KALENDERNIEUWS MAART 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KALENDERNIEUWS MAART 2017."

Transcriptie

1

2

3 KALENDERNIEUWS MAART ma 6 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Fruitdag. SVS-activiteit : Dans voor het 1 ste en 2 de leerjaar in de sporthal van de Broederscholen in de Dalstraat u : Slotmoment met Guus en Trompie voor de 3 de kleuterklas en hun ouders. 16u : Personeelsvergadering voor de leerkrachten : er is vandaag dus geen studie! Zwemmen voor de 2 de kleuterklas u : de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar, die dat willen, kunnen een bezoek brengen aan de paddenoverzet te Temse. (afhankelijk van het weer kan dit ook nog verzet worden naar vrijdag 24 maart) Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de leerjaar. Vm : de 3 de kleuterklas brengt een bezoek aan de Baobab-klas. 20u : vergadering oudercomité. Fruitdag. 9u : Kamishibai voor de peuters in hun klas. 11u : Kamishibai voor de 1 ste kleuterklas in hun klas. 14u : Jeugdboekenmaandspel voor het 3 de lj. in de bibliotheek. Bednet pyjamadag. (info volgt nog) zwemmen voor de peuterklas. Vm : Medisch schooltoezicht voor 15 kls van de 2 de kleuterklas. 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Nm : Overbruggingsactiviteit voor de 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar rond schrijfmotoriek. Driegaaienkwis van het oudercomité. (info : zie pag. 7) ma 20 20u : ouderavond 1 ste Communie in Broederschool Nieuwstraat.

4 wo 22 Fruitdag. 9.45u : startmoment rond wereldwaterdag. Tussen 20 en 24 maart zal het 5 de leerjaar en de MOSbrigade deelnemen aan de zwerfvuilactie 800jaar Sint-Niklaas, georganiseerd door de milieuraad van Sint-Niklaas za 25 Werkdag in onze schooltuin : 9u tot 16u We hebben helpende handen nodig om het muurtje aan de wadi te metselen, de ondergrond van de wadi verder af te werken, stenen en paletten te verhuizen, Wie ons daarbij wil helpen is welkom! Je hoeft geen hele dag te komen ;o) Stuur gerust een mailtje naar aut@broeders.be. Alvast bedankt! ma 27 Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 5 de leerjaar. di 28 wo 29 vr 31 vanaf 16u : Oudercontacten voor de peuter-, 1 ste kleuter- en 2 de kleuterklas en het 6 de leerjaar. (uitnodiging volgt) Vastentocht in het kader van wereldwaterdag (22 maart). GEEN fruitdag!!! Vm : Medisch schooltoezicht voor 14 kls van de 2 de kleuterklas u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Spelletjesnamiddag voor 2 de en 3 de kleuterklas. Nm : American Games voor het 5 de lj. in Waasmunster. Rapport 5 voor de lagere school. NOTEER ALVAST VOLGENDE DATA VOOR APRIL 2017! ma 3 zo 16 ma 17 vr 28 start van de paasvakantie, die duurt tot en met maandag 17 april. Pasen Paasmaandag : GEEN SCHOOL! Feestelijke opening van onze schooltuin.

5 FAMILIENIEUWS. Op 30 januari overleed Leo Smet, grootvader van Lobke Smet (3 de lj.) en vader van Kris Smet (leerkracht kleuterschool) en Liesl Maes (leerkracht 6 de lj.). Onze innige deelneming! Op 30 januari is Floris geboren, een broertje voor Leonel Thant (peuterklas). Op 15 februari is Flor geboren, een broertje voor Achiel (peuterklas) en Loeke Antonis (2 de kleuterklas). Proficiat!

