Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do."

Transcriptie

1 Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do. 2 juli Rapportgesprekken (facultatief) Vr. 3 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest u. Ma. 6 juli Start jubileumweek Ma. 6 juli Schoolreis Gr. 1 t/m 7 Di. 7 juli Afscheidsmusical gr. 8 Gr. 1 t/m 7 Di. 7 juli Kinderen krijgen hun rapport mee Gr. 1 t/m 8 Di. 7 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest u. Di. 7 juli Afscheidsavond gr. 8 Gr. 8 Wo. 8 juli Vossenjacht Gr. Do. 9 juli Schoolfeest workshops les tot u. Gr. 1 t/m 8 Do. 9 juli Schoolfeest de uitvoering u. Do. 9 juli Schoolreünie u. Vr. 10 juli Laatste schooldag les tot u. Gr. 2 t/m 7 Zomervakantie van 13 juli t/m 21 augustus Kennismakingsmiddag Donderdag 2 juli van tot u. maken de kinderen kennis met hun nieuwe juf of meester en evt. nieuwe klasgenootjes. Van tot u. gaan de kinderen weer naar hun eigen leerkracht. Alle kinderen die na de zomervakantie op De Bataaf komen, zijn ook uitgenodigd voor deze middag.

2 De Bataaf (al 10 jaar) in het nieuws Van 6 tot en met 9 juli is het feest op De Bataaf. De laatste week voor de zomervakantie vieren we dat onze school al weer 10 jaar bestaat! In 2005 dachten we dat we hooguit 3 jaar in de schoolwoningen zouden lesgeven. Nu, 10 jaar later, is er eindelijk zicht op nieuwbouw van een Kindcentrum, waarin De Bataaf met andere partners in 2017 zich gaat huisvesten. In de afgelopen 10 jaar hebben we altijd kunnen rekenen op veel hulp van enthousiaste ouders. Ouders die de handen uit de mouwen steken, ouders die meedenken en ouders die zelfs (een gedeelte van) de organisatie van activiteiten overnemen. Ook bij de organisatie van de feestweek hebben de leerkrachten veel hulp gekregen van de leden van de ouderraad. Samen zijn zij het afgelopen jaar druk geweest om een en ander voor te bereiden. We hopen dat al hun inzet zorgt voor een geweldige week voor de kinderen. Met de feestweek sluiten we de eerste 10 jaar van De Bataaf af. In de feestweek bruist het op school van allerlei activiteiten. In deze speciale jubileumuitgave van het informatieblad leest u hier meer over. We bieden de kinderen een fantastisch en gevarieerd programma aan. U als ouder willen we ook bedanken en mee laten genieten van ons jubileum. Op donderdag 9 juli bent u van harte uitgenodigd van u. Ik hoop u dan te begroeten. Vriendelijke groeten, Paul Beumer

3 Schoolreis We starten de jubileumweek met de schoolreis op maandag 6 juli. We gaan met alle kinderen van groep 1 t/m 7 naar één locatie: Toverland!! In het Land van Toos (indoor) zijn meer dan tien overdekte attracties. In de Magic Forest (indoor) zijn touwbruggen en avontuurlijke attracties voor jong en oud. De Magische Vallei is een compleet nieuw themagebied met zeven nieuwe attracties en een betoverende fonteinenshow. Er is een verdraaid magische achtbaan Dwervelwind en een wildwaterexpeditie op de Djengu River. Bovendien zijn de bijzondere bewoners van de vallei, de Dwervels, te ontmoeten Onderstaande mededelingen gelden voor alle kinderen: Bus aanwezig op school: 8.30 u. Vertrek vanaf school: 8.45 u. Vertrek richting De Bataaf: u. Aankomst op De Bataaf: u. De kinderen moeten zelf een tussendoortje, een lunchpakketje en voldoende drinken meenemen. Ook de begeleiders moeten zelf zorgen voor eten en drinken. Wanneer de temperatuur buiten boven de 30 graden komt deze dag, nemen we vanuit school voldoende ranja en bekers extra mee. De kinderen dragen deze dag een groen t-shirt van school. Deze wordt s ochtends uitgedeeld. Groep 8 heeft die dag de generale repetitie van hun musical.

4 Afscheidsmusical groep 8 Een reisgezelschap vliegt in acht dagen de wereld rond. Van de ene toeristische bezienswaardigheid naar de andere: De toren van Pisa, de Chinese Muur, het strand van Curacao, het Carnaval in Rio en naar een wildpark in Kenia. Maar in Kenia loopt het anders dan gedacht Overdag kijken en luisteren de kinderen naar de afscheidsmusical. s Avonds voeren de kinderen van groep 8 de musical voor hun ouders en leerkrachten op. Vossenjacht Op woensdag 8 juli gaan alle kinderen onder begeleiding op jacht in de wijk! Doel van de vossenjacht is om in de wijk vossen te vinden, en van die vossen een teken te bemachtigen. Wie uiteindelijk de meeste vossen heeft weten te vinden en het raadsel kan onthullen is winnaar. De vossen (verklede begeleiders) hebben zich binnen het thema feest vermomd. De schooltijden zijn als op een gewone woensdag, maar de kinderen hoeven geen eten/drinken mee. Er wordt rekening gehouden met allergieën. Zorgt u die dag voor goede wandelschoenen voor uw kind? We zullen een groot deel van de ochtend buiten zijn. Bij warm weer is insmeren of een petje nuttig. Om de jubileumweek leuk af te sluiten zijn er op deze dag verschillende workshops gepland. De dag start in de klas om daarna om 9.30 u. met de workshops in circuitvorm te beginnen. Hierbij kunt u voor de groepen 1 t/m 4 o.a. denken aan acrobatiek en een springkussen. Voor deze activiteiten is het verstandig dat de kinderen makkelijke zittende kleding aantrekken. Voor de groepen 5 t/m 8 zal er o.a. een djembe workshop gegeven worden en is er ook een springkussen.

5 Tijd Activiteit Bijzonderheden uur Start in de klas uur Circuit Kinderen nemen eigen tussendoortje mee uur Lunchen op school Kinderen nemen eigen lunchpakket mee uur Vervolg circuit uur Gezamenlijk ijs eten en onthulling van het cadeau voor de school uur Naar huis Alles wat de leerlingen tijdens de workshop hebben geleerd, zullen ze tonen in de voorstelling aan het begin van het avondprogramma. Vanaf uur Generale repetitie voor kinderen van groep 5 t/m 8 (djembe) Iedere leerling zorgt voor zijn eigen kleur shirt. Groep 5: rood Groep 6: geel Groep 7: groen Groep 8: zwart Vanaf Start avondprogramma met optredens van de leerlingen Reünie oud-leerlingen Op donderdag 9 juli organiseert De Bataaf in het kader van het 10-jarig jubileum een reünie. Alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten zijn uitgenodigd om van tot uur dit heuglijke feit gezamenlijk te vieren onder het genot van een hapje, drankje en live muziek.

6 Schoolfeest de uitvoering Donderdagavond is van uur uur de afsluiting van de feestweek. Tussen uur en uur worden er door de kinderen twee voorstellingen gegeven. Van uur uur komt de Tielse band Double D Debby spelen, dus voetjes van de vloer. Bij deze feestavond hoort natuurlijk ook een hapje o.a. friet en poffertjes en een drankje. Met een bonnenboekje, die u kosteloos op onderstaande tijden kan ophalen, betaalt u bij de kraampjes. Afhaalmomenten voor het bonnenboekje: Woensdag 1 juli van uur uur Vrijdag 3 juli van uur uur Dinsdag 7 juli van uur uur Schoollied (ter ere van ons 10 jarig bestaan) We hebben er 10 jaar over gedaan om een schoollied te schrijven. De afgelopen weken zijn de kinderen het lied aan het oefenen in hun groep. Wat zal dat straks prachtig klinken als we met z n allen het schoollied laten horen. Hieronder leest u de tekst. Voor groot en klein is De Bataaf de school waar je moet wezen Je kunt er spelen, rekenen en veilig leren lezen Het is een hele fijne school, iedereen die hoort erbij We werken er veel samen, dat is goed voor jou en mij Het logo van de school is een Bataaf die vrolijk lacht Je mag hier echt jezelf zijn van kleuter tot groep acht Het is hier heel gezellig en we voelen ons oké De meesters en de juffen die helpen ons daarin mee Op De Bataaf in Passewaaij is elk kind uniek De één is goed in tekenen, de ander in muziek Misschien houd je van sporten of ben je knap in taal Het maakt niet uit wat het dan is, hier kan het allemaal Het bonnenboekje kunt u in het lokaal van groep 7 bij meneer Steven ophalen. Het schoolreisje, de sponsorloop, de sportdag, voetbal, korfbal We vieren alle feesten met z n allen in de hal Zoek je soms naar een plekje om te leren met plezier? Kom er dan bij, op De Bataaf, het is geweldig hier!

7

8 Denkt u aan het uitlenen van de sta-tafels? Voorzien uw tafel van uw naam en neem contact op met meneer Steven.

Di. 31 mei Groep 8 ivm kampvoorbereiding les tot u. Wo. 1 juni Schoolkamp Gr. 8 Do. 2 juni Schoolkamp Gr. 8 Vr. 3 juni Schoolkamp Gr. 8 Ma.

Di. 31 mei Groep 8 ivm kampvoorbereiding les tot u. Wo. 1 juni Schoolkamp Gr. 8 Do. 2 juni Schoolkamp Gr. 8 Vr. 3 juni Schoolkamp Gr. 8 Ma. 10 Di. 31 mei Groep 8 ivm kampvoorbereiding les tot 12.00 u. Wo. 1 juni Schoolkamp Gr. 8 Do. 2 juni Schoolkamp Gr. 8 Vr. 3 juni Schoolkamp Gr. 8 Ma. 6 juni Start avondvierdaagse Di. 7 juni Verjaardag juffen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Weekbrief. 12 19 juni 2015

Weekbrief. 12 19 juni 2015 Aanwezigheid Ruud Seuren (interim/ invaldirecteur) Juni Weeknummer 25 maandag donderdag Entreetoets De leerlingen van groep 7 hebben dit jaar weer de Entreetoets gemaakt. Er zijn verschillende ouders die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij!

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! 13 november 2015 Agenda Weekend Ma 16 Lootjes trekken, groepen 5 t/m 8. Di 17 Wo 18 Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! Do 19 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs door Hennie Weeber. Start

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Kringgesprek. Vandaag ( donderdag 31 januari ) heeft de onderwijsinspecteur een bezoek gebracht

Kringgesprek. Vandaag ( donderdag 31 januari ) heeft de onderwijsinspecteur een bezoek gebracht Kringgesprek Beste ouders, Nummer 8 2012-2013 2013 Vandaag ( donderdag 31 januari ) heeft de onderwijsinspecteur een bezoek gebracht aan onze school. Het doel van dit bezoek was gericht op de controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief 18 31 mei 2016 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje Afgelopen vrijdag zijn de kinderen van de groepen 1-2-3 op schoolreisje geweest naar Megapret in Lievelde. Het was één groot feest! U kunt de

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 In dit blaadje: VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 DIGITAAL KNUTSELEN VOOR VADERDAG BIJ CODERDOJO ROOSENDAAL 3

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Op uitnodiging van de leerkracht Schoolkamp groep 8 Kleine Belties, Hardenberg Zorg voor een goede fiets.

Op uitnodiging van de leerkracht Schoolkamp groep 8 Kleine Belties, Hardenberg Zorg voor een goede fiets. Nieuwsbrief nummer 9 14 mei 2014 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21 Trefwoord Week 24; 8 t/m 12 juni Is het overgekomen? ( onderbouw ) Bijbelverhalen: Paulus in de gevangenis (Handelingen 16, 16-40); Paulus geneest een man (Handelingen 14, 8-10). Paulus is geraakt door

Nadere informatie

Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013

Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013 Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013 Agenda: Wo 15-05 Extra sportdag groep 5 t/m 8 Brede school tot 13.15 uur!! Ma en di 20-05 en 21-05 Vrij i.v.m. Pinksteren Vr 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 6 Wo 29-05

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013 Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Woensdag 5 juni Kleuterfeest voor de groepen 1 en 2. Vrijdag 14 juni Studiedag Alle kinderen zijn vrij Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Agenda deze week. schoolagenda en fotoalbum. Beste ouders en kinderen,

Agenda deze week. schoolagenda en fotoalbum. Beste ouders en kinderen, Nieuwsbrief 24 maandag 8 vrijdag 12 juni Beste ouders en kinderen, Na een week voor kinderen in Wit Rusland te hebben gewerkt, ben ik maandag weer op school begonnen. Hoewel we graag 'klagen' ben ik, bij

Nadere informatie

Kalender. Ga voor gezond

Kalender. Ga voor gezond Kalender 27 mei Schoolfotograaf Gr. 1 t/m 8 28 en 29 mei Peanutbaltoernooi Gr. 8 8 t/m 10 juni Schoolkamp Gr. 6 10 t/m 12 juni Schoolkamp Gr. 7 15 t/m 18 juni Jubileumweek Gr. 1 t/m 8 19 juni Vrij Gr.

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Op 24 april gezelligheid tijdens de koningsspelen het Boomblad Informatieblad voor de ouders Veel plezier! Goede doel Elke klas heeft d.m.v. een presentatie van Ton en Lia kennis kunnen maken met de Luziraschool

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus Nieuwsbrief 2018-04-13 Samenwijs Willibrordus Een hele fijne verjaardag, met pakjes en slingers en heel veel felicitaties. Groep 1 en 2 Op dinsdag 22 mei a.s. viert juf. Jolanda haar 25-jarig jubileum

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Locatie de Boomgaard, Nummer 9, Jaargang 2

Locatie de Boomgaard, Nummer 9, Jaargang 2 Wees proactief Je leven is het resultaat van je eigen beslissingen, niet van de omstandigheden. INFOBULLETIN JUNI 2014 Locatie de Boomgaard, Nummer 9, Jaargang 2 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie