N.V. PROFESSIONELE PASSIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N.V. PROFESSIONELE PASSIE"

Transcriptie

1 PROFESSIONELE PASSIE

2 HIGHLIGHTS

3 PRESTATIE PRESTATIE Leventi ovens staan bekend om de zeer goede bak en kookprestaties. De ovens werken snel, nauwkeurig en geven het beste en vooral het gewenste bereidingsresultaat. De ovens doen wat u ervan verwacht. De kwaliteit van de producten wordt gerespecteerd en gehandhaafd. Producten krijgen de benodigde kleuring, korstvorming, structuur, en vocht. Uitdroging wordt waar nodig voorkomen en verlies van vitamines en mineralen wordt beperkt. WAAROM Kwaliteit staat al sinds jaar en dag hoog in het vaandel bij de ontwikkeling, productie en service van Leventi ovens. Kwaliteit is dan ook een leidraad voor al onze mensen die hier bij betrokken zijn. De duurzaamheid van Leventi ovens komt voort uit het feit dat de ovens worden gemaakt van de beste materialen, componenten en onderdelen die uitvoerig gesourced en getest worden. KWALITEIT Het is door de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid dat Leventi ovens een langdurige fabrieksgarantie hebben van 1 jaar, die eventueel verlengbaar is. KWALITEIT

4 INNOVATIE De huidige generatie Leventi ovens is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling. Door innovatieve en doordachte technieken en functies waarmee de Leventi ovens zijn uitgerust, wordt u op diverse vlakken als gebruiksgemak en verbruik voorzien van nog meer toegevoegde waarde. De nieuwe Mastermind bediening is daar een goed voorbeeld van. Ondanks de vele opties en functies is de bediening eenvoudig en overzichtelijk en zijn de Leventi ovens zeer gebruiksvriendelijk. En heel belangrijk: u bepaalt wat er gebeurt en behoudt de regie. INNOVATIE LEVENTI? KOSTENBEWUST De operationele kosten van een Leventi oven behoren tot de laagste in zijn klasse. Een lange levensduur, zeer lage energieen beperkte onderhoudskosten, maken de Leventi ovens tot de goedkoopste in gebruik. De innovatieve technieken toegepast in de Leventi ovens zorgen voor een optimaal verbruik van elektriciteit en water. In verhouding verbruikt een Leventi oven tot 40% minder elektriciteit en 30% minder water dan vergelijkende ovens. Daarnaast draagt een Leventi oven, of het nu een bake-off oven of combisteamer is, bij aan een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en bevorderd daarmee de rentabiliteit. KOSTENBEWUST ANDERE FOTO

5 20

6 PROFESSIONELE PARTNER

7 HET BEDRIJF

8 Het bedrijf achter Leventi Leventi ovens worden compleet ontwikkeld en geproduceerd door Levens Cooking & Baking Systems B.V., gevestigd in Gilze, Nederland. Al meer dan 30 jaar is Levens producent van hoge kwaliteit ovenapparatuur voor de professionele food service en food retail markten als horeca, catering, instituties, bakkerijen, supermarkten, etc. Tegenwoordig is Levens met Leventi één van de marktleiders in de Benelux. Leventi ovens worden geëxporteerd naar een dertigtal landen wereldwijd, waar ze worden gebruikt in de meest uiteenlopende concepten van voedselbereiding. LEVENTI MADE BY LEVENS Historie Dhr. Jac Levens, bakker van origine, legde 60 jaar geleden de basis voor het succesvolle en nog steeds groeiende familiebedrijf Levens Cooking & Baking Systems. Zijn visie was om klanten middelen en ideeën aan te reiken waarmee zij succesvol hun bedrijf konden voeren. Uit deze visie ontstond in eerste instantie het vermarkten van bakkerij- en keukenapparatuur en uiteindelijk ook het idee om zelf ovens te ontwikkelen. Levens kan worden gezien als een van de pioniers en uitvinders van de inmiddels wereldwijd gebruikte bake-off en combisteam ovens.

