Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september 2015"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 september Onderwerp: Hoofdstructuur systeemaanpassing mandaat Verbeek, L. 1. Vast te stellen het Algemeen mandaatbesluit Flevoland 2015; 2. Vast te stellen de Budgethoudersregeling Flevoland 2015; 3. In te trekken het Algemeen Mandaat, Volmacht en Machtigingenbesluit Gedeputeerde Staten hebben besloten de hoofdstructuur van de mandaatregeling aan te passen om deze beter te laten aansluiten op de huidige ambtelijke organisatie. De belangrijkste wijzigingen zijn het invoeren van algemeen mandaat en van ondermandaat. De wijziging heeft geen direct gevolg voor de mandaatniveaus van de huidige mandatarissen. 2 Onderwerp: Eerste wijziging Subsidieverordening Natuur- en Landschapsbeheer Flevoland 2016 Stuivenberg, A. 1. de eerste wijziging van de Subsidieverordening Natuur- en Landschapsbeheer Flevoland 2016 vast te stellen; 2. bij het vaststellen geen inspraak te verlenen; 3. Provinciale Staten schriftelijk te informeren over deze wijziging. Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben de eerste wijziging van de Subsidieverordening Natuuren Landschapsbeheer Flevoland 2016 vastgesteld. De wijzigingen houden in dat: a. op verzoek van de Europese Commissie in de begripsbepalingen expliciet wordt verwezen naar de relevante Europese Verordeningen; b. een aantal artikelen geredigeerd is om de leesbaarheid van de SVNL 2016 te bevorderen.

2 3 Onderwerp: PS-mededeling selectie nieuwe dienstauto's Verbeek, L. 1. Provinciale Staten middels bijgevoegde mededeling te informeren over de selectie van drie nieuwe dienstauto s voor uw college. Het college van Gedeputeerde Staten informeert Provinciale Staten van Flevoland over de selectie van drie nieuwe dienstauto s. 4 Onderwerp: Ontwerp definitief Natura 2000 beheerplan Oostvaardersplassen Stuivenberg, A. 1. het standpunt in te nemen dat de zienswijzen en eerdere inbreng van Provinciale Staten (zie: instemming vrijgave voor inspraak ontwerp Natura 2000 beheerplan Oostvaardersplassen # ) in het Natura 2000-beheerplanproces op een voor de provincie Flevoland werkbare wijze zijn verwerkt in het concept-definitief Natura 2000-beheerplan (# & # ); 2. akkoord te zijn met het definitief vaststellen van het Natura 2000-beheerplan Oostvaardersplassen door de staatssecretaris; 3. voorgaande per brief te laten weten aan de staatssecretaris, nadat Provinciale Staten hierover geïnformeerd is Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben besloten aan de staatssecretaris van Economische Zaken te laten weten dat zij een akkoord geven op het ontwerp-definitief Natura-2000 Oostvaardersplassen. Op basis van dit akkoord zal de staatssecretaris het Natura 2000-beheerplan Oostvaardersplassen definitief vaststellen.

3 5 Onderwerp: Reis Commissaris van de Koning Verbeek en gedeputeerde Appelman naar Milaan Appelman, J.N.J. 1. In te stemmen met de reis van Commissaris van de Koning L. Verbeek en gedeputeerde J.N.J. Appelman naar Milaan, Italië van 2 t/m 4 oktober 2015, waar zij op de World Expo Milaan met tien landen zullen spreken over de mogelijkheden voor samenwerking op weg naar de Floriade. Van 2 t/m 4 oktober zullen Commissaris van de Koning Verbeek en gedeputeerde Appelman een bezoek brengen aan de World Expo Milaan, waar zij met een aantal landen afspraken zullen voorbereiden om tot samenwerking te komen. 6 Onderwerp: Instemming met een reis van gedeputeerde Rijsberman naar Düsseldorf Rijsberman, M.A. In te stemmen met een reis van gedeputeerde M.A. Rijsberman naar Düsseldorf (Duitsland). De staatssecretaris van NordRhein- Westfalen, Dr. Horzetzky, heeft de politieke vertegenwoordigers van de partners van het INTERREG programma Deutschland-Nederland een uitnodiging voor een gesprek op 25 september a.s. in Düsseldorf gezonden. Tijdens dit gesprek wordt onder andere over de verdere intensivering en verbetering van de samenwerking gesproken. GS heeft besloten dat gedeputeerde Rijsberman namens Flevoland aan dit gesprek zal deelnemen.

4 7 Onderwerp: Rentmeesterplan 2016 programma Nieuwe Natuur Appelman, J.N.J. 1. In te stemmen met het rentmeesterplan 2016 programma Nieuwe Natuur waaruit de volgende uitvoeringsactiviteiten en uitgangspunten volgen: a. Het verpachten van gronden aan agrarische ondernemers voor één jaar; b. De feitelijke levering van opstallen verdient de voorkeur boven de één-jarige verpachting van gronden; c. De geliberaliseerde pacht gaat uit van een normprijs van 1.174,- per ha; d. Het overdragen van werkzaamheden rond de verpachting en/of beheer van gronden binnen het voormalig plangebied Oostvaarderswold aan Staatsbosbeheer (SBB) voor het jaar 2016 middels bijgevoegde brief; e. Het uitvoeren van werkzaamheden rond verpachting en beheer voor de inmiddels in eigendom verkregen BBL-eigendommen blijft bij de provincie. 2. De Commissaris van de Koning te verzoeken het Hoofd Staatsbosbeheer Flevoland te machtigen om namens de Provincie Flevoland de noodzakelijke rechtshandelingen te verrichten voor de verpachting en/of beheer conform het rentmeesterplan 2016 programma Nieuwe Natuur middels de bij de brief gevoegde volmacht; Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met het rentmeesterplan 2016 programma Nieuwe Natuur. In het rentmeesterplan zijn door de drie gebiedspartners (provincie Flevoland, Staatsbosbeheer en stichting Het Flevo-landschap) gezamenlijk spelregels opgesteld als uitgangspunt voor het beheer van de gronden in 2016 evenals in de voorgaande drie jaren. 8 Onderwerp: Vaststelling Regeling Van Werk naar Werk Verbeek, L. 1. Het vaststellen van de Regeling Begeleiding Van Werk naar Werk waarbij de inwerkingtreding met terugwerkende kracht plaats vindt per 1 januari De ontwerpbesluiten tot wijziging van de CAP van artikel B.13 lid 1 en artikel B.2 vast te stellen 3. Het vaststellen van het Model Van Werk naar Werk contract gebaseerd op het aangereikte model 4. Het hanteren van de criteria voor beoordelen passende functie 5. De registratie van de opgenomen gegevens ten behoeve van de evaluatie. Vaststelling van de nieuwe regeling Van Werk naar Werk, onderdeel van de CAO provincies met terugwerkende kracht tot 1 januari 2015.

5 9 Onderwerp: Instemming definitieve onttrekking 2014 Fonds Windesheim Flevoland Appelman, J.N.J. 1. Kennis te nemen van de Jaarrapportage 2014 Windesheim Flevoland, inclusief het financieel overzicht Windesheim Flevoland In te stemmen met de afrekening en definitieve onttrekking van in 2014 uit het Fonds Windesheim Flevoland. 3. In te stemmen met een extra onttrekking uit het Fonds Windesheim Flevoland van ter dekking van het negatieve resultaat 2014, te verrekenen via de bevoorschotting 2016 in het kader van de begroting 2016 Windesheim Flevoland. Het college heeft ingestemd met de definitieve onttrekking van in 2014 uit het Fonds Windesheim Flevoland. Dit bedrag heeft Windesheim Flevoland in 2014 als voorschot ontvangen ter financiering van zijn activiteiten conform begroting De jaarrekening 2014 Windesheim Flevoland bevat een correcte verantwoording van de uitgaven betreffende het jaar Onderwerp: Intrekken zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning ten behoeve van een bezoekerscentrum voor windenergie aan de Domineesweg 11 te Nagele. Lodders, J. 1. De zienswijze die op 22 juli 2015 is ingediend naar aanleiding van de ontwerpomgevingsvergunning ten behoeve van een bezoekerscentrum voor windenergie aan de Domineesweg 11 te Nagele in te trekken. Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben op 22 juli 2015 een zienswijze ingediend naar aanleiding van een ontwerp-omgevingsvergunning ten behoeve van een bezoekerscentrum voor windenergie aan de Domineesweg 11 te Nagele, in verband met het ontbreken van een verkeersveilige aansluiting op de Domineesweg. Er ligt inmiddels een ondertekende bestuursovereenkomst die voorziet in een verkeersveilige aansluiting. Hierdoor kan de zienswijze worden ingetrokken.

6 11 Onderwerp: Ontwerp partiële herziening Omgevingsplan Flevoland voor wind en ontwerp Regioplan windenergie Zuidelijk en Oostelijk Flevoland Stuivenberg, A. 1. Het ontwerp 'partiële herziening Omgevingsplan Flevoland voor wind' vast te stellen 2. Het ontwerp 'Regioplan windenergie Zuidelijk en Oostelijk Flevoland' vast te stellen 3. Het planmer Regioplan windenergie Zuidelijk en Oostelijk Flevoland vast te stellen 4. De ontwerpplannen en het planmer ter toetsing op inspraakrijpheid voor te leggen aan de Statencommissie Duurzaamheid Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben het ontwerp 'partiële herziening Omgevingsplan Flevoland voor wind', het ontwerp 'Regioplan windenergie Zuidelijk en Oostelijk Flevoland' en het 'planmer Regioplan windenergie Zuidelijk en Oostelijk Flevoland' vastgesteld. Op 7 oktober 2015 worden de ontwerpen en het planmer besproken in de Statencommissie Duurzaamheid. Vanaf 21 oktober 2015 liggen de ontwerpplannen en het planmer voor een ieder ter Inzage.

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 januari 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 januari 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 januari 2016 1 Onderwerp: Vaststellen Lokale Ontwikkelingsstrategie LEADER Flevoland 2015-2020 1. de Lokale Ontwikkelingsstrategie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 december 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 december 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 december 2015 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen GroenLinks dienstauto s 1. de antwoorden vast te stellen

Nadere informatie

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014

Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014 20140902 Besluitenlijst Gedeputeerde Staten Besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 september 2014 1 Onderwerp: lening aan OMALA à 200.000 Lodders, J. 1. In te stemmen met een lening van 200.000 met een looptijd

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 mei 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 mei 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 mei 2016 1 Onderwerp: Duurzaamheid en infra 1. kennis te nemen van de toepassing van duurzaamheid bij aanleg, beheer en onderhoud van provinciale infrastructuur

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 15 september 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 15 september 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 15 september 2015 1 Onderwerp: N50 Emmeloord - Ens. Betaling bijdragen vanuit RSP Zuiderzeelijn Lodders, J. 1. nu

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 7 juli 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 7 juli 2015 2015-07-07 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 7 juli 2015 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen PVV Noordersluis 8 juni 2015 1. De antwoorden vast

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 november 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 november 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 november 2015 1 Onderwerp: Aanwijzing Staatsbosbeheer als Dienst van Algemeen Economisch Belang (DAEB) voor de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 29 november 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 29 november 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 29 november 2016 1 Onderwerp: Voorgenomen gunning Europese aanbesteding WGA-verzekering (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten). L. Verbeek 1. in te

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 mei 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 mei 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 mei 2015 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen Flevokust Appelman, J.N.J. 1. de antwoorden vast te stellen op

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 november 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 november 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 november 2015 1 Onderwerp: Economische kustontwikkeling Flevoland - Lelystad Rijsberman, M. & Lodders, J. 1. De

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 juni 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 juni 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 juni 2017 1 Onderwerp: Zienswijze begroting Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) 2018 1. Provinciale Staten voor te stellen om een zienswijze

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 november 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 november 2015 2015-11-24 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 24 november 2015 1 Onderwerp: Afhandeling statenvragen PVV 9 november 2015 ambtenarensalarissen Verbeek,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 mei 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 mei 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 mei 2016 1 Onderwerp: Besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ten behoeve van de verbreding van de Waterlandseweg in Almere. 1. Hogere grenswaarden vast

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 juli 2019

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 juli 2019 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 juli 2019 1 Onderwerp: Statenvragen PvdD Konikpaarden Hofstra, H.J. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van de Partij voor de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 maart 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 maart 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 maart 2018 1 Onderwerp: Antwoordnota aanpassing schutlengte en schutten met open brug Lodders, J. 1. In te stemmen met bijgevoegde ontwerp antwoordnota met

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 juni 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 juni 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 juni 2016 1 Onderwerp: Verstrekken van een lening aan OMALA NV /Airport Garden City CV Lodders, J. 1. in te stemmen met het verstrekken van een lening van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 augustus 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 augustus 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 augustus 2015 1 Onderwerp: Verlening subsidie voor het programma benuttingsmaatregelen bestaande stad in het kader

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 april 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 april 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 april 2016 1 Onderwerp: Lidmaatschap vereniging Amsterdam Airport Area Lodders, J. 1. kennis te nemen van de door de Statenfracties van ChristenUnie, SGP

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 11 november 2014

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 11 november 2014 2014-11-11 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 11 november 2014 1 Onderwerp: Toewijzingsvoorstel 33 projectvoorstellen Nieuwe Natuur Portefeuillehouders:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 31 januari 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 31 januari 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 31 januari 2017 1 Onderwerp: Vertegenwoordiging en standpuntbepaling aandeelhoudersvergadering NV Afvalzorg op 21 december 2016 Stuivenberg, A. (tijdelijke portefeuille

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 april 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 april 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 april 2018 1 Onderwerp: Ondertekening Agenda IJsselmeergebied 2050 op 17 mei 2018 Lodders, J. 1. In te stemmen met de Agenda IJsselmeergebied 2050 en de bijbehorende

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 3 maart 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 3 maart 2015 2015-03-04 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 3 maart 2015 1 Onderwerp: Overeenkomst geluidruimte Maximacentrale 1. In te stemmen met de ondertekening

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 20 september 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 20 september 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 20 september 2016 1 Onderwerp: 1e voortgangsrapportage uitvoeringsprogramma Floriade 2016 Appelman, J.N.J. 1. de eerste voortgangsrapportage 2016 van het uitvoeringsprogramma

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 oktober 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 oktober 2015 2015-10-13 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 oktober 2015 1 Onderwerp: Vaststellen antwoorden statenvragen 50PLUS werkgelegenheid zorg Stuivenberg,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2019

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2019 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2019 1 Onderwerp: Gemandateerde begrotingswijziging van de programmabegroting 2018 ten behoeve van Duurzaam Door en Jong Leren Eten. Fackeldey, J.A.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 mei 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 mei 2015 2015-05-19 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 mei 2015 1 Onderwerp: Jaarrapportage 2014 Investeringsprogramma ZuiderZeelijngelden Noordelijk Flevoland

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 april 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 april 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 april 2017 1 Onderwerp: Verlengen en verstrekken lening OMALA 1. In te stemmen met een verlenging van de lening van 200.000 aan OMALA voor de periode van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 november 2017 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen Partij voor de Dieren illegale jacht op ganzen Meijer, A.M. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 7 juni 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 7 juni 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 7 juni 2016 1 Onderwerp: Governance voorstellen MRA 1. kennis te nemen van de brief vanuit de MRA over de versterking van de governance in de MRA; 2. positief

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 30 JUNI Besluitenlijst van de vergadering 23 juni 2015 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 30 JUNI Besluitenlijst van de vergadering 23 juni 2015 vastgesteld. A1 Vermeulen PZH-2015-519730398 Intentieovereenkomst N211 geeft energie 1. Aangegaan de Intentieovereenkomst Vormgeven gezamenlijke ambities Provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland in het project

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 januari 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 januari 2015 20150106 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 januari 2015 1. Onderwerp: Subsidieverlening 2015 Nadere Regels Projecten Podiumkunst Lodders, J. 1. Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 8 januari 2018 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen CU aanpak mensenhandel Verbeek, L. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 juni 2019

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 juni 2019 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 juni 2019 1 Onderwerp: Strategische Agenda Lelystad Next level Appelman, J.N.J. 1. In te stemmen met de voorgestelde Strategische Agenda Lelystad Next Level

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 december 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 december 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 december 2016 1 Onderwerp: Vaststelling Nadere regels Fonds Leefbaarheid Landelijk Gebied Flevoland 2017-2019 in ontwerp 1. de Nadere regels Fonds Leefbaarheid

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 februari 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 februari 2016 2016-02-09 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 februari 2016 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen PVV Nieuwe Natuur 11 januari 2016 Appelman, J.N.J.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 oktober 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 oktober 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 oktober 2016 1 Onderwerp: Vaststelling Bodemkwaliteitskaart Flevoland Lodders, J. 1. de rapportage inzake de Bodemkwaliteitskaart Flevoland (wegbermen provinciale

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 april 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 april 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 14 april 2015 1 Onderwerp: Samenwerkingsovereenkomst Uitvoeringscluster OV Oost 1. Met gedeputeerde staten van respectievelijk

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 juni 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 juni 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 juni 2018 1 Onderwerp: Uitvoering Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland 2017-2020 Appelman, J.N.J. 1. De uitvoering van de Voucherregeling Ondernemerschap

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 juli 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 juli 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 19 juli 2016 1 Onderwerp: Flora- en faunawet: nieuw besluit op bezwaar/nieuwe ontheffing afschot van overzomerende grauwe ganzen 1. kennis te nemen van de uitspraak

Nadere informatie

De paragrafen en worden in het kader van deze partiële herziening als volgt gewijzigd;

De paragrafen en worden in het kader van deze partiële herziening als volgt gewijzigd; Partiële herziening Omgevingsplan Flevoland 2006 Beleidsaanpassing windenergie inzake vrijwaring van de gemeenten Noordoostpolder en Urk en Markermeer, IJmeer en IJsselmeer. De paragrafen 5.7.1 en 7.3.4

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 september 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 september 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 18 september 2018 1 Onderwerp: Beëindiging lidmaatschap Peri Urban Regions Europe (PURPLE) Rijsberman, M.A. 1. Het lidmaatschap van de internationale vereniging

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 maart 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 maart 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 17 maart 2015 1 Onderwerp: Statenvragen PVV Fonds Verstedelijking Almere Gijsberts, B. 1. de antwoorden vast te stellen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 1 november 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 1 november 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 1 november 2016 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen SP duurzaamheidsbeleid 1. de antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van de SP over

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 19 december 2017 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

2015-686 HERZIEN. Spelregelkader EU-cofinanciering

2015-686 HERZIEN. Spelregelkader EU-cofinanciering 2015-686 HERZIEN Spelregelkader EU-cofinanciering Voorgestelde behandeling: - Statencommissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie op 9 september 2015 - Provinciale Staten op 23 september 2015 - fatale

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 juli 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 juli 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 10 juli 2017 1 Onderwerp: Antwoorden statenvragen CU landschapskunst Rijsberman, M.A. 1. De antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van de

Nadere informatie

Mandaatregeling Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant 2016

Mandaatregeling Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant 2016 Het Dagelijks Bestuur en de Voorzitter van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, ieder voor zover het zijn bevoegdheden betreft; Gelet op; Afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht; Artikel

Nadere informatie

Mandaatbesluit gemeente Renkum maart 2014

Mandaatbesluit gemeente Renkum maart 2014 Mandaatbesluit gemeente Renkum maart 2014 Burgemeestersen B&W besluit Onderwerp 128992 Algemeen besluit mandaat, volmacht en machtiging 2014-1 Datum 6 mei 2014 Het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

MANDAATBESLUIT MILIEUTAKEN DIRECTEUR REGIONALE UITVOERINGSDIENST DRENTHE

MANDAATBESLUIT MILIEUTAKEN DIRECTEUR REGIONALE UITVOERINGSDIENST DRENTHE MANDAATBESLUIT MILIEUTAKEN DIRECTEUR REGIONALE UITVOERINGSDIENST DRENTHE Artikel 1,Begripsbepalingen In dit besluit wordt verstaan onder: a. mandaat: de bevoegdheid om in naam van een bestuursorgaan besluiten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 mei 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 mei 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 22 mei 2018 1 Onderwerp: Besluit op Wob-verzoek openbaarmaking integriteitsonderzoeken Verbeek, L. 1. In te stemmen met de afhandeling van het verzoek in het

Nadere informatie

5 minuten versie voor Provinciale Staten

5 minuten versie voor Provinciale Staten 5 minuten versie voor Provinciale Staten Directie DLB Afdeling Water en Groen Registratienummer PZH-2016-543213868 (DOS-2013-0010135) Datum vergadering Gedeputeerde Staten Verzenddatum Geheim 16 februari

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

Ieder voor zover zij daartoe bevoegd zijn,

Ieder voor zover zij daartoe bevoegd zijn, ISSN 0920-105X Provinciaal blad 2013 / 23 Besluit van Gedeputeerde Staten van Utrecht en de Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht van 7 mei 2013, 80E11656, inzake het verlenen van mandaat,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 december 2016

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 december 2016 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 6 december 2016 1 Onderwerp: Beantwoording statenvragen PvdD 1. de antwoorden vast te stellen op de schriftelijke statenvragen van de Partij voor de Dieren over

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD VAN ZEELAND

PROVINCIAAL BLAD VAN ZEELAND Nummer 32 van 2013 PROVINCIAAL BLAD VAN ZEELAND Besluit van de commissaris van de Koning in Zeeland van 17 december 2013 houdende de verlening van mandaat, volmacht en machtiging aan de directeur van de

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 mei 2017

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 mei 2017 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 9 mei 2017 1 Onderwerp: Brief aan Dronten inzake een monument voor 100 jaar Zuiderzeewet Rijsberman, M.A. 1. In te stemmen met de afspraken van de provincie

Nadere informatie

Datum vergadering Gedeputeerde Staten Verzenddatum Geheim. 28 oktober 2014 J j OKF ZOU

Datum vergadering Gedeputeerde Staten Verzenddatum Geheim. 28 oktober 2014 J j OKF ZOU 5 -minuten versie voor Provinciale Staten provincie HOLLAND Directie DLB Afdeling Samenleving en Economie Registratienummer 489015306 {DOS-2007-0015748) Datum vergadering Gedeputeerde Staten Verzenddatum

Nadere informatie

GEWIJZIGD. Gelet op: Artikel 2.2 van de Wro en artikel 5 van de Planwet Verkeer en Vervoer;

GEWIJZIGD. Gelet op: Artikel 2.2 van de Wro en artikel 5 van de Planwet Verkeer en Vervoer; GEWIJZIGD Voordracht aan Provinciale Staten van Gedeputeerde Staten Vergadering Juli 2014 Nummer 6721 Onderwerp Visie ruimte en mobiliteit 2014 1 Ontwerpbesluit Provinciale Staten van Zuid-Holland, Gelet

Nadere informatie

Openstelling Friese Energiepremie 2013-2015 en bekendmaking subsidieplafond. Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân hebben besloten:

Openstelling Friese Energiepremie 2013-2015 en bekendmaking subsidieplafond. Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân hebben besloten: Uitgegeven: 25 oktober 2013 2013, nr. 67 PROVINCIAAL BLAD VAN FRYSLÂN Openstelling Friese Energiepremie 2013-2015 en bekendmaking subsidieplafond Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân hebben besloten:

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

RUD UTRECHT. Besluit: vast te stellen navolgend Mandaatbesluit RUD Utrecht provincie Utrecht/gemeente )

RUD UTRECHT. Besluit: vast te stellen navolgend Mandaatbesluit RUD Utrecht provincie Utrecht/gemeente ) Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente PM/het college van gedeputeerde staten van Utrecht houdende de verlening van mandaat, volmacht en machtiging aan de directeur van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 maart 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 maart 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 13 maart 2018 1 Onderwerp: Verzoek aan Corporate Dienst van Rijkswaterstaat tot onteigening van benodigde gronden ten behoeve van realisatie Verbindingsweg en

Nadere informatie

GEDEPUTEERDE STATEN VAN FRYSLÂN EN DE COMMISSARIS VAN DE KONINGIN IN DE PROVINCIE FRYSLÂN,

GEDEPUTEERDE STATEN VAN FRYSLÂN EN DE COMMISSARIS VAN DE KONINGIN IN DE PROVINCIE FRYSLÂN, Uitgegeven: 2 april 2010 2010, no. 32 PROVINCIAAL BLAD VAN FRYSLAN Besluit van Gedeputeerde Staten van Fryslân van 23 maart 2010 (nr 883832), houdende verlening van mandaat en machtiging aan het Dagelijks

Nadere informatie

Besluit vast te stellen: Besluit Ondermandaat, volmacht en machtiging Noord-Holland van gedeputeerde staten aan de sector Kabinet

Besluit vast te stellen: Besluit Ondermandaat, volmacht en machtiging Noord-Holland van gedeputeerde staten aan de sector Kabinet Besluit van de provinciesecretaris van Noord-Holland van 15 november 2017, nr. 1016244/1016259, tot vaststelling van het Besluit Ondermandaat, volmacht en machtiging Noord-Holland van staten aan de sector

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 10/07/2018 week 28. 1. Domein Ruimte Verordening Winkeltijden Harderwijk (n.a.v. coalitieakkoord 2018) 18.00350

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur 00585654 BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders op 31 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. ) ) ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris Afwezig: -- A1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst van Provinciale Staten van Flevoland van 6 april 2016

Besluitenlijst van Provinciale Staten van Flevoland van 6 april 2016 PROVINCIE FLEVOLAND enlijst PS Registratienummer: 1898701 enlijst van Provinciale Staten van Flevoland van 6 april 2016 Aanwezig: Voorzitter: De heer L. Verbeek (CdK) Mevrouw R. Azarkan (PvdA), mevrouw

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 25 september 2018 1 Onderwerp: Addendum Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur & Transport (PMIRT) 2019-2023 Reus, J. de 1. In het PMIRT 2019 2023 de

Nadere informatie

Besluit mandaat, volmacht en machtiging van de Veiligheidsregio Twente

Besluit mandaat, volmacht en machtiging van de Veiligheidsregio Twente Besluit mandaat, volmacht en machtiging van de Veiligheidsregio Twente Het dagelijks bestuur en de voorzitter van de Veiligheidsregio Twente, ieder voor zover het de eigen bevoegdheden betreft; Overwegende

Nadere informatie

Gemeenschappelijke Regeling Zuidelijke Rekenkamer Noord- Brabant en Limburg 2018

Gemeenschappelijke Regeling Zuidelijke Rekenkamer Noord- Brabant en Limburg 2018 Gemeenschappelijke Regeling Zuidelijke Rekenkamer Noord- Brabant en Limburg 2018 Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: a. De rekenkamer: het gemeenschappelijke orgaan, als

Nadere informatie

Mandaatbesluit. B e s l u i t e n vast te stellen het navolgende mandaatbesluit:

Mandaatbesluit. B e s l u i t e n vast te stellen het navolgende mandaatbesluit: Het college van gedeputeerde staten/burgemeester en wethouders en de commissaris van de Koning/ burgemeester van >naam deelnemer

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Besluit vast te stellen: Besluit Ondermandaat, volmacht en machtiging Noord-Holland van gedeputeerde staten aan de sector Kabinet

PROVINCIAAL BLAD. Besluit vast te stellen: Besluit Ondermandaat, volmacht en machtiging Noord-Holland van gedeputeerde staten aan de sector Kabinet PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van de provincie Noord-Holland Nr. 5869 18 december 2017 Besluit van de provinciesecretaris van Noord-Holland van 15 november 2017, nr. 1016244/1016259, tot vaststelling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 20 JUNI Besluitenlijst van de vergadering van 13 juni 2017 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 20 JUNI Besluitenlijst van de vergadering van 13 juni 2017 vastgesteld. A1 Weber PZH-2017-585501314 Gebiedsprogramma Hoeksche Waard 2017-2020 1. Vast te stellen het Gebiedsprogramma Hoeksche Waard voor de periode 2017 2020; 2. In te stemmen met de financiering van het benodigde

Nadere informatie

2004-100. Verplaatsing agrarische bedrijven

2004-100. Verplaatsing agrarische bedrijven 2004-100 Verplaatsing agrarische bedrijven Voorgestelde behandeling: - Statencommissie Milieu, Water en Groen op 12 januari 2004 - provinciale staten op 4 februari 2004 - fatale beslisdatum: n.v.t. Voorgestelde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 15 december 2015

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 15 december 2015 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 15 december 2015 1 Onderwerp: Advies onderzoek voedselveiligheid omgeving Lelystad Airport 1. kennis te nemen van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 oktober 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 oktober 2016 1. 9041 Afvalstoffenverordening gemeente Lisse 2017 1. handel de zienswijze af overeenkomstig de bijgevoegde nota. 2. stel de nota van inspraak van de concept Afvalstoffenverordening Lisse 2017 vast. 3.

Nadere informatie

BEVOEGDHEDENLIJST EENHEID PROJECT- EN PROGRAMMAMANAGEMENT

BEVOEGDHEDENLIJST EENHEID PROJECT- EN PROGRAMMAMANAGEMENT BEVOEGDHEDENLIJST EENHEID PROJECT- EN PROGRAMMAMANAGEMENT Laatstelijk vastgesteld door: Gedeputeerde Staten bij besluit van 16-12-2014 kenmerk 2014/0337622 Commissaris van de Koning bij besluit van 16-12-2014

Nadere informatie

* * Onderwerp Ontwerp-luchthavenbesluit Lelystad Airport

* * Onderwerp Ontwerp-luchthavenbesluit Lelystad Airport Mededeling *1638434* Onderwerp Ontwerp-luchthavenbesluit Lelystad Airport Doel van deze mededeling: U te informeren over het proces rond het ontwerp-luchthavenbesluit Lelystad Airport. Toezegging/motie/amendement:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel;

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel; Mandaatbesluit Omgevingsdienst Brabant Noord 2014 De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel; gelet op afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht; overwegende

Nadere informatie

Besluitenlijst nummer 5 van Provinciale Staten van Flevoland van 20 maart 2013

Besluitenlijst nummer 5 van Provinciale Staten van Flevoland van 20 maart 2013 enlijst PS Registratienummer: 1474739 *1474739* enlijst nummer 5 van Provinciale Staten van Flevoland van 20 maart 2013 Aanwezig: Voorzitter: De heer A. Stuivenberg De heer A.W.H.J. van der Avoird (PvdD),

Nadere informatie

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 Onderwerp 1. Vaststelling van de noten en de rondvraag van de vergadering d.d. 07-05-2019; 2. bekrachtiging van de in dit verslag aangegeven besluiten. 1.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: 00421740. subsidie restauratie molen Drunen

Collegevoorstel. Zaaknummer: 00421740. subsidie restauratie molen Drunen Collegevoorstel Inleiding In april 2014 verzocht de eigenaar van de Drunense molen Hertogin Johanna van Brabant de gemeente Heusden om een bijdrage in de restauratie daarvan. Hij vroeg om een aanvulling

Nadere informatie

*748887* Statenvoorstel. Aan: Provinciale Staten. Onderwerp: Verordening Groenblauwe zone. 1. Beslispunten:

*748887* Statenvoorstel. Aan: Provinciale Staten. Onderwerp: Verordening Groenblauwe zone. 1. Beslispunten: ** Aan: Provinciale Staten Onderwerp: Verordening Groenblauwe zone 1. Beslispunten: 1. De ontvangen 'opmerkingen' in behandeling te nemen. 2. De antwoordnota vast te stellen. 3. De Verordening groenblauwe

Nadere informatie

Mandaatbesluit. Overwegende,

Mandaatbesluit. Overwegende, Mandaatbesluit Het college van gedeputeerde staten/burgemeester en wethouders en de commissaris van de Koning/ burgemeester van >naam deelnemer

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente [naam deelnemer],

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente [naam deelnemer], Algemeen mandaatbesluit Omgevingsdienst Groningen 2018 Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente [naam deelnemer], of: het college van gedeputeerde staten en de commissaris

Nadere informatie

Algemeen mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit Veiligheidsregio Drenthe

Algemeen mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit Veiligheidsregio Drenthe Algemeen mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit Veiligheidsregio Drenthe Vastgesteld in AB VRD 18-12-2013 1 Algemeen mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit Veiligheidsregio Drenthe Het algemeen bestuur,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 februari 2019

Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 februari 2019 Openbare besluitenlijst Gedeputeerde Staten 26 februari 2019 1 Onderwerp: Besluit op het Wob-verzoek van de Volkskrant ingediend door de heer E.T. Verwiel met betrekking tot openbaarmaking van gegevens

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 17 FEBRUARI 2015. Besluitenlijst van de vergadering 10 februari 2015 vastgesteld.

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 17 FEBRUARI 2015. Besluitenlijst van de vergadering 10 februari 2015 vastgesteld. BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN 17 FEBRUARI 2015 enlijst van de vergadering 10 februari 2015 vastgesteld. Conformlijst t.b.v. vergadering van 17 februari 2015 vastgesteld.

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Vaststelling Verordening Werkgeverscommissie Statengriffie Provinciale Staten Drenthe

PROVINCIAAL BLAD. Vaststelling Verordening Werkgeverscommissie Statengriffie Provinciale Staten Drenthe PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van provincie Drenthe. Nr. 199 14 januari 2016 Vaststelling Verordening Werkgeverscommissie Statengriffie Provinciale Staten Drenthe Besluit van Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2011/76

PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2011/76 PROVINCIAAL BLAD VAN LIMBURG 2011/76 Officiële naam regeling: Ondermandaatbesluit afdeling Vergunningen en Subsidies Citeertitel: Ondermandaatbesluit VGS Naam ingetrokken regeling: Ondermandaatbesluit

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR601483_1

CVDR. Nr. CVDR601483_1 CVDR Officiële uitgave van Groningen. Nr. CVDR601483_1 2 februari 2017 Besluit van Gedeputeerde Staten en de Commissaris van de Koning van de Provincie Groningen houdende regels omtrent mandaat Algemeen

Nadere informatie

ALGEMEEN MANDAATBESLUIT GEMEENTE LEEUWARDERADEEL. Het college, de burgemeester, en de heffingsambtenaar van de gemeente Leeuwarderadeel:

ALGEMEEN MANDAATBESLUIT GEMEENTE LEEUWARDERADEEL. Het college, de burgemeester, en de heffingsambtenaar van de gemeente Leeuwarderadeel: ALGEMEEN MANDAATBESLUIT GEMEENTE LEEUWARDERADEEL Het college, de burgemeester, en de heffingsambtenaar van de gemeente Leeuwarderadeel: BESLUITEN: Ieder voor zover het de hem toebehorende bevoegdheid betreft:

Nadere informatie

Mededeling. Onderwerp Evaluatie Verbonden Partijen. Registratienummer Datum 19 januari 2016 Auteur R.D.J. Bolmer Afdeling/Bureau RE

Mededeling. Onderwerp Evaluatie Verbonden Partijen. Registratienummer Datum 19 januari 2016 Auteur R.D.J. Bolmer Afdeling/Bureau RE PROVINCIE FLEVOLAND Mededeling Onderwerp Evaluatie Verbonden Partijen Kern mededeling: De portefeuillehouder heeft op 11 november jl toegezegd (nr. B58) dat voor de evaluatie van de verbonden partijen

Nadere informatie

[Geef tekst op] [Geef tekst op] bijlage B

[Geef tekst op] [Geef tekst op] bijlage B De ondergetekenden: 1. de Provincie Zuid-Holland, gevestigd te Den Haag, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer J. Fransen, Commissaris van de Koningin ingevolge het besluit van Gedeputeerde

Nadere informatie

De colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder en Urk;

De colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder en Urk; Overeenkomst inzake de samenwerking op het terrein van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen door de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder en Urk d.d. 1 januari 2005 De colleges

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: Onderwerp Mandaatbesluit asbest eraf, zonnepanelen erop Meer Met Minder Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Gelet op artikel 10:3 van de Algemene wet bestuursrecht

Nadere informatie

Kaderverordening subsidies provincie Groningen 1998. Hoofdstuk 1: Begripsbepalingen en algemene bepalingen

Kaderverordening subsidies provincie Groningen 1998. Hoofdstuk 1: Begripsbepalingen en algemene bepalingen Kaderverordening subsidies provincie Groningen 1998 Hoofdstuk 1: Begripsbepalingen en algemene bepalingen Artikel 1 1. In deze verordening wordt verstaan onder provinciebestuur: het bevoegde orgaan van

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Mandaat-, volmacht- en machtigingenbesluit Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

PROVINCIAAL BLAD. Mandaat-, volmacht- en machtigingenbesluit Rijksdienst voor Ondernemend Nederland PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van provincie Zeeland. Nr. 6757 19 december 2016 Mandaat-, volmacht- en machtigingenbesluit van gedeputeerde staten van Zeeland aan Algemeen Directeur van de Rijksdienst

Nadere informatie