VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,"

Transcriptie

1

2 VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. We zien de zon al wat meer ( ondanks de koude temperaturen) en krijgen al wat meer daglicht te zien. Het doet ons allemaal deugd! Op vrijdag 9 februari hadden we ons jaarlijks carnavalsfeest met daarbij de verkiezing van onze prinsen en prinsessen carnaval in de derde kleuterklas en het zesde leerjaar. We hebben ook opnieuw een aantal nieuwe gezichtjes op onze speelplaats gespot! Fijn om te zien hoe snel onze nieuwe peutertjes zich hier thuis voelen. Ook de maand maart belooft weer lekker druk te worden: American Games, halve finale Whizzkids in Brussel voor een aantal leerlingen van het 5 de, de jaarlijkse Driegaaienquiz, meester op de fiets, spelletjesvoormiddag voor de 2 de en derde kleuterklas, vastenvoettocht en nog zo veel meer Ziezo, wij zijn klaar voor de maand maart! Nog een laatste wintergroet, Directeur Veerle

3 KALENDERNIEUWS MAART do 1 vr 2 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 ma 12 di 13 wo 14 Complimentendag. 8.30u : Slotmoment met Guus en Trompie voor de 3 de kleuterklas en hun ouders. Pré-pepdagen 6 de leerjaar u : startmoment vastenactie. Nm. : American Games voor het 5 de lj. in sporthal Hoogendonck te Waasmunster. 20u : ouderavond 1 ste Communie in de Broederskerk in Broederschool Nieuwstraat. Vm : jeugdboekenmaandspel voor het 3 de lj. in de bib. Om 9u voor 3 ALd en om 10.30u voor 3 BLd. Nm : jeugdboekenspel 1 in de bib voor het 5 de leerjaar. Fruitdag. SVS-activiteit : Dans voor het 1 ste en 2 de leerjaar in de sporthal van de Broederscholen in de Dalstraat. 16u : Personeelsvergadering voor de leerkrachten : er is vandaag dus geen studie! Nationale Pyjamadag van bednet, in samenwerking met Ketnet en MNM. Zwemmen voor de 2 de kleuterklas. Vertelvoormiddag voor peuters en 1 ste kleuterklas. Driegaaienkwis van het oudercomité. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de leerjaar. 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. 16u : oudercontacten voor de kleuterschool. Fruitdag.

4 di 20 wo 21 do 22 vr 23 MOSbrigade zwerfvuil ophalen. Fruitdag. MOSbrigade zwerfvuil ophalen. Meester op de fiets voor de lagere school. Zwemmen voor de peuterklas. Spelletjesvoormiddag voor 2 de en 3 de kleuterklas. Meester op de fiets voor de lagere school. ma 26 Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 5 de leerjaar. Pep-dagen voor het 6 de lj. di 27 wo 28 vr 30 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Nm : jeugdboekenspel 2 in de bib voor het 5 de leerjaar. 16u : Oudercontacten voor het 6 de lj. 20u : vergadering oudercomité. Vastentocht ten voordele van het schooltje van Caleb. GEEN fruitdag!!! Rapport 4 voor de lagere school u : de jarigen van maart worden gevierd. NOTEER ALVAST VOLGENDE DATA VOOR APRIL 2018! zo 1 Pasen ma 2 start van de paasvakantie, die duurt tot en met zondag 15 april. ma 30 Facultatieve verlofdag : GEEN SCHOOL!

5 FAMILIENIEUWS. Op 25 februari is Leonie geboren, een zusje voor Arthur (2 de kleuterklas) en Juliette Van Daele (3 de kleuterklas). Proficiat!

6 SPORT OP SCHOOL 1. Tussen 4 vuren. Op woensdagnamiddag 21 februari stond Tussen 4 vuren op het programma voor de jongens en meisjes van het 3 de en 4 de leerjaar. Tussen 4 vuren is een spannend, populair balspel. Concentratie, balvaardigheid, snelheid, kracht en samenwerking zijn heel belangrijk. Maar liefst 41 enthousiaste kinderen deden mee. Tijdens de middag en tijdens de turnles werd er meermaals geoefend. Zo voelde iedereen zich klaar om aan het tornooi deel te nemen. We namen deel met 4 ploegen: meisjes 3 de leerjaar, jongens 3 de leerjaar, meisjes 4 de leerjaar en jongens 4 de leerjaar. Het werd een topnamiddag, Broeders Driegaaien op z n best. Elke ploeg speelde 4 wedstrijden. Er was een meisjesreeks (3 de en 4 de leerjaar), een jongensreeks 3 de leerjaar en een jongensreeks 4 de leerjaar. De beide jongensploegen wonnen 3 van hun 4 wedstrijden en behaalden zo de 1 ste plaats in hun reeks. Wauw!!

7 De beide meisjesploegen wonnen eveneens 3 van hun 4 wedstrijden en behaalden zo een gedeelde 1 ste plaats. Wauw!!

8 Een dikke proficiat voor de prestatie van deze 4 superteams! 2. Badmintontornooi 5 de en 6 de leerjaar. Op woensdagnamiddag 31 januari namen 26 kinderen van het 5 de en 6 de leerjaar deel aan het badminton dubbeltornooi in de sporthal van onze school. Het werd een succes. De deelnemers van het 5 de leerjaar : (Er waren telkens 2 reeksen.) Lander en Jorre (3 de plaats) Lukas en Kobe (2 de plaats)

9 Kasper en Joren (1 ste plaats) Warre en Karsten (5 de plaats) Willem en Christian (5 de plaats) Sura en Kyona (3 e plaats) Alev en Lies (2 de plaats) Wenke en Kato (1 ste plaats) Hanne en Leonora (2 de plaats)

10 Deelnemers van het zesde leerjaar: Mohamed en Joë (3 de plaats) Lennert en Keanu (7 de plaats) Kiani en Olivier (1 ste plaats) Rania en Dikra (1 ste plaats) Een dikke proficiat aan alle deelnemers!

11 Samenwerking derde kleuterklas en vijfde leerjaar Op woensdag 31 januari mocht het vijfde leerjaar nog eens naar het dinomuseum! De derde kleuterklas had ons uitgenodigd om hun museum te komen bezoeken. We hadden er erg veel zin in! Eerst langs de kassa om een kaartje te kopen. Daarna het kaartje laten controleren voordat we naar de teletijdmachine konden gaan. In het museum zagen we kunstwerken, een uitbarstende vulkaan, poppenkast. We mochten zelf ook spelletjes spelen of spelen met de dino s.

12 Het was een toffe afsluiter van ons thema!

13 Jarig in februari!. Op 23 februari vierden we de jarigen van de maand februari! PROFICIAT!

14 LEERKRACHT IN DE KIJKER! (door de reporters van het 5 e leerjaar) Alev, Warre en Sura hebben in het derde leerjaar bij juf Hilde gezeten. Zij gingen nog eens op bezoek bij juf Hilde om haar enkele vragen te stellen. Zo leren jullie haar ook wat beter kennen. Sura Alev juf Hilde Warre Alev: Wat is leuk aan juf zijn van het derde leerjaar? Wat ik zo plezant vind aan het derde leerjaar is dat de kinderen niet meer te klein zijn en ook nog niet te groot. Ze hebben me wel nog voor veel dingen nodig maar niet meer voor alles. Warre: Welk vak geef je het liefst? Welk thema vind je het leukst om te geven? Ik vind het juist goed dat er veel afwisseling is: wiskunde, taal, wero, een beetje godsdienst, Alles door elkaar is juist het leukste vind ik. Ik heb geen voorkeur voor een bepaald vak.

15 Sura: Heb je kinderen en vertel er eens iets meer over? Ik heb twee volwassen zonen. Diederik is 29 jaar en Roeland is 26 jaar. Ze hebben alletwee een heel fijne vriendin. Ze werken allebei in de reclame. Diederik maakt reclame en Roeland verkoopt reclame. Alev: In de grote vakantie ben je op reis geweest naar Afrika. Waar ben je juist geweest en waarom naar Afrika? Ik ben de voorbije zomer in Zambia geweest. De dochter van mijn broer, Anse heeft daar stage gelopen. Er was een schooltje opgestart voor kinderen met autisme. Dat is het allereerste schooltje in Zambia voor kinderen met autisme. Mijn nichtje Anse wil heel graag die school nog verder helpen. Omdat ik nieuwsgierig was waar zij werkte, ben ik naar daar op bezoek gegaan. En natuurlijk ook omdat het een heel mooi land is. Warre: Wat zijn je hobby s? Sporten en lezen. Sura: Welke 3 karaktereigenschappen typeren je? Ik denk dat ik optimistisch ben, dat ik een teamspeler ben. Dan een eigenschap die ik niet zo goed vind van mezelf. Ik verlies soms mijn geduld. Alev: Wat is je favoriete maaltijd? Ik eet eigenlijk alles graag van de Italiaanse keuken.

16 Warre: Wat is je droombestemming voor een vakantie? Een vakantie kan bij mij ook wel tof zijn in de Ardennen bijvoorbeeld. Ik heb geen droombestemming. Het enige wat ik wel graag heb is de zon. Ik heb graag actieve vakanties of een gecombineerde vakantie. Een week gaan stappen of fietsen en dan een week relaxen. Sura: Tot slot. Vul aan. Broeders Driegaaien is mijn tweede thuis. Het is een plaats waar kleine en grote mensen ervoor zorgen dat ik al 34 jaar graag naar school kom. Bedankt voor het interview! Na het interview kwamen we te weten dat ook de mama s van Alev, Warre en Sura bij juf Hilde in de klas gezeten hebben. Fijn dat ouders die zelf op onze school gezeten hebben ook voor hun kinderen voor onze school kiezen!

17 DE SPEELHOEK. Kleuters.

18 Lagere school.

19

20 Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

KALENDERNIEUWS MAART 2017.

KALENDERNIEUWS MAART 2017. KALENDERNIEUWS MAART 2017. ma 6 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Fruitdag. SVS-activiteit

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het eerste deel van het tweede trimester zit er op. De eerste zonnestralen hebben voor extra vitamine D gezorgd. Het verlangen naar de

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. do 1 vr 2 vr 2 za 3 zo 4 ma 5 di 6 wo 7 vr 9 Instapdag voor ingeschreven peuters. 16u : Personeelsvergadering : er is vandaag dus geen studie! Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas.

Nadere informatie

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar.

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar. VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, De afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Het vijfde leerjaar ging naar de

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017. wo 1 Instapdag voor ingeschreven peuters. Fruitdag. do 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken deze

Nadere informatie

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten,

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, De start van de lente, de intrede van het zomeruur, de eerste zonnestralen mét maartse buien en aprilse grillen, alles doet ons eraan herinneren dat

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school.

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Hier zijn we weer om de laatste maand van 2017 in te luiden. Samen met Sinterklaas komen misschien ook de eerste sneeuwvlokjes op onze daken

Nadere informatie

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar!

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar! VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Kerstmis staat alweer voor de deur. Gezelligheid troef. De boom, de lichtjes, de muziek en de gezelligheid geven een sfeer van verbondenheid en samenhorigheid. Goud,

Nadere informatie

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden.

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september stapten 83 paar kleine voetjes, gevolgd door 140 paar grotere voeten op de tonen van de Radetzky march onze schoolpoort binnen.

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2017.

KALENDERNIEUWS MEI 2017. KALENDERNIEUWS MEI 2017. ma 1 di 2 wo 3 Feest van de arbeid : GEEN SCHOOL! Fietsvaardigheidstraining Meester op de fiets voor het 3 de, 4 de en 6 de leerjaar op de speelplaats van de school. Fruitdag.

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste leerlingen en ouders Het is weer zover : een nieuw schooljaar een nieuwe start. Na 8 weken vakantie gaan we weer van start. Voor sommigen is dit een blij weerzien met vertrouwde

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt 2019 in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen: we kregen Sinterklaas met zijn bouwpieten

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, December zit er weer bijna op. De Sint is alweer terug naar Spanje, de kerstman komt zijn pakjes uitdelen en binnenkort kunnen we weer klinken op een

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018.

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. ma 3 do 6 vr 7 Het nieuwe schooljaar is gestart. De schoolfotograaf komt langs! Om 20 uur klassikale infoavond in de kleuterschool. 13.30u : de jarigen van juli en augustus

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2016.

KALENDERNIEUWS MEI 2016. KALENDERNIEUWS MEI 2016. zo 1 ma 2 wo 4 do 5 vr 6 zo 8 ma 9 di 10 do 12 vr 13 zo 15 Feest van de arbeid. 20u : infoavond bosklassen. Nm : SVS-activiteit : Atletiek voor het 3 de en 4 de lj. op De Ster

Nadere informatie

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer.

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer. Beste ouders en leerlingen, De start van de lente, het veranderen naar het zomeruur, de eerste zonnestralen, het spelen in de schooltuin, Alles doet ons eraan herinneren dat het schooljaar vordert. Het

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. Af en toe krijgen we al wat meer zon te zien, wat ons allemaal deugd doet. Op vrijdag 13 februari hadden

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2015 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart.

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart. VOORWOORD Dit jaar opent zich als een oog in de ochtendzon een bloem die naar het licht buigt een streling vol verlangen Dit jaar schrijft zich als niet eerder gevangen woorden niet eerder gedichte gedachten

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt het nieuwe jaar in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen : we kregen Sinterklaas met maar

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september was het zover. De start van het nieuwe schooljaar. 85 kleuters en 137 leerlingen kwamen de schoolpoort binnen, op de rode

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017.

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. wo 1 do 2 ma 6 di 7 wo 8 vr 10 za 11 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 Feest van Allerheiligen. Allerzielen. Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters.

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Wanneer je dit Gaaiken in handen krijgt, zit één vierde van het schooljaar er al bijna op. Ja, wat vliegt de tijd toch vooruit! We hebben

Nadere informatie

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest)

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest) Binnenste buiten In het donkerste van de dagen gaat de woonkamer binnenste buiten. De rolluiken blijven omhoog, De gordijnen open en voor het raam de lichtjes van de kerst, lichtjes naar buiten, tot in

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. ma 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken pannenkoeken! Instapdag voor ingeschreven peuters. 14u :

Nadere informatie

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst Beste schoolvriend Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst De tekst op de pagina hiernaast is de kern van onze boodschap. Met dit charter willen

Nadere informatie

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven.

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven. De voorbije maand april hebben we al eventjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen. En ook nu weer waren er tal van activiteiten die van onze school zo een bijzondere school maken. Bloemetjes werden

Nadere informatie

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting De laatste dagen en de laatste vragen van het geleden jaar staan voor de deur, de bomen kouder en de dromen ouder maar de verwachting nog vol gloed en kleur want wij geloven: het licht van boven is niet

Nadere informatie

er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid

er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid het duffe snoer dat je bindt aan het monotone springt kapot je vat een pint je vat er twee, drie, vier

Nadere informatie

Woordje van de directeur.

Woordje van de directeur. Woordje van de directeur. Beste schoolvriend Novembermaand De periode bij uitstek om onze lieve doden te gedenken, om te verwijlen bij wat was en is, met pijn en dankbaarheid, om te koesteren wat dierbaar

Nadere informatie

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium.

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, De eerste maand zit er al weer op. 82 kleuters en 133 lagere schoolkinderen stapten op 1 september onze schoolpoort binnen. Ondertussen heeft

Nadere informatie

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle VOORWOORD Op 1 september stapten 74 kleuters en 130 leerlingen onze schoolpoort binnen. Eerst een beetje aarzelend en zeker ook wat zenuwachtig. Maar ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje hier

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

VOORWOORD. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, VOORWOORD Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, De eerste maand van 2019 zit er op. De eerste kleine sneeuwvlokken hebben hun weg gevonden naar Sint-Niklaas. Op de laatste dag van deze maand, 31

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2018 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw komen

Nadere informatie

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur Volkslaan 27 8930 Menen - 056/513578 10 februari 2012 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school

VOORWOORD. Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school VOORWOORD Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school We staan aan de start van de eerste schoolvakantie van dit nieuwe schooljaar. 3 september ligt al ver achter ons. Op die dag stapten maar

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS JUNI 2018.

KALENDERNIEUWS JUNI 2018. KALENDERNIEUWS JUNI 2018. vr 1 ma 4 di 5 wo 6 vr 8 zo 10 di 12 Zwemmen voor de 2 de kleuterklas. Rapport voor de lagere school. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de lj. Vertelvoormiddag voor

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Activiteitenplanning Maart 2018

Activiteitenplanning Maart 2018 Activiteitenplanning Maart 2018 Do 1 Jeugdboekenmaand (thema: Eureka, wetenschap en techniek ) Complimentendag Genk- Zuid, Bijlkestraat 18) Vrij 2 Besteldag soep Za 3 Zo 4 Ma 5 Voorleesweek VM: Bibliotruck

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. LENTE Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen naar H. De Coninck Beste schoolvriend De voorbije maand april hebben we kunnen genieten van heerlijk

Nadere informatie

HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE

HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be Vrienden HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE Vrienden

Nadere informatie

K1A L6: Generale repetitie schoolfeest

K1A L6: Generale repetitie schoolfeest NIEUWSBRIEF April 2018 Agenda Paasvakantie van zaterdag 31/03/2018 t.e.m. zondag 15/04/2018 Ma 16/04 Di 17/04 Wo 18/04 Do 19/04 Vr 20/04 Wo 25/04 Do 26/04 Vr 27/04 Ma 30/04 Di 01/05 Wo 02/05 Do 03/05 L5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op weg naar... Nieuwe inschrijvingen op onze school MILLEKEMOL. In dit nummer: naast de lopende bouw- In maart wuiven we de

Nieuwsbrief. Op weg naar... Nieuwe inschrijvingen op onze school MILLEKEMOL. In dit nummer: naast de lopende bouw- In maart wuiven we de Februari 2015 MILLEKEMOL Jaargang 16, nr. 6 Op weg naar... In maart wuiven we de naast de lopende bouw- klusdag). We waarderen koude winter voorzichtig werken, achter de scher- het dat jullie extra in-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje maart 2016

Inlichtingenblaadje maart 2016 Inlichtingenblaadje maart 2016 Uitgegeven op: 25 februari 2016 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte VOORWOORDJE Een nieuwe maand gaat beginnen Een veelbelovende maand, eentje waarin de lente gaat ontspringen.

Nadere informatie

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE NOVEMBER 2017

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Basisschool O.-L.-V.-Presentatie Plezantstraat 135, 9100 St-Niklaas Tel 03 760 08 73 basisschool.plezant@olvp.be www.olvp.be MAART Start 2 de inschrijvingsperiode : Wie kan inschrijven? Iedereen! Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

Op maandag 3 september verwachten we onze kleuters en leerlingen terug op school.

Op maandag 3 september verwachten we onze kleuters en leerlingen terug op school. GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 10 Nr.12 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2017 2018 Jaarthema: Fit en gezond, de wereld rond! VAKANTIE is dat wat je nodig hebt om

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen,

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen, VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Ook de afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Zo kregen de kleuters van juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 7 MAART 2014 MILLEKEMOL Moet er nog taart zijn? In dit nummer: Spelen met taal 2 Zondag 23 maart werden een recordaantal taarten en pizza s rondgebracht: liefst 1140 stuks verdwenen

Nadere informatie

maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018

maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018 maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Ook deze week is het maar een kort weekje en gaat al onze aandacht naar de mama's en

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.5 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? Denk niet wit. Denk niet zwart. Denk niet zwart-wit

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.6 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? FAMILIENIEUWS We verwelkomen Abdoulaye Cherif,

Nadere informatie

De Klaver. Het klaverblad. Basisschool

De Klaver. Het klaverblad. Basisschool De Klaver Basisschool E D I T I E M A A R T 2 0 0 7 Het klaverblad Verantwoordelijke uitgever: VZW De Klaver Meersstraat 17 9070 Destelbergen - Heusden Tel: 09 230 87 11 e-mail: de.klaver@pantarhei.be

Nadere informatie

PASEN MAART 2018 HORIZONTAAL

PASEN MAART 2018 HORIZONTAAL PASEN MAART 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Wat vliegt de tijd! Het is alweer eind maart. De lange winter is eindelijk voorbij en we overwonnen de bijbehorende microben.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Mag ik jullie tot slot veel leesplezier en een fijne en zonnige paasvakantie toewensen. We zien jullie graag terug op maandag 11 april.

Mag ik jullie tot slot veel leesplezier en een fijne en zonnige paasvakantie toewensen. We zien jullie graag terug op maandag 11 april. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, t Gaaiken voor april is er weer! De lente is officieel begonnen, de paasklokken komen er aan, de grote dag voor onze vormelingen nadert en er wachten ons 2 weken

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

juni 2013 Beste ouders,

juni 2013 Beste ouders, Klokzeel 11 juni 2013 Beste ouders, Wat is het nu plots snel gegaan Nog maar een goeie veertien dagen scheiden ons van de grote vakantie. We kijken nog snel, snel even naar deze laatste dagen en lichten

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand februari 2012

Nieuwsbrief maand februari 2012 Nieuwsbrief maand februari 2012 Beste ouders, Vanmorgen gestart met de tweede helft van dit schooljaar. En er meteen kleurrijk ingevlogen : veel fel geel en rood en zwart. We konden niet ontkennen dat

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar september 205 foto - kleuters & lager - schooljaar 204-205 2 4 5 6 Terug naar school Infoavond 7 8 0 2 4 5 6 7 8 20 Open Monumentendag 2 Herfst 22 2 24 25 26 27 Extra 28 2 Heideklas & Zwerfvuilactie Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Agenda december 2017 Vrijdag 1 december Dinsdag 5 december Donderdag 7 december

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 30 maart 2018 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2013

NIEUWSBRIEF MAART 2013 Vrije Basisschool Sint Jozef Kloosterstraat 1 2520 Emblem Ranst Tel. 03/480.19.29 Fax. 03/491.11.42 E mail : dir@sintjozefschool-emblem.be URL : www.sintjozefschool-emblem.be NIEUWSBRIEF MAART 2013 Maandpuntje:

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Welkom Warme William!

Welkom Warme William! www.sintvic.be INFO VOOR OUDERS Mei-juni 2018 Welkom Warme William! Mijn naam zegt jullie misschien al iets ofwel zagen jullie me al zitten op mijn bank. Ik ben een grote blauwe beer, één en al warmte!

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

Zie brieven via gimme en boekentas!

Zie brieven via gimme en boekentas! Zie brieven via gimme en boekentas! - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in mei) wo. 1.05 - VRIJAF Dag van de Arbeid do. 2.05 - KS giraffen/kikkers/krokodillen (nm) sportdag in de sporthal van Kapellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie