeff I. Richards HouseVertising heeft één ambitie: de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat klinkt nogal algemeen

Nadere informatie

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling Informatiebrochure en inschrijfformulier 2016 WAT IS VERKOOPSTYLING? OVER House of KIKI 2-DAAGSE OPLEIDING VERKOOPSTYLING 1-DAAGSE OPLEIDING

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda

Spring eruit. tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit tijdens de NVM Open Huizen Dag via funda Spring eruit op de NVM Open Huizen Dag! Deze kalender is samengesteld in samenwerking met verkoopspecialiste Simone Kamberg-de Jong, auteur van Elk

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Vastgoedstyling

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Vastgoedstyling House of KIKI Complete en praktijkgerichte Opleiding Vastgoedstyling Informatiebrochure en inschrijfformulier 2017 / 2018 WAT IS VASTGOEDSTYLING? OVER House of KIKI 2-DAAGSE OPLEIDING VASTGOEDSTYLING 1-DAAGSE

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

Zo werkt het voor kopers

Zo werkt het voor kopers Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Zo werkt het voor kopers sadasd De zeven voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers 2. Aantrekkelijke

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030 Te Koop Molenstraat 33 N Veghel Kenmerken Vraagprijs: 265.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 100 m 2 Bouwjaar: 2007 Aanvaarding: direct Bijzonderheden Veel lichtinval Zeer ruime woonkamer Groot terras Veel

Nadere informatie

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoud Inleiding... 2 1. Onderwerpen Google Analytics training... 2 2. Doelen... 2 3. Het instellen van filters... 3 4. Uitleg site statistieken... 4 5. Rapportage mogelijkheden

Nadere informatie

De makelaar van vandaag!

De makelaar van vandaag! W Tytsjerk Jachtfjild 10 De makelaar van vandaag! Graag stellen wij ons aan je voor... Duinstra Makelaars is een klein familiebedrijfje en dat willen we ook graag blijven. Alleen op die manier is het mogelijk

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2013. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2013 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Training: Mindfulness 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Waarom? Leven in deze hectische tijd vraagt veel van ons dat maakt dat we ons vaak uitgeput

Nadere informatie

Maak van je Passie je Bedrijf

Maak van je Passie je Bedrijf - Stappenplan - Sheila van den Bosch www.maakvanjepassiejebedrijf.nl Inleiding Ondernemen geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat je doet, hoe je dat doet, waar je dat doet en voor welke klanten je

Nadere informatie

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015!

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015! Agenda 2015 SEPTEMBER 22 september Start training: Mindfulness VOL! 23 september Start training: Mindfulness NOG 2 PLAATSEN! DECEMBER 1 december start extra training: Mindfulness In de onderstaande pagina

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

Drachten. Raadhuisplein 60. Keurig 4 kamerappartement met schitterend uitzicht! altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Raadhuisplein 60. Keurig 4 kamerappartement met schitterend uitzicht! altijd open op woonaccent.nl Drachten Raadhuisplein 60 Keurig 4 kamerappartement met schitterend uitzicht! altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over het appartement aan het Raadhuisplein 60 Wordt dit uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

FOTOGRAFIE IN DE MAKELAARDIJ INCOMPANY TRAINING

FOTOGRAFIE IN DE MAKELAARDIJ INCOMPANY TRAINING FOTOGRAFIE IN DE MAKELAARDIJ INCOMPANY TRAINING VOORWOORD In het huidige digitale tijdperk wordt het steeds belangrijker om in de makelaardij optimaal te presenteren. Potentiële kopers beslissen steeds

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Masterclasses. masterclasses worden gegeven in Amsterdam en Sneek.

Masterclasses. masterclasses worden gegeven in Amsterdam en Sneek. Programma 2013 Masterclasses Je hebt de basismodules kleur- én kledingstijl gedaan bij NM Imago Groep of een ander gecertificeerd bedrijf. Wil je je aanvullend verdiepen of specialiseren? Naast de basisopleidingen

Nadere informatie

John Geven Studio s. Fotografiecursussen en workshops

John Geven Studio s. Fotografiecursussen en workshops John Geven Studio s Fotografiecursussen en workshops John Geven Studio s geeft in samenwerking met professionele fotografen en beeldbewerkers cursussen, modules en workshops voor beginnende en gevorderde

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij

Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van De Groot Makelaardij Missie en visie sinds 40 jaar De Groot Makelaardij is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap?

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Zoek je een veilige leeromgeving, met humor en diepgang, die toelaat om wérkelijk stappen te zetten in je leven en je werk? DAN IS IETS

Nadere informatie

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein -

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein - Inleiding Deze catalogus bevat een overzicht van alle programma s uit het Digikundig Sollicitatie-pakket. Het Digikundig sollicitatie-pakket is de e-learningportal van Digitaal Leerplein; hét startpunt

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling Informatiebrochure en inschrijfformulier 2015 WAT IS VERKOOPSTYLING? JEUKENDE HANDEN BIJ SLECHTE VERKOOPFOTO S? OVER House of KIKI 3-DAAGSE

Nadere informatie

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist RE/MAX Makelaar sinds 2001 Alleenstaand twee kinderen Jelmer & Femke Geboren in

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel

Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel Cursussen, conferenties en advies Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel Overzicht cursusaanbod voor (startend) personeel in het onderwijs 2009/2010 Volg een cursus bij AOb scholing De AOb

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

KANT-EN-KLAAR KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING KANT-EN-KLAAR KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN NIEUWE VRAAGPRIJS

KANT-EN-KLAAR KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING KANT-EN-KLAAR KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN NIEUWE VRAAGPRIJS KOOPKLAARPLAN WONINGMARKT IN BEWEGING NIEUWE VRAAGPRIJS KOPEN EN NAAR EIGEN SMAAK AFWERKEN Met KoopKlaarPlan biedt HuisMakeOver een praktische oplossing voor hypothecaire beperkingen voor een koper. De

Nadere informatie

Strodekkerstraat 46 Zwolle. Strodekkerstraat 46 Zwolle

Strodekkerstraat 46 Zwolle. Strodekkerstraat 46 Zwolle Strodekkerstraat 46 Zwolle Strodekkerstraat 46 Zwolle Fraai uitgebouwde tussenwoning (studiowoning) met achterom in de Parkbuurt van Stadshagen. Dit is een ruim opgezette wijk (1997) met veel openbaar

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2012. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2012. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2012 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Inspirerend Presenteren

Inspirerend Presenteren Inspirerend Presenteren Door Kai Vermaas & Charis Heising Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Inleiding Wil je leren hoe jij een presentatie kunt geven waar je zeker bent van je verhaal? En

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Manger Catsperk 14 Drachten

Manger Catsperk 14 Drachten Manger Catsperk 14 Drachten VOOR DE STARTER OP DE WONINGMARKT! Dit is je kans. In een mooie, besloten woonomgeving en hartje stad vind je deze eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De tuin is

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler. PRIJZEN EN PAKKETTEN Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.com BESCHIKBARE PAKKETTEN 1 JOB 3 JOBS

Nadere informatie

Oog voor eigenheid. Maatwerk

Oog voor eigenheid. Maatwerk Oog voor eigenheid webdesign.casalinda.nl linda@casalinda.nl tel 023 529 4163 Ben je een kleine zelfstandige, en heb je grote ambities? Dan wil je een professioneel ogende website. En dan geen standaard

Nadere informatie