Isala Delta vof t.a.v. de heer J. Hassing. Engelenbergplantsoen AB KAMPEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Uitgebreid)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Isala Delta vof t.a.v. de heer J. Hassing. Engelenbergplantsoen AB KAMPEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Uitgebreid)"

Transcriptie

1 Dronten : Verzonden : Uw brief van : -- Uw kenmerk : -- Inlichtingen : , Administratie VHV OV nummer. : Intern nr. : 7551 Isala Delta vof t.a.v. de heer J. Hassing Engelenbergplantsoen AB KAMPEN Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Uitgebreid) Geachte heer Hassing, Op 18 juli 2017 heb ik uw aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van de fundering en ruwbouw van het Reevesluiscomplex, (kad. sectie c 1739) te Dronten Ontwerpbesluit In deze brief ben ik voornemens, gelet op artikel 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en het mandaatbesluit de omgevingsvergunning te verlenen. Tevens heb ik op grond van het mandaatbesluit van de heffingsambtenaar van de gemeente Dronten d.d. 23 december 2013 besloten de voor de vergunning verschuldigde leges vast te stellen op ,68 op basis van de vastgestelde bouwkosten (excl. BTW) ,00 en de gemeentelijke legesverordening Procedure Dit besluit is voorbereid volgens de gecoördineerde procedure uit de Wet ruimtelijke ordening. Ik heb de aanvraag beoordeeld voor de hieronder benoemde activiteiten van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Daarnaast is de aanvraag getoetst aan het Besluit omgevingsrecht en de Ministeriele regeling omgevingsrecht. Provinciale coördinatieregeling van toepassing De voorbereiding en bekendmaking van de (ontwerp) besluiten ter uitvoering van de Gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid worden gecoördineerd. Deze coördinatie vindt plaats op basis van door Provinciale Staten van Overijssel en Provinciale Staten van Flevoland genomen besluiten tot toepassing van de provinciale coördinatieregeling op grond van artikel 3.33 van de Wet ruimtelijke ordening. Omdat dit besluit betrekking heeft op een werk dat gelegen is in de provincie Flevoland is alleen het door Provinciale Staten van Flevoland genomen provinciale coördinatiebesluit van toepassing. Deze provinciale coördinatie heeft onder andere betrekking op besluiten op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de Wet natuurbescherming en de Waterwet. Bijlage(n): --

2 Bladnr. : 2 De provinciale coördinatie heeft tot gevolg dat op deze besluiten de procedure van artikel 3.33 vierde lid Wet ruimtelijke ordening van toepassing is. De omgevingsvergunning is verleend voor de volgende activiteiten: - Bouwen (Art.2.1 lid 1a Wabo) Onderdeel van het besluit vormen de volgende activiteit(en) met daarin: a. de toestemming; b. de voorschriften; c. de overwegingen. Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo) a. Toestemming De volgende toestemmingen zijn van toepassing: Er is besloten de aanvraag om een omgevingsvergunning te verlenen. Het besluit bestaat uit het aanvraagformulier en bijbehorende stukken/tekeningen. b. Voorschriften De volgende voorschriften zijn van toepassing: Alle constructietekeningen met bijbehorende statische berekeningen moeten minimaal 3 weken voor de aanvang van de bouw zijn ingediend bij de afdeling Vergunningen, Handhaving en Veiligheid en zijn goedgekeurd voordat met die onderdelen van de bouw mag worden begonnen. Met het bouwen van het bouwwerk waarvoor vergunning is verleend wordt, onverminderd de voorwaarden bij de vergunning, niet begonnen voordat voor zover nodig door of namens het bevoegd gezag; a. de rooilijnen of bebouwingsgrenzen op het bouwterrein zijn uitgezet, en b. het straatpeil is uitgezet. Door of namens de houder van de omgevingsvergunning moet volgens artikel 1.25 lid 1 van het Bouwbesluit 2012 het volgende, ten minste 2 werkdagen voor de feitelijke aanvang van de bouwwerkzaamheden waarvoor een vergunning voor het bouwen is verleend door de houder van die vergunning schriftelijk van de aanvang van die werkzaamheden, met inbegrip van ontgravingswerkzaamheden, in kennis worden gesteld (dit kan gedaan worden door middel van het bijgevoegde formulier in te vullen en op te sturen aan Gemeente Dronten, Antwoordnummer 3, 8250 VB Dronten of per mail aan vhv@dronten.nl); Door of namens de houder van de omgevingsvergunning moet volgens artikel 1.25 lid 2 van het Bouwbesluit 2012 het volgende, op de dag van beëindiging van de bouwwerkzaamheden waarvoor een vergunning voor het bouwen is verleend, door de houder van die vergunning schriftelijk van de beëindiging van die werkzaamheden in kennis worden gesteld (dit kan gedaan worden door middel van het bijgevoegde formulier in te vullen en op te sturen aan Gemeente Dronten, Antwoordnummer 3, 8250 VB Dronten of per mail aan vhv@dronten.nl); Volgens artikel 1.25 lid 3 van het Bouwbesluit 2012 dient een bouwwerk voor het bouwen waarvan een vergunning voor het bouwen is verleend, niet in gebruik wordt gegeven of genomen indien niet voldaan is aan voorgaande punt.

3 Bladnr. : 3 c. Overwegingen Bij het nemen van het besluit heb ik overwogen dat: het aannemelijk is dat het bouwplan voldoet aan de gestelde eisen in het Bouwbesluit en voldoet tevens aan het gestelde in de gemeentelijke Bouwverordening; het bouwplan is gelegen in het bestemmingsplan IJsseldelta-Zuid - Dronten (nr. 8090) en in overeenstemming is met de bouw- en gebruiksregels (voorschriften) van het genoemde bestemmingsplan; de welstandscommissie (Het Oversticht te Zwolle) en het Q-team (Qualityteam) heeft geconcludeerd dat het bouwplan voldoet aan redelijke eisen van welstand (voor het advies zie kenmerk R ); u wordt erop gewezen dat het verkrijgen van een omgevingsvergunning u nog geen recht hebt om te mogen bouwen op grond van een andere eigenaar. U dient afzonderlijk toestemming van de eigenaar hiervoor te krijgen. voorts wordt de aandacht gevestigd op de omstandigheid, dat naast de in deze beschikking verleende vergunning, voor de handelingen, waarop de vergunning betrekking heeft, tevens vergunning en/of ontheffing vereist kan zijn op grond van andere wetten en/of verordeningen dan waarop deze beschikking steunt. Specificatie Leges Bouwactiviteit civieltechnisch werk (art ): ,68 De factuur zal separaat verstuurd worden. Nadere informatie Voor meer informatie over deze brief kunt u contact opnemen met de administratie van het team Vergunningen, Handhaving en Veiligheid op telefoonnummer Zienswijzen Tijdens de periode van ter inzage legging, zoals aangegeven in de kennisgeving, kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Alle zienswijzen worden in een reactienota beantwoord. Verzocht kan worden om persoonlijke gegevens niet bekend te maken in de reactienota. Alleen een belanghebbende die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht, kan later tegen dat besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (tenzij hem geen verwijt kan worden gemaakt van het niet naar voren brengen van een zienswijze). Schriftelijk Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar: Gedeputeerde Staten van de provincie Flevoland (let op: afwijkend adres) t.a.v. Coördinator Procedures IJsseldelta-Zuid, de heer J.J. van Burg Postbus GB Zwolle Mondeling Een zienswijze kan ook mondeling ingediend worden. Om gebruik te maken van deze mogelijkheid dient binnen de periode van ter inzage legging contact te worden opgenomen met de heer J.J. van Burg via telefoonnummer , zodat hiervoor een afspraak gemaakt kan worden. Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

4 Bladnr. : 4 Iedereen die een zienswijze heeft ingediend, krijgt een ontvangstbevestiging. Alle zienswijzen worden doorgestuurd naar de desbetreffende bevoegd gezagsinstantie, die de zienswijzen betrekken bij het nemen van het definitieve besluit. Uiterlijk tegelijkertijd met het bekendmaken van het definitieve besluit wordt iedere indiener geïnformeerd over hoe door de bevoegd gezagsinstantie met de zienswijze is omgegaan. Beroep Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen later beroep tegen het definitieve besluit indienen. Bovendien kan iedere belanghebbenden beroep indienen, ook wanneer geen zienswijze naar voren is gebracht, tegen alle wijzigingen in de definitieve besluiten ten opzichte van de ontwerpbesluiten. Crisis- en herstelwet De Gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid valt onder de Crisis- en herstelwet. Deze wet richt zich op versnelling van projecten en bevat onder andere bepalingen voor de beroepsprocedure. Bezwaar leges Tegen het besluit tot oplegging van de leges kunt u bezwaart maken. Het bezwaar dient u te richten aan de heffingsambtenaar van Dronten, Postbus 100, 8250 AC Dronten Hoogachtend, namens burgemeester en wethouders van Dronten en namens de heffingsambtenaar van Dronten Hans Huisman Senior WABO coördinator Vergunningen, Handhaving en Veiligheid

5 Bladnr. : 5 Postbus AC Dronten Tel. (0321) Telefax (0321) ING Bank no Postbank no FORMULIER START WERKZAAMHEDEN Dossiernummer Activiteit(en) betreffende: bouwen van de fundering en ruwbouw van het Reevesluiscomplex, kad. sectie c 1739 te Dronten Aanvrager: Isala Delta Engelenbergplantsoen AB KAMPEN zal worden gestart op (datum).. Plaats, Datum,.. Handtekening opdrachtgever/gemachtigde U dient dit formulier minimaal 2 werkdagen voordat u met de activiteit wilt beginnen.

6 Bladnr. : 6 Postbus AC Dronten Tel. (0321) Telefax (0321) ING Bank no Postbank no FORMULIER GEREEDMELDING WERKZAAMHEDEN Dossiernummer Activiteit(en) betreffende: bouwen van de fundering en ruwbouw van het Reevesluiscomplex, kad. sectie c 1739 te Dronten Aanvrager: Isala Delta Engelenbergplantsoen AB KAMPEN zijn gereed gekomen op (datum).. Plaats, Datum,.. Handtekening opdrachtgever/gemachtigde U dient dit formulier zo spoedig mogelijk, nadat de activiteit gereed is gekomen op te sturen.

Isala Delta Vof. dhr. J. Hassing. Engelenbergplantsoen AB KAMPEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Provinciale coördinatie)

Isala Delta Vof. dhr. J. Hassing. Engelenbergplantsoen AB KAMPEN. Onderwerp: Omgevingsvergunning (Ontwerp) Verlenen (Provinciale coördinatie) Dronten : 14 oktober 2015 Verzonden : Uw brief van : -- Uw kenmerk : -- Inlichtingen : 0321-388250, Administratie VHV Isala Delta Vof dhr. J. Hassing Engelenbergplantsoen 5 8266 AB KAMPEN Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 26 januari 2017

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 26 januari 2017 O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 13841-2016, 26 januari 2017 Op 21 oktober 2016 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een gemaal in

Nadere informatie

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 15 december 2016

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 15 december 2016 O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 3126-2016, 15 december 2016 Op 21 maart 2016 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het aanleggen van een definitieve

Nadere informatie

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 16 oktober 2015

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 16 oktober 2015 O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 7856-2015, 16 oktober 2015 Op 28 juli 2015 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het kappen van ca. 1000 bomen waarvan

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 17 februari 2017

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 17 februari 2017 O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 9928-2016, 17 februari 2017 Op 28 juli 2016 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een permanente damwand tpv gemaal

Nadere informatie

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51 POSTADRES Postbus 20 7500 AA Enschede BEZOEKADRES Hengelosestraat 51 Gemeente Enschede T.a.v. de heer A. Hardiek Wesselerbrinklaan 102 7544 JZ ENSCHEDE TELEFOON 14 0 53 DATUM ONS KENMERK BEHANDELD DOOR

Nadere informatie

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross,

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Postbus 209 1500 EE Zaandam Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus 2038 3500 GA Utrecht www.odnzkg.nl Betreft: omgevingsvergunning Geachte mevrouw Ross, Op 15 december

Nadere informatie

Omgevingsvergunning activiteit bouwen. Gicom Ketelhaven, Colijnweg 2 Dronten

Omgevingsvergunning activiteit bouwen. Gicom Ketelhaven, Colijnweg 2 Dronten Omgevingsvergunning activiteit bouwen Gicom Ketelhaven, Colijnweg 2 Dronten Aanvraagnummer: 2861989 Architectenburo Brink & Fleer De Bolder 16 8251 KC Dronten Locatie: Gicom Ketelhaven B.V. Colijnweg 2

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland

Nadere informatie

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 13 december 2016

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 13 december 2016 O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 9654-2016, 13 december 2016 Op 21 juli 2016 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bediengebouw

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 17 februari 2017

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 17 februari 2017 O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 3126-2016, 17 februari 2017 Op 21 maart 2016 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het aanleggen van een definitieve wegverbinding

Nadere informatie

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Aanhef Op 17 januari 2018 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Provincie Utrecht mevrouw

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Wij verlenen de omgevingsvergunning voor het bouwen van een tuinhuisje met veranda.

Omgevingsvergunning. Wij verlenen de omgevingsvergunning voor het bouwen van een tuinhuisje met veranda. gemeente Bronckhorst Omgevingsvergunning Besluit d.d. 17 juni 2016 Wij verlenen de omgevingsvergunning voor het bouwen van een tuinhuisje met veranda. Activiteiten : Handelen in strijd met regels RO Bouw

Nadere informatie

Gemeente tj Bergen op Zoom

Gemeente tj Bergen op Zoom ų Gemeente tj Bergen op Zoom OMGEVINGSVERGUNNING vergunningnummer: 20140828OMV9665 poststuk nummer.: U14-044432 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP ZOOM beschikkende op

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g O m g e v i n g s v e r g u n n i n g Besluit d.d. 31 mei 2017 Wij verlenen de omgevingsvergunning voor het bouwen van een carport. Activiteiten Projectadres : Bouw Handelen in strijd met regels RO : Hoge

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland Mevrouw D. Wiersema Postbus 3007 2001 DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Wiersema,

Provincie Noord-Holland Mevrouw D. Wiersema Postbus 3007 2001 DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Wiersema, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Provincie Noord-Holland Mevrouw D. Wiersema Postbus 3007 2001 DA Haarlem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw Wiersema,

Nadere informatie

Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlagen: V Bert Jan Bakker

Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlagen: V Bert Jan Bakker De heer L. Hoekstra Mounleane 2 9241 HA WIJNJEWOUDE Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlagen: 20150924V Bert Jan Bakker 0512-386222 Onderwerp: Ontwerp omgevingsvergunning

Nadere informatie

(ontwerp)omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

(ontwerp)omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) zaaknummer 136874, OM 20170106 Burgemeester en Wethouders van de gemeente Winterswijk; gezien het verzoek van Bouwbedrijf Oosterholt B.V., p/a Kattenbergweg 6 in woonplaats Winterswijk; gedagtekend d.d.

Nadere informatie

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Golob,

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Golob, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw

Nadere informatie

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9.

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9. Waterschap Brabantse Delta t.a.v. de heer L.M.J. Vogels Postbus 5520 4801 DZ BREDA Raamsdonksveer, Ons kenmerk : HZ_WABO20130543 Bijlage(n) : div Uw brief : 19 december 2013 Uw kenmerk : OLO dossiernummer

Nadere informatie

NS Stations BV de heer D. Frederiks Postbus BG Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

NS Stations BV de heer D. Frederiks Postbus BG Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam NS Stations BV de heer D. Frederiks Postbus 1283 1000 BG Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 10 juni

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 4 februari 2014; dossiernummer : WB20140054; van : Gemeente Zoetermeer de heer EGP Kusters

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Geachte,

Ontwerpbesluit. Geachte, Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Veiligheid Team Vergunningen Telefoon 0900 1852 Uw brief 6 juli 2018 Contactpersoon

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 Aanvraag Op 30 maart 2012 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van een woning (vervangende bouw), kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

C. van Haasteren Beheer B.V. Dhr. C. van Haasteren Leeghwater WB Hillegom. Betreft: Omgevingsvergunning

C. van Haasteren Beheer B.V. Dhr. C. van Haasteren Leeghwater WB Hillegom. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam C. van Haasteren Beheer B.V. Dhr. C. van Haasteren Leeghwater 62 2181 WB Hillegom Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker,

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker, Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT DATUM 16 april 2012 ONDERWERP Omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0544 ONS NUMMER Geachte heer Strijker, Op 24 oktober 2011

Nadere informatie

EdgeConnex Netherlands B.V. D. Theunissen Koolhovenlaan NE Schiphol-Rijk. Betreft: Omgevingsvergunning

EdgeConnex Netherlands B.V. D. Theunissen Koolhovenlaan NE Schiphol-Rijk. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam EdgeConnex Netherlands B.V. D. Theunissen Koolhovenlaan 12 1119 NE Schiphol-Rijk Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 6 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van 2 'te koop' borden. De aanvraag gaat over diverse locaties

Nadere informatie

Stichting VUmc W.J. Koopmans De Boelelaan HV Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting VUmc W.J. Koopmans De Boelelaan HV Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting VUmc W.J. Koopmans De Boelelaan 1117 1081 HV Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 16 augustus

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: 7 september 2016, kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie AL nr. 660,, kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie

Nadere informatie

ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe PV De Meern. Betreft: Omgevingsvergunning

ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe PV De Meern. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe 8 3454 PV De Meern Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 29 september

Nadere informatie

OpenIJ EPC v.o.f. T.a.v. de heer J.W. Verver Oudeweg CC Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Verver,

OpenIJ EPC v.o.f. T.a.v. de heer J.W. Verver Oudeweg CC Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Verver, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam OpenIJ EPC v.o.f. T.a.v. de heer J.W. Verver Oudeweg 115 2031 CC Haarlem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer Verver,

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017 Ons kenmerk: 56115 Dossier: OV 20162088 Uw kenmerk: OLO 2370633 Datum besluit: 30 januari 2017 Ontwerpbesluit Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.1, 2.10, 2.12 en 2.2

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 7 juni 2012 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de uitbreiding van een kattenopvang.

Nadere informatie

BAS Global Holding B.V. Dhr. J. Kooijenga Nieuw-Zeelandweg AL Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

BAS Global Holding B.V. Dhr. J. Kooijenga Nieuw-Zeelandweg AL Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam BAS Global Holding B.V. Dhr. J. Kooijenga Nieuw-Zeelandweg 7 1045 AL Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 19 februari 2013; dossiernummer : WB20130076; van : Gemeente Zoetermeer de heer A.C.

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP ZOOM beschikkende op

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP ZOOM beschikkende op ~ (JJ Gemeente ----:::::>- 11111110 1_111111111111110 IIIIIII~IIII OMGEVINGSVERGUNNING vergunningnummer: WO/20121254 poststuk nummer.: U12-020695 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Stibbe B.V. Beethovenplein WM Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stibbe B.V. Beethovenplein WM Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stibbe B.V. Beethovenplein 10 1077 WM Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 27 juni 2016 Locatie: Beethovenplein

Nadere informatie

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g

O m g e v i n g s v e r g u n n i n g O m g e v i n g s v e r g u n n i n g Besluit d.d. 13 juni 2018 Wij verlenen de omgevingsvergunning voor het bouwen van een carport. Activiteiten Projectadres : Bouw Monument Handelen in strijd met regels

Nadere informatie

D *D * Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (verleend)

D *D * Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (verleend) D180286717 *D180286717* Besluit op aangevraagde omgevingsvergunning (verleend) Wij hebben op 13 oktober 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Solarnova B.V. voor het oprichten van

Nadere informatie

T.B. van Doorn V.O.F. J.M. Stahlecker Tweede Vooruitgangstraat NJ Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Stahlecker,

T.B. van Doorn V.O.F. J.M. Stahlecker Tweede Vooruitgangstraat NJ Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Stahlecker, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam T.B. van Doorn V.O.F. J.M. Stahlecker Tweede Vooruitgangstraat 34 2032 NJ Haarlem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte

Nadere informatie

iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Omgevingsvergunning

iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Omgevingsvergunning iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Zevenaar Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 17 oktober 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bedrijfshal en

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november 2015 14-0462/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1515839 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 19 februari 2013; dossiernummer : WB20130077; van : Gemeente Zoetermeer de heer A.C. van Weele

Nadere informatie

Omgevingsvergunning HZ_WABO

Omgevingsvergunning HZ_WABO Omgevingsvergunning HZ_WABO-2013-0083 Burgemeester en wethouders van Cromstrijen; gezien de op 12 september 2013 ingekomen aanvraag om omgevingsvergunning van Waterschap Hollandse Delta, voor het plaatsen

Nadere informatie

Faber Holding B.V. T.a.v. Dhr. E. Verkerk Deccaweg AD Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Faber Holding B.V. T.a.v. Dhr. E. Verkerk Deccaweg AD Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Faber Holding B.V. T.a.v. Dhr. E. Verkerk Deccaweg 30 1042 AD Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 15

Nadere informatie

Postadres Bezoekadres Besluit Overwegingen

Postadres Bezoekadres Besluit Overwegingen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Tav: dhr. J. Schaminee Bevelandseweg 1 1703 AZ Heerhugowaard Postadres Postbus 200 1790 AE Den Burg Bezoekadres Emmalaan 15 1791 AT Den Burg T 14 0222 F 0222

Nadere informatie

Parfumerie Douglas Nederland B.V. W Duthler Postbus AL Nijmegen. Betreft: Omgevingsvergunning

Parfumerie Douglas Nederland B.V. W Duthler Postbus AL Nijmegen. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Parfumerie Douglas Nederland B.V. W Duthler Postbus 479 6500 AL Nijmegen Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 8

Nadere informatie

Blaisse D Blaisse Stadhouderskade AD Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Blaisse D Blaisse Stadhouderskade AD Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Blaisse D Blaisse Stadhouderskade 66 2 1072 AD Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 14 juni 2017 Locatie:

Nadere informatie

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteiten planologische afwijking van het bestemmingsplan en bouwen Burgemeester en wethouders hebben op 30 mei 2012 van Grinie B.V., Broek 1C, 5446 PS Wanroij

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsvergunning HZ-13-07-159. gezien de op 19 juli 2013 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van:

Ontwerp Omgevingsvergunning HZ-13-07-159. gezien de op 19 juli 2013 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek; Ontwerp Omgevingsvergunning HZ-13-07-159 gezien de op 19 juli 2013 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: de heer W. de Vries Zuiderweg 16 9356

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20100137) nieuw kozijn kopgevel Constantijn Huygensstr 41

Nadere informatie

Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus HA DRACHTEN

Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus HA DRACHTEN Aan Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus 10000 9200 HA DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 juli 2017 17-0270/cor Z1943481 Dennis Hoogenkamp OLO 3008451 D1963754

Nadere informatie

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat 1 1077 ME Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Ahold Europe Real Estate & Construction B.V. T.a.v. mevrouw S. van Adrichem Postbus HA Zaandam. Betreft: Omgevingsvergunning

Ahold Europe Real Estate & Construction B.V. T.a.v. mevrouw S. van Adrichem Postbus HA Zaandam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Ahold Europe Real Estate & Construction B.V. T.a.v. mevrouw S. van Adrichem Postbus 3000 1500 HA Zaandam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 25 januari 2016

O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G , 25 januari 2016 O N T W E R P O M G E V I N G S V E R G U N N I N G 8792-2015, 25 januari 2016 Op 28 augustus 2015 hebben wij van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een recreatieschutsluis.

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

Citytec B.V. / Luminext P. Bruggema Postbus AH Alblasserdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Bruggema,

Citytec B.V. / Luminext P. Bruggema Postbus AH Alblasserdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Bruggema, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Citytec B.V. / Luminext P. Bruggema Postbus 348 2950 AH Alblasserdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer Bruggema,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 10 maart 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van C.A. van Zon, Barrierweg 62 a te Liempde voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw

Nadere informatie

De Schans Verhuur B.V. MPJ van der Schoot den Uitvanck XG Oirschot. Betreft: Omgevingsvergunning

De Schans Verhuur B.V. MPJ van der Schoot den Uitvanck XG Oirschot. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam De Schans Verhuur B.V. MPJ van der Schoot den Uitvanck 16 5688 XG Oirschot Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

ONTWERP. Omgevingsvergunning. Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer

ONTWERP. Omgevingsvergunning. Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer ONTWERP Omgevingsvergunning D/18/700884 Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer gezien de aanvraag van : Molenhuis B.V. adres : Molenweg 11 postcode en woonplaats : 5821 EA Vierlingsbeek ontvangen

Nadere informatie

Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg TR TIENDEVEEN. Geachte heer Jansen,

Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg TR TIENDEVEEN. Geachte heer Jansen, Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg 5 7936 TR TIENDEVEEN DATUM 17 april 2012 ONDERWERP omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0373 ONS NUMMER Geachte heer Jansen, Op 25 juli

Nadere informatie

omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) zaaknummer 136874, OM 20170106 Burgemeester en Wethouders van de gemeente Winterswijk; gezien het verzoek van Bouwbedrijf Oosterholt B.V., p/a Kattenbergweg 6 in woonplaats Winterswijk; gedagtekend d.d.

Nadere informatie

De heer K. Doornwaard Grafhorsterweg 81A 8277 AB GRAFHORST

De heer K. Doornwaard Grafhorsterweg 81A 8277 AB GRAFHORST De heer K. Doornwaard Grafhorsterweg 81A 8277 AB GRAFHORST Uw kenmerk Zaaknummer Behandeld door Bijlagen 2015-0664 F. van der Spek 1 Telefoonnummer Verzenddatum 14 038 13 juli 2016 Onderwerp Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein TZ HOOFDDORP. Betreft: Omgevingsvergunning

Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein TZ HOOFDDORP. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein 1 2132 TZ HOOFDDORP Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Watervergunning

Ontwerpbesluit Watervergunning Pagina 1 van 9 Ontwerpbesluit Watervergunning Deze vergunning is tot stand gekomen via een ISO 9001 gecertificeerd proces Pagina 2 van 9 1. Aanvraag Het dagelijks bestuur heeft op 10 januari 2019 een aanvraag

Nadere informatie

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van OMGEVINGSVERGUNNING (b ~1Y...1>... Gemeente '1\..'1" ~ Emmen ~ Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van 2 dubbele woningen en 1 vrijstaande

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten De volgende documenten maken onderdeel uit van het besluit en zijn als gewaarmerkte stuk bijgevoegd:

Overige bijgevoegde documenten De volgende documenten maken onderdeel uit van het besluit en zijn als gewaarmerkte stuk bijgevoegd: Van Deursen Vastgoed Bv t.a.v de heer A. Schneider Heer En Beekstraat 5 5242 AC ROSMALEN Uw brief van : Ref. : dhr. P.J.M. de Haan Uw kenmerk : Tel. : 073-6155851 Ons kenmerk : WB00003832 Fax : 073-6155246

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (definitief besluit) Nummer: W12/003358

OMGEVINGSVERGUNNING (definitief besluit) Nummer: W12/003358 OMGEVINGSVERGUNNING (definitief besluit) Nummer: W12/003358 Aanvraag Op 29 februari 2012 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van 28 woningen, kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg LV Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning

Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg LV Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg 967 2131 LV Hoofddorp Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning

Nadere informatie

31 mei 2012 B. Bartelds (0595) juli 2011 Project-

31 mei 2012 B. Bartelds (0595) juli 2011 Project- 31 mei 2012 B. Bartelds 2011-0175 (0595)421073 23 juli 2011 Project- Diversen omgevingsvergunning (naam) (adres) (naam), Burgemeester en wethouders hebben op 23 juli 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

*15.159324* 15.159324

*15.159324* 15.159324 omgevingsvergunning plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) Beschikking 239368 *15.159324* 15.159324 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201701107 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woongebouwen Steenhouwersgaarde 5 tot en met 63E door het vervangen van de

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 Burgemeester en wethouders hebben op 14 januari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van appartementen. De aanvraag

Nadere informatie

NS Stations De heer R. Wubs Postbus BG Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Wubs,

NS Stations De heer R. Wubs Postbus BG Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Wubs, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam NS Stations De heer R. Wubs Postbus 1283 1000BG Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer Wubs, Op 19 februari

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 15 maart 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor strijdigheid bestemmingsplan

Nadere informatie

Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L

Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L20120260 Grietenij 22 verplaatsen van 24 spaceboxen (tijdelijk) en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (tijdelijk) Sjoerd van

Nadere informatie

Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlage n:

Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlage n: De heer L. Hoekstra Mounleane 2 9241 HA WIJNJEWOUDE Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlage n: 0512-20150924V Bert Jan Bakker 386222 Onderwerp: Omgevingsvergunning uitgebreid

Nadere informatie

Leges Voor het in behandeling nemen van een aanvraag zijn legeskosten verschuldigd. Van de gemeente Zaltbommel ontvangt u binnenkort een factuur.

Leges Voor het in behandeling nemen van een aanvraag zijn legeskosten verschuldigd. Van de gemeente Zaltbommel ontvangt u binnenkort een factuur. Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel Gemeente Zaltbommel t.a.v. de heer J.A.M.W. Rijcken Postbus 10002 5300 DA ZALTBOMMEL Onderwerp Definitief besluit - Verlening Geachte heer Rijcken, Op 16 december

Nadere informatie

- Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking: 14 juli 2015

- Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking: 14 juli 2015 Omgevingsvergunningen Verleende vergunningen Uitgebreide voorbereidingsprocedure Er is een omgevingsvergunningen verleend voor: - Haverstuk 8, 9203 HB Drachten, de bouw van 22 woningen, datum bekendmaking:

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. Nummer: 4881 LICHTE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 9 april 2008 ingekomen aanvraag van de heer C. Heuverling, Romboutslaan Dordrecht om aan aanvrager lichte

Nadere informatie

Op 27 november 2016 ontvingen wij uw uitgebreide vergunning aanvraag voor het plaatsen van lichtmasten aan de Greffelingsestraat 7 te Alphen.

Op 27 november 2016 ontvingen wij uw uitgebreide vergunning aanvraag voor het plaatsen van lichtmasten aan de Greffelingsestraat 7 te Alphen. Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel Tennisclub Alphen t.a.v. de heer C.G. Veenendaal Brouwershof 1 6626 AM ALPHEN Onderwerp Ontwerpbesluit - Verlening Geachte heer Veenendaal, Op 27 november 2016 ontvingen

Nadere informatie

Thuishaven Events BV de heer J. Cederhout Gyroscoopweg AX AMSTERDAM. Betreft: Omgevingsvergunning

Thuishaven Events BV de heer J. Cederhout Gyroscoopweg AX AMSTERDAM. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Thuishaven Events BV de heer J. Cederhout Gyroscoopweg 112 1042 AX AMSTERDAM Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Comedy Cafe B.V. t.a.v. de heer R.D. MacLaren Frans van Mierislaan GD Muiderberg. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer MacLaren,

Comedy Cafe B.V. t.a.v. de heer R.D. MacLaren Frans van Mierislaan GD Muiderberg. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer MacLaren, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Comedy Cafe B.V. t.a.v. de heer R.D. MacLaren Frans van Mierislaan 3 1399 GD Muiderberg Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning Ontwerp omgevingsvergunning Nummer: W2015-0516 Z -15-56162 / 75207 Burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee; beschikkende op de aanvraag van: onbekend wonende/gevestigd: Dijkstelweg

Nadere informatie

Pagina 1/7 T

Pagina 1/7 T margit.deimel@nuon.com Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Verzenddatum Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Martine

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8651 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090157) vergroten woning aan de voorzijde, Eilandenweg 3 H. Frijmann

Nadere informatie

afdeling ons kenmerk Beverwijk, Wijkzaken werkveld uw kenmerk/uw brief van verzonden Team vergunningen -

afdeling ons kenmerk Beverwijk, Wijkzaken werkveld uw kenmerk/uw brief van verzonden Team vergunningen - TenneT TSO B.V. T.a.v. De heer I.F.M. Hermans Postbus 718 6800 AS Arnhem afdeling ons kenmerk Beverwijk, Wijkzaken 20120304 werkveld uw kenmerk/uw brief van verzonden Team vergunningen - behandeld door

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201704963 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Klimopstraat 91 door het plaatsen van een dakopbouw Adres: Klimopstraat

Nadere informatie

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): gemeente minuut Gemeente Maassluis De heer E. Endlich Postbus 55 3140 AB MAASSLUIS Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van uw kenmerk 23 augustus 2012

Nadere informatie

Onderwerp: Beschikking Sneek, 16 april 2012

Onderwerp: Beschikking Sneek, 16 april 2012 Het kenmerk: OV 20120092 Behandeld door: R. Naberman Telefoon: (0515) 489000 KPN BV t.a.v. de heer J. Straatman Baanhoek 188 3361 GN Sliedrecht Onderwerp: Beschikking Sneek, 16 april 2012 Geachte heer

Nadere informatie

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning 8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds 2013-0068 0595 42 1140 2 mei 2013 Projectomgevingsvergunning (Adres) (Aanhef), Burgemeester en wethouders hebben op 2 mei 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING L ONTWERPBESCHIKKING

OMGEVINGSVERGUNNING L ONTWERPBESCHIKKING OMGEVINGSVERGUNNING L20140099 ONTWERPBESCHIKKING plaatsen van zonnepanelen Vlotgrasweg 18 De heer M.C.J. Vermunt gbn220 / 250209 204569160 2 Vergunning De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepalingen

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van Beemster hebben een omgevingsvergunning verleend. het oprichten van een paardenstal, paddock en mestplaats ten

Burgemeester en wethouders van Beemster hebben een omgevingsvergunning verleend. het oprichten van een paardenstal, paddock en mestplaats ten 1396726 OMGEVINGSVERGUNNING GECOÖRDINEERD Burgemeester en wethouders van Beemster hebben een omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een paardenstal, paddock en mestplaats ten behoeve van het

Nadere informatie

Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Plantage Kerklaan CZ Amsterdam. Betreft: Ontwerp Omgevingsvergunning

Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Plantage Kerklaan CZ Amsterdam. Betreft: Ontwerp Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Plantage Kerklaan 38-40 1018 CZ Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Ontwerp Omgevingsvergunning

Nadere informatie