Veelvoorkomende vragen over Private Lease

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelvoorkomende vragen over Private Lease"

Transcriptie

1 Veelvoorkomende vragen over Private Lease Algemene vragen Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor auto s, speciaal voor particulieren. U krijgt het recht om de auto te gebruiken, in ruil voor maandelijkse huur. Naast de afschrijvingskosten omvat de huur: onderhouds- en reparatiekosten zomerbanden wegenhulp, de klok rond burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering dekking voor materiële schade motorrijtuigenbelasting en belasting op inverkeerstelling U hoeft alleen nog de brandstof (en eventuele boetes) te betalen. Loopt uw contract ten einde? Dan hoeft u zich niet te bekommeren over de verkoop van uw wagen. Hoelang duurt een Private Lease? U gaat een leasingcontract aan voor minimaal 24 en maximaal 48 maanden. Hoeveel moet ik maandelijks betalen? Uw vaste maandelijkse bijdrage wordt bepaald door: het type wagen dat u kiest de duur van uw contract het aantal kilometers dat u wenst af te leggen met de wagen Uw Opel-Verdeler berekent uw maandelijkse huur samen met u. Hoeveel kilometer mag ik afleggen? U legt maximaal kilometer af, verspreid over 48 maanden.

2 Wat als ik meer kilometers doe dan voorzien? Dan wordt de huurprijs aangepast. Maar wees gerust: u staat nooit voor een verrassing. Uw Opel-Verdeler wijst u al bij de start op de diverse mogelijkheden. Onze matrix berekent alle mogelijke combinaties tussen duur en aantal kilometers. Zo profiteert u van optimale flexibiliteit en transparantie. flexibiliteit: wilt u de duur van de leasing inkorten? Of meer kilometers afleggen? Dat is perfect mogelijk. transparantie: u weet vandaag wat u morgen moet betalen als het contract wijzigt. En dat dankzij meer dan 500 combinaties van het aantal kilometers en de looptijd. Is er een minimum- of maximumleeftijd voor een Private Lease? Ja. U bent minimaal 23 jaar en maximaal 75 jaar. Mag ik mijn contract onderweg aanpassen of stopzetten? Natuurlijk. U past uw contract aan op elk moment van de huurperiode. Als het nodig is, beëindigt u het contract al na minimaal twaalf maanden. U verwittigt voortijdig. Hoe betaal ik mijn maandelijkse huur? U betaalt via domiciliëring of overschrijving. Wat als ik mijn maandelijkse huur niet betaal? Als u de maandelijkse huur 2 maal niet betaalt, wordt het contract stopgezet en levert u het voertuig in. Uw contract wordt dan herbekeken in functie van het aantal maanden en het aantal afgelegde kilometers. Ben ik de eigenaar van het voertuig? Neen, u krijgt alleen het gebruiksrecht. De wagen blijft eigendom van Axus nv. Mogen mijn partner, vriendin, zoon, dochter, vrienden, met de wagen rijden? Vast en zeker. Maar zal iemand de wagen regelmatig gebruiken? Laat zijn naam dan opnemen op de verklaring met oog op verzekeringsdekking wanneer u het contract afsluit. Gebruikt iemand uw auto occasioneel? Ook dat mag op voorwaarde dat hij of zij een geldig rijbewijs heeft.

3 Mag ik met de wagen naar het buitenland? Zeker. Neem uw verzekeringscertificaat (groene kaart) erbij en controleer of u goed verzekerd bent in het land waar u naartoe gaat of doorrijdt. Is een Private Lease er ook voor zelfstandigen? Een Private Lease is er alleen voor privégebruik. Wilt u als zelfstandige een auto voor professioneel gebruik? Huur dan een wagen via het operationele leasing product voor professionelen. Vraag meer inlichten aan uw Opel-concessiehouder. Welke documenten heb ik nodig om een contract af te sluiten? Om een contract af te sluiten hebt u volgende documenten nodig: geldig rijbewijs identiteitskaart kopie van uw laatste loonfiche Wanneer kom ik in aanmerking voor een Private Lease? Uw solvabiliteit wordt gecontroleerd op basis van uw inkomsten en lasten. Daarnaast verklaart u op erewoord dat u een goede chauffeur was de voorbije jaren. Aan de hand van die inlichtingen verdient u al dan niet het recht op de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en de schadeverzekering. We behandelen al uw gegevens volgens de wet van bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Hoelang duurt het voor ik weet of ik recht heb op de Private Lease-formule? Uw Opel-Verdeler kan uw aanvraag onmiddellijk indienen op basis van een kopie van uw identiteitskaart en uw loonfiche van de laatste maand. Na maximaal 2 werkdagen is er duidelijkheid over uw kredietwaardigheid. Vergeet u uw loonfiche op uw afspraak met uw Opel-Verdeler? Geen probleem. Uw solvabiliteit wordt toch binnen 48 uur onderzocht op basis van uw bekende lasten en inkomsten. U bezorgt ons uw loonfiche later. Komen de loongegevens overeen met uw verklaring bij de huuraanvraag? Dan krijgt u uw definitief akkoord.

4 Ben ik verzekerd tegen ongevallen? Ja. Het Private Lease-contract voorziet een: burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering een wettelijk verplichte verzekering die u beschermt tegen schade veroorzaakt aan derden. dekking voor materiële schade dat is een omnium. rechtsbijstand: bij juridische geschillen over de auto, hebt u recht op assistentie. Ben ik tegen alle risico s beschermd? De dekking voor materiële schade dekt brand, diefstal en poging tot diefstal. U bent beschermd tegen vandalisme, glasbreuk en beschadiging door een botsing met dieren. Ook tegen natuurrampen bent u verzekerd. In geval van diefstal van de wagen en glasbreuk door steeninslag betaalt u zelf geen schadeloosstelling. Ik zou graag opties aan mijn wagen toevoegen. Kan dat? Geen probleem. Zolang u de wagen niet beschadigt en in zijn oorspronkelijke staat inlevert. Moet ik zelf verkeersboetes betalen? Helaas, ja. Mag ik roken in de auto? Roken schaadt uw gezondheid, maar we kunnen het u niet verbieden. Waak erover dat de wagen perfect schoon en intact blijft, dat het interieur niet wordt beschadigd én dat de wagen fris ruikt.

5 Onderhoud Mag ik rekenen op wegenhulp? Ja, u hebt recht op hulp bij pech in heel Europa, de klok rond. Kan uw probleem niet direct worden opgelost? Dan neemt u een vervangwagen mee naar huis (maximaal vijf dagen). Is brandstof inbegrepen in de leasingformule? Neen, u betaalt zelf uw brandstof. Moet ik de oliewissels zelf betalen? Neen, die worden uitgevoerd door de Opel-Verdeler van uw keuze. Mag ik zelf de garage voor het onderhoud kiezen? Ja, u kiest zelf uw Opel-Verdeler. Mag ik winterbanden op de auto monteren? Ja, dat mag, maar op uw kosten. Is uw contract verlopen? Breng de auto dan binnen met zomerbanden. Mag ik kiezen in welke garage ik mijn banden laat vervangen? Ja, u kiest zelf uw Opel-Verdeler voor de bandenwissel. Hier vindt u een overzicht. Autopech Krijg ik een vervangwagen bij autopech? Autopech of accident? In geval van immobilisatie krijgt u onmiddellijk een vervangwagen voor maximaal vijf dagen. Wat als mijn auto wordt gestolen? Rapporteer de diefstal zo snel mogelijk aan Axus NV en bij de lokale politie.

6 Hoe rapporteer ik schade? Meld elke beschadiging zo snel mogelijk aan Axus nv Stuur daarvoor een mailtje naar Ga dan langs bij uw Opel-Verdeler naar keuze en laat de schade herstellen. Wat gebeurt er bij een ongeval? Bent u zelf in fout? Dan betaalt u een forfaitaire schadeloosstelling, zoals dat is voorzien in het contract. Wat als de auto totaal verlies is? Verklaart een expert uw wagen totaal verlies? Dan wordt het contract verbroken op de dag van het ongeval. Als u zelf verantwoordelijk bent, betaalt u een forfaitaire schadeloosstelling aan Axus nv. Gebeurde het ongeval door een zware fout van uw kant (opzettelijke daad, onder invloed rijden, overdreven snelheid)? Dan betaalt u ook de restwaarde van de wagen. Kies ik zelf de garage waar ik de schade laat herstellen? Ja. U laat de schade herstellen bij de Opel-Verdeler van uw keuze. Hier vindt u het overzicht. Einde van het contract Waar moet ik mijn auto teruggeven? U brengt de wagen naar Axus carmarket: Z.4. Broekooi Asse-Kobbegem. In welke staat moet ik de wagen terugbrengen? De wagen moet in zijn oorspronkelijke staat zijn, zonder sporen van abnormale slijtage of verborgen gebreken. Veranderingen aan, of accessoires bij de wagen worden niet geaccepteerd bij de terugkeer. Wees gerust: we blijven redelijk. Het is normaal dat de wagen er niet meer splinternieuw uitziet na enkele jaren. Op deze lijst ontdekt u welke schade acceptabel is en welke niet. Wedden dat het verslag van de expert dan niet als een verrassing komt?.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen. ALGEMEEN Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor particulieren. Met Private Lease kunt u een wagen leasen, wat betekent dat u het gebruiksrecht krijgt. In het leasetarief zit meteen

Nadere informatie

U sluit een overeenkomst voor minimaal 24 maanden. De maximale termijn is 50 maanden.

U sluit een overeenkomst voor minimaal 24 maanden. De maximale termijn is 50 maanden. Wat is Private Lease? Private Lease is een autohuurformule voor particulieren. Betaalt u als Private Lease-klant een maandelijkse huurkost? Dan krijgt u een auto ter beschikking. Behalve de afschrijvingskosten

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN

DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN 2 PRIVATE LEASE DS PRIVATE LEASE altijd de juiste keuze Kies nu de DS die bij u past en maak het rijden zo gemakkelijk mogelijk in combinatie

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD SNEL WEGWIJS IN 6 VOORDELIGE FORMULES, VOOR ALLE ZEKERHEID. Een voordelige autolening? Onverwachte

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

PRIVATE LEASE - PRECONTRACTUELE INFORMATIE VOOR DE CONSUMENT

PRIVATE LEASE - PRECONTRACTUELE INFORMATIE VOOR DE CONSUMENT PRIVATE LEASE - PRECONTRACTUELE INFORMATIE VOOR DE CONSUMENT U bent geïnteresseerd in de operationele leasing van een wagen ( Private Lease ) en overweegt om een Private Lease-contract (de Leaseovereenkomst

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! 2 PEUGEOT PRIVATE LEASE ALTIJD DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. U BEPAALT ZELF DE LOOPTIJD

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen.

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Kies voor een volledige bescherming op maat, uniek in België.

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE DS PRIVATE LEASE Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST. Voor zelfstandige ondernemers en bedrijven

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN

CITROËN PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN 2 ALTIJD DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past. We bieden Private Lease aan van uitvoering Attraction

Nadere informatie

Jááá ik doe wel voorzichtig

Jááá ik doe wel voorzichtig Jááá ik doe wel voorzichtig 5% Leden voordeel Fietsverzekering Fietsverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Met uw fiets kunt u alle kanten op. Gezonde beweging,

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE

Nadere informatie

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES JOUW MINI. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES NOT NOR MAL WEL ONTZETTEND GOED. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. ALLE WEGEN LEIDEN NAAR MINI. WELKE WEG NEEM

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

Even de batterij opladen

Even de batterij opladen Even de batterij opladen 5% Leden voordeel E-bikeverzekering E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Met uw E-bike kunt u alle kanten op. Gezonde beweging,

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE

CITROËN PRIVATE LEASE CITROËN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN CITROËN PRIVATE LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past.

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

Auto Lease Company B.V.

Auto Lease Company B.V. Auto Lease Company B.V. Aanvullende voorwaarden Private Lease Versie 1.0 Ingangsdatum: 1-12-2016 1 Inhoudsopgave Aanvulling op artikel 7:... 2 Aanvulling op artikel 8:... 2 Aanvulling op artikel 11:...

Nadere informatie

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf Renault Private Lease Berijdershandleiding Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf 1-2-2018 Inhoud Welkom Welkom 1 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE DS PRIVATE LEASE Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij

Nadere informatie

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf Dacia Private Lease Berijdershandleiding Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf 1-3-2018 Inhoud Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 4 Einde

Nadere informatie

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014 LICHTE VRACHTAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je bent

Nadere informatie

Private Lease. Berijdershandleiding

Private Lease. Berijdershandleiding Private Lease Berijdershandleiding INHOUD Welkom 3 Klantenservice 3 Accessoires 4 APK 4 Banden 4 Brandstof 4 Declaraties 4 Diefstal 5 Gebruik door derden 5 Groene kaart 5 Kentekencard 5 Onderhoud 5 Pech

Nadere informatie

ALLIANZ AUTOVERZEKERING

ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd de weg op gaat? Kies dan voor

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1 Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Wat moet u doen bij schade? 2 Artikel 1 Wat moet u bij schade

Nadere informatie

Verzekering Motorrijtuigen

Verzekering Motorrijtuigen Verzekering Motorrijtuigen Informatiedocument over het verzekeringsproduct KBC Verzekeringen NV- België - onderneming toegelaten voor alle takken onder code 0014. KBC Verzekeringen KBC-Polis voor Uw Voertuig

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 A. Definities Leasecontract Aanvullende voorwaarden Algemene voorwaarden Leasemaatschappij Maximaal aantal

Nadere informatie

UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren

UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! 10 redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren 1 TOTAL LOSS? U KRIJGT EEN NIEUWE FIAT! U heeft binnen de 2 jaar na aankoop een zwaar ongeluk

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE

CITROËN PRIVATE LEASE CITROËN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN CITROËN PRIVATE LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past.

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering.

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie Het is niet altijd makkelijk om te beslissen welke waarborgen u nodig hebt om uw voertuig en uzelf goed te verzekeren. Deze wegwijzer kan u daarbij helpen:

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Voorwaarden Fietsverzekering

Voorwaarden Fietsverzekering Voorwaarden Fietsverzekering Met de Fietsverzekering kunt u de financiële gevolgen verzekeren van schade aan of diefstal, afpersing en verduistering van uw fiets. Lees de voorwaarden en het polisblad goed

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

VERGOEDING VOOR GEBRUIK VAN EEN EIGEN AUTO INHOUD. Paragrafen A. BEPALING 1. B. RECHTHEBBENDEN EN TOEKENNINGSVOORWAARDEN 2 tot 4 I.

VERGOEDING VOOR GEBRUIK VAN EEN EIGEN AUTO INHOUD. Paragrafen A. BEPALING 1. B. RECHTHEBBENDEN EN TOEKENNINGSVOORWAARDEN 2 tot 4 I. Inhoudstafel DEEL III HOOFDSTUK VI VERGOEDINGEN VERGOEDING VOOR GEBRUIK VAN EEN EIGEN AUTO INHOUD TITEL I: FORFAITAIRE KILOMETERVERGOEDING Paragrafen A. BEPALING 1 B. RECHTHEBBENDEN EN TOEKENNINGSVOORWAARDEN

Nadere informatie

Bijlage 2 Aanvullende voorwaarden Private lease KIEN Lease B.V.

Bijlage 2 Aanvullende voorwaarden Private lease KIEN Lease B.V. Bijlage 2 Aanvullende Private lease KIEN Lease B.V. Bijlage 2 Aanvullende Private lease KIEN Lease B.V. De leaseovereenkomst bestaat uit de volgende documenten: o Het leasecontract Versienummer 201708

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. SIMPLY SIMPLY CLEVER CLEVER De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA

Nadere informatie

Zonder zorgen genieten op vakantie. Met de Caravanverzekering van Centraal Beheer Achmea

Zonder zorgen genieten op vakantie. Met de Caravanverzekering van Centraal Beheer Achmea Zonder zorgen genieten op vakantie. Met de Caravanverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw caravan. 3 Daarom kiest u voor onze Caravanverzekering! 4 U kiest zelf wat u wel

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Private Lease V

Aanvullende voorwaarden Private Lease V Aanvullende voorwaarden Private Lease V1.1 18-06-2018 Aanvullende voorwaarden De nummering van de artikelen in deze Aanvullende voorwaarden behoren bij de artikelen zoals genummerd in de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Wat bij diefstal, inbraak en vandalisme? Namen dieven of vandalen uw Opel onder handen? Dan zijn wij uw redder in nood.

Wat bij diefstal, inbraak en vandalisme? Namen dieven of vandalen uw Opel onder handen? Dan zijn wij uw redder in nood. Opel Lease Diensten: Wat bij diefstal, inbraak en vandalisme? Namen dieven of vandalen uw Opel onder handen? Dan zijn wij uw redder in nood. Bent u het slachtoffer van dieven of vandalen? Volg deze stappen,

Nadere informatie

Samen onderweg fietsen zonder zorgen.

Samen onderweg fietsen zonder zorgen. Samen onderweg fietsen zonder zorgen. E-bikeverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... met uw E-bike kunt u

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer

BROEKHUIS PRIVATE LEASE. Leeswijzer BROEKHUIS PRIVATE LEASE Leeswijzer Versie: LWPL-01-12-16 / ingangsdatum 01-12-2016 INHOUDSOPGAVE 1. Is Het Keurmerk Private Lease van toepassing op mijn private lease-overeenkomst?... 1 2. Wie mogen er

Nadere informatie

Samen onderweg Fietsen zonder zorgen

Samen onderweg Fietsen zonder zorgen Samen onderweg Fietsen zonder zorgen 5% leden voordeel E-bikeverzekering ANWB E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... Met uw E-bike kunt u letterlijk alle

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de verplichte dekking Wettelijke

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders

CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE. citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN FINANCIAL SERVICES CITROËN ASSURANCE citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders citroën autoverzekering: Beste dekking, exclusief voor Citroën-rijders CITROËN ASSURANCE

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden 1.7.1.3. Aanvullende voorwaarden Aanvulling op artikel 1 In welke documenten staan de rechten en plichten vermeld die ik op grond van de leaseovereenkomst heb? Naast de documenten genoemd in artikel 1

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op In alle rust de weg op VERLENGDE GARANTIE Nissan pechhulp* Vervanging slijtageonderdelen ONDERHOUDSCONTRACT (exclusief banden) PRO (uitsluitend voor bedrijfswagens) Vervanging slijtageonderdelen (exclusief

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Way2Drive

Aanvullende voorwaarden Way2Drive Aanvullende voorwaarden Way2Drive Een aantal bepalingen uit de Algemene Voorwaarden van Stichting Keurmerk Private Lease is nader uitgewerkt in de Aanvullende voorwaarden van Way2Drive. De onderstaande

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto.

Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. PERSONENAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenwagen.

Nadere informatie

Van Mossel Leasing Privé lease

Van Mossel Leasing Privé lease Van Mossel Leasing Privé lease Veelgestelde vragen Algemeen over privé lease Wat is privé lease? Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat u voor een langere periode betaalt voor het

Nadere informatie

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft.

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. PRODUCTFICHE De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. Bij Audi Insurance stelt de klant zelf zijn autoverzekering samen. Afhankelijk van

Nadere informatie