9 De Leventi Bakermat is een exponent van een door Levens bedacht marketingconcept om (klein)brood en aanverwante producten in het zicht van de klant af te bakken. De Leventi Combimat komt voort uit het idee om op slechts één vierkante meter, door het gecombineerde gebruik van hete lucht en drukloze stoom, nagenoeg alle kooktechnieken toe te kunnen passen. COOKING & BAKING SYSTEMS Ovens en professionele keukens Nu na 60 jaar, onder aanvoering van inmiddels de derde generatie, is het bedrijf Levens Cooking & Baking Systems nog steeds tweeledig ingericht. Naast het produceren en vermarkten van en service verlenen aan Leventi ovens, richt Levens zich in Nederland en België ook op de totaalinrichting van professionele keukens. Levens biedt hiervoor een breed pakket van producten en diensten aan, zoals keukenontwerp, -installatie en -onderhoud.

10 Professionele passie De missie van Levens Cooking & Baking Systems is het onderscheiden middels toegevoegde waarde door innovatie hetgeen een zo groot mogelijke tevredenheid bij de klant moet opleveren. In de loop van de jaren zijn de Leventi ovens continu door ontwikkeld en verbeterd zodat ze zo goed mogelijk aan de steeds veranderende wensen van de klant en de vereisten van de markt voldoen. Dit resulteert in de introductie van unieke, innovatieve en technische elementen die de Leventi ovens niet alleen steeds gebruiksvriendelijker maken, maar ook efficiënter in verbruik. Zo werden reeds 20 jaar geleden Leventi ovens als eerste met een computerbesturing uitgerust. Actueler zijn de eerste ovens die draadloos te programmeren zijn; ook een primeur van Leventi. Een volautomatisch en zuinig reinigingssysteem en een volledig naar eigen wensen in te stellen besturing zijn andere recente Leventi innovaties. Maatschappelijk verantwoord Een andere doelstelling van Levens Cooking & Baking Systems is rekening houden met het milieu en oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Dit komt ook in de verschillende fasen van de ontwikkeling van Leventi ovens tot uitdrukking. Bij de ontwerpfase van de Leventi ovens wordt goed nagedacht om de ovens zo zuinig mogelijk qua elektriciteit- en waterverbruik te kunnen laten werken. Daarnaast moeten de ovens makkelijk te onderhouden en te reviseren zijn ter bevordering van de levensduur. Er wordt in de ontwerpfase ook al gekeken naar de mogelijkheden tot recycling van de diverse elementen van de ovens. Tijdens de productiefase worden de beste materialen en componenten gebruikt waarmee de levensduur van de ovens wordt verlengd. Er wordt ook zorgvuldig rekening gehouden met het gebruik van gerecyclede materialen, afvalscheiding en -afvoer.

11 Internationaal Levens heeft een dertigtal distributeurs gevestigd over de hele wereld. Deze Qualified Leventi Distributors bieden de gehele Leventi range lokaal aan en geven daarbij de benodigde commerciële en technische ondersteuning. Ze worden hierbij waar nodig geassisteerd door de Levens Export afdeling. Levens heeft ook ervaring in het werken met internationaal opererende organisaties, bedrijven die grensoverschrijdende strategieën en concepten bedenken. Op een centraal niveau worden conceptmatig Leventi ovens opgenomen die door Leventi partners lokaal in de diverse landen worden geïnstalleerd en onderhouden. Inmiddels werken er wereldwijd een groot aantal gerenommeerde referenties naar volle tevredenheid met Leventi ovens. Zo kunt u tegenwoordig Leventi ovens aantreffen in een lunchroom in het centrum van Athene, een benzinestation in IJsland, een shopping center aan de rand van Sydney en op Heathrow Airport in Londen.

12 Leventi biedt een breed en diep ovenprogramma waarmee oplossingen worden aangereikt voor alle soorten voedselbereiding en -concepten in de diverse foodservice- en retailmarkten. Niet alleen zijn er diverse types Leventi ovens zoals bake-off ovens en combisteamers, ook qua maat- en uitvoering heeft Leventi een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u exact die oven kiezen die het beste bij u en uw werkwijze past. HORECA Horeca Koks in hotels, restaurants en eetcafés kiezen al jaren voor Leventi ovens. Leventi ovens worden op diverse wijzen gebruikt bij de voedselbereiding en -uitgifte. Ze dragen bij aan de flexibiliteit en efficiëntie in de professionele keuken, of het nu gaat om de bereiding voor 1 of voor 1000 gasten. Ook lunchrooms, broodjeszaken en croissanterieën profiteren van de veelzijdigheid en kwaliteit van Leventi ovens, voor zowel de bereiding van hun brood- als andere specialiteiten. CATERING Catering Bedrijfsrestaurants, onderwijs, instituties, transport en zorg zijn allemaal gebieden waarin Leventi ovens in kook- en serveersystemen worden ingepast en waarin ze een betrouwbaar en kostenbesparend middel zijn voor de bereiding van grote hoeveelheden voedsel. Recreatie en ontspanning zijn andere gebieden binnen de facilitaire horeca, waar op verschillende manieren gebruik gemaakt wordt van de onbeperkte mogelijkheden van de Leventi ovens, van voedselvoorbereiding tot en met voedseluitgifte.

13 FOOD TO GO Food to go Kiosken, benzinestations, sandwichformules en supermarkten zijn diverse voorbeelden van plaatsen waar Leventi ovens bijdragen aan de productiviteit en snelheid van handelen. Zowel bake-off als deli- en convenienceproducten, waaronder snacks, pizza s en spareribs, ze zijn allemaal snel en kwalitatief goed te bereiden in een Leventi oven. De ovens dragen in het food to go segment bij aan de versbeleving en de look & feel van een concept, zeker als de bereiding plaatsvindt daar waar de klant dit kan zien en beleven. LEVENTI ALTIJD EEN GESCHIKTE KEUZE RETAIL Retail Voor bakkerijen, slagerijen en groentespeciaalzaken zijn de Leventi ovens uitermate geschikt om onder het oog van de klant versbereiding uit te stralen. Ook supermarkten die voorzien zijn van versafdelingen profiteren van de veelzijdigheid en duurzaamheid van Leventi ovens. Bake-off, het braden van vlees en het koken van groenten zijn voorbeelden van de diversiteit van Leventi ovens en de toegevoegde waarde die een Leventi oven kan hebben voor de meest uiteenlopende winkelconcepten.

14 Diensten Levens Cooking & Baking Systems biedt een compleet pakket van commerciële, technische en financiële diensten aanvullend op het advies en de levering van de Leventi ovens. Een totaalpakket dat nog u nog meer oplossingen biedt en inspeelt op uw specifieke wensen. Levering, installatie en service door Levens Na aankoop van uw Leventi oven zal de oven geleverd en in gebruik gesteld worden door onze eigen mensen. Door mensen die er verstand van hebben. Ook kunnen we u adviseren op het gebied van de voorbereiding van uw water- en elektriciteitsvoorziening die nodig zijn voor het gebruik van een Leventi oven. Ook de service en het onderhoud aan uw Leventi oven worden verzorgd door onze eigen Levens medewerkers. U krijgt dus technische ondersteuning rechtstreeks van de fabriek door mensen met de benodigde kennis, apparatuur en gereedschappen. We kunnen adequaat en snel handelen in geval van preventief onderhoud en storingen, tevens omdat we alle onderdelen uit voorraad kunnen leveren. ALLE DIENSTEN 10

15 Garantie en service Alle Leventi ovens hebben af fabriek 1 jaar full service garantie (volledige garantie). Dit houdt in dat u gedurende 1 jaar recht heeft op gratis levering en vervanging van een defect onderdeel (zie garantievoorwaarden). Middels de Leventi Service Verzekering is het mogelijk om deze full service garantie naar twee jaar te verlengen. Tegen een relatief lage vergoeding biedt deze verzekering naast het gratis leveren en vervangen van defecte onderdelen (zie garantievoorwaarden), ook een jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt gedurende twee jaar. ONDER EEN DAK Deze preventieve onderhoudsbeurt houdt in: de controle van de apparatuur op algehele werking, controle van vitale delen, het ontkalken en inwendig reinigen en reparatieadvies. In geval van storing is er de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week dit te melden aan het Levens Call Center. Totale keukeninrichting Levens Cooking & Baking Systems biedt naast de Leventi ovens ook totaaloplossingen voor professionele (groot-)keukens. Ook daarin onderscheid Levens zich door een verfrissende visie op bereidings- en uitgiftemethodes en uitgebreid aanbod van een innovatief productprogramma met o.a. kookapparatuur, vaatwasmachines en systemen, koel- en vriestechniek en transport- en opslagmaterialen. Naast deze kwaliteitsproducten levert Levens een compleet pakket van de bij deze keukeninrichting horende diensten als advies, ontwerp, installatie en onderhoud. 11

16 Demonstratie en instructie Het Levens Cooking & Baking Plaza is inmiddels een begrip geworden in de food service en food retail. In een volledig uitgeruste showroom kunt u alle Leventi ovens bekijken en vooral ervaren en testen. We beschikken over alle faciliteiten om u een uitgebreide demonstratie en instructie te geven, zowel voor als na de aanschaf van uw oven. Onze professionele demonstrateurs en koks geven u alle benodigde (kook-) technische informatie en geven u advies en ideeën over de mogelijke toepassingen en werkwijzen van een Leventi oven. Zij kunnen u antwoord geven op vragen als: welke oven past het best bij uw concept, keuken of winkel? Welke producten zijn interessant voor u om in de oven te bereiden? Welke bak- en kookprogramma s moet ik hiervoor gebruiken? U kunt ook uw eigen producten meenemen om te zien en te proeven hoe deze in een Leventi oven kunnen worden bereid. COOKING & BAKING 12

17 Het Levens Cooking & Baking Plaza is daarnaast ook een permanent opleidings- en informatiecentrum. Zo kunnen gebruikers van de Leventi ovens conceptgerichte trainingen, voorlichting en bijscholing krijgen met specifieke producten en bereidingsprogramma s. Twee keer per jaar organiseert Levens in de Plaza de Food Innovatiedagen. Tijdens deze open dagen worden in samenwerking met keuken-apparatuurleveranciers en diverse food producenten door middel van demonstraties en workshops de laatste trends en ideeën gepresenteerd op het gebied van voedsel en voedselbereiding. BELEVEN EN ERVAREN 13

18 Naast technische en culinaire diensten biedt Levens Cooking & Baking Systems ook financiële diensten aan. Het door Levens opgerichte Prorent is al meer dan 25 jaar actief als zelfstandige financiële dienstverlener. Bij Prorent weet men dus hoe uw cijfers geïnterpreteerd moeten worden. Wanneer u snel aan de slag wilt met uw Leventi oven en bovendien wilt beschikken over de oven zonder zorgen, dan geeft het huren van apparatuur u meer vrijheid en minder beperkingen. Gebruik de ovens en laat de techniek en investering over aan ons. Dat is de kracht van deskundige financiering. PRORENT NU GEBRUIKEN De full operational huurformule van Prorent stelt u niet alleen in staat uw werkkapitaal elders in te zetten, het geeft ook de ruimte om u te richten op uw core business. Prorent verzorgt de financiële en technische ondersteuning en biedt u de flexibiliteit en de mogelijkheden u aan veranderende marktomstandigheden aan te passen. Ook na de beslissing om te starten met huur blijft er altijd de mogelijkheid de Leventi oven aan te kopen. Dat kan op elk gewenst moment en met vooraf duidelijke en heldere afspraken, zodat in de exploitatie geen onverwachte kosten zullen komen. 14

19 Ook voor de korte termijn, bijvoorbeeld voor gelegenheden of evenementen biedt Prorent middels Event Rent de mogelijkheden tot huur van Leventi ovens. Deze korte termijnhuur kan zijn van 1 dag tot een aantal maanden. Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruikte Leventi ovens te huren, wat met voordelige prijzen de drempel nog verder verlaagd om de beste apparatuur in huis te halen. Bij Prorent kan men overigens naast Leventi ovens ook terecht voor de huur van andere losse apparatuur als vaatwassers, koel- en vriesapparatuur, etc. en zelfs complete keukens. Ook voor deze andere apparatuur zijn er mogelijkheden tot korte termijnhuur en de huur van gebruikte apparaten. Huur en koop aan wanneer u dit wenst! EN LATER BETALEN 15

20 20

21 PROFESSIONELE PASSIE

22 Levens Cooking & Baking Systems B.V. Broekakkerweg 27, 5126 BD GILZE Tel.: +31 (0) , Fax: +31 (0) Levens Cooking & Baking Systems België N.V. Rijksweg 7, 2880 BORNEM Tel.: +32 (0) , Fax: +32 (0)

BOOSTER 3 PROFESSIONELE PASSIE

BOOSTER 3 PROFESSIONELE PASSIE BOOSTER 3 PROFESSIONELE PASSIE WWW.LEVENS.TV HIGHLIGHTS PRESTATIE PRESTATIE Leventi ovens staan bekend om de zeer goede bak en kookprestaties. De ovens werken snel, nauwkeurig en geven het beste en vooral

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

complete controle tot in uw vingertoppen...

complete controle tot in uw vingertoppen... complete controle tot in uw vingertoppen... Leventi is al ruim 40 jaar een toonaangevend merk op het gebied van bake-off ovens en combisteamers. Door de kwaliteit en duurzaamheid, de ruime keuze in modellen

Nadere informatie

SLiM. Compact maakt flexibel

SLiM. Compact maakt flexibel SLiM LEVENTI SLiM, SIZE Compact maakt flexibel Levens presenteert met trots een vernieuwde en uitgebreide Leventi SLiM ovenlijn. Combisteamers en bake-off ovens in één, die oplossingen bieden voor elke

Nadere informatie

Retail Maatwerk in detail

Retail Maatwerk in detail Retail Maatwerk in detail Convotherm uw productspecialist De wortels van Convotherm gaan terug tot in de vorige eeuw. Eind jaren 60 werd door Convotherm de eerste stoomoven (Combi-Steamer) op de markt

Nadere informatie

HIGHLIGHTS PROFESSIONELE PASSIE BAKERMAT COMBIMAT BOOSTER 3 BAKERMATIC

HIGHLIGHTS PROFESSIONELE PASSIE BAKERMAT COMBIMAT BOOSTER 3 BAKERMATIC BAKERMAT COMBIMAT BOOSTER 3 BAKERMATIC Levens Cooking & Baking Systems B.V. Broekakkerweg 27, 5126 BD GILZE Tel.: +31 (0)161 45 91 00, Fax: +31 (0)161 45 91 99 E-mail: info@leventi.nl Levens Cooking &

Nadere informatie

Ambacht met een magische touch.

Ambacht met een magische touch. BakeTablet Ambacht met een magische touch. Bediening zoals uw Smar hone of tablet Gebr iksvriendelijk Interactief, int ïtief en efficiënt Meer dan 40 jaar geleden ont ier Jac Levens de eerste bake-off oven,

Nadere informatie

HIGHLIGHTS PROFESSIONELE PASSIE BAKERMAT COMBIMAT BOOSTER 3 BAKERMATIC

HIGHLIGHTS PROFESSIONELE PASSIE BAKERMAT COMBIMAT BOOSTER 3 BAKERMATIC BAKERMAT COMBIMAT BOOSTER 3 BAKERMATIC Levens Cooking & Baking Systems B.V. Broekakkerweg 27, 5126 BD GILZE Tel.: +31 (0)161 45 91 00, Fax: +31 (0)161 45 91 99 E-mail: info@leventi.nl Levens Cooking &

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

DE EVOLUTIE DIE U RAAKT

DE EVOLUTIE DIE U RAAKT DE EVOLUTIE DIE U RAAKT 60 JAAR BETROUWBAARHEID Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw is Electrolux Professional een toonaangevende speler op het gebied van combi-steamer technologie. De vele jaren ervaring

Nadere informatie

Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar

Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar Convotherm uw productspecialist De wortels van Convotherm gaan terug tot in de vorige eeuw. Eind jaren 60 werd door Convotherm de eerste stoomoven (Combi-Steamer)

Nadere informatie

www.lease4horeca.com Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission.

www.lease4horeca.com Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission. www.lease4horeca.com Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission. Net zo veel combi-steamers als u nodig hebt. Slimme koks weten het

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

marketing distributie & services

marketing distributie & services KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt alsmede

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Persinformatie. Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie

Persinformatie. Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie 13-19 september 2014: Huisbeurs bij de Küchenmeile A30 Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie In het voorjaar van 2014 heeft Häcker voor het eerst

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

de beste producten mede mogelijk gemaakt door agrifirm

de beste producten mede mogelijk gemaakt door agrifirm de beste producten mede mogelijk gemaakt door agrifirm Onze veehouders zorgen voor prachtige en heerlijke producten. Van melk en kipfilet tot eieren en subliem varkensvlees van eigen bodem. Vele mensen

Nadere informatie

Welkom bij CAS-100. "De Front & Showcooking specialist "

Welkom bij CAS-100. De Front & Showcooking specialist Welkom bij CAS-100 "De Front & Showcooking specialist " Uw Gasten vragen steeds vaker om méér show, méér fun en vooral méér beleving, maar dan zónder hinderlijke kookluchten of vetdampen. CAS-100 is een

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Innovatief en toekomstgericht

Innovatief en toekomstgericht Missie Wij zijn de meest trendy en innovatieve Event Cateraar op het gebied van Food & Drinks, waarbij de beste customer service, kwaliteit en beleving onze Core Business is. In onze missie is full service,

Nadere informatie

WWW.LEVENS.TV WWW.LEVENS.TV

WWW.LEVENS.TV WWW.LEVENS.TV BAKERMAT BAKERMAT Levens Cooking & Baking Systems B.V. Broekakkerweg 27, 5126 BD GILZE Tel.: +31 (0)161 45 91 00, Fax: +31 (0)161 45 91 99 E-mail: info@leventi.nl Levens Cooking & Baking Systems België

Nadere informatie

Eurest Hét teken van gastvrijheid

Eurest Hét teken van gastvrijheid Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis A member of Compass Group PLC Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis Pure professionaliteit,

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren Zo slim kan simpel zijn! Inhoud 4 Cool Presentation 6 Betrouwbare partner 8 Productaanbod Cool Presentation 10 Simple Click 3 Simple Click Systems Smartness

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing.

Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Net zo veel combi-steamers als u nodig hebt. Slimme koks weten het al lang: Efficiënt koken is succesvol koken

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK.

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK. Autotron Rosmalen 5 & 6 03 2017 TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK www.easyfairs.com/bakkersvak-nl UNIEKE POSITIE IN DE MARKT HET VERBINDEN VAN DE COMPLETE BAKKERIJBRANCHE

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information

Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information MISSIE Labexchange biedt gebruikers laboratorium- en analyse systemen van alle mogelijke leveranciers aan,

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

WWW.LEVENS.TV WWW.LEVENS.TV

WWW.LEVENS.TV WWW.LEVENS.TV COMBIMAT COMBIMAT Levens Cooking & Baking Systems B.V. Broekakkerweg 27, 5126 BD GILZE Tel.: +31 (0)161 45 91 00, Fax: +31 (0)161 45 91 99 E-mail: info@leventi.nl Levens Cooking & Baking Systems België

