Samen bouwen met Hegeman bouwteam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen bouwen met Hegeman bouwteam"

Transcriptie

1 Samen boen met Hegeman boteam Hegeman boteam biedt een zelfbooplossing voor particulieren met boplannen. Met een complete en persoonlijke begeleiding boen wij samen met u in 8 stappen droomwoning. Zie ons als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische borapporten en aannemingsovereenkomsten. Want zeg nu zelf: eigen huis boen moet toch een feest zijn? Ons boteam is in ieder geval pas tevreden als wij u dat gevoel hebben geven. Dit stappenplan is opgesteld voor het proces als u interesse heeft in één van onze kavels. De stappen geven u inzicht in het boproces, want bij iedere stap hoort een overzichtelijke met persoonlijke actiepunten. Maar laten we starten met de belangrijkste vraag: Hoe ziet droomhuis eruit?

2 Welkom bij Hegeman boteam Petra Joris Mark Martijn Bas Leonie Merle Chiel 2..

3 1 Initiatieffase 2 Ontwerpfase 3 De offerte 4 Omgevingsvergunning 5 Overeenkomstenfase 6 Werkvoorbereiding 7 De bo 8 Oplevering en nazorg 3.

4 vooroplevering 12 Overeenkomstenfase Oplevering en nazorg levering grond hypotheek op naam Vergunning onherroepelijk Vergunning verleend Start De bo 8 Omgevingsvergunning De offerte 3 aanleveren tekeningen badkamer en keuken 4 Definitief ontwerp Voorlopig ontwerp 1 Werkvoorbereiding Ontwerpfase Kennismakingsgesprek Zo ziet stappenplan eruit in tijd wkn

5 1 Initiatieffase Wilt u plannen vrijblijvend door Hegeman boteam laten inventariseren, neem dan contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij met behulp van een vragenlijst woonideeën en eisen vast in ons wensenprogramma. Verzamel voorafgaand aan dit kennismakingsgesprek woonideeën. Maak alvast een keuze uit diverse stijlen en bedenk wat er absoluut niet mag missen in niee huis. Op hegemanboteam.nl vindt u voldoende inspiratie en voorbeelden van verschillende woonstijlen om te ontdekken wat woondroom is. Burenmatch Heeft u een twee onder één kap bowens, maar nog geen buren? Dan gaan wij na dit gesprek voor u op zoek naar de juiste buren met een match in woonstijl en woonwensen. Verzamel woonideeën door middel van foto s van buiten en binnen en breng dit mee naar ons kennismakingsgesprek Inventariseer voor uzelf de mogelijkheden in budget, stijl en grootte Stel samen met ons een concreet wensenprogramma op 5.

6 2 Ontwerpfase De ontwerpfase kent 3 fases: het schetsontwerp, het voorlopige ontwerp en het definitieve ontwerp. 2.1 Schetsontwerp Uw wensenprogramma is de basis voor het schetsontwerp. Bij het schetsontwerp houden wij rekening met de gemeentelijke randvoorwaarden. De mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en de welstandnota of beeldkwaliteitsplan worden voor u geïnventariseerd. Het ontwerp presenteren wij bij ons in de showroom. Hierbij bespreken wij ook de begroting, zodat u goed beeld krijgt van de kosten die bij het boen van een huis komen kijken. Geef opmerkingen door op schetsontwerp aan Hegeman boteam Plan een afspraak in bij financieel adviseur om te kijken naar mogelijkheden Geef persoongegevens aan Hegeman boteam door 6.

7 2.2 Voorlopig ontwerp Heeft u aanpassingen op het schetsontwerp? Dat kan! Uw opmerkingen verwerken wij in een nie ontwerp, dit noemen wij het voorlopig ontwerp. Bij het voorlopige ontwerp ontvangt u ook de begroting met de bijbehorende documenten, zoals onze technische omschrijving samen met een installatie - en stelpostenlijst. Deze documenten lopen wij met u door in onze showroom, zodat wij tegelijkertijd u ook een aantal keuzes kunnen voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan de stenen, dakpannen, en binnendeuren. Ook ontvangt u een optielijst voor aanvullende wensen, zoals extra wensen in bo of installaties. Het voorlopige ontwerp toetsen wij (indien nodig) bij de Welstandscommissie van de gemeente. Controleer voorlopige ontwerp, de begroting en bijbehorende documenten Geef keuzes door voor het definitieve materiaal en kleurgebruik (stenen en pannen) Geef keuze door voor de afbo van de binnenkant (binnendeuren, trappen, vensterbanken) Geef eventuele extra wensen in bo of installaties door 7.

8 Toets offerte nog één keer bij financieel adviseur Zijn al wensen verwerkt? Definitief ontwerp 2.3 Naar aanleiding van op - en aanmerkingen op het voorlopige ontwerp maken wij het definitieve ontwerp. Daarbij ontvangt u de offerte voor de aanneemsom (incl. voorwaarden) met de bijbehorende documenten, zoals de technische omschrijving en een installatie - en stelpostenlijst. Uiteraard lopen we dit samen met u door. 8.

9 3 De offerte Toegang tot eigen boplan In deze stap staat het ondertekenen van de definitieve offerte centraal. Weer een stap dichterbij droomhuis. Tijdens de onderteken-afspraak wordt u geïnformeerd over het vervolg van stappenplan. Welke werkzaamheden pakken wij op en welke acties u de komende tijd zelf moet ondernemen. Wij geven u toegang tot een digitale omgeving, genaamd Mijn boplan waar wij alle documenten plaatsen. Overigens is alles ook na te lezen in de kopersmap die u van ons mee naar huis krijgt. Betaling aan Hegeman boteam voor het opmaken en indienen vergunningsaanvraag. U ontvangt hiervoor een factuur Start alvast zoektocht naar een keuken en badkamer 9.

10 levering grond hypotheek op naam Vergunning onherroepelijk Zes weken na de afgifte van de vergunning is deze onherroepelijk en is de omgevingsvergunning pas echt definitief. Dit is ook het moment dat de grond op naam komt te staan. 4 Vergunning verleend Na ontvangst van de getekende offerte en de aanbetaling verzorgt Mark de opmaak van de stukken voor de omgevingsvergunning-aanvraag en de indiening daarvan. Bij de start van het proces heeft u BSN-nummer aan ons doorgegeven. Met dit nummer vragen wij de omgevingsvergunning aan. U ontvangt van ons een melding zodra de gemeente de omgevingsvergunning heeft verleend. Doorgaans duurt dit acht weken. Start omgevingsvergunning 4 Omgevingsvergunning weken Check of u BSN-nummer heeft doorgegeven aan ons Voldoe aan legeskosten t.b.v de vergunning. Van de gemeente ontvangt u hiervan een factuur na de afgifte van de omgevingsvergunning Plan een afspraak met notaris voor de tenaamstelling van de grond nadat de vergunning onherroepelijk is 10.

11 5 Overeenkomstenfase Deze stap loopt in tijd gelijk aan de vorige stap. Nadat de vergunning door ons is ingediend (stap vier) stelt Petra de aannemings- en grondovereenkomst voor u op. U ontvangt de conceptovereenkomsten digitaal van haar, zodat u ze rustig kunt doornemen. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een overdrachtsgesprek met de aannemer. Martijn is degene die u vanaf nu gaat begeleiden in stappenplan. In dit gesprek tekent u de aannemingsovereenkomst en de grondovereenkomst. Controleer de conceptovereenkomsten Stuur de getekende overeenkomsten op naar financieel adviseur, zodat hij/zij rente voorstel aanbod kan omzetten naar een bindende offerte 11.

12 6 Werkvoorbereiding Nadat de overeenkomsten zijn getekend wordt ook het woningborgcertificaat aangevraagd door de aannemer en start hij zijn werkvoorbereiding. Ook krijgt u in dit gesprek te horen wanneer en op welke wijze hij van u de tekeningen van keuken en badkamer verwacht. Deze heeft hij namelijk nodig voor de werk- en installatietekeningen. De installateur nodigt u vervolgens uit om installatie-indeling te bepalen. Nadat deze definitief zijn start de aannemer met zijn inkoop en wordt de uitvoeringsplanning opgesteld. Hierover wordt u geïnformeerd. Lever keuken en badkamer tekeningen aan Controleer de werktekeningen van de aannemer en geef eventuele opmerkingen aan hem door Ga na of u een woningborgcertificaat nodig heeft voor het verkrijgen van hypotheek Plan de levering van de grond in bij. notaris 12.

13 7 De bo Nadat de vergunning onherroepelijk is en de grond op naam staat, start de bo. Martijn volgt de bo op de voet en zal u tussentijds informeren over de status. De kijkmomenten worden voor u ingepland, zodat u zelf ook regelmatig een kijkje kan nemen. U ziet letterlijk huis tot leven komen. Tijdens laatste kijkmoment (twee weken voor de oplevering) vindt er een vooroplevering plaats. Samen met u lopen wij door huis voor een laatste kritische blik. De aannemer werkt in de laatste twee weken van de bo huis tot in de perfectie af. Stel een planning op voor de periode na de oplevering Check kijkmomenten op de bo in Mijn boplan 13.

14 8 Oplevering en nazorg Het moment is daar: krijgt de sleutel van droomhuis. Daarbij eindigt ook stappenplan met ons boteam. Bij de oplevering is Martijn aanwezig en checken jullie samen met hem of alle puntjes op de i zijn gezet. Daarna ontvangt u de sleutel en kunt u beginnen met eigen werkzaamheden. Nog even en u kunt volop genieten van niee huis! Aanwezig zijn bij de oplevering Starten met eigen werkzaamheden Volop genieten! 14.

15 Hegeman boteam BV Martinusweg AC Twello T E info@hegemanboteam.nl I BTW nr K.v.K IBAN NL45RABO

Samen bouwen. met Hegeman bouwteam

Samen bouwen. met Hegeman bouwteam stappenplan Samen boen met Hegeman boteam Ons boteam biedt u een zelfbooplossing voor particulieren met boplannen. Met een complete en persoonlijke begeleiding ontwerpen en boen wij samen met u in 8 stappen

Nadere informatie

- het 8 stappenplan van - Ontwerp & bouw in 8 stappen jouw droomhuis!

- het 8 stappenplan van - Ontwerp & bouw in 8 stappen jouw droomhuis! - het 8 stappenplan van - Ontwerp & bouw in 8 stappen jouw droomhuis! Welkom Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis. Ons bouwteam biedt jou een zelfbouwoplossing.

Nadere informatie

VOORLOPIG ONTWERP. kavel 6

VOORLOPIG ONTWERP. kavel 6 VOORLOPIG ONTWERP kavel 6 D.D. 28-06-2019 Jouw droomhuis in Groene Schouw Lelystad 2 I GROENE SCHOUW Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Leuk! Je hebt interesse in de halfvrijstaande woning op kavel 6 in

Nadere informatie

[VER]BOUWwijzer. voor het particuliere woonhuis

[VER]BOUWwijzer. voor het particuliere woonhuis [VER]BOUWwijzer voor het particuliere woonhuis Zelf bouwen of verbouwen? Wij gaan [ver]bouwen!? Prologue HOME is graag uw partner in de verwezenlijking van uw nieuwe droom woning! Wij hebben onze diensten

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE

SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE WWW.ZOUWEVELD.NL WELKOM IN AMEIDE Uw woning op maat gemaakt! In Ameide aan de Prinses Marijkeweg liggen een drietal unieke kavels (kavels worden aangeboden door

Nadere informatie

Zelf bouwen in Roosendaal

Zelf bouwen in Roosendaal Zelf bouwen in Roosendaal Inhoud Zelf bouwen in Roosendaal... 1 Zelf bouwen op t Zand... 1 De voordelen... 2 Hoe gaat dat in zijn werk?... 2 Oriënteren, wat wil ik eigenlijk en kan ik dat realiseren?...

Nadere informatie

stap pen plan www.architectenkavels.nl Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk

Nadere informatie

Rieteiland-Oost Samen Bouwen in Amsterdam

Rieteiland-Oost Samen Bouwen in Amsterdam Rieteiland-Oost Samen Bouwen in Amsterdam Wonen op Rieteiland-Oost Uniek in Amsterdam: grote kavels voor vrijstaande villa s op een rustig, groen eiland vlakbij de stad. Op Rieteiland Oost waait de wind

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis Uweigenhuisbouwen In5stappenvan kavelnaardroomhuis Vanaf het moment dat u een kavel koopt gaat u natuurlijk meteen aan de slag met het realiseren van uw woning. Een uitdaging die vooral leuk, maar ook

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen

Samen bouwen in Diepenveen t Ambtshof Samen bouwen in Diepenveen Midden in het groen en tóch centraal Diepenveen t Ambtshof Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er mooie fietstochten

Nadere informatie

één woning vier stijlen DE BERGH

één woning vier stijlen DE BERGH één woning vier stijlen DE BERGH Samen bouwen met Hegeman bouwteam Je hebt interesse in een vrijstaande woning in het plan Berghege Zutphen. Hegeman Bouwteam biedt een zelfbouwoplossing voor particulieren

Nadere informatie

één woning vier stijlen DE LAENE

één woning vier stijlen DE LAENE één woning vier stijlen DE LAENE Samen bouwen met Hegeman bouwteam Je hebt interesse in een vrijstaande woning in het plan Berghege Zutphen. Hegeman Bouwteam biedt een zelfbouwoplossing voor particulieren

Nadere informatie

'DE ZWAAN' vof. Inhoud. 01 Bouwmanagement. 02 Initiatieffase bij het kopen van een gebouw. 03 Initiatieffase bij bestaande bouw

'DE ZWAAN' vof. Inhoud. 01 Bouwmanagement. 02 Initiatieffase bij het kopen van een gebouw. 03 Initiatieffase bij bestaande bouw 0 T Inhoud 01 ouwmanagement 02 Initiatieffase bij het kopen van een gebouw. 03 Initiatieffase bij bestaande bouw 04 Initiatieffase bij nieuwbouw 05 Schetsfase bij verbouwing of nieuwbouw 06 Voorontwerp

Nadere informatie

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten Werken met een Architect Jeroen de Vries Architecten WERKEN MET EEN ARCHITECT Je loopt rond met het idee je droomhuis te gaan bouwen of je huis te laten verbouwen, maar eigenlijk weet je niet precies hoe

Nadere informatie

Onze inspiratie brochure. voor uw droomvilla

Onze inspiratie brochure. voor uw droomvilla Onze inspiratie brochure voor uw droomvilla Het is onze missie om inspirerende, hedendaagse ontwerpen te maken en te realiseren. U heeft een mooie kavel, een bouwbudget en vooral veel plannen en ideeën.

Nadere informatie

Een droom bouwen, kàn! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Welsum

Een droom bouwen, kàn! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Welsum Een droom bouwen, kàn! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Welsum 4 september 2012 Hoe werkt een CPO? En welke stappen moet je nemen? Definitie CPO Particulieren organiseren zich in een rechtspersoon

Nadere informatie

Van kavel tot droomhuis:

Van kavel tot droomhuis: stap pen plan Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van avontuur. Een plek

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf zaterdag 2 juni (10:00 uur) tot woensdag 13 juni (12:00 uur) Beste belangstellende,

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf zaterdag 2 juni (10:00 uur) tot woensdag 13 juni (12:00 uur) Beste belangstellende, KPNFRMATE Beste belangstellende, Bedankt voor uw interesse in het nieuwbouwproject DockVier in Dokkum. Graag bieden wij u deze informatietas aan. In de tas vindt u de volgende documenten: Brochure met

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Voorbereiding. Voorbereiding Start bouw Oplevering

Voorbereiding. Voorbereiding Start bouw Oplevering Voorbereiding Al in een vroeg stadium is het projectteam betrokken. Om een plan uiteindelijk te kunnen realiseren, dienen diverse stadia doorlopen te worden. Denk hierbij aan overleggen met de gemeente

Nadere informatie

Zelfbouw in 45 minuten

Zelfbouw in 45 minuten Zelfbouw in 45 minuten Zelfbouw workshop Wat is zelfbouw? Waarom? Voor- en nadelen Hoe aan te pakken? Tijd & geld Tips Uw vragen zijn welkom! Voordelen van zelf bouwen Veel vrijheid, uw eigen keuzen, eigen

Nadere informatie

Aan de belangstellende

Aan de belangstellende Aan de belangstellende Het doet ons genoegen u hierbij de brochure inclusief de prijslijst en bebouwingsmogelijkheden per kavel te mogen aanbieden van het project Create@Müllerpier fase 2; 10 zelfbouwkavels

Nadere informatie

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat over meer dan vierkante meters. Wanneer je straks de sleutel van

Nadere informatie

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Bouw zelf je eigen droomhuis Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Inhoud 1. Inleiding 2. Van droom naar werkelijkheid: collectief particulier opdrachtgeverschap 3. Je eigen droomhuis

Nadere informatie

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject

Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Toelichting op de kopersopties Uitleg bij het keuzetraject Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat over meer dan vierkante meters. Wanneer je straks de sleutel van

Nadere informatie

Procedure Keuken badkamer en tegels

Procedure Keuken badkamer en tegels Programma 19:30 uur Welkom 19:40 uur Voorstelronde (wie waar wonen) 20:00 uur Interieurvoorstellen 20:15 uur Procedure Keukens/Sanitair (badkamer en tegels) 20:30 uur Procedure definitieve koop/huurovereenkomsten

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Jouw huis verdient een mooie badkamer.

Jouw huis verdient een mooie badkamer. Jouw huis verdient een mooie badkamer. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! De keuze voor een nieuwe woning is ingrijp end en spannend. Ten slot otte te kom t er heel wat kijken bij de in richti

Nadere informatie

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n SAmen Bouwen IN TILBURG PLAN KOOLHOVEN PLAN KOOLHOVEN Koolhoven is een grote uitbreidingslocatie in Tilburg ten zuiden van woonwijk de Reeshof, omsloten door bos, heide, natuurgebied en een landgoederenzone,

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 UITLEG KOPERSKEUZES EN KEUKENSHOWROOM GOED VOORBEREID OP WEG NAAR JE NIEUWE APPARTEMENT IN UTRECHT Inhoudsopgave 1. Goed voorbereid op weg naar je

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

De werkzaamheden zullen hierna per fase worden toegelicht, in fig.1 is een globaal overzicht te zien van de werkzaamheden per fase.

De werkzaamheden zullen hierna per fase worden toegelicht, in fig.1 is een globaal overzicht te zien van de werkzaamheden per fase. Bijlage C: Fasering 1 Inleiding Het ontwerpproces kent een aantal fasen die elkaar opvolgen tot het moment dat daadwerkelijk wordt begonnen met de uitvoering van het ontwerp door een aannemer. Bij het

Nadere informatie

UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV

UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV 2 I PLAN KOBUS Stijlvol wonen in Aalten. Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Je hebt interesse in het bouwen van een nieuwbouwhuis in Plan Kobus in Aalten. Ons bouwteam biedt

Nadere informatie

Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning

Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning U wilt een locatie ontwikkelen of een bouwproject starten dat niet past in het bestemmingsplan. Daarvoor zijn formele afspraken met de gemeente nodig.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Ruime hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en een ruime tuin op het westen.

Nadere informatie

Stappenplan. U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over.

Stappenplan. U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over. Introductie U (ver)bouwd uw huis niet zomaar. U wilt dat uw huis mooier wordt en beter bij u past. Daar heeft u ongetwijfeld al ideeën over. Het idee omzetten in werkelijkheid is voor velen een grote stap.

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. totale investering met erfpachtcanon ,02 BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW

aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. totale investering met erfpachtcanon ,02 BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW BIJLAGE 3 - AANVRAAG START BOUW BLAD 1 Ikbouwbetaalbaar in Den Haag Kavel: Opdrachtgever: bouwbegeleider: naam naam bouwbegeleider aanvraag akkoord start bouw IbbA dd. datum invullen totale investering

Nadere informatie

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk Een samenwerking van: woonconcept vastgoed De Omgeving Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente bouwwerk is de 86 meter hoge St. Clemenstoren. Verder

Nadere informatie

27 watervilla s op een unieke locatie aan het water. Verkoopproces

27 watervilla s op een unieke locatie aan het water. Verkoopproces 27 watervilla s op een unieke locatie aan het water Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Het Eiland. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende

Nadere informatie

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Welkom in Winschoten Winschoten wordt ook wel de woonstad van Oost-Groningen genoemd. De stad is aantrekkelijk om te wonen door de prettige en rustige leefomgeving.

Nadere informatie

FASE DEELNEMER/PROJECT

FASE DEELNEMER/PROJECT Toelichting op CPO proces Deurne Datum 29januari 2015 1 POSITIE DEELNEMER a Vrijblijvende belangstelling Belangstellenden kunnen een keer naar een platformbijeenkomst gaan en/of ontvangen de nieuwsbrief

Nadere informatie

Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt.

Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt. VvE Beheer Module Meerjarenonderhoudsplan met begroting. Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt.. Een uitgebreid

Nadere informatie

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor.

prachtig beeld van de omgeving. de materialen, speciale voorzieningen, al uw wensen en eisen krijgen gehoor. SAmen Bouwen in NUNSPEET GEEF UW DROMEN DE RUIMTE WONEN in NUNSPEET Nunspeet is een zogeheten esdorp en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. De omgeving van Nunspeet is prachtig om al fietsend

Nadere informatie

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum 18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum Versie 20-11-2017 Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in de 18 koopappartementen aan de Houtkolk te Dokkum. De verkoopinformatie met bijlagen

Nadere informatie

VAN KAVEL TOT DROOMHUIS WELKOM!

VAN KAVEL TOT DROOMHUIS WELKOM! VAN KAVEL TOT DROOMHUIS WELKOM! EVEN VOORSTELLEN Ellen van Acht KUUB: stichting met ideaal wonen zoals jij dat wilt 10 jaar ervaring met begeleiding zelfbouw >500 bewoners geholpen Noord-Nederland, Utrecht,

Nadere informatie

INHOUD. 1 P a g i n a

INHOUD. 1 P a g i n a Afbouwopties INHOUD 1 Betrokken partijen... 3 1.1 ABB Bouw... 4 1.2 Keuken... 5 1.3 Sanitair & Tegelwerk... 6 2 Keuzepakket... 10 3 Documentatie afbouwopties... 11 3.1 Binnendeur en binnendeurkozijnen...

Nadere informatie

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties

Koop- en aannemingsovereenkomst Hypotheek Notaris Betaling bouwtermijnen Kopersopties Deze informatie is dusdanig samengesteld om je zoveel mogelijk op weg te helpen in het lezen van de stukken en tekeningen. Wij kunnen ons voorstellen dat er dan nog vragen zijn. Geen enkel probleem, daarvoor

Nadere informatie

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo Ruurlo in beeld Leusinkbrink Ruurlo De locatie Leusinkbrink Ruurlo 14 Kavels 207 t/m 212 215 t/m 222 Twee-onder-één kap Brandes Royale vrijstaande woningen. U krijgt de ruimte uw eigen woning helemaal

Nadere informatie

Nieuwbouw. Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven. www.architectenbureau-warmenhoven.nl. Kerklaan 70, 2171 GD, Sassenheim

Nieuwbouw. Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven. www.architectenbureau-warmenhoven.nl. Kerklaan 70, 2171 GD, Sassenheim Nieuwbouw kosten procedure honorarium Lux Alma Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven www.architectenbureau-warmenhoven.nl versie: 01-03-2015 contactgegevens: Architectenbureau Jos & Alexander Warmenhoven

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst collectieve zelfontwerp woningen. 23 mei 2017

Informatiebijeenkomst collectieve zelfontwerp woningen. 23 mei 2017 Informatiebijeenkomst collectieve zelfontwerp woningen 23 mei 2017 Programma 19.30 uur Welkom, toelichting op avond 19.35 uur Inhoudelijke informatie door Paul Roodnat en Karlijn de Jong 20.00 uur Vragenronde

Nadere informatie

Stappenplan aankoop nieuwbouwwoning

Stappenplan aankoop nieuwbouwwoning Stappenplan aankoop nieuwbouwwoning 25 mei 2018 Een nieuwbouwwoning kopen: Hoe werkt dat? Een woning kopen doe je niet iedere dag. Het zoeken en vinden van een geschikte woning is leuk maar ook spannend.

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

Informatie bijeenkomst CPO De Wilgenhof

Informatie bijeenkomst CPO De Wilgenhof Informatie bijeenkomst CPO De Wilgenhof 30 augustus 2017 Toekomstbestendig wonen in Kamerik Programma Opening (wethouder Ivo ten Hagen) Voorstellen (Urbannerdam) Proces, aanpak en kostenindicatie (Urbannerdam)

Nadere informatie

Aanvraag Blijverslening

Aanvraag Blijverslening Aanvraag Blijverslening Met dit formulier verzoekt u de gemeente Berg en Dal om uw aanvraag voor een Blijverslening vooraf te beoordelen. De gemeentelijke goedkeuring hebt u nodig om de lening te kunnen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Collectief bouwen Vennedaal Grave

Collectief bouwen Vennedaal Grave Collectief bouwen Vennedaal Grave Agenda Introductie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Voordelen CPO Mogelijke subsidie Voordelen nieuwbouw t.o.v. bestaande woning Nul-op-de-meter Locatie Vennedaal

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

Informatie CPO De Vliegende Vennen in Rijen

Informatie CPO De Vliegende Vennen in Rijen Informatie CPO De Vliegende Vennen in Rijen CPO De Vliegende Vennen Er is een vereniging opgericht CPO De Vliegende Vennen om samen de woningen voor kostprijs te ontwikkelen. De verenging heeft als doel

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

SAmen Bouwen in ZWOLLE

SAmen Bouwen in ZWOLLE SAmen Bouwen in ZWOLLE 6 vrijstaande woningen Ruiterlaan Zwolle Ruiterlaan Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar

Nadere informatie

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers ZELF (VER)BOUWEN? Zelf bouwen of verbouwen? JADE architecten biedt hiervoor reeds sinds 2010 een laagdrempelige service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

Villa Nerium Prijslijst

Villa Nerium Prijslijst Villa Nerium Prijslijst Villa Nerium kent drie varianten. Aan de binnenkant zijn de woningen gelijk. De variatie zit in het dak. Type A heeft een volledig rietgedekte kap (kunstriet). Type B heeft een

Nadere informatie

Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda

Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda Huurprijs 1.850,00 per maand Jaagpad 27-28, 2802 AZ Gouda Grote bovenwoning met dakterras en op de begane grond een royale opslagruimte/garage, gelegen nabij het centrum aan

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles wat u moet weten over onze dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles wat u moet weten over onze dienstverlening Dienstenwijzer Alles wat u moet weten over onze dienstverlening Welkom bij Uitmuntent! Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig, onafhankelijk advies en bemiddeling in hypotheken, verzekeringen,

Nadere informatie

AMBITIELIJST VERDUURZAMEN WONING. NAW gegevens. Straat: Postcode: Plaats: Tel nr.: e-mail: HUIDIGE SITUATIE

AMBITIELIJST VERDUURZAMEN WONING. NAW gegevens. Straat: Postcode: Plaats: Tel nr.: e-mail: HUIDIGE SITUATIE AMBITIELIJST VERDUURZAMEN WONING NAW gegevens Naam: Straat: Postcode: Plaats: Tel nr.: e-mail: Datum: HUIDIGE SITUATIE 1. Waardevolle elementen woning Ja nee nvt - Locatie - Tuin - Uitzicht - Bezonning

Nadere informatie

Je Hypotheek in 7 stappen. Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten

Je Hypotheek in 7 stappen. Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten Je Hypotheek in 7 stappen Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten Een onderneming van ABN AMRO BANK N.V. Je Hypotheek in 7 stappen Je hebt (bijna) een huis gekocht, en weet wat voor hypotheek

Nadere informatie

DEN-HAAG NOORDHOF ALLES IS MOGELIJK!

DEN-HAAG NOORDHOF ALLES IS MOGELIJK! DEN-HAAG NOORDHOF ALLES IS MOGELIJK! NOORDHOF Wateringse Veld is een jonge woonwijk ten zuiden van Den Haag en ligt tussen het oude centrum van Wateringen en het gezellige Rijswijk in Gemoedelijke wijk

Nadere informatie

Uitleg keuzelijst en showrooms

Uitleg keuzelijst en showrooms Uitleg keuzelijst en showrooms Goed voorbereid op weg naar uw nieuwe woning Gefeliciteerd! U heeft een woning toegewezen gekregen of u bent ingeloot. Nu breekt een leuke en spannende tijd aan. Er moet

Nadere informatie

BOUWPLAN VEENSTRAAT TE MOLENSCHOT OVERLEG KLANKBORDGROEP 23 MEI 2013

BOUWPLAN VEENSTRAAT TE MOLENSCHOT OVERLEG KLANKBORDGROEP 23 MEI 2013 BOUWPLAN VEENSTRAAT TE MOLENSCHOT OVERLEG KLANKBORDGROEP 23 MEI 2013 Agenda Een korte introductie. Stand van zaken Het stedenbouwkundige ontwerp Het concept beeldkwaliteitplan De architect, een introductie

Nadere informatie

Samen bouwen in Beilen. Nagtegael

Samen bouwen in Beilen. Nagtegael Samen bouwen in Beilen Nagtegael Welkom in Beilen Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien?

Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien? Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien? Aan de Braassem Roelofarendsveen Onderdeel van: Wonen à la Carte Aan de Braassem Wonen aan het water Wonen à la Carte biedt 8 twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

STAP PEN PLAN PARIJSCH.NL

STAP PEN PLAN PARIJSCH.NL STAP PEN PLAN PARIJSCH.NL EEN NIEUWBOUWWONING KOPEN: Hoe werkt dat? Een huis kopen doet u niet iedere dag. Het zoeken en vinden van een geschikte woning is leuk maar ook spannend. Er komt veel bij kijken.

Nadere informatie

22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen DICHTER IN ROON. Verkoopproces

22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen DICHTER IN ROON. Verkoopproces 22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen DICHTER IN ROON U heeft interesse in een woning in Van der Velde Roden. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat u de

Nadere informatie

Stappenplan Oplevering hosted voice

Stappenplan Oplevering hosted voice Stappenplan Oplevering hosted voice Document: Stappenplan oplevering hosted voice Datum: 26-10-2015 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Uw Hosted Voice omgeving... 3

Nadere informatie

Samen Bouwen in Amsterdam. Rieteiland-Oost. www.rieteiland-oost.nl

Samen Bouwen in Amsterdam. Rieteiland-Oost. www.rieteiland-oost.nl Samen Bouwen in Amsterdam Rieteiland-Oost www.rieteiland-oost.nl Wonen op Rieteiland Oost Amsterdam Ontdek IJburg IJburg is de laatste jaren gegroeid tot een volwaardig stuk stad aan het water, in de natuur

Nadere informatie

CPO in Langeraar-Oost

CPO in Langeraar-Oost CPO in Langeraar-Oost 3 maart 2014 PROGRAMMA CPO Langeraar-Oost Welkom Stand van zaken en hoofdlijnen plan Langeraar-Oost Zelf je woning bouwen en CPO Workshop: wensen en vragen Vervolg en afronding presentatie

Nadere informatie

Rustig wonen met alles dichtbij. Verkoopproces

Rustig wonen met alles dichtbij. Verkoopproces Rustig wonen met alles dichtbij Verkoopproces U heeft interesse in een appartement in De Wegwijzer. Maar hoe gaat de aankoop van een appartement nou precies in zijn werk? En wat staat u de komende tijd

Nadere informatie

Handleiding Koperskeuzes

Handleiding Koperskeuzes Handleiding Koperskeuzes 'Vijverpark' te Haarlem 48 koopwoningen Woningtype A en B September 2016 1 Handleiding Koperskeuzes Inhoudsopgave 1. Algemene toelichting... 3 1.1. Procedure meer- en minderwerk...

Nadere informatie

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels Vrij en groen wonen in landelijk Echt-Susteren Bouwkavels Welkom Op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg, gelegen in het dorp, groeit een prachtige nieuwe woonwijk. Tussen het groen ontstaat Bocage

Nadere informatie

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen Landelijk wonen onder de rook van Utrecht Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen Je hebt interesse in een woning in Het Burgje. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat

Nadere informatie

UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV

UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV UITGAVE HEGEMAN BOUWTEAM BV Ontwerp en bouw jouw droomhuis in het mooie Zutphen 2 I HET BERGHEGE Samen bouwen met Hegeman Bouwteam Je hebt interesse in het bouwen van een vrijstaande woning in Het Berghege

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Bernhardstraat 19 Eigentijds afgewerkte, moderne twee-onder-een-kapwoning met garage en fraai aangelegde tuin. Vraagprijs:

Nadere informatie

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag GEEF UW DROMEN DE RUIMTE Welkom in den haag wonen aan de kwaklaan Den Haag is een stad met wereldse allure, geweldige kunst, musea, prachtige uitgaansgelegenheden,

Nadere informatie

Samen Bouwen in Schelluinen. Over de Vliet III

Samen Bouwen in Schelluinen. Over de Vliet III Samen Bouwen in Schelluinen Over de Vliet III Welkom in Schelluinen De landelijke ligging van Schelluinen geeft je echt het gevoel van buitenwonen, terwijl je toch binnen enkele minuten midden in de binnenstad

Nadere informatie

Keuzelijsten In de bijlage vind u de keuzelijsten voor uw woning. Alle door ons opgegeven bedragen zijn inclusief BTW.

Keuzelijsten In de bijlage vind u de keuzelijsten voor uw woning. Alle door ons opgegeven bedragen zijn inclusief BTW. Uw huis wordt pas echt uw thuis als binnen ook alles naar uw zin is. In dit project bieden wij u volop keuzevrijheid, ook op het gebied van keukens, sanitair en tegelwerk. Zo kunt u uw huis geheel aanpassen

Nadere informatie

Nieuwbouwplan De Koekoek

Nieuwbouwplan De Koekoek Sprang-Capelle Nieuwbouwplan De Koekoek S Daar waar gemoedelijkheid, tevredenheid, wonen en werken, inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Dát is wonen in de gemeente Sprang-Capelle, met de vele

Nadere informatie

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO De omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar

Nadere informatie

Gerens Marke. Verkoopproces. Sfeervol Zwolle Zuid. Nieuwbouw Ittersum

Gerens Marke. Verkoopproces. Sfeervol Zwolle Zuid. Nieuwbouw Ittersum Sfeervol Zwolle Zuid Gerens Marke Nieuwbouw Ittersum Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Gerens Marke. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de

Nadere informatie