VOORWOORD. Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWOORD. Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school"

Transcriptie

1

2 VOORWOORD Beste ouder, leerling en sympathisant van onze school We staan aan de start van de eerste schoolvakantie van dit nieuwe schooljaar. 3 september ligt al ver achter ons. Op die dag stapten maar liefst 234 paar voeten/voetjes onze schoolpoort binnen. Enthousiast ( zoals altijd) om er opnieuw samen met onze juffen en meesters een onvergetelijk schooljaar van te maken met als jaarthema stap voor stap, steen voor steen. Een jaarthema met een dubbele betekenis. Stap voor stap willen wij onze kinderen begeleiden in hun ontwikkeling. Van kleuter naar leerling van de lagere school, van leerling van de lagere school naar student in het secundair onderwijs. Steen voor Steen verwijst dan weer naar de nieuwe gebouwen die dit schooljaar ( naar alle waarschijnlijkheid) op onze speelplaats tevoorschijn zullen komen. Eén van de komende weken zal de school allicht groen licht krijgen om het bouwdossier toe te wijzen. Meer info hieromtrent volgt in het volgende Gaaiken. Maar nu eerst vakantie! Een weekje ontspanning om onze batterijen op te laden. Tijd voor wat meer stilte, voor licht en warmte onder de mensen, tijd voor herinnering, tijd voor Allerheiligen en Allerzielen. Fijne herfstgroeten, Directeur Veerle

3 KALENDERNIEUWS NOVEMBER do 1 vr 2 ma 5 do 8 vr 9 zo 11 Feest van Allerheiligen. Allerzielen. Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters. Vm : Medisch schooltoezicht voor de kinderen van het 1 ste lj. 20u : info avond rond bodymap voor alle ouders van de kleuterschool, 1 ste en 2 de leerjaar. Fruitdag. Wapenstilstand. ma u : voorstelling Janneman in de bib voor 3 de kleuterklas. Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 5 de leerjaar. di 13 do 15 vr 16 zo 18 16u : Personeelsvergadering : er is vandaag dus geen studie! 20u : vergadering oudercomité. Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas (juf Mieke). De 3 de kleuterklas gaat naar Expeditie WARE WARE. Fruitdag. Nm : Voorstelling Janneman in de bib voor 1 ste en 2 de leerjaar. Nm : Interscolaire zwemwedstrijden voor 1 ste tot 6 de leerjaar in Sinbad.

4 di 20 vr 23 Vm : De 2 de kleuterklas bezoekt het huis van de Sint. Nm : Alles met de bal voor het 4 de leerjaar in sporthal Hoogendonck te Waasmunster. Fruitdag Spelletjesvoormiddag voor de 2 de en 3 de kleuterklas in de eetzaal. za 24 Spaghetti avond van het oudercomité. ma 26 Zwemmen voor het 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de en 6 de leerjaar u : Guus en Trompie komen op bezoek voor de 3 de kleuterklas. di 27 Vertelvoormiddag voor Peuterklas en 1 ste kleuterklas. Nm : Het 1 ste leerjaar bezoekt het huis van de Sint. Vanaf 16u : individuele oudercontacten voor de kleuterschool. (een uitnodiging volgt) do 29 Zwemmen voor de 2 de kleuterklas (juf Anneke). vr 30 Fruitdag u : de jarigen van november worden even in de kijker gezet. NOTEER ALVAST VOLGENDE DATA VOOR DECEMBER 2017! do 6 Sinterklaasfeest. ma 24 Begin van de kerstvakantie.

5 FAMILIENIEUWS. Op 8 augustus is Félien geboren, een zusje voor Maylin To Promkerd (peuterklas). Op 30 september werd Joppe geboren, een kleinzoon voor Ann Meul (vrijwilligster kleuterschool). Op 19 oktober werd Akif geboren, een broertje voor Nisa Ülker (peuterklas). Proficiat!

6 WEETJES EN WATJES, DITJES EN DATJES. 1. Jarig in september!. Op 28 september vierden we de jarigen van de maand september! PROFICIAT!

7 SPORT OP SCHOOL. 1.Vlaamse scholenveldloop. Bijna 80 kinderen van onze school namen deel aan de Vlaamse scholen-veldloop op woensdagnamiddag 26 september. Voor en na het lopen konden de kinderen deelnemen aan allerlei randactiviteiten. De wedstrijden gingen naar jaarlijkse gewoonte door in het Gerard Bontinckstadion en op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas. Alle kinderen liepen wedstrijden tegen leeftijdsgenoten in aparte jongens- en meisjesreeksen (1 ste graad: 700m / 2 de graad: 900m / 3 de graad: 1100m). Iedereen gaf het beste van zichzelf volgens zijn of haar mogelijkheden. We behaalden meerdere eervolle plaatsen. Heel trots waren we op het behalen van 2 medailles: Anaïs Roelants behaalde GOUD in de reeks meisjes 2 de leerjaar! Jitse Smet behaalde ZILVER in de reeks jongens 2 de leerjaar! Proficiat aan alle deelnemers! Dankjewel aan alle supporters. Jullie aanmoedigingen deden deugd voor de kinderen. Alle uitslagen werden aan de leerkrachten gegeven. Op de foto s vindt u alle deelnemers.

8

9

10

11 2. Voetbal 4 tegen 4. Op woensdagnamiddag 10 oktober namen we deel aan het 4 tegen 4- voetbal-tornooi voor het 3 de en 4 de leerjaar op de terreinen van KFC Herleving Sinaai. Maar liefst 7 ploegen van Broeders Driegaaien deden mee: -meisjesploeg 3 de /4 de leerjaar: Ayla, Tine, Elodie, Katja -meisjesploeg 4 de leerjaar A: Anouk, Linde, Rania, Belinay -meisjesploeg 4 de leerjaar B: Heleen, Amélie, Fien, Rana, Selma -jongensploeg 3 de leerjaar A: Stef, Rayan, Korneel, Tijs -jongensploeg 3 de leerjaar B: Vedat, Fahd, Maximilian, Imran -jongensploeg 4 de leerjaar A: Pieter, Mathis, Abdil, Victor, Lowie, Milan -jongensploeg 4 de leerjaar B: Tiebe, Seppe, Felix, Ahmet, Amine Het was een prachtige nazomerse dag. De sfeer was top! Er was zeer veel inzet en sportiviteit bij elk team. Alle kinderen wilden duidelijk genieten van een namiddagje voetballen met vrienden en vriendinnen uit de klas. De toeschouwers zagen veel mooie en spannende wedstrijden. De meisjes van het 3 de en 4 de leerjaar behaalden een 1 ste, 2 de en 3 de plaats. De jongens van het 3 de leerjaar behaalden een gedeelde 4 de plaats. De jongens van het 4 de leerjaar eindigden samen op de 3 de plaats. Proficiat aan alle deelnemers! Dankjewel aan alle supporters!

12 3. Gymland. In samenwerking met MOEV organiseerde turnkring Jeroen op woensdagnamiddag 17 oktober Gymland in de sporthal van onze school. Een heel parcours stond opgesteld. Allerlei onderdelen van het recreatief turnen kwamen aan bod: springen, rollen, klimmen, evenwichtsoefeningen, oefeningen op lenigheid, behendigheid of kracht,

13 28 kinderen uit het eerste en tweede leerjaar namen deel. Het werd een leuke, sportieve namiddag. Proficiat aan alle deelnemers!

14

15 4. Kronkeldiedoe. Op donderdagvoormiddag 4 oktober kronkelden de kinderen van het 1 ste en 2 de leerjaar van de ene naar de andere leuke activiteit. Kronkeldiedoe is een bewegingsproject georganiseerd door MOEV (vroeger SVS). Het vond plaats in sporthal Temsica in Temse. Een klimmuur, een stormbaan, rare fietsjes, een parcours met evenwichts-oefeningen, een reuzenbal, een kronkel om door te kruipen en een heleboel andere uitdagende activiteiten stonden op het programma. Heel veel leuk materiaal stond klaar om de kinderen op een plezante manier te laten bewegen. Iedereen leefde zich uit. Het werd een vermoeiende maar vooral heel toffe voormiddag.

16 FRUIT EN GROENTEN IN HET 1 STE LEERJAAR. Op vrijdagnamiddag 21 september gingen de kinderen van het 1 ste leerjaar op uitstap naar de Broeders Biotechnische in de Weverstraat. Ze bezochten de moestuin, de serres en de boomgaard. Na een leerrijke namiddag kregen alle kinderen nog een vers geplukt appeltje. Lekker!

17 Op donderdagnamiddag 11 oktober maakten de kinderen lekkere fruitsla en heerlijke groentesoep. Die avond werd er thuis wellicht wat minder gegeten.

18 VERKIEZINGEN Verkiezingskoorts? Ook in het derde leerjaar! IN HET 3 DE LEERJAAR. Een foto-verhaal > Eerst campagne voeren : partij-nummer, partijnaam, slogan en agendapunten die mij populair zullen maken Check!

19 Donderdag was een spannende dag, we mochten het stemhokje in. En nee, wij konden niet op onszelf stemmen. Geheel geheim???

20 Vrijdag, nauwelijks geslapen, gingen we de klas binnen. De klasburgemeester werd bekend gemaakt. Hier heb je hem: Stef Luyckx! Met een nipte meerderheid aan stemmen, op de voet gevolgd door Finn Todts en Tine Aubroeck. Na onderhandelingen met de juf werden volgende afspraken gemaakt voor komende week : geen huiswerk en toetsen, extra speeltijd in de schooltuin, in de kring op kussens zitten ipv op de stoeltjes, kaarsjes branden om het nog gezelliger te maken en vrijdag afsluiten met een feestje. Hopla, zo eenvoudig is het. Een blije klas, trots op hun geliefde burgemeester!

21 5 de leerjaar: thema taal: doe-het-zelf Stappenplan volgen om vliegtuigjes te vouwen en de vliegtuigjes uittesten natuurlijk! Spelreglement lezen zodat je het spel Yoté kan spelen.

22 Op donderdag komen er stagiairs kijken in onze klas. Lobke en Kobe durfden juf Eva en meester Carmino uitdagen! Recept beluisteren, sleutelwoorden noteren en het recept uitproberen! Dankzij de mama van Anne-Sophie en Margot, de mama van Zehra, stagejuf Laura en mijn eigen mama, verliep dit héél vlot. Erg bedankt voor jullie hulp.

23 Na het bakken volgt het smullen en afwassen!

24 Het vriendenboek van Driegaaien Een nieuwe rubriek waarin we jullie willen laten kennismaken met de mensen die op onze school werken: deze maand zijn juf Sofie, juf Mieke en juf Anneke aan de beurt!

25

26

27 Het oudercomité. Op vrijdag 5 oktober was het weer dag van de leerkracht. Naar goede gewoonte zet het oudercomité de leerkrachten dan extra in het bloemetje met een lekkere traktatie en het overnemen van het toezicht tijdens de kleine speeltijd. Dankzij de vele vrijwilligers konden we ook dit jaar weer bij zowel de voor- als namiddag speeltijd de leerkrachten een extra pauze geven. Op het einde van vorig schooljaar organiseerde het oudercomité een enquête waarin jullie als ouder jullie mening konden geven over onze school. De verschillende aspecten die hieruit naar voor kwamen, zullen we in de loop van het schooljaar aan bod laten komen in t Gaaiken. We kunnen alvast meegeven dat de resultaten ook met onze schooldirectie werden besproken en dat de tips ter harte worden genomen. Uit de enquête bleek dat ouders eigenlijk niet goed weten wie er allemaal in het oudercomité zit en wie men kan aanspreken. Bij dit Gaaiken vinden jullie dan ook een folder met de aanspreekpersonen per klas. Wil je graag wat meer info over onze activiteiten of wil je een thema van algemeen belang aanbrengen, aarzel dan niet om ons aan te spreken! Een mailtje sturen naar ocdriegaaien@gmail.com kan natuurlijk ook! En niet vergeten: 24 november is het Spaghettiavond.

28 Driegaaienstraat Sint-Niklaas Tel. 03/ Fax 03/ info@basis3.broeders.be

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017.

KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. KALENDERNIEUWS NOVEMBER 2017. wo 1 do 2 ma 6 di 7 wo 8 vr 10 za 11 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 Feest van Allerheiligen. Allerzielen. Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters.

Nadere informatie

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden.

Ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje in de klas, op de speelplaats of in de school al goed gevonden. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september stapten 83 paar kleine voetjes, gevolgd door 140 paar grotere voeten op de tonen van de Radetzky march onze schoolpoort binnen.

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school.

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten van onze school. Hier zijn we weer om de laatste maand van 2017 in te luiden. Samen met Sinterklaas komen misschien ook de eerste sneeuwvlokjes op onze daken

Nadere informatie

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar.

Maar nu is het tijd voor een weekje vakantie. We wensen onze kinderen een weekje ontspanning na het eerste deel van dit nieuwe schooljaar. VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, De afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Het vijfde leerjaar ging naar de

Nadere informatie

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR.

WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste leerlingen en ouders Het is weer zover : een nieuw schooljaar een nieuwe start. Na 8 weken vakantie gaan we weer van start. Voor sommigen is dit een blij weerzien met vertrouwde

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018.

KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. KALENDERNIEUWS SEPTEMBER 2018. ma 3 do 6 vr 7 Het nieuwe schooljaar is gestart. De schoolfotograaf komt langs! Om 20 uur klassikale infoavond in de kleuterschool. 13.30u : de jarigen van juli en augustus

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

VOORWOORD. Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Op 1 september was het zover. De start van het nieuwe schooljaar. 85 kleuters en 137 leerlingen kwamen de schoolpoort binnen, op de rode

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

VOORWOORD. Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, VOORWOORD Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, De eerste maand van 2019 zit er op. De eerste kleine sneeuwvlokken hebben hun weg gevonden naar Sint-Niklaas. Op de laatste dag van deze maand, 31

Nadere informatie

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle

VOORWOORD. Fijne groeten, Directeur Veerle VOORWOORD Op 1 september stapten 74 kleuters en 130 leerlingen onze schoolpoort binnen. Eerst een beetje aarzelend en zeker ook wat zenuwachtig. Maar ondertussen heeft iedereen zijn of haar plaatsje hier

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2015 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Het Gaaiken van januari luidt 2019 in. December zit er weer bijna op. Een maand met veel toeters en bellen: we kregen Sinterklaas met zijn bouwpieten

Nadere informatie

Woordje van de directeur.

Woordje van de directeur. Woordje van de directeur. Beste schoolvriend Novembermaand De periode bij uitstek om onze lieve doden te gedenken, om te verwijlen bij wat was en is, met pijn en dankbaarheid, om te koesteren wat dierbaar

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2018. do 1 vr 2 vr 2 za 3 zo 4 ma 5 di 6 wo 7 vr 9 Instapdag voor ingeschreven peuters. 16u : Personeelsvergadering : er is vandaag dus geen studie! Zwemmen voor de 1 ste kleuterklas.

Nadere informatie

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst

Beste schoolvriend. Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst Beste schoolvriend Tijdens de startviering op 13 september hebben we het symbool van een tandwiel in de kijker geplaatst De tekst op de pagina hiernaast is de kern van onze boodschap. Met dit charter willen

Nadere informatie

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten,

Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, Beste ouders, leerlingen en Driegaaiensympathisanten, De start van de lente, de intrede van het zomeruur, de eerste zonnestralen mét maartse buien en aprilse grillen, alles doet ons eraan herinneren dat

Nadere informatie

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar!

VOORWOORD. Mag ik jullie allen zalige, warme en gezellige kerstdagen toewensen en een sprankelend en voorspoedig nieuwjaar! VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Kerstmis staat alweer voor de deur. Gezelligheid troef. De boom, de lichtjes, de muziek en de gezelligheid geven een sfeer van verbondenheid en samenhorigheid. Goud,

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het eerste deel van het tweede trimester zit er op. De eerste zonnestralen hebben voor extra vitamine D gezorgd. Het verlangen naar de

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school,

VOORWOORD. Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, VOORWOORD Beste ouders, kinderen en sympathisanten van onze school, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. We zien de zon al wat meer ( ondanks de koude temperaturen) en

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MAART 2017.

KALENDERNIEUWS MAART 2017. KALENDERNIEUWS MAART 2017. ma 6 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 Hervatting van de lessen. Instapdag voor ingeschreven peuters 13u : MOS-brigade : dierenhokjes uitkuisen. Fruitdag. SVS-activiteit

Nadere informatie

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting

De laatste dagen. en de laatste vragen. van het geleden jaar. staan voor de deur, de bomen kouder. en de dromen ouder. maar de verwachting De laatste dagen en de laatste vragen van het geleden jaar staan voor de deur, de bomen kouder en de dromen ouder maar de verwachting nog vol gloed en kleur want wij geloven: het licht van boven is niet

Nadere informatie

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium.

Op 23 september hadden we de jaarlijkse scholenveldloop. Ook daar sierden we het podium. VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, De eerste maand zit er al weer op. 82 kleuters en 133 lagere schoolkinderen stapten op 1 september onze schoolpoort binnen. Ondertussen heeft

Nadere informatie

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest.

Terugblikken naar november vertelt ons dat we weer druk bezig zijn geweest. Beste leerlingen, ouders en sympathisanten, Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2018 in te luiden. Samen met Sinterklaas kan misschien ook de eerste sneeuw komen

Nadere informatie

Voor. elkaar! GAZET PRESENT. Jaarthema: Een hart voor elkaar!

Voor. elkaar! GAZET PRESENT. Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr 3 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 2019 Voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Eetfestijn! Bedankt Meer dan 600 enthousiaste

Nadere informatie

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school,

Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, VOORWOORD Beste leerlingen, ouders en vrienden van onze school, Wanneer je dit Gaaiken in handen krijgt, zit één vierde van het schooljaar er al bijna op. Ja, wat vliegt de tijd toch vooruit! We hebben

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen,

VOORWOORD. Beste ouders en leerlingen, VOORWOORD Beste ouders en leerlingen, Ook de afgelopen maand werden weer leuke, zinvolle en leerrijke activiteiten georganiseerd door de juffen en meesters van onze school. Zo kregen de kleuters van juf

Nadere informatie

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest)

Proficiat! FAMILIENIEUWS. (uit Manu Verhulst, Op de golfslag van de Geest) Binnenste buiten In het donkerste van de dagen gaat de woonkamer binnenste buiten. De rolluiken blijven omhoog, De gordijnen open en voor het raam de lichtjes van de kerst, lichtjes naar buiten, tot in

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart.

Wij wensen jullie allemaal een deugddoende, ontspannende vakantie toe. Laat ons samen 2016 verwelkomen met een warm hart. VOORWOORD Dit jaar opent zich als een oog in de ochtendzon een bloem die naar het licht buigt een streling vol verlangen Dit jaar schrijft zich als niet eerder gevangen woorden niet eerder gedichte gedachten

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht?

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Jaarthema. En wat is jouw superkracht? GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 9 Nr.5 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2016 2017 Jaarthema En wat is jouw superkracht? Denk niet wit. Denk niet zwart. Denk niet zwart-wit

Nadere informatie

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven.

Bloemetjes werden geplant door onze kleuters en de leerlingen van het vijfde leerjaar om onze speelplaats nog meer kleur te geven. De voorbije maand april hebben we al eventjes kunnen genieten van de eerste zonnestralen. En ook nu weer waren er tal van activiteiten die van onze school zo een bijzondere school maken. Bloemetjes werden

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.5 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 2019 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Studie L1 Vanaf maandag 7 januari

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015.

KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. KALENDERNIEUWS FEBRUARI 2015. ma 2 Feest van Lichtmis : Er is geen vrouwtje nog zo arm, Of ze maakt haar pannetje warm. Heel wat klassen bakken pannenkoeken! Instapdag voor ingeschreven peuters. 14u :

Nadere informatie

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant,

Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, Beste leerling, ouders en Driegaaien sympathisant, December zit er weer bijna op. De Sint is alweer terug naar Spanje, de kerstman komt zijn pakjes uitdelen en binnenkort kunnen we weer klinken op een

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het jaar vliegt voorbij! Het begin van de maand maart kondigt zich aan. Af en toe krijgen we al wat meer zon te zien, wat ons allemaal deugd doet. Op vrijdag 13 februari hadden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Voor elkaar! GAZET PRESENT. Jaarthema: Een hart voor elkaar!

Voor elkaar! GAZET PRESENT. Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr 2 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 2019 Voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Kinderparlement 2018-2019 De directeur

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2017.

KALENDERNIEUWS MEI 2017. KALENDERNIEUWS MEI 2017. ma 1 di 2 wo 3 Feest van de arbeid : GEEN SCHOOL! Fietsvaardigheidstraining Meester op de fiets voor het 3 de, 4 de en 6 de leerjaar op de speelplaats van de school. Fruitdag.

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS MEI 2016.

KALENDERNIEUWS MEI 2016. KALENDERNIEUWS MEI 2016. zo 1 ma 2 wo 4 do 5 vr 6 zo 8 ma 9 di 10 do 12 vr 13 zo 15 Feest van de arbeid. 20u : infoavond bosklassen. Nm : SVS-activiteit : Atletiek voor het 3 de en 4 de lj. op De Ster

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE

HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be HET NOVEMBER DECEMBER WEGWIJZERTJE NOVEMBER 2017

Nadere informatie

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt.

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt. de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Oktober 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari - februari 2018

Nieuwsbrief januari - februari 2018 Nieuwsbrief januari - februari 2018 Kalender januari 1-7 januari Kerstvakantie di 9 januari L6 start les 1 MEGA-project door MEGA-agent woe 17 januari VM Pedagogische studiedag do 18 januari VM zwemmen

Nadere informatie

HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE

HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE Vrije Basisschool De Wegwijzer Poststraat 10a 9860 Balegem Tel./fax : 09/362.68.17 e-mail : contact@vbbdewegwijzer.be www.vrijebasisschooldewegwijzer.be Vrienden HET MAART - APRIL WEGWIJZERTJE Vrienden

Nadere informatie

Door de vele wonderen die aan de heilige bisschop werden toegeschreven, werd hij een populaire heilige over heel Europa tot diep in Rusland toe.

Door de vele wonderen die aan de heilige bisschop werden toegeschreven, werd hij een populaire heilige over heel Europa tot diep in Rusland toe. WOORDJE VAN DE DIRECTEUR. Beste schoolvriend Een eeuwenoude en mooie traditie in Vlaanderen en Nederland is het Sinterklaasfeest een feest dat me bijzonder aan het hart ligt vandaar graag even in ons decembernummer:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand.

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand. Beste ouders, Sinterklaas is in het land! Kinderen hebben overal hun schoentjes klaargezet voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Joepie!!! Na 6 december nemen we onze aanloop naar de eindejaarsfeesten. Een

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen.

Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen. Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen. Samen met jullie willen we graag even terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 7 MAART 2014 MILLEKEMOL Moet er nog taart zijn? In dit nummer: Spelen met taal 2 Zondag 23 maart werden een recordaantal taarten en pizza s rondgebracht: liefst 1140 stuks verdwenen

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Activiteitenplanning december 2014

Activiteitenplanning december 2014 Activiteitenplanning december 2014 Kleuterschool Ma 1 Voedselinzameling Sint- Vincentius (t.e.m. 19/12) Di 2 VM: gezinsleren Basiseducatie (Leeuwtjes + Olifantjesklas) VM + NM: Medisch onderzoek op het

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team :

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team : NIEUWSBRIEF 2019 Een eerste blik op het nieuwe schooljaar! -We hervatten de lessen op maandag 2 september om 8u40. -Het 7-sprong team : K1 K2 K3 Kleuterturnen en SES Kinderverzorgster juf Natalie Verelst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

mei 2017 = bloeimaand

mei 2017 = bloeimaand mei 2017 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Dag van de arbeid (verlof) 2 D 1 en 6 3 W 4 D 5 V Oefenen fietsexamen 6H - Naschoolse sport 6H 5-j. 6

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer.

Maar eerst is er nog de paasvakantie! 2 weken intens genieten van (hopelijk) mooi weer. Beste ouders en leerlingen, De start van de lente, het veranderen naar het zomeruur, de eerste zonnestralen, het spelen in de schooltuin, Alles doet ons eraan herinneren dat het schooljaar vordert. Het

Nadere informatie

KAAIKRANT September 2018

KAAIKRANT September 2018 Basisschool Leieparel Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@leieparel.be Website: www.leieparel.be KAAIKRANT September 2018 VZW SCHOLEN REGIO DEINZE WWW.LEIEPAREL.BE

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar

Nieuwsbrief einde schooljaar Beste ouders Nieuwsbrief einde schooljaar Het schoolteam wil jullie graag danken voor het vertrouwen in onze school. We kijken met veel voldoening terug op het voorbije jaar en zijn blij met de positieve

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

juni 2017 = rozenmaand

juni 2017 = rozenmaand juni 2017 = rozenmaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 D Klastweedaagse 2 e lj. 2 V Klastweedaagse 2 e lj. - Naschoolse sport 5 e lj. 5-j. 3 Za 4 Zo Pinksteren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE :

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE : SEPTEMBER - OKTOBER 2018 VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE 2018-2019: 3de klas: Lilia & Nesrin 4de klas: Rania & Younes 5de klas: Rania & Mohamed A. 6de klas: Maylisse & Dounia VRIENDSCHAPSWEEK

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba.

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba. V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 PARELTJES directeur@vekba.be www.vekba.be www.facebook.com/vekbaschool Kalender 2015-2016 Niemand

Nadere informatie