KALENDERNIEUWS MEI 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KALENDERNIEUWS MEI 2017."

Transcriptie

1

2

3 KALENDERNIEUWS MEI ma 1 di 2 wo 3 Feest van de arbeid : GEEN SCHOOL! Fietsvaardigheidstraining Meester op de fiets voor het 3 de, 4 de en 6 de leerjaar op de speelplaats van de school. Fruitdag. Nm : SVS-activiteit : Atletiek voor het 3 de en 4 de lj. in het Gerard Bontinckstadion op De Ster do 4 Fietsvaardigheidstraining Meester op de fiets voor het 1 ste, 2 de en 5 de leerjaar op de speelplaats van de school. Nm (vanaf 13u) : het 5 de lj. gaat met de fiets naar Aquafin, waterzuiveringsstation van Sint-Niklaas. vr 5 Zwemmen voor de 3 de kleuterklas. za 6 SCHOOLFEEST van harte WELKOM! (programma op pagina 3) di 9 16u : Personeelsvergadering. Er is vandaag dus geen studie! wo 10 Fruitdag. do 11 vr 12 zo 14 Sportdag op school voor de peuters en de 1 ste kleuterklas. Vm : Sportdag voor 2 de en 3 de kleuterklas en alle kinderen van de lagere school op de terreinen van de Hoge Kouter. Nm : Broscross voor de lagere school op de terreinen van de Hoge Kouter. 2 de en 3 de kleuterklas sporten verder op school. Facultatieve verlofdag : GEEN SCHOOL! Moederdag. De leerlingen van het 6 de leerjaar vertrekken naar Herbeumont voor de bosklasweek. ma 15 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 5 de lj.

4 di 16 Nm : Jan Rodts van Vogelbescherming Vlaanderen komt op bezoek in het 3 de leerjaar. wo 17 Fruitdag. do 18 vr 19 De leerlingen van het 3 de leerjaar gaan naar rusthuis t Hof om hun opdracht voor de vriendjesdagen te vervullen. Rapport 6 voor de lagere school (behalve voor het 6 de lj.). za 20 audities voor het schooltoneel van volgend schooljaar. di 23 8u : Ontbijten is gezond. 20u : vergadering oudercomité. wo 24 Fruitdag. do 25 OLH Hemelvaart : GEEN SCHOOL! Eerste Communie in de kerk Sint-Jan De Doper om 8.45u. vr 26 Brugdag : GEEN SCHOOL! ma 29 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de leerjaar. Rapport 6 voor het 6 de lj. wo 31 Nm : SVS minivoetbaltornooi voor het 5 de en 6 de lj. in Broederschool Nieuwstraat en de sporthal in de Dalstraat. NOTEER ALVAST VOLGENDE DATA VOOR JUNI 2017! di 13 20u : Infovergadering voor de ouders van de 3 de kleuterklas over de overgang naar het 1 ste leerjaar. do 22 Schoolreis voor kleuter- en lagere school. vr 23 Facultatieve verlofdag : GEEN SCHOOL! di 27 16u : Kleuterafscheid 3 de kleuterklas. wo 28 20u : Promotiefeest 6 de leerjaar. do 29 vanaf 16u: oudercontacten bij het einde van het schooljaar. do 30 De laatste schooldag eindigt om 11.40u.

5

6 SPORT OP SCHOOL 1. Voetbaltornooi 8 tegen 8. Op woensdagnamiddag 19 april stond het voetbaltornooi 8 tegen 8 op het programma. 27 enthousiaste jongens en meisjes van het 5de en 6de leerjaar en enkele jongens van het 4de leerjaar schreven zich in om deel te nemen. De wedstrijden vonden plaats op de terreinen van VK White Boys in Sint-Niklaas. Vooraf mochten de kinderen de ploegopstelling mee bepalen : een doelman of vrouw, verdedigers, middenvelders en aanvallers werden gekozen en genoteerd. Stijn, Mauro, Arne, Jent, Jelle, Mattias, Senne, Yasser, Gregory, Benne en Stan vertegenwoordigden de ploeg van de jongens 6de leerjaar. Het vele voetballen op de speelplaats wierp z n vruchten af. Ze speelden mooi voetbal. Er stond een sterk team op het veld. Ze behaalden de 3de plaats.

7 Driegaaien OLV Ten Bos 1-1 Sint Carolus Driegaaien 1-3 OLVP Driegaaien 2-0 Driegaaien Heilige Familie 0 0 Keanu, Mohamed, Lennert, Lowie, Emiel, Kiani, Kasper en Lander speelden mee in de ploeg jongens 5de leerjaar. Sterke tegenstanders maakten het hen niet gemakkelijk, maar ook zij gaven het beste van zichzelf. Ze behaalden de 4de plaats. Don Bosco Driegaaien 5-0 Driegaaien OLV Ten Bos 4-1 Sint Camillus Driegaaien 2-0 De Watertoren Driegaaien 3-2 Dikra, Irem, Sara, Silke, Rania, Zümra, Lotte en Noa namen deel in de reeks meisjes 6de leerjaar. Zij mochten hun wedstrijden spelen op het nieuwe kunstgrasveld van VK White Boys.

8 Onze meisjes mogen heel trots zijn op hun prestatie. Ze behaalden de 3de plaats. Driegaaien OLVP (6de) 0-1 OLVP (5de) Driegaaien 0-4 Driegaaien Don Bosco 1-1 Driegaaien Sint Camillus 2 0 Proficiat aan alle deelnemers!

9 Broederlijk Delen: geld inzamelen voor Burkina Faso 841,21 euro Dat is het bedrag dat we met de hele school inzamelden voor Broederlijk Delen. Bedankt!!! De foto s van onze vastentocht staan op de MOSblog. en klikken op de MOS knop.

10 MOS nieuws! WORDT VERWACHT IN HET 3 DE TRIMESTER! ZET JE NAAM EROP! Even jullie geheugen opfrissen : Op 13 oktober kregen alle kinderen waarvan alle koeken-, fruit-, brooddozen en drinkflessen genaamtekend waren als beloning een stempel! We deelden toen ongeveer 130 stempels uit, een mooi resultaat! En toch denken we dat we beter kunnen We beloofden ook dat we deze actie nog eens zouden herhalen In de loop van het 3 de trimester is het dan ook zover! Wanneer? Ah, dat blijft een verrassing, maar als je nu alvast je naam op je brooddoos, koekendoos, fruitdoos en drinkfles kleeft of schrijft en je zorgt ervoor dat het de volgende maanden leesbaar blijft, dan maak je kans op een leuke beloning bij de volgende actie ZET JE NAAM EROP!

11 ONZE MOSSCHOOL IS EEN AIRBEZEN MEETPUNT! In april startte in Oost-Vlaanderen het AIRbezen-project. Dit project wil de verspreiding van fijn stof, afkomstig van het verkeer in de hele provincie in kaart brengen. We kregen als MOSschool de kans om hieraan mee te werken. We verzorgen 2 aardbeiplantjes, die op de vensterbank op de 1 ste verdieping aan de straatkant van Driegaaien staan In juni zullen we dan enkele blaadjes plukken voor verdere analyse. De Universiteit Antwerpen zal aan de slag gaan met de blaadjes en analyseert de metaaldeeltjes op de blaadjes. Via deze biomagnetische monitoring van de bladeren van de aardbeiplantjes zullen zij de luchtkwaliteit in de buurt in kaart brengen. In het najaar van 2017 worden de resultaten gebundeld in een rapport. Wie meer info wil over deze actie kan terecht op

12 Het oudercomité zocht en vond 28 quizploegen die zich op vrijdag 17 maart 2017 aan een vragenmarathon wilden onderwerpen. Het werd een leuke, ontspannende avond. De strijd voor de eerste plaats werd pas helemaal op het einde beslecht: de ploeg van de wijk won! Proficiat! Hopelijk bent u er volgend jaar ook (weer) bij Het oudercomité zoekt tombolaprijzen voor het schoolfeest! Graag bezorgen op het secretariaat voor 1 mei sponsors voor het schoolfeest! Geïnteresseerden mogen blauwe helpers T-shirten Heb je op een vorige activiteit een T-shirt gebruikt, gelieve deze dan zo snel mogelijk terug te brengen naar het secretariaat! mailen naar leendhaese@telenet.be

13 LEERKRACHT IN DE KIJKER! (door de reporters van het 5 e leerjaar) Van de peuters tot het zesde leerjaar, alle leerlingen van onze school kennen meester Kris. Irem, Dikra en Lennert wilden weten wat meester Kris allemaal doet op school en na de schooluren. Irem: Wat is je job op onze school? Ik geef turnen aan de kleuters. Op maandag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag sta ik ook enkele uurtjes in de peuterklas. Verder doe ik ook nog preventie op school. Dat wil zeggen dat ik ervoor moeten zorgen dat het veilig is op onze school. Lennert: Dus security? Security niet, maar wel ervoor zorgen dat we elk jaar oefenen wat we moeten doen als er brand is op school. Dikra: Er zijn niet zoveel kleutermeesters. Waarom heb je gekozen voor dit beroep? Ik heb er natuurlijk voor gekozen omdat er heel veel mooie en leuke kleuterjuffen zijn! En ook omdat ik het erg leuk vind om te sporten, knutselen, spelletjes spelen met kleuters. Lennert: Je bent ook één van de verantwoordelijken voor turnkring Jeroen. Wat kunnen onze leerlingen doen bij turnkring Jeroen? De leerlingen kunnen veel doen bij turnkring Jeroen! Bijvoorbeeld tijdens de middagpauze een half uurtje komen turnen. Dat kan bij meester Geert, bij mij, bij juf Evelien of bij meester Tom. Zoals

14 jullie wel weten organiseren we elk jaar een sportkamp. Er zijn al 120 kinderen ingeschreven dus het sportkamp is al volzet! Irem: Wat zijn je hobby s? Mijn hobby s zijn lekker gaan eten, sporten, gaan lopen of naar de film gaan. Spelletjes spelen met Lobke vind ik ook erg leuk! Dikra: Vertel eens meer over je kinderen. Ik heb 3 dochters: Lobke, Jitse en Amber. Lobke zit in het 3 de leerjaar bij juf Hilde. Jitse en Amber zaten vroeger ook op onze school maar zij zitten nu in het middelbaar in de Heilige Familie. Jitse zit in het 2 de jaar humaniora en Amber in het 5 de jaar humaniora. meester Kris Dikra Irem Lennert

15 Lennert: Wat is je favoriete maaltijd? Een lekkers stukje vlees op de barbecue en natuurlijk ook de super heerlijke kaastaart van juf Liesl! Irem: Welke 3 karaktereigenschappen typeren je? Euhm, even denken. Opgewekt, graag een beetje gek doen en humor. Dikra: Wat is je favoriete vakantiebestemming? Met de kinderen gaan we altijd naar Frankrijk. We gaan naar verschillende plaatsen omdat er zoveel mooie plekjes in Frankrijk zijn. Als onze 3 dochters op kamp zijn, dan gaan juf Liesl en ik graag ook eens op vakantie met ons tweetjes. Dan kunnen onze 3 dochters niet zagen en dan gaan we naar verschillende bestemmingen. We gingen al naar Madrid, Barcelona, Kopenhagen en dit jaar gaan we naar Portugal. Lennert: Vul aan. Broeders Driegaaien is een super toffe school met leuke kinderen en hele toffe collega s! Bedankt voor het interview!

16 DE SPEELHOEK. Kleuters.

17 Lagere school.

18

19

20 Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

KALENDERNIEUWS MEI 2016.

KALENDERNIEUWS MEI 2016. KALENDERNIEUWS MEI 2016. zo 1 ma 2 wo 4 do 5 vr 6 zo 8 ma 9 di 10 do 12 vr 13 zo 15 Feest van de arbeid. 20u : infoavond bosklassen. Nm : SVS-activiteit : Atletiek voor het 3 de en 4 de lj. op De Ster

Nadere informatie

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer.

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer. Beste ouders en leerlingen, De start van de lente, het veranderen naar het zomeruur, de eerste zonnestralen, het spelen in de schooltuin, Alles doet ons eraan herinneren dat het schooljaar vordert. Het

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. We zien de zon al wat meer ( ondanks de koude temperaturen) en

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste leerlingen en ouders Het is weer zover : een nieuw schooljaar een nieuwe start. Na 8 weken vakantie gaan we weer van start. Voor sommigen is dit een blij weerzien met vertrouwde

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MAART 2017.

KALENDERNIEUWS MAART 2017. KALENDERNIEUWS MAART 2017. ma 6 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Fruitdag. SVS-activiteit

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. do 1 vr 2 vr 2 za 3 zo 4 ma 5 di 6 wo 7 vr 9 Instapdag voor ingeschreven peuters. 16u : Personeelsvergadering : er is vandaag dus geen studie! Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas.

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school.

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Hier zijn we weer om de laatste maand van 2017 in te luiden. Samen met Sinterklaas komen misschien ook de eerste sneeuwvlokjes op onze daken

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018.

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. ma 3 do 6 vr 7 Het nieuwe schooljaar is gestart. De schoolfotograaf komt langs! Om 20 uur klassikale infoavond in de kleuterschool. 13.30u : de jarigen van juli en augustus

Nadere informatie

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar.

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar. VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, De afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Het vijfde leerjaar ging naar de

Nadere informatie

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten,

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, De start van de lente, de intrede van het zomeruur, de eerste zonnestralen mét maartse buien en aprilse grillen, alles doet ons eraan herinneren dat

Nadere informatie

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven.

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven. De voorbije maand april hebben we al eventjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen. En ook nu weer waren er tal van activiteiten die van onze school zo een bijzondere school maken. Bloemetjes werden

Nadere informatie

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden.

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september stapten 83 paar kleine voetjes, gevolgd door 140 paar grotere voeten op de tonen van de Radetzky march onze schoolpoort binnen.

Nadere informatie

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar!

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar! VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Kerstmis staat alweer voor de deur. Gezelligheid troef. De boom, de lichtjes, de muziek en de gezelligheid geven een sfeer van verbondenheid en samenhorigheid. Goud,

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2015 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september was het zover. De start van het nieuwe schooljaar. 85 kleuters en 137 leerlingen kwamen de schoolpoort binnen, op de rode

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. ma 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken pannenkoeken! Instapdag voor ingeschreven peuters. 14u :

Nadere informatie

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium.

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, De eerste maand zit er al weer op. 82 kleuters en 133 lagere schoolkinderen stapten op 1 september onze schoolpoort binnen. Ondertussen heeft

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart.

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart. VOORWOORD Dit jaar opent zich als een oog in de ochtendzon een bloem die naar het licht buigt een streling vol verlangen Dit jaar schrijft zich als niet eerder gevangen woorden niet eerder gedichte gedachten

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, December zit er weer bijna op. De Sint is alweer terug naar Spanje, de kerstman komt zijn pakjes uitdelen en binnenkort kunnen we weer klinken op een

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2017. wo 1 Instapdag voor ingeschreven peuters. Fruitdag. do 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken deze

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het eerste deel van het tweede trimester zit er op. De eerste zonnestralen hebben voor extra vitamine D gezorgd. Het verlangen naar de

Nadere informatie

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst Beste schoolvriend Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst De tekst op de pagina hiernaast is de kern van onze boodschap. Met dit charter willen

Nadere informatie

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest)

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest) Binnenste buiten In het donkerste van de dagen gaat de woonkamer binnenste buiten. De rolluiken blijven omhoog, De gordijnen open en voor het raam de lichtjes van de kerst, lichtjes naar buiten, tot in

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

Woordje van de directeur.

Woordje van de directeur. Woordje van de directeur. Beste schoolvriend Novembermaand De periode bij uitstek om onze lieve doden te gedenken, om te verwijlen bij wat was en is, met pijn en dankbaarheid, om te koesteren wat dierbaar

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.6 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? FAMILIENIEUWS We verwelkomen Abdoulaye Cherif,

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. Af en toe krijgen we al wat meer zon te zien, wat ons allemaal deugd doet. Op vrijdag 13 februari hadden

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

De schooltuin werd aangelegd en er werd een heuse moestuin ingericht dankzij de hulp van leerlingen, leerkrachten en ouders.

De schooltuin werd aangelegd en er werd een heuse moestuin ingericht dankzij de hulp van leerlingen, leerkrachten en ouders. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school, Het schooljaar 2015-2016 loopt ten einde. De grote vakantie komt eraan. We kunnen opnieuw terugblikken op een meer dan geslaagd schooljaar. Een

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS JUNI 2018.

KALENDERNIEUWS JUNI 2018. KALENDERNIEUWS JUNI 2018. vr 1 ma 4 di 5 wo 6 vr 8 zo 10 di 12 Zwemmen voor de 2 de kleuterklas. Rapport voor de lagere school. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de lj. Vertelvoormiddag voor

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt 2019 in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen: we kregen Sinterklaas met zijn bouwpieten

Nadere informatie

Beste ouders, grootouders,

Beste ouders, grootouders, Info nr.3 maart 2017 Beste ouders, grootouders, Ettelgem Broederlijk Delen. In het kader van Broederlijk Delen houdt onze school jaarlijks enkele acties waaraan de kinderen en ouders kunnen deelnemen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid

er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid er is geen aangenamer val dan een carnaval je valt namelijk naar boven het is een val in de blijheid het duffe snoer dat je bindt aan het monotone springt kapot je vat een pint je vat er twee, drie, vier

Nadere informatie

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle VOORWOORD Op 1 september stapten 74 kleuters en 130 leerlingen onze schoolpoort binnen. Eerst een beetje aarzelend en zeker ook wat zenuwachtig. Maar ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje hier

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

Op maandag 3 september verwachten we onze kleuters en leerlingen terug op school.

Op maandag 3 september verwachten we onze kleuters en leerlingen terug op school. GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 10 Nr.12 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2017 2018 Jaarthema: Fit en gezond, de wereld rond! VAKANTIE is dat wat je nodig hebt om

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017.

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. wo 1 do 2 ma 6 di 7 wo 8 vr 10 za 11 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 Feest van Allerheiligen. Allerzielen. Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Wanneer je dit Gaaiken in handen krijgt, zit één vierde van het schooljaar er al bijna op. Ja, wat vliegt de tijd toch vooruit! We hebben

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting De laatste dagen en de laatste vragen van het geleden jaar staan voor de deur, de bomen kouder en de dromen ouder maar de verwachting nog vol gloed en kleur want wij geloven: het licht van boven is niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. LENTE Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen naar H. De Coninck Beste schoolvriend De voorbije maand april hebben we kunnen genieten van heerlijk

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreglement. Welkom terug! Hé, ga je mee? Nieuws vanuit het team. Schoolverzekering 1/

Nieuwsbrief. Schoolreglement. Welkom terug! Hé, ga je mee? Nieuws vanuit het team. Schoolverzekering 1/ 1/2019-2020 Nieuwsbrief Welkom terug! Hé, ga je mee? Na een zonnige vakantie hebben onze eigen zonnepaneeltjes weer goed hun best kunnen doen om onze batterijen op te laden! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be

Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be Woordje van de directeur. Lagere school. Vakantie De wijsheid van een boek. Tussen

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen,

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen, VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Ook de afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Zo kregen de kleuters van juf

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen.

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen. 1 Za 16 Zo 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A 3 Ma Zwemmen L4 18 Di 4 Di 19 Wo Loopcross Menen 5 Wo 20 Do 6 Do 21 Vr Strapdag 7 Vr 22 Za 8 Za 23 Zo 9 Zo 24 Ma Zwemmen L3/ Kevers

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

Nieuwsbrief april. Nieuws uit de schoolwerking. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief april. Nieuws uit de schoolwerking. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief april Na de workshops organiseren we opnieuw een heerlijke barbecue. Inschrijven is tot en met woensdag 8 mei mogelijk. In de namiddag gaat er vanaf 14u30 een vrij podium

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord mei tot en met eind juni 2019 Opbrengst Koffiestop Op 29 maart hielden we een

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

mei 2017 = bloeimaand

mei 2017 = bloeimaand mei 2017 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Dag van de arbeid (verlof) 2 D 1 en 6 3 W 4 D 5 V Oefenen fietsexamen 6H - Naschoolse sport 6H 5-j. 6

Nadere informatie

Augustus 2019 ma di wo do vr za zo

Augustus 2019 ma di wo do vr za zo Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Algemene personeelsvergadering 28 29 30 Info-avond 18u-20u 31 September 2019 MA DI WO DO VR ZA ZO 2 Eerste schooldag

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Infoboekje september 2018

Infoboekje september 2018 Infoboekje september 2018 Even stilstaan Hier ben ik, onderweg, met mijn verhaal, met mijn gezelschap, met mijn ervaring. Daar ben jij, onderweg, met jouw verhaal, met jouw gezelschap, met jouw ervaring.

Nadere informatie

Op 14 april overleed de overgrootvader van Matthias (6L). We wensen hem en zijn familie veel sterkte.

Op 14 april overleed de overgrootvader van Matthias (6L). We wensen hem en zijn familie veel sterkte. mei 2017 Op 14 april overleed de overgrootvader van Matthias (6L). We wensen hem en zijn familie veel sterkte. Fatima (OKB), Stan (4L), Paulien (OKB), Nina (JKA), Anse (OKA), Kyra (2L), Marie (5L), Lize

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart - april

Nieuwsbrief Maart - april Nieuwsbrief Maart - april Zeg haasje, zeg haasje, wat doe jij in het bos? Ik verf daar al mijn eitjes en droog ze op het mos! Ik kleur ze zo prachtig met rood, geel en blauw. Want het is bijna paasfeest,

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2016-2017 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Voor. elkaar! GAZET PRESENT. Jaarthema: Een hart voor elkaar!

Voor. elkaar! GAZET PRESENT. Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr 3 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 2019 Voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Eetfestijn! Bedankt Meer dan 600 enthousiaste

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Activiteitenkalender september 2019

Activiteitenkalender september 2019 Activiteitenkalender september 2019 Zo 1 Ma 2 Instuif eerste schooldag: welkom Alle kinderen Di 3 Wo 4 Do 5 Infoavond -> start om 19u30 in polyvalente zaal Ouders lager Vr 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Zwemmen

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 SCHOOLNIEUWS Dankjewel dat je hebt deelgenomen aan onze fluoactie! Onze fluoactie, die liep van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie was weer een succes.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team :

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team : NIEUWSBRIEF 2019 Een eerste blik op het nieuwe schooljaar! -We hervatten de lessen op maandag 2 september om 8u40. -Het 7-sprong team : K1 K2 K3 Kleuterturnen en SES Kinderverzorgster juf Natalie Verelst

Nadere informatie

Stap je mee in ons verhaal?

Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje januari 2019 Stap je mee in ons verhaal? We zetten het nieuwe jaar goed in met boekenbeest SPEUR! Agenda... 22.12.2018: Begin kerstvakantie 25.12.2018: Kerstmis 06.01.2019: Einde kerstvakantie

Nadere informatie

VBS DE KLEURENBOOG - KALENDER SCHOOLJAAR

VBS DE KLEURENBOOG - KALENDER SCHOOLJAAR VBS DE KLEURENBOOG - KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 VR 1/09/2017 ZA 2/09/2017 ZO 3/09/2017 MA 4/09/2017 DI 5/09/2017 WO 6/09/2017 19.00 infoavond Donk 20.00 vriendenkring Donk DO 7/09/2017 zwemmen 3de graad

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Zie brieven via gimme en boekentas!

Zie brieven via gimme en boekentas! Zie brieven via gimme en boekentas! - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in mei) wo. 1.05 - VRIJAF Dag van de Arbeid do. 2.05 - KS giraffen/kikkers/krokodillen (nm) sportdag in de sporthal van Kapellen

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 - Schooljaar

Nieuwsbrief 04 - Schooljaar Nieuwsbrief 04 - Schooljaar 2019-2020 A G E N D A DEZE WEEK TURNEN DE B-KLASSEN BUITEN School Dorp 2= 014/655657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 Maandag 30/09/2019 : Zwemmen leerjaar

Nadere informatie