6 SPORT OP SCHOOL Tussen 4 vuren. Op woensdagnamiddag 15 februari stond Tussen 4 vuren op het programma voor de jongens en meisjes van het 3 de en 4 de leerjaar. Tussen 4 vuren is een spannend spel waarbij winst of verlies vaak beslist wordt tijdens de laatste minuten van het spel. Steeds geconcentreerd zijn, strijdvaardig blijven tot de laatste seconde en een goede samenwerking zijn dan ook heel belangrijk tijdens het spel. Maar liefst 41 enthousiaste kinderen schreven zich in. Tijdens de middag en tijdens de turnles werd er meermaals geoefend. Zo waren de kinderen klaar om de hun wedstrijden te spelen tegen de vele ingeschreven scholen. We namen deel met 4 ploegen : meisjes 3 de leerjaar, jongens 3 de leerjaar, meisjes 4 de leerjaar en jongens 4 de leerjaar. Hop, hop, hop, Driegaaien aan de top! werd luidkeels geroepen om elkaar aan te moedigen. En jawel, het was Driegaaien aan de top. Met één keer een 3 de plaats en drie keer een 1 ste plaats waren we de winnende school van het tornooi. Maxime, Saar, Saliha Nur, Loïs, Zehra, Oona, Lobke, Fran, Emine en Lotte wonnen 4 keer op rij en behaalden daarmee uiteraard de 1ste plaats in de reeks meisjes 3 de leerjaar. Een topprestatie!

7 Kobe, Michiel, Lander, Kobe, Furkan, Abdülkerim, Mohamed, Youssef, Kylian en Ömer Efe behaalden 3 overwinningen en moesten 2 keer het onderspit delven. Zo behaalden ze een mooie 3 de plaats in de reeks jongens 3 de leerjaar. Proficiat! Kyona, Wenke, Alev, Lies, Kato, Hanne, Tess, Leonora, Saar, Sura en Fidan wonnen 3 keer en speelden 1 keer gelijk. De 1 ste plaats was het gevolg in de reeks meisjes 4 de leerjaar. Om trots op te zijn!

8 Karsten, Lukas, Kasper, Joren, Willem, Warre, Jorre, Christian, Kobe en Lander wonnen 4 keer met overtuigende cijfers en speelden 1 keer gelijk in de reeks jongens 4 de leerjaar. Waaaaw! Het was een spannende, leuke, succesvolle namiddag. De sfeer was prima en de sportiviteit was top. Bedankt jongens en meisjes!

9

10 Een zelfgeschreven verhaaltje

11

12 MOS-nieuws! De grote vogeltelweek voor scholen. Van maandag 23 tot 27 januari telden wij de vogels op onze speelplaats! De weken ervoor gingen heel wat klassen aan de slag : voer maken en ophangen zodat de vogels makkelijker de weg naar onze speelplaats vonden. En dan konden we tellen We zagen :7 Kauwen, 7 Merels, 4 Houtduiven, 3 Turkse Tortels, 3 Eksters, 2 Heggenmussen, 2 Stadsduiven, 1 Huismus, 1 Vink en 1 Meeuw. Ondertussen kregen we van Natuurpunt het grote rapport met de telresultaten van 2017! Het volledige vogelrapport kan je vinden op Wij geven jullie alvast een aantal zaken door

13

14 LEERKRACHT IN DE KIJKER! (door de reporters van het 5 e leerjaar) Veel kinderen van onze school kennen juf Nele. Ze zit op Odisee Hogeschool en studeert om juf te worden. Ze zit in haar laatste jaar en komt stage doen in onze school. Juf Nele kwam ook al in onze klas helpen. Irem, Isil en Emine wilden haar nog beter leren kennen. Irem: In welke klassen van onze school moet je stage doen? Ik heb al stage gedaan in het eerste leerjaar. Dat was in het begin van het schooljaar. Binnenkort ga ik in het zesde leerjaar stage doen. Isil: Je bent ook de schoolassistent. Wat moet je dan zoal doen op onze school? Goh, dat houdt allerlei dingen in. Als er een leerkracht ziek is, moet ik die gaan vervangen. Of als een leerkracht naar een vergadering moet, kan ik de lessen in de klas geven. Als een klas extra hulp nodig heeft, ga ik helpen. Zoals het woord het zegt, ik ben de assistent van de school. Ik help waar ze mij nodig hebben. Emine: Waarom wil je leerkracht worden? Omdat ik heel erg graag met kinderen werk. Ik vind het tof dat je ze dingen kan bijleren en hen kan helpen. Emine juf Nele Irem Isil

15 Irem: Als je zou kunnen kiezen, in welk leerjaar zou je dan willen lesgeven? Dat vind ik een moeilijke vraag want ik vind dat elk leerjaar wel iets leuk heeft. Maar als ik zou mogen kiezen, zou ik toch het eerste leerjaar kiezen. Isil: Wat zijn je hobby s? Mijn hobby s zijn scouts en lopen. Dat lopen is nu wel wat verminderd want ik moet mezelf wat verplichten om toch te gaan joggen. Emine: Welke 3 karaktereigenschappen typeren je? Ik ben avontuurlijk, vrolijk en geduldig. Irem: Wat is je favoriete maaltijd? Ik eet graag Italiaanse maaltijden: pasta s eet ik super graag en ik hou ook van pizza s. Isil: Wat is je droombestemming voor een vakantie? Ik zou super graag eens met een zeilboot langs de Griekse eilanden varen. Dat lijkt me echt een fijne ervaring! Emine: Tot slot. Vul aan. Broeders Driegaaien is Een heel gezellige, leuke school waar een toffe sfeer hangt, waar er vriendelijke leerkrachten en toffe leerlingen zijn. Bedankt voor het interview!

16 DE SPEELHOEK. Kleuters.

17 Lagere school.

18

19

20 Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. We zien de zon al wat meer ( ondanks de koude temperaturen) en

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het eerste deel van het tweede trimester zit er op. De eerste zonnestralen hebben voor extra vitamine D gezorgd. Het verlangen naar de

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. do 1 vr 2 vr 2 za 3 zo 4 ma 5 di 6 wo 7 vr 9 Instapdag voor ingeschreven peuters. 16u : Personeelsvergadering : er is vandaag dus geen studie! Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas.

Nadere informatie

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar.

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar. VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, De afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Het vijfde leerjaar ging naar de

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar!

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar! VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Kerstmis staat alweer voor de deur. Gezelligheid troef. De boom, de lichtjes, de muziek en de gezelligheid geven een sfeer van verbondenheid en samenhorigheid. Goud,

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018.

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. ma 3 do 6 vr 7 Het nieuwe schooljaar is gestart. De schoolfotograaf komt langs! Om 20 uur klassikale infoavond in de kleuterschool. 13.30u : de jarigen van juli en augustus

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school.

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Hier zijn we weer om de laatste maand van 2017 in te luiden. Samen met Sinterklaas komen misschien ook de eerste sneeuwvlokjes op onze daken

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017. wo 1 Instapdag voor ingeschreven peuters. Fruitdag. do 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken deze

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2015 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw

Nadere informatie

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden.

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september stapten 83 paar kleine voetjes, gevolgd door 140 paar grotere voeten op de tonen van de Radetzky march onze schoolpoort binnen.

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2017.

KALENDERNIEUWS MEI 2017. KALENDERNIEUWS MEI 2017. ma 1 di 2 wo 3 Feest van de arbeid : GEEN SCHOOL! Fietsvaardigheidstraining Meester op de fiets voor het 3 de, 4 de en 6 de leerjaar op de speelplaats van de school. Fruitdag.

Nadere informatie

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten,

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, De start van de lente, de intrede van het zomeruur, de eerste zonnestralen mét maartse buien en aprilse grillen, alles doet ons eraan herinneren dat

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september was het zover. De start van het nieuwe schooljaar. 85 kleuters en 137 leerlingen kwamen de schoolpoort binnen, op de rode

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt 2019 in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen: we kregen Sinterklaas met zijn bouwpieten

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste leerlingen en ouders Het is weer zover : een nieuw schooljaar een nieuwe start. Na 8 weken vakantie gaan we weer van start. Voor sommigen is dit een blij weerzien met vertrouwde

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart.

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart. VOORWOORD Dit jaar opent zich als een oog in de ochtendzon een bloem die naar het licht buigt een streling vol verlangen Dit jaar schrijft zich als niet eerder gevangen woorden niet eerder gedichte gedachten

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2016.

KALENDERNIEUWS MEI 2016. KALENDERNIEUWS MEI 2016. zo 1 ma 2 wo 4 do 5 vr 6 zo 8 ma 9 di 10 do 12 vr 13 zo 15 Feest van de arbeid. 20u : infoavond bosklassen. Nm : SVS-activiteit : Atletiek voor het 3 de en 4 de lj. op De Ster

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, December zit er weer bijna op. De Sint is alweer terug naar Spanje, de kerstman komt zijn pakjes uitdelen en binnenkort kunnen we weer klinken op een

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017.

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. wo 1 do 2 ma 6 di 7 wo 8 vr 10 za 11 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 Feest van Allerheiligen. Allerzielen. Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters.

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. ma 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken pannenkoeken! Instapdag voor ingeschreven peuters. 14u :

Nadere informatie

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst Beste schoolvriend Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst De tekst op de pagina hiernaast is de kern van onze boodschap. Met dit charter willen

Nadere informatie

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting De laatste dagen en de laatste vragen van het geleden jaar staan voor de deur, de bomen kouder en de dromen ouder maar de verwachting nog vol gloed en kleur want wij geloven: het licht van boven is niet

Nadere informatie

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium.

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, De eerste maand zit er al weer op. 82 kleuters en 133 lagere schoolkinderen stapten op 1 september onze schoolpoort binnen. Ondertussen heeft

Nadere informatie

er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid

er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid het duffe snoer dat je bindt aan het monotone springt kapot je vat een pint je vat er twee, drie, vier

Nadere informatie

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest)

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest) Binnenste buiten In het donkerste van de dagen gaat de woonkamer binnenste buiten. De rolluiken blijven omhoog, De gordijnen open en voor het raam de lichtjes van de kerst, lichtjes naar buiten, tot in

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Wanneer je dit Gaaiken in handen krijgt, zit één vierde van het schooljaar er al bijna op. Ja, wat vliegt de tijd toch vooruit! We hebben

Nadere informatie

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven.

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven. De voorbije maand april hebben we al eventjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen. En ook nu weer waren er tal van activiteiten die van onze school zo een bijzondere school maken. Bloemetjes werden

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. Af en toe krijgen we al wat meer zon te zien, wat ons allemaal deugd doet. Op vrijdag 13 februari hadden

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt het nieuwe jaar in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen : we kregen Sinterklaas met maar

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2018 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw komen

Nadere informatie

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle VOORWOORD Op 1 september stapten 74 kleuters en 130 leerlingen onze schoolpoort binnen. Eerst een beetje aarzelend en zeker ook wat zenuwachtig. Maar ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje hier

Nadere informatie

Woordje van de directeur.

Woordje van de directeur. Woordje van de directeur. Beste schoolvriend Novembermaand De periode bij uitstek om onze lieve doden te gedenken, om te verwijlen bij wat was en is, met pijn en dankbaarheid, om te koesteren wat dierbaar

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

VOORWOORD. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, VOORWOORD Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, De eerste maand van 2019 zit er op. De eerste kleine sneeuwvlokken hebben hun weg gevonden naar Sint-Niklaas. Op de laatste dag van deze maand, 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De maand september loopt op zijn einde. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug naar de voorbije maand, maar we kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Mag ik jullie tot slot veel leesplezier en een fijne en zonnige paasvakantie toewensen. We zien jullie graag terug op maandag 11 april.

Mag ik jullie tot slot veel leesplezier en een fijne en zonnige paasvakantie toewensen. We zien jullie graag terug op maandag 11 april. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, t Gaaiken voor april is er weer! De lente is officieel begonnen, de paasklokken komen er aan, de grote dag voor onze vormelingen nadert en er wachten ons 2 weken

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.5 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? Denk niet wit. Denk niet zwart. Denk niet zwart-wit

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. LENTE Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen naar H. De Coninck Beste schoolvriend De voorbije maand april hebben we kunnen genieten van heerlijk

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur Volkslaan 27 8930 Menen - 056/513578 10 februari 2012 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart - april

Nieuwsbrief Maart - april Nieuwsbrief Maart - april Zeg haasje, zeg haasje, wat doe jij in het bos? Ik verf daar al mijn eitjes en droog ze op het mos! Ik kleur ze zo prachtig met rood, geel en blauw. Want het is bijna paasfeest,

Nadere informatie

Wisselbeker voetbal en estafette 1 e, 2 e lj. - Sportdag IBO Oudercontact 2KM-2KC - Naschoolse sport 5 e lj.

Wisselbeker voetbal en estafette 1 e, 2 e lj. - Sportdag IBO Oudercontact 2KM-2KC - Naschoolse sport 5 e lj. MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 Za Eerste communie 2 Zo 3 M Lichtenauweek 6H - Instap kleuters - Schoolreis 1 e en 2 e lj. 4 D Schoolreis 2KM-2KC - Oudercontact

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS JUNI 2018.

KALENDERNIEUWS JUNI 2018. KALENDERNIEUWS JUNI 2018. vr 1 ma 4 di 5 wo 6 vr 8 zo 10 di 12 Zwemmen voor de 2 de kleuterklas. Rapport voor de lagere school. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de lj. Vertelvoormiddag voor

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Mini-schooltreintje. november 2014

Mini-schooltreintje. november 2014 Mini-schooltreintje november 2014 Beste, Aan het begin van iedere maand verschijnt het minischooltreintje. Hierin vindt u een aantal algemene inlichtingen en belangrijke informatie van activiteiten voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Activiteitenplanning Maart 2018

Activiteitenplanning Maart 2018 Activiteitenplanning Maart 2018 Do 1 Jeugdboekenmaand (thema: Eureka, wetenschap en techniek ) Complimentendag Genk- Zuid, Bijlkestraat 18) Vrij 2 Besteldag soep Za 3 Zo 4 Ma 5 Voorleesweek VM: Bibliotruck

Nadere informatie

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 -

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 - - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in oktober) ma. 1.10 - LS Hier beweegt iets jaarthema startmoment 13.15u. di. 2.10-5A/5B bezoek dierenkliniek Sint-Jan Brasschaat (vm) wo. 3.10 - VRIJAF: pedagogische

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

September 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2

September 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 September 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Hervatting van de lessen Zwemmen 1A, 1B, 3 10 11 12 13 14 15 16 Zwemmen 1A, 1B, 3 17 18 19 20 21 22 23 start Kwartiermakers uitstap bos (kleuters Niel Dag van de sportclub

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school

VOORWOORD. Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school VOORWOORD Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school We staan aan de start van de eerste schoolvakantie van dit nieuwe schooljaar. 3 september ligt al ver achter ons. Op die dag stapten maar

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2016-2017 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE

HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be Vrienden HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE Vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen!

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen! Nieuwsbrief 7 januari 2013 Beste ouders en kinderen Schooljaar 2012-2013 (Paul Van Oers) Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen,

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen, VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Ook de afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Zo kregen de kleuters van juf

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

Door de vele wonderen die aan de heilige bisschop werden toegeschreven, werd hij een populaire heilige over heel Europa tot diep in Rusland toe.

Door de vele wonderen die aan de heilige bisschop werden toegeschreven, werd hij een populaire heilige over heel Europa tot diep in Rusland toe. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend Een eeuwenoude en mooie traditie in Vlaanderen en Nederland is het Sinterklaasfeest een feest dat me bijzonder aan het hart ligt vandaar graag even in ons decembernummer:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari - februari 2018

Nieuwsbrief januari - februari 2018 Nieuwsbrief januari - februari 2018 Kalender januari 1-7 januari Kerstvakantie di 9 januari L6 start les 1 MEGA-project door MEGA-agent woe 17 januari VM Pedagogische studiedag do 18 januari VM zwemmen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 7 MAART 2014 MILLEKEMOL Moet er nog taart zijn? In dit nummer: Spelen met taal 2 Zondag 23 maart werden een recordaantal taarten en pizza s rondgebracht: liefst 1140 stuks verdwenen

Nadere informatie

KAAIKRANT September 2018

KAAIKRANT September 2018 Basisschool Leieparel Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@leieparel.be Website: www.leieparel.be KAAIKRANT September 2018 VZW SCHOLEN REGIO DEINZE WWW.LEIEPAREL.BE

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

APRIL Met Eddy en Freddy. Kalender april

APRIL Met Eddy en Freddy. Kalender april Basisschool De Zonnebloem Koewacht www.koewacht.be dir.zonnebloem@koewacht.be 03/779 84 65 APRIL 2018 Met Eddy en Freddy De kinderen van gingen op verkenning om hun studiekeuze voor volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17 Zeker onthouden Sportdag : Donderdag 29 juni 17 Schooljaar 2017-2018 Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 7 : juni 2017 OPENKLASDAG Herfstvakantie : 30/10/17-03/11/17 Kerstvakantie : 25/12/17 05/01/18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie