Actualisering van de folder betreffende garanties

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actualisering van de folder betreffende garanties"

Transcriptie

1 N VW 20/01/2017 Actualisering van de folder betreffende garanties Om uw klanten nog beter te informeren en hen een kwaliteit service aan te bieden, hebben wij volgende leaflet aangepast: Uw mobiliteit is onze prioriteit. Het Garantieprogramma. De oude versies moeten vervangen worden door de nieuwe folders die u kortelings in pakjes van 50 ex. zult ontvangen. Deze vindt u ook vanaf nu in de nieuwe voertuigen die u worden geleverd. Indien u supplementaire hoeveelheden van deze artikelen wenst te bestellen, gaat u eenvoudig naar het Extranet van Group Service onder Service in de Administratieve doc. Naverkoop. Met vriendelijke groeten, After Sales Support SI 219NL VW /01/2017

2 Uw mobiliteit is onze prioriteit. Het garantieprogramma.

3 Levenslang Onvergelijkbaar en exclusief: De Mobiliteitsgarantie van Volkswagen. Zonder beperking in tijd of kilometers. Als uw voertuig in panne zou vallen, contacteer dan Volkswagen Assistance op: waar u zich ook bevindt in Europa*. Volkswagen Assistance, uw gratis Mobiliteitsgarantie Het kan altijd gebeuren dat u plotseling autopech krijgt. Als uw Volkswagen onderhouden en hersteld wordt door een erkend Volkswagen-verdeler volgens de voorschriften van de constructeur, kunt u rekenen op Volkswagen Assistance, de Mobiliteitsgarantie zonder beperking qua leeftijd of kilometerstand van uw voertuig. Van bij de start bent u beschermd gedurende 24 maanden of tot MAXIMAAL km (afhankelijk van welke limiet u het eerst bereikt). Daarna wordt uw garantie verlengd bij elk onderhoud, telkens voor dezelfde periode of hetzelfde aantal kilometers (steeds afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt). We dringen er sterk op aan dat deze voorwaarde wordt gerespecteerd. Indien dat niet het geval is, kan Volkswagen Assistance enkel tussenkomen op vraag van u als klant en met een financiële bijdrage van uw kant. Wij willen ook nog uw aandacht vestigen op het feit dat bepaalde technische pannes en/of omstandigheden in het buitenland uw reis of verblijf kunnen verstoren. In dergelijke gevallen kan een reisbijstand nuttig zijn. *Details over de algemene voorwaarden van de bijstand worden vermeld op de website volkswagen.be in de rubriek Diensten / Naverkoop / Volkswagen Assistance.

4 De tussenkomsten van uw Volkswagen Assistance bij autopech* Het depanneren van uw voertuig, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Indien nodig wordt uw voertuig getakeld naar de Volkswagen-verdeler van uw keuze. Bevindt u zich in het buitenland, dan wordt uw voertuig getakeld naar de dichtstbijzijnde Volkswagen-verdeler. Een vervangwagen voor maximaal 3 dagen. OF Eén hotelovernachting, inclusief ontbijt, voor alle inzittenden van de wagen. De kosten van taxi, trein of bus tot maximum 77. Volkswagen Assistance komt ook tussen in volgende gevallen: lekke band (1 band, waarbij de velg niet hoeft vervangen te worden), platte batterij, schade veroorzaakt door knaagdieren, problemen met het slot, problemen met ruitenwissers, defecten aan richtingaanwijzers of koplampen, open ruiten of dak die niet gesloten kunnen worden, alarm of andere beveiligingssystemen die verhinderen om op een normale manier te rijden. Deze tussenkomst is uitsluitend beperkt tot depannage ter plaatse of takeling naar de erkende Volkswagen-verdeler die de klant verkiest, behalve bij een lekke band (takeling naar de dichtstbijzijnde erkende Volkswagen-verdeler). Alle andere diensten van de Mobiliteitsgarantie, zoals een vervangwagen, zijn dus niet inbegrepen. * Met autopech bedoelen we een voertuig dat zich niet op eigen kracht naar een werkplaats kan begeven of waarvan de fabriek om technische redenen of om veiligheidsredenen heeft beslist dat het niet meer kan rijden. Dit voertuig moet dus ter plaatse worden hersteld of naar een werkplaats worden getakeld. Zonder autopech is het niet mogelijk om een beroep te doen op de diensten van de Mobiliteitsgarantie.

5 Volkswagen Assistance komt niet tussen in volgende gevallen: Problemen met de airconditioning, waterinfiltratie en nietfunctionerende boordinstrumenten (zoals bijvoorbeeld de snelheidsmeter). Bij bevriezing van de brandstof of verkeerde brandstofkeuze. Tekort aan olie, koelvloeistof of AdBlue. Wanneer de autopech te wijten is aan het niet uitvoeren van geplande ingrepen (onderhoud, controle, nazicht of vervanging van versleten onderdelen). Wanneer de mechanische mankementen het gevolg zijn van het niet onmiddellijk uitvoeren van ingrepen die bij het voorgaande onderhoud werden aanbevolen. Wanneer de panne veroorzaakt werd door een ongeval, een lekke band waarvan de velg moet worden vervangen, meerdere lekke banden, een beschadigde carter, glasbreuk, vandalisme, brand door een externe oorzaak of een natuurramp zoals een overstroming. Wanneer de wagen in competitie of offroad gebruikt wordt. Wanneer het mankement te wijten is aan een defect van een accessoire of eender welk onderdeel dat niet in een Volkswagen-fabriek of bij een erkende Volkswagen-verdeler is gemonteerd. U kunt altijd terecht bij Volkswagen Assistance voor hulp en advies in het buitenland en voor wegenhulp in België. We staan tot uw dienst in alle omstandigheden, ook met diensten die niet zijn inbegrepen in de Mobiliteitsgarantie. De kosten zijn voor uw rekening, maar u geniet wel voorkeurtarieven.

6 Denk eraan om de terugbetaling van uw pechverhelping aan te vragen op het moment van de tussenkomst zelf. Aanvragen die niet werden georganiseerd of goedgekeurd door Volkswagen Assistance geven niet automatisch recht op terugbetaling of storting van een overeenkomstige compensatie. Alleen voor het takelen op snelwegen, ringwegen en in tunnels op bevel van de ordediensten kunt u uw aanvraag tot terugbetaling achteraf aanvragen. In elk geval moet u tot staving de originele facturen of kopieën ervan kunnen voorleggen. Overige kosten kunnen in geen geval worden verhaald op Volkswagen Assistance (brandstof, snelwegtaks, restaurant, hotelkosten die al voorzien waren alsook de kosten voor vervangstukken en werkuren voor het herstellen van de autopech buiten de garantieperiode van de constructeur). Niet gedekt door Volkswagen Assistance en de Mobiliteitsgarantie: Aanhangwagens en caravans Diefstal of poging tot diefstal van de wagen of van voorwerpen in of op de wagen Bagage Koopwaar aan boord van de wagen Dieren in de wagen Voorts is het in geen geval mogelijk om schadevergoeding te eisen als compensatie voor directe of indirecte schade of verlies ten gevolge van autopech met uw Volkswagen.

7 Overige garanties Dankzij de technologie en uitzonderlijke betrouwbaarheid van onze wagens kunnen we u een programma van garanties aanbieden dat voldoet aan al uw eisen. Deze garanties zijn geldig en van toepassing bij alle erkende Volkswagen-verdelers in Europa. 2 jaar zonder kilometerbeperking Alle kosten voor vervangstukken en werkuren zijn voor onze rekening als uw Volkswagen bedrijfsvoertuig een constructiefout zou vertonen binnen de 2 jaar na levering. 2 jaar op alle gefactureerde herstellingen* Elke herstelling, uitgevoerd met originele wisselstukken door een erkende Volkswagen-verdeler, valt onder een totale garantie van 2 jaar. 3 jaar op de lak van het koetswerk Indien de lak van het koetswerk een fout vertoont binnen de 3 jaar na levering, wordt de fout kosteloos hersteld, op voorwaarde dat uw voertuig na een eventueel ongeval werd hersteld volgens de normen van Volkswagen. 12 jaar tegen roest Als er binnen de 12 maanden na levering roest verschijnt, afkomstig van de binnenkant van het koetswerk, wordt uw voertuig kosteloos hersteld, op voorwaarde dat uw voertuig na een eventueel ongeval werd hersteld volgens de normen van Volkswagen. *onderdelen en uren.

8 Uitgesloten van garantie Het recht op garantie vervalt in volgende gevallen: Als het voertuig of onderdelen ervan abnormaal of foutief worden behandeld of als ze worden overbelast, zoals bijvoorbeeld tijdens een autowedstrijd. Als het voertuig of onderdelen ervan niet worden hersteld of onderhouden volgens de voorschriften van de constructeur, met de vereiste expertise en het vereiste gereedschap van Volkswagen. Als één of meerdere vreemde onderdelen in het voertuig worden gemonteerd of als de originele onderdelen worden aangepast op een andere manier dan voorgeschreven door Volkswagen, of als de originele software van de wagen wijzigingen heeft ondergaan, zoals chiptuning, zelfs indien deze ingrepen werden uitgevoerd door een erkende Volkswagen-verdeler. Als de normen op het vlak van behandeling, onderhoud en herstelling van het voertuig niet werden gerespecteerd (zie gebruikershandboek en onderhoudsplan). Als er geen gevolg wordt gegeven aan de uitnodigingen voor specifieke mechanische controles of herstellingen (terugroepacties). Als er op het voertuig banden worden gemonteerd die niet door Volkswagen werden aanbevolen, waardoor een vermindering van comfort en veiligheid en/of schade kunnen worden veroorzaakt. Normale slijtage en schade veroorzaakt door externe invloeden vallen niet onder de garantie. Onder normale slijtage verstaan we slijtage die inherent is aan het gebruik van het voertuig, zoals bijvoorbeeld de remmen en de koppeling, de ruitenwissers, de zetelhoezen, enz. Met externe invloeden bedoelen we onder andere schade door langdurige stilstand of klimatologische, chemische, thermische, mechanische of andere omstandigheden zoals bijvoorbeeld de inwerking van zand, zout, onweer, boomhars, een bovenleiding, grind, industriële vervuiling en vogeluitwerpselen.

9 Waarom mijn wagen toevertrouwen aan een Volkswagen Service Partner? Wat het onderhoud van uw Volkswagen betreft, beschikt uw Volkswagen Service Partner over de nodige uitrusting en documentatie om alle werken met de hoogste kwaliteit uit te voeren, zowel aan de mechaniek als aan de carrosserie. Bovendien volgt het personeel van elke Volkswagen Service Partner regelmatig vormingscursussen, zodat het u op elk moment kan bijstaan met professioneel en gepersonaliseerd advies. Elke herstelling wordt uitgevoerd met originele kwaliteitsonderdelen. Alleen zo kan uw Volkswagen Service Partner garanderen dat uw voertuig al zijn kwaliteiten behoudt en een echte Volkswagen blijft. Hij moet ook op elk moment beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen zoals de norm ISO 9001: Dat schept vertrouwen! Uw Volkswagen Service Partner is de specialist bij uitstek. Hij beantwoordt al uw vragen over dit garantieprogramma. Aarzel niet om hem te contacteren. V.U.: N.V. D Ieteren Division Group Service, Leuvensesteenweg 639, 3071 Kortenberg. 01/2017 ASM

Om uw mobiliteit te verzekeren, biedt Audi u een compleet garantieprogramma. Audi Vorsprung durch Technik

Om uw mobiliteit te verzekeren, biedt Audi u een compleet garantieprogramma. Audi Vorsprung durch Technik Om uw mobiliteit te verzekeren, biedt Audi u een compleet garantieprogramma. Audi Vorsprung durch Technik Audi Assistance uw gratis mobiliteitsgarantie. Mobiliteitsgarantie: 4 soorten Audi Assistance bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de bijstand

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de bijstand Algemene voorwaarden I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten Om te kunnen genieten van het recht op bijstand volstaat het dat uw SKODA volgens de voorschriften van de constructeur onderhouden

Nadere informatie

Inhoud van TRIUMPH road Assistance

Inhoud van TRIUMPH road Assistance Inhoud van TRIUMPH road Assistance 1) Bijstand aan geimmobiliseerde motorfietsen a) Plaatselijke pechverhelping, 24uur op 24, op de openbare weg, de woon- of werkplaats van de bestuurder, zonder kilometer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de bijstand

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de bijstand Algemene voorwaarden I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten Om te kunnen genieten van het recht op bijstand volstaat het dat uw SEAT volgens de voorschriften van de constructeur onderhouden en

Nadere informatie

Pechverhelping Algemene voorwaarden

Pechverhelping Algemene voorwaarden Pechverhelping Algemene voorwaarden DEFINITIE Het voertuig Alle voertuigen ingeschreven in België, die zijn opgenomen in de overeenkomst van Athlon Car Lease Assistance. Aanhangwagens en caravans zijn

Nadere informatie

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. 1 Plaatselijke pechverhelping De dienstverlening zal gebeuren, 24u/24u, hetzij langs of op de openbare weg, hetzij op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de Bijstand

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de Bijstand Algemene voorwaarden I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten Om gedurende de 2-jarige periode van de constructeursgarantie (conventionele garantie) recht te hebben op bijstand volstaat het om

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Wecare ASSISTANCE

Algemene Voorwaarden Wecare ASSISTANCE Algemene Voorwaarden Wecare ASSISTANCE OPERATIONS/ASS/CONTRACTS/EMU 01-12-16 1 Inhoud 2 DOEL VAN HET CONTRACT... 2 3 DEFINITIES... 2 3.1 GEDEKT VOERTUIG... 2 3.2 DATUM VAN DE PANNE/HET ONGEVAL... 2 3.3

Nadere informatie

DE SEAT GARANTIE. Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY

DE SEAT GARANTIE. Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY DE SEAT GARANTIE Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY DE SEAT GARANTIE Onbezorgd genieten Met de aankoop van een SEAT kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Zo

Nadere informatie

UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7.

UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7. BMW Motorrad Service The Ultimate Riding Machine UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7. ONGEVAL OF PECH? 5 JAAR (3+2) GRATIS BIJSTAND - 24/7. Met BMW Motorrad Road Assist

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL.

UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL. UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL. BMW ROAD ASSIST 24/7. BMW Service 5 JAAR GRATIS BIJSTAND VOOR ALLE BMW RIJDERS 24/7. Met BMW Road Assist 24/7 hebt u als BMW Rijder op elk moment automatisch recht

Nadere informatie

Infofiche J&T Autolease / Bijstand in het buitenland 1

Infofiche J&T Autolease / Bijstand in het buitenland 1 Infofiche J&T Autolease / Bijstand in het buitenland 1 Territoriale omvang 24 op 24 uur, 7 dagen op 7, geldig in alle Europese landen standaard voorzien op de groene kaart met uitzondering van België en

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op In alle rust de weg op VERLENGDE GARANTIE Nissan pechhulp* Vervanging slijtageonderdelen ONDERHOUDSCONTRACT (exclusief banden) PRO (uitsluitend voor bedrijfswagens) Vervanging slijtageonderdelen (exclusief

Nadere informatie

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen. ALGEMEEN Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor particulieren. Met Private Lease kunt u een wagen leasen, wat betekent dat u het gebruiksrecht krijgt. In het leasetarief zit meteen

Nadere informatie

Praktische gids voor de bestuurder. www.vdfin.be

Praktische gids voor de bestuurder. www.vdfin.be Praktische gids voor de bestuurder www.vdfin.be 2 Beste bestuurster, beste bestuurder, We danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel plezier achter het stuur van uw voertuig. Trouw aan ons motto your

Nadere informatie

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars Beste klant, De aankoop van een wagen is waarschijnlijk één van de grotere investeringen die u heeft gedaan. Daarom is het regelmatig onderhoud van uw wagen het beste middel om zijn waarde te behouden

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2)

NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2) TBS modulariteit NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2) TBS BENELUX VEHICLE u Auto, moto, Van (max. 5.5T, max. 6,5 m lengte en/of 3 m hoog) u Technische bijstand, sleping, terug-naar-huis service u Benelux + 50 km

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van het wegbijstandscontract

Algemene voorwaarden van het wegbijstandscontract Algemene voorwaarden van het wegbijstandscontract 1 ONDERWERP VAN HET CONTRACT... 3 2 DEFINITIES... 3 2.1 Gedekt voertuig... 3 2.2 Datum van de panne / het ongeval... 3 2.3 Immobilisatie... 3 2.4 Tussenkomst...

Nadere informatie

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA GARANTIE Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering door de officiële ŠKODA-dealer. Bepalend

Nadere informatie

Garantievoorwaarden RENAULT Z.E. Elektrische auto s. Garantievoorwaarden Renault Elektrische Voertuigen RENAULT GARANTIE BESCHRIJVING

Garantievoorwaarden RENAULT Z.E. Elektrische auto s. Garantievoorwaarden Renault Elektrische Voertuigen RENAULT GARANTIE BESCHRIJVING Garantievoorwaarden Renault Elektrische Voertuigen RENAULT GARANTIE BESCHRIJVING De bepalingen in dit document gelden voor volledig elektrisch aangedreven Renault voertuigen. De bepalingen zijn in aanvulling

Nadere informatie

2 - GEOGRAFISCHE DEKKING Deze garantie is van toepassing op iedere nieuwe auto die geregistreerd wordt in één van de volgende Europese landen:

2 - GEOGRAFISCHE DEKKING Deze garantie is van toepassing op iedere nieuwe auto die geregistreerd wordt in één van de volgende Europese landen: DE DACIA GARANTIE 1 - INGANG EN DUUR VAN DE DACIA GARANTIE Naast de wettelijke garantie op de auto die geldt in het land waar deze verkocht is, worden DACIA auto's die nieuw afgeleverd zijn vanaf 1 september

Nadere informatie

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een goede verkoop toe.

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een goede verkoop toe. AV,TOURInG Materné Verzekeringsgroep Straatsburgdok-Noordkaai 21B17 2030 Antwerpen Brussel, 30 november 2016 Beste partner. Betreft : gewijzigde tarieven voor Touring jaarpolissen Wij wensen u te informeren

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

Privilege Service Plus.

Privilege Service Plus. Privilege Service Plus. U staat er nooit alleen voor. Uw mobiliteitsgarantie, GRATIS verlengd Altijd klaar om uw mobiliteit te beschermen: Privilege Service en Privilege Service Plus. Instappen, starten,

Nadere informatie

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA GARANTIE Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering door de officiële ŠKODA-dealer. Bepalend

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl Polisvoorwaarden Hulpverlening erl 1 Inhoudsopgave Bijzondere Voorwaarden Hulpverlening Algemeen deel ASV-PV-01-101 Toepassing Bijzondere Voorwaarden 4 Begripsomschrijvingen 4 Motorrijtuig 4 Hulpverlener

Nadere informatie

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1 Askoll garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1. Inhoud van de conventionele garantie 1.1. Askoll EVA s.r.l. een bedrijf met één aandeelhouder gevestigd te Via Industria, 30 36031 Dueville

Nadere informatie

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid.

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto Wij vinden het bijzonder leuk dat u heeft gekozen voor een Pon Occasion. U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe auto

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

Voor het model Twizy geldt een carrosseriegarantie van 6 jaar zonder kilometer beperking.

Voor het model Twizy geldt een carrosseriegarantie van 6 jaar zonder kilometer beperking. 1 Garantievoorwaarden Renault Elektrische Voertuigen RENAULT GARANTIE BESCHRIJVING De bepalingen in dit document gelden voor volledig elektrisch aangedreven Renault voertuigen welke zijn afgeleverd na

Nadere informatie

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE SEAT SERVICE GARANTIE SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. jouw garantie voor zorgeloos rijplezier Met de aankoop van een nieuwe of gebruikte SEAT kies

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Tel.: Fax:

Tel.: Fax: Baloise Assistance 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar Tel.: +32 3 870 95 70 Fax: +32 2 533 77 75 E-mail: assistance@baloise.be Uw klant kan een beroep doen op onze interventieservice in geval van schade.

Nadere informatie

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 De nieuwe Passat Alltrack Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 Laat sporen na. Met de Passat Alltrack maakten we een reis door verschillende landen. Op onze tocht langs bospaden, veld-

Nadere informatie

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014 LICHTE VRACHTAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

ASSISTANCE Algemeen. Bereikbaarheid

ASSISTANCE Algemeen. Bereikbaarheid ASSISTANCE Algemeen Teneinde uw rechten inzake dienstverlening en terugbetaling van veroorzaakte kosten te doen gelden tegenover AXUS nv bent u verplicht beroep te doen op DE BIJSTAND. Bereikbaarheid DE

Nadere informatie

Europa Pechhulp CP-PECH 3.0 CamperVerzekering.nl

Europa Pechhulp CP-PECH 3.0 CamperVerzekering.nl Europa Pechhulp CP-PECH 3.0 CamperVerzekering.nl INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES 1 ARTIKEL 2 VERZEKERINGSDUUR 1 ARTIKEL 3 DEKKINGSGEBIED 1 ARTIKEL 4 INHOUD HULPVERLENING 1 ARTIKEL 5 OPHALEN VAN HET

Nadere informatie

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT.

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. 7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD. Fiat heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw auto te laten genieten. Fiat Extra Garantie

Nadere informatie

HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER SCHOKDEMPERS

HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER SCHOKDEMPERS HOU DE EMOTIE IN TOPVORM ALLES WAT U MOET WETEN OVER SCHOKDEMPERS SCHOKDEMPERS IN GOEDE STAAT VERHOGEN UW VEILIGHEID Uw schokdempers zijn onderhevig aan een natuurlijke slijtage en die verloopt zeer geleidelijk.

Nadere informatie

SUZUKI GARANTIEBEPALINGEN

SUZUKI GARANTIEBEPALINGEN In het hierna volgende wordt onder Suzuki-dealer mede begrepen de door B.V. NIMAG voor de reparatie en het onderhoud aan een motorvoertuig van het merk Suzuki aangestelde Suzuki Servicedealer. De Suzuki-importeur

Nadere informatie

VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance

VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance Uitgave maart 2011 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Met uw Volvo Card geniet u alle privileges uit ons exclusieve Volvo Card programma.

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE Uitgave januari 2012 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het reguliere onderhoud aan uw Volvo door

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE Uitgave oktober 2012 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijks reguliere reguliere onderhoud

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

BMW i MOBILE CARE. DE PAN-EUROPESE MOBILITEITSGARANTIE VAN BMW i. BMW i Service

BMW i MOBILE CARE. DE PAN-EUROPESE MOBILITEITSGARANTIE VAN BMW i. BMW i Service BMW i MOBILE CARE. DE PAN-EUROPESE MOBILITEITSGARANTIE VAN BMW i. BMW i Service Neem contact op met de BMW i Mobile Care Service via Pechhulp in het idrive-menu 1) of per telefoon op het nr.: België: 2)

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten World Gold met jaarannulering World Full Comfort Classic Auto territorialiteit wereldwijd wereldwijd Europa wereldwijd medische kosten in het buitenland onbeperkt

Nadere informatie

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Service Card De houder van een geldige BMW Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk, uitzonderlijke verzekering. Since 1993 The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

Comfort Auto Vervangingsvoertuig

Comfort Auto Vervangingsvoertuig Vervangingsvoertuig Overzicht Woordenlijst... 2 1. Omvang van de dekking... 3 2. Voor welk voertuig wordt de dekking verleend?... 3 3. Hoe nemen we uw mobiliteit ten laste in geval van immobilisatie van

Nadere informatie

Pechhulp+ PH+ 2.1. Inhoudsopgave. Verplichtingen van de rechthebbende(n) Overdracht van het voertuig

Pechhulp+ PH+ 2.1. Inhoudsopgave. Verplichtingen van de rechthebbende(n) Overdracht van het voertuig Pechhulp+ PH+ 2.1 Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Definities Dekkingsduur Dekkingsgebied Inhoud

Nadere informatie

Ford Assistance. Algemene Voorwaarden GELDIGHEID VAN DE DIENSTVERLENING. Rechthebbende voertuigen. Rechthebbende bestuurders:

Ford Assistance. Algemene Voorwaarden GELDIGHEID VAN DE DIENSTVERLENING. Rechthebbende voertuigen. Rechthebbende bestuurders: Ford Assistance Algemene Voorwaarden Hierna vindt u de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de dienstverlening in het kader van Ford Assistance die Ford Motor Company (Belgium) N.V. u aanbiedt.

Nadere informatie

Volkswagen Mobiliteitsservice

Volkswagen Mobiliteitsservice Volkswagen Mobiliteitsservice Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800 555 7000 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 800 555 7000 (gratis) of +31 33 4949 101 (niet gratis). Mobiliteitsservice.

Nadere informatie

Garantiebepalingen van uw Audi-dealer

Garantiebepalingen van uw Audi-dealer Audi Voorsprong door techniek Garantiebepalingen van uw Audi-dealer ARS4418-01 Audi Garantiebepalingen v2.indd 1 30-04-19 09:22 Technische Garantie Garantietermijnen Voorwaarden Garantie personenwagens

Nadere informatie

LeasePlan Assistance. Praktische gids voor de perfecte assistentie

LeasePlan Assistance. Praktische gids voor de perfecte assistentie LeasePlan Assistance Praktische gids voor de perfecte assistentie 0 1 LeasePlan Assistance: uw mobiliteitsgarantie! 1.1 Praktisch Staat u met panne of een lekke band bij u thuis, op uw werk of langs de

Nadere informatie

Veelvoorkomende vragen over Private Lease

Veelvoorkomende vragen over Private Lease Veelvoorkomende vragen over Private Lease Algemene vragen Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor auto s, speciaal voor particulieren. U krijgt het recht om de auto te gebruiken, in

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

MINI ROAD ASSIST 24/7.

MINI ROAD ASSIST 24/7. MINI ROAD ASSIST 24/7. UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL. MINI SERVICE 5 JAAR GRATIS BIJSTAND VOOR ALLE MINI RIJDERS 24/7. Met MINI Road Assist 24/7 hebt u als MINI Rijder op elk moment automatisch

Nadere informatie

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V.

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Voorsprong door techniek www.audi.nl Audi Service CarLife Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Uitgave 01.07.2007 SMA100201FO106 Omdat je ook ná de

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

De beste occasions speciaal voor u geselecteerd

De beste occasions speciaal voor u geselecteerd De beste occasions speciaal voor u geselecteerd Honda Quality Plus Occasions Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Honda Quality Plus programma valt? In deze brochure vindt

Nadere informatie

Waarom Generali? 65 miljoen klanten

Waarom Generali? 65 miljoen klanten Brandverzekering Waarom Generali? Generali: de bescherming van een grote groep die al meer dan 110 jaar in België aan uw zijde staat. Hier en elders. In ieder aanbod is eerstelijnsbijstand inbegrepen:

Nadere informatie

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie Het is niet altijd makkelijk om te beslissen welke waarborgen u nodig hebt om uw voertuig en uzelf goed te verzekeren. Deze wegwijzer kan u daarbij helpen:

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. Voor uw gemak

NISSANSERVICES PLAN. Voor uw gemak Voor uw gemak VOORDELEN VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS VERLENGDE GARANTIE Verlengde Garantieverzekering U profiteert optimaal van bijstand bij mechanische of elektrische defecten. De Verlengde Garantieverzekering

Nadere informatie

VOLVO ASSISTANCE + GENIET VAN UW REIS WAT ER OOK GEBEURT

VOLVO ASSISTANCE + GENIET VAN UW REIS WAT ER OOK GEBEURT VOLVO ASSISTANCE + GENIET VAN UW REIS WAT ER OOK GEBEURT U HEBT EEN ONGEVAL OF PECH WAARDOOR UW WAGEN GEÏMMOBILISEERD IS? 1 Zet uw wagen zo veilig mogelijk aan de kant. Doe uw fluohesje aan en plaats een

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd?

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? Vertrek met een gerust gemoed op vakantie! Voor meer info: Tel. 02 233 22 02 www.touring.be Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? De beoordelingen van onze leden. De mening van onze leden is erg belangrijk

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

EDITIE - 06/ NL

EDITIE - 06/ NL ZOMERKITS EDITIE - 06/2017 - NL INHOUDSTAFEL FABIA III (6V) 2015...P. 3 OCTAVIA III (5E) 2013...P. 4 SUPERB III 2016... P. 7 KODIAQ 2017...P. 10 FABIA III (6V) 2015 EDITIE - 06/2017 - NL ZOMERKIT 17" Hankook

Nadere informatie

autopech of ongeval we blijven relax

autopech of ongeval we blijven relax uw verzekeringsmakelaar of uw AXA Bankagent u bent in het buitenland wegenhulp Aarzel niet om een beroep te doen op uw verzekeringsmakelaar of uw AXA Bankagent voor meer informatie. Hij staat voor u klaar

Nadere informatie

Gratis Honda Assistance

Gratis Honda Assistance NIEUW Gratis Honda Assistance Levenslang Gratis Honda Assistance voor alle Honda s ongeacht leeftijd na een onderhoudsbeurt en reparatie via de officieel erkende dealer Gratis Honda Assistance is er voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

Toyota Hybride garantie Voorwaarden

Toyota Hybride garantie Voorwaarden Toyota Hybride garantie Voorwaarden Identificatie van uw Toyota Model Toyota: Kenteken: Hybride garantie Het is ons een genoegen u een nieuwe service van Toyota aan te bieden. Toyota Hybride garantie biedt

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

SOS-verzekering. Bijzondere Voorwaarden SOS15

SOS-verzekering. Bijzondere Voorwaarden SOS15 SOS-verzekering Bijzondere Voorwaarden SOS15 Inhoudsopgave I Algemeen 4 1.1 Welke voorwaarden gelden? 4 1.2 Wat bedoelen wij met: 4 II Verzekering 5 2.1 Waar bent u verzekerd? 5 2.2 Wat is verzekerd?

Nadere informatie

UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren

UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! 10 redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren 1 TOTAL LOSS? U KRIJGT EEN NIEUWE FIAT! U heeft binnen de 2 jaar na aankoop een zwaar ongeluk

Nadere informatie

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Motorrad Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Motorrad Service Card De houder van een geldige BMW Motorrad Service Card, hierna

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Top Selection met Exclusieve waarborgen Top Selection Flight Selection met Exclusieve waarborgen Flight Selection Travel Selection medische kosten in het

Nadere informatie

GARANTIE OUTLANDER PHEV

GARANTIE OUTLANDER PHEV Mits de onderstaande bepalingen en voorwaarden worden nageleefd, garandeert MITSUBISHI MOTORS Europe B.V. (hierna MME genoemd) dat alle onderdelen die onder de DEKKING DOOR DE BASISGARANTIE van het nieuwe

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD SNEL WEGWIJS IN 6 VOORDELIGE FORMULES, VOOR ALLE ZEKERHEID. Een voordelige autolening? Onverwachte

Nadere informatie