URGENT. Beste, Uw bevestiging daarvan zie ik graag per mail tegemoet. Ik ben maandag vanaf uur weer goed bereikbaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "URGENT. Beste, Uw bevestiging daarvan zie ik graag per mail tegemoet. Ik ben maandag vanaf uur weer goed bereikbaar."

Transcriptie

1 Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen: Urgentie: Theo Huisman Sunday, July 9, :12 PM Info Gem. Montfoort Liefhovendijk 2 te Linschoten handhavingsverzoek aan gemeente Montfoort juli 2017.docx; Verslag inspecteur HDSR juli 2017.docx Hoog URGENT Beste, Wilt u zo vriendelijk zijn bijgaande brief en bijlage met spoed ter hand te stellen van mevrouw Lejeune of de plaatsvervangende wethouder, de burgemeester en de gemeenteraadsleden. Uw bevestiging daarvan zie ik graag per mail tegemoet. Ik ben maandag vanaf uur weer goed bereikbaar. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. namens het comité Behoud Linschoten Theo Huisman Liefhovendijk EX Linschoten domos@kpnmail.nl

2 Aan Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Linschoten Kasteelplein JG Montfoort Ter kennis van de leden van de gemeenteraad van Montfoort Onderwerp: verzoek om handhaving bestemmingsplan en stedenbouwkundig advies inzake Liefhovendijk 2 te Linschoten Linschoten, 9 juli 2017 Geacht college, Geachte raadsleden, Namens het comité Behoud Linschoten wijs ik u op de volgende ontwikkelingen inzake het onderwerp. Tijdens de laatste Forum vergadering van 19 juni 2017, vroeg de wethouder, mevr. Lejeune, nadrukkelijk de steun van de belanghebbenden om haar te informeren indien er werkzaamheden zouden plaatsvinden op de Liefhovendijk 2 te Linschoten, die in strijd zijn met het bestemmingsplan en het stedenbouwkundig advies. Op vrijdag 7 juli startten de projectontwikkelaars met het bouwen van een dam en duiker op dit adres. Door omwonenden was bij het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) bezwaar aangetekend tegen de vergunning die verleend was. Niet onbelangrijk is de hoogst ongelukkige ontwikkeling, dat uw wethouder niet tijdig was geïnformeerd over deze aanvraag. Immers, die aanvraag was door u doorgestuurd naar de HDSR. Onmiddellijk na de start van de werkzaamheden hebben meerdere leden van ons comité geprobeerd de wethouder te bereiken en de verantwoordelijke handhavingambtenaar van de HDSR. Dat resulteerde uiteindelijk in een bezoek van de inspecteur, de heer I.S. van den Heuvel Rijnders, van het HDSR. Zijn rapport heeft u ontvangen, maar stuur ik voor de gemeenteraadsleden even apart op. Zijn constatering is onder andere, Ter plaatse zijn de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd op de voorschriften uit de vergunning. Daaruit blijkt dat er diverse voorschriften niet zijn/ of worden nageleefd. De vergunninghouder is hiervan in kennis gesteld en zal daarvan een separate brief ontvangen. Uw wethouder, de heer J. Vlaar, was namens de gemeente aanwezig. De zaterdag nadien werkte de projectontwikkelaars hun werkzaamheden aan de dammen en duiker af, alsof er geen interventie is geweest. Deze situatie is in strijd met de voorschriften. In uw bestemmingsplan en in uw stedenbouwkundig advies schrijft u nadrukkelijk dat er geen dammen aangelegd mogen worden

3 tussen het weiland en de Liefhovendijk. In de forumvergadering van 19 juni zei uw wethouder expliciet geen ontsluiting toe te staan noch de bouw van dammen goed te keuren. De Odru schreef vorige week nog: Wel moet de voorliggende visie beschouwd worden als vastgesteld beleid. Dit betekent dat de gemeente zichzelf bindt aan de inhoud van de visie bij de beoordeling van nieuwe en bestaande ontwikkelingen op de locatie in Linschoten De projectontwikkelaars tonen geen respect voor het bevoegd gezag. Zij handelen in strijd met de unanieme gemeentelijke besluiten. Zij schofferen de gerechtvaardige belangen van de omwonenden. Zij tonen geen respect voor de uitstraling van Linschoten en de wensen van de inwoners. Op een eerder moment hebben wij geprobeerd om tot een vriendschappelijk gesprek te komen met één van de projectontwikkelaars. Hij was, vriendelijk, maar onverbiddelijk in het doorzetten van zijn oorspronkelijke plannen. Ook een tweede gesprek, enige dagen later, leverde geen opening voor een echt gesprek. Ik verzoek daarom: 1. het college om onmiddellijk en krachtdadig te handhaven conform de uitspraken van de wethouder en conform het voorliggende bestemmingsplan en het stedenbouwkundig advies, 2. de projectontwikkelaars te sommeren de dam en duiker te verwijderen onder het stellen van een dwangsom, 3. in overleg te treden met het HDSR om de vergunning in te trekken, want een ambtelijk vergissing. Bij de normale gang van zaken zou uw college namelijk eerst de aanvraag hebben beoordeeld op rechtmatigheid en hebben afgewezen. Voor uw vragen en opmerkingen kunt u mij op onderstaande correspondentienummers bereiken. Namens het Comité Behoud Linschoten Theo Huisman Liefhovendijk 44, Linschoten Tel.: GSM: domos@kpnmail.nl na 11 juli, theohuisman1948@outlook.com PS Wij hebben enige foto s gemaakt van het resultaat van de werkzaamheden. Die plaatsen wij op FaceBook.

4 Van: Suki van den Heuvel Rijnders Verzonden: vrijdag 7 juli :32 Aan: Suki van den Heuvel Rijnders CC: Ellen Kaiser; Raymond Plaizier Onderwerp: inspectie vergunning HDSR9961, Liefhoven Linschoten. Geachte, Vandaag 7 juli 2017 is er bij het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden een verzoek binnengekomen om werken stil te leggen die door het Hoogheemraadschap zijn vergund. Rond 11:30 ben ik op locatie gekomen en heb daar met diverse partijen gesproken. - Partij Comité behoud Liefhoven - Partij Architect, vergunninghouder Hartsink, vergunning Partij Gemeente IJsselstein/ Montfoort vertegenwoordigd door mevrouw M. Visser - Partij Wethouder gemeente Montfoort Partij Comité behoud Liefhoven heeft aan mij aangegeven dat er door de vergunninghouder een melding gedaan moest worden 3 dagen voordat er met het werk gestart zou worden. Tevens is er naar het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (hierna HDSR) een bezwaar ingediend tegen de vergunning van 24 april 2017, waarop de vergunninghouder toestemming zou hebben om 2 dammen aan te leggen. Het bezwaar is binnen de 6 weken na vergunningverlening ingediend. Het comité ging er in die zin vanuit dat een bezwaar voldoende was om het werk niet te door te kunnen laten gaan. 11 juli zal een afvaardiging van de bezwarencommissie op locatie langs komen om de situatie in ogenschouw te nemen. Het comité vond het niet gepast dat de werkzaamheden toch al uitgevoerd werden. Door het HDSR is op locatie aangegeven dat HDSR op basis van het bezwaar en het ontbreken van een voorlopige voorziening bij de Rechter, geen rechtsgrond heeft om de werkzaamheden stil te leggen. Wel is duidelijk uitgelegd dat de vergunninghouder een risico loopt om extra kosten te maken dat wanneer de uitspraak van de bezwarencommissie ten nadelen is van de vergunninghouder. Het comité gaf ook aan dat het raar is dat de vergunninghouder aan de slag kon, zonder een vergunning van de gemeente. Het comité is er van overtuigd dat er een vergunning nodig is voor de aanleg van een uitrit. Deze vergunning diende de gemeente te verstrekken. Wel is bij zowel de vergunninghouder en het comité bekend, dat door de gemeente is aangegeven dat een dergelijke vergunning niet nodig is. Ook begrijp ik dat beide partijen op de hoogte zijn dan bij de aanleg van een inrit, de APV van de gemeente vermeld dat er drie werkdagen voordat gestart wordt met de werkzaamheden, een melding naar het bevoegd gezag had gemoeten. Dit is niet gedaan. Er is door de vergunninghouder een melding gedaan aan het HDSR dat er begonnen wordt met de werkzaamheden conform de vergunning. De vergunninghouder heeft de melding aan het HSDR overhandigd ter plaatse en laten zien dat de melding per aan het HDSR is doorgestuurd op 22 juni 2017.

5 De vergunninghouder is pas ca 2 weken geleden op de hoogte gebracht door het HDSR dat er een bezwaar was ingediend tegen de vergunningen. Ter plaatse zijn de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd op de voorschriften uit de vergunning. Daaruit blijkt dat er diverse voorschriften niet zijn/ of worden nageleefd. De vergunninghouder is hiervan in kennis gesteld en zal daarvan een separate brief ontvangen. De Gemeente Linschoten is in kennis gesteld van deze zaken. Door het comité is aangegeven dat naar de gemeente een bezwaar zou komen tegen de uitvoering van het werk omdat er een uitritvergunning nodig zou zijn welke niet aanwezig was. Er is veel emotionele boosheid en onbegrip naar de overheden dat er op deze manier gewerkt kan worden zonder de bezwaarmakers gehoord te hebben. Het comité is voornemens om de burgemeester en of wethouders in kennis te stellen van het standpunt van het comité en daarbij hun ongenoegen te uitten. Het HDSR houd verder de uitvoering van het werk in de gaten en zal toezien op de naleving van de voorschriften uit de vergunning. Er vanuit gaande u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. I.S. van den Heuvel Rijnders, Inspecteur Waterinfra Regiohandhaver Hollandse IJssel Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden Tijdelijk adres van 31 juli 2017 tot 1 april 2018: De Molen 48, 3994 DB Houten Poldermolen 2, 3994 DD Houten Postbus 550, 3990 GJ Houten T M Werkdagen: ma, di, do, vrij Volg ons op Twitter scan deze QR code met je mobiel, dan staan de gegevens automatisch in je contactenlijst. Proclaimer:

Op 22 mei 2017 hebben wij uw aanvraag ontvangen voor werkzaamheden aan nabij Scheurweg 89, 3198NG EUROPOORT ROTTERDAM.

Op 22 mei 2017 hebben wij uw aanvraag ontvangen voor werkzaamheden aan nabij Scheurweg 89, 3198NG EUROPOORT ROTTERDAM. Bezoekadres: : Wilhelminakade 179 3072 AP ROTTERDAM Postadres: Postbus 6575 3002 AN ROTTERDAM Website: www.rotterdam.nl E-mail: bwt-vergunningen@rotterdam.nl Havenbedrijf Rotterdam NV T.a.v. de heer G.J.M.J.

Nadere informatie

Verbreding Gooyerwetering, deelgebied 2

Verbreding Gooyerwetering, deelgebied 2 DM 1040089 Verbreding Gooyerwetering, deelgebied 2 inspraakrapport Colofon Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden Postbus 550 3990 GJ Houten Telefoon: 030 634 57 00 website: www.destichtserijnlanden.nl

Nadere informatie

DE STICHTSE RIJNLANDEN

DE STICHTSE RIJNLANDEN HOOGHEEMRAADSCHAP DE STICHTSE RIJNLANDEN veilige dijken droge voeten schoon water Aan de eigenaar van de snelle motorboot met nummer YB92-90 Boot was gelegen aan de IJsselkade 22 te IJsselstein Datum Contactpersoon

Nadere informatie

Hierdoor wordt het historische landschappelijke karakter van het gebied Land van Cromwijk aangetast.

Hierdoor wordt het historische landschappelijke karakter van het gebied Land van Cromwijk aangetast. Reactie op gevraagde verklaring van geen bedenkingen t.a.v. ontwerp omgevingsvergunning Liefhovendijk 4 t.b.v. Forumvergadering 13 mei 2019 Namens de heer Th. Jansen Borst en mevrouw A.M. Borst Jansen

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 26 januari 2010 Team Milieubeheer Nummer 2010INT255457

Nadere informatie

Datum Contactpersoon Doorkiesnummer

Datum Contactpersoon Doorkiesnummer HOOGHEEMRAADSCHAP DE STICHTSE RIJNLANDEN 03 mei 2018 /1107 veilige dijken droge voeten schoon water Gemeente Montfoort College van Burgemeester en wethouders Postbus 41 3417 ZG MONTFOORT Datum Contactpersoon

Nadere informatie

Verzenddatum 3 Oktober Dossier D Zaaknummer /

Verzenddatum 3 Oktober Dossier D Zaaknummer / Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid rymry *A TA De heer E.S.J. Dudok Houttuinen 36 3311 CE DORDRECHT Uw brief van Uw kenmerk Reactie op Verzenddatum 3 Oktober 2011 Dossier D-00991229 Zaaknummer 619261/0091458

Nadere informatie

Schriftelijke vragen aangaande het project Voor de Wind woningen

Schriftelijke vragen aangaande het project Voor de Wind woningen Schriftelijke vragen aangaande het project Voor de Wind woningen Zaandam, 12 december 2017 Geacht college, Op 7 november 2017 hebben wij uw college vragen gesteld naar aanleiding van de raadsinformatiebrief

Nadere informatie

g e m e e n t e M O N T F O O R T

g e m e e n t e M O N T F O O R T O N T W E R P B E S L U I T behorende bij omgevingsvergunning NL.IMRO.0335.OvAchterbaan1-Ow01 Uw kenmerk: Uw BSN: 071335961 Ons kenmerk: 2014RP073 / 71749 Montfoort: datum Onderwerp: Vergunning ingevolge

Nadere informatie

WATERVERGUNNING D /

WATERVERGUNNING D / WATERVERGUNNING 1 Inleiding Dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Delfland (hierna: Delfland) hebben op 8 december 2017 een aanvraag voor een watervergunning ontvangen van Van Omme &

Nadere informatie

Voor de overzichtelijkheid worden de door u gestelde vragen herhaald.

Voor de overzichtelijkheid worden de door u gestelde vragen herhaald. Fractie PvdA Stichtse Vecht Datum 10 oktober 2018 Onderwerp Aanvraag omgevingsvergunning Kleizuwe 129 te Vreeland Bijlage(n) 1. Feitenrelaas T 140346 F 0346 25 40 10 info@stichtsevecht.nl Team Omgevingskwaliteit

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : A. Talen Recycling Aangevraagde activiteiten : Het aanleggen van twee in- en uitritten Locatie : Burgemeester Niemeijerstraat

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 22 juli 2014 van Gemeente Molenwaard een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een damwand,

Nadere informatie

Uw BSN: Montfoort: Beantwoording vragen Onderwerp: Inwonersbelangen over juridische Datum verzending: 2 8 JUNI 2016 kosten.

Uw BSN: Montfoort: Beantwoording vragen Onderwerp: Inwonersbelangen over juridische Datum verzending: 2 8 JUNI 2016 kosten. Gemeenteraad Postbus 41 3417 ZG MONTFOORT Uw kenmerk: Zaaknummer: Uw BSN: : Beantwoording vragen 2016-18 Onderwerp: Inwonersbelangen over juridische Datum verzending: 2 8 JUNI 2016 kosten. Geachte raadsleden,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde

Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde In de gemeente Zeewolde worden voortdurend besluiten genomen. Deze besluiten kunnen gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor uw omgeving. Daarom is het

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Beschikking. Gemeente Montfoort t.a.v. de heer J. Dronkert Postbus ZG MONTFOORT. Geachte heer Dronkert,

1 Inleiding. 2 Beschikking. Gemeente Montfoort t.a.v. de heer J. Dronkert Postbus ZG MONTFOORT. Geachte heer Dronkert, Dienst Water en Milieu Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Gemeente Montfoort t.a.v. de heer J. Dronkert Postbus 41 3417 ZG MONTFOORT Tel. 030-2589111 Fax 030-2583140 http://www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

Omgevingsvergunning, reguliere procedure

Omgevingsvergunning, reguliere procedure DORDRECHT Omgevingsvergunning, reguliere procedure Burgemeester en Wethouders van de gemeente Dordrecht hebben op 29 augustus 2011 een verzoek om wijziging gebruik ontvangen voor een ontheffing van het

Nadere informatie

Ontwerp Projectplan Waterwet Nieuwbouw gemaal Noord-Linschoten

Ontwerp Projectplan Waterwet Nieuwbouw gemaal Noord-Linschoten DM 1086194 versie 6 Ontwerp Projectplan Waterwet Nieuwbouw gemaal Noord-Linschoten Colofon Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden Postbus 550 3990 GJ Houten Telefoon: 030 634 57 00 website: www.destichtserijnlanden.nl

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 6 augustus 2015

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 6 augustus 2015 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 6 augustus 2015 Burgemeester en wethouders hebben op 16-1-2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het dempen en realiseren van water. De aanvraag gaat over

Nadere informatie

Commissie bezwaarschriften

Commissie bezwaarschriften Omgevingsdienst West-Holland Ingekomen Commissie bezwaarschriften - 2 DEC. 2013 Kenmerk: 2^>/5/

Nadere informatie

Onderwerp: Brief d.d. 12 februari 2014 inzake "Karel de Grotelaan 6 Bergen" Brief aan College NL Karel de Grotelaan 10 februari 2014.pdf; scan0090.

Onderwerp: Brief d.d. 12 februari 2014 inzake Karel de Grotelaan 6 Bergen Brief aan College NL Karel de Grotelaan 10 februari 2014.pdf; scan0090. Van: NedraLux B.V. [andre@nedralux.nl] Verzonden: donderdag 27 februari 2014 14:59 Aan: Bureau griffier Gemeente Bergen NH Onderwerp: Fwd: Brief d.d. 12 februari 2014 inzake "Karel de Grotelaan 6 Bergen"

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november 2015 14-0462/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1515839 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

* * * *

* * * * *17-0063583* *17-0063583* Ontwerp Omgevingsvergunning Kenmerk : WABO-2017-0113 Aanvraagnummer (OLO) : 2816284 Aanvrager : Boerderij Wienes Onderwerp : nieuwbouw zorgboerderij bij Zorgboerderij Wienes Locatie

Nadere informatie

Alide de Leeuw (team JLV) Advies: Instemmen met de RIB waarin de gestelde vragen worden beantwoord. wethouder Koster

Alide de Leeuw (team JLV) Advies: Instemmen met de RIB waarin de gestelde vragen worden beantwoord. wethouder Koster VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS & BEANTWOORDING ARTIKEL 40 VRAGEN Van: F. Pleket Tel,nr,: 8327 Nummer: 14A.00619 Datum: 6 augustus 2014 Team: Concernzaken Tekenstukken: Ja Persoverleg: Nee Bijlagen:

Nadere informatie

ochmeo 0 rechtsbijstand

ochmeo 0 rechtsbijstand ochmeo 0 rechtsbijstand Aangetekend verstuurd Gemeente Utrecht Dellaertweg 1 Leiden t.a.v. burgemeester en wethouders Postbus 8406 Telefoon 088 462 3700 Fax 088 462 2799 klantenservice@achmearechtsbijstand.nl

Nadere informatie

14R.00355. RAADSINFORMATIEBRIEF met beantwoording artikel 40 vragen 14R.00355

14R.00355. RAADSINFORMATIEBRIEF met beantwoording artikel 40 vragen 14R.00355 ^ RAADSINFORMATIEBRIEF met beantwoording artikel 40 vragen 4R.00355 gemeente WOERDEN Van: college van burgemeester en wethouders Datum : 25 augustus 204 Portefeuillehouder(s) : wethouder Koster Portefeuille(s)

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00107087 Burgemeester en wethouders hebben op 17 juli 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 2 vrijstaande schuurwoningen

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

: 29 november 2010 : 13 december : J.L.M. Vlaar : J.C. Teeuwen

: 29 november 2010 : 13 december : J.L.M. Vlaar : J.C. Teeuwen RAADSVOORSTEL ter besluitvorming in de raad Datum Forum vergadering Datum Raad vergadering : 29 november 2010 : 13 december 2010 Documentnr. Zaaknummer : 541 : PR-10-13178 Portefeuillehouder Verantwoordelijk

Nadere informatie

de heer D. Theunissen NUMMER UW BRIEF VAN UW NUMMER Utrecht.nl BIJLAGE(N)

de heer D. Theunissen NUMMER UW BRIEF VAN UW NUMMER Utrecht.nl BIJLAGE(N) Gemeente Rhenen Postbus 201 3910 AE RHENEN DATUM 11 mei 2016 TEAM GRO ZAAKKENMERK Z-GRO_VBP-2016-0651 REFERENTIE de heer D. Theunissen NUMMER 8184CD2C DOORKIESNUMMER 030-2582437 UW BRIEF VAN 28 april 2016

Nadere informatie

Het college van de gemeente Zuidplas, In het kader van het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan

Het college van de gemeente Zuidplas, In het kader van het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING UITGEBREIDE PROCEDURE (art. 2.1 e.v. Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Datum besluit : XX XXXXXX 2013 Verzonden/uitgereikt : Kenmerk : V/UV/20120042 Provincie Zuid-Holland

Nadere informatie

Feitenrelaas Aanvraag Vergunning Jaar van Park en Plein. 5 november 2018 Mokum Reclaimed dient vergunningaanvraag in, zie bewijs hieronder.

Feitenrelaas Aanvraag Vergunning Jaar van Park en Plein. 5 november 2018 Mokum Reclaimed dient vergunningaanvraag in, zie bewijs hieronder. Feitenrelaas Aanvraag Vergunning Jaar van Park en Plein 5 november 2018 Mokum Reclaimed dient vergunningaanvraag in, zie bewijs hieronder. 13 november 2018 Conform bovenstaand bericht zou er binnen 5 werkdagen

Nadere informatie

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51 POSTADRES Postbus 20 7500 AA Enschede BEZOEKADRES Hengelosestraat 51 Gemeente Enschede T.a.v. de heer A. Hardiek Wesselerbrinklaan 102 7544 JZ ENSCHEDE TELEFOON 14 0 53 DATUM ONS KENMERK BEHANDELD DOOR

Nadere informatie

Dordrecht. De heer van de Abeelstraat AA Dordrecht. Geachte heer Van de

Dordrecht. De heer van de Abeelstraat AA Dordrecht. Geachte heer Van de Dordrecht Postbus 550 3300 AN Dordrecht De heer van de Abeelstraat 25 3329 AA Dordrecht Bezoekadres (alleen op Regiokantoor 250 te Dordrecht, of Stadswinkel Spuiboulevard 300 te Dordrecht Telefoon (0900)

Nadere informatie

6 APR Graag stellen wij u in de gelegenheid om te reageren op bovengenoemde stukken binnen een week na verzenddatum van deze brief.

6 APR Graag stellen wij u in de gelegenheid om te reageren op bovengenoemde stukken binnen een week na verzenddatum van deze brief. A ODMH 2 Omgevingsdienst Midden-Holland Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpen aan den Ussel Postbus 200 2920 AE Krimpen aan den IJssel 6 APR 2017 Ĵ Afdeling Bedrijven S. Scholtes 088-5450488

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. Nummer: 4881 LICHTE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 9 april 2008 ingekomen aanvraag van de heer C. Heuverling, Romboutslaan Dordrecht om aan aanvrager lichte

Nadere informatie

Isala Delta vof t.a.v. de heer J. Hassing. Engelenbergplantsoen AB KAMPEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Uitgebreid)

Isala Delta vof t.a.v. de heer J. Hassing. Engelenbergplantsoen AB KAMPEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Uitgebreid) Dronten : Verzonden : Uw brief van : -- Uw kenmerk : -- Inlichtingen : 0321-388250, Administratie VHV OV nummer. : 2017-0698 Intern nr. : 7551 Isala Delta vof t.a.v. de heer J. Hassing Engelenbergplantsoen

Nadere informatie

Geachte heer Hausoul, Omgevingsvergunning

Geachte heer Hausoul, Omgevingsvergunning de heer P.J.L. Hausoul Rott 53 6294 NL VIJLEN Datum Geachte heer Hausoul, Onderwerp HZ_WABO-2018-0002 Ons kenmerk 18.0004588 18.0004588 Sector Ruimte J.J. Bulles T 043-3068556 Uw brief van Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN -6 JUN 2018 Onderwerp Datum Brief bij besluit 5 juni 2018 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2018-01178 3585573 Stichting Tennisaccommodatie Tilburg Afdeling Algemeen nummer T.a.v De heer T P.F.

Nadere informatie

1 1 JUL Ingckomcn PIX d.d. Burgemeester en wethouders van Utrecht en de Burgemeester van Utrecht Postbus CE UTRECHT

1 1 JUL Ingckomcn PIX d.d. Burgemeester en wethouders van Utrecht en de Burgemeester van Utrecht Postbus CE UTRECHT Ingckomcn PIX d.d. GILLES VAN DE WOUW 1 1 JUL 2018 Burgemeester en wethouders van Utrecht en de Burgemeester van Utrecht Postbus 16200 3500 CE UTRECHT aangetekend verzonden Plaats/datum Betreft Uw kenmerken

Nadere informatie

PROVINCIALE STATEN VAN OVERIJSSEL NOV 2014 ontv.: Routing

PROVINCIALE STATEN VAN OVERIJSSEL NOV 2014 ontv.: Routing Luttenbergstraat 2 Postbus 0078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 o.nl postbus@o. nl Provinciale Staten van O PROVINCIALE STATEN VAN OVERIJSSEL Reg.nr. P^)/SLOiUlQC^b - 9 NOV 204

Nadere informatie

De vergunninghouder. Watervergunning. voor het plaatsen van een aanlegsteiger met meerpalen nabij Dijksgracht 23 in Amsterdam. Datum 25 juli 2018

De vergunninghouder. Watervergunning. voor het plaatsen van een aanlegsteiger met meerpalen nabij Dijksgracht 23 in Amsterdam. Datum 25 juli 2018 De vergunninghouder Datum 25 juli 2018 Kenmerk DMS2018-0030860 Zaaknummer WN2018-004141 Watervergunning voor het plaatsen van een aanlegsteiger met meerpalen nabij Dijksgracht 23 in Amsterdam. Uw kenmerk/projectcode:

Nadere informatie

1M1.1 Zoetermeer OMGEVINGSVERGUNNING

1M1.1 Zoetermeer OMGEVINGSVERGUNNING 41>, gemeente 1M1.1 Zoetermeer 3 _ 2-0 I? 1 6 DEC. 2016 OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 15 november 2016; dossiernummer : WB20160693;

Nadere informatie

g e m e e n t e M O N T F O O R T

g e m e e n t e M O N T F O O R T VERSLAG Aanwezig: Voorzitter: Plv. griffier: van de openbare vergadering van het forum Samenleving, gehouden op 13 juni 2017 in het stadskantoor te Montfoort. de heer H.P.M. Bezuijen mevrouw I. Meijers

Nadere informatie

b e z w a a r m a k e n

b e z w a a r m a k e n bezwaar maken In de gemeente Westland worden voortdurend besluiten genomen. Deze besluiten kunnen gevolgen hebben voor uw woon- en leefsituatie. Daarom is het in de wet geregeld dat u bezwaar kunt maken

Nadere informatie

Rapport gemeentelijke ombudsman

Rapport gemeentelijke ombudsman Rapport gemeentelijke ombudsman Gemeente Rotterdam glijdt uit bij aanvraag omgevingsvergunning inzake de klacht van de heren C. en M. over het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Gewaamierkte documenten

Gewaamierkte documenten Ons kenmerk- 2014/140140 gemeente Zaanstad Omgevingsvergunningen Gemeente Zaanstad De heer R. van Zonneveld Postbus 2000 1500 GA ZAANDAM Stadhuisplein 100 1506 MZ Zaandam Postbus 2000 1500 GA Zaandam Telefoon

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd Onderwerp Datum Brief bij besluit 16 november 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZWABO-2017-03566 3217235 De heer J G W. Versteijnen Afdeling Doorklesnummer Juristenlaan 21 Dienstverlening, Vergunningen 013-542

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan Overteylingen, partiële herziening Campo terrein

Vaststelling bestemmingsplan Overteylingen, partiële herziening Campo terrein RAADSVOORSTEL Doel: besluitvormend v o o r s t e l n u m m e r v e r g a d e r i n g r e g i s t r a t i e n u m m e r 172344 p o r t e f e u i l l e h o u d e r b e h a n d e l e n d a m b t e n a a r

Nadere informatie

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross,

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus 2038 3500 GA Utrecht Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw Ross, Op 7 maart

Nadere informatie

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse Postadres: Bank: NL18RABO0108700550 Postbus 450 BTW- nr: 806385297.B.01 5830 AL BOXMEER Telefoon: 0485 585 911 Kantooradres: Fax: 0485 572 432 Raadhuisplein 1 E-mail: gemeente@boxmeer.nl 5831 JX Boxmeer

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Rekenkamercommissie Beverwijk

Rekenkamercommissie Beverwijk Rekenkamercommissie Beverwijk Gemeente Beverwijk t.a.v. leden van de Gemeenteraad Postbus 450 1940 AL Beverwijk datum 26 juni 2015 ons kenmerk onderwerp bijlagen Onderzoek naar de effectiviteit van de

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 Burgemeester en wethouders hebben op 14 januari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van appartementen. De aanvraag

Nadere informatie

Jaarverslag commissie bezwaarschriften. Gemeente Hollands Kroon en Gemeente Texel 2017

Jaarverslag commissie bezwaarschriften. Gemeente Hollands Kroon en Gemeente Texel 2017 Jaarverslag commissie bezwaarschriften Gemeente Hollands Kroon en Gemeente Texel 2017 Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. OVERZICHT BEZWAARSCHRIFTEN 2017 4 1.1 Binnengekomen bezwaarschriften naar onderwerp 4

Nadere informatie

Stichting Friesland Bedrijven t.a.v. de heer S. Postma Moleneind Nz 56 9203 ZR DRACHTEN

Stichting Friesland Bedrijven t.a.v. de heer S. Postma Moleneind Nz 56 9203 ZR DRACHTEN Aan Stichting Friesland Bedrijven t.a.v. de heer S. Postma Moleneind Nz 56 9203 ZR DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 1 februari 2016 15-0247/cor Z1392722 Bruno Wester D1586654 0512 581234

Nadere informatie

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello.

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. Aanvrager: Betreft: H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. het plaatsen van een overkapping op de locatie Meermuidenseweg 7 in Twello. De aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer Z-HZ_WABO-2013-277.

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48430 Zaaknummer: O 2017/169 Bagid.:

OMGEVINGSVERGUNNING. GemHG/UIT/48430 Zaaknummer: O 2017/169 Bagid.: gemeente Hardinxveld-Giessendam OMGEVINGSVERGUNNING GemHG/UIT/48430 Zaaknummer: O 2017/169 Bagid.: 0523010000000798 Gezien het verzoek ingekomen en ontvankelijk verklaard op 17 november 2017 van Stichting

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2017-204942 Maastricht 17 oktober 2017 Ons kenmerk 2017/71446 Bijlage(n) 1 Verzonden Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van XENA VUURWERK

Nadere informatie

2. Beoordeling. 2.4 Artikel 2.1, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: de Wabo)

2. Beoordeling. 2.4 Artikel 2.1, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: de Wabo) LJN: BP4832,Voorzieningenrechter Rechtbank Breda, 11/816 Print uitspraak Datum uitspraak: 16-02-2011 Datum publicatie: 16-02-2011 Rechtsgebied: Bestuursrecht overig Soort procedure: Voorlopige voorziening

Nadere informatie

[aanvrager] Geachte [aanvrager],

[aanvrager] Geachte [aanvrager], [aanvrager] uw kenmerk: verzonden op: 1 februari 2013 ons kenmerk: 2012-015575 Lochem, 1 februari 2013 onderwerp: omgevingsvergunning 1 e fase behandeld door: G. Ekkel telefoonnummer: (0573) 28 92 22 Geachte

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd VERZONDEN 2 o APR 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 24 april 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-00917 OLO kenmerk Gemeente Tilburg Afdeling Doorklesnummer T a v De heer M Arkesteijn Dienstverlening,

Nadere informatie

Verzenddatum 17 OktOber Dossier D zaaknummer / Ons kenmerk /JLE. Behandeld door mevrouw M.L.

Verzenddatum 17 OktOber Dossier D zaaknummer / Ons kenmerk /JLE. Behandeld door mevrouw M.L. V Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid Tence! Uitzendbureau B.V. t.a.v. mevrouw D. Esser van Poll Postbus 1150 4801 BD BREDA Uw brief van Verzenddatum 17 OktOber 2011 Uw kenmerk Dossier D-00008232 Reactie

Nadere informatie

Behandeld door mevrouw 18 september Wommels,

Behandeld door mevrouw 18 september Wommels, permittingnl@vermilionenergy.com ; ; ; ; VERZONDEN ALS PDF Uw brief : Uw kenmerk : 1976389 Ingeboekt onder nr. : Ons kenmerk : 2015154.avr230 Bijlagen : Onderwerp : ontwerpbeschikking Aan: Vermilion Oil

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20100137) nieuw kozijn kopgevel Constantijn Huygensstr 41

Nadere informatie

gemeente Montfoort Gemeenteraad Montfoort Postbus ZG MONTFOORT

gemeente Montfoort Gemeenteraad Montfoort Postbus ZG MONTFOORT Gemeenteraad Postbus 41 3417 ZG MONTFOORT Uw kenmerk: Zaaknummer: 598968 Onderwerp: Beantwoording schriftelijke artikel 39 vragen CDA, Christenunie, Lokaal, SGP-fractie over Winkeltijdenverordening 2018

Nadere informatie

- Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking: 14 juli 2015

- Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking: 14 juli 2015 Omgevingsvergunningen Verleende vergunningen Uitgebreide voorbereidingsprocedure Er is een omgevingsvergunningen verleend voor: - Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking:

Nadere informatie

Kuin Vastgoedontwikkeling BV De heer J. Kuin De Tocht HT Bovenkarspel. Betreft: Omgevingsvergunning

Kuin Vastgoedontwikkeling BV De heer J. Kuin De Tocht HT Bovenkarspel. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Kuin Vastgoedontwikkeling BV De heer J. Kuin De Tocht 5 1611 HT Bovenkarspel Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

WW IMIIIIIIIIIIIMIIIMIII

WW IMIIIIIIIIIIIMIIIMIII WW IMIIIIIIIIIIIMIIIMIII IN.1261299 18/10/2012 mr drs S.W.Th. Huisman burgemeester gemeente Oosterhout Aan de gemeenteraad Datum 17 oktober 2012 Uw kenmerk Ons kenmerk In behandeling bij (0162) 489160

Nadere informatie

Gemeentenieuws (30 juli 2018)

Gemeentenieuws (30 juli 2018) Gemeentenieuws (30 juli 2018) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Sector Klantcontactcentrum. Ons kenmerk Behandeld door de heer W. van Pijkeren OMGEVINGSVERGUNNING

Sector Klantcontactcentrum. Ons kenmerk Behandeld door de heer W. van Pijkeren OMGEVINGSVERGUNNING 4 é Gemeente H Almelo II Sector Klantcontactcentrum Postadres: Gemeente Almelo Postbus 5100 7600 GC Almelo Doek 19 Ter attentie van de heer J.W. Holtmaat Haven Noordzijde 19 7607 ER ALMELO Bezoekadres:

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

Onderwerp Datum 28-09-2015

Onderwerp Datum 28-09-2015 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : W.P. Kanters wonende/gevestigd : Merseloseweg 1335801 CC Venray ontvangen

Nadere informatie

*U * *U *

*U * *U * *U10.01926* *U10.01926* Stichting PROKINO t.a.v. Sportsingel 70 3078 XT ROTTERDAM Datum[ ] Ons kenmerk U10.01926 Uw brief van 26 oktober 2009 Afdeling Vergunningverlening & Handhaving Postbus 1 2650 AA

Nadere informatie

Met het verlenen van de vergunning wordt de bouw van een woning op genoemd perceel mogelijk gemaakt.

Met het verlenen van de vergunning wordt de bouw van een woning op genoemd perceel mogelijk gemaakt. Publicatietekst Omgevingsvergunning Groningerstraat 27a Midlaren Burgemeester en wethouders maken bekend dat bij besluit van 15 juli 2014 omgevingsvergunning is verleend voor het perceel Groningerstraat

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello.

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Meermuidenseweg 7 in Twello. Met ingang van 25 juli 2013 ligt met de bijbehorende

Nadere informatie

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer Dordrecht ' V-V' Postbus 550 3300 AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer Van Doesburg-erf 46 Spuiboulevard 300 te Dordrecht 331 5 RB Dordrecht Telefoon

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning verbouwen van de boerderij en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening verbouwen en splitsen van de boerderij en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 18 mei 2011; dossiernummer : WB20110318; van : Panteia de heer MJM Vermunt : Bredewater 26, 2715CA

Nadere informatie

De aanvraag gaat over Schietbaanweg 8, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie T, nummer 178 en is bij ons geregistreerd onder zaak

De aanvraag gaat over Schietbaanweg 8, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie T, nummer 178 en is bij ons geregistreerd onder zaak I (b "b.1yt.."d... Gemeente ~'1" ~ Emmen ~ OMGEVINGSVERGUNNING Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft op een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. 5609 LICHTE BOUWVERGUNNING WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op juli 2008 ingekomen aanvraag van De heer D.A. van Steensel, Van Baerlestraat BL Dordrecht om aan aanvrager lichte bouwvergunning

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2018-201740 Maastricht 26 april 2018 Ons kenmerk 2018/28716 Verzonden Bijlage 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van RFI Pyro-Events om

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. Omgevingsvergunning Zaaknummer 550658 1. Inleiding Op 21 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het vergroten van de bestaande dakkapel (wijziging op de eerder

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten De volgende documenten maken onderdeel uit van het besluit en zijn als gewaarmerkte stuk bijgevoegd:

Overige bijgevoegde documenten De volgende documenten maken onderdeel uit van het besluit en zijn als gewaarmerkte stuk bijgevoegd: Van Deursen Vastgoed Bv t.a.v de heer A. Schneider Heer En Beekstraat 5 5242 AC ROSMALEN Uw brief van : Ref. : dhr. P.J.M. de Haan Uw kenmerk : Tel. : 073-6155851 Ons kenmerk : WB00003832 Fax : 073-6155246

Nadere informatie

Beschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Beschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure Beschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure Burgemeester en wethouders hebben op 22 november 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Van den Hoogenbouw b.v. voor het project:

Nadere informatie

Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN

Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN 5652LA1A Onderwerp Wijziging watervergunning Geachte heer De Jong, Op 28 augustus

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks Professional B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit.

Ontbrandingstoestemming. Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks Professional B.V. om een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit. Zaaknummer 2017-203419 Maastricht 17 augustus 2017 Ons kenmerk 2017/58149 Verzonden Bijlage(n) 1 Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Ontbrandingstoestemming Onderwerp Aanvraag van Dutch Fireworks

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 20-01-2015

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 20-01-2015 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 20-01-2015 Burgemeester en wethouders hebben op 1-8-2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het nieuwbouw 2 gebouwen met elk 3 appartementen inclusief ondergrondse

Nadere informatie

Maatschap Gooiker W.G.J. en Balster B.F.M., Holtweg 4, 7384 AG Wilp.

Maatschap Gooiker W.G.J. en Balster B.F.M., Holtweg 4, 7384 AG Wilp. SCIKKI VISVUI V Aanvrager etreft aatschap ooiker W en alster F oltweg A Wilp het realiseren van een zonneakker op de locatie oltweg in Wilp e aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer SX Indieningsdatum

Nadere informatie

Het kenmerk: UV De heer G. Jellema Noard 75 G 8711 AC Workum

Het kenmerk: UV De heer G. Jellema Noard 75 G 8711 AC Workum Het kenmerk: UV 20150150 De heer G. Jellema Noard 75 G 8711 AC Workum Behandeld door: Team Vergunningen Telefoon: 14 0515 Onderwerp: omgevingsvergunning uitgebreide procedure Sneek, 27 juli 2015 Geachte

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit: - Het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan)

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit: - Het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan) Gemeente Ermelo T.a.v. de heer E.O. Huizing Postbus 500 3850 AM ERMELO Raadhuisplein 2 Postbus 500 3850 AM Ermelo t 0341 56 73 21 f 0341 56 73 69 e gemeente@ermelo.nl i www.ermelo.nl banknr. 28 50 02 449

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675

ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675 ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675 Burgemeester en Wethouders hebben op 24 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het realiseren van een erfafscheiding/toegangspoort. De

Nadere informatie

Beschikking Omgevingsvergunning

Beschikking Omgevingsvergunning Beschikking Omgevingsvergunning Zaaknummer: 2016.0046 Documentnummer: 201600583 Locatie: Zevenhuizen 9 Besluitdatum: 6-12-2016 OLO-nummer: 2670753 Wij hebben op 6-12-2016 besloten om de aangevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

Dordrecht. De heer P. der Vliet Zuidendijk 31 CP Dordrecht. Geachte heer Van der Vliet,

Dordrecht. De heer P. der Vliet Zuidendijk 31 CP Dordrecht. Geachte heer Van der Vliet, Dordrecht Postbus 550 3300 AN Dordrecht De heer P. der Vliet Zuidendijk 31 CP Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor Noordendijk 250 te Dordrecht, of Stadswinkel Spuiboulevard 300 te Dordrecht

Nadere informatie

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Het kenmerk: UV 20150376 Behandeld door: Team Vergunningen Telefoon: 14 0515 Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Onderwerp: omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Nadere informatie