Nadere informatie

totaaloplossing 40% Bespaar op uw verbruik en kosten Plugwise is dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik.

totaaloplossing 40% Bespaar op uw verbruik en kosten Plugwise is dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik. Plugwise is het enige draadloze totaaloplossing Plugwise heeft een duidelijke filosofie: energiemanagementsysteem dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik. de groenste

Nadere informatie

VIS UALS. Contact. Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0)

VIS UALS. Contact.   Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0) VIS UALS Contact +31 (0) 347 345032 +31 (0) 6 43800643 www.led-visuals.nl info@led-visuals.nl Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen VIS UALS LED VISUALS BROCHURE Duurzame LED schermen voorzien van een Ultra High

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

Hydroflow de doorbraak in waterontharding!

Hydroflow de doorbraak in waterontharding! Hydroflow de doorbraak in waterontharding! Group@dolphin-ta.com Tel. +31 (0)575-503121 Bespaar nu met technologie die wel werkt! HydroFLOW gepatenteerd waterbehandelingsysteem is een grote doorbraak op

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Cursus aanbod Invacare Academy

Cursus aanbod Invacare Academy Cursus aanbod Invacare Academy Dealer adviseurs & monteurs CARE PRODUCTEN 1 Dealer adviseurs & monteurs - CARE PRODUCTEN Welkom bij de Invacare Academy 3 I Training: Aquatec Ocean sanitaire producten 4

Nadere informatie

Onze stad thuis WINKELEN ETEN BESTELLEN BOODSCHAPPEN. Schoenen, sieraden, boeken, kleding, speelgoed, witgoed, meubelen en nog veel meer!

Onze stad thuis WINKELEN ETEN BESTELLEN BOODSCHAPPEN. Schoenen, sieraden, boeken, kleding, speelgoed, witgoed, meubelen en nog veel meer! WINKELEN Schoenen, sieraden, boeken, kleding, speelgoed, witgoed, meubelen en nog veel meer! ETEN BESTELLEN Kant- en klaarmaaltijden, warme gerechten, verse vis, fruit en groenten! Uit de eigen regio!

Nadere informatie

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176 170 9 SERVICES Benelux l 172 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173 Ondersteuning l 174 Reparaties l 175 Garantiesysteem l 176 Technische ondersteuning l 177 11 171 Benelux ITW Benelux vertegenwoordigt

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

thesun. Here comes

thesun. Here comes thesun. Here comes 1400 2000 2800 4000 WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST Een fraai design en eficiënte techniek. De SOLAMAGIC infraroodstraler efficiënt en comfort. EFFICIENCY IN PERFECTIE Ons verwarmingselement

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

e-cooking VERRAS UW KLANTEN MET UW VAKMANSCHAP

e-cooking VERRAS UW KLANTEN MET UW VAKMANSCHAP e-cooking VERRAS UW KLANTEN MET UW VAKMANSCHAP WAT IS DE e-cooker? De e-cooker is een apparaat waarmee u vis of vlees binnen een paar minuten gaart tot producten met een sublieme smaak. Zelf zouden we

Nadere informatie

Retail. Supermarkten. Non-food

Retail. Supermarkten. Non-food Retail Supermarkten Non-food Schone rekken en schappen, een schone vloer, hygiënische sanitaire ruimten. Prettig voor uw personeel, prettig voor uw klanten. En prettig voor u. U heeft alle belang bij een

Nadere informatie

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING.

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING. UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING LNR Globalcom profileert zich graag als uw leverancier van meetapparatuur,

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove.

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove. good life is about brightness specialisten in professionele LED oplossingen LUXIMPROVE it s all about brightness www.luximprove.com 2 LuxImprove Bright world... ...de wereld om ons heen draait om licht.

Nadere informatie

Tradinco Academy Cursus Programma

Tradinco Academy Cursus Programma Tradinco Academy Cursus Programma Calibration made simple 01/2014 page : 1 Index Inleiding The art of Calibration Kalibratie Management Kalibratie Instrumentatie Het gebruik van Instrumenten AutoCal Kalibratie

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens De nieuwe dimensie in waterfiltratie voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens Ervaar een nieuwe dimensie in waterkwaliteit definieert waterkwaliteit opnieuw: het innovatieve waterfiltersysteem,

Nadere informatie

De Koffie Consultant

De Koffie Consultant De Koffie Consultant Onafhankelijk adviesbureau voor efficiënte en verantwoorde oplossingen binnen organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening. Koffie maak de juiste keus. Bedrijven, instellingen,

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Laat uw medewerkers excelleren

Laat uw medewerkers excelleren Laat uw medewerkers excelleren LivingFacility realiseert en regisseert integraal facilitair management in grote kantooromgevingen en voor organisaties die actief zijn op meerdere locaties. Wij combineren

Nadere informatie

TIJDELIJKE HUISVESTING

TIJDELIJKE HUISVESTING TIJDELIJKE HUISVESTING SNEL, FLEXIBEL EN OP MAAT DE OPLOSSINGEN VAN DE BOER DE BOER BIEDT U TOPACCOMMODATIES: 1. ALU HAL EN JUMBO HAL: RUIMTE MET SNELHEID Bent u op zoek naar een snelle, tijdelijke oplossing

Nadere informatie

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180 174 11 SERVICES Benelux l 176 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177 Ondersteuning l 178 Reparaties l 179 Garantiesysteem l 180 Technische ondersteuning l 181 11 175 11 SERVICES Benelux ITW Benelux

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen Join us: Consumer & Shopper e-news juli 2014 Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen COLUMN DOOR CINDY VAN CAUTER Eataly is een droom voor de food liefhebber. Ik bezocht de nieuwe conceptwinkel

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen SERELIS ONE De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen ALL IN ONE Voor een gezonde en smakelijke maaltijd Lekker

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission.

Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission. Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission. Net zo veel combi-steamers als u nodig hebt. Slimme koks weten het al lang: Efficiënt

Nadere informatie

EN DIT ALLEMAAL DEZELFDE DAG IN HUIS! WINKELEN ETEN BOODSCHAPPEN: 1 WINKELMAND. WAT IS INVENLO.NL? WINKELEN ETEN BOODSCHAPPEN

EN DIT ALLEMAAL DEZELFDE DAG IN HUIS! WINKELEN ETEN BOODSCHAPPEN: 1 WINKELMAND. WAT IS INVENLO.NL? WINKELEN ETEN BOODSCHAPPEN 100% LOKAAL WAT IS INVENLO.NL? WINKELEN ETEN BOODSCHAPPEN: 1 WINKELMAND. Op InVenlo.nl vind je het uitgebreide winkel-, horeca- en versaanbod van Venlo. Onbeperkt shoppen voor de beste deals én tegelijk

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG. bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een

Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG. bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een heerlijke warme snack. Wij gebruiken Care Banqueting

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2 Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Energiezuinig door toepassing gelijkstroommotoren. Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim 83% minder energie

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens Over Schoondergang Schoondergang is totaal-leverancier voor professionele keukens: van advies, ontwerp, fabricage, begeleiding en plaatsing tot

Nadere informatie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie Zorgen! wij Ontzorgen Onze visie en missie In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat wij voor u kunnen betekenen en van welke diensten u gebruik wenst te maken Wij vertalen uw organisatie cultuur

Nadere informatie

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar Honeywell veldapparatuur Utiliteit en tuinbouw Duurzaam en betrouwbaar Regelaars Bedieningsgemak De klimaatregeling in een gebouw valt of staat met de regelaar zelf. Niet alleen moet de installateur hiermee

Nadere informatie

Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008

Nadere informatie

Parkeren beweegt ons

Parkeren beweegt ons Parkeren beweegt ons MISSIE Deskundig, betrouwbaar en betrokken; dat is P1 ten voeten uit. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers via efficiënte operationele en innovatieve oplossingen. P1 wil de ambassadeur

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie