Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Driegaaienstraat 8 9100 Sint-Niklaas Tel. 03/780.92.12. Fax 03/766.02.30. http://www.broeders.be info@basis3.broeders.be"

Transcriptie

1 Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

2 Woordje van de directeur. Lagere school. Vakantie De wijsheid van een boek. Tussen zon en schaduw. Tijd voor ontmoeting. Een trage maal-tijd. Op reis. Weg de oude gedachten. Open voor nieuwe dromen. Thuis. Blij zijn met jezelf en met de ander. Een avond zonder einde. Dankbaarheid bij een glas witte wijn. Een gedicht. Diepgang zit in elke dag. De natuur, de vrienden. Het leven is een kostbaar geschenk. Vakantie. Welke afspraak met rust voor het komende jaar?

3 DE SPEELHOEK. Kleuters. Beste schoolvriend De schoolpoort gaat voor een tijdje dicht We hebben veel beleefd en meegemaakt Maar door alles heen kunnen we dankbaar zijn om wie je was dit voorbije schooljaar we hebben je, stap voor stap, weer wat verder op weg geholpen k Wens je alvast (hopelijk) een zonnige en deugddoende vakantie geniet er samen van En kijk uit naar een nieuwe uitdaging op 2 september! Met een vriendelijke vakantiegroet Chris De Clippeleire, directeur

4 VAKANTIES EN VRIJE DAGEN SCHOOLJAAR Begin van het schooljaar : Maandag 2 september 2013 : eerste schooldag. Vrije dagen tijdens het eerste trimester : Woensdag 9 oktober 2013 : Pedagogische studiedag : geen school! Herfstvakantie : van maandag 28 oktober tot en met zondag 3 november Maandag 11 november 2013 : Wapenstilstand Kerstvakantie : Van maandag 23 december 2013 tot en met zondag 5 januari Vrije dagen tijdens het tweede trimester : Maandag 3 februari 2014 : Pedagogische studiedag : geen school! Krokusvakantie : van maandag 3 tot en met zondag 9 maart Paasvakantie : Van maandag 7 april 2014 tot en met maandag 21 april (paasmaandag) Vrije dagen in het derde trimester: Donderdag 1 mei 2014 : Feest van de arbeid. Vrijdag 2 mei 2014 : facultatieve verlofdag. Donderdag 29 mei 2014 : O.L.H.-Hemelvaart. Vrijdag 30 mei 2014 : brugdag. Maandag 9 juni 2014 : Pinkstermaandag. Vrijdag 20 juni 2014 : facultatieve verlofdag (na de schoolreis). Maandag 30 juni 2014 : extra vrije dag. Zomervakantie : De zomervakantie begint op dinsdag 1 juli ANDERE BELANGRIJKE DATA OM REEDS TE NOTEREN. Zaterdag 10 mei 2014 : schoolfeest! Zondag 18 mei tot en met vrijdag 23 mei 2014 : bosklassen voor het 6 de lj. Donderdag 29 mei 2014 : Eerste Communie. (onder voorbehoud) Donderdag 19 juni 2014 : schoolreis. Esslyn juf Griet Ruth en Liesl Liesl: Wij kijken al erg uit naar de vakantie. Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Ik verkies Frankrijk omdat daar veel vriendelijke mensen zijn. Het is er een mooie omgeving en niet te vergeten: je kan er lekker eten! Bedankt voor het interview!!!

5 LEERKRACHT IN DE KIJKER! (door de reporters van het 5 e leerjaar) Omdat we nog steeds wachten op babynieuws van juf Caroline, willen we haar vervangster juf Griet enkele vragen stellen. Esslyn: Sinds mei vervang je juf Caroline. Heb je nog op andere scholen lesgegeven? Ik heb 6 jaar gewerkt in de Heilig Hart School op Tereken. Daar was ik de juf van het vijfde leerjaar. Nu heb ik al allerlei korte interims gedaan op verschillende scholen. Ruth: Welke leeftijd vind je het leukst om les aan te geven en waarom? Ik vind alle leeftijden wel leuk. Iedere leeftijd heeft zijn speciaal kantje. Liesl: Vind je het leuk om op onze school te werken? Ik vind het heel leuk op deze school! De collega s zijn fijn en het zijn aangename leerlingen. Esslyn: Wat zijn je hobby s? Ik hou van alles wat te maken heeft met muziek en natuur. Ik speel piano en dwarsfluit. Ik ontspan mij bij een wandeling of een fietstocht in de natuur. Ruth: Heb je kinderen? Ik heb één dochter, Amelie. Ze is 3,5 jaar. Ze lust alles, zelfs spruitjes en witloof! WEETJES EN WATJES, DITJES EN DATJES. 1. Vrije dagen en studiedagen. (deze data ontbraken nog in de kalender van het vorige Gaaike!!!) woensdag 9 oktober 2013: vrijaf, pedagogische studiedag voor de leerkrachten. maandag 3 februari 2014: vrijaf, pedagogische studiedag voor de leerkrachten. facultatieve verlofdagen: vrijdag 2 mei 2014 vrijdag 20 juni 2014 extra vrije dag: maandag 30 juni 2014, het schooljaar eindigt op vrijdag 27 juni 2014 om uur. 2. Even uw aandacht Op donderdag 29 augustus 2013 van tot uur : welkomstmoment in de kleuterafdeling kom even een kijkje nemen en maak kennis met de juffen en de meester WELKOM! Het schooljaar start op maandag 2 september 2013 om uur U bent hartelijk WELKOM op onze speelplaats om de start mee te maken. Er is infoavond bij het begin van het nieuwe schooljaar voor de kleuterklassen op donderdag 5 september 2013 om uur. Uitnodiging volgt.

6 De infoavond voor de klassen van de lagere afdeling is gepland op maandag 9 september 2013 om uur. Uitnodiging volgt. Op zaterdag 21 september 2013 vindt de jaarlijkse barbecue van turnkring Jeroen plaats! Uitnodiging volgt. 3. Klasverdeling schooljaar Beste ouders Voor het komende schooljaar hebben we moeten rekening houden bij de verdeling van de klassen met een daling van de lestijden zowel in de kleuter- als in de lagere school. Toch wil ik nu reeds een overzicht geven van de klassen: Kleuterafdeling: Peuterklas: juf Sofie Daarom wil onze school deelnemen aan de actie Diamant van MOS (Milieuzorg Op School). Deze week kreeg elke leerling van de lagere school 4 diamantstickertjes. Die kleven ze op schoolmateriaal dat ze volgend jaar opnieuw willen gebruiken. Ook krijgt elke klas 5 stickers die ze op klasmateriaal kunnen kleven. In september gaat de MOS-groep (juf Tine, meester Tom en juf Ilse) op bezoek in alle klassen. Zij tellen daar het materiaal met diamantstickers op. Het totaal van onze school wordt doorgegeven aan MOS en misschien kunnen we er wel mooie prijzen mee winnen! Kleuterklas 1: juf Mieke Kleuterklas 2: juf Anneke Kleuterklas 3: juf Tine met een opsplitsing van de kleutergroep in de voormiddagen, deze kleutergroep zal begeleid worden door juf Evelien De Breuck. Ondersteuning zorg en bewegingsopvoeding kleuters: meester Kris Smet.

7 MOS-ACTIE DIAMANT: Doe jij ook mee? Lagere afdeling: 1 ste leerjaar: meester Geert Op school doen we al erg ons best om het afval te beperken: brooddozen en koekendozen gebruiken, ons afval sorteren, een compostvat, In juni verdwijnt veel schoolgerief in de vuilbak terwijl het eigenlijk nog niet versleten is. Begin september koopt u dan nodeloos nieuw materiaal. Niet goed voor de portemonnee en zeker niet voor onze aardbol! Zo is er weer extra afval dat verwerkt moet worden en nieuw materiaal dat gemaakt moet worden. Dat vraagt energie en grondstoffen. ondersteuning en opsplitsing taal en rekenen 1 ste leerjaar: meester Tom 2 de leerjaar: juf Caroline, tot de herfstvakantie in ouderschapsverlof, dus een interim, leerkracht is nog niet bepaald. 3 de leerjaar: juf Hilde Een kleine beschikbare hoeveelheid lestijden voor extra ondersteuning van de klasgroep, leerkracht is juf Els Vandenberghe. 4 de leerjaar: meester Chris 5 de leerjaar: juf Ilse 6 de leerjaar: juf Liesl Ondersteuning zorg: meester Luc ICT en ondersteuning 3 de graad: meester Tom Bewegingsopvoeding: juf Roxane Zorgcoördinator: Inge Van Gassen

8 FAMILIENIEUWS. Op 30 mei overleed mevrouw Miet De Vreese, bobonne van juf Mieke Meireleire (1 ste kleuterklas) en overgrootmoeder van Billie (peuterklas) en Loïs Meireleire (2 de kleuterklas) en Lukas Vergauwen (3 de kleuterklas). Onze innige deelneming! Op 15 juni stapten Inge Nuyttens en Didier De Corte in het huwelijksbootje, mama en papa van Mathis (1 ste kleuterklas) en Fran De Corte (2 de kleuterklas)! Op 20 juni is Yorben geboren, zoontje van Caroline Van Camp (juf 2 de leerjaar)en Sven Matthijs. Proficiat!

9 4 DE LEERJAAR OP BEZOEK BIJ DE BURGEMEESTER! Op donderdag 6 juni werd het vierde leerjaar door burgemeester Lieven Dehandschutter uitgenodigd in zijn kabinet op het stadhuis. Aanleiding daarvoor was het feit dat de vierdeklassers een tijdje terug een brief hadden geschreven naar de burgemeester. In die brief schreven de kinderen met welke milieuproblemen ze in Sint-Niklaas te maken krijgen en wat de stad er mogelijk kan aan doen. Tijdens het bezoek legde de burgemeester, gesteund door schepen van jeugdzaken Wout De Meester, uit welke inspanningen de stad Sint-Niklaas doet om zo goed mogelijk voor het milieu te zorgen. De belangrijkste les die we leerden was dat zorgen voor het milieu begint bij jezelf. Onze leerlingen kwamen ook wat te weten over de historiek van de stad, de bouw van het stadhuis en de authenticiteit van het burgemeesterskabinet. Na het nuttigen van een fris glaasje sinaasappelsap en met een winkeltas vol stickers, affiches, foldertjes en enkele fluojasjes namen we afscheid op de trappen van het stadhuis. Bijgaande foto levert het bewijs van dit leuke bezoek. DANKJEWEL SPORT OP SCHOOL. aan alle kinderen en leerkrachten die er dit jaar opnieuw voor zorgden dat onze school een zeer sportieve school was. Opnieuw behaalden we niveau GOUD bij de Stichting Vlaamse Schoolsport. aan iedereen die heeft deelgenomen en meegewerkt aan het gezond ontbijt. Zoals elk jaar probeerden we ook een gezonde school te zijn. aan alle kinderen die aardbeien hebben gekocht en/of verkocht ten voordele van turnkring Jeroen. Zo kan o.a. het jaarlijkse sportkamp elk jaar opnieuw georganiseerd worden. Bijna 100 kinderen (waarvan meer dan 40 kinderen van Broeders Driegaaien) schreven zich in om samen met vele leerkrachten deze zomer mee te gaan naar Westmalle. Minivoetbaltornooi Op woensdag 5 juni trokken we met 3 teams van het vijfde leerjaar naar het SVS-minivoetbaltornooi in onze eigen sporthal. Groot was onze verbazing toen we de magere opkomst van andere scholen opmerkten. Het werd dus echt een minitornooi. Onze meisjes (Luna, Aleyna, Fien, Hajar, Emely en Ouissame) kregen 2 tegenstanders voorgeschoteld die ze elk 2 keer bekampten. Winnen lukte net niet, maar verliezen deden ze ook niet. Met de nodige inzet en de juiste spirit werden de andere ploegen mooi in bedwang gehouden met een tweede plaats als eindresultaat. Knap gedaan! De uitslagen : Don Bosco - Driegaaien 0 0 en 1 1 Broeders NS Driegaaien 0 0 en 2 2

10 De twee jongensploegen zaten in een groep met nog twee andere teams. Zowel ploeg A (Lars, Pieter, Keo (4Ld), Ward (4Ld) + telkens iemand anders van ploeg B) als ploeg B (Ibo, Ilhan, Kaan, Oruc en Esslyn) kreeg het hard te verduren tegen de ploegen van Broeders NS. Enkel in de spannende onderlinge confrontatie kon ploeg A een overwinning boeken met een derde plaats tot gevolg. Ploeg B verloor moedig alle partijen en eindigde logischerwijs op de vierde plaats. Gelukkig bleef de sfeer optimaal en was de inzet er niet minder om. De uitslagen : Broeders NS 5 de Driegaaien A 2 0 Broeders NS 6 de Driegaaien B 7 0 Driegaaien A Driegaaien B 3 1 Broeders NS 6 de Driegaaien A 8 0 Broeders NS 5 de Driegaaien B 8 1

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste leerlingen en ouders Het is weer zover : een nieuw schooljaar een nieuwe start. Na 8 weken vakantie gaan we weer van start. Voor sommigen is dit een blij weerzien met vertrouwde

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

Prettige vakantie! INFOKRANT. Einde schooljaar 18-19

Prettige vakantie! INFOKRANT. Einde schooljaar 18-19 INFOKRANT Einde schooljaar 18-19 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018.

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. ma 3 do 6 vr 7 Het nieuwe schooljaar is gestart. De schoolfotograaf komt langs! Om 20 uur klassikale infoavond in de kleuterschool. 13.30u : de jarigen van juli en augustus

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar!

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! WEBSITE WWW.ARKNET.BE Beste ouders Nog slechts enkele dagen en de gezellige drukte op school zal stilletjes wegebben. De schoolbel wordt voor twee maanden afgezet.

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12.06.2015

Nieuwsbrief 12.06.2015 Nieuwsbrief 12.06.2015 Beste ouders, Deze nieuwsbrief is de op één na laatste van dit schooljaar. Op vrijdag 26 juni volgt nog een afsluitwoordje en dan is het aftellen naar de vakantie. We zijn druk in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

t Nieuwe schooljaar in een notendop.

t Nieuwe schooljaar in een notendop. BASISSCHOOL MAATJES t Nieuwe schooljaar in een notendop. Woordje van de directeur Meester Dirk, zo kwam een kind van het vijfde leerjaar, deze morgen naar mij: Kan jij al geloven dat de vakantie vrijdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Vrijdag 24 juni 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Maaltijden en facturen Gisteren was de laatste keer van dit schooljaar dat de leerlingen volle maaltijd kregen op school. Maandag 27 juni is er dus geen volle

Nadere informatie

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE Schooljaar 2015-2016 nr. 8 30 juni 2016 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Een nieuwe weg Op woensdag 22 juni namen we feestelijk

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. Juni Juli - Augustus Beste (groot)ouders Het

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Samenwerken. Samenwerken! Echt een werkwoord.

Samenwerken. Samenwerken! Echt een werkwoord. Samenwerken Samenwerken! Echt een werkwoord. Samen...werken Samen ervoor gaan Samen de voordelen zien Samen de pijn dragen ook al is het niet de jouwe. Samen aanpakken wat anders zal blijven liggen Samen

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2017 2018!

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Woensdag 9 december 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Schaatsen op de Ieperse Grote Markt... met het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Tijdens de eindejaarsperiode gaan we schaatsen

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

SCHOOLKRANT. Einde schooljaar

SCHOOLKRANT. Einde schooljaar SCHOOLKRANT Einde schooljaar 2015-2016 Voorwoord Beste ouders, Voor u ligt al weer de laatste schoolkrant van dit schooljaar. Het eind van het schooljaar betekent zomer- en grote vakantie. Even afstand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2018-2019 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief juni 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Een fijne en deugddoende zomervakantie gewenst! 2 Wist je dat - we ons jaarthema

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

SINT-PIETERSSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP. Beste kinderen en ouders,

SINT-PIETERSSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP. Beste kinderen en ouders, VRIJE BASISSCHOOL LANGDORP SINT-PIETERSSCHOOL WWW.VBSLANGDORP.BE VBSLANGDORP@TELENET.BE NIEUWSBRIEF JUNI 2016 Beste kinderen en ouders, Bijna gedaan die school. Misschien met een traan, maar zeker met

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 vrijdag, 27 oktober 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 Jarigen juli en augustus. In het begin van het schooljaar vierden we de jarigen van de maanden juli en augustus. Je zou kunnen zeggen dat vele kinderen

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 Zaal Weyteveldfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2015-2016 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven.

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven. De voorbije maand april hebben we al eventjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen. En ook nu weer waren er tal van activiteiten die van onze school zo een bijzondere school maken. Bloemetjes werden

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Velle[tje] Foto Op bezoek in de Turkse moskee op de Edgard Tinelplaats. Volg onze school op facebook

Velle[tje] Foto Op bezoek in de Turkse moskee op de Edgard Tinelplaats. Volg onze school op facebook Velle[tje] Vrije Basissschool Sint-Jozef Temse-Velle Info@basisschool-velle www.basisschool-velle.be 03/711.08.03 Nieuwsbrief 24.10.2014 Jaarthema Velle te Vrede multicultureel Binnen het jaarthema organiseerden

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen.

Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen. Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen. Samen met jullie willen we graag even terugblikken

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

Basisschool Kameleon Schoolkalender

Basisschool Kameleon Schoolkalender Basisschool Kameleon Schoolkalender 2016-2017 Welkom op onze school, wij zijn blij dat jij er ook bent! GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Hertoginstraat 124 2300 Turnhout Tel. 014/41.41.78 of 0473/41.41.78

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

JAARPLANNING

JAARPLANNING JAARPLANNING 2018-2019 Sportpleinstraat 2 / 3730 Hoeselt tel.: 012 23 75 16 e-mail : info@gbs-alt-hoeselt.be www.gbs-alt-hoeselt.be Vakanties en vrije dagen van tot en met Herfstvakantie 29 oktober 2018

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 Vrijdag 21 december 2018 De Sint op school. De Goede Sint bracht terug een bezoekje aan onze school. En er waren terug bijna geen stoute kinderen bij. Alle klassen kregen daarom

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Oudenburg Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie