Dinsdag 30 mei 2017: Beuningen, 15 mei 2017, Betreft: Overzicht lustrumweek 30 jarig bestaan. Beste ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dinsdag 30 mei 2017: Beuningen, 15 mei 2017, Betreft: Overzicht lustrumweek 30 jarig bestaan. Beste ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 Beuningen, 15 mei 2017, Betreft: Overzicht lustrumweek 30 jarig bestaan Beste ouders/verzorgers, De lustrumweek van de Peppel in verband met het 30 jarig bestaan van de school staat voor de deur. Over iets meer dan twee weken gaan weaan een week beginnen vol afwisselende en bijzondere activiteiten. Hoewel we u in de afgelopen maanden al regelmatig hebben geïnformeerd over inhoud en afwijkende schooltijden in deze week, ontvangt u hierbij een overzicht van alle activiteiten in de lustrumweek met de daarbij behorende afspraken. Het thema van de lustrumweek is: Vriendschap. Dinsdag 30 mei 2017: We starten de lustrumweek om 8.30 uur met een gezamenlijke activiteit op het plein. Als de kinderen op school komen verzamelen ze zich op het plein bij hun stamgroepleerkracht. Om 8.30 uur zullen we muzikaal van start gaan. Vanzelfsprekend bent u als ouder/verzorger van harte uitgenodigd om bij deze startactiviteit aanwezig te zijn. De startactiviteit zal tot ongeveer 8.50 uur duren. Daarna gaan de kinderen naar hun stamgroep. In de stamgroep gaan de kinderen een boomstamschijf bewerken. Van te voren heeft iedere stamgroep hiervoor één of meerdere technieken gekozen. Aan het eind van de activiteit worden alle boomstamschijven in een vorm neergelegd en hiervan wordt per stamgroep een foto gemaakt. De 10 stamgroepfoto s zullen op 10 canvasdoeken geprint worden, welke een plek in de school zullen krijgen. Daarna bereiden alle stamgroepen zich voor op een picknick in het Heuvepark. Voorafgaand aan de lustrumweek is in iedere stamgroep besproken hoe het klassenbudget voor de picknick besteed gaat worden. Van uur tot uur wordt deze picknick in iedere stamgroep klaargemaakt. Om uur gaan we met z n allen naar het Heuvepark.

2 Om iedere stamgroep goed herkenbaar te maken, verzoeken we alle leerlingen om op deze dag zo veel mogelijk kleding te dragen in de volgende kleuren: Duizendpoten: lichtblauw Krekels: groen Vlinders : geel IJsberen: donkerblauw Pinguïns: bruin Dolfijnen: oranje Uilen: groen Pelikanen: rood Adelaars: wit Condors: zwart Bij slecht weer zal iedere stamgroep de picknick in het eigen stamgroeplokaal houden. Om uur zijn alle groepen uit. Zoals bekend is er dus op dinsdagmiddag 30 mei voor alle kinderen geen school. Dit in verband met de musical. Op dinsdagavond 30 mei voert het team en een groot aantal (ex-)ouders de musical: PIPPI LANGKOUS EN HET VERJONGINGSDRANKJE op in de grote zaal van de Lindenberg in Nijmegen. De afgelopen maanden zijn de teamleden en ouders druk bezig geweest om de rollen en de liedjes in te studeren. De musical is een traditie van de Peppel. Vijf jaar geleden waren enkele reacties van ouders en kinderen: - Fantastisch om de leerkracht van mijn kind op een groot podium te zien spelen en zingen - Ik had geen kaartje gekocht omdat ik dacht dat het een musical van groep 8 was en mijn kind zit in de onderbouw. Had ik geweten dat de leerkrachten alle rollen spelen, dan was ik zeker gekomen. - Mijn kinderen hebben het er nog weken over gehad. Geweldig om er bij te zijn geweest Er is een voorstelling om uur en een voorstelling om uur. Duur van de voorstelling is ongeveer anderhalf uur.

3 Mocht u nog niet in het bezit van een toegangskaartje zijn, er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar! Er is een extra verkoopmoment georganiseerd op dinsdagmiddag 16 mei om uur in de aula van de school. Een toegangskaartje kost 4,- We hopen dat alle ouders en kinderen van de Peppel bij één van beide voorstellingen aanwezig zijn. Woensdag 30 mei : Zoals bekend start, in verband met de musical, de school op deze ochtend voor alle leerlingen om uur. De ochtend staat in het teken van de Vriendschapsspeurtocht in de wijk. Alle kinderen zijn verdeeld in groepjes waarin kinderen van alle bouwen zitten. Onder begeleiding van een ouder gaan zij, met behulp van een plattegrond met vriendschapssymbolen op zoek naar de aangegeven locaties. Op deze locaties hangt een kaart met een opdracht. Van de opdracht wordt door de begeleider een foto gemaakt en door geappt naar het controlecentrum. Bij een juiste uitvoering van de opdracht wordt een letter terug geappt. Welke groepjes krijgen alle letters geappt en kunnen het juiste woord samenstellen? Voor deze activiteit zijn we op zoek naar ouders (met mobiele telefoon) die een groepje willen begeleiden! Er zijn ruim 30 groepjes, dus we hebben ook ruim 30 ouders nodig! Wilt u een groepje begeleiden? Bij alle stamgroepen hangt een intekenlijst waar u uw naam op kunt (laten) schrijven. Op 30 mei wordt u dan om uur in de aula verwacht voor een korte uitleg door Bart. Om uur gaan alle groepjes op pad. Door de speurtocht is er op deze dag voor alle groepen school tot uur, dus ook voor de groepen 1 t/m 4! Donderdag 1 juni: Deze dag staat in het teken van de schoolreisjes. De kinderen van de stamgroepen 1-2 gaan op donderdag 1 juni naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. In dit park is onder andere een binnen en buitenspeeltuin, een poppentheater en de kinderen kunnen in een treintje. Bij goed weer kunnen de kinderen zelfs gebruik maken van een waterspeeltuin. Voor meer informatie, kijk op De kinderen van de groepen 1-2 worden op deze dag om 8.30 uur in de klas verwacht. De bus vertrekt om 9.15 uur vanaf school.

4 Om uur vertrekt de bus weer vanaf Het Land van Jan Klaassen richting de Peppel. De geschatte reistijd is 45 min. Zonder files e.d. zal de bus rond uur weer op school zijn. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf eten en drinken voor de dag meenemen. De kinderen van de groepen 3 t/m 4 gaan op dezelfde dag, donderdag 1 juni, naar pretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. Dit attractiepark biedt meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Enkele attracties zijn het reuzenrad, de draaiende piraat en de tuimelende theekopjes. De kinderen van de groepen 3-4 worden op deze dag om 8.30 uur in de klas verwacht. De bus vertrekt om 9.15 uur vanaf school. Om uur vertrekt de bus weer vanaf attractiepark Koningin Juliana Toren richting de Peppel. De geschatte reistijd is 50 min. Zonder files e.d. zal de bus rond uur weer op school zijn. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf eten en drinken voor de dag meenemen. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 gaan op 1 juni naar de Efteling in

5 Kaatsheuvel. Dit park hoeft geen nadere introductie. Mocht u willen zien wat er dit jaar nieuw is in de Efteling? Kijk op De kinderen van de groepen 5 t/m 8 worden op deze dag om 8.30 uur op het parkeerterrein van de Gamma in Beuningen verwacht. Daar melden ze zich bij hun stamgroepleerkracht. Om 8.45 uur vertrekt de bus richting Kaatsheuvel. Om uur vertrekt de bus weer vanaf de Efteling richting de Peppel. De geschatte reistijd is 45 min. Zonder files e.d. zal de bus rond uur (!) weer op school zijn. De kinderen vertrekken dus vanaf de Gamma en komen terug op school! Het is de bedoeling dat de kinderen zelf eten en drinken voor de dag meenemen. Gezien het feit dat het een lange dag wordt, verzoeken we iedereen om voldoende eten en drinken mee te nemen op deze dag. Het is niet de bedoeling dat de kinderen geld meenemen om in de Efteling snacks e.d. te kopen. De kinderen van de stamgroepen 5-6 zullen in de Efteling in groepjes, onder leiding van een ouder, rondlopen. De kinderen van de groepen 7-8 mogen zonder begeleiding door de Efteling, waarbij de afspraak is dat ze altijd minimaal een tweetal vormen. Dankzij de bijdrage van de Oudervereniging en de opbrengst van de sponsorloop op Koningsdag is de eigen bijdrage per kind voor alle bestemmingen 10,-. Heel veel ouders/verzorgers hebben inmiddels het bedrag van 10,- overgemaakt op REGIOBANK rekening NL85 RBRB t.a.v. OV de Peppel o.v.v. schoolreisje + voor en achternaam van het kind. Mocht u dit nog niet gedaan hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo spoedig mogelijk te doen omdat een groot aantal kosten vooraf betaald moet

6 worden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Bart zal deze gehele dag op school telefonisch bereikbaar zijn. Bij calamiteiten kan hij contact leggen met de 3 schoolreislocaties. Mochten er bussen op de terugreis zijn met meer dan een kwartier vertraging, dan zal er direct een bericht op Klasbord gezet worden, zodat de betrokken ouders / verzorgers hiermee rekening kunnen houden bij het ophalen van hun kind(eren). Vrijdag 2 juni: De laatste dag van de feestweek staat in het teken van de theatergroep Podiumscool. Zij verzorgen onder de titel Times Flies (vriendschap) workshops in alle stamgroepen. Daarnaast gaan alle stamgroepen ook zelfstandig met het thema aan de slag. De groepen 1 t/m 4 sluiten de themadag s ochtends af met een gezamenlijke presentatie, voor de groepen 5 t/m 8 is deze aan het eind van de middag. De schooltijden zijn op deze dag zoals gebruikelijk. De groepen 1 t/m 4 sluiten de lustrumweek om uur. Voor de bovenbouw is er ook s middags school. Zij sluiten de lustrumweek om uur af. Hopelijk hebben u en uw kind(eren) er zin in. Het team van de Peppel in ieder geval wel! Mocht u op dit moment nog vragen hebben, dan kunt u het beste terecht bij de stamgroepleerkracht van uw kind of bij ondergetekende. Met vriendelijke groet, Namens de lustrumcommissie en het team van de Peppel, Bart van Run.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Beuningen, 7 september Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beuningen, 7 september Beste ouder(s)/verzorger(s), Beuningen, 7 september 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit schooljaar vindt er van donderdagavond 29 september op vrijdag 30 september een slaapfestijn plaats voor al onze leerlingen. Speciaal zo vroeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do.

Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do. Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do. 2 juli Rapportgesprekken (facultatief) Vr. 3 juli Afhaalmoment

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 15 vrijdag 12 mei 2017 Beste ouders, Het bericht over mijn vertrek roept de vraag op over mijn opvolging. Daar wordt al aan gewerkt.

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

alle ouder(s), verzorger(s) van de kinderen van ons IKC schoolreisje groepen 1 t/m 8 / schoolfeest peuters op 22 juni a.s.

alle ouder(s), verzorger(s) van de kinderen van ons IKC schoolreisje groepen 1 t/m 8 / schoolfeest peuters op 22 juni a.s. Correspondentie adres: Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie: Schoolstraat 1, 6691 XP Gendt, T: 0481-421371 Locatie: Nijmeegsestraat 3, 6691 CJ Gendt, T: 0481-421298 Directeur: Betty van de Logt E: ikcdevonkenmorgen@delinge.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Agenda deze week. schoolagenda en fotoalbum. Beste ouders en kinderen,

Agenda deze week. schoolagenda en fotoalbum. Beste ouders en kinderen, Nieuwsbrief 24 maandag 8 vrijdag 12 juni Beste ouders en kinderen, Na een week voor kinderen in Wit Rusland te hebben gewerkt, ben ik maandag weer op school begonnen. Hoewel we graag 'klagen' ben ik, bij

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op!

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op! Horstnieuws, 6 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Het is maart en de overgang van winter naar lente was wel heel erg zichtbaar en voelbaar dit jaar. Zo stonden we vorige week nog te schaatsen met de hele

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht maart. Studiereis Barcelona. Project hierbij gewenst, inschrijven hiervoor verloopt via de groepsleerkracht.

Waterlelienieuws. Overzicht maart. Studiereis Barcelona. Project hierbij gewenst, inschrijven hiervoor verloopt via de groepsleerkracht. 8 maart 2019 hierbij gewenst, inschrijven hiervoor verloopt via de groepsleerkracht. Overzicht maart 8 maart Disco groep 7&8 12 maart Groepen 5 naar Maeslantkering 15 maart Stakingsdag Groepen 1/2a, 3b,

Nadere informatie

Weekbrief. 12 19 juni 2015

Weekbrief. 12 19 juni 2015 Aanwezigheid Ruud Seuren (interim/ invaldirecteur) Juni Weeknummer 25 maandag donderdag Entreetoets De leerlingen van groep 7 hebben dit jaar weer de Entreetoets gemaakt. Er zijn verschillende ouders die

Nadere informatie

Verkeer om school. Theatervoorstellingen. Agenda. 11 febr De afgelopen weken heeft een actieve verkeersgroep

Verkeer om school. Theatervoorstellingen. Agenda. 11 febr De afgelopen weken heeft een actieve verkeersgroep Agenda 13 febr Carnavalsfeest op school. 18 febr. Start Vastenactie 20 febr. Studiedag team. Kinderen zijn vrij 20 febr. Start voorjaarsvakantie t/m 27 febr. 5-6 mrt. theatervoorstelling 11 mrt. Antonieuwtje

Nadere informatie

De volgende stappen zullen in de komende maanden nog gezet gaan worden:

De volgende stappen zullen in de komende maanden nog gezet gaan worden: Beuningen, 24-11-2016 Betreft: stappen schoolkeuzeprocedure schoolverlaters Aan de ouders/verzorgers van de schoolverlaters, In deze brief willen wij u informeren over de vervolgstappen die dit schooljaar

Nadere informatie

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor Voorbeeld van programma rondom Mijn Stad, eindproduct Toeristenkrant Uitgevoerd door Summer Skool 013, contactpersoon Adrienne Verschuren, adrienne.verschuren@tprimair.nl, 06-10329605 Maandag 14 juli en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Kalender - Maandag 13 juni, 14.45 uur, Kijkmiddag Engels - Woensdag 15 juni groep Zeehond vrij - 15, 16 en 17

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

PIKOBELLO IN KLEUR. Iedere ochtend om uur springen, zingen en klappen we ons: Kleurrijk Pikobello-lied

PIKOBELLO IN KLEUR. Iedere ochtend om uur springen, zingen en klappen we ons: Kleurrijk Pikobello-lied Rhenen, juli 2014 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op BSO Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie vieren wij in kleur. Het thema is: PIKOBELLO IN

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 22 maart 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Activiteiten per groep te bekijken op AAplein: Hebt u deze week al weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29 JUNI 2018

WEEKBRIEF 29 JUNI 2018 WEEKBRIEF 29 JUNI 2018 Geachte ouders. De komende week staat in het teken van het afscheid van groep 8. Op donderdagmorgen gaan alle groepen naar de musical kijken in het Lentiz College op het Reviusplein.

Nadere informatie

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7?

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7? WEETJE WEETJE Kath. basisschool de Kringloop Breezandpad 7, 6843 JM Arnhem Tel: 026 3830651 e-mail: info@dekringloop.nl Jaargang 2015-2016 nr.40 website: www.dekringloop.nl 12-7-2016 Ouderbijdrage De penningmeester

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin april 2013 De grote rekendag! Op woensdag 17 april doet onze school weer mee aan de grote rekendag. Het thema van de 11de grote rekendag is Spelen met meten en meetkunde. De school wordt omgebouwd tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

4 september 2017 Van de directeur

4 september 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 1 4 september 2017 Van de directeur Vanmorgen zijn we het schooljaar feestelijk gestart met proosten

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015

Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015 Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015 Belangrijke data Maandag 21 september Studiedag leerlingen zijn vrij Dinsdag 22 september Studiedag leerlingen zijn vrij Woensdag 23 september Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

8 juni 2018

8 juni 2018 1397 www.clarafabriciusschool.nl 8 juni 2018 14 juni Ruilmiddag 18 juni Schoolreisje, groep 1 t/m 6 mogen om 9.00 uur op school komen 18 juni Kledinginzameling Juffen- en meesterdag Bedankt! Hierbij willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Schoolbericht 13. Donderdag 28 mrt t/m donderdag 11 april Schoolplein: Hulp gevraagd. Don 28 maart BLOC VLOC

Schoolbericht 13. Donderdag 28 mrt t/m donderdag 11 april Schoolplein: Hulp gevraagd. Don 28 maart BLOC VLOC Schoolbericht 13 Donderdag 28 mrt t/m donderdag 11 april 2019 Don 28 maart BLOC VLOC Enkele data: 29 maart Viering Bloc groep 2 Biebbus Vloc 2 en 3 april Schoolfotograaf Bloc 4 april Schoolfotograaf Vloc

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 20 mei 2015 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Tel: 053 431 43 01 Locatie Veldkamp Tel: 053 436 14 44 Administratie t.vorgers@skoe.nl Kalender: Wilt u wijzigingen en/of

Nadere informatie

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen. Aan de ouder(s) of verzorger(s) van leerlingen uit het derde leerjaar Krommenie, 21 januari 2016 Betreft: meerdaagse schoolreis Londen, 19 t/m 23 september 2016 Kenmerk: FdK/jb/16-024 Geachte mevrouw,

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Maandag 14 maart 2016. 2BK3 (24ll) Mentor: Roos. 2BKS (20ll) Mentor: de Jong. Briefing mentoren / docenten / begeleiders lokaal 4c

Maandag 14 maart 2016. 2BK3 (24ll) Mentor: Roos. 2BKS (20ll) Mentor: de Jong. Briefing mentoren / docenten / begeleiders lokaal 4c Maandag 14 maart 2016, Boot van den Peters Peters 11:45 Vertrek 13:45 Vertrek 12:30 Aankomst 14:30 Aankomst 14:00 Einde 16:00 Einde 14:00 Vertrek 16:00 Vertrek 14:45 Aankomst 16:45 Aankomst van Peters

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Het is al bijna zover, dinsdag 11 september gaan de groepen 3 t/m 7 op schoolreis naar Duinrell!

Het is al bijna zover, dinsdag 11 september gaan de groepen 3 t/m 7 op schoolreis naar Duinrell! I n f o r m a t i e a v o n d e n We zijn blij dat de informatieavonden weer goed werden bezocht. U heeft kennis kunnen maken met de leerkrachten en waar nodig alle nieuwe informatie ontvangen. Heeft u

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Week 22. Muzikale groeten, Jos, Henk, Bas en Onno Bestuur van de Muziekmolen (daar zit Muziek in)

Week 22. Muzikale groeten, Jos, Henk, Bas en Onno Bestuur van de Muziekmolen (daar zit Muziek in) Week 22 Muzikale feestavond!! Afgelopen maandag organiseerde de Muziekmolen, samen met de Wereldmuziekschool en de Molenwiek, een feestelijke avond voor de ouders en kinderen van de Middenbouw en Bovenbouw.

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

AGENDA nr. 3 NIEUWS. Fotograaf Bezoek en Excursie groep 7/8 Kinderboekenweek Kerstmusical Voorlichting Mercy ships Bezoek en excursies groep 5/6

AGENDA nr. 3 NIEUWS. Fotograaf Bezoek en Excursie groep 7/8 Kinderboekenweek Kerstmusical Voorlichting Mercy ships Bezoek en excursies groep 5/6 AGENDA nr. 3 Maandag 5 okt. Start Kinderboekenweek Groep 5/6 excursie proefjes in Schoonhoven Woensdag 7 okt. Schoolfotograaf Maandag 12 okt. Voorlichting Mercy ships Groep 5/6 bezoek Liezeborgh Donderdag

Nadere informatie

GROEPSINDELING

GROEPSINDELING Nummer 10.15 20 april 2017 Sint Trudo Info Pagina KALENDER 1 GROEPSINDELING 2017-2018 1 AFSCHEID MENEER JAN 2 KONINGSDAG 3 STUDIEDAGEN 3 CITO-TOETS GROEP 8 3 VERKEERSSITUATIE 4 VERZOEK TOT BETALING SCHOOLREIS

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016 25 augustus 2016 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Week 1 zit er al weer op. Na 6 weken vakantie zijn alle kinderen en de juffen er weer klaar voor om heel veel te gaan leren dit jaar. De afgelopen dagen hebben

Nadere informatie

Protocol Schoolreizen IKC het b Schoolreizen

Protocol Schoolreizen IKC het b Schoolreizen Protocol Schoolreizen IKC het b Schoolreizen ken 1 Naam IKC Het baken Datum Mei 2019 Opgesteld door Suzanne Hofstra & Jantina Nieuwhuis Inhoud 1. Inleiding 2. Algemene informatie 3. Ouder- hulp en -betrokkenheid

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 BELANGRIJKE DATA Informatieavond Informatie avond Bibliotheek bezoek Kleuter giga kangaroedag Schoolkamp groep6/7/8 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep 3/4/5

Nadere informatie