Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven."

Transcriptie

1

2 De voorbije maand april hebben we al eventjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen. En ook nu weer waren er tal van activiteiten die van onze school zo een bijzondere school maken. Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven. De leesklas werd tijdens de paasvakantie ingericht door onze juffen en meesters. Voortaan kunnen onze boekenwurmen tijdens de middagpauze hier terecht. Ook de jaarlijkse bros cross was weer een schot in de roos. Fijn om de inzet en de talenten van onze meisjes en jongens, juffen en meesters te mogen zien. Een dikke proficiat aan jullie allen. Je vindt dit en nog meer terug in dit Gaaike. Ook een welgemeende proficiat aan al onze meisjes en jongens die hun Vormsel, Eerste Communie of Lentefeest vier(d)en. Geniet samen in je gezin en met je familie en vrienden van deze bijzondere gebeurtenis. Dat ik, als directeur bijzonder trots ben op onze leerlingen en leerkrachten behoeft eigenlijk geen betoog, maar ik wil het via dit inleidend woordje toch nog eens graag benadrukken. Tot slot wil ik jullie van harte uitnodigen op ons jaarlijkse schoolfeest van 9 mei. De voorbereidingen samen met ons oudercomité komen op kruissnelheid. Het wordt weer de moeite! Fijne groeten, Veerle Vereecken

3 KALENDERNIEUWS MEI vr 1 ma 4 wo 6 do 7 vr 8 za 9 di 12 do 14 vr 15 Feest van de arbeid : GEEN SCHOOL! Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de lj u : Start thema samen spelen. Fruitdag. Het 3 de leerjaar brengt een bezoek aan natuurreservaat Molsbroek te Lokeren. Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas. Jan Rodts van Vogelbescherming Vlaanderen komt op bezoek in het 3 de leerjaar. SCHOOLFEEST van harte WELKOM! vm : medisch schooltoezicht voor de 1 ste kleuterklas op school. OLH Hemelvaart : GEEN SCHOOL! Eerste Communie. De viering start om 8.30u in de kerk van Sint-Jan De Doper. Iedereen is van harte welkom! Brugdag : GEEN SCHOOL! ma 18 Instapdag voor ingeschreven peuters. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 5 de leerjaar. di 19 do 21 Ontbijten is gezond. Nm : spelletjesnamiddag voor 2 de en 3 de kleuterklas. Nm : Sportmarkt op de Grote Markt voor het 5 de en 6 de lj. Fruitdag. 16u : Personeelsvergadering. Er is vandaag dus geen studie!

4 vr 22 Zwemmen voor de 2 de kleuterklas. Rapport 6 voor de lagere school. zo 24 Pinksteren. ma 25 Pinkstermaandag : GEEN SCHOOL! di 26 15u : Slot thema samen spelen wo 27 Nm : SVS-activiteit : minivoetbaltornooi voor het 5 de en 6 de lj. in de sporthal van de Broederscholen. do 28 Fruitdag. Sportdag voor de lagere school op school. vr 29 zo 31 Facultatieve verlofdag : GEEN SCHOOL! De leerlingen van het 6 de leerjaar vertrekken naar Herbeumont voor de bosklasweek. NOTEER ALVAST VOLGENDE DATA VOOR JUNI 2015! di 9 do 18 vr 19 20u : Infovergadering voor de ouders van de 3 de kleuterklas over de overgang naar het 1 ste leerjaar. Schoolreis voor kleuter- en lagere school. Facultatieve verlofdag : GEEN SCHOOL!

5 FAMILIENIEUWS. Op 14 april overleed Broeder Hadelinus, Roger Goethals, broeder van de congregatie der Broeders Hiëronymieten. Onze oprechte deelneming. Op 14 april is Lieze geboren, een zus voor Nette (peuterkl.) en Kobe Slowack (2 de kl.). Op 22 april is Teo geboren, een broer voor Linh Heymans (1 ste kl.). Proficiat!

6 WEETJES EN WATJES, DITJES EN DATJES. 1. Mooi weer in zicht? Met het mooie weer in aantocht ( hopelijk! ) willen we om veiligheidsredenen graag nog enkele aandachtspuntjes in de kijker zetten : Graag vast schoeisel ( Geen teenslippers en dergelijke. Deze verhogen het risico op valpartijen. ) Geen topjes met spaghettibandjes ( De zon brandt!) Eventueel pet om het hoofd tegen de zon te beschermen. 2. BEDANKT!!! In maart en april zamelden we geld in voor het project van Broederlijk Delen: Bedankt als je deelnam aan het sober maal! Bedankt als je sponsorgeld hebt meegebracht voor onze vastentocht!(enkel lagere school) Dankzij jullie hebben we 1138,95 euro ingezameld voor Broederlijk Delen!

7 SPORT OP SCHOOL Broscross. Omdat de Broederschool een sportieve school is proberen we regelmatig ook sportieve activiteiten tijdens de lesuren te organiseren. Daarom stond op donderdagnamiddag 23 april de Broscross op het programma. Deze jaarlijkse loopwedstrijd vindt plaats op de Hoge Kouter. Er worden wedstrijden gelopen per leerjaar met aparte reeksen voor jongens en meisjes. Alle leerlingen van het 1 ste tot het 6 de leerjaar van Broeders Driegaaien en Broeders Nieuwstraat namen deel. De stralende zon, de toffe omgeving, de sportieve inzet van de lopers en de aanmoedigingen van supporters zorgden voor een zeer geslaagde namiddag. De beste lopers verdienden een medaille (zie foto s), maar iedereen verdient natuurlijk een dikke proficiat voor zijn of haar prestatie. Voor de tweede keer werd er ook een estafetteloop voor leerkrachten georganiseerd. Het team van juf Liesl (DS), juf Eveline (NS), meester Alexander (NS) en meester Erik (NS) was sneller dan het team van juf Mette (DS), juf Gitta (NS), meester Chris (DS) en meester Geert(DS). Het winnende team van de leerkrachten.

8 Jongens 1 ste leerjaar : Goud : Amin (NS) Zilver : Mohammed (NS) Brons : Miro (NS) Meisjes 1 ste leerjaar : Goud : Maxime (DS) Zilver : Fran (DS) Brons : Ayco (DS) Jongens 2 de leerjaar : Goud : Lukas (DS) Zilver : Kerem (NS) Brons : Adem (NS)

9 Meisjes 2 de leerjaar : Goud : Theresa (NS) Zilver : Yade (NS) Brons : Hannah (NS) Jongens 3 de leerjaar : Goud : Amin (NS) Zilver : Ensar (NS) Brons : Kiani (DS) Meisjes 3 de leerjaar : Goud : Aylin (DS) Zilver : Rania (DS) Brons : Yaana (DS)

10 Jongens 4 de leerjaar : Goud : Quinten (NS) Zilver : Senne (DS) Brons : Mauro (DS) Meisjes 4 de leerjaar : Goud : Noa (DS) Zilver : Lotte (DS) Brons : Kaat (NS) Jongens 5 de leerjaar : Goud : Blendi (NS) Zilver : Hüseyin (NS) Brons : Jannes (NS)

11 Meisjes 5 de leerjaar : Goud : Caitlin (DS) Zilver : Aliana (DS) Brons : Kato (DS) Jongens 6 de leerjaar : Goud : Xander (NS) Zilver : Wout (NS) Brons : Jens (NS) Meisjes 6 de leerjaar : Goud : Nurhelin (DS) Zilver : Kato (DS) Brons : Jitse (DS)

12 Leesklas. Tijdens de paasvakantie zijn onze juffen en meesters druk bezig geweest om een leesklas in het oude schoolgebouw in te richten. En dat het resultaat gesmaakt wordt door onze leerlingen, zie je op de foto s. Voortaan kunnen onze boekenwurmen tijdens de middagpauze ( 12.45u tot 13.10u) hier in boeken neuzen en/of lezen. Op maandag kunnen de leerlingen van het 1 ste en 5 de leerjaar er terecht. Op dinsdag is het de beurt aan het 3 de, 6 de leerjaar en de 3 de kleuterklas. Voor de leerlingen van het 4 de en 2 de leerjaar is het wachten tot donderdag. Op die manier proberen we het plezier in lezen van onze leerlingen te bevorderen. We hebben reeds veel boeken gekregen en gekocht maar er mogen uiteraard nog steeds boeken binnengeleverd worden.

13 5Ld: Project rond water Onze klas nam in maart deel aan een project van de stad over water. Wim en Heleen van Djapo kwamen op 10 maart een workshop rond water geven in onze klas. De leerlingen werden verdeeld in groepjes en elk groepje moest 5 opdrachten uitvoeren. We dachten na over drinkbaar, water verbruiken, water in allerlei producten, Op 23 maart gingen we met de fiets naar het waterzuiveringsstation. Daar was Hugo onze gids en hij toonde ons de weg naar zuiver water. We zagen waar ons afval water binnenkwam (en hoe vuil het er toen uitzag!)en eindigden bij de beek waar het zuiver water terug de natuur in ging.

14 Volgende stap in het project: We mochten naar het toneel Struisvis! Potvogel! Water! Held! in het museumtheater. Met verhalen, liedjes, watergeluiden ging het bij het toneel ook over water verbruiken, tekort aan water, opwarming van de aarde, Een leuk toneel! Net voor de paasvakantie ging verteller Tom (van theater Hutsepot) met ons op waterwandeling door de stad. We startten aan de kiosk. We beluisterden een gedicht, verhalen, moesten opdrachten uitvoeren en stapten zelfs tot aan de oude stadspomp. Heel tof! Ook in de klas leren we verder over water tijdens de lessen van wero. Fijn dat de stad ons op zoveel verschillende manieren liet kennismaken met het boeiend thema water.

15 LEERKRACHT IN DE KIJKER! (door de reporters van het 5 e leerjaar) Alle kinderen van onze school kennen juf Sofie. Voor veel van hen was ze hun eerste juf. Tijd om haar nog beter te leren kennen. Aliana: Wat is je job op onze school? Ik ben de juf van de peuterklas. Samen met juf Katrien en meester Kris zorg ik voor de jongste kinderen van onze school. Sanae: Wat is er speciaal aan juf zijn van de peuterklas? Het is leuk dat de peuters me zo snel vertrouwen. Ik ben voor hen zo n beetje een tweede mama. Lars juf Sofie Aliana Sanae Lars: Welke 3 karaktereigenschappen typeren je? Ik heb veel geduld, ben gemakkelijk en zorgzaam.

16 Aliana: Wat zijn je hobby s? Ik hou van tennis, lopen, lezen en winkelen! Sanae: Vertel ons eens meer over je kinderen. Ik heb 2 zonen: Senne en Kobe. Senne is 9 jaar en zit bij meester Chris in het 4 e leerjaar. Hij doet ook aan tennis. Kobe is 7 jaar en zit bij meester Geert in het 1 e leerjaar. Hij doet aan turnen. Lars: Welk boek, cd en/of film vind je heel goed? Ik lees graag romans. Aliana: Wat is je favoriete maaltijd? Ik eet graag spaghetti en pasta met scampi s. Sanae: Heb je huisdieren? Ja, ik heb 2 honden. Cyan is 12 jaar oud. Hij is een stafford. Miel is 1 jaar oud, een tosa inu. Lars: Vul aan. Broeders Driegaaien is Een super gezellige en warme school met veel leuke mensen! Bedankt voor het interview!

17 DE SPEELHOEK. Kleuters.

18 Lagere school.

19

20 Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste leerlingen en ouders Het is weer zover : een nieuw schooljaar een nieuwe start. Na 8 weken vakantie gaan we weer van start. Voor sommigen is dit een blij weerzien met vertrouwde

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school.

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Hier zijn we weer om de laatste maand van 2017 in te luiden. Samen met Sinterklaas komen misschien ook de eerste sneeuwvlokjes op onze daken

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. do 1 vr 2 vr 2 za 3 zo 4 ma 5 di 6 wo 7 vr 9 Instapdag voor ingeschreven peuters. 16u : Personeelsvergadering : er is vandaag dus geen studie! Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas.

Nadere informatie

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar!

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar! VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Kerstmis staat alweer voor de deur. Gezelligheid troef. De boom, de lichtjes, de muziek en de gezelligheid geven een sfeer van verbondenheid en samenhorigheid. Goud,

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2017.

KALENDERNIEUWS MEI 2017. KALENDERNIEUWS MEI 2017. ma 1 di 2 wo 3 Feest van de arbeid : GEEN SCHOOL! Fietsvaardigheidstraining Meester op de fiets voor het 3 de, 4 de en 6 de leerjaar op de speelplaats van de school. Fruitdag.

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2016.

KALENDERNIEUWS MEI 2016. KALENDERNIEUWS MEI 2016. zo 1 ma 2 wo 4 do 5 vr 6 zo 8 ma 9 di 10 do 12 vr 13 zo 15 Feest van de arbeid. 20u : infoavond bosklassen. Nm : SVS-activiteit : Atletiek voor het 3 de en 4 de lj. op De Ster

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2015 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw

Nadere informatie

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden.

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september stapten 83 paar kleine voetjes, gevolgd door 140 paar grotere voeten op de tonen van de Radetzky march onze schoolpoort binnen.

Nadere informatie

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten,

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, De start van de lente, de intrede van het zomeruur, de eerste zonnestralen mét maartse buien en aprilse grillen, alles doet ons eraan herinneren dat

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MAART 2017.

KALENDERNIEUWS MAART 2017. KALENDERNIEUWS MAART 2017. ma 6 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Fruitdag. SVS-activiteit

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Ik ga op reis en ik neem mee een wegenkaart een gitaar en een vriendschapsbandje een woordenboek een reisgids en een breedbeeldcamera een verbanddoos een blikopener en een bol

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. We zien de zon al wat meer ( ondanks de koude temperaturen) en

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018.

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. ma 3 do 6 vr 7 Het nieuwe schooljaar is gestart. De schoolfotograaf komt langs! Om 20 uur klassikale infoavond in de kleuterschool. 13.30u : de jarigen van juli en augustus

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting De laatste dagen en de laatste vragen van het geleden jaar staan voor de deur, de bomen kouder en de dromen ouder maar de verwachting nog vol gloed en kleur want wij geloven: het licht van boven is niet

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt 2019 in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen: we kregen Sinterklaas met zijn bouwpieten

Nadere informatie

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer.

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer. Beste ouders en leerlingen, De start van de lente, het veranderen naar het zomeruur, de eerste zonnestralen, het spelen in de schooltuin, Alles doet ons eraan herinneren dat het schooljaar vordert. Het

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be

Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be Woordje van de directeur. Lagere school. Vakantie De wijsheid van een boek. Tussen

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september was het zover. De start van het nieuwe schooljaar. 85 kleuters en 137 leerlingen kwamen de schoolpoort binnen, op de rode

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het eerste deel van het tweede trimester zit er op. De eerste zonnestralen hebben voor extra vitamine D gezorgd. Het verlangen naar de

Nadere informatie

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest)

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest) Binnenste buiten In het donkerste van de dagen gaat de woonkamer binnenste buiten. De rolluiken blijven omhoog, De gordijnen open en voor het raam de lichtjes van de kerst, lichtjes naar buiten, tot in

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2016-2017 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Schoolduifje Mei. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel.

Schoolduifje Mei. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be BOSSTRAAT 159 tel. : 053 / 83 74 83 Schoolduifje Mei ver. uitg. Van der Eeken Lutgarde Activiteitenkalender

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar.

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar. VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, De afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Het vijfde leerjaar ging naar de

Nadere informatie

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur Maandkalender augustus 07 6 Za 7 Zo 8 Ma KS + L L 9 Di 30 Wo 3 Do Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) 8.00 uur Maandkalender september 07 Vr Instap Instapdag Za 3 Zo 4 Ma L3 L6 Oudercontact (start

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. ma 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken pannenkoeken! Instapdag voor ingeschreven peuters. 14u :

Nadere informatie

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle VOORWOORD Op 1 september stapten 74 kleuters en 130 leerlingen onze schoolpoort binnen. Eerst een beetje aarzelend en zeker ook wat zenuwachtig. Maar ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje hier

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2015-2016 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend

LENTE. Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen. naar H. De Coninck WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. LENTE Het landschap komt als een kelner op ons toe met weiden op zijn handen naar H. De Coninck Beste schoolvriend De voorbije maand april hebben we kunnen genieten van heerlijk

Nadere informatie

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst Beste schoolvriend Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst De tekst op de pagina hiernaast is de kern van onze boodschap. Met dit charter willen

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

Op maandag 3 september verwachten we onze kleuters en leerlingen terug op school.

Op maandag 3 september verwachten we onze kleuters en leerlingen terug op school. GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 10 Nr.12 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2017 2018 Jaarthema: Fit en gezond, de wereld rond! VAKANTIE is dat wat je nodig hebt om

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen,

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen, VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Ook de afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Zo kregen de kleuters van juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur Maandkalender augustus 07 6 Za 7 Zo 8 Ma KS + L L 9 Di 30 Wo 3 Do Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) 8.00 uur Maandkalender september 07 Vr Instap Instapdag Za 3 Zo 4 Ma L3 L6 Oudercontact (start

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Woordje van de directeur.

Woordje van de directeur. Woordje van de directeur. Beste schoolvriend Novembermaand De periode bij uitstek om onze lieve doden te gedenken, om te verwijlen bij wat was en is, met pijn en dankbaarheid, om te koesteren wat dierbaar

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. Af en toe krijgen we al wat meer zon te zien, wat ons allemaal deugd doet. Op vrijdag 13 februari hadden

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart.

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart. VOORWOORD Dit jaar opent zich als een oog in de ochtendzon een bloem die naar het licht buigt een streling vol verlangen Dit jaar schrijft zich als niet eerder gevangen woorden niet eerder gedichte gedachten

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, December zit er weer bijna op. De Sint is alweer terug naar Spanje, de kerstman komt zijn pakjes uitdelen en binnenkort kunnen we weer klinken op een

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

September 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2

September 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 September 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Hervatting van de lessen Zwemmen 1A, 1B, 3 10 11 12 13 14 15 16 Zwemmen 1A, 1B, 3 17 18 19 20 21 22 23 start Kwartiermakers uitstap bos (kleuters Niel Dag van de sportclub

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem april mei 2016 LKOM Pasen, God bleef niet staan, bij wat gisteren was gebeurd. Hij gaf niet op. Hij ging verder op de weg van morgen. Zijn mensendroom

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

MEI 2014. hoogte van al hun activiteiten. steunen, die mee de sterkte van de school uitmaken. Zonder hen hadden we geen wandeling,

MEI 2014. hoogte van al hun activiteiten. steunen, die mee de sterkte van de school uitmaken. Zonder hen hadden we geen wandeling, Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 8 MEI 2014 MILLEKEMOL Twee voor de prijs van één In dit nummer: U bent een trouwe lezer van onze nieuwsbrief. Dat weten we. Ook de mensen van ons oudercomité ervaren dat de

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

VBS DE KLEURENBOOG - KALENDER SCHOOLJAAR

VBS DE KLEURENBOOG - KALENDER SCHOOLJAAR VBS DE KLEURENBOOG - KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 VR 1/09/2017 ZA 2/09/2017 ZO 3/09/2017 MA 4/09/2017 DI 5/09/2017 WO 6/09/2017 19.00 infoavond Donk 20.00 vriendenkring Donk DO 7/09/2017 zwemmen 3de graad

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Schoolreis De Putten Fietsdag

Activiteitenkalender. Schoolreis De Putten Fietsdag Weetjes Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Juni 2015 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Augustus. September. Oktober = missiemaand

Augustus. September. Oktober = missiemaand Schoolkalender 2018-2019 KS = kleuterschool LS = lagere school BS = basisschool (kleuter- + lagere school) Augustus vr 31/08 BS: openklasdag van 14.00-15.00 u. Maak alvast kennis met je nieuwe juf of meester

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Woensdag 9 december 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Schaatsen op de Ieperse Grote Markt... met het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Tijdens de eindejaarsperiode gaan we schaatsen

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 03/

NIEUWSBRIEF. 03/ NIEUWSBRIEF 03/666.81.15 directie@chterbroek.be www.vbs-delinde.be 30 april 2019 Dag iedereen, Nog 2 maanden tovert dit schooljaar uit zijn hoed. 2 maanden met onderbroken weken en uitstappen. Stilaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders

Nadere informatie

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen.

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen. 1 Za 16 Zo 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A 3 Ma Zwemmen L4 18 Di 4 Di 19 Wo Loopcross Menen 5 Wo 20 Do 6 Do 21 Vr Strapdag 7 Vr 22 Za 8 Za 23 Zo 9 Zo 24 Ma Zwemmen L3/ Kevers

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

Indien u dus nog een broertje of zusje wil inschrijven, meld je kind dan zeker aan binnen deze periode!

Indien u dus nog een broertje of zusje wil inschrijven, meld je kind dan zeker aan binnen deze periode! Januari 2016 Beste kinderen, Beste ouders, Ik wens jullie in naam van het hele team een warm kerstfeest en een bruisend 2016. Dirk Vranken directeur INSCHRIJVEN IN ONZE SCHOOL Nieuwe kinderen kunnen op

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2018 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw komen

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Jaarkalender Basisschool DRIESTAP 089/755537 info@driestap.be SEPTEMBER 15

Jaarkalender Basisschool DRIESTAP 089/755537 info@driestap.be SEPTEMBER 15 Jaarkalender Basisschool DRIESTAP 089/755537 info@driestap.be SEPTEMBER 15 Di 01-09-15 Ouders verwacht in L1 Initiatief voor kinderen 1 ste schooldag - Mucreafé Wo 02-09-15 Do 03-09-15 Bijscholing zwemmen

Nadere informatie