P r o v i n c i e F l e v o l a n d

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "P r o v i n c i e F l e v o l a n d"

Transcriptie

1 P r o v i n c i e F l e v o l a n d Besluitenlijst GS Datum 6 april Betreft Publieksvriendelijke versie openbare besluitenlijst GS GS besluiten: 1. Reactie toezichtsbrief begroting 2004 BZK - stemt in met het versturen van een brief aan de minister van BZK; - in deze brief wordt een antwoord gegeven op een aantal aandachtspunten en mogelijke verbeterpunten vanuit het ministerie ten aanzien van de begroting 2004; - voordat de brief wordt verzonden wordt deze aan Provinciale Staten voorgelgd.

2 2. Implementatie landelijk model risicokaart in de provincie Flevoland - kennis te nemen van de notitie Implementatie landelijke risicokaart in de provincie Flevoland; - uiterlijk in juni 2006 moeten alle burgers via internet kunnen zien welke risico s zij mogelijk lopen in hun eigen woon- en leefomgeving; - de basisrisicokaart voor het gebied van de provincie Flevoland is reeds nu al te raadplegen via internet: - de landelijke risicokaart beschrijft meer risico s aan de hand van ramptypen. - de provincie draagt bij aan de implementatie in Flevoland van de landelijke risicokaart en heeft hiervoor een plan van aanpak opgesteld. Eind 2005 zal deze implementatie zijn voltooid. 3. Plan van aanpak Drinkwatervoorzieningenplan stemt in met het plan van aanpak voor het drinkwatervoorzieningenplan ; - het plan bevat beleidskeuzes ten aanzien van: de bronnen voor drinkwater, de export van drinkwater, de rol van de provincie in de waterketen, de relatie en samenwerking met drinkwaterbedrijven en de inzet van Flevolands grondwater om calamiteiten in Midden- Flevoland op te vangen; - het plan wordt ter kennisneming gebracht van de Commissie Ruimte. 4. Discussie Omgevingsbalans Flevoland - neemt kennis van de rapportage Discussie Omgevingsbalans Flevoland ; - deze omgevingsbalans geeft aan waar Flevoland staat op weg naar duurzaamheid; - de Omgevingsbalans wordt besproken in de Projectcommissie Omgevingsplan en toegezonden aan de deelnemers die hebben meegedaan aan het onderzoek. 5. Kabinetsstandpunt naar aanleiding van het Interdepartementaal beleidsonderzoek bekostiging waterbeheer - kennis te nemen van de inhoud van het Kabinetsstandpunt over het Interdepartementaal beleidsonderzoek Bekostiging Waterbeheer; - dit standpunt houdt in: ontvlechting van de waterketen (drinkwater, riolering en afvalwaterzuivering) en het watersysteem (grondwater en oppervlaktewater). Dit om te komen tot een doelmatige, transparante en eenvoudige bekostigingsstructuur voor de burger; - de Commissie Ruimte wordt geïnformeerd.

3 6. Goedkeuring bestemmingsplan De Munten I van de gemeente Dronten - het bestemmingsplan De Munten I goed te keuren; - de gemeente heeft nader toegezegd nadere eisen te stellen aan het functioneren van het sportpark in verband met te verwachten overlast. N.a.v. van dit besluit heeft GS besloten het bestemmingsplan goed te keuren; - de gemeenteraad van Dronten en de Inspectie VROM worden op de hoogte gesteld. 7. Subsidies projecten Volksgezondheid 2004: nagekomen aanvragen - de subsidieaanvraag van Stichting Telecounceling Plus af te wijzen gezien de grote overlap met de provinciaal gefinancierde werkzaamheden van de SOS Telefonische Hulpdiensten; - de subsidieaanvraag van de Zorggroep Oude en Nieuw Land af te wijzen, omdat het een lokaal project is en daarom niet voldoet aan de beleidsregel projecten Volksgezondheid. 8. Antwoord schriftelijke vragen GroenLinks - in te stemmen met de beantwoording van de schriftelijke vragen van GroenLinks; - Groenlinks vraagt om hulp te geven aan het door een aardbeving getroffen gebied in Marokko; - het antwoord van de provincie is dat ze niet de geeigende instelling is om praktische noodhulp te geven en te organiseren. 9. Reconstructie Nijkerkerweg en Spiekweg - de gemeente Zeewolde te berichten dat de provincie: - kan instemmen met het gezamenlijk verder uitwerken van een project waarbij een aantal kruispunten in de Nijkerkerweg en Spiekweg worden gereconstrueerd; - in 2005 een rotonde zal aanleggen op het kruispunt Gooiseweg Nijkerkerweg; - bereid is in 2006 een bijdrage van 0,2 miljoen en in 2012 een bijdrage van 0,68 miljoen daarvoor beschikbaar te stellen; - bereid is het gedeelte van de Spiekweg tussen de Horsterweg en Gelderseweg aan de gemeente over te dragen; - een en ander in een overeenkomst met de gemeente vast te leggen.

4 10. Besluit naar aanleiding van het door belanghebbende Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Flevoland (RIBW) ingediende bezwaarschrift op grond van de Algemene wet bestuursrecht - het bezwaar tegen het besluit tot afwijzing van de subsidieaanvraag voor bijdragen in twee projecten in het kader van de Innovatieve regeling Wonen, ongegrond te verklaren; - Reden hiervoor is onder andere dat de projecten te weinig onderscheidend of onvoldoende vernieuwend zijn; - Het RIBW wordt op de hoogte gesteld. 11. Aanvraag ESF 1 Employability Center Flevoland - een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds te verstrekken van 50% van de totale projectkosten met een maximum van ,-. het project Employability Center Flevoland. - Doel van dit project is 2031 deelnemers te scholen binnen vakgebieden als magazijn, logistiek en automatisering; - Het project loopt van 1 januari 2004 tot 1 januari 2005; - De private cofinanciering wordt geleverd door de deelnemende bedrijven; - de bijdrage te verstrekken onder de opschortende voorwaarde dat er met de SOG een overeenkomst wordt gesloten. 12. Locatiebeleid - de ontwerp Beleidsregel Locatiebeleid Flevoland vast te stellen; - doel van deze beleidsregel is aan te geven hoe GS omgaat met de toetsing van gemeentelijke plannen ten aanzien van de vestiging van bedrijven, kantoren en voorzieningen; - op de beleidsregel op een nog nader bekend te maken datum in worden gesproken; - de commissies Ruimte en Werk worden op de hoogte gebracht. 13. Ontheffing ex artikel 68 Flora en Faunawet voor het doden van knobbelzwanen - aan de Faunabeheereenheid een ontheffing te verlenen voor het doden van knobbelzwanen met behulp van het geweer, als middel om verjaging te ondersteunen, ter voorkomen van (eerdere) belangrijke schade aan grasland.

5 14. Werkplan 2004 Sport Service Flevoland - uw goedkeuring te verlenen aan het door Sport Service Flevoland ingediende werkplan 2004 en de daarbij behorende begroting; - de begroting is opgebouwd rond diverse projecten waar onder Sport voor iedereen en de vitale sportvereniging ; - en op basis daarvan Sport Service Flevoland voor 2004 een subsidie te verlenen van , Subsidie ondersteuning regiovisieprocessen de Hulpverleningsdienst Flevoland te verzoeken voor 2004 de inzet te richten op de gezondheidsenquête Ouderen en de ontwikkeling en uitvoering van de monitor Lichamelijk gehandicapten (volwassenen en ouderen); - doel van deze enquêtes is in beeld te brengen wat de vraag van ouderen en gehandicapten is naar zorg; - voor deze onderdelen een bedrag van maximaal ,- beschikbaar te stellen. 16. Wettelijke bescherming van 11 scheepswrakken in de gemeente Almere - aan de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op basis van de Monumentenwet positief te adviseren inzake de wettelijke bescherming van 11 scheepswrakken in de gemeente Almere die na de inpoldering van de Noordoostpolder en de Flevopolders nog in de bodem aanwezig zijn en tezamen een uniek maritiem bodemarchief omvatten. 17. Gedeeltelijke goedkeuring van het bestemmingsplan Lelystad Luchthaven en omgeving en geluidszone industrielawaai Luchthaven Lelystad - het bestemmingsplan Lelystad Luchthaven en omgeving en geluidszone Luchthaven Lelystad, partiële herziening van het bestemmingsplan Landelijk Gebied Lelystad, gedeelte Oostelijk Flevoland, onder ongegrondverklaring van de bedenkingen, goed te keuren. - hierbij wordt onder andere niet goedgekeurd: - die delen van het plangebied die zijn gelegen binnen de 10-5 en de en 10-6 contour behorende bij de baanlengtes 1250 (huidige baanlengte) én de 2100 meter (maximaal verlengde baan). In afwijking hiervan wordt goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan voorzover het betreft de bestemming Museale recreatie en de locatie van de paraclub binnen de bestemming luchthavenbedrijven. de gemeenteraad van uw besluit tot gedeeltelijke onthouding van goedkeuring in kennis te stellen onder afschrift aan de inspectie van VROM.

6 18. Geen gesloten verklaring voor langzaam rijdend verkeer - voorlopig geen gesloten verklaring voor langzaam rijdend verkeer in te voeren op de Dronterringweg en de Hanzeweg gedurende bepaalde periodes van de dag; - om een dergelijke verklaring is gevraagd door belangenorganisaties wiens leden tijdens de spitsuren problemen ondervinden van langzaam rijdend verkeer; - dit jaar het gebruik van deze wegen door langzaam rijdend verkeer te monitoren en begin 2005 de problematiek opnieuw met de belangenorganisaties te bespreken. Aan deze publieksvriendelijke versie van de openbare besluitenlijst kunnen geen rechten worden ontleend. De publieksvriendelijke versie bevat een selectie van relevante besluiten uit de openbare besluitenlijst. De openbare besluitenlijst is opvraagbaar bij de afdeling Bestuursondersteuning Advies en Communicatie van de provincie Flevoland. Deze publieksvriendelijke versie is ook te vinden op de internetsite van de provincie Flevoland:

P r o v i n c i e F l e v o l a n d

P r o v i n c i e F l e v o l a n d P r o v i n c i e F l e v o l a n d Besluitenlijst GS Datum 27 januari 2004 Betreft Publieksvriendelijke versie openbare besluitenlijst GS GS besluiten: 1. Afwijzing Leader + aanvraag Nationaal Politiemuziekfestival

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 mei 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 mei 2015 2015-05-19 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 mei 2015 1 Onderwerp: Jaarrapportage 2014 Investeringsprogramma ZuiderZeelijngelden Noordelijk Flevoland

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 april 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 april 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 april 2018 1 Onderwerp: Ondertekening Agenda IJsselmeergebied 2050 op 17 mei 2018 Lodders, J. 1. In te stemmen met de Agenda IJsselmeergebied 2050 en de bijbehorende

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 3 maart 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 3 maart 2015 2015-03-04 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 3 maart 2015 1 Onderwerp: Overeenkomst geluidruimte Maximacentrale 1. In te stemmen met de ondertekening

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018 1 Onderwerp: Addendum Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur & Transport (PMIRT) 2019-2023 Reus, J. de 1. In het PMIRT 2019 2023 de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 20 september 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 20 september 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 20 september 2016 1 Onderwerp: 1e voortgangsrapportage uitvoeringsprogramma Floriade 2016 Appelman, J.N.J. 1. de eerste voortgangsrapportage 2016 van het uitvoeringsprogramma

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 november 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 november 2015 2015-11-24 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 november 2015 1 Onderwerp: Afhandeling statenvragen PVV 9 november 2015 ambtenarensalarissen Verbeek,

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 april 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 april 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 april 2015 1 Onderwerp: Samenwerkingsovereenkomst Uitvoeringscluster OV Oost 1. Met gedeputeerde staten van respectievelijk

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 mei 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 mei 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 mei 2015 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen Flevokust Appelman, J.N.J. 1. de antwoorden vast te stellen op

Nadere informatie

Verzenddatum Bijlagen Uw kenmerk Ons kenmerk 21 maart

Verzenddatum Bijlagen Uw kenmerk Ons kenmerk 21 maart Postbus 55 8200 AB Lelystad Het bestuur van de Stichting Faunabeheereenheid Flevoland De heer Patroonsweg 10 3892 DB Zeewolde Telefoon (0320)-265265 Fax (0320)-265260 E-mail provincie@flevoland.nl Website

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OMGEVINGSDIENST. Plaatsing opslagloods Maximacentrale IJsselmeerdijk 101 1 0 NOV 2014 FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK

Omgevingsvergunning OMGEVINGSDIENST. Plaatsing opslagloods Maximacentrale IJsselmeerdijk 101 1 0 NOV 2014 FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK 1 0 NOV 2014 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK Omgevingsvergunning Plaatsing opslagloods Maximacentrale IJsselmeerdijk 101 141106/MvSC/mlu-001 Kenmerk aanvraag: OLO 1496803, dd. 15 oktober

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Vechtdal Paragliding Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor paramotorvluchten Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Bolk Transport BV Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor 1 helikoptervlucht Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014 20140902 Besluitenlijst Gedeputeerde Staten Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014 1 Onderwerp: lening aan OMALA à 200.000 Lodders, J. 1. In te stemmen met een lening van 200.000 met een looptijd

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 juni 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 juni 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 juni 2016 1 Onderwerp: Verstrekken van een lening aan OMALA NV /Airport Garden City CV Lodders, J. 1. in te stemmen met het verstrekken van een lening van

Nadere informatie

P r o v i n c i e F l e v o l a n d

P r o v i n c i e F l e v o l a n d P r o v i n c i e F l e v o l a n d Besluitenlijst GS Datum 20 januari 2004 Betreft Publieksvriendelijke versie openbare besluitenlijst GS GS besluiten: 1. Afwijzing Leader + aanvraag Nationaal Politiemuziekfestival

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november R.J.H. Snijder Reguleren en Advies

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november R.J.H. Snijder Reguleren en Advies Beschikking Heli Holland Air Service B.V. Kanaal B zz 3 7881 NB EMMER COMPASCUM Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Uw kenmerk Aantal

Nadere informatie

Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg PD ZIERIKZEE. Terneuzen, 25 april 2016

Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg PD ZIERIKZEE. Terneuzen, 25 april 2016 Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg 1 4301 PD ZIERIKZEE ons kenmerk : P-TUG160011 / 00127908 document nr. : 2016-240639 contactpersoon : de heer A.C. Cuperus tel. : (0115) 745 114 e-mail

Nadere informatie

P r o v i n c i e F l e v o l a n d

P r o v i n c i e F l e v o l a n d Aan: Provinciale Staten Statenvergadering: 3 oktober 2002 Onderwerp: Verdeling Gebundelde DoelUitkering en Interim Besluit Duurzaam Veilig 2002. 1. Wij stellen u voor: a. de gelden op basis van de Gebundelde

Nadere informatie

Betreft: aanvraag TUG-ontheffing 2 dagen in juni en augustus/september 2019

Betreft: aanvraag TUG-ontheffing 2 dagen in juni en augustus/september 2019 Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg 1 4301 PD ZIERIKZEE ons kenmerk : P-TUG190016 / 00217967 document nr. : 2019-464414 contactpersoon : de heer A.C. Cuperus tel. : +31 (0)6 51200303

Nadere informatie

Awb Algemene wet bestuursrecht

Awb Algemene wet bestuursrecht Awb Algemene wet bestuursrecht Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente. Dit moet u weten. Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente De Algemene wet bestuursrecht (Awb) geeft regels over de

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Lukkien BV Type ontheffing : Generieke ontheffing voor vluchten met een onbemand luchtvaartuig Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Bestemmingsplan Indische Buurt, 1 e Partiële herziening

Bestemmingsplan Indische Buurt, 1 e Partiële herziening Bestemmingsplan Indische Buurt, 1 e Partiële herziening Dienst Stedelijke Ontwikkeling Gemeente Almere 2 Inhoudsopgave Toelichting 5 Hoofdstuk 1 Onthouding goedkeuring horeca-iii 7 Hoofdstuk 2 Begrenzing

Nadere informatie

in Flevoland Heeft u er last van of wilt u het gebruiken?

in Flevoland Heeft u er last van of wilt u het gebruiken? Grondwater in Flevoland Heeft u er last van of wilt u het gebruiken? 1. Wat is grondwater? Grondwater is de naam zegt het al water onder het grondoppervlak. Normaal gesproken is dit water dus niet zichtbaar.

Nadere informatie

Van: Verzonden: maandag 21 maart 2016 11:10. Onderwerp: Opvolgingsmarkering: Markeringsstatus: Gemarkeerd. Categorieën: Geachte heer/mevrouw

Van: Verzonden: maandag 21 maart 2016 11:10. Onderwerp: Opvolgingsmarkering: Markeringsstatus: Gemarkeerd. Categorieën: Geachte heer/mevrouw Van: Verzonden: maandag 21 maart 2016 11:10 Aan: Post Onderwerp: wob verzoek Opvolgingsmarkering: Markeringsstatus: Opvolgen Gemarkeerd Categorieën: Geachte heer/mevrouw Hierbij wil ik graag een wob verzoek

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 juli 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 juli 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 juli 2017 1 Onderwerp: Antwoorden statenvragen CU landschapskunst Rijsberman, M.A. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van de

Nadere informatie

Doorkiesnr. 010-246 82 52

Doorkiesnr. 010-246 82 52 m Airclips B.V. Nijverheidscentrum IB 2761 JP ZEVENHUIZEN Parallelweg 1 Postbus DCMR 843 3100 milieudienst AV Sciiiedam T 010-246 80 00 Rijnmond F 010-246 82 83 E coen.boogerd@dcmr.nl W www.dcmrnl BESLUIT

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsverguuning (fase 1)

Ontwerp Omgevingsverguuning (fase 1) Artikel WW. gemeente Dossier: Ï5OMGS1O5 Ontwerp Omgevingsverguuning (fase 1) Burgemeester en wethouders hebben op 8 mei 2015 een aanvraag voor een oingevingsvergunning uitgebreide procedure fase 1 ontvangen

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Skeye B.V. Type ontheffing : Generieke ontheffing voor vluchten met een onbemand luchtvaartuig Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Vechtdal Paragliding Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor paramotorvluchten Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Heliflight Holland B.V. Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor helikoptervluchten Datum ontvangst

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Euregioballooning Type ontheffing : Generieke ontheffing voor opstijgingen met heteluchtballonnen Datum ontvangst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen CU aanpak mensenhandel Verbeek, L. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 januari 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 januari 2015 20150106 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 januari 2015 1. Onderwerp: Subsidieverlening 2015 Nadere Regels Projecten Podiumkunst Lodders, J. 1. Het

Nadere informatie

P R O V I N C I E F L E V O L A N D

P R O V I N C I E F L E V O L A N D PROVINCIE FLEVOLAND Mededeling Onderwerp Mededeling PS bij voortgangsrapportage project 'N305 Gooiseweg fase 3' (peildatum december 2018) Kern mededeling: Het college van Gedeputeerde Staten informeert

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Gelet op het bepaalde in artikel 2, tweede lid van de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012,

PROVINCIAAL BLAD. Gelet op het bepaalde in artikel 2, tweede lid van de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012, PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van de provincie Flevoland Nr. 1869 26 april 2017 Besluit van Gedeputeerde Staten van de provincie Flevoland houdende regels omtrent ondersteuning van activiteiten die

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Bijlagen Datum _ mei 2019

Ons kenmerk Uw kenmerk Bijlagen Datum _ mei 2019 Beschikking Experience Events Vogelkersberg 5c 3755 BN Eemnes Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Uw kenmerk Bijlagen Datum - 16 mei

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. O M G E VI N G S D i E N S T. Plaatsing van een stalen damwand Baggerdepot IJsseloog IJsseloog 1 Dronten

Omgevingsvergunning. O M G E VI N G S D i E N S T. Plaatsing van een stalen damwand Baggerdepot IJsseloog IJsseloog 1 Dronten O M G E VI N G S D i E N S T FLEVOLAND & GOOf EN VECHTSTREEK Omgevingsvergunning ing van een stalen damwand Baggerdepot IJsseloog IJsseloog 1 Dronten Kenmerk aanvraag: OLO 1615505 van 2 februari 2015 Aanvrager:

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : HeliCentre BV Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor helikoptervluchten Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Inwerkingtreding en rechtsmiddelen Dit besluit treedt in werking op de dag na de dag waarop dit aan u is toegezonden.

Inwerkingtreding en rechtsmiddelen Dit besluit treedt in werking op de dag na de dag waarop dit aan u is toegezonden. Heli Holland Air Service B.V. T.a.v. de heer T.R. Heinen Kanaal B zz 3 7881 NB EMMER COMPASCUUM Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 januari 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 januari 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 januari 2016 1 Onderwerp: Vaststellen Lokale Ontwikkelingsstrategie LEADER Flevoland 2015-2020 1. de Lokale Ontwikkelingsstrategie

Nadere informatie

PROVINCIE FLEVOLAND. Verbeek. drs T. van der Wal. Provinciale Staten van Flevoland D.t.v. de griffier mevrouw A. Kost INTERN

PROVINCIE FLEVOLAND. Verbeek. drs T. van der Wal. Provinciale Staten van Flevoland D.t.v. de griffier mevrouw A. Kost INTERN Postbus 55 8200 AB Lelystad Provinciale Staten van Flevoland D.t.v. de griffier mevrouw A. Kost Telefoon (0320)-265265 Fox (0320)-265260 E-ma;7 provincie@flevoland.nl Website www.flevoland.nl INTERN Verzenddafum

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ maart R.J.H. Snijder Reguleren en Advies

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ maart R.J.H. Snijder Reguleren en Advies Beschikking Parallelweg 1 Postbus 843 De heer S. Huisman Ambachtsweg 28 1271 AM HUIZEN 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum - 27

Nadere informatie

Nota van zienswijzen en wijzigingen

Nota van zienswijzen en wijzigingen Nota van zienswijzen en wijzigingen Bestemmingsplan 2 e Herziening Aansluiting A20 Moordrecht 1. I n l e i d i n g 1. 1 F o r m e l e v e r e i s t e n In het kader van de vaststellingsprocedure heeft

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Nederlandse Vereniging Instandhouding Historische Militaire Voertuigen Keep Them Rolling Type ontheffing : Locatiegebonden

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Stichting Holland Health De heer T.G.V. van Veen Delaunay Postbus 68 1800 AB ALKMAAR

Gedeputeerde Staten. Stichting Holland Health De heer T.G.V. van Veen Delaunay Postbus 68 1800 AB ALKMAAR POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Stichting Holland Health De heer T.G.V. van Veen Delaunay Postbus 68 1800 AB ALKMAAR Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M. Lindeman SHV/SUB/A Doorkiesnummer (023) 514 4138

Nadere informatie

Nadere regels Fonds Leefbaarheid Landelijk Gebied Flevoland

Nadere regels Fonds Leefbaarheid Landelijk Gebied Flevoland Gedeputeerde Staten van Flevoland, overwegende dat: Provinciale Staten op de begroting onder vermelding van Fonds Leefbaarheid Landelijk Gebied 2017-2019 financiële middelen beschikbaar hebben gesteld

Nadere informatie

BM NGEKOMFN 1 9 OKT Verzenddatum 1.J. UiVi. I. U -J - Geheim Nee. Paraaf Provinciesecretaris

BM NGEKOMFN 1 9 OKT Verzenddatum 1.J. UiVi. I. U -J - Geheim Nee. Paraaf Provinciesecretaris HOLLAND BM2009-139 NGEKOMFN 1 9 OKT. 2009 5 -minuten versie voor Provinciate Staten Directie DLB Afdeling Samenleving/Economie Reg istratien ummer PZH-2009-132160188 (DOS-2009-0015080) Datum vergadering

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN WESTELIJK BUITENGEBIED, PARTIËLE HERZIENING NIJKERKERSTRAAT 35 - BIJZONDERE PARTICULIERE BEGRAAFPLAATS LANDGOED BIJSTEIN

BESTEMMINGSPLAN WESTELIJK BUITENGEBIED, PARTIËLE HERZIENING NIJKERKERSTRAAT 35 - BIJZONDERE PARTICULIERE BEGRAAFPLAATS LANDGOED BIJSTEIN Zaaknummer *190812* BESTEMMINGSPLAN WESTELIJK BUITENGEBIED, PARTIËLE HERZIENING NIJKERKERSTRAAT 35 - BIJZONDERE PARTICULIERE BEGRAAFPLAATS LANDGOED BIJSTEIN VASTGESTELD TOELICHTING Inleiding In 2007 heeft

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Norbert Fleuren Elektro-Technik Type ontheffing : Generieke ontheffing voor helikoptervluchten Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 februari 2013

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 februari 2013 20130226 Besluitenlijst Gedeputeerde Staten Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 februari 2013 1 Onderwerp: Toepassen hardheidsclausule legesverordening afgifte vergunning Waterwet voor warmte- en koudeopslag

Nadere informatie

INVESTERINGEN km. p-mirt Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport ZWOLLE LELYSTAD AMSTERDAM ALMERE

INVESTERINGEN km. p-mirt Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport ZWOLLE LELYSTAD AMSTERDAM ALMERE p-mirt Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport INVESTERINGEN 2019 I J s s e l m e e r Emmeloord 1 Urk 2 3 M a r k e r m e e r 9 18 4 5 6 ZWOLLE AMSTERDAM LELYSTAD Dronten 18

Nadere informatie

Besluit van GS van 15 september 2014, kenmerk 2014/ gehoord het Faunafonds van 18 juli 2004, kenmerk BIJ F F OVERWEGENDE;

Besluit van GS van 15 september 2014, kenmerk 2014/ gehoord het Faunafonds van 18 juli 2004, kenmerk BIJ F F OVERWEGENDE; Goedkeuringsbesluit Faunabeheerplan 2014-2019 Flora- en faunawet Flora- en faunawet: goedkeuring faunabeheerplan Besluit van GS van 15 september 2014, kenmerk 2014/025032 Gedeputeerde Staten van Overijssel;

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Gemeente Kollumerland c.a.

Gemeente Kollumerland c.a. (CONCEPT) BESCHIKKING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (omgevingsvergunning) Aanvraag Datum Nummer aanvraag Gegevens aanvrager Naam aanvrager Adres Postcode en plaats Gegevens locatie Adres Postcode

Nadere informatie

Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde

Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde In de gemeente Zeewolde worden voortdurend besluiten genomen. Deze besluiten kunnen gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor uw omgeving. Daarom is het

Nadere informatie

Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg PD ZIERIKZEE. Terneuzen, 14 mei 2019

Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg PD ZIERIKZEE. Terneuzen, 14 mei 2019 Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg 1 4301 PD ZIERIKZEE ons kenmerk : P-TUG190014 / 00217486 document nr. : 2019-456231 contactpersoon : de heer B.J. Hanning tel. : +31 (0)6 51200601

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Derde partiële herziening, bestemmingsplan Buitengebied Someren, Boringsvrije zone. Toelichting

Derde partiële herziening, bestemmingsplan Buitengebied Someren, Boringsvrije zone. Toelichting Derde partiële herziening, bestemmingsplan Buitengebied Someren, Boringsvrije zone Toelichting Derde partiële herziening, bestemmingsplan Buitengebied Someren, Boringsvrije zone Toelichting Titel: Derde

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Beschikking

Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Beschikking VUURWERKBESLUIT Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Beschikking Aanvrager Aangevraagde activiteiten Locatie Datum evenement : 21 juni 2016 Datum beschikking : 19 april 2016 : Katan Vuurwerk : Vuurwerkevenement

Nadere informatie

DCMR 3100 milieudienst

DCMR 3100 milieudienst m Skeye B.V. Achthovenerweg 15D 2351 AX LEIDERDORP Parallelweg 1 Postbus 843 3100 milieudienst AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E coen.boogerd@dcmr.nl W www.dcmr.nl BESLUIT van gedeputeerde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015 2015-09-22Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015 1 Onderwerp: Hoofdstructuur systeemaanpassing mandaat Verbeek, L. 1. Vast te stellen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 21 november 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 21 november 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 21 november 2017 1 Onderwerp: Financiële afronding N50 Ens-Emmeloord Lodders, J. 1. Kennis te nemen van de verslagen van het Bestuurlijk overleg N50 (Emmeloord-Ens)

Nadere informatie

Het college van de gemeente Zuidplas, In het kader van het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan

Het college van de gemeente Zuidplas, In het kader van het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING UITGEBREIDE PROCEDURE (art. 2.1 e.v. Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Datum besluit : XX XXXXXX 2013 Verzonden/uitgereikt : Kenmerk : V/UV/20120042 Provincie Zuid-Holland

Nadere informatie

R.J.H. Snijder Reguleren en Advies

R.J.H. Snijder Reguleren en Advies Parallelweg 1 HeliCentre T.a.v. de heer J. Peddemors Arendweg 33 8218 PE LELYSTAD Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 maart 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 maart 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 maart 2018 1 Onderwerp: Verzoek aan Corporate Dienst van Rijkswaterstaat tot onteigening van benodigde gronden ten behoeve van realisatie Verbindingsweg en

Nadere informatie

Besluit Watervergunning

Besluit Watervergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Besluit Watervergunning Waterwet en Omgevingsverordening Limburg DaCapo Learning Community te Sittard Zaaknummer: 2015-1842 Kenmerk: 2015/88283 d.d. 26 november

Nadere informatie

De bezwaarprocedure van de gemeente Helmond

De bezwaarprocedure van de gemeente Helmond U bent het niet eens met ons besluit! De bezwaarprocedure van de gemeente Helmond juli 2013 Als u het niet eens bent met ons besluit... Wij nemen regelmatig besluiten die betrekking hebben op u. Dat kan

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16026796 Documentnummer: INT - 16105\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 2 februari 2016 Aanwezige collegeleden: burgemeester Ronnes, wethouders Briels, Buter, Meulensteen (muv agendapunt

Nadere informatie

R.J.H. Snijder Reguleren en Advies

R.J.H. Snijder Reguleren en Advies Experience Events B.V. T.a.v. de heer S. Huisman Ambachtsweg 28 1271 AM HUIZEN Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons kenmerk Uw kenmerk

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 oktober 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 oktober 2015 2015-10-13 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 oktober 2015 1 Onderwerp: Vaststellen antwoorden statenvragen 50PLUS werkgelegenheid zorg Stuivenberg,

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Heli Holland Airservice B.V. Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor helikoptervluchten Datum ontvangst

Nadere informatie

R.J.H. Snijder Reguleren en Advies

R.J.H. Snijder Reguleren en Advies De heer R.W. Bol Achterambachtseweg 30 3342 LB HENDRIK IDO AMBACHT Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal

Nadere informatie

OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer

OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer Beslisnota GS CRMo0002348 OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer 18932633 *18932633* onderwerp Subsidie opruimen drugsafvaldumpingen Waterschap Scheldestromen (project Bronbestrijding Zeeland

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Commerciële Ballonvaarders Nederland (CBN) Type ontheffing : Generieke ontheffing voor ballonvluchten Datum ontvangst

Nadere informatie

Datum: Adviserend. Datum: Informerend

Datum: Adviserend. Datum: Informerend Oplegvel 1. Onderwerp Informatienota Leader Holland Rijnland 2015-2020 2. Rol van het Basistaak samenwerkingsorgaan Holland Rijnland 3. Regionaal belang Voor de periode 2015-2020 is er 1,6 miljoen aan

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 maart 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 maart 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 maart 2018 1 Onderwerp: Antwoordnota aanpassing schutlengte en schutten met open brug Lodders, J. 1. In te stemmen met bijgevoegde ontwerp antwoordnota met

Nadere informatie

^ : ^ ^ Vermeerderingstuinen Nederland de heer A. Versprille Ossenkampweg 1 3898 U ZEEWOLDE. Geachte heer Versprille,

^ : ^ ^ Vermeerderingstuinen Nederland de heer A. Versprille Ossenkampweg 1 3898 U ZEEWOLDE. Geachte heer Versprille, Postbus 55 8200 AB Lelystad ^ : ^ ^ Vermeerderingstuinen Nederland de heer A. Versprille Ossenkampweg 1 3898 U ZEEWOLDE Telefoon (0320)-265265 Fax (0320)-265260 E-mail provincie Flevoland.nl Website www.flevoland.nl

Nadere informatie

mogelijke ontwikkelingen Lelystad Airport

mogelijke ontwikkelingen Lelystad Airport Mei 2006 06.171.05 Quick scan ruimtelijke effecten mogelijke ontwikkelingen Lelystad Airport 01-06-2006 06.171.05 pag. 0/15 Quick scan ruimtelijke effecten mogelijke ontwikkelingen Lelystad Airport Rapport

Nadere informatie

BESLUIT. Openbaar. Nederlandse mededingingsautoriteit

BESLUIT. Openbaar. Nederlandse mededingingsautoriteit Nederlandse mededingingsautoriteit BESLUIT Nummer 2745-73 Betreft zaak: Vill'ABB Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse Mededingingsautoriteit tot ongegrondverklaring van het bezwaar van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Faunabeheereenheid Noord Holland - 1 mei 2014

Nieuwsbrief Faunabeheereenheid Noord Holland - 1 mei 2014 Nieuwsbrief Faunabeheereenheid Noord Holland - 1 mei 2014 Beste WBE-secretarissen / faunacommissarissen, Nieuwe Faunabeheerplan algemene soorten 2014-2019 door GS goedgekeurd Op 15 april jongstleden hebben

Nadere informatie

Verzenddatum Bijlagen Uw kenmerk Ons kenmerk 2 april

Verzenddatum Bijlagen Uw kenmerk Ons kenmerk 2 april Postbus 55 8200 AB Lelystad Stichting Zwerfkatten Nederland Mevrouw Zuidzijdsedijk 90 3264 LJ NIEUW BEIJERLAND Telefoon (0320)-265265 Fax (0320)-265260 E-mail provincie@flevoland.nl Website www.flevoland.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vaststellen brandveiligheidsverordening wegens invoering Bouwbesluit 2012.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 juni 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 juni 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 juni 2017 1 Onderwerp: Zienswijze begroting Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) 2018 1. Provinciale Staten voor te stellen om een zienswijze

Nadere informatie

Mandaatbesluit 2011; Mandaatregister: Overzicht 1 Portefeuillehoudersmandaten

Mandaatbesluit 2011; Mandaatregister: Overzicht 1 Portefeuillehoudersmandaten besluit 2011; register: Overzicht 1 Portefeuillehoudersmandaten Vastgesteld op 2 juli 2013. Laatstelijk gewijzigd bij het besluit van het college d.d. 25 november 2014. 1.1 Verlenen van bouwvergunningen

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 MEI 2011. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 MEI 2011. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 3 MEI 2011 besluitenlijst Portefeuillehouder: Wethouder Selij ALG.PROJ. b2011.0559 Betreft: Dienstverleningsovereenkomst Technisch Applicatie Beheer (DVO

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Ryfas Helicopters Type ontheffing : Locatiegebonden TUG-ontheffing voor helikoptervluchten Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ januari R.J.H. Snijder Reguleren en Advies

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ januari R.J.H. Snijder Reguleren en Advies Beschikking De heer O.L. Scholtes Lamprei 36 3225 PG HELLEVOETSLUIS Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal

Nadere informatie

Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Beschikking

Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Beschikking VUURWERKBESLUIT Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Beschikking Aanvrager Aangevraagde activiteiten Locatie Datum evenement : 12 december 2015 Datum beschikking : 19 oktober 2015 : Katan Vuurwerk :

Nadere informatie

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51)

Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Wet luchtvaart Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (artikel 8a.51) Aanvrager : Heli Holland Airservice BV Type ontheffing : Generieke ontheffing voor helikoptervluchten Datum ontvangst aanvraag

Nadere informatie

Gemeente n Eergen op Zoom

Gemeente n Eergen op Zoom RAADSVERGADERING K.- U Gemeente n Eergen op Zoom Datum raadsvergadering Nummer Onderwerp : 1 maart 24 : SMD/4/6 : : ESF-subsidieaanvraag Aan de gemeenteraad, Voorstel 1 instemmen met het verlenen van de

Nadere informatie

PROVINCIE FLEVOLAND. Mededeling

PROVINCIE FLEVOLAND. Mededeling Mededeling Onderwerp Mededeling vaststelling ontwerp Nadere regels Fonds Leefbaarheid Landelijk gebied Flevoland 2017-2019 Kern mededeling: Op 9 november 2016 zijn de inhoudelijke en financiële kaders

Nadere informatie

: provinciale bijdrage voor het project Closing the Loops

: provinciale bijdrage voor het project Closing the Loops Het consortium Closing the Loops p/a Omrin de heer J.W.G. Vernooij Postbus 1622 8901 BX Leeuwarden Leeuwarden, 10 juni 2014 Verzonden, Ons kenmerk : Docbasenummer Programma : Wurkje foar Fryslân Behandeld

Nadere informatie

Uw kenmerk. Wij merken uw verzoek aan als een verzoek om ontheffing voor het houden van een wedstrijd in de zin van de Wvw.

Uw kenmerk. Wij merken uw verzoek aan als een verzoek om ontheffing voor het houden van een wedstrijd in de zin van de Wvw. PROVINCIE FLEVOLAND Postbus 55 8200 AB Lelystad Holland Triathlon B.V. De heer R. Belderok P.J. Oudweg 4 1314 CH ALMERE Telefoon (0320)-265265 Fax (0320)-265260 E-mail provincie@flevoland.nl Website wwv/.flevoland.nl

Nadere informatie

Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen

Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen Krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs 2010-2011 provincie Groningen Het krediet Kwaliteitsfonds Basisonderwijs Provincie Groningen 2010-2011 is een krediet waarvoor schoolbesturen uit de provincie Groningen,

Nadere informatie

Bestemmingsplan Buitengebied Noord deelplan Herziening vrijstellingsbepaling kleinschalig kamperen

Bestemmingsplan Buitengebied Noord deelplan Herziening vrijstellingsbepaling kleinschalig kamperen Bestemmingsplan Buitengebied Noord deelplan Herziening vrijstellingsbepaling kleinschalig kamperen Bestemmingsplan Buitengebied Noord deelplan Herziening vrijstellingsbepaling kleinschalig kamperen Inhoud:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 11/11/2014 week 46. 1. Vastgoed en Wonen Starterslening 14.725 1. Zo spoedig mogelijk via begrotingswijziging

Nadere